4 hal anjeun kedah ulah aya dina poker

4 hal anjeun kedah ulah aya dina poker

Mun anjeun anyar dina poker sarta bakal maén live pikeun kahiji kalina, ulah salempang. Sarerea nyieun kasalahan teknis dina mimitina jeung pamaén séjén paling dipikaresep bakal ngartos tur hayu hal balik.

Tapi kasalahan poker anu paling umum nyaéta anu ngan ukur mangaruhan urang. Aranjeunna mangrupikeun anu ngajantenkeun urang maén parah.

Janten naon anu anjeun henteu kedah laksanakeun nalika maén poker?


Hal anjeun kedah ulah aya dina poker

Kaleungitan kasabaran

Nalika pamaén di buruan imah anjeun ngahontal 10 blinds badag (“zona bahaya”), maranéhna bisa gancang leupaskeun chip, pikir turnamén poker maranéhanana nyaéta leuwih. Sanajan kitu, lalajo turnamén roller tinggi, tur anjeun bakal mindeng ningali leuleus, malah rada elevated, sarta narilep dina tempat nu teu nyangka.

Éta sabab henteu ngan éta pamaén diajar strategi tumpukan leutik-to-T, tapi maranéhna ogé geus dimaénkeun cukup turnamén poker uninga yen eta pernah ends dugi walungan panungtungan diurus tur chip anjeun kadorong ka lawan.

Kasabaran pohara penting dina poker tapi pohara penting dina widang badag multi-méja (MTT) turnamén. The pondok tumpukan Anjeun, nu gancang tingkat buta bakal ngarasa, tapi anjeun teu kudu buang turnamén Anjeun. Tetep sabar. Pilih tempat anjeun bijaksana.

Mun anjeun pondok, ulah panik

Janten pondok tumpuk sanes hijina cara anjeun bisa leungit watek anjeun dina méja. Lamun anjeun geus maot kartu keur jam panungtungan ngalakukeun nanaon tapi ningali tihang anjeun dwindle, éta pikabitaeun pikeun ngamimitian maén leungeun anjeun teu kedah. Ieu sering ngabalukarkeun masalah.

Anjeun malah kudu tetep sabar sakumaha tihang badag. Mun aya tumpukan pondok sabudeureun anjeun, rentang lawang Anjeun bisa jadi kudu tightened sakumaha aya kasempetan tinggi anjeun bakal kadorong. Ku alatan éta, leungeun nu sok muka lamun tumpukan sarua ayeuna lipet.

Sabar dina poker mangrupakeun konci. Entong leungit.

Letting emosi nyokot alih

Henteu seueur kaulinan anu tiasa ngahasilkeun émosi anu jero dina pamaén sapertos poker. Éta sabab éta salah sahiji ti saeutik kaulinan anjeun bisa maénkeun jadi sampurna, tapi masih leungit. Kitu ogé, ieu téh salah sahiji ti saeutik kaulinan dimana anjeun ngan bisa boga 2% kasempetan meunang dina péngkolan, lajeng meunang dina walungan.

Menang atawa eleh, coba tetep saimbang

Teu tiasa dipungkirkeun yén hanjelu anu anjeun raoskeun nalika aya anu neunggeul anjeun, atanapi kabagjaan anu anjeun rasakeun nalika anjeun nyeuseup ka batur, katingalina. Tapi sakali anjeun ngantepkeun émosi éta – khususna dina sisi handapna – éta nalika anjeun condong mimiti maén parah.

Coba pangalusna anjeun pikeun tetep tenang dina tabel poker, naha éta alus atawa goréng. Ieu bakal ngabantosan anjeun maénkeun kaulinan A anjeun sacara konsistén sareng anjeun bakal tiasa langkung difokuskeun kana kaputusan anu pangsaéna tibatan hasil tina kaputusan éta.

Ngarasa boga hak

Kumaha perasaan anjeun nalika anjeun meunang hiji Ace? Bagja? Teu sieun? Teu bisa ancur?

Muhun, teu kunanaon ngarasa bagja. Anjeun geus diurus kartu scratch pangalusna di texas hold’em. Tapi sigana mah langkung sae pikeun ngajaga perasaan éta dugi ka panci parantos réngsé sabab, hanjakalna, aces pasti teu tiasa dirusak.

Contona, duanana jack-sapuluh-cocog jeung deuces saku bakal ngéléhkeun aces saku ngeunaan 20% waktu nalika duit mana pre-flop.

Nalika éta kajantenan (sareng éta bakal janten hiji dina lima kali), anjeun tiasa ngarasa sapertos anjeun dirampok. Kawas anjeun jalma sial di dunya. Éta kumaha chip anjeun ayeuna kedah ditumpuk ku pamaén sanés.

Kaleungitan leungeun pangalusna mangrupa bagian tina poker

Di sisi séjén, kanyataanana basajan: 80% waktos, anjeun bakal meunang pot. 20% waktos, aranjeunna bakal. Ieu salah sahiji jalma jaman.

Perasaan dijudulan meunang dina poker pasti hal rék nyingkahan. Barina ogé, éta kateupastian poker yén urang sadayana cinta pisan.

Ngaganggu

Éta pisan pikabitaeun pikeun nyandak telepon anjeun sareng ngotéktak média sosial atanapi nonton acara dina tablet anjeun antara panangan, tapi nalika anjeun fokus kana pertandingan, anjeun tiasa leungit inpormasi penting anu bakal ngabantosan anjeun dina pot ka hareup.

Tetep fokus kana méja

Ngan kusabab anjeun henteu dina pot henteu hartosna anjeun moal tiasa nyandak kauntungan tina tindakan. Anjeun bisa perhatikeun hal metot ngeunaan kumaha pamaén tangtu maén nu bisa Anjeun pake pikeun kaunggulan Anjeun engké. Atanapi anjeun tiasa terang upami anjeun ningali saurang pamaén tetep ngalakukeun hal anu sami bari bluffing.

Ulah ngameunangkeun diri jadi kacau, leungit fokus sarta ménta méntal bari anjeun maén poker .


Aya pinalti pikeun kasalahan dina poker ?

Pikeun opat hal dina daptar kami (kaleungitan watek anjeun; ngantepkeun émosi anjeun; perasaan anu dijudulan; jengkel;), hiji-hijina jalma anu anjeun pangaruh négatip nyaéta diri anjeun. Ku alatan éta, hukuman anu anjeun bakal nyanghareupan bakal maén parah na, paling dipikaresep, leungit.

Tapi aya kasalahan teknis (jeung behavioral) anjeun tiasa ngadamel dina tabel nu bisa ngakibatkeun hukuman, kayaning diuk kaluar orbit, atawa goréng, keur ditajong kaluar tina kaulinan. Ieu ngawengku:

  • Terus-terusan lampah teu pantes
  • Terus ngalaan kartu anjeun
  • Nembongkeun leungeun anjeun salila pot
  • Ngabahas naon nu ngalipet bari leungeun masih maén
  • Ngahina dealer
  • kabiasaan goréng ka pamaén séjén

#hal #anjeun #kedah #ulah #aya #dina #poker