Bounty brings rusuh (jeung Kassouf) ka fore di EPT Barcelona

Bounty brings rusuh (jeung Kassouf) ka fore di EPT Barcelona

BÉRITA PALING ÉNGGAL: Nalika tulisan ieu, Red Spade Pass sareng hadiah € 250K dimeunangkeun ku Anders Wessmann ti Swiss sareng Johann Zeitoun ti Perancis, masing-masing di luhur. Bagja!


Aya buzz nyata di wewengkon turnamén Barcelona EPT kiwari, kalawan Acara Utama asup kana panggung jero dina hiji sisi kamar jeung turnamén Mystery Bounty badag meunang pisan seru di sisi séjén.

Alesan keur pikagumbiraeun nya éta, hususna, éta bounty, nu sumping kana maén soré ieu.

Pikeun gancang nyegerkeun mémori anjeun: Saha waé anu ngamankeun ngaleungitkeun dina Poé 2 acara (nyaéta, ayeuna) kéngingkeun tikét bounty, anu dasarna mangrupikeun ulem kana tombol ageung. Ganjaranna rada hadé tibatan anu ditawarkeun dina pésta désa.

Hadiah tunai dibasajankeun € 1,000 nepi ka € 250,000, kalayan duit anu kaluar tina hadiah pool. Tapi aya ogé dua amplop bonus, eusi nu pinuh ditambahkeun ku PokerStars. Digantelkeun ka salah sahijina nyaéta Platinum Pass ka PSPC. Anu sanésna ngagaduhan kartu Red Spade ka Grand Prix Brasil.

Éta dua hadiah bonus badag, nawarkeun perlakuan VIP pikeun pamaén untung. Salah sahijina, tangtosna, tiasa janten tikét pikeun kabeungharan anu langkung ageung dina turnamén ngagaleuh $ 25,000 panggedéna anu kantos diayakeun.

Turnamén dimimitian dinten di 12.30, tapi bounty nu ngan bisa cashed salila dinner putus, nu dimimitian di sabudeureun 17.15. Saacanna éta, staf turnamén kedah ngitung detil pasti tina payout bounty, lajeng kedah nyiapkeun amplop nu bakal ngandung hadiah.

staf PokerStars nyiapkeun amplop kado

Sadayana, aya 475 tikét anu ngandung hiji hadiah atanapi anu sanés, anu hartosna prestasi anu ngeusian amplop pikeun jiwa anu tangguh dina giliran ngeusian amplop.

KARUSAKAN BOUNTY

Ieu kumaha hadiah kolam renang bounty dileler:

1 x €250.000
1 x €100.000
1 x €75.000
1 x €50.000
2 x €25.000
7 x €10.000
14 x €5.000
21 x €2.000
425 x €1.000

1 x Kartu Spade Beureum
1 x Platinum Pass

Salaku jam turnamén ticked nuju waktu kotak rék dibuka, panongton mimiti ngumpul di lobi turnamén. Satengahna nyekel hadiah tikét-maranéhanana disusun dina garis snaking, saolah-olah nungguan hiji numpak taman hiburan-na satengahna ngan panongton, hoping hiji nyekel glimpse sahiji pamaén nyokot salah sahiji badag.

Pamaén anu munggaran dina antrian, anu parantos ngantosan sakitar sajam, nyaéta Violet anu nyusut William Kassouf. Kassouf anu kungsi jadi pemburu publisitas, sibuk ngobrol jeung sakabeh media jeung babaturanana bari nungguan kasempetan pikeun nyokot amplop.

“Kuring ngagaduhan kasempetan munggaran pikeun meunang anu ageung,” saur Kassouf. “Ieu teu mungkin, tapi anjeun kudu jadi di dinya meunang eta.” Anjeunna lajeng speculates ngeunaan teken € 10K sarta besoke muter roller tinggi.

Bakal Kassouf méakkeun waktu jeung selfies bari ngantosan hadiah datang

“Naon bos,” ceuk babaturan.

Kassouf maénkeun persona penjahat na, sarta chuckled sakumaha dulur tukangeun manehna mimiti screaming pikeun € 1K amplop nalika Kassouf tungtungna meunang leungeun-Na dina kotak. Anjeunna lalaunan squeezed tikét jeung éta memang ngan hiji € 1.000 hadiah.

“Sarebu!” gorowok staf nu maenkeun MC, béja dipapag ku surak ti handap aula.

“S-omong-omong,” Kassouf mumet.
“Héra!” surak dulur.

pola ieu repeats nalika lima atawa genep pamaén hareup ngagambar tiket maranéhna. Sadayana mangrupikeun hadiah € 1,000. Sarta eta mana slow, salaku pamaén nyalin Kassouf ku muka amplop kawas pamaén baccarat lalaunan squeezing kartu maranéhna.

Teu lila sanggeus, mimitina € 25K tiket kaluar, lajeng € 100K mucunghul ogé, squeezed ku leungeun akrab penyanyi Perancis sarta kipas poker Patrick Bruel. Bruel henteu peryogi artos, tapi saha anu bakal nampik bonus € 100K?

Anders Wessmann ngaliwatan Beureum Spade

Dina waktos nyerat, € 250K masih kanggo direbut, ogé dua. Tapi aya kénéh loba tiket nu teu acan dileler sakumaha turnamén ieu dimaénkeun ngaliwatan tahap engké na. Sareng upami anjeun heran naha aya strategi pikeun milih hadiah, kami ogé gaduh jawaban di dieu.

****

Turnamén katuhu, ku jalan, badag. Aya 1,132 éntri tina € 3,000 masing-masing, kalayan € 1,716 tina masing-masing pameseran anu nuju ka kolam renang hadiah. Éta hartosna total hadiah kolam renang € 1,942,512 sareng € 326,792 siap pikeun juara. Ieu salian bounties yén pamaén bisa ngumpulkeun.

#Bounty #brings #rusuh #jeung #Kassouf #fore #EPT #Barcelona