Giada Fang meunang Pasanggiri Platinum Pass Awéwé PSPC di EPT Barcelona

Giada Fang meunang Pasanggiri Platinum Pass Awéwé PSPC di EPT Barcelona

Dinten ieu kami nyaksian turnamén juara-nyokot-sadayana, méja tunggal anu dilakukeun salami dua taun.

Pikeun Giada Fang Italia, nyatakeun yén éta patut didagoan bakal janten understatement.

Alesan? Anjeunna nembé kéngingkeun Platinum Pass ka 2023 PokerStars Players Championship (PSPC) bernilai $ 30,000.

Bayangkeun deui ka 2020. Pikeun ngagungkeun Poé Awéwé Internasional, PokerStars naroskeun ka masarakat pikeun nyalonkeun awéwé anu masihan inspirasi sareng pangaruh kana komunitas poker. Saran sumping di droves sarta daptar panjang ieu whittled handap ka salapan panungtungan.

Fang, urut dokter, dicalonkeun pikeun usahana ngamajukeun kaulinan pikeun awéwé ngaliwatan kaulinan online prolific (manehna mangrupa anggota Tim PokerStars Online ti 2011 nepi ka 2017 sarta anyar-anyar janten Éropa munggaran Awewe urang Elite Supernova), tapi ogé pikeun komentar na on. aliran poker Italia nu geus mere ilham loba awéwé maén poker pikeun kahiji kalina.

Anjeunna nyéépkeun 28 bulan pikeun nyiapkeun dinten ieu. Sareng kameunangan na, anjeunna ayeuna gaduh lima bulan kanggo nyiapkeun $ 25,000 PSPC 2023, anu anjeunna bakal maén di Bahama dina Januari.

Giada Fang mangrupikeun anggota énggal tina Tim Platinum

Janten tepatna, acara awéwé ieu sadayana turun ka awéwé di walungan.

Fang nyandak kalungguhan chip luhung dina kaulinan huluna-up ngalawan Aurelie Reard Perancis; jadi badag yén anjeunna bisa nyetél Reard sadaya-di unggal leungeun kalawan resiko minimal ka tumpukan na.

Reard, pro poker salapan taun anu mantuan awéwé séjén megatkeun kana poker , diangkat 9♥9♦ lamun Fang kadorong kalawan Q♣3♠ sarta Sigana hiji tempat hebat a ganda nepi. Ieu 6♠7J gagal jeung 4♠ péngkolan aman pikeun Reard, tapi Q♠ walungan disegel nasib na aman meunangna pikeun Fang.

Aurelie Reard, runner-up urang


Aksi dimimitian kira-kira jam 1 sonten waktos lokal sareng aksi antara tujuh finalis (hanjakalna Katie Stone sareng Jan Fisher henteu tiasa dugi ka Barcelona minggu ieu) dimimitian lalaunan, teu heran upami hadiah anu dipertaruhkeun.

Perangna pikeun Platinum Pass dimimitian

Pot penting munggaran sumping sababaraha tiers antara Christina Baca-pangadeg grup poker awéwé ‘Poker Queens’-na ahirna runner-up, Reard. Lima saku saw all-in preflop naek ngalawan ace-jack, sareng duanana pamaén dina tumpukan anu ampir sami. Papan kaluar 8♣3♥KJA masihan Reard kameunangan sarta ninggalkeun Baca kalawan ukur 100 chip.

Tapi sadayana anu anjeun peryogikeun nyaéta chip sareng korsi, sanés? Baca pasti bakal ngulang mantra dina sirah na sakali leungeun hareup ieu kajadian.

Terry Hatcher, juara WSOP Circuit Ring anu ngajalankeun PokerStars Home Game awéwé anu parantos ngumpulkeun langkung ti $30,000 dugi ka ayeuna, dimimitian ku muka. AK. Fang lajeng nyorong eta kalawan AJ sarta nalika Baca kapaksa asup ti buta leutik kalawan 10♥2♣eta hartina dua pamaén dina bahaya sanggeus Hatcher nelepon.

Ieu 2♠Q♦10♠ flop masihan Baca luhureun dua pasang sarta kuat kasempetan salamet, tapi K pencét péngkolan, masihan Fang lempeng. Hatchers peryogi jacks pikeun salamet, tapi 10♦ henteu ngabantosan anjeunna sareng anjeunna mangrupikeun pamaén anu munggaran disingkirkeun. Walungan méré Baca imah pinuh tapi tumpukan na masih leutik pisan dibandingkeun lawan-Na. Harepan uih deui gancang musnah sareng anjeunna ditumbuk sababaraha kali saatosna.

Christina Baca

Handap handap éta Meichelle Culhane, sukarelawan jeung poker guruna pikeun warga senior di pegat Panah Senior Kagiatan Center di Oklahoma. tumpukan éta murag kana ngan lima curtains badag sarta anjeunna boneka aranjeunna sadayana dina sakumaha anjeunna ngajemput A5♦ dina cutoff. Reard mencét hiji tombol sarta nalika curtains anu narilep anjeunna flipped 33♦. Flip dimimitian ku 2♥77 gagal, nyieun sababaraha kasempetan palsu pikeun Culhane, tapi 6♠ péngkolan jeung 7 walungan teu robah nanaon sarta Culhane ieu ngaleungitkeun di tempat kalima.

Reard jeung Fang lajeng bentrok dina buta badag vs pot buta nalika Reard knocked kaluar pasangan luhur kalawan A8♣ asup AQ♣6♠bari Fang gagal draw siram kacang kalawan K4♠. Reard dipariksa deui jeung Fang dipecat pikeun 3.500, nu ieu ngagero. Ieu 9♠ éta Gin pikeun Fang na waktos anjeunna ngarah pikeun 5.500 nalika dipariksa, nu disebut Reard. Ieu 6♣ pencét walungan jeung Fang ditémbak pikeun 8.800, kirang ti sapertilu tina pot, sarta eta meunang panggero sejen ti Reard. Kalayan éta, Fang mingpin.

Anjeunna dipaké chip anyar na dibuka tombol kalawan Q♦Q♣. Lexi Sterner-nominasi sabagian pikeun carita poker mereun nu ngajadikeun dirina perawat-ngabela dirina parah visually impaired ku 9♥8♣ sarta kapanggih dirina dina kasulitan badag nalika 9♦73♣ gagal ragrag. Anjeunna ngartos tiasa pariksa nu disebut 6.000 c-alungan, tapi nalika [j] pencét péngkolan, Sterner kaluar shooting jeung ngadorong pikeun final na 22.500. Fang nelepon sareng pasanganna sareng ngahindar pukulan Sterner 3♦ walungan.

Daiva Byrne

Lajeng aya tilu. Duanana Reard na Daiva Byrne, pangadeg FLIP (“Hebat Ladies di poker”) – pangbadagna global awéwé-hijina komunitas poker on Facebook, boga rankings tinggi kalawan Fang ngabogaan lolobana chip dimaénkeun. Janten nalika Fang muka-macet sareng Byrne nyandak jack saku, anjeunna pasti panginten anjeunna dina bentuk anu paling luhur.

Hanjakal, Fang boga hal kalawan raja saku jeung cowboys nahan eta mawa eta upstards. Ti dinya, Fang teu kaampeuh.

“Abdi teu sabar ngapung ka Bahama!” anjeunna ngawartoskeun Joe Stapleton sanggeus Jennifer Shahade geus dibere anjeunna jeung Platinum Pass.

Kami yakin éta bakal patut Didagoan.

Pasanggiri Platinum Pass Awewe PSPC

1 Giada Fang – Platinum Pass ka PSPC 2023
2 Aurelie pungkur
3 Daiva Byrne
4 Lexi Sterner
5 Meichelle Culhane
6 Christina Baca
7 Terry Hatcher


#Giada #Fang #meunang #Pasanggiri #Platinum #Pass #Awéwé #PSPC #EPT #Barcelona