EPT Barcelona: Acara utama profil pamuter tabel final

EPT Barcelona: Acara utama profil pamuter tabel final

Diajar langkung seueur ngeunaan genep pamaén anu dugi ka méja ahir EPT Barcelona – EPT panggedéna dina sajarah. Profil disusun ku Koordinator Media EPT Jan Kores, sareng poto ku Danny Maxwell.


korsi 1: Kayhan Mokri, 28, Norwégia – 14.575.000

Kayhan Mokri

Kayhan Mokri geus ngarasakeun jumlah badag kasuksésan dina poker turnamén saprak anjeunna tos profésional ngeunaan opat taun ka pengker, sanajan teu maén loba volume. Kaulinan tunai anu roti jeung mentega Norwégia, tapi anjeunna geus amassed leuwih $ 200.000 dina tunai live (teu kaasup € 334.480 anjeunna dijamin dina tabel final ieu). Sanajan kitu, dina PokerStars anjeunna bener peupeus. Maén dina ngaran layar na “KayhanMok”, Mokri réngsé katilu dina taun ka tukang sacara $ 10.000 Online Poker Spring Championship Main Acara (SCOOP) pikeun hefty $ 791.074 payout. “Panginten kuring bakal ngamimitian maén sababaraha turnamén ayeuna,” saurna, sareng éta sigana rencana anu saé. Lamun Mokri ngéléhkeun EPT Barcelona Main Event, manéhna baris jadi pamaén kaopat ti Norwégia meunang EPT jeung kahiji dina 12 taun.

Acara Utama Kayhan Mokri:

Dinten 2 – 178.000 – 64/780
Dinten 3 – 1.303.000 – 1/210
Dinten 4 – 3.000.000 – 3 / 64
Poé ka-5 – 10,62 juta – 2nd / 16
Dinten 6 – 14.575.000 – 2 / 6


Korsi 2: Jimmy Guerrero, 40, Perancis – 5.100.000

Jimmy Guerrero

Jimmy Guerrero teu muhrim kana tabel final EPT Main Event. The Frenchman réngsé katilu dina kaulinan badag di EPT Monte Carlo 2016 pikeun € 406.850, sarta eta tetep scorer pangbadagna diantara $ 1,7 juta dina hasil turnamén hirup na. Anjeunna sumping ka tabel final ieu salaku tumpukan shortest, tapi ngan hiji tangga bakal ngamankeun anjeunna karir tinggi anyar. Guerrero sibuk ngagiling kaulinan kontan supados anjeunna henteu luncat kana Acara Utama dugi ka mimiti Poé 2. Ngadukung anjeunna di tukangeun pager nyaéta pamajikanana, pamaén poker suksés Thi Nguyen, anu tunangan na dina final Monte Carlo. “Kuring mekar nalika méja senang,” saur anjeunna. “Meja jempé, taya nu resepeun! Gemblengna, kuring nyangka ieu mangrupikeun salah sahiji tabel anu paling ngahibur dina sajarah EPT. Upami Guerrero ngetok anjeunna, anjeunna bakal janten Juara EPT ka-11 anu asalna ti Perancis.

Jimmy Guerrero Acara Utama ngajalankeun:

Dinten 2 – 30.000 – 651 / 780
Poé 3 – 740.000 – 11 / 210
Dinten 4 – 1.350.000 – 19 / 64
Dinten 5 – 1.160.000 – 14/16
Dinten 6 – 5.100.000 – 6/6


Korsi 3: Patrik Jaros, 29, Céko – 14.975.000

Patrik Jaros

Patrik Jaros ngan ukur maénkeun hiji Acara Utama EPT sateuacan ngadaptar pikeun turnamen ieu. Ayeuna, kalayan kaunggulan chip, anjeunna dina posisi pole pikeun jadi juara. Jaros asalna ti Céko sarta utamana maénkeun kaulinan tunai, sanajan anjeunna ogé ngalaman dina turnamén, kalawan leuwih $ 220.000 di tunai to date. Anjeunna geus steadily ngaronjat patok saprak jadi poker pro sarta geus ngarasakeun loba karir-pangalusna skor sapanjang 2022. luar poker , Jaros mikaresep maén kaulinan komputer – utamana World of Warcraft. “Kuring teu pisan alus dina olahraga,” cenahna, tapi anjeunna pasti padet dina poker jeung lamun manehna meunang kiwari, anjeunna bakal meunangna kadua EPT Republik Ceko, sanggeus Jan Skmpa meunangna di EPT Prague 2009.

Acara Utama Patrik Jaros:

Poé 2 – 77.500 – 384 / 780
Poé 3 – 497.000 – 47 / 210
Poé 4 – 2.200.000 – 6 / 64
Dinten 5 – 10.350.000 – 3 / 16
Dinten 6 – 14.975.000 – 1/6


Korsi 4: Fabiano Kovalski, 34, Brazil – 12.925.000

Fabiano Kovalski

Fabiano Kovalski geus nyieun sababaraha kandel muter jadi jauh di ieu EPT Barcelona Acara Utama, tapi éta boro héran mun anjeun glance dina poker neruskeun na. Dipikawanoh salaku “kovalski1” dina PokerStars, Brasil boga ampir $ 5 juta dina tunai online tambah leuwih sajuta won pikeun siaran live. Sumawona anjeunna pisan ngalaman dina acara husus ieu sanggeus cashed badag di Barcelona opat kali (2016, 2018, 2019, sarta ayeuna 2022). Hasil anu pangsaéna nyaéta taun 2018 nalika anjeunna réngsé ka-11 pikeun € 98,900, jumlah anu parantos dirobih minggu ieu. Ieu mangrupikeun méja final EPT anu munggaran, ku kituna anjeunna ngarep-ngarep pikeun ngamangpaatkeun sagala pangalaman sareng kéngingkeun gelar.

Acara Utama Fabiano Kovalski:

Dinten 2 – 83.500 – 350 / 750
Poé 3 – 291.000 – 99 / 210
Dinten 4 – 1.600.000 – 9 / 64
Dinten 5 – 4.540.000 – 6 / 16
Dinten 6 – 12.925.000 – 3/6


Korsi 5: Giuliano Bendinelli, 31, Italia – 10.700.000

Giuliano Bendinelli

Giuliano Bendinelli parantos maén acara EPT langkung ti dasawarsa, kalayan lima kas Acara Utama dina sabukna. Hanjakalna, teu aya jalan anu jero, tapi anjeunna ngarobih sadayana di Barcelona minggu ieu sareng ayeuna gaduh kasempetan pikeun meunang EPT pangbadagna dina sajarah. Italia geus ngarasakeun loba hasil dina acara samping pikeun EPT leuwih taun, utamana meunang € 1.100 acara di EPT Monte Carlo pikeun € 100.000 di 2013. Ayeuna dijamin ngaleuwihan $ 1 juta dina tunai outright, Bendinelli bakal diatur kaluar dina karir anyar – luhur dina gaji EPT Barcelona sarta bakal gabung Salvatore Bonavena na Antonio Buonanno salaku jawara EPT Main Event katilu Italia urang (jeung munggaran dina dalapan taun) lamun manehna kaluar victorious.

Giuliano Bendinelli Acara Utama ngajalankeun:

Dinten 2 – 84.500 – 344/780
Poé 3 – 274.000 – 104 / 210
Dinten 4 – 1.155.000 – 24 / 64
Dinten 5 – 5.885.000 – 5 / 16
Dinten 6 – 10.700.000 – 4/6


korsi 6: Neville Costa, 30, Brazil – 10,55 jutaan

Neville Mateus

Neville Costa ngamimitian karir poker na di buruan imah sabudeureun Florianopolis, Santa Catarina, saméméh pindah ka klub poker sarta ahirna ngarobah profésional. Saprak harita, Brasil geus amassed hiji diperkirakeun $ 60.000 di tunai hirup, nu pangalusna datang dina 2014 WSOP Monsterstack acara dimana anjeunna réngsé 47th pikeun $ 26.534. Tapi Costa geus ngarasakeun kasuksésan online ogé. Anjeunna maén dina PokerStars handapeun moniker “NevilleWeeee” sarta ngabogaan leuwih $ 1,4 juta di kas dina loka. Gajih pangbadagna na sumping di 2020 WSOP Online Millionaire Maker nalika anjeunna réngsé kagenep kalayan $ 288,356, janten kalayan artos EPT Main Event anu munggaran, anjeunna parantos dijamin bakal ngéléhkeun anjeunna. Costa atanapi Kovalski bakal janten juara EPT Brasil kadua upami aranjeunna meunang, saatos gelar Marcelo Mesqueu di tempat wisata sateuacana di Monte Carlo.

Acara Utama Neville Costa ngajalankeun:

Poé 2 – 104.000 – 248 / 780
Poé 3 – 301.000 – 93 / 210
Dinten 4 – 1,595000 – 10 / 64
Dinten 5 – 3.825.000 – 7/16
Dinten 6 – 10.550.000 – 5/6

#EPT #Barcelona #Acara #utama #profil #pamuter #tabel #final