Andy ‘BowieEffect’ Wilson € 47K pub kuis babak di Barcelona

Andy 'BowieEffect' Wilson € 47K pub kuis babak di Barcelona

Hadiah dina kuis pub Britania has biasana diwangun ku sababaraha pon atawa babak inuman. Tapi nalika kuis pub lumangsung di Dusk Till Dawn nalika eureun UKIPT Nottingham, anjeun terang bakal aya anu khusus pikeun direbut.

Ieu cukup keur captivating Andy ‘BowieEffect’ Wilson pikeun ilubiung.

“Kuring ngantosan mayar maksimal £ 2K di Nottingham sareng aya kuis pub di bar,” saur anjeunna ka kami dina turnamen di EPT Barcelona. “Kuring pikir, naha henteu?”

Ieu meureun hijina carita spin-up dina sajarah poker nu dimimitian ku cara éta.

Sapanjang sababaraha taun katukang, Wilson parantos angkat tina janten coét pertengahan patok pikeun ngadegkeun dirina diantara elit patok luhur online poker. Anjeunna gaduh seueur skor anu ageung, khususna meunang gelar Online Poker Spring Championship kahijina di 2021 (Minggu PKO HR $ 2,100 pikeun $ 151,779) sareng caket pikeun ngarebut kadua na awal taun ieu (anjeunna juara di Dinesh “NastyMinder” Alt. dina acara SCOOP $5K Titans).

Tapi dinten éta di Nottingham, sanes kaahlian poker na anu diuji, tapi pangaweruh umumna. Anjeunna réngsé nepi katilu dina kuis pub, hatur nuhun sabagian kana pangaweruh ngeunaan ibukota. “Kuring biasa ngalakukeun loba kuis nalika kuring di formulir kagenep,”Cenah. “Skor kuring sanés anu pangsaéna tapi éta cekap pikeun kuring Sit & Go.”

Hadiah pikeun tilu kuis pub luhur (Angus Foster, Oli Hutchins, sareng Wilson) mangrupikeun éntri khusus Sit & Gos anu gaduh éntri Acara Utama régional di luhur pikeun juara. Méja genep leungeun ieu rounded kaluar ku tilu qualifiers tina acara go karting nu PokerStars nahan pikeun pamaén.

Wilson tungtungna ngajemput na kalawan éta, anjeunna ngangkat tikét anu anjeunna bisa dipaké dina salah sahiji PokerStars wisata régional.

Wilson tiasa milih antara UKIPT, Estrellas, Eureka, atanapi tur tur APPT

Sareng upami anjeun badé milih Acara Utama wisata régional pikeun dimaénkeun, éta ogé tiasa janten Acara Utama wisata régional panggedéna dina sajarah, sanés?

Malah leuwih hadé, éta ogé bisa jadi acara pangbadagna dina sajarah EPT.

Minggu kamari urang € 1.100 Estrellas poker wisata (ESPT) Main Acara katarik 6.313 éntri (kaasup 3.548 ulang éntri), sahingga éta widang pangbadagna kantos dikumpulkeun dina turnamén live PokerStars. Sareng upami sanés kuis pub éta, Wilson bakal sono pisan.

“Kuring malah moal maén mimitina,” cenahna. “Kuring parantos kéngingkeun pakét Acara Utama sareng kuring badé sumping ka Barcelona kanggo éta, tapi ayeuna kuring gaduh tikét € 1K ieu janten panginten kuring badé sumping awal sareng dianggo di dieu.”

Salah sahiji réréncangan Wilson, sasama réréncangan online, ngagaduhan ranjang cadang di kamar hotélna, kumargi biayana, janten masuk akal pikeun anjeunna ngapung dina menit terakhir. Ieu kabuktian kaputusan pohara alus.

“Pikeun nembak peluru munggaran, pasti aya rasa anu pikaresepeun dina pikiran kuring,” saur Wilson. “Kuring tungtungna meunang opat pélor, tapi sahenteuna éta € 3,000, sanés € 4,000.”

Wilson nuluykeun nepi ka rengse 11 ti 6,313, cashing di € 47,272. Ieu spin-up hébat kuis pub nu casually anjeun lebetkeun bari ngantosan maén turnamén poker. “Tanpa kuis pub sareng Spin & Go, kuring henteu bakal maén éta,” saurna.

“Éta masih nyeri sakedik sabab kuring memimpin chip kalayan 16 sésana dina istirahat tuangeun dina dinten ka-3. Kuring boga hiji kagenep tina chip dimaénkeun. Tapi éta turnamén, éta bakal kajadian. Kalolobaan waktu dina kaayaan éta kuring bakal nyieun tabel final na di walungan, tapi sedih, waktos ieu teu. Éta nya éta.”

Masih, Wilson mumbul deui gancang sareng ngiringan skor éta kalayan panjang dina € 2,200 ESPT High Roller, réngsé ka-35 tina total 2,173 éntri pikeun € 11,770 sanés.

“EPT mangrupakeun + EV eureun,” nyebutkeun Wilson. “Anjeun pasti tiasa ngadamel artos nalika mésér ieu.

“Kuring ngahadiran acara langsung sacara santai. Kuring utamina maén online sareng nalika kuring di bumi kuring ngarawat éta sapertos padamelan. Tapi acara langsung aya di tengah-tengah. Kuring bakal ka dieu pikeun ngasah tapi dina waktos anu sami, kuring hoyong ngaraosan kota sareng ngaraosan sakedik.”

Live poker leuwih ti libur pikeun Wilson

Nalika anjeunna aya di bumi, Wilson kadang-kadang ngalirkeun sési pangajaran na dina Twitch, nunjukkeun para pamaén anu cita-cita alat anu dianggo pikeun ningkatkeun sareng kumaha aranjeunna ogé tiasa ngalakukeunana. Etos karyana sareng tingkat kaahlian anu terus-terusan parantos ngajantenkeun anjeunna dihormatan ku batur-baturna, kalayan PokerStars Team Pro Fintan “easywithaces” Hand nyatakeun dina aliranna yén anjeunna yakin yén Wilson aya di dinya sareng sababaraha pamaén turnamén anu pangsaéna di dunya. .

“Kuring diajar ampir saloba kuring maén, jujur,” saur Wilson. “Kuring leres-leres ngalakukeun seueur padamelan laboratorium. Abdi lain coét volume bulk. Kuring maénkeun seueur volume salami séri tapi saluareun éta, kuring ngan ukur maén di ditu di dieu sareng dina dinten Minggu.”

Nalika anjeunna balik ti Barcelona (anjeunna nuju dina EPT Main Event Day), Wilson bakal lebet ka laboratorium pikeun nyiapkeun Kajuaraan Dunya Poker Online (WCOOP)anu dimimitian dina 4 Séptémber.

#Andy #BowieEffect #Wilson #47K #pub #kuis #babak #Barcelona

Stratégi poean: Lex Veldhuis méré naséhat ngeunaan kumaha carana maén gelembung

Stratégi poean: Lex Veldhuis méré naséhat ngeunaan kumaha carana maén gelembung

Wilujeng sumping di Stratégi poeanruntuyan nu mere Anjeun nasihat strategi hébat ti rupa akrab pikeun tiap tahapan turnamén poker.


Euweuh jeung maksud kuring teu ayangajadikeun pamaén poker leuwih bungah ti gelembung pas burst.

Ieu hiji-hijina waktos Anjeun bakal ningali riungan pamaén ngariung sabudeureun méja poker, encroaching on spasi pribadi dulur urang linggih di dinya, sweating giliran maranéhna dina pot diantara jalma maranéhna geus pernah patepung.

Nyieun duit teh alesan urang sadayana maén turnamén poker, tapi turnamén bubbling? Éta sababna seueur pamaén lirén maén sadayana.

Janten, panyesuaian naon anu anjeun kedah laksanakeun nalika aya dina gelembung? Kumaha anjeun tiasa nempatkeun tekanan dina lawan anjeun? Sareng naon anu anjeun kedah perhatosan dina méja anjeun?

Salah sahiji pamaén anu terang sadayana di luhur nyaéta Lex Veldhuis. Superstar Twitch parantos maénkeun langkung seueur gelembung tibatan anu anjeun kantos tuang tuangeun panas sareng kami henteu tiasa mikir saha waé anu langkung cocog pikeun masihan anjeun strategi sapopoé.

Ieu ampir gelembung waktos didieu di EPT Barcelona Main Event.

Singkirkeun éta, Lex.


KUMAHA KAS HARTA KA MANEH?

Jujur kuring pikir éta sadayana turun kana kaayaan kauangan anjeun. Lamun min-kas € 8.000 jeung anjeun biasana maén $ 5 turnamén online, lajeng ieu kasempetan gede pikeun anjeun.

Nanya ka diri anjeun, sabaraha sering kuring bakal nyanghareupan kaayaan ieu? Naha artos ngarobih kahirupan abdi? Éta karir ngarobah dina rasa naon? Lamun kitu, ngan ngalipet. Terus ngalipet. Kuring sagemblengna ngartos aces saku jeung raja saku teuing, éta nurun.

Tapi upami anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan artos, panginten anu paling penting nyaéta ningali naon tujuan saleresna sadaya anu anjeun gaduh.

Anggap anjeun gaduh 16 blinds ageung sareng anjeun aya dina blinds ageung sareng ratu ace, teras blinds alit nampi anjeun sadayana. Anjeun meureun hoyong melu sabab anjeun deukeut ka gelembung. Sawahna lega pisan, nya? Dina Acara Utama EPT Barcelona ieu, bakal aya 327 pamaén anu meunang duit. Éta hartina aya ngeunaan 40 tabel. Éta bakal gancang pisan sareng jalma-jalma anu nembus sareng aya kasempetan anu saé bakal aya ratu vs jack, hal anu sapertos kitu. Janten anjeun panginten hoyong ngalungkeun ratu ace.

Tapi dina waktos anu sareng, lamun bisa meunang pot 100-badag-buta lamun batur narajang anjeun, ayeuna ujug-ujug anjeun boga loba leuwih badag kasempetan meunang turnamén. Kadang-kadang gélo sareng anjeun kedah bet tumpukan anu langkung ageung sabab odds saatosna bakal langkung ageung.

Gelembung pabalatak

Robah kaulinan Anjeun

Ulah panik. Jigana hal awon anjeun bisa ngalakukeun anu meunang kana kaayaan lajeng maénkeun éta satengahna. Anjeun bisa jadi kawas: “Oh, kuring kudu maén ace-jack” tapi lamun papan pencét jack-high, ujug-ujug anjeun bakal ngalakukeun eta bener slow. Ngan jadi jelas kalawan diri jenis leungeun Anjeun hoyong buka.

Ogé, maén leungeun nu boga blocker. Kuring leuwih resep maén king-jack offsuit ti sapuluh-salapan cocog deukeut gelembung, contona, sabab anjeun blocking loba leungeun alus. Padahal kalayan sapuluh-salapan anu cocog, anjeun moal ngahalangan panangan anu tiasa ngahukum anjeun dina gelembung.

Ayeuna hayu urang nyebutkeun anjeun boga tumpukan badag dina gelembung.

Lamun anjeun nepi ka dinya, ngan néangan blocker a. Maén saloba patandingan raja-X sareng patandingan ace-X. Anjeun kudu meungpeuk aces jeung raja dina gelembung, sarta ieu strategi sarua nalika anjeun dina tabel final. Anjeun nyampur panyambungna anu pas sabab henteu ngalakukeun nanaon pikeun anjeun. Anjeun teu pilari leungeun, Anjeun keur pilari leungeun alus nu pamaén séjén teu bisa boga. Éta janten langkung penting.

Lex Veldhuis

Maca Anjeun Ngalawan

[Googling the players on your table] bisa jadi pinter, tapi hésé pisan nyieun kaputusan dumasar kana kanyahoan. Anjeun bisa jadi aya bewara nu batur dina méja anjeun teu boga duit tunai [on Hendon Mob], Tapi éta lain hartosna ieu mnt tunai hartina loba pikeun aranjeunna. Ieu sigana turnamén kahiji maranéhanana sarta aranjeunna ngan meuli eta pikeun € 5K sarta aranjeunna moal ngalipet offsuit ace-salapan sabab éta hiji ace. Éta salawasna bahaya pikeun nyieun kaputusan dumasar kana kanyahoan.

Aya seueur deui anu anjeun tiasa kéngingkeun tina cara aranjeunna ngalaksanakeun, sareng sabaraha kali aranjeunna ningali jam. Éta bakal hartosna langkung pikeun kuring. Lamun pamaén boga $2 juta dina panghasilan hirup tapi maranéhna tetep mariksa sabaraha pamaén ditinggalkeun, aranjeunna tiasa wizard math tapi ogé bisa jadi jalma anu saraf sarta geus digawé sapanjang hirupna. Tingali kana sikepna dina méja sareng tingali kumaha santai aranjeunna.

TANGKI ATAWA TEU TANGKI?

Abdi lain kipas badag tina tanking di live poker . Sabenerna mah hate. Loba hal anu diwenangkeun dina poker nu teu gede pikeun kaulinan jeung pangalaman. Kuring teu boga masalah sareng tanking online sabab jalma anu balik komputer, maranéhna bisa lalajo Netflix atawa hal, teu kudu jadi pangalaman pikaresepeun. Tapi lamun dulur mimiti tanking pikeun hiji atawa dua menit langsung, eta janten pangalaman pisan goréng pikeun pamaén.

Meureun di mangsa nu bakal datang, urang bakal balik ka sistem dimana urang geus bébéja urang 40 urang jauh ti duit tapi teu nalika gelembung bursts, jadi ujug-ujug anjeun ngawartoskeun anjeun boga duit.

DUA GELEMBUNG NU MASIH NGAREBUT LEX

Abdi émut dua gelembung jelas.

Hiji éta kesang badag dina $ 40K acara di WSOP di 2009. Ieu gelembung $ 75K. Kuring kungsi Sami Kelopuro on kénca kuring sarta éta ngimpina nyata. Nyaan kuring ngarasa tegangan dina momen éta, nepi ka titik di mana kuring teu hayang diurus leungeun diputer. Dina gelembung, anjeun hoyong luhureun rentang anjeun atanapi leungeun crap. Anjeun teu hoyong kéngingkeun ratu anu cocog sareng sapuluh sareng saterasna sabab anjeun ngarasa anjeun kedah maénkeun éta.

Kuring ogé apal turnamén di Vegas, a $ 15K mésér-in, jeung tilu urang tina duit kalawan 140 jalma cashing kaluar. Kuring indit kabeh dina kalawan Ace-sapuluh kaluar dina ulang maok titik, nu kuring masih kuciwa. Éta nunjukkeun kurangna pangaweruh ngeunaan kaulinan gelembung, anjeun terang? Lipetkeun waé! Ieu leungeun simbolis pikeun immaturity kuring jeung salawasna hurts.

Upami anjeun mendakan diri anjeun dina tabel fitur salami Gelembung…

Abdi biasa nganggo streaming. Jigana nu ngajaga anjeun jujur, dina cara. Éta bintik-bintik leres-leres ngajantenkeun kuring langkung saé. Kaula bade dina gelembung ayeuna di tempat dimana abdi tiasa buka duanana cara, tur éta gelembung bener badag, sarta kuring bakal sadar wow, Kuring teu bener nyaho naon hal katuhu do dieu.

Gaduh kerentanan streaming sareng kartu maén parantos ngajantenkeun kuring diajar langkung seueur. Nalika anjeun terang jawabanana, anjeun gaduh seueur katenangan. Anjeun terang yén leungeun ieu kuring muka, leungeun ieu kuring nelepon, jsb. Situasi anu anjeun tingali deui sareng kuciwa nyaéta kaayaan dimana anjeun henteu terang naon anu kudu dilakukeun. Kaseueuran éta kedah disalurkeun kana émosi, sareng sakapeung éta amarah atanapi kuciwa.

CONGRATULATIONS pikeun nyieun duit!
AYEUNA ULAH SIA-SIA TURNmén Anjeun…

Hal pangalusna katingal dina duit luncat salajengna.

Ucapkeun 30 eliminations sanggeus gelembung burst, aya luncat tunai 5K €. Éta 30 pamaén bakal kaluar dina 20 menit, jadi Anjeun ngan perlu bersantai.

Abdi émut dina PSPC, éta ageung sareng sadayana kesang pisan. Aya kitu loba jalma kalawan 1-5 blinds badag. Lajeng gelembung burst jeung Abdi émut Spraggy cashing di $20K leuwih sabab anjeunna teu maén leungeun pikeun, siga, lima leungeun.

Ku kituna, lamun luncat duit salajengna masih jauh, ngan ngalakukeun eta kalawan leungeun anjeun kudu make. Tapi atoh, reassess, tenang, sarta ulah ngalakukeun nanaon baruntus.

#Stratégi #poean #Lex #Veldhuis #méré #naséhat #ngeunaan #kumaha #carana #maén #gelembung

DAFTAR LINK WARUNG8 | SLOT ONLINE TERBAIK | JUDI SLOT ONLINE TERBARU 2022 | GACOR SLOT GAMPANG MENANG | AGEN SLOT GACOR

 

Selamat datang di website agen slot online terpercaya dan terbaik para pemain judi online 24 jam gampang menang dan  paling gacor warung8. dengan  fasilitas lengkap untuk memenuhi kebutuhan member slot situs terbaik paling banyak kasih kemenangan dengan hadia bonus jackpot slot judi online terbaik dan terbesar di ranah perjudian online.

Kami memberikan bocoran untuk permainan yang mudah menang malam ini yang pasti harus kamu coba untuk memainkannya seperti Pragmatic Play,  Joker123, SpadeGaming, Habanero. Danda juga pilihan slot gacor  yang wajib juga kamu coba di antaranya :  Sweet Bonanza, Gates Of Olympus,  Mahjong Ways, Aztec Gems. Yang bisa kamu mainkan selama 24 jam nonstop.

 

SLOT TERBAIK 2022 WARUNG8 TERGACOR

 

permainan judi online lewat smart phone

 

Daftar keunggulan situs online terbaik sepanjang 2022 wajib di coba

 

Para pemain setia situs online yank mencari link daftar permaian situs judi online terbaik 2022 terbaru online 24jam dan tidak pelit jackpot warung8, akan memberikan bocoran agen slot gacor hari ini untuk membernya,Situs slot yang mudah menang yang sudah menjadi bandar situs khusus judi slot online di Indonesia dan  Asia dengan permainan Daftar Situs Judi Slot Gacor Gampang Menang akan memberikan kalian permainan slot online gacor terbaru.

 

  1. PRAGMATIC PLAY
  2. JOKER123
  3. SPADE GAMING
  4. YGG DRASIL
  5. SPADEGAMING
  6. CQ9 GAMING
  7. AMEBA
  8. iSOFTBET
  9. PLAYSTAR
  10. PLAY’N’GO
  11. VIRTUAL TECH
  12. TOP TREND
  13. MICROGAMING
  14. HABANERO GAMING
  15. PLAYTECH
  16. PG SOFT
  17. SIMPLE PLAY
  18. HYDAKO
  19. AFB GAMING

 

Daftar 10 Situs Judi Slot Online Terbaik Sering Kasih Jackpot

 

Untuk itu kami akan memberikan informasi 10 daftar provider judi slot online terbaik yang sering kasih jackpot sebagai referensi awal kalian sebelum memulai bermain dan semua permainan di bawah paling banyak peminatnya.

 

Slot Online Playtech

Slot Playtech masuk deretan pilihan salah satu mesin judi slot online paling gampang menang. Playtech saat ini provider yang paling banyak dimainkan dikalangan anak muda karena menyajikan tampilan permainan slot yang bagus, animasi yang keren dan efek suara yang sensasional.

Slot Online CQ9

Inovasi dan kreativitas menjadi kunci sukses perusahaan slot CQ9 dalam mengembangkan industri perjudian slot. Berawal dari perusahaan kecil, CQ9 berhasil membuktikan bahwa mereka layak masuk deretan bandar slot online paling fenomenal di tahun 2020.

Slot Online YGGDASIL

Slot YGGDASIIL termasuk brand pendatang baru yang berhasil memikat hati para pemain judi slot senior karena menyediakan permainan mesin slot online terbaru yang dapat memberikan keuntungan hingga 20x dari hadiah freespin dan memberikan jackpot terbesar mencapai ratusan juta rupiah.

Slot Online Pragmatic Play

Pragmatic Play salah satu merk provider slot paling senior di industri iGaming, beberapa permainan judi online paling hits mereka yaitu Aztec Games, Sweet Bonanza yang sempat viral dan booming di pasaran karena bagi-bagi hadiah slot uang asli.

Slot Joker123

Jika berbicara mesin slot, Joker123 selalu lekat dengan topik tersebut. Bagaimana tidak, Joker Gaming merupakan pelopor game judi slot hingga mencapai sukses seperti sekarang yang kita lihat. Gameplay Joker123 cocok dimainkan pada waktu santai.

Slot Habanero

Jenis taruhan judi online terpopuler ini sangat cocok dimainkan bersama teman karena sangat seru untuk dimainkan. Habanero bergenre zaman Cina kuno dan permainan slot ini menyediakan berbagai macam pilihan bahasa seperti Indonesia, Vietnam, Jepang, dan masih banyak lagi.

Slot Play’n Go

Provider satu ini memiliki kualitas yang sangat baik dan memiliki banyak macam permainan dengan fitur yang baik. Play’n Go juga telah menyajikan 40 jenis permainan slot yang dapat memberikan pengalaman bermain judi slot online yang tak terlupakan.

Judi Slot MicroGaming

Microgaming memiliki 20 lisensi resmi dan menghadirkan lebih dari 600 permainan daftar slot online yang dapat anda mainkan dimana saja dan kapan saja selama 24jam penuh. Provider Microgaming pertama diciptakan di London dan kini telah menyebar ke 19 negara di seluruh dunia termasuk Indonesia.

Slot Online Spadegaming

Permainan yang dihadirkan oleh provider satu ini menggunakan kultur Asia. Spadegaming sendiri sudah berdiri sejak tahun 1998 dan siap melayani ribuan judi slot dari berbagai belahan dunia. Karena Spadegaming mengutamakan kenyamanan pemain.

Slot88

Slot88 merupakan hasil kerjasama antara developer Malaysia dan Taiwan menghasilkan game game judi slot terupdate sehingga sangat layak masuk jajaran daftar 10 rekomendasi game slot online terbaik dan terpercaya tahun 2022.

CARA MUDAH MENDAFTAR DI  AGEN GACOR SITUS SLOT ONLINE 

 

  • Kamu bisa mencari di kolom pencarian dengan mengetik warung8 kemudian kamu akan masuk dalam menu regristrasi yang bisa kamu isi terlebih dahulu dengan menggunakan idenditas asli dan mencantumkan no rekening pribadi, setelah semua sudah terisi kamu bisa lanjutkan dengan klik tombol daftar.
  • Atau kmu bisa langsung klik agen situs judi online

 

CARA MUDAH UNTUK MEMULAI DEPOSIT DANMEMAINKAN GAME

 

Banyak cara mudah untuk memulai deposit sebelum kamu memainkan slot gacor 2022 dan dengan berbagai pilihaan Buat sobat slot online yang mungkin saja belum memiliki akun bank kamu juga bisa memulai deposit dengan bank yang bekerja sama dengan kami seperti.

 

BANK TRANSFER : BCA,  Mandiri,  BNI,  BRI.

Dengan n]oninal deposit sebesar RP. 20.000

DEPOSIT  PULSA TERAMAN

Warung8 sebagai situs judi online terpercaya 2022 sudah bekerja sama dengan menerima deposit via e-money yang bisa kamu lakukan melalui GO-PAY, OVO, DANA, LINK AJA. Selain itu sebagai agen judi slot gacor terbaik, kami juga menyediakan deposit pulsa. Telkomsel dan XL sudah menjadi partner utama kami untuk memudahkan para member setia melakukan deposit di situs judi online Warung8? Warung Betting Online Indonesia.

Tunggu apalagi segera mainkan semua game yang tersedia di warung8 dan nikmatik segala kemewahan yang tidak semua situs slot online tawarankan, semoga berhasil dan sampai jumpa di tips menarik lain nya dari warung8

Catetan lapangan EPT dikonfirmasi dina 2294 – sareng naha pasti aya deui catetan anu bakal datang

Catetan lapangan EPT dikonfirmasi dina 2294 - sareng naha pasti aya deui catetan anu bakal datang

Dalapan taun ka tukang, dina mangsa 11 Éropa Poker Tour nganjang ka Barcelona, ​​nu PokerStars Blog diterbitkeun artikel judulna “Rekaman pinuh rusak”. Éta rinci ngeunaan 11 catetan kahadiran EPT anu murag salami festival 2014 éta, sacara harfiah rékaman énggal dirusak unggal dinten.

Di dieu urang dalapan taun engké manggihan yén inohong jadi staggering di 2014 éta downright aneh. Anjeun panginten ayeuna terang yén festival EPT Barcelona ieu, anu munggaran ti saprak 2019 saatos henteuna kapaksa, netepkeun catetan énggal deui. Sareng aranjeunna nyandak sadayana anu urang tingali sateuacanna sareng nempatkeun éta dina catetan kaki dina sajarah.

Rekor pegat?

Urang ayeuna gaduh konfirmasi sabaraha ageung Acara Utama EPT: pendaptaran ditutup dina mimiti Poé 2 sareng 2,294 éntri dina papan. Ieu kahiji kalina urang meuntas 2.000, sarta kami bener ucul kaliwat eta.

Ieu pangbadagna Éropa Poker Tour Acara Utama dina sajarah, ku margin badag-na ngawengku waktu harti EPT ngeunaan Éropa ngalegaan ka Bahama. Pangbadagna saméméhna, di dieu di Barcelona dina 2019, ngagaduhan 1,988 éntri. A acara megatkeun catetan dina 2014? Ngan 1.496.

Hadiah pool pikeun turnamén ieu € 11,47 juta, kalawan sahenteuna € 1,5 juta bakal dileler ka juara. (Pikeun dikonfirmasi pas.) Kabéh urang tiasa nyarankeun nyaeta anjeun nyiapkeun lalampahan geulis Heboh datang ngaliwatan sababaraha poé ka hareup nalika urang néangan pamaén anu bakal meunang eta.

SEJARAH EPT BARCELONA KAJIAN UTAMA

2004: 229 pamaén, hadiah pool € 229.000, Alexander Stevic (Swédia) pikeun € 80.000
2005: 327 pamaén, hadiah pool €1.300.000, Jan Boubli (Perancis) pikeun €416.000
2006: 480 pamaén, hadiah kolam renang € 2.304.000, Bjorn-Erik Glenne (Norwegia) pikeun € 691.000
2007: 543 pamaén, hadiah pool €4.181.100, Sander Lyloff (Denmark) pikeun €1.170.700
2008: 619 pamaén, hadiah pool €4.952.000, Sebastian Ruthenberg (Jerman) pikeun €1.361.000
2009: 479 pamaén, hadiah kolam renang €3.832.000, Carter Phillips (AS) pikeun €850.000
2010: 758 pamaén, hadiah pool €3.790.000, Kent Lundmark (Swédia) pikeun €825.000
2011: 811 pamaén, hadiah pool €4.055.000, Martin Schleich (Jerman) pikeun €850.000
2012: 1.082 pamaén, hadiah pool €5.247.700, Mikalai Pobal (Belarus) pikeun €1.007.550
2013: 1.234 pamaén, hadiah pool €5.984.900, Tom Middleton (Inggris) pikeun €942.000
2014: 1.496 pamaén, hadiah pool € 7.255.600, Andre Lettau (Jerman) pikeun € 794.058
2015: 1.694 pamaén, hadiah pool €8.215.900, John Juanda (Indonesia) pikeun €1.022.593
2016: 1.785 pamaén, hadiah pool €8.657.250, Sebastian Malec (Polandia) pikeun €1.122.800
2017: 1.682 pamaén, hadiah pool € 8.157.700, Sebastian Sorensson (Swédia) pikeun € 987.043 *
2018: 1,931 éntri, hadiah pool €9,365,350, Piotr Nurzynski (Polandia) pikeun €1,037,109
2019: 1.988 éntri, hadiah pool € 9.641.800, Simon Brandstrom (Swédia) pikeun € 1.290.166
2022: 2.294 éntri, hadiah kolam renang € 11.470.000, TBC Winner.
* dilaksanakeun salaku PokerStars Championship di 2017

BAKAL DATANG LEUWIH?

Ieu luar biasa EPT Acara Utama ngan diperkirakeun, tangtu, nuturkeun Estrellas Acara Utama, nu peupeus sagala catetan kahadiran séjén pikeun wisata PokerStars.

Deui dina 2014, acara Estrellas ogé nyetél tanda anyar nalika 2.736 pamaén muncul. Taun ieu, aya 6.313 entri (ti 2.765 pamaén) kana turnamén, jadi kanaékan sakabéh di angka éta sarupa antara dua turnamén.

Éta pasti hartosna urang badé ngarobih langkung seueur rekor. Kajadian séjén anu urang tingali dina 2014 kalebet € 100K Super High Roller, € 25K High Roller sareng Acara Awéwé. Super High Roller mangrupakeun hiji-hijina turnamén sarimbag nu geus dimaénkeun waktos sabudeureun, tur aya 68 éntri, dibandingkeun jeung 58 2014. Éta teu catetan a, tapi pamutahiran jelas leuwih dalapan taun ka pengker.

Sadaya bukti nunjukkeun yén pegatna catetan henteu acan réngsé, sareng High Roller and Women’s Events, anu duanana dimimitian dina dinten Jumaah, sigana bakal nyetél rékaman énggal. Waktosna pikeun ngamimitian maén deui lagu karesep éta sareng nikmati.

#Catetan #lapangan #EPT #dikonfirmasi #dina #sareng #naha #pasti #aya #deui #catetan #anu #bakal #datang

PokerStars streamer Wistern muterkeun turnamén live kahijina di EPT Barcelona

PokerStars streamer Wistern muterkeun turnamén live kahijina di EPT Barcelona

Jarang pisan papanggih pamaén poker profésional anu geus pernah maén turnamén live sateuacan. Malah jarang papanggih jalma anu ogé disponsoran pro.

“Éta sabenerna turnamén live munggaran kuring,” ceuk Lasse Jagd Lauritsen sanggeus megatkeun catetan € 1.100 Estrellas poker Tour Acara Utama minggu panungtungan. “Éta gélo, nyeri pisan ngalaman éta. Diuk, rasakeun sensasi. Éta geulis.”

Lauritsen-atawa “Wistern“Salaku anjeunna langkung dikenal dina Twitch sareng PokerStars – ngalambangkeun sakola anyar panyipta kontén poker slash profésional. Anjeunna moal bisa ngalawan patok pangluhurna atawa boga ski lamping-kawas grafik, tapi anjeunna babagi lalampahan poker-Na jeung komunitas tumuwuh ngaliwatan streaming konsisten. Kapribadian sareng kontén umur 24 taun tungtungna narik perhatian PokerStars sareng anjeunna janten anggota Tim Pro dina April 2021.

Tapi streaming henteu kantos janten panginten pikeun Wistern. Anjeunna geus streamer pikeun salami anjeunna geus poker pro.

“Unggal indungna bakal sesah nalika anakna nyarios bakal maén poker pinuh waktos, leres?” ceuk kuring, sababaraha poé sanggeus stopping acara kahijina. “Utamana anu umurna 19 taun sapertos kuring anu henteu ngagaduhan hasil ti mimiti.

“Éta hiji hal pikeun nyarios ka kolot anjeun yén anjeun bakal pro sareng nunjukkeun ka aranjeunna sabaraha artos anu anjeun kéngingkeun. Tapi kuring indit full-waktu streaming sarta streaming teu pisan populér, sumawona poker . Tapi sanggeus meunang kontrak ti PokerStars – malah saméméh – kolot mah éta pisan supportive. Poé ieu, kolot kuring resep. Aranjeunna hoyong apdet sareng gambar sadaya waktos.

Lasse “Wistern” Jagd Lauritsen

Geus sababaraha poé ti saprak Wistern céri milih acara langsung na di EPT Barcelona jeung ayeuna anjeunna praktis veteran grizzled, sanggeus ogé asup kana € 330 Piala EPT (“Kuring busted duanana saméméh duit tapi dijieun cukup jero dina duanana, tanpa cashing. di. Kuring maén € 2K sapoé. “ieu. Kuring ngarasa bener alus ngeunaan eta, sirah kuring aya dina tempat katuhu. “)

Kami calik di ruang santai Kasino Barcelona sareng puluhan pamaén leumpang, dina jalan ka méja atanapi méja pendaptaran. Kanggo sabagéan ageung aranjeunna, dinten ieu bakal janten waktos anu munggaran maén turnamén langsung ogé.

Janten kumaha Wistern mendakan pangalaman poker live? Utamana tempo yén acara inaugural na lumangsung PokerStars Live catetan breaker dina watesan total éntri.

“Kuring henteu nyangka éta beurat teuing pikeun kuring,” saurna. “Mentalitas abdi sok lebet sareng ngalaman éta. Upami anjeun setrés teuing ngeunaan éta maka énergi saraf bakal ka anjeun, anjeun terang? Ngan ukur léngkah-léngkah, tingali kumaha rupana sareng angkat ti dinya.”

Shooting angin sareng Mason “pyefacepoker” Pye sareng Andy “bowieeffect” Wilson

Éta sikep anu saé. Hanjakalna, sababaraha kasalahan henteu tiasa dihindari nalika anjeun nembé ngamimitian.

“Éta ngerakeun pisan,” saur Wistern. “Hal kahiji anu kuring lakukeun nyaéta calik dina méja sareng mareuman blinds kuring tapi kuring henteu sadar yén aya taruhan buta anu ageung. Dealer nyered blinds kuring jeung dina sirah kuring kawas, hey! Éta buta badag kuring! Saterusna kuring sadar kuring kudu nempatkeun up curtains deui.

“Sanggeus éta, kuring ngalungkeun chip 500 pikeun naékkeun (tirai éta 100/200) tapi kuring henteu ngumumkeun éta, janten telepon. Sigana mah bodo! Ieu mangrupikeun hal anu anjeun biasakeun. Ngitung chip sarta ngitung ukuran alungan, tungtungna, anjeun ngan nyaho eta jeung anjeun ngarasa eta ogé. Kuring resep pisan hirup poker jeung kuring rencanana maén deui di mangsa nu bakal datang.

(Nalika anjeunna nyarioskeun carita, penyihir tinggi-patok Christoph Vogelsang ngalangkungan kami sareng calik di ruang tunggu. Wistern bisik: “Kami ningali sadaya Super High Rollers naroskeun € 100K dinten sanés, éta gélo. , Aya pamaén ieu! Jeung aya pamaén éta!’ Anjeun biasa ningali aranjeunna dina panggung badag. Tapi di dieu di EPT Barcelona, ​​​​Anjeun ngan ningali ngaran badag nongkrong di sabudeureun. “)

Wistern nyokot bagian dina sababaraha kagiatan pamaén PokerStars jauh ti tabél

Karya normal pikeun Wistern lumangsung di imahna di Dénmark. Anjeunna biasana muterkeun jadwal isuk, nu lamun sibuk boga widang leutik sarta pool hadiah ti acara sore.

“Salila SCOOP na WCOOP kuring bangun aya na maén luhur meuli-in, tapi dina ngagiling poean normal teu loba turnamén badag lumangsung,”Cenah. “Sareng nalika aya, éta mangrupikeun penghancur anu pangsaéna di luar. Janten éta saé pikeun maénkeun acara ageung ieu di tempat langsung sareng tetep ngarasa yén anjeun leres-leres ngagaduhan kasempetan pikeun ngalakukeun anu saé. ”

Diomongkeun ngeunaan crushers, lalampahan ieu kahiji kalina Wistern papanggih sasama na PokerStars Pro Teams, loba saha éta ngarojong awal anjeunna. Nalika anjeunna patepung jeung likes of Lex Veldhuis, Ben “Spraggy” Spragg na Parker “Tonkaaaa” Talbot pikeun kahiji kalina, ceuk nanaon kaget anjeunna.

“Éta saé pisan. Asor. Taya sahijieun anu cicingeun bangsat di balik layar. Sarerea geus pohara mantuan. Kami ngalakukeun némbak sateuacanna sareng para fotografer nyarios ka kuring yén pro PokerStars mangrupikeun sababaraha jalma anu pangsaéna anu aranjeunna pernah damel sareng.

Tim PokerStars – ngumpul!

Wistern cenah untung boga rojongan ti streamer pangbadagna poker urang mimiti, nalika anjeunna ngan 500 pengikut on platform nu. “Kuring ngamimitian streaming dina ahir 2018 sareng dina awal 2019, kuring ngagaduhan Spraggy sareng Lex dina DM kuring ngabantosan kuring, naroskeun naha kuring ngagaduhan masalah naon waé. Aranjeunna nyarios ka kuring yén aranjeunna ningali aliran kuring sareng aranjeunna panginten kuring saé sareng katingali saé. Aranjeunna ngadukung pisan.

“Kuring henteu aya dina radar saha waé. Tapi aranjeunna gancang nyarios: upami anjeun peryogi nanaon, kami aya di dieu. Sarua pikeun Tonkaa sareng Fintan [“easywithaces” Hand]. Sateuacan kuring asup kana PokerStars, sadayana opat di antarana ngirim sms kuring sateuacanna.

“Sakabeh tim PokerStars éta endah, jujur. Spanyol [Team Pros Ramon Colillas, Alberto Perez Merendez, David Gutierrez Gomez, Guillermo Sanz Inclan and Steve Enriquez Gallo] jeung Papo [Argentinian Team Pro Alejandro “Papo MC” Lococo] nanya kuring indit ka dinner jeung aranjeunna pikeun € 1K sabab kami sweating silih tur diuk deukeut ka silih. Simkuring meunang sushi gélo. Aranjeunna ngan jalma anu saé pisan.

“Éta lingkungan anu saé pikeun dilebetkeun.”

Simkuring teu reuwas uninga yen Wistern geus murag asih jeung atmosfir dina acara poker live. Ieu jarang a manggihan pamaén poker anu teu ngarasakeun waktu maranéhanana di EPT Barcelona.

#PokerStars #streamer #Wistern #muterkeun #turnamén #live #kahijina #EPT #Barcelona

Satelit London EPT ayeuna dijalankeun dina PokerStars – Meunang pakét lengkep pikeun Acara Utama

Satelit London EPT ayeuna dijalankeun dina PokerStars - Meunang pakét lengkep pikeun Acara Utama

Kalawan EPT Barcelona ayeuna ogé dijalankeun, kami kasampak maju ka taun seru of live poker . Datang dina Oktober, EPT London deui. Pamaén bisa cocog ayeuna ku gabung satelit on PokerStars. Baca on pikeun manggihan deui.


LIVE SATELIT EPT LONDON

Kantos hoyong maén dina Acara Utama EPT?

warta alus, lajeng. Satelit langsung ka EPT London ayeuna dijalankeun dina PokerStars. Tien Juara bakal nampi paket lengkep pikeun Acara Utama. Rincian:

£ 530 London Kualifikasi EPTHIne pakét pikeun tiap £ 9,200 dina hadiah pool, hiji pak gtd
Tanggal anu badé: 16 Agustus, 18 Agustus, 21 Agustus (sadayana tabuh 8:10 PM WET)

Paket kalebet biaya akomodasi sareng perjalanan. Ieu ngarecah naon anu sayogi pikeun para juara:

  • £ 5,300 mésér pikeun EPT London Main Event
  • Akomodasi 8 wengi pikeun pamaén sareng hiji tamu di Hilton Park Lane Hotel (hargana £3,392)
  • £ 508 credited kana akun PokerStars pikeun nutupan expenses perjalanan

EPT London mangrupikeun acara anu anjeun henteu hoyong sono. Salian ti mésér sacara pribadi, Kualifikasi online £ 530 mangrupikeun jalur anu paling langsung pikeun asup.


SUB-SATELIT TI £0,55

Pilari jalur ongkos handap? Anjeun teu kedah méakkeun £ 530 maén satelit langsung pikeun EPT London. Aya seueur sub-satelit anu asup kana kualifikasi utama. Ieu kumaha ngarecahna:

  • £ 55 London EPT Satelit – hiji korsi dijamin pikeun £ 530. Kualifikasi
  • £ 5,50 EPT London Satelit – hiji korsi dijamin pikeun £ 55 Kualifikasi
  • £0,55 EPT London Satelit – hiji korsi dijamin pikeun Qualifier £5,50

Nganggo jalur ieu, anjeun tiasa ngamimitian perjalanan anjeun ka kualifikasi EPT London ngan ukur £ 0,55.

Salaku bonus, tetep panon anjeun muka EPT London Freebuys. Aranjeunna bébas lebet kalayan ngagaleuh anu teu terbatas (£ 0.11) pikeun 45 menit munggaran dituturkeun ku hiji tambahan (£ 0.11). Unggal Freebuy gaduh hiji korsi anu dijamin sareng Kualifikasi £ 530.


CARA NANGGIH LONDON EPT SATELIT

Pikeun manggihan satelit London EPT, buka lobi PokerStars teras klik tombol “Program” tab. Teras klik “Hirup” tab. Ti dieu, anjeun tiasa ningali sadaya acara langsung anu bakal datang.

Gulung ka handap sidebar pikeun manggihan EPT London. Klik dina acara, teras on “Buka Lobi Acara”. Anjeun ayeuna bakal ningali tab pikeun Acara Terjadwal, Sadaya Satelit, sareng Satelit Langsung.

Upami anjeun hoyong mésér langsung pikeun Kualifikasi £ 530, klik “Satelit Hirup”.

Upami anjeun hoyong sub-satelit ka EPT London, klik “Sadaya Satelit” pikeun ningali daptar lengkep.


Leuwih lengkep ngeunaan EPT London

EPT London ngoperasikeun 18 – 28 Oktober, jeung Acara utama lumangsung 22-28 Oktober. Upami anjeun nuju maén satelit London EPT, pastikeun anjeun bébas pikeun tanggal éta (Akomodasi pikeun juara pakét kalebet cek-in dina 21 Oktober sareng pariksa-kaluar dina 29 Oktober.)

Sajaba ti Acara Utama, aya loba acara séjén, jeung Penggabungan UKIPT sareng EPT nyadiakeun jadwal lengkep ngeunaan acara poker sapanjang festival jeung kavling fun a.

Aya bonus tambahan husus pikeun qualifiers online ogé. Dina 22 Oktober bakal aya live all-in némbak kaluar kualifikasi UKIPT & EPT London, dimana juara bakal meunang Platinum Pass ka $30.000 patut PSPC.

Tuturkeun link di handap pikeun leuwih rinci ngeunaan EPT London.


Leuwih lengkep ngeunaan EPT London
EPT INFORMASI HUB | EPT LONDON HOMEPAGE
LONDON EPT mulang


#Satelit #London #EPT #ayeuna #dijalankeun #dina #PokerStars #Meunang #pakét #lengkep #pikeun #Acara #Utama

Badziakouski menambahkan mahkota Super High Roller Barcelona kedua setelah bentrokan epik melawan Seidel

Badziakouski menambahkan mahkota Super High Roller Barcelona kedua setelah bentrokan epik melawan Seidel

Turnamen Super High Roller di European Poker Tour pasti akan berakhir dengan satu pemain brilian bertanding melawan pemain lain, memutuskan titan turnamen mana yang akan mengklaim rampasan kali ini. Kumpulan pemain kecil dan eksklusif, hanya terdiri dari yang terbaik dari yang terbaik.

Bahkan dengan standar ini, bagaimanapun, pasangan terakhir kami di Roller Super Tinggi € 100.000 di Barcelona hari ini adalah suguhan yang luar biasa. Mikita Badziakouski yang fenomenal, salah satu pemain hebat dalam permainan modern, berhadapan dengan Hall of Famer Erik Seidel, talenta superlatif di era apa pun.

Keduanya sudah memiliki gelar Super High Roller di bawah ikat pinggang mereka, Seidel di Monte Carlo pada 2015 dan Badziakouski di sini di Barcelona pada 2018. Yang harus mereka putuskan adalah siapa yang pertama mendapatkan yang kedua, dan siapa yang akan menambahkan € 1,98 juta untuk mereka. penghasilan karir yang menggelikan, dan siapa yang harus puas dengan €1,29 juta.

Gambar di atas memberikan permainan, tentu saja. Yang ini semua tentang Badziakouski. Dia datang ke hari dengan tumpukan pendek, menavigasi jalan ke chip memimpin, kehilangan kepala ke Seidel, tetapi kemudian memfokuskan kembali dan membangun kembali, akhirnya mengelola apa yang tidak dimiliki orang lain: untuk mengambil chip Seidel terakhir darinya .

“Rasanya luar biasa, saya sangat menyukainya,” kata Badziakouski, meski enggan terbawa dengan kesuksesan terbarunya. Dia menambahkan bahwa dia belum benar-benar memainkan €100K di Barcelona pada 2019, terakhir kali kami berada di sini, jadi setelah kemenangannya di tahun 2018, “Bagi saya itu saling berurutan.”

Pertempuran head-up adalah urusan ding-dong, dengan chip meluncur satu arah dan kemudian berikutnya, setiap pemain menggandakan lebih dari satu kali. Tumpukan menyusut secara dramatis, dan ketika mereka mengambil istirahat makan malam singkat, mereka masing-masing kembali ke hanya 17 dan 13 tirai besar, yang berarti pertempuran besar berikutnya pasti akan memutuskannya.

Erik Seidel harus puas dengan yang kedua

Badziakouski memenangkan itu — itu cukup menjijikkan dengan Badziakouski A4♣ Seidel yang gagal Q♠Q♥ — dan itu berarti dia menjadi juara lagi, kedua kalinya di venue ini. Tapi itu adalah final yang brilian sejak saat pertama — titik di mana serangan Badziakouski dimulai.

AKSI HARI TERAKHIR

Tabel final Super High Roller EPT Barcelona (lr): Mikita Badziakouski, Mike Watson, Nick Petrangelo, Teun Mulder, Erik Seidel, Timothy Adams, Kevin Paque

Gelembung meledak tadi malam, dan kemudian David Peters tersingkir di kesembilan, yang ada di uang tetapi sebelum meja final resmi ditetapkan.

Pada awal permainan hari ini, pemain Belanda Kevin Paque memiliki keunggulan signifikan di puncak klasemen, dengan Seidel dan Mike Watson satu-satunya penantang seriusnya. Di ujung lain, Nick Petrangelo dan Badziakouski adalah tumpukan pendek — dan pot pertama yang mereka mainkan menyingkirkan salah satu dari mereka, sementara memulai pendakian heroik yang lain.

GARIS HARI MULAI

Kursi 1: Mikita Badziakouski, Belarus, 1.150.000
Kursi 2: Nick Petrangelo, AS, 435.000
Kursi 3: Mike Watson, Kanada, 3.130.000
Kursi 4: Teun Mulder, Belanda, 1.385.000
Kursi 5: Erik Seidel, AS, 3.300.000
Kursi 6: Timothy Adams, Kanada, 1,225.000
Kursi 7: Ben Heath, Inggris Raya, 1.645.000
Kursi 8: Kevin Paque, Belanda, 4.730.000

Badziakouski mengambil Q♦Q♣ dan dibuka hingga 200.000 (buta besar adalah 60.000) dan dia akan sangat senang melihat Petrangelo kemudian mendorong tumpukan 435.000 di belakangnya. Namun aksi itu tidak dilakukan karena Teun Mulder, dengan total cover 1,39 juta, juga melakukan all-in.

Petrangelo punya AJyang berada dalam kondisi mengerikan melawan ratu Badziakouski, dan bahkan diposisikan lebih buruk melawan ratu Mulder. AK. Kegagalan membawa sesuatu untuk semua orang — 3♣Q♥J — dan Badziakouski memudarkan undian straight and flush saat belokan dan sungai datang 9♠ dan 4♥.

Itu mengirim Petrangelo keluar di tangan pertama, memenangkan € 247.400, memotong tumpukan Mulder menjadi pita dan menempatkan Badziakouski hingga 48 tirai besar. (Mulder berlipat ganda kembali ke pertarungan dengan enam saku di sisi berikutnya.)

Kunjungan singkat di final untuk Nick Petrangelo

Meskipun sebagian besar pemain akan melihat hampir tiga kali lipat Badziakouski dengan ratu saku dan tahu mereka juga akan memainkan tangan dengan cara yang sama, tidak seorang pun kecuali elit mutlak permainan yang bisa mengatakan hal yang sama tentang pot penting berikutnya yang melibatkan Badziakouski. Yang ini adalah mengantuk.

Melihat ke bawah K10♣ di tirai kecil, Badziakouski tertatih-tatih. Mike Watson, dengan tumpukan 3 juta, dinaikkan menjadi 220.000. Badziakouski menelepon — jelas tidak tahu bahwa Watson telah 8♠4♥.

Kegagalan memberi Watson hasil imbang lurus terbuka. Dulu 10♠79♦. Tapi Badziakouski, dengan pasangan teratas, memimpin, untuk 100.000. Watson mengangkat menjadi 450.000 dan Badziakouski menelepon.

Gilirannya adalah 7 dan Badziakouski dipanggil setelah Watson bertaruh 450.000. Itu A kemudian menyelesaikan papan. Badziakouski memeriksa dan Watson sekarang mendorong all-in, dengan 1,9 juta tersisa di tumpukannya menutupi 1,74 juta Badziakouski. Orang Belarusia yang brilian, di sini mewakili Ukraina, memikirkannya selama beberapa menit, membakar kartu timebank.

Tapi itu sepadan karena dia datang dengan langkah yang tepat. Badziakouski menyerukan kehidupan turnamennya dengan pasangan kedua. Itu sudah cukup untuk mengalahkan hasil imbang Watson yang gagal. Badziakouski membangun sendiri tumpukan chip terkemuka 5,8 juta dan Watson menggunakan alat bantu hidup. Badziakouski menarik steker itu segera setelah itu, ketika jack saku Watson kalah dari Badziakouski AQ♥.

Watson, yang memenangkan acara €50.000 beberapa hari yang lalu, kali ini berada di urutan ketujuh. Dia mengambil €319.970 untuk yang satu ini.

Mike Watson: Bluff diambil oleh Badziakouski

Meskipun double up langsung setelah tangan pertama besar hari itu, Mulder masih merawat tumpukan pendek ketika mereka turun ke enam terakhir. Dan dia mendapatkan uang terakhirnya dengan uang saku, untuk dipanggil oleh Seidel’s KJ.

Ini adalah pukulan lurus di awal, dan entah bagaimana peluangnya tetap bagus bahkan setelah kegagalan, meskipun Mulder menjatuhkan satu set. Papan itu Q♦6♥10♥ dan Seidel sekarang naik turun, dengan hasil imbang yang rata juga. Seidel menyadari 40 persen ekuitasnya di 7 putar, dan setelah 4♦ sungai, Mulder bersulang.

Mulder, yang bermain di PokerStars sebagai “tinnoemulder” dan merupakan salah satu yang terbaik di arena online, telah membuat transisi ke permainan langsung terlihat sangat mudah. Skor terakhir ini membuatnya mendapatkan €415.630, yang merupakan bagian dari perubahan yang layak, bahkan jika dia terlihat kecewa karena tersingkir di urutan keenam.

€400K lagi untuk Teun Mulder

Kesibukan aksi awal sekarang telah berakhir, dan lima aksi terakhir mendorong chip di antara mereka selama lebih dari satu jam. Namun, ada pembagian yang jelas di tengah papan pemimpin dengan Ben Heath dan Tim Adams di bawah cosh, dengan Seidel, Badziakousi dan Paque nyaman di ujung lainnya.

Dua tumpukan kecil adalah dua berikutnya, dengan Adams, definisi dari Roller Super Tinggi reguler, menjadi korban Badziakouski berikutnya dan Heath, kehadiran yang semakin akrab di meja terakhir ini, kemudian jatuh ke Paque.

Adam dulu. Badziakouski membuka cutoff dengan AQ♣ dan Adams menemukan A6♣ di buta kecil. Dia mendorong segalanya kecuali satu chip dari 1,215 juta tumpukannya di tengah. Badziakouski membuatnya bermain untuk sisanya juga dengan taruhan token empat dan Adams membatalkannya.

Tangan Adams sudah dalam kondisi buruk dan seorang ratu yang gagal membuatnya lebih buruk. Tidak ada keajaiban super di tikungan dan sungai dan Adams mengambil kelima kali ini, mengambil €540.980.

Kelima kali ini untuk Timothy Adams

Heath pergi beberapa tangan kemudian, semakin dingin di pintu. Tindakan dilipat padanya di blind kecil dan itu mungkin dorongan wajib dengan dua kartu dengan 1,05 juta tumpukannya. Tangannya yang sebenarnya adalah 8♣7tapi itu dalam masalah ketika Paque bangun dengan Q♠Q♣ di tirai besar dan menelepon.

Heath memiliki ekuitas 21 persen dengan konektor yang cocok, dan dia mendapat undian flush pada gilirannya. Tetapi A sungai menyegel nasib Heath di urutan keempat. Dia mengambil €702.670.

Ben Heath pulang ke rumah

Tiga pemain terakhir sekarang semuanya memiliki tumpukan. Seidel memimpin dengan 57 big blind, Badziakouski berada di urutan kedua dengan 49 dan Paque masih bisa bermain dengan 35-nya. Dan Seidel yang memimpin chip-lah yang tampaknya paling tertarik untuk melakukan diskusi kesepakatan pada tahap ini. Mereka mengambil istirahat 10 menit, tetapi Badziakouski tidak tertarik dan mereka terus bermain, tidak ada kesepakatan yang dibuat.

Itu bekerja dengan sangat baik untuknya, tetapi kurang dari itu untuk Paque.

Dari semua pemain di final ini, Paque mungkin yang paling tidak terkenal. Dia telah memenangkan Masters Klasik di Amsterdam beberapa tahun yang lalu, dan memiliki perjalanan turnamen yang sukses ke Madrid awal tahun ini. Tetapi dia tidak memiliki hasil yang terdokumentasi pada tur yang disponsori PokerStars, yang membuatnya cukup mengejutkan bahwa dia muncul entah dari mana untuk memimpin Super High Roller di sini menuju final.

Itu cukup jelas dia benar-benar di rumah, bagaimanapun, dan dia melaju ke tiga besar. Tapi dek dingin adalah dek dingin dan satu lagi datang untuk mengirim pengepakan Paque.

Ini sekali lagi melawan Badziakouski, dan itu terjadi ketika Badziakouski ditemukan K7 pada tombol dan dinaikkan menjadi 320.000. Paque memanggil orang buta besar dengan 75♦ dan menelepon, sebelum dealer melakukan semua tindakan K75♣ pada kegagalan. Kedua pemain memiliki dua pasangan dan itu adalah kasus ketika, daripada jika, chip terakhir dari 2,8 juta Paque masuk.

Itu bukan kegagalan. Pada titik ini, ia pergi memeriksa (Paque), bertaruh (200.000, Badzikouski) dan menaikkan (425.000) diikuti dengan panggilan. Kemudian 8♠ datang pada gilirannya. Paque memeriksa lagi, tetapi sekali lagi menemukan kenaikan gaji setelah Badziakouski bertaruh 500.000. Paque mendorong, Badziakouski menelepon dan itu intinya. Itu 4♠ gilirannya kosong dan Paque menabrak rel, mengambil €913.730.

Uang tunai EPT debut yang bagus untuk Kevin Paque

Seidel dan Badziakouski mengambil istirahat yang tidak terjadwal sebelum permainan head-up dimulai, tetapi jika pembicaraan kesepakatan terjadi, itu tidak menghasilkan kesepakatan. Mereka kembali ke tumpukan 10,86 juta untuk Badziakouski dan 6,14 juta untuk Seidel, tetapi dengan tirai sekarang naik setiap 30 menit. Mereka mulai pada 80K-160K, tetapi tumpukannya pasti akan dangkal dengan sangat cepat.

Lari awal pergi ke Badziakouski, tetapi kemudian Seidel menggandakan dengan enam saku ke Badziakouski. A9♠. Itu memungkinkan Seidel untuk maju dan tetap di sana untuk bagian permainan yang menarik berikutnya. Pembaruan langsung Poker News memiliki semua seluk beluk, tetapi cukup untuk mengatakan, Anda dapat melihat melalui setiap tangan dan tidak menemukan bukti apa pun selain poker yang sempurna.

Badziakouski dihancurkan, tetapi kemudian digandakan dengan A8♠ versus Seidel’s K10♣. Tapi Badziakouski meluncur lagi, memberi Seidel keunggulan chip 4-1 — sampai Badziakouski membangun kembali sekali lagi.

Pot all-in berikutnya jatuh ke Badziakouski ketika dia bertahan dengan three pocket melawan Seidel A5♦. Tapi Seidel menggandakan kembali lagi, dengan A5♥ ke Badziakouski’s Q♦5♠. Varians sekarang sangat tinggi.

Itu membawa mereka ke istirahat makan malam. (Mereka telah mencoba untuk menghindarinya, tetapi serangkaian double-up berarti mereka tidak punya pilihan.) Tetapi makanan apa pun hampir tidak akan memiliki kesempatan untuk dicerna sebelum turnamen akhirnya selesai.

Badziakouski memenangkan tangan pertama setelah istirahat ketika dia melakukan pukulan lurus, dan dia kemudian mendorong all-in dengan ace yang cocok itu, ketika Seidel hanya memiliki 10 blind besar. “Saya punya ratu,” kata Seidel sambil menyerahkan pasangan saku premiumnya, tetapi ada kartu as di kegagalan dan Seidel dikalahkan.

“Itu adalah kesibukan,” kata Badziakouski tentang pertempuran pendahuluan. “Kami memiliki banyak pot kecil, kebanyakan strategi bola kecil. Akhirnya saya mendapat keberuntungan di all-in. ”

Badziakouski sekarang memiliki lebih dari $37 juta dalam kemenangan turnamen langsung, dan memiliki 10 skor tujuh angka, yang berbicara lebih dari sekadar keberuntungan pada all-in. Meski begitu, Badziakouski terus mengecilkannya.

“Rahasia kemenangan adalah dengan melakukan lebih banyak pembelian,” katanya. “Ada banyak roller tinggi di seluruh dunia dan saya memainkan semuanya, jadi saya memasukkan banyak uang. Dan saya akhirnya menguangkan banyak juga. ”

Apa pun yang dia katakan, itu tidak mudah dilakukan. Badziakouski brilian di sini, menunjukkan semua keterampilannya yang luar biasa. Dan dia adalah juara Super High Roller kami yang layak.

Acara #27 – €100,000 Super High Roller
Tanggal: 14-16 Agustus 2022
Entri: 68 (termasuk 16 entri ulang)
Kolam Hadiah: €6,597,360

#Badziakouski #menambahkan #mahkota #Super #High #Roller #Barcelona #kedua #setelah #bentrokan #epik #melawan #Seidel

Stratégi Poéan: Parker ‘Tonkaaaa’ Talbot bari maén Poé 1 tina acara live utama munggaran anjeun

Stratégi Poéan: Parker 'Tonkaaaa' Talbot bari maén Poé 1 tina acara live utama munggaran anjeun

Wilujeng sumping di Stratégi poeankahiji dina runtuyan anyar pikeun mawa anjeun nasihat strategi hébat ti raray akrab pikeun tiap tahapan turnamén poker.


Aranjeunna nyarios éta sanés kumaha anjeun ngamimitian, tapi kumaha anjeun réngsé. Maranéhanana ngomong turnamén poker nu marathons, moal sprints. Maranéhanana ngomong anjeun teu bisa meunang turnamén dina dinten 1, anjeun ngan bisa leungit sakali.

Tapi aranjeunna ogé nyarios yén anjeun henteu kedah ceurik kana susu anu tumpah, sanaos susu anu tumpah salawasna bangor sarta ngimpina pikeun ngabersihan. Janten naon anu kedah dilakukeun? aranjeunna nyaho?

Sanaos leres anjeun moal tiasa meunang turnamén poker multi-dinten dina Poé 1, masih seueur anu tiasa. tiasa ngalakukeun eta dina Poé 1 hiji acara live anu bakal nulungan urang manggihan suku anjeun, nyieun duit jeung forge a ngajalankeun jero.

Hiji pamuter anu terang sadayana ngeunaan nganapigasi dinten 1 nyaéta Parker “Tonkaaa” Talbot. Anjeunna henteu ngan ukur kas dina Acara Utama Éropa Poker Tour (EPT) anu munggaran, tapi anjeunna ogé ngadamel tabel akhir di EPT Prague di 2018, kagenep kalayan € 179,360.

Tim PokerStars Pro aya di dieu di EPT Barcelona sareng mampir pikeun masihan kami sababaraha saran sateuacan linggih dina Poé 1B tina Acara Utama € 5,300.

(Sareng sateuacan anjeun ngamimitian: Sumuhun, Anjeunna maén Poé 1A kamari. Jeung Sumuhun, anjeunna pegat. Tapi anjeun bakal manggihan dina paguneman urang handap, éta leuwih hadé pikeun sabenerna ngalakukeun eta ti scraping kalawan scraps.)


PokerStars Blog: Hei Parker. Sebutkeun batur anu maca ieu dina sababaraha menit bakal linggih dina Poé 1 turnamén poker live utama anu munggaran…

Parker “Tonkaaa” Talbot: Kuring bakal nyebutkeun ngan ngalakukeun hal anjeun. Naon waé anu ngajadikeun anjeun nyaman. Maén kaulinan Anjeun.

Abdi henteu nyarios ‘diuk sareng suku anjeun nyebrang’ atanapi ‘diuk ku cara anu tangtu’, ngan ukur janten diri anjeun sareng sadar yén sadayana aya dina kaayaan anu sami sareng anjeun. Sarerea maénkeun kaulinan anu sarua. Coba pangalusna anjeun jadi nyaman sabisa.

Hayu urang nyebutkeun aranjeunna henteu mikawanoh salah sahiji pamaén dina tabél. Naon tiasa aranjeunna néangan ningali lamun maranéhna boga méja lemes atawa méja teuas?

Nya, anjeun tiasa Google jalma, éta cara anu paling gampang! Lamun manggihan draw tabel Anjeun (dina aplikasi PokerStars Live), Anjeun tiasa milarian pamaén sarta anjeun meureun bakal manggihan sababaraha info, ngeunaan naha maranéhna maénkeun loba poker atanapi henteu.

Abdi henteu bakal maca seueur teuing stereotip dumasar kana kumaha jalma katingalina tapi, dina waktos anu sami, aranjeunna aya.

Parker Talbot di EPT Barcelona, ​​2022

Na kumaha lamun maranéhna dipikawanoh grup pamaén tangguh dina tabel maranéhna? Kedah aranjeunna nyobian ulah maén pot ngalawan aranjeunna?

Éta teu bener kumaha poker jalan. Anjeun teu tiasa ngalakukeun éta. Anjeun tiasa Dodge eta bit ka extent sababaraha. Siga, meureun anjeun tiasa nyandak handap lima persén leungeun anjeun biasana maén ngalawan jalma séjén sarta motong aranjeunna nalika maén ngalawan lawan bener tangguh, tapi pikeun sabagéan ageung, anjeun geus ngan perang jeung éta kaéndahan eta. poker.

.

Naon anu anjeun émut ngeunaan dinten gedé munggaran anjeun?

Abdi henteu émut dinten munggaran abdi … henteu, antosan, enya, abdi tiasa!

Ieu EPT munggaran kuring jeung kuring cashed kaluar. Éta EPT Berlin di 2012.

Kuring mawa headphone sareng buku sareng kuring maca kuring sadinten. Abdi budak internét stereotip anjeun 20 taun, anjeun terang? Kuring éta kawas “Ka naraka jeung ieu, hirup poker ! Kuring ngan ukur bakal maca buku kuring sareng teu malire batur. ”

Tapi teras kuring lakukeun ogé sareng ngadamel dinten 3 sareng seneng-seneng.

Seueur pamaén énggal hoyong manjangkeun pangalaman maénna sareng aranjeunna sigana isin tina maén di tempat anu ageung. Kumaha aranjeunna tiasa mendakan kasaimbangan antara pangalaman sareng strategi?

Éta mangrupikeun masalah anu ageung pikeun pamaén anu langkung lemah dina sadaya kaulinan, sadaya taruhan, sareng sadaya turnamén, jujur.

Lamun ngan maén X Jumlah turnamén poker saminggu, rék nyieun panungtungan, katuhu? Janten tangtosna, anjeun pikir anjeun badé maén langkung ketat.

Panginten éta bakal ngabantosan anjeun tahan sajam langkung lami, tapi dina jangka pondok, anjeun bakal langkung sering langkung sering kusabab éta. Maén teuing ketang pasti salah sahiji drawbacks pangbadagna pamaén anyar.

Janten, agresi penting pisan?

Kuring sok nyarios langkung saé janten agrésif tibatan janten rekreasi. Ieu bener leuwih hadé. Upami anjeun pamaén anu ketat, kasempetan anjeun pikeun menang turnamén henteu nol tapi aranjeunna rendah pisan. Padahal upami anjeun tukang game agrésif, anjeun tiasa ngajalankeun tumpukan.

Anjeun ngan ukur tiasa maén opat jam dina Poé 1 teras gagal, sedengkeun pamaén anu langkung ketat tiasa pencét Poé 2 sareng maén sababaraha jam tambahan. Ieu stroke béda pikeun jalma béda.

Tapi aya paribasa kuno pikeun rekreasi agrésif: jalma henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Éta leres-leres tiasa dimaénkeun sareng anjeun tiasa mayar di tempat anu ageung pikeun éta.

Mun anjeun rekreasi sarta ngan maén keur senang, saran abdi sok asup ka dinya jeung nyampur eta, gelut, gelut jeung ulah sieun mun Bluff.

#Stratégi #Poéan #Parker #Tonkaaaa #Talbot #bari #maén #Poé #tina #acara #live #utama #munggaran #anjeun

Ngawanohkeun aplikasi PokerStars Live: Sagalana nu peryogi kauninga dina lontar leungeun anjeun

Ngawanohkeun aplikasi PokerStars Live: Sagalana nu peryogi kauninga dina lontar leungeun anjeun

Ieu rada umum pikeun pamaén poker dina acara live katingal dina telepon maranéhanana antara leungeun (sanajan teu salawasna dina kapentingan pangalusna maranéhanana).

Tapi ayeuna aya alesan anu sah pikeun ngusap sareng ngagulung, di jero sareng di luar méja.

Ieu PokerStars Live App ayeuna aya dina alat nu bagerak jeung ngabuktikeun jadi pohara populér di dieu di Éropa Poker Tour di Barcelona.

Dina aplikasi, anjeun tiasa ningali jadwal lengkep acara, milari dimana turnamén dimaénkeun dina tempat éta, sareng ningali hasil tina acara anu réngsé.

Tapi bagian coolest nya éta kamampuh pikeun klik dina turnamén ngajalankeun, nempo layar jam turnamén (nembongkeun info sarua yen pamaén di kamar tingali), pariksa tumpukan chip panganyarna pamaén ‘, sarta manggihan nu tabel aranjeunna dina. asup.

CARA INSTAL APLIKASI

Pikeun ngundeur aplikasi PokerStars Live, milarian PokerStars Live dina toko aplikasi Apple atanapi Google Play. Klik install sarta aplikasi bakal ngamimitian ngundeur. Moal lami deui.

Nalika sababaraha aplikasi ngabutuhkeun anjeun ngadaptarkeun akun atanapi ngabagi inpormasi pribadi sateuacan dianggo, aplikasi PokerStars Live lengkep gratis sareng siap dianggo ti mimiti.

Nalika anjeun mimiti muka aplikasi, éta masihan anjeun sadaya acara anu bakal datang. Kami ayeuna di EPT Barcelona, ​​​​jadi hayu urang ngalakukeun éta.

home aplikasi PokerStars Live

Maké APLIKASI DI ACARA LANGSUNG

Dina tab acara pikeun EPT Barcelona, ​​​​anjeun bakal mendakan sadaya tanggal festival utama, pilihan pendaptaran sareng inpormasi tempat dina tab inpormasi.

Pencét kana acara sareng anjeun bakal ningali sadaya inpormasi anu penting

Di sisi séjén, anjeun bakal manggihan tab pikeun kamar jeung ieu pohara mantuan pikeun pamaén (jeung kami jenis média) sabab nembongkeun maneh persis dimana dina wangunan lumangsung turnamén husus.

Anjeun moal leungit deui!

Klik tab jadwal pikeun manggihan ngeunaan unggal turnamén lumangsung dina sakabéh poé festival. Anjeun oge bisa ningali sagala hasil turnamén réngsé.

Tempo sadaya hasil

Anjeun teras bisa klik dina turnamén husus. Lamun hiji acara keur lumangsung, anjeun bakal manggihan turnamén jam tambah count pamuter, rata tumpukan chip, total chip dimaénkeun, hadiah pool na total éntri.

Kabéh pamaén ayeuna boga jam turnamén dina lontar leungeun maranéhna

Di handapeun halaman turnamén individu, anjeun bakal mendakan tab pikeun pamaén, pangmayaran, sareng struktur. Dua anu terakhir mangrupikeun panjelasan, tapi tab ‘Pamaén’ saé pisan.

Di dieu, anjeun tiasa milarian hiji pamuter husus atawa nomer tabel sarta manggihan teu ukur kumaha pamuter nu sumping di (nurutkeun cacah chip panganyarna) tapi ogé dimana maranéhna diuk di kamar.

Pilarian pikeun pamaén husus sarta tabel

Aplikasi PokerStars Live mangrupikeun cara anu saé pikeun milari sadayana anu anjeun kedah terang nalika ngahadiran acara langsung atanapi nuturkeun tindakan di bumi.

Unduh aplikasi ayeuna!

#Ngawanohkeun #aplikasi #PokerStars #Live #Sagalana #peryogi #kauninga #dina #lontar #leungeun #anjeun

Di Imah sareng Wistern: Miluan klub Home Games of Twitch streamers pikeun meunang hadiah sareng tiket ekslusif

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Dina artikel ieu kami ngenalkeun anjeun ka pamaén Tim Pro sareng Twitch streamer WisternJL, ngalatih anjeun kumaha cara gabung dina klub Wistern Home Games, sareng ngungkabkeun hadiah anu ditawarkeun nalika anjeun ngalakukeun.


LASSE JAGD “WISTERN” LAURITSEN

Wistern mangrupikeun bedil ngora Tim Pro, pro Denmark sareng Twitch streamer anu naék kana jajaran, terus-terusan ningkat, salamina ningkatkeun panongtonna.

Kusabab ngagabung ka tim taun ka tukang, hasil Wistern kalebet ngajalankeun dina Acara Utama WCOOP $ 11,828 sareng $ 5k Winter Series finish. Taun ieu, anjeunna meunang sababaraha piala $ 109, kalebet Bounty Builder $ 109 pikeun $ 3,600.

Salian ti suksés poker pro, Wistern ogé bodo tiis tur hina.

Anjeun tiasa ngaharepkeun vibe anu sami dina aliran Twitch na. Cahaya sareng senang, kalayan campuran obrolan poker bernuansa sareng obrolan kasual. Komunitas nahan hiji atmosfir intim, kalawan rupa akrab leuwih sarta leuwih deui, sarta anggota anyar anu tampi kalayan leungeun muka.

Wistern ngajaga jadwalna konsisten, biasana ngalirkeun lima atanapi genep dinten saminggu. Anjeun tiasa pariksa saluran Twitch na di WisternJL.


WISTERN imah kaulinan CLUB

Ayeuna anjeun terang lalaki sorangan, hayu urang ngenalkeun anjeun ka klub Home Games Wistern. Ieu mangrupakeun tempat dimana anggota masarakat tiasa nyandak interaksi maranéhanana ka tingkat salajengna, diuk babarengan pikeun maénkeun online poker bari ningali Wistern on stream.

kaulinan home Wistern urang téh loba senang jeung, lamun perlu malah leuwih insentif pikeun gabung, mindeng kaasup hadiah kalawan giveaways ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna.

Gampang gabung ka klub Home Games Wistern. Kieu carana:

CARA ngagabung WISTERN’S HOME GAMES CLUB

Kahiji, néangan tab Imah Kaulinan di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Wistern, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Home Game Wistern:

Klub ID: 2181973
Kode Undangan: bener gélo

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Wistern bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan ngeunaan acara nu bakal datang, klik dina ‘Club Lobi’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan kaulinan POKERSTARS imah
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan imah hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang di WISTERN’S HOME GAMES?

Sapanjang Agustus 2022, sadaya Duta PokerStars, kalebet Wistern, bakal ngajalankeun Home Games sareng tikét Mega Path pikeun direbut.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun maén $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Wistern’s Home Game ayeuna!


CLUB kaulinan imah LAIN
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB


#Imah #sareng #Wistern #Miluan #klub #Home #Games #Twitch #streamers #pikeun #meunang #hadiah #sareng #tiket #ekslusif