Di Imah sareng Wistern: Miluan klub Home Games of Twitch streamers pikeun meunang hadiah sareng tiket ekslusif

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Dina artikel ieu kami ngenalkeun anjeun ka pamaén Tim Pro sareng Twitch streamer WisternJL, ngalatih anjeun kumaha cara gabung dina klub Wistern Home Games, sareng ngungkabkeun hadiah anu ditawarkeun nalika anjeun ngalakukeun.


LASSE JAGD “WISTERN” LAURITSEN

Wistern mangrupikeun bedil ngora Tim Pro, pro Denmark sareng Twitch streamer anu naék kana jajaran, terus-terusan ningkat, salamina ningkatkeun panongtonna.

Kusabab ngagabung ka tim taun ka tukang, hasil Wistern kalebet ngajalankeun dina Acara Utama WCOOP $ 11,828 sareng $ 5k Winter Series finish. Taun ieu, anjeunna meunang sababaraha piala $ 109, kalebet Bounty Builder $ 109 pikeun $ 3,600.

Salian ti suksés poker pro, Wistern ogé bodo tiis tur hina.

Anjeun tiasa ngaharepkeun vibe anu sami dina aliran Twitch na. Cahaya sareng senang, kalayan campuran obrolan poker bernuansa sareng obrolan kasual. Komunitas nahan hiji atmosfir intim, kalawan rupa akrab leuwih sarta leuwih deui, sarta anggota anyar anu tampi kalayan leungeun muka.

Wistern ngajaga jadwalna konsisten, biasana ngalirkeun lima atanapi genep dinten saminggu. Anjeun tiasa pariksa saluran Twitch na di WisternJL.


WISTERN imah kaulinan CLUB

Ayeuna anjeun terang lalaki sorangan, hayu urang ngenalkeun anjeun ka klub Home Games Wistern. Ieu mangrupakeun tempat dimana anggota masarakat tiasa nyandak interaksi maranéhanana ka tingkat salajengna, diuk babarengan pikeun maénkeun online poker bari ningali Wistern on stream.

kaulinan home Wistern urang téh loba senang jeung, lamun perlu malah leuwih insentif pikeun gabung, mindeng kaasup hadiah kalawan giveaways ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna.

Gampang gabung ka klub Home Games Wistern. Kieu carana:

CARA ngagabung WISTERN’S HOME GAMES CLUB

Kahiji, néangan tab Imah Kaulinan di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Wistern, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Home Game Wistern:

Klub ID: 2181973
Kode Undangan: bener gélo

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Wistern bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan ngeunaan acara nu bakal datang, klik dina ‘Club Lobi’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan kaulinan POKERSTARS imah
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan imah hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang di WISTERN’S HOME GAMES?

Sapanjang Agustus 2022, sadaya Duta PokerStars, kalebet Wistern, bakal ngajalankeun Home Games sareng tikét Mega Path pikeun direbut.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun maén $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Wistern’s Home Game ayeuna!


CLUB kaulinan imah LAIN
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB


#Imah #sareng #Wistern #Miluan #klub #Home #Games #Twitch #streamers #pikeun #meunang #hadiah #sareng #tiket #ekslusif