General

PokerStars awarding a Beureum Spade Pass pikeun Grand Prix Brasil di partnership kalawan Oracle Red Bull Racing

PokerStars awarding a Beureum Spade Pass pikeun Grand Prix Brasil di partnership kalawan Oracle Red Bull Racing

PokerStars geus ngumumkeun hiji Beureum Spade Pass ganjaran anyar dina partnership kalawan Oracle Red Bull Racing. Waktos ieu, fans tiasa meunang pakét sadayana inklusif pikeun Grand Prix Brasil. Rincian handap.


PokerStars og Oracle Red Bull Racing

PokerStars sareng Oracle Red Bull Racing ngagabung deui dina Januari pikeun usum F1 2022 anu bakal datang. Saprak harita, partnership global geus aimed pikeun kalibet panongton kalawan kapentingan sarupa jeung ganjaran fans ku cara anyar jeung seru.

Sajauh ieu, partnership geus kabuktian suksés.

PokerStars ngumumkeun awarding tina Beureum Spade Pass munggaran dina Maret 2022, awarding pakét ka Monako Grand Prix nu ngawengku pintonan lagu-sisi, akomodasi méwah jeung leuwih sagigireun. Aranjeunna dileler di bebas turnamén poker jeung PokerStars Partéi balap marmer ekslusif.

Ayeuna, nalika usum F1 asup kana satengah kadua, PokerStars ngumumkeun cara anyar pikeun fans anu kéngingkeun Red Spade Pass, waktos ieu pikeun Grand Prix Brasil di Sao Paulo.


Meunang GP Brasil Beureum Spade Pass

Sadia sacara éksklusif pikeun pamaén PokerStars, Beureum Spade Pass bakal ganjaran nu meunangna jeung pangalaman kipas pangalusna dina iconic sirkuit Interlagos Grand Prix Brazil urang. Pikirkeun éta sapertos Platinum Pass, tapi pikeun Grand Prix.

Pangalaman, curated ku PokerStars tur diaktipkeun ngaliwatan partnership kalawan Oracle Red Bull Racing, ngawengku:

  • Tilu dinten epik di GP Brasil
  • Hiber
  • Akomodasi lima wengi di Sao Paulo
  • Sajumlah kagiatan ekslusif sareng penampilan tamu

Upami anjeun kipas Grand Prix, atanapi hoyong ngalaman atmosfir unik Formula 1 pikeun kahiji kalina, ulah sono kasempetan anjeun pikeun meunang.

CARA meunang

Kahiji Grand Prix Brasil Beureum Spade Pass bakal dileler di PokerStars Éropa poker wisata (EPT) Barcelona dina € 3.000 Mystery Bounty acara, nu lumangsung 17 – 19 Agustus.

Turnamén Misteri Bounty mangrupikeun format knockout anu pikaresepeun anu nyandak dunya badai. Gantina meunang jumlah tetep, ngéléhkeun pamaén panghargaan hiji hadiah misteri nu digambar di acak tina hadiah kolam renang.

EPT Barcelona € 3,000 Mystery Bounty saleresna mangrupikeun acara anu patut dimaénkeun, sareng kasempetan anu sampurna pikeun nyobian formatna. PokerStars geus ditambahkeun Platinum Pass kana pot, méré hiji pamuter pa $ 30.000 pa PSPC.

Nambahkeun nilai malah leuwih kana acara geus tumpuk, salah sahiji amplop kado misteri eta bakal ngandung hiji Beureum Spade Pass, mere saha anu skor hiji knockout untung pangalaman sakali-dina-a-hirupna di Grand Prix Brasil.

Anjeun kedah aya di EPT Barcelona pikeun kéngingkeun éta, tapi sanés hiji-hijina cara pikeun kéngingkeun Red Space Pass. Leuwih bakal dileler di PokerStars na PokerStars kasino , kalawan cara anyar pikeun meunang ngumumkeun pas.

Tetep katala sareng kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika aya kasempetan…


PokerStars og Oracle Red Bull Racing promosi online

Salian hadiah Beureum Spade Pass epik, PokerStars ngajalankeun sababaraha promosi séjén salila usum F1 salaku bagian tina partnership maranéhanana jeung Oracle Red Bull Racing. Kami parantos ngumumkeun ieu, tapi supados anjeun henteu sono:

Nangkeup Checkered Bandéra Racing Freeroll – Turnamén sabtu minggu pasca balapan énggal anu lumangsung unggal Senén. Saha anu dimaénkeun di PokerStars Minggu Million dinten saméméhna atawa diusahakeun cocog keur Minggu Million minggu saméméhna bakal meunang asupna kana freeroll nu, nu boga pa kolam renang pa $ 25k. Lamun supir Oracle Red Bull Racing meunang balapan sabtu minggu, PokerStars bakal ganda kolam renang hadiah freeroll ka $ 50k.

Pitstop Cash serelek – Unggal Salasa saatos balapan, saurang pamaén PokerStars.com anu dipilih sacara acak bakal nampi bonus instan $ 10,000, anu bakal ningkat kana $ 20,000 upami tim Oracle Red Bull Racing meunang. Hijina nyekel nyaéta duit tunai kudu diklaim dina 15 menit. Upami teu kitu, hadiah bakal digulung ka Grand Prix salajengna.

#PokerStars #awarding #Beureum #Spade #Pass #pikeun #Grand #Prix #Brasil #partnership #kalawan #Oracle #Red #Bull #Racing

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Upami anjeun kantos mendakan band anu naék nalika aranjeunna nuju ngumbara ka tempat-tempat alit, anjeun bakal terang kumaha kasenangan nalika ningali aranjeunna sacara pribadi. Panongton intim sareng inklusif. Aya parasaan anu sami yén anjeun mendakan hal anu khusus anu teu acan terang dunya anu langkung lega.

Sami lumaku pikeun streamers Twitch leutik. Tujuan unggal streamer nyaéta pikeun ngawangun komunitas, sareng nalika pamirsa kirang, komunitas leres-leres tiasa kenal. Unggal-unggal disiarkeun langsung, siga nongkrong jeung babaturan.

Ieu salawasna kajadian salila Georgina “GJReggie” aliran James. Anjeunna nyiptakeun atmosfir senang jeung ramah nu ngajaga jalma datang deui deui jeung deui.

“Dibandingkeun sareng streamer sanés, kuring kawilang leutik, tapi kuring gaduh komunitas anu alit tapi caket,” saur anjeunna ka kami. Panongtonna parantos ningkat sacara alami dina sababaraha taun ka pengker ti saprak janten Duta PokerStars, tapi anjeunna tiasa ngajaga rarasaan anu caket.

Naha urang nyarioskeun ieu?

sumur, anjeun bisa jadi teu nyaho yén anggota komunitas GJReggie bisa maénkeun kaulinan poker biasa ngalawan silih di klub Imah Kaulinan na. Kaulinan ieu éksklusif pikeun anggota klub.

Éta hartina unggal waktos Anjeun lalajo GJReggie on Twitch, anjeun bisa maénkeun kaulinan poker sorangan on PokerStars barengan anjeunna, ngalawan ngaran akrab nu katingali dina obrolan.

Tambih Deui, mindeng aya hadiah ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna up for cengkraman!

Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngiringan klub GJReggie Home Games. Kieu kumaha.

CARA ngagabung GJREGGIE imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas GJReggie, klik “Gabung poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub GJReggie Home Game:

Nomer Klub: 2167690
Kode Undangan: Dear

Sakali anjeun klik ‘Join a Club’, GJReggie bakal tiasa ningali pamundut anjeun sarta bisa asup anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan imah GJREGGIE?

Ieu dimana hal meunang metot.

Sapanjang Agustus 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet GJReggie.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub GJReggie Home Game ayeuna!

#bumi #sareng #GJReggie #Miluan #klub #streamer #Home #Games #sareng #kéngingkeun #hadiah #ekslusif

Minuhan awéwé anu mereun maén pikeun Platinum Pass di EPT Barcelona

Minuhan awéwé anu mereun maén pikeun Platinum Pass di EPT Barcelona

Dua taun sanggeus diumumkeun salaku finalis, dalapan awéwé mereun di dunya poker bakal tarung kaluar pikeun Platinum Pass ka PSPC 2023 di EPT Barcelona.


Ngarayakeun Poé Awéwé Internasional 2020, PokerStars naroskeun ka masarakat pikeun nyalonkeun awéwé ti sakumna dunya anu masihan inspirasi dina poker atanapi gaduh pangaruh kana komunitas poker. Éntri sumping dina jumlah anu ageung sareng gancang via email sareng Twitter.

Narrowing handap sakabéh nominasi beredar éta henteu tugas gampang, tapi panel hakim internal tur éksternal junun ngurangan éntri kana daptar pondok, saméméh mutuskeun dina salapan finalis.

Finalis bakal maén pikeun Platinum Pass dina 15 Agustus

Final salapan dileler fee-mayar lalampahan ka PokerStars utama acara live dimana maranéhna bakal bersaing dina turnamén tabel tunggal pikeun win a $ 30.000 Platinum Pass.

Hanjakal, reureuh lumangsung. Tapi taun ieu hirup poker deui badag tur hadé ti kantos.

Sareng ayeuna, dua taun saatosna, dalapan * tina salapan finalis nuju nuju EPT Barcelona maén keur pak pikeun PokerStars Pamaén Championship (PSPC) 2023.

Anjeun oge bisa lalajo eta kabeh maén kaluar, sakumaha PokerStars bakal ngalirkeun data acara sakuliah saluran kami kalawan commentary ti Maria Ho jeung Jennifer Shahade.

Turnamén lumangsung dina 15 Agustus di 1pm CEST. Ieu bakal baku turnamén hiji méja dalapan leungeun kalawan unggal pamuter dimimitian ku 20.000 chip. The blinds mimitian jam 100/100/100 sarta dijadwalkeun naek unggal 15 menit.

Tien Juara nyandak sadayana, sareng juara nampi Platinum Pass.

Ayeuna hayu urang papanggih finalis.

*Salah sahiji finalis, Jan Fisher, henteu tiasa hadir sareng bakal nampi pakét Road to PSPC.


DAIVA BYRNE

Daiva Byrne

Daiva Byrne mangrupakeun 39 taun heubeul pamuter poker profésional ti Lituania, dumasar di Manchester, tur mangrupakeun pangadeg FLIP “Hebat Ladies di poker “, Facebook pangbadagna global awéwé-hijina komunitas poker nu ngarojong, ngagungkeun & empowers awéwé di dunya poker .

Saacanna maén poker pikeun hirup, Byrne digawé di jasa finansial di Kota London sarta miboga gelar dina Manajemén Usaha. Anjeunna parantos ngajalankeun seueur acara awéwé salami mangtaun-taun sareng dina Maret 2022 anjeunna ngayakeun acara perdana na pikeun FLIP kalayan langkung ti 100 awéwé anu ngahadiran sareng nyambungkeun sareng sasama pamaén poker awéwé ti sakumna dunya.

Ngeunaan nominasi na, Byrne nyarios: “Nalika kuring terang, kuring bagja pisan kalayan dukungan éta. Pikeun janten bagian tina salapan luhur anjeun kedah gaduh seueur sora ti komunitas, anu hartosna seueur pisan. Nyaho yén jalma ngahargaan naon anu kuring lakukeun ngadorong kuring pikeun terus berjuang pikeun langkung sami dina poker. Abdi ngahormatan janten dina daptar éta sareng awéwé anu luar biasa anu sadayana pantes.”


KRIStina BACA

Christina Baca

A eksekutif Penjualan Bank ngancik pamuter poker semi-profésional, Christina Baca geus maén poker pikeun ampir 15 jeung. Lima taun panungtungan geus dedicated ka turnamén. Baca nyaéta pangadeg grup poker awéwé ‘Poker Queens’ nu ngarojong sasama pamaén poker awéwé ngaliwatan cheerleading pikeun awéwé sarta babagi tip sarta nasihat. Anjeunna ogé ngalatih sareng mentor pamaén awéwé sanés.

Tumuwuh di kota leutik di Louisiana, Baca dipindahkeun ka Atlanta dimana anjeunna di Industri Otomotif sarta naros ti Salesperson ka Wakil Présidén Penjualan Dealer Layanan Financial pikeun bank régional utama.

Saatos ngabuktikeun dirina di dunya perusahaan, Baca milarian tantangan anyar sareng mutuskeun pikeun ngudag markisa pribadi pikeun poker sareng janten pamuter full-time. Manehna teh pisan suksés, meunang loba turnamén poker kaasup judul Malta Poker Festival Ladies Jawara sarta biwir Nasional Jawara di 2022. Sajaba ti ngadegkeun poker Queens, manehna oge ngajengkeun Asosiasi poker Awéwé ngalambangkeun Louisiana jeung Mississippi. Baca ogé nembe ngamimitian Saluran YouTube – Chris Read Em & Weep – Poker, Travel & More.

Nalika diajar nominasi, Read ngoméntaran: “Éta luar biasa tiasa ngiringan – éta sanés hal anu anjeun tiasa laksanakeun unggal dinten, sareng kasempetan pikeun meunang sareng maén dina PSPC ngajantenkeun langkung khusus. Ieu turnamén elit, éta bakal hadé pikeun ilubiung jeung maén kalawan sababaraha pamaén poker luhur di dunya!”


TANDA BATU

Katie Batu

Katie Stone of Brigantine, NJ, nyaéta pamaén profésional anu asup ka dunya poker 2005 sanggeus taun maén catur.

Kalawan minat alam dina kaulinan strategi, Batu mimiti maén poker leuwih rutin dina pertengahan 2009 sarta saprak geus katempo kasuksésan hébat, naek ngaliwatan jajaran pikeun jadi pamaén disponsoran. Anjeunna malah cicing di Mexico salila tilu taun ku kituna manéhna bisa maénkeun, tapi dipindahkeun deui ka New Jersey 2014 lamun online poker ieu legalized.

Ngartos pentingna awéwé ngarojong silih, Batu ogé ngadegkeun The Grindettes, grup opat awéwé inspirational di poker nu mere ilham, ngagungkeun tur ngarojong silih ngaliwatan kaulinan.

Nalika diajar nominasi na, Stone nyarios: “Kuring nganuhunkeun pisan sareng bungah pisan pikeun turnamen anu bakal datang ieu! PokerStars teh alesan utama kuring maén poker keur hirup; Sit & Go kaulinan sareng 45 urang sareng 180 urang kumaha kuring ngawangun bankroll di 2009.


GIADA FANG

Giada Fang

Asalna dokter ku profési, 35-Arige Italia Giada Fang mutuskeun pikeun pindah jalur karir na ngahaturanan hirupna ka poker sanggeus kacilakaan motor utama ditinggalkeun anjeunna ranjang sésana salila tilu bulan.

Pikeun ngamangpaatkeun waktu luang sarta earn duit, babaturanana ngayakinkeun anjeunna maén online poker . Ku ngalakukeun kitu, anjeunna langsung murag asih jeung pikagumbiraeun tina kaulinan Sit & Go. Gantina balik ka ubar, Fang mutuskeun nyieun poker pakasaban utama na.

Salila 10 taun na maén salaku pro, geus Fang wawakil Tim PokerStars online (2011 – 2017) sarta ogé geus dipigawé rupa tugas salaku komentator pikeun turnamén poker Italia. Anjeunna ayeuna mangrupikeun Supernova Elit Awéwé anu munggaran di Éropa sareng ngajelaskeun dirina salaku awéwé anu gairah sareng cinta kabugaran, olahraga adrenalin sareng kaulinan vidéo.

Nalika diajar ngeunaan nominasina, anjeunna ngoméntaran: “Rarasaan hébat janten nominasi, kuring leres-leres ngahormatan nampi kasempetan ieu, khususna nalika seueur awéwé anu pantes di dunya!”


MEICELLE CULHANE

Meichelle Culhane

Pamuter aktip saprak 2005, Meichelle Culhane dinten sukarelawan salaku guru poker pikeun warga senior di pegat Panah Senior Kagiatan Center. Anjeunna tumuwuh nepi maén Penny-ante poker on libur jeung kulawargana sarta anjeunna instan infatuated kalawan kaulinan.

Ngartos kakuatan poker pikeun ngahijikeun jalma, Culhane nyéépkeun lima taun kampanye pikeun ngawangun grup poker di Pusat Senior lokal. Anjeunna tungtungna ngagaduhan persetujuan ti manajemén pikeun ngamimitian kelas di 2017 sareng, lima taun saatosna, anjeunna ayeuna ngajar 19 awéwé umur antara 65-89, ogé sakelompok leutik lalaki.

Nalika diajar ngeunaan nominasi na, Culhane nyarios: “Ieu mangrupikeun momen OMG! Kuring ngarasa hina kapilih. Jalma-jalma sok nyarioskeun ka kuring carita kuring mangrupikeun carita poker anu saé, tapi éta leres-leres ngeunaan awéwé di Pusat Senior dimana kuring sukarelawan. Hatur nuhun PokerStars pikeun babagi carita maranéhanana. Abdi ngan ukur janten pangharepan pikeun awéwé senior sanés. ”


TERRY HATCHER

Terry Hatcher

Terry Hatcher ngamekarkeun kaahlian kartu na di buruan imah jeung babaturanana. Anjeunna ngagabung sareng Asosiasi Poker Awéwé di 2018 sareng ayeuna janten wakil régional pikeun Texas, dimana anjeunna ngadukung awéwé dina kasino sareng kamar kartu. Taun 2019, Hatcher kéngingkeun sertipikat Asosiasi Direksi Turnamén (TDA) sareng nyandak posisi diréktur turnamén di kamar kartu panggedéna di Austin.

Hatcher (pikeun nyieun poker diaksés pikeun awéwé): “Terus nyieun liga awéwé sosial senang urang. Ngajarkeun sarta ngamekarkeun kaahlian maén outdoor kalawan rojongan lumangsung. Urang ogé kudu babagi yén kaulinan poker bakal mantuan ngamekarkeun kaahlian bisnis keur dipake di gaw.


LEXI STERNER

Lexi Sterner

Taun 2008, bapa Lexi Sterner didiagnosis kanker pankréas sareng dibéré kasempetan lima persén salamet. Mamangna bakal sumping sareng maén poker pikeun tetep sibuk. Lexi mimiti maénkeun kalayan aranjeunna sarta langsung murag asih jeung kaulinan.

Untungna, bapana ahirna ngéléhkeun odds sarta ieu diideuan anjeunna ka sakola asuhan, dimana anjeunna maén poker salila kuliah. Taun 2009, indungna Lexi ngalaman gagal ginjal, sareng éta mangrupikeun dealer ti kasino lokal, anu anjeunna henteu kantos tepang, anu nyumbangkeun ginjalna.

Stern nyarios: “Kaulinan ieu masihan kuring seueur pisan. Abdi hoyong henteu langkung ti ngan ukur meunang Platinum Pass sareng gaduh platform pikeun nyumbangkeun perséntase panghasilan kuring pikeun kanker pankréas sareng amal sumbangan organ.


BEUREUM AUREIE

Aurelie Balik

Aurelie Reard lahir di Paris, 35, parantos maén poker sacara profésional salami salapan taun sareng bersaing dina turnamén di sakumna dunya.

Teu asing pikeun hiji-hijina awéwé dina méja, Reard mangrupikeun insinyur audio-visual dina kahirupan profésional sateuacana sareng hiji-hijina awéwé di kelasna. Kalayan ieu, anjeunna ngembangkeun daya tahan, kapercayaan, sareng pendekatan anu henteu sieun pikeun unggul dina dunya anu didominasi lalaki.

Ayeuna, anjeunna nyéépkeun waktos maén sareng promosi pamaén awéwé sanés, ngabantosan aranjeunna impian langkung ageung sareng percanten kana kakuatan sorangan pikeun suksés. Manehna disebut pamuter Kanada Kristen Bicknell salah sahiji awéwé paling mereun di poker jeung ‘pamaén pangalusna di dunya’ dina pamadegan dirina.

Reard ayeuna cicing di Cardiff, Wales, sareng salakina Alex, ucing sareng anjing na, anu disebut ‘Gamble’.

Nalika diajar ngeunaan nominasi na, anjeunna mairan: “Wah, kuring bungah pisan! Kami jadi ngahatur nuhun ka sadaya babaturan kuring jeung jalma anu nempatkeun ngaran kuring maju, jeung hakim anu disebut kuring salah sahiji awéwé paling mereun di poker . Ieu endah pisan!”

#Minuhan #awéwé #anu #mereun #maén #pikeun #Platinum #Pass #EPT #Barcelona

Leres Geordie: Showdown bakal disiarkeun langsung ti EPT Barcelona; Lex, Spraggy, Stapes maén

Leres Geordie: Showdown bakal disiarkeun langsung ti EPT Barcelona;  Lex, Spraggy, Stapes maén

Panon dunya poker bakal on Barcelona salila dua minggu ka hareup salaku Éropa Poker Tour (EPT) mulih deui ka tujuan Agustus pang populerna. Salian sadaya aksi turnamén anu biasa, ieu warta ngeunaan acara anu khusus pisan anu lumangsung dina Senén, 15 Agustus nalika streaming superstar True Geordie ngahirupkeun séri unikna – sareng narik sababaraha tamu anu istimewa.


DINA POST IEU

BUBUKA
DIMANA NANGTON
Latar
PARA PEMAIN
FORMAT turnamén
TABEL WAKTU


GEORDIE BENER DATANG KA BARCELONA

Kabéh fans poker geus diberesihan diaries maranéhanana pikeun sababaraha sinyalna sensasional EPT Barcelona, ​​​​dimimitian dina PokerStars kedutan jeung channel YouTube dimimitian Minggu 14. Agustus. (Tingali jadwal siaran lengkep di handap.)

Tapi waktuna ngumumkeun tambahan spektakuler kana program dijadwalkeun, jeung warta yén Brian “Leres Geordie” Davis bakal hosting édisi pisan husus tina The Real Geordie: The gelut langsung ti EPT Barcelona. Sareng leres kana wujudna, Geordie anu ramah parantos ngajamin barisan pamaén anu hébat pikeun ngagabung sareng anjeunna di sabudeureun méja pikeun turnamén méja tunggal ekslusif – dimana hadiah utama nyaéta. £ 5,300 mésér-in ka Acara Utama EPT London.

Brian “True Geordie” Davis nuju ka Barcelona

Leres Geordie’s Showdown mangrupikeun salah sahiji acara poker anu pang populerna anu aya dina Twitch sareng YouTube. Ieu biasana nampilkeun turnamén gaya home game biasa anu dimaénkeun antara pamaén rekreasi anu resep sareng sababaraha babaturanana.

A spin-off tina siaran soccer True Geordie, dimana Sadikin jeung babaturanana ngabahas (jeung kadang asa ngeunaan) olahraga pang populerna di dunya, atmosfir turnamén poker Showdown urang informal tur galecok, teuing kawas jenis kaulinan urang sadaya cinta. ulin.

Baris-up pikeun ieu bakal ngajamin seueur obrolan: True Geordie bakal gabung sareng réréncangan lami sareng mitra streaming Rory Jennings jeung Adam McKolagigireun pita PokerStars Tim Lex Veldhuis jeung Ben “Spraggy” Spragg. komentator PokerStars sarta ngalawak Joe “Stapes” Stapleton ogé geus dicalonkeun pikeun korsi.

Genep pamaén bakal maén turnamén hiji-méja kalawan 10.000 chip (sareng dua rebuys pilihan), tur éta meunangna-nyokot-kabeh urusan. kado éta? Piala sareng tiket ka EPT London Main Event bernilai £5,300.

“Kuring reueus pisan nuturkeun acara obrolan poker utama kami Ngalawan di jalan Agustus ieu dimana urang bakal nyiarkeun langsung ti Barcelona. Éta leres ceuk Geordie. “Ngijinkeun fans urang ti sakuliah dunya datang tur ningali acara live mangrupa hal urang impian tina ngalakukeun tur urang teu tiasa ngantosan mawa poker sosial ka Spanyol.”

Acara bakal disiarkeun langsung dina saluran PokerStars sareng True Geordie, mimitian jam 19:00 CEST / 18:00 BST.

Nyiapkeun pikeun produksina teu sakumaha katingal saméméhnamana luhur poker duta bakal pasea jeung sababaraha ulang pang populerna kedutan sarta YouTube personalities, na dimana paguneman téh sakumaha penting minangka midangkeun.


DIMANA NANGTON

The Real Geordie: The gelut ti EPT Barcelona bakal disiarkeun dina:

PokerStars’ Kedutan jeung Youtube saluran
jeung
Leres Geordie Kedutan jeung Youtube saluran

19:00 CEST / 18:00 BST dina Senén 15 Agustus.


Latar

Brian “True Geordie” Davis nyaéta YouTuber ti Newcastle, Inggris. Anjeunna ngamimitian saluran na ku ngeposkeun rants ngeunaan Newcastle United Football Club sarta saprak geus jadi kawentar karyana Podcast Geordie Leres, Warta Leres video réaksi bal mingguan jeung siaran langsung Bubuka.

Showdown mangrupikeun salah sahiji siaran poker anu pang populerna

Dina partnership kalawan PokerStars, True Geordie ogé hosting Ngalawanhirup poker kaulinan siaran on kedutan featuring ko-presenters ti Bubuka, selebriti YouTube sejen, sarta pamaén poker (kaasup anggota Tim Pro). Spraggy sareng Mason Pye mangrupikeun tamu anu anyar.

True Geordie ogé ngayakeun sababaraha acara kipas di The Hippodrome di London. Ayeuna, anjeunna sumping ka EPT pikeun kahiji kalina. Sarta anjeunna dibawa Ngalawan kalawan anjeunna.


PARA PEMAIN

Éta leres Geordie sorangan

Brian Davis (True Geordie)

Brian mangrupikeun kipas Newcastle United ageung anu dipikanyaho ngeposkeun rants ngeunaan tim maén bal karesepna dina YouTube. Saluran True Geordie parantos diversifikasi, tumuwuh sareng janten suksés pisan: ayeuna gaduh 2 juta palanggan.

Brian ko-host podcast anu suksés sareng terhormat, sareng Laurence McKenna, tambah Bubuka stream hirup jeung Ngalawan, ieu syuting di studio na di London. Brian parantos nampi pelatihan ti profésional Inggris Charlie Carrel, anu ngabantosan anjeunna meunang $ 11,800 dina turnamen Stadion Series dina usum panas 2020.

Rory Jennings

Rory Jennings

Rory mangrupikeun aktor sareng YouTuber, mimitina dikenal pikeun dibéntangan dina sinétron Urang Wétan salaku anak. Saluran YouTube na, dimana anjeunna ngabahas maén bal, ngagaduhan ampir 200,000 palanggan.

Rory mangrupikeun salah sahiji anggota awak biasa True Geordie. Anjeunna ngadamel tabel ahir acara bounty di UKIPT Dublin dina Méi. Anjeunna ogé nembé muncul dina saluran PokerStars Twitch maén dina ‘Streamer Showdown’.

Adam McKola

Adam McKola

Adam mangrupikeun YouTuber anu ogé bagian tina awak True Geordie. Saluran pribadina ngagaduhan 127,000 palanggan. Anjeunna vlog perjalanan na ka Manchester United kaulinan, sarta unggah video ngabahas tim.

Anjeunna ngahadiran UKIPT Dublin sareng Rory awal taun ieu, sareng vlog pangalaman pikeun saluran YouTube na.

Lex Veldhuis

Lex Veldhuis

Lex mangrupakeun salah sahiji duta PokerStars ‘pangpanjangna porsi, ngaganti spades beureum saprak 2009. Anjeunna hirup di Walanda (nagara asal na) jeung ayeuna maén sarta ngalirkeun data ti Bélgia.

Lex boga ampir $ 700.000 dina earnings turnamén live, sarta jutaan leuwih online. Anjeunna gaduh langkung ti 300,000 pengikut dina Twitch sareng nyetél catetan dina 2020 pikeun pamiarsa poker panglegana dina platformna, kalayan ampir 59,000 pemirsa sakaligus ningali anjeunna ngajalankeun ageung dina Acara Utama SCOOP.

kenyal

Benjamin Spragg

Spraggy geus mangrupa bagian ti Tim PokerStars saprak 2017. Anjeunna pangalusna dipikawanoh salaku pamuter online tur streamer, jeung 140.000 pengikut on Twitch. Anjeunna boga dua judul WCOOP, sarta leuwih $ 1,5 juta di winnings on PokerStars. Tambih Deui, anjeunna ngadamel artos dina PSPC di 2019 sareng dina Acara Utama EPT kahijina di Monte-Carlo awal taun ieu.

Spraggy parantos maén Ngalawan sababaraha kali, sarta geus ngembangkeun hubungan alus kalawan Brian, Adam, jeung Rory.

Joe Stapleton

Joe Stapleton

Joe mangrupa ngalawak Amérika sarta poker komentator, jeung satengah furry tina akrab EPT commentary duo. Kusabab 2011, anjeunna sareng James Hartigan parantos ngayakeun siaran langsung sareng acara TV di sakumna dunya sareng, langkung énggal, ti PokerStars Arena.
Joe dimaénkeun di sagala rupa kaulinan home Hollywood sarta geus diasupkeun sababaraha turnamén live, kaasup UKIPT London awal taun ieu, tapi ngarasakeun saeutik kasuksésan alatan na “malang tuah”.

FORMAT turnamén

Leres Geordie sareng Spraggy silih nyanghareupan

Format pikeun Ngalawan nyaéta kieu.

Kaulinan mangrupakeun turnamén tabel tunggal genep leungeun. Unggal pamuter dimimitian ku 10.000 chip, dua pilihan ulang meuli salila mimiti 60 menit muter (aranjeunna kudu leungit kabeh chip maranéhanana pikeun meuli deui).

Sanggeus sajam, turnamén jadi freeze a. Dina titik ieu, sagala purchases ulang teu dijieun bakal dileler salaku chip tambahan. Contona, pamaén anu geus dipaké hiji ulang beuli bakal nampa hiji 10k tambahan. Pamaén anu geus pernah dipaké rebuy bisa ngaku 20k tambahan. Ku kituna, ieu éféktif turnamén triple tumpukan.

The blinds mimitian jam 100/200 sarta dijadwalkeun naek unggal 15 menit.

Tien Juara nyandak sadayana, kalayan juara nampi piala sareng tikét pikeun Acara Utama EPT London bernilai £5,300.


BARCELONA EPT JADWAL SIARAN

#Leres #Geordie #Showdown #bakal #disiarkeun #langsung #EPT #Barcelona #Lex #Spraggy #Stapes #maén

The tahayul paling umum dina poker

The tahayul paling umum dina poker

Victoria Coren Mitchell, juara dua kali kahiji di Éropa Poker Tour, sakali nulis: “Anehna yén pamaén poker téh rada tahayul sakumaha aranjeunna. Aranjeunna nyéépkeun satengah hirupna kalayan sabar ngajelaskeun yén poker sanés ‘judi’ sapertos roulette atanapi Lotre: éta mangrupikeun kaulinan kaahlian, pertimbangan, perspicacity, sareng hikmah. Aranjeunna méakkeun satengah séjén taliti nyaimbangkeun suku kelenci untung dina luhureun chip maranéhanana.

Bari crusher modern dinten ieu bakal ngaku maranéhna teu tahayul di slightest, ngagali saeutik deeper sarta anjeun bisa nempo sababaraha kabiasaan aneh. Di dieu nu paling umum poker tahayul masih hadir dina tabél.


Protectors kartu

protectors kartu ngawula tujuan praktis. Ditempatkeun leuwih kartu liang Anjeun, aranjeunna nyegah dealer ti ngahaja mucking leungeun anjeun lamun maranéhna pikir anjeun geus narilep.

Dugi ayeuna mah saé. Dina hal ieu, hiji chip basajan atawa koin ngalakukeun pakasaban. Tapi lamun practicalities éta hijina motif, naha pamaén, duanana rekreasi sarta pro, mawa protectors kartu elaborate misalna kana tabél?

Tingali sabudeureun kasino mana wae tur anjeun bakal manggihan loba pamaén maké protectors kartu nu boga harti pribadi signifikan, naha éta téh simbol tuah tradisional kawas tapal kuda atawa samanggi, bendera nasional, atawa figurines tina karakter Star Wars favorit maranéhanana.

Kosta Rika pro Humberto Brenes, dua kali meunangna pinggel WSOP kalawan $ 6,1 juta dina winnings hirup pikeun ngaranna, ieu dipikawanoh pikeun bringing papayung kartu figurine hiu na kana méja, hiji pernyataan atra ka pamaén séjén yén anjeunna siap gobble up chip maranéhanana. .

Johnny Chan ngagaduhan pesona untung anu teu biasa, sering nyangking jeruk ukuran pinuh kana méja poker. Chan ngawanohkeun buah jeruk signature na salila 80s sarta 90s salila poé nalika dulur ieu chuffing jauh di casinos. Jeruk éta nyayogikeun Chan kalayan ambu anu seger, istirahat tina lingkungan smokey.

A kolektor fosil, Greg Raymer bakal mawa spésimén langka tur metot pikeun nutupan kartu na. Fosil mindeng jadi titik omong, sarta earned Raymer nickname na, “Fossilman”.

protectors kartu, lajeng, rok garis antara aksésori praktis, poker goib, sarta saeutik senang.

Lucky jeung untung leungeun

Hiji kasangsaraan umum ngalaman ku pamaén rekreasi anu teu acan dibor handap dina dasar strategi poker, sarta starter paguneman umum di buruan imah – naon leungeun favorit anjeun?

Sareng jawabanna sok… Pocket Aces, upami urang nyarioskeun Texas Hold’em pre-flop start hands. Naha henteu?

papisah tina kadang henteu. Sakapeung plapisan tiasa gaduh a leungeun favorit anu kirang ti… emh, nguntungkeun. Sumuhun, urang sadayana terang éta 9♥ 7♥ Sigana pisan geulis, sarta yén hiji gap cocog panyambungna pisan diputer nalika tumpukan anu jero. Tapi leungeun favorit, saleresna?

Konsep ieu manjang sauntuyan sakabeh tina tahayul poker. Kuring geus ngadéngé babaturan ngabejaan kuring yen aranjeunna remen gaduh Pocket 9s ti Pocket Aces, lajeng neruskeun menerkeun th.e alesan pikeun dua puluh menit. Kusabab aranjeunna “salawasna leungit kalawan Pocket Aces”.

tahayul poker umum sejen nyaeta nu teu kudu meunang leungeun mimiti kaulinan tunai atawa turnamén poker. Sababaraha pamaén malah bakal ngalipet monster dina leungeun kahiji lajeng ngarasa aman nyaho yén maranéhna kakarék dihindari leumpang handapeun hiji tangga métaforis.

Barang untung baju

Urang geus katempo sababaraha conto kawentar pakean signature leuwih taun. John Hesp ngagem na ayeuna-kawentar (jeung rada ridiculous) jas en route ka tempat kaopat finish di 2017 WSOP Main Acara, contona,. Atawa Sebastian Sorensson nyokot nickname nu ‘slendang guy’ sanggeus ngagem Rajana Dolphins neckpiece sapanjang na 2017 PokerStars Championship Barcelona Main Acara (anu anjeunna nyandak handap pikeun € 987K).

Kumisan ti gaya, meureun aya alesan praktis naha pamaén poker seasoned milih item nu tangtu pakéan. Kacamata, contona, bisa mantuan pikeun nyumputkeun ngabejaan fisik sarta nyegah “jiwa dibaca” ku pamaén séjén. Masalahna kontroversial pisan yén sababaraha casinos ngalarang kacamata nalika maén. Hoodies bisa maénkeun peran sarupa concealment, atawa sahenteuna mantuan pamaén ngarasa leuwih nyaman jeung kirang kakeunaan.

Acan lamun datang ka poker jeung tuah, komo barang pakéan pamaén maké bisa jadi hasil tina tahayul, incorporating kelir untung jeung simbul atawa, deui, nyekel significance pribadi. Di Wétan Jauh, contona, warna beureum ngalambangkeun kabagjaan sareng rejeki.

A tahayul poker sabudeureun pakean bisa timbul lamun pamaén, sebutkeun, ngéléhkeun turnamén utama whilst maké kaos tangtu, sapasang kaos kaki, atawa malah baju jero.

pamaén poker geus aya kalana geus dipikawanoh nyandak pakean untung mun ekstrim, milih maké baju anu sarua (unwashed) pikeun poé dina tungtung sanggeus pencét a ngajalankeun panas dina kasino di. Punten ulah.

John Hesp dina 2017 WSOP

Stacking chip dina urutan tinangtu

Ieu tahayul poker sejen nu hese narik sajaba ti kuring fidgeting, atawa goréng, ti ngahaja maén kotor.

Pamaén bisa boga gaya nu tangtu nu maranéhna resep tumpukan chip maranéhna. Ieu tiasa manifest dina sababaraha cara. Contona, pamaén bisa milih tumpukan kelir séjén, atawa boga 10 chip dina unggal munara individu.

Aya saeutik pisan cilaka dina jenis ieu tahayul poker, salami teu ngaganggu kaulinan batur. Réngsé ogé, eta sabenerna bisa nyieun leuwih gampang pikeun anjeun (jeung batur) maca ukuran tumpukan – deui demonstrating yén sababaraha tahayul poker bisa jadi grounded di practicality.

Sanajan kitu, casinos gaduh aturan jeung tatakrama ngeunaan kumaha carana tumpukan chip. Lamun ngalanggar aturan ieu, Anjeun bisa ngaharepkeun hiji ceuk tumpukan chip anjeun leuwih appropriately.

Anjeun teu kedah, contona, nyumputkeun chip nilai badag di tukang gunung chip nilai leutik. Anjeun oge teu kudu nyampur nepi chip dina cara nu ngajadikeun hésé pikeun pamaén séjén, atawa dealer nu, uninga sabaraha anjeun nyekel.

Salami tahayul poker anjeun teu meuntas garis kana lampah teu adil, anjeun sadayana alus.

Lpamaén ucky jeung chip untung maranéhna

Anjeun tiasa mikir yén pamaén poker, sahenteuna anu meunang anu dilatih dina seni pamikiran logis sareng kaputusan anu difokuskeun, moal janten tahayul. Acan malah pamaén ngalaman rentan ka pamikiran gaib, sakumaha ogé pisan kasus jeung mitos chip untung.

Di dieu kasarna kumaha eta muterkeun kaluar – sanggeus maén poker babarengan bari, salah sahiji atawa leuwih pamaén dina tabél muncul salaku “untung” leuwih. Éta bisa jadi maén ogé, atawa ngajalankeun alus, atawa duanana. Naon waé pasualan éta, aranjeunna saé pikeun ngumpulkeun chip sorangan.

Di dieu nu mana logika nyokot kabisat. pamaén séjén dina tabél bisa mimiti yakin yén nyokot chip pamuter ieu bakal mindahkeun kabaruntugan . Mun aranjeunna meunang chip ti “pamuter untung”, aranjeunna bakal ngalakukeun sagalana aranjeunna tiasa nyekel aranjeunna, sanajan ieu ngalibatkeun ngajaga aranjeunna misah ti sesa tumpukan maranéhna.

Tina tahayul dina daptar, mitos chip untung ieu condong paling ngabahayakeun pikeun strategi, nyababkeun pamaén nyandak kaputusan dumasar kana pamaén sanés anu aranjeunna anggap untung, teras ngalakukeun sadayana anu aranjeunna tiasa pikeun ngajagaan chip untung anu dimeunangkeun. ti pamaén ieu. daptar.

The untung chip poker goib ogé bisa nyandak hiji formulir basajan. Pamaén bisa mertimbangkeun chip poker langka salaku jenis pesona untung.

Card shuffling tahayul sarta blaming dealer nu

Saha waé anu parantos maénkeun sababaraha kaulinan poker live tiasa nyaritakeun ieu. Pamaén anu percanten ka tuah di poker (teu varian, murni kabaruntugan ), condong yakin yén cara nu kartu nu shuffled langsung narjamahkeun kana ngajalankeun panas atawa tiis maranéhanana kartu.

Saha eta nu ngacak the kartu? Dealer, tangtosna. Anjeun meureun geus uninga pamaén applauding atanapi negating a dealer tinangtu, atawa nambahan sarta ngurangan tips dumasar kana naha dealer geus “masihan aranjeunna kartu alus”.

Tangtosna, shuffling dek sacara acak sareng, sapertos seueur kajadian dina ayana kompleks ieu, hasil tina shuffling éta henteu diarahkeun pikeun masihan anjeun waktos anu gampang atanapi susah. Kabéh pamaén tunduk kana rentang sarua hasil jeung varian, euweuh urusan kumaha dek ieu shuffled.

Dina poker online, ieu ngalegaan pikeun nyalahkeun “rigged” generator angka acak, sanajan kanyataan yén algoritma ieu teu boga jalan pikeun ni’mat pamaén husus sarta, kanyataanna, leuwih “acak” ti acak manusa.

Poker tahayul sabudeureun kartu shuffling tiasa detrimental kana strategi, ngabalukarkeun pamaén ngarobah kabiasaan tohan maranéhna nurutkeun naha dek atawa dealer nguntungkeun. Jadi awas pikeun éta!

Tong nyalahkeun dealer!

Naha pamaén poker tahayul?

Tina sudut pandang psikologis, tahayul aya hubunganana sareng perasaan hoyong langkung kontrol atanapi kapastian kana kajadian sareng kaayaan.

Dina kasus poker, nu kawas hirup ngalibatkeun campuran duanana informasi lengkep jeung unkaharti hasilna, eta sabenerna ngajadikeun loba akal pikiran naha pamaén ngagunakeun tahayul. Leres, aranjeunna tiasa dilatih pikeun mikir sacara logis, tapi aranjeunna ogé nyanghareupan seueur kateupastian.

StUdies parantos nunjukkeun yén tahayul positip sapertos pesona untung tiasa ngirangan kahariwang sareng nyababkeun kaputusan anu langkung jelas. tahayul poker bisa boga tujuan méntal, sarta teu merta hiji detrimental.

Sanajan kitu, lamun tahayul ditinggalkeun unchecked maranéhna bisa ngabalukarkeun kabiasaan obsesip jeung kahariwang. Bayangkeun pamaén poker anu muncul dina acara langsung ngan sadar yén anjeunna hilap baju jero anu untung. Sababaraha tahayul poker, sakumaha dina kasus leungeun untung na sial, ogé dampak langsung pembuatan kaputusan sahingga ngurangan potensi perbaikan strategis.

#tahayul #paling #umum #dina #poker

UKIPT Nottingham 2022: hasilna – Pokerstars Blog

UKIPT Nottingham 2022: hasilna - Pokerstars Blog

Hasil pikeun festival UKIPT Nottingham di Dusk Till Dawn dina bulan Juli 2022.

Acara #1 – £230 UKIPT Mini (£100,000 GTD)
Kaping: 23-28 Juli 2022
Tulisan: 1.039 (kaasup 462 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £ 153,551 tambah 45 korsi Acara Utama

Klik pikeun hasil lengkep
* Némbongkeun deal

Joshua Kari

Acara # 3 – £ 5,300 Super High Roller
Kaping: 27-28 Juli 2022
Tulisan: 40 (kaasup 11 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £194.000

* Némbongkeun deal

Témbal Margereson

Acara #5 – £ 1,100 UKIPT Nottingham Acara Utama
Kaping: 28-31 Juli 2022
Tulisan: 582 (kaasup 178 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £564,540

Klik pikeun hasil lengkep
* Némbongkeun deal

Adam Maxwell

Acara #7 – £ 230 NLH katirisan
Kaping: 28 Juli 2022
Tulisan: 56
Kumpulan Hadiah: £10.864

Lewis Cowell

Acara # 10 – £ 230 Ganda kasempetan PLO
Kaping: 29 Juli 2022
Tulisan: 99
Kumpulan Hadiah: £19.206

Acara #12 – Piala UKIPT £340
Kaping: 30-31 Juli 2022
Tulisan: 413
Kumpulan Hadiah: £120.183

Klik ngaliwatan tabél pikeun hasil pinuh

Kathleen Padovani

Kajadian # 13 – £ 2,200 High Roller
Kaping: 30-31 Juli 2022
Tulisan: 95 (kaasup 24 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £194.000

Gary Miller

Acara #14 – £230 Knockout (£100 Bounty)
Kaping: 31 Juli 2022
Tulisan: 120
Kumpulan Hadiah: £11.280

* nunjukkeun kasapukan

John Oldfield

Acara #15 – £1,100 6-Max
Kaping: 31 Juli 2022
Tulisan: 64
Kumpulan Hadiah: £62.080

#UKIPT #Nottingham #hasilna #Pokerstars #Blog

Maxwell ngaklaim Acara Utama UKIPT Nottingham salaku festival mayar hadiah langkung ti £ 1 juta

Maxwell ngaklaim Acara Utama UKIPT Nottingham salaku festival mayar hadiah langkung ti £ 1 juta

Ringkesan Britania Raya jeung Irlandia Poker Tour (UKIPT) festival di Nottingham, dimana leuwih ti £ 1 juta dina hadiah duit dijamin jeung sababaraha pamaén pangalusna Éropa tétéla maén. Laporan disusun ku Koordinator Media UKIPT.


Adam Maxwell geus meunang UK sarta Irlandia Poker Tour (UKIPT) Nottingham £ 1,100 Acara Utama, surpassing widang 582 éntri meunang £ 98,150. Acara Utama mayar 87 tempat tina hadiah kolam renang £ 564,540.

Aya ogé jadwal acara samping di Dusk Till Dawn di Nottingham, kalebet acara Super High Roller £ 5,000, dimeunangkeun ku pro Inggris Scott Margereson, sareng Roller Tinggi £ 2,200, dimeunangkeun ku Gary Miller, pikeun £ 51,730.

Aya leuwih ti £1 juta dina jaminan turnamén ngaliwatan festival minggu-panjang, nu ends on 31 Juli.

GAME KAS LOKAL PRO ADAM MAXWELL WIN £98,150 DI ACARA UTAMA UKIPT NOTTINGHAM

Adam Maxwell, 27, ngéléhkeun lawan-lawanna anu terakhir dina Acara Utama £ 1,100, nyandak £ 98,150 saatos deal sareng runner-up Jonathan McCann, anu nyandak £ 74,500 tina kolam renang hadiah £ 564,540.

Poé 3 tina Acara Utama dibawa deui salapan pesaing, tujuh di antarana éta ayeuna atawa urut pamaén poker profésional. Méja final mimitina dipingpin ku David Ledden, anu gancang megatkeun tumpukan pondok Tom Simm urang, meunang hiji flip preflop sadaya-di pikeun nyetél tabel final resmi dalapan. Satengah jam saterusna, flip sejen ngéléhkeun Phil Clarke (kadalapan pikeun £ 12.780), anu dimimitian dinten kalayan chip kadua shortest.

Alex Montgomery katujuh, neraskeun penampilan terakhir na dina tabel final anu ampir teu aya piala. Pro online Jerman Fabio Sperling, dumasar di Ramsgate di Inggris, murag dina kagenep (£21,610), teu lami sateuacan pamimpin chip Ledden nambihan kana tumpukan na langkung jauh ku ngéléhkeun Daniel Gormley dina kalima (£28,080).

Michael Howard disingkirkeun di tempat kaopat (£ 36,500) ku McCann, anu bergegas ngéléhkeun raja saku Howard pikeun sakedap mingpin chip sateuacan Maxwell ngéléhkeun Ledden dina katilu (£ 47,460). Maén teras lirén nalika dua pamaén terakhir ngabahas deal, satuju masihan Maxwell £ 81,010 sareng McCann £ 74,500, kalayan piala sareng £ 17,140 ditinggalkeun pikeun maén.

Kaulinan huluna lumangsung ngeunaan 90 menit, kalawan Maxwell ngajaga ampir 2: 1 kaunggulan chip sapanjang buruan. Kalayan tumpukanna ngirangan janten sakitar 15 blinds ageung, McCann ngadamel gerakan ahirna dina preflop sareng K4♠. Maxwell, jeung A8♣, nelepon jeung nahan. Kameunangan anjeunna ngajaga piala Acara Utama UKIPT 2022 Nottingham di kota.

Adam Maxwell

“Karasa saé pisan – éta henteu acan lebet,” saur Maxwell, sateuacan mikirkeun tanding awal. “Éta tarung anu tangguh tapi kuring ngarasa kartu-kartu éta karesep kuring.”

Maxwell nyebutkeun yén titik balik pikeun anjeunna tumpukan-wijaksana éta gelembung, dimana anjeunna amassed loba chip, sarta taun pangalaman na (utamana maén duit tunai) geus benefited anjeunna ogé afterwards.

Hasil tabel ahir UKIPT Nottingham £ 1,100 Acara Utama
1 Adam Maxwell (Britania Raya) – £98,150
2 Jonathan McCann (Britania Raya) – £74,500
3 David Ledden (Britania Raya) – £47,460
4 Michael Howard (Britania Raya) – £ 36,500
5 Daniel Gormley (Britania Raya) – £28,080
6 Fabio Sperling (Jerman, PokerStars Qualifier) ​​- £21,600
7 Alex Montgomery (Britania Raya) – £16,610
8 Philip Clarke (Britania Raya) – £12,780

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

GARY MILLER meunang £ 2,200 ROLLER TINGGI pikeun £ 51,730
Turnamén High Roller dua poé, kalawan jaminan £ 200K, réngsé ogé sanggeus Acara Utama crowned jawara, struktur slow nu diwenangkeun pikeun battles tabel final tangguh tur lengthy.

Dua puluh hiji pamaén balik dina Poé 2 (ti widang awal 95), kalawan Alex Golder mingpin chip. Goulder réngsé di tempat katilu (hargana £23,840), Tan Luan Le réngsé kadua pikeun £33,000, sedengkeun Gary Miller nyokot piala jeung hadiah kahiji £51,730.

Gary Miller

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

KATHLEEN PADOVANI NGURANGKEUN £340 UKIPT CUP JADI £23,513

Kathleen Padovani meunang UKIPT Piala Nottingham 413 entri, sanggeus digabungkeun 62 Poé 1 salamet balik pikeun ngaku pangsa tumuwuh tina £ 120.183 hadiah pool. Hadiah pangbadagna meunang hiji-hijina juara acara samping awéwé di UKIPT Nottingham, duit tunai turnamén live pangbadagna dirina kantos.

Nalika sababaraha pamaén disingkirkeun tina méja final, Vincenzo Lupoli asup sareng ngéléhkeun opat lawan sacara gancang, ngantunkeun Padovani hiji-hijina pamaén anu nangtung di antara anjeunna sareng piala.

Sanaos Lupoli gaduh langkung ti tilu kali tumpukan Padovani dina waktos ieu, kagancanganna dina kalungguhan hartosna masih seueur maén. Padovani merjuangkeun ékualiser, teras memimpin chip, sababaraha kali nawiskeun lawanna deal anu ditolak sacara sopan.

Kathleen Padovani

Bari dealer nu shuffled naon nu bakal jadi leungeun ahir acara, Padovani, kiwari mibanda kaunggulan badag sorangan, nawarkeun deal panungtungan waktu. Jawabanna masih henteu, sareng salapan-sapuluh paku dua salapan vs. raja-deuce Lupoli pikeun nutup turnamén.

Sonia putri Padovani nangkeup anjeunna – sakumaha ogé kaleungitan lawan Lupoli – nyarios, “Anjeun meunang piala, awéwé Inggris meunang maén bal – dinten awéwé ayeuna!”

Sonia jeung babaturanana geus railing di Padovani sapanjang jeung nangtung kumisan maén téma taringgul nalika poto piala dicandak.

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

SCOTT MARGERESON Kéngingkeun £ 5,300 SUPER HIGH ROLLER Pikeun £ 56,159 saatos deal

Pro Inggris Scott Margereson – katelah online salaku “Aggro Santos” – meunang £ 5,300 mésér Super High Roller di UKIPT Nottingham saatos deal awal sareng juara gelang WSOP panganyarna Harry Lodge.

Turnamén ieu masih narima pamilon dina mimiti Poé 2, sarta ditungtungan ku total widang persis 40, maén keur hadiah pool of £ 194.000. Dimimitian pamimpin chip Rob Yong peupeus ngan méméh gelembung duit, sahingga Margereson mingpin tabel final nu ogé diulas pro famed Henrik Hecklen, Alex Goulder sarta Mitchell Johnson.

Johnson sumping kaluar katujuh, Golder kalima sarta Hecklen katilu, kalawan Lodge na Margereson orchestrating deal maranéhanana. Margereson nutup éta ku nyandak £ 56,159 sareng Lodge nyandak £ 50,341.

Témbal Margereson

Hasil lengkep
1 Témbal Margereson – £ 56,159
2 Harry Lodge – £ 50,341
3 Henrik Hecklen – £30.000
4 Jonathan McCann – £20,000
5 Alex Golder – £ 15,000
6 Leo Farodoye – £ 12,500
7 Mitchell Johnson – £ 10,000

ANDY WILSON MEUNANG TIKET ACARA UTAMA TOUR REGIONAL DI HYPERTURBO SNG WINNERS ACTIVITY

Dina dinten ahir festival UKIPT, genep pamaén competed dina Sit n buka bonus berkat kasuksésan maranéhna boh dina kuis pub hosted ku PokerStars streamers Georgina “GJReggie” James jeung Mason “Pye_Face21” Pye, atawa dina lagu Go Karting. Turnamén bonus parantos réngsé sateuacan Acara Utama dimimitian, kalayan hadiah dileler ka sadayana:

1 Andy Wilson – korsi Acara Utama Tour Daerah
2 Angus Foster – € 400 / £ 340 Jalan ka korsi PSPC
3 Oli Hutchins – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
4 Peter Santamaria-Woods – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC
5 Dode Elliot – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
6 Nikolay Ponomarev – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC

Tilu luhur nyaéta tim kuis lengkep, dituturkeun ku pembalap. Oli Hutchins mangrupikeun panyekel Platinum Pass ayeuna (jadi teu tiasa meunang anu sanés), sedengkeun Nikolay Ponomarev mangrupikeun waktos anu terakhir juara Platinum Pass, janten berpotensi nampi kadua – sigana dina acara Road to PSPC salajengna anu diayakeun di dieu di Dusk Till Dawn, 25 – 29 Agustus.

#Maxwell #ngaklaim #Acara #Utama #UKIPT #Nottingham #salaku #festival #mayar #hadiah #langkung #juta

Di bumi sareng Spraggy: Naha anjeun kedah ngiringan klub Kaulinan Spraggy House

Di bumi sareng Spraggy: Naha anjeun kedah ngiringan klub Kaulinan Spraggy House

Di tukangeun unggal streamer Twitch anu hébat nyaéta komunitas anu luar biasa.

Benjamin “Spraggy” Spragg terang ieu sadayana ogé.

Sanaos anjeunna dina kaayaan anu paling ulet, nyandak serangan anu parah saatosna parah, atanapi usaha sia-sia pikeun menerkeun maén profesional obrolan kritis, Spraggy terang yén anjeunna ngawangun koloni fans, pengikut, sareng palanggan anu satia, sareng moal pernah. ieu. jangkung anjeunna ngahontal tanpa aranjeunna.

Ratusan aranjeunna ngaktipkeun saluran Spraggy sateuacan anjeunna langsung langsung. Rébuan jalma ngesang lampah unggal aliran.

Anjeun bisa jadi salah sahijina.

Tapi naha anjeun terang yén anjeun ogé tiasa maénkeun kaulinan poker online pribadi sareng anggota komunitas Spraggy anu sanés nalika ningali aranjeunna? turnamén PokerStars nu mindeng boast hadiah ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna?

Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngiringan klub Spraggy Home Games. Kieu kumaha.

CARA ngagabung SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Spraggy, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun gabung ka klub Home Game Spraggy:

Nomer Klub: 2184709
Kode Undangan: 1 mandi

Sakali anjeun ngaklik ‘Join a Club’, Spraggy bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun ka klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.

A katingal jero Spaggy Imah Kaulinan klub


Leuwih lengkep ngeunaan kaulinan POKERSTARS imah
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan SPRAGGY HOUSE?

Kami bungah anjeun naros.

Sapanjang sababaraha taun katukang, Spraggy parantos masihan hadiah anu teu kaétang ka anggota komunitasna anu ngiringan dina Home Games na, ti tiket turnamén pikeun MicroMillions dugi ka éntri kanggo ulang taun Million Weeks.

Heck, anjeunna malah masihan $ 30.000 Platinum Pass ngaliwatan Kaulinan Imah na!

Upami éta henteu cekap insentif pikeun gabung, kami henteu terang naon éta.

Tapi oke, urang bakal kaasup leuwih.

Sapanjang Agustus, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang Platinum Pass ka 2023 PokerStars Players Championship!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis éta, ngadaptarkeun klub Game Home Spraggy ayeuna!

#bumi #sareng #Spraggy #Naha #anjeun #kedah #ngiringan #klub #Kaulinan #Spraggy #House

Catamarans, paddleboards, sampanye jeung menari: Kagiatan endah ngantosan di EPT Barcelona

Catamarans, paddleboards, sampanye jeung menari: Kagiatan endah ngantosan di EPT Barcelona

Fokus utama acara naon on Éropa poker wisata (EPT) bakal salawasna poker sorangan, tur éta gampang pikeun nempo naha kalawan jutaan euro dina stake. Sanajan kitu, festival EPT sok dipak kalawan kagiatan jauh ti méja ogé – jeung dulur attending taun ieu sacara EPT Barcelona kudu néangan nyatu acara husus pikeun pelengkap poker, duanana pamaén sarta sémah.

Anjeun tiasa naek paddleboards na catamarans, sampel sampanye sarta ngarasakeun pihak usum panas. Tur upami sadayana disada teuing energetic, aya receptions inuman sarta pihak pikeun anjeun mingle, bersantai sarta ngamangpaatkeun sakuliling méwah.


WILUJENG INUM

10 Agustus
18:00-20:00 – Seni Hotél Rooftop

Sadaya babaturan sareng kulawarga pamaén PokerStars diondang kana inuman wilujeng sumping di bar rooftop Arts Hotel. Kenali sasama pamaén anjeun, kitu ogé seueur perwakilan PokerStars di Barcelona, ​​pikeun tukeur carita, bagikeun tip persiapan anjeun, sareng umumna sosialisasi sateuacan anjeun sadayana janten musuh anu disumpah dina méja.

PADDLE-BOARDING

10-20 Agustus
Saban poé – 10.30

Meunang paddle-boarding di Med

Ieu moal balik unnoticed mun anjeun nuju ka EPT Barcelona yén kasino nyaeta katuhu gigireun laut. Khususna, éta cai haneut tina Tengah, sareng éta mangrupikeun salah sahiji tujuan anu pang populerna di Éropa pikeun pantai gabungan sareng liburan kota.

Saban poé di 10:30, pamaén EPT jeung sémah diondang pikeun nyobaan ngawelah sabudeureun Port Olimpic – kasempetan pikeun nguji kasaimbangan anjeun sarta ngajajah sagara, dina instruksi ati tur pangawasan ti instruktur mumpuni.

Aya lima slot sadia unggal isuk pikeun numpak sajam-lila, jadi ngadaptarkeun terasrasakeun.


POKERSTARS panas FIESTA

11 Agustus
17:00 – Mas Vidrier

hiji méwah Villa Mas Vidrier nyaeta lokasi pikeun wengi senang jeung kaulinan, hosted ku Tim PokerStars Duta.

Senang jeung kaulinan di pihak nu

Nepi ka 50 pamaén bakal dibagi kana dalapan tim, nu lajeng bakal bersaing dina runtuyan kaulinan tim. Éta bakal langkung saluyu sareng Gladiator tibatan Olimpiade, tapi sumanget kompetisi bakal langkung jero.

Aya kolam renang sareng téras pikeun bersantai, kalayan barbecue sareng inuman anu disayogikeun, ditambah DJ ti 5pm dugi ka 11pm. Transportasi bakal disadiakeun pikeun 30-menit naek ka tempat jeung balik.

Sareng aya hadiah. Tangtu aya hadiah. Tim unggul bakal diondang pikeun maénkeun flipout nanas gélo antara aranjeunna, dimana unggal sahijina bakal dijamin hadiah. Tien Juara bakal earn € 1.100 korsi ka Acara Utama dina pilihan pamuter urang poker wisata régional (UKIPT, Estrellas, Eureka, jeung sajabana).

Runner-up bakal nampa € 400 tikét ka pamuter-dipilih Jalan Pikeun Acara Utama PSPC, bari sakabeh teammates séjén bakal nampa hiji $ 109 tikét satelit online pikeun acara touring régional.

Éta mangrupikeun jajaran hadiah anu saé pikeun tim anu meunang. Jeung anjeun kudu jadi di dinya meunang eta.

Meunang hadiah tim
1 – Korsi Pilihan Pamuter Utama Daerah € 1,100
2 – Jalan ka PSPC Main acara pilihan korsi pamuter € 400
3 – 7 – € 109 pikeun tiket korsi online Tour Daerah


KURSUS CATAMARAN BRUNCH

Sailing luar Barcelona

12, 14 & 19 Agustus
11am – 2pm

kasempetan Anjeun pikeun ngarasakeun kahirupan laut nyata. Naon bisa jadi hadé ti méakkeun tilu jam sailing dina catamaran di Med, ngan di luar Barcelona?

Panonpoé bakal caang, laut bakal bulao – sarta bakal aya dahar beurang sumptuous dilayanan ka sadaya pelaut.

Aya tilu perjalanan, nyaéta tanggal 12, 14 sareng 19, sadayana berangkat jam 11 énjing. Aya rohangan pikeun 70 panumpang, janten pastikeun cagar tempat anjeun.

Lajeng mawa sunhat, suncream jeung baju renang. Ieu lalampahan teu sono.


Partéi pamaén

14 Agustus
19:30 – klub wengi CDLC

acara PokerStars kasohor pihak pamaén maranéhanana, dimana dulur diondang pikeun dine, inuman, nongkrong jeung tari. Tempat waktos ieu nyaéta klub wengi CDLC, pas di seberang Kasino Barcelona, ​​​​dimana sadaya pamaén sareng tamu diondang.

Upami pésta anu kapungkur mangrupikeun hal anu kedah dilakukeun, ieu mangrupikeun acara anu teu kedah sono – sareng kasempetan anu sampurna pikeun ngeureunkeun perjalanan anjeun ka Barcelona dina gaya.


CAVA TASTING jeung wisata

Ngarasakeun tur lajeng rasa produk

16 Agustus
18:00 – Codorniu gudang di jero taneuh

Ieu mangrupa kasempetan ekslusif pikeun kulawarga jeung babaturan pamaén PokerStars nganjang ka gudang anggur Codorniu stunning Barcelona sarta sampel sababaraha sampanye nikmat.

Perjalanan ieu kalebet wisata gedong bersejarah sareng gudang di mana sémah bakal diajar ngeunaan prosés anu ngahasilkeun sababaraha inuman anu pangsaéna di daérah éta.

Ditungtungan ku kasempetan pikeun ngarasakeun eta pikeun diri.

Transportasi ka sareng ti basement bakal disayogikeun.


DETAIL FULL pangalaman pamaén Barcelona

Pamaén di EPT sok dijaga. PokerStars boga hiji sakabéh tim dedicated tanaga dina situs anu boga tujuan pikeun nyieun lalampahan ka Éropa ngarah poker wisata unforgettable. Ieu naon anu dipiharep para pamaén di Barcelona:

PokerStars Kualifikasi Online
Transfer gratis nalika sumping (meunang pakét lengkep)
Hadiah wilujeng sumping di kamar hotél nalika datangna (meunang pakét lengkep)
dagangan EPT unik
Host liaison dedicated sapanjang acara
€ 30 F&B voucher méakkeun di tempat

Kabéh pamaén
PokerStars dagangan pikeun sakabéh pamaén
Eupan balik pamaén survey kalayan ganjaran Spin the Wheel*
Kagiatan gratis anu karasaeun sadinten istirahat kalebet naék catamaran sareng naek kapal

Poker Tamu Komunitas
Wilujeng sumping inuman (arts Hotel rooftop)
Rasa sampanye & wisata (Codorniu)

€ 25k pamaén
bebas mindahkeun dina datangna
F&B gratis salami maén (€25k + acara)
Tilu peuting bebas hotél nalika maén acara / booking € 100k via PSTravel
50% ngabalikeun duit rake on pre-pendaptaran / diuk di mimiti acara € 25k
Dedicated VIP host liaison
Gancang lagu ulang Éntri tina tabél

* Saha nu nyampurnakeun survey eupan balik PokerStars diondang ka spin kabayang, dimana hadiah dijamin. Ieu ngawengku sagalana ti kantong branded PokerStars, EPT Barcelona kaos oblong jeung caps baseball, mun suitcases ekslusif jeung € 100 voucher balanja.

#Catamarans #paddleboards #sampanye #jeung #menari #Kagiatan #endah #ngantosan #EPT #Barcelona

Kedutan Poker Tribun: Balik layar kalawan Pyefacepoker pa UKIPT Nottingham

Kedutan Poker Tribun: Balik layar kalawan Pyefacepoker pa UKIPT Nottingham

Ieu UK jeung Irlandia Poker Tour (UKIPT) dilongok Nottingham minggu panungtungan pikeun lima poé poker extravaganza. Aya Kajadian Utama, High Rollers, Super High Rollers, acara samping, sarta PokerStars kagiatan galore.

Upami anjeun henteu tiasa sumping ayeuna tapi ngarepkeun nganjang ka tempat UKIPT ka hareup, anjeun aya untungna. UKIPT angkat ka London dina Oktober 2022, ngajalankeun ti 18 dugi ka 22.

Tapi kumaha pangalaman UKIPT?

minggu ieu, urang meunang hirup vicariously ngaliwatan PokerStars Tim Pro Mason “pyefacepoker” Pye salaku streamer kedutan documenting sakabéh lalampahan na éksklusif pikeun Twitch poker Tribun.

Ieu anjeunna.



Maranéhanana ngomong yén poker jeung kahirupan mindeng balik leungeun dina leungeun. Éta leres pikeun Pye nalika anjeunna kapaksa ngagunakeun kaahlian bluffing na di stasion karéta saatos reureuh hartosna tikétna henteu sah deui.

Kabeneran, bluff éta ngaliwat.



Saatos pendak sareng sasama PokerStars Team Pro, Georgina “GJReggie” James (anu ayeuna ngalakukeun tantangan kabugaran), Pye masihan kami tur kamar hotél Nottingham na.



Lajeng éta waktu keur dinner jeung kaulinan kolam renang.



Isukna, Pye ngaluncat kana £230 UKIPT Mini di Nottingham’s Magrib ka Subuhanu nawiskeun jaminan £ 100K.

Tapi sanggeus ngajalankeun ratu kana hiji as, bullet munggaran nya robah jadi lebu.

Di dieu, Pye ngudag meja inpormasi PokerStars – dijalankeun ku Willie sareng Raksha legendaris – pikeun nunjukkeun ka urang naon anu aya pikeun pamaén UKIPT.

Kabéh pamaén UKIPT kéngingkeun patches UKIPT ekslusif, pin sareng pelindung kartu.
Kabéh UKIPT Main Acara pamaén meunang kaos oblong ekslusif pikeun ngagungkeun acara.
Sadaya kualifikasi online pikeun Acara Utama meunang sagala di luhur, ditambah hiji hoodie UKIPT, lanyard sarta kantong serut.

Aya ogé caps baseball ditawarkeun ngaliwatan rupa hadiah dina acara.



Hanjakalna, pélor kadua Pye dina Mini ogé henteu saé.

Tapi teu aya anu teu tiasa dilereskeun ku gurun simpati.



Ieu £ 1,100 Acara Utama UKIPT (£ 500K Gtd) salajengna jeung saha Pye kudu manggihan dina meja na?

Ngan patok luhur crushers Andy “Bowie Pangaruh” Wilson.

Upami Wilson katingalina aya dina awan salapan, éta kusabab anjeunna réngsé dina tempat munggaran dina Kuis Pub UKIPT Nottingham, anu diayakeun ku Pye sareng GJReggie.

Tim unggul Wilson – ogé nampilkeun Angus Foster sareng Oli Hutchins – teras kedah bersaing pikeun bonus sit & go berkat kasuksésanana. Wilson nyandak anjeunna ka handap ogé, earning tur régional korsi Acara Utama.

1 Andy Wilson – korsi Acara Utama Tour Daerah
2 Angus Foster – € 400 / £ 340 Jalan ka korsi PSPC
3 Oli Hutchins – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
4 Peter Santamaria-Woods – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC
5 Dode Elliot – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
6 Nikolay Ponomarev – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC

Angus “BigGustago” Foster – juara kuis pub

Tapi Wilson sanés ngan ukur wajah anu biasa Pye tarung.



Duanana Pye sareng Spraggy parantos ngalangkungan sadinten, sanaos tumpukan pondok.

Aranjeunna duanana ogé ngahasilkeun artos, sareng Pye parantos ka-85 pikeun £ 1,690 sareng Spraggy turun ka-70 pikeun £ 1,940.



Kalawan poker resmi leuwih pikeun numpak, éta waktu pikeun bersantai terasrasakeun Joe Stapleton urang hiji-of-a-jenis gaya comedic. komentator PokerStars sarta stand-up comedians éta di kota pikeun acara haneut-up saméméh pos na ngajalankeun di Edinburgh Fringe Festival.

Stapes ditinggalkeun aranjeunna dina seams

Sareng sareng éta, waktosna angkat ka bumi.

Dompétna rada torek. Sirah beuki lieur.

Wilujeng Pé. Dugi ka waktos salajengna.

#Kedutan #Poker #Tribun #Balik #layar #kalawan #Pyefacepoker #UKIPT #Nottingham