Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Upami anjeun kantos mendakan band anu naék nalika aranjeunna nuju ngumbara ka tempat-tempat alit, anjeun bakal terang kumaha kasenangan nalika ningali aranjeunna sacara pribadi. Panongton intim sareng inklusif. Aya parasaan anu sami yén anjeun mendakan hal anu khusus anu teu acan terang dunya anu langkung lega.

Sami lumaku pikeun streamers Twitch leutik. Tujuan unggal streamer nyaéta pikeun ngawangun komunitas, sareng nalika pamirsa kirang, komunitas leres-leres tiasa kenal. Unggal-unggal disiarkeun langsung, siga nongkrong jeung babaturan.

Ieu salawasna kajadian salila Georgina “GJReggie” aliran James. Anjeunna nyiptakeun atmosfir senang jeung ramah nu ngajaga jalma datang deui deui jeung deui.

“Dibandingkeun sareng streamer sanés, kuring kawilang leutik, tapi kuring gaduh komunitas anu alit tapi caket,” saur anjeunna ka kami. Panongtonna parantos ningkat sacara alami dina sababaraha taun ka pengker ti saprak janten Duta PokerStars, tapi anjeunna tiasa ngajaga rarasaan anu caket.

Naha urang nyarioskeun ieu?

sumur, anjeun bisa jadi teu nyaho yén anggota komunitas GJReggie bisa maénkeun kaulinan poker biasa ngalawan silih di klub Imah Kaulinan na. Kaulinan ieu éksklusif pikeun anggota klub.

Éta hartina unggal waktos Anjeun lalajo GJReggie on Twitch, anjeun bisa maénkeun kaulinan poker sorangan on PokerStars barengan anjeunna, ngalawan ngaran akrab nu katingali dina obrolan.

Tambih Deui, mindeng aya hadiah ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna up for cengkraman!

Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngiringan klub GJReggie Home Games. Kieu kumaha.

CARA ngagabung GJREGGIE imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas GJReggie, klik “Gabung poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub GJReggie Home Game:

Nomer Klub: 2167690
Kode Undangan: Dear

Sakali anjeun klik ‘Join a Club’, GJReggie bakal tiasa ningali pamundut anjeun sarta bisa asup anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan imah GJREGGIE?

Ieu dimana hal meunang metot.

Sapanjang Agustus 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet GJReggie.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub GJReggie Home Game ayeuna!

#bumi #sareng #GJReggie #Miluan #klub #streamer #Home #Games #sareng #kéngingkeun #hadiah #ekslusif