Imah Kaulinan di imah Pyefacepoker: Maén kaulinan komunitas sarta meunang hadiah ekslusif di klub Mason Pye

Imah Kaulinan di imah Pyefacepoker: Maén kaulinan komunitas sarta meunang hadiah ekslusif di klub Mason Pye

Diajar langkung seueur ngeunaan Twitch streamer Mason “pyefacepoker” Pye sareng terang kumaha anjeun tiasa gabung dina klub Home Games sareng maénkeun kaulinan komunitas kalayan hadiah ekslusif.



Anjog gerakan kaulinan campur

Sawaktos Anjeun pertama mimiti maén poker , hese teu murag asih jeung kaulinan. Boh eta mana ogé jeung anjeun diideuan pikeun terus maén, atawa henteu jeung anjeun ngamotivasi pikeun ngaronjatkeun.

Pikeun Mason “pyefacepoker” Pye, Ieu saeutik tuah pemula nu meunang anjeunna hooked. Nalika diajar Élmu Komputer di Universitas Exeter, anjeunna meunang turnamén langsung kahijina – acara murid £ 30 – sareng hasil éta anu ngagulung bal.

Sumuhun. Malah pamimpin Gerakan Campuran Kaulinan ngamimitian perjalanan poker na ku maén hold’em no-wates. Dina klub Home Games Pye, anjeun tiasa maénkeun turnamén hold’em anu henteu terbatas ngalawan anggota komunitas Twitch anu sanés, kalayan hadiah ekslusif pikeun direbut.

Mason Pye mimiti maén NLHE di universitas

Saatos lulus taun 2019, Pye mutuskeun pikeun ngudag gairah pikeun poker, tapi henteu ku nuturkeun jalur tradisional anu paling seueur pamaén. Anjeunna mindahkeun fokus na ti no-wates hold’em, Cadillac poker nurutkeun Doyle Brunson, jeung gantina mimiti ngawasaan kaulinan dicampur poker . Ayeuna anjeunna jarang maén no-wates hold’em luar tina séri online badag.

Pye ngadegkeun Gerakan Game Campuran nalika anjeunna ngamimitian ngalirkeun kaulinan na on Twitch salaku cara ajak pamaén poker ngalaman tur anyar pikeun ngalegaan horizons maranéhanana sarta coba kaluar varian poker anyar.

“Maén campuran téh loba senang,” cenahna. “Kaulinan éta hebat pisan. Anjeun salawasna dina campuran. Anjeun salawasna kudu difokuskeun. “

Lamun aya nanaon nu bakal mere ilham ka masihan kaulinan dicampur hiji usaha , éta ningali sabaraha hiji Pye blast nalika anjeunna maén kalawan énergi na, sarta sumanget masarakat pikeun varian poker Lesser-dipikawanoh.

Anjeunna meunang Kajuaraan Musim Semi anu munggaran dina acara Poker Online di 2019, meunang $ 109 mésér-in acara Stud pikeun $ 6,729 sareng gelar utama maiden na. Anjeunna caket pikeun meunang langkung seueur gelar dina 2020 saatos ngahontal dua tabel akhir campuran SCOOP utama.

Teras, di EPT Barcelona 2022, Pye ngarebut piala poker langsung kahijina, meunang acara HORSE mésér € 550 pikeun € 17,290.

Pye ngarebut gelar poker langsung kahijina dina bulan Agustus 2022

“Sakabeh acara éta hébat senang,” ceuk urang sanggeus meunang. “Aya seueur obrolan méja, seueur jalma anu asalna tina latar tukang hold’em tanpa terang kumaha maén, éta saé, tapi ogé saé ngajar aranjeunna sareng nunjukkeun tali. Kuring pikir sadayana resep éta. ”

Upami anjeun hoyong diajar sareng maénkeun kaulinan campuran sapertos Pye, anjeun ngan saukur tiasa nyetél aliran Twitch na, dimana anjeunna ngalirkeun ampir unggal dinten minggu soré.

Tapi lamun geus pernah maén formulir salah sahiji poker iwal no-wates, atawa anjeun ngan cinta maén Cadillacs, Anjeun tiasa.

Di Pye’s Home Gaming Club, anjeun tiasa kalibet sareng anggota komunitasna sareng maénkeun PokerStars Home Games anu éksklusif pikeun pengikutna.

Kieu kumaha.


Maca langkung seueur ngeunaan MASON PYE:

ACARA LIVE badag meunang | WIN SCOOP JUDUL | VLOG TI UKIPT NOTTINGHAM
PYE pikeun ngalegaan kapercayaan Anjeun on poker


CARA ngagabung PYEFACEPOKER imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun bisa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Pyefacepoker, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Pyefacepoker Home Game:

Nomer Klub: 2156901
Kode Undangan: gerakan

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Pyefacepoker bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan imah PYEFACEPOKER?

Sapanjang 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet Pyefacepoker.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentara éta, ngadaptarkeun klub Pyefacepoker Imah Game kiwari!


CLUB HOME séjén kaulinan
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB
Gabung FINTAN imah kaulinan CLUB

#Imah #Kaulinan #imah #Pyefacepoker #Maén #kaulinan #komunitas #sarta #meunang #hadiah #ekslusif #klub #Mason #Pye