Kajuaraan Misteri Bounty: Iraha anjeun kedah mundur hadiah anjeun?

Kajuaraan Misteri Bounty: Iraha anjeun kedah mundur hadiah anjeun?

Fun keur diwangun katuhu dieu di Tur Poker Éropa (EPT) di Barcelona salaku kado di € 3.000 Misteri Bounty Championship bakal datang kana maén.

Ieu ngan hiji turnamén biasa dina Poé 1 kamari. Ngagiling, nyieun tumpukan, jeung mudahan manggihan kantong dina tungtungna.

Tapi Poé 2 nyaéta nalika anjeun tiasa ngamimitian meunang token ganjaran sareng nalika pamaén balik ti istirahat tuangeun, tombol ganjaran anu ngandung sadaya amplop kado bakal dibuka sacara resmi pikeun usaha.

Rob Schiffbauer meunang hadiah €50K di Praha

Éta hartosna saha waé anu parantos ngaleungitkeun pamaén (atanapi pamaén) dugi ka ayeuna bakal tiasa tukeur token bounty na sareng mundur amplop bounty misteri.

Tangtosna, sadayana ngarepkeun yén aranjeunna bakal janten anu untung pikeun narik hadiah artos anu paling ageung, atanapi amplop PSPC 2023 anu ngandung $ 30,000 Platinum Pass.

Tapi iraha waktos anu pangsaéna pikeun naék sareng mundur hadiah anjeun? Aya strategi GTO pisan? Faktor naon dina méja anjeun anu anjeun kedah pertimbangkeun? Sarta naon dampak bounty badag dina pamaén psikologis?

Pikeun manggihan, urang nanya ka pro. Panggihan naon kenyal, Lex Veldhuis, Christoph Vogelsang, Dan Smith, Nick Walshjeung Wistern kudu nyebutkeun handap.


Iraha anjeun bakal mundur hadiah anjeun?

SPRAGI

kenyal

Langsung. Langsung.

Tingali, kuring henteu terang naon anu didikte ku GTO. Kuring henteu weruh naon paling + EV. Tapi kuring terang yén kuring sapertos budak leutik di toko manisan. Janten, nalika kuring ngagaduhan amplop, kuring kedah langsung kana eusina. Kuring bakal ninggalkeun méja. Upami abdi nuju buta ageung, abdi sapertos: nyandak blinds abdi. Abdi kedah angkat.

Kuring baris ngantri pas mungkin. Kuring rék ninggalkeun turnamén, tapi éta ngan kusabab énergi abdi kaluar kontrol.

Tapi dina sagala kaseriusan, kuring mikir yén éta langsung mangrupikeun hal anu pangsaéna pikeun dilakukeun. Utamana lamun nu badag kénéh datang. Anjeun meureun teu kudu sono leungeun.

Éta sapertos Deal atanapi No Deal, anjeun terang? Anjeun teu hoyong hadiah pangbadagna leungit sabab écés, éta bagian badag tina hadiah pool. Upami masih aya, anjeun kedah luncat langsung sareng cobian kaluarkeunana.


LEX VELDHUIS

Lex Veldhuis

Jigana hal kahiji anjeun kedah ngalakukeun anu pariksa tumpukan pondok dina méja anjeun. Upami aya tumpukan buta 10-ageung, kuring moal angkat. Tapi lamun dulur boga sabudeureun 30-40 blinds badag, mangka bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun ninggalkeun méja tur kas dina eta langsung.

Bayangkeun anjeun mikir ‘Naha kuring badé angkat ayeuna? Leres atanapi henteu?’ lajeng batur mana jeung mere kado pangbadagna, tur éta ngan bisa jadi Anjeun. Éta kasangsaraan. Tapi Jigana meunang eta pas mungkin – sakuliah sababaraha tabel – mangrupakeun ide nu sae.

Bakal aya kaayaan dimana éta hadé tetep dina méja tur meunang leuwih ganjaran.


Pikeun saran strategi Mystery Bounty, tingali: Kumaha carana ngaropea turnamén Mystery Bounty: Témbongkeun Dara O’Kearney urang


CHRISTOPH VOGELSANG

Christoph Vogelsang

Bener teu masalah.

Teu bakal jadi alus pikeun struktur turnamén lamun [people were leaving the table constantly to go pull bounties]. Tapi éta logika murni, henteu? Lamun hadiah awon ditarik lajeng Chances anjeun ngaronjat. Janten henteu masalah nalika anjeun naék. Henteu sakali-kali [to go pull your bounty] hadé atawa goréng. Ieu salawasna sarua. Anjeun teu boga kasempetan pikeun nyieun duit sakali anjeun peupeus, jadi psikologis bisa jadi senang mun balik [after you’ve been eliminated]. Naon waé anu ngajadikeun anjeun bagja, sigana!


Baca: Sadaya sinyalna Blog PokerStars ti Barcelona


NICK WALSH

Nick Walsh

Abdi nyarios yén penting pikeun naék sareng nyandak éta nalika anjeun kéngingkeun – anggap anjeun moal kaleungitan leungeun. Anjeun masih hoyong aub dina pot saloba mungkin. Tapi kuring pikir éta GTO sabab lamun narik ganjaran monster mutlak, demoralization jeung karuksakan anjeun bisa ngalakukeun ka lawan anjeun bakal unbelievable. Upami anjeun tetep, tangtosna, éta tiasa pikaresepeun pikeun anjeun, tapi anjeun badé kaluar di dinya nyobian ngarusak sadayana gancang-gancang. Lamun anjeun spike nu Daddy badag langsung, éta hébat.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun tungtungna milih seueur karunia-mint, anjeun tiasa ngarusak diri dina prosés éta.

Ngalakukeun eta pikeun memes. Ngalakukeun pikeun seuri. A familiarity saeutik. Jigana dulur bakal maén saeutik goréng lamun maranéhna terang hadiah badag geus musna, jadi éta naon rék.


WISTERN

Lasse “Wistern” Jagd Lauritsen

Sabenerna kuring nyarios ka Spaniards ngeunaan ieu dinten anu sanés. Aranjeunna pikir anjeun kedah angkat ka dinya sareng kéngingkeun amplop sagancangna. Unggal-unggal anjeun meunang hiji, lengkah up sabab sakali hadiah badag leungit, éta leungit. Anjeun kudu nyandak kasempetan Anjeun. Upami anjeun ngantosan sareng hadiah ageung ditarik, anjeun langsung kaleungitan ekuitas.

Leungeun leungit bisa jadi hiji hal. Jigana gumantung kana sabaraha jalma séjén aya na naha aya antrian. Upami anjeun ningali jalma-jalma gancang angkat, anjeun ogé hoyong angkat, tapi langkung panjang antrian, langkung seueur leungeun anjeun bakal sono. Abdi henteu yakin!


JEUNG SMITH

Dan Smith

EVs teu robah.

Aya sababaraha giveaways sarta kuring ngan bakal ngalakukeun eta nalika Abdi on putus jeung aya teu pira garis.

Batur bakal naek jeung maranéhna bakal meunang ganjaran alus atawa hadiah goréng. Éta henteu ngarobih nilai anu anjeun ngarepkeun.


Didatangan PokerNews pikeun update live tina € 3.000 Misteri Bounty Championship.

#Kajuaraan #Misteri #Bounty #Iraha #anjeun #kedah #mundur #hadiah #anjeun