High Rollers bakal dianggo nalika EPT Barcelona € 10K mulang pikeun Poé 2

High Rollers bakal dianggo nalika EPT Barcelona € 10K mulang pikeun Poé 2

Ratusan rollers tinggi geus walked kana kasino Barcelona sarta nyokot korsi maranéhanana pikeun Poé 2 tina € 10.300 Single ulang Éntri soré. Turnamén ieu bisa jadi teu jadi catetan-megatkeun salaku Estrellas na EPT Kajadian Utama saméméhna, tapi ieu € 10K partisipasi ngabuktikeun yén éta téh gampang salah sahiji acara roller tinggi paling tercinta dina sirkuit beuki rame.

Kalayan pendaptaran ayeuna ditutup, jumlah total éntri (kaasup ulang éntri) nangtung di 529 jeung hadiah pool nyaeta $ 5.141.000, sahingga versi turnamén kaopat pangbadagna dina sajarah na. Hadiah teu acan diumumkeun.

Tina 500 éntri anu ditampi dina dinten 1, ngan 221 mendakan kantong nalika pertandingan réngsé saatos 11 tingkat sajam. Tapi saencan kaulinan dimimitian tur pendaptaran nutup di mimiti Poé 2, 29 pamaén séjén luncat dina nyokot awal 50.000 tumpukan, cukup pikeun 25 blinds badag dina mimiti Level 12 kiwari (1.000/2.000/2.000).

Diantara anu asup dina menit terakhir kalebet balai-of-famer Erik Seidel, David Petersjuara roller tinggi Iraha Henrik Hecklen, Seth Davies, Nick Petrangelo, Benjamin Pollak, Bruno Volkmann jeung Jack Hardcastle.


Leuwih ti EPT Barcelona
HASIL | WANGKUPAN | PUSAT | Walungan leutik


milik urang Israil Jacob Amsellem sits on luhureun count chip kiwari kalawan whopping 684.000. Anjeunna bakal ngaharepkeun neraskeun bentuk anu saé dina acara PokerStars, parantos kalima di FPS Main Event di Monako dina Méi pikeun skor karir anu pangsaéna dina € 71,310.

Juara PSPC Ramon Colillas gaduh dinten anu saé 1

Duanana Andre Akkari jeung Ramon Colillas geus balik kiwari keur ngagambarkeun PokerStars spades beureum, bari inohong kasohor lianna anu kapanggih kantong tadi peuting kaasup destroyers turnamén online. Niklas “Lena900” AstedtJuta Minggu ulang Winner Vanessa KadéBiasa Super High Roller Ben Heathjeung urut jawara Acara Utama WSOP Damian Salas.

Kieu kumaha rupana Top 10 tumpukan nalika playback diteruskeun:

1. Jacob Amsellem (Israél) – 684.000
2. Ehsan Amiri (Selandia Anyar) – 412.500
3. Andre Machado (Brazil) – 397.500
4. Nacho Barbero (Argentina) – 328.500
5. Orpen Kisacikoglu (Turki) – 305.000
6. Yuliyan Kolev (Bulgaria) – 303.500
7. Marcus Pisani (Spanyol) – 296.000
8. Damian Salas (Argentina) – 292.000
9. Dario Sammartino (Italia) – 289.000
10. Brian Kamphorst (Walanda) – 279.500

Nacho Barbero kantong badag

Connor Drinan nyandak édisi pangbadagna tina acara di 2016, dina wengi anu sami yén Sebastian Malec anu ngahibur sareng émosional janten juara EPT. Éta € 10K ngagaduhan total 591 éntri sareng nalika sadayana diucapkeun sareng dilakukeun dina jam-jaman énjing-énjing, Drinan anu dilumasi saé sumping ka bumi kalayan € 849,200.

“Kuring nginum seueur bir, sareng éta ngabantosan,” saur Drinan. “Kuring lumpat ogé sarta meunang sagala-di abdi.”

Connor Drinan, juara 2016

Mustapha Kanit dinobatkeun juara taun sateuacanna, saatos perjanjian tilu arah sareng Kully Sidhu sareng Nick Petrangelo. Kalayan 506 éntri, édisi 2015 mangrupikeun édisi anu paling ageung dugi ka ayeuna, tapi juara 2014, Ihar Soika, leres-leres meunang langkung seueur sanajan gaduh langkung seueur éntri.

saméméhna € 10K EPT Barcelona High Roller Tien Juara

2019 – 540 éntri – Chris Hunichen – € 841,315
2018 – 439 éntri – Max Silver – € 600,924
2017 – 557 éntri – Ronny Kaiser – € 735.000
2016 – 591 éntri – Connor Drinan – € 849,200
2015 – 506 éntri – Mustapha Kanit – € 738,759
2014 – 393 éntri – Ihar Soika – € 747.200
2013 – 180 éntri – Thomas Muehloecker – € 390.700
2012 – 111 éntri – Laurent Polito – € 270,229

#High #Rollers #bakal #dianggo #nalika #EPT #Barcelona #10K #mulang #pikeun #Poé