Kauntungan tina kualifikasi online pikeun EPT sareng UKIPT London

Kauntungan tina kualifikasi online pikeun EPT sareng UKIPT London

Éta layak pikeun cocog online pikeun UKIPT sareng EPT London eureun, sanaos anjeun tiasa nanggung aranjeunna sacara pribadi. Ieu naon anu anjeun kéngingkeun, kumaha anjeun tiasa cocog, sareng kumaha anjeun tiasa kéngingkeun Platinum Pass ngan ukur janten jalma anu layak.

Anjeun tiasa meunang Platinum Pass ngan ku kualifikasi pikeun EPT atanapi UKIPT London



EPT & UKIPT LONDON 2022

18-28 Oktober 2022

Tanggal penting:

Acara Utama UKIPT: 18-22 Oktober – £ 1,100
Piala Hadiah Misteri UKIPT: 20-21 Oktober – £ 440
EPT HORSE Championship: 20-21 Oktober – £ 1,100
UKIPT High Roller: 21-22 Oktober – £ 2,200
Super High Roller EPT: Oktober 21-23 – £ 50,000
Acara Utama EPT: 22-28 Oktober – £ 5,300
Hadiah Misteri EPT Platinum Pass: 24-26 Oktober – £ 3,000
EPT High Roller: 26-28 Oktober – £ 10,300

Inpo leuwih

Tuturkeun lagu KUALIFIKASI IEU

Sapanjang 17 taun ayana Blog PokerStars, kami parantos ngarékam carita anu teu kaétang ngeunaan kualifikasi turnamén, sababaraha diantarana henteu mungkin anjeun bakal dihampura pikeun mikir yén kami parantos ngagulung benang pikeun anjeun.

Salaku conto, aya Alex Brito: pamaén Brasil anu kaleungitan padamelan dina mimiti pandémik Covid teras janten satelit $ 4 janten $ 1.1 juta ku kéngingkeun Ulang Taun Minggu Juta.

Alex “AAAArthur” Brito spins $ 4 satelit ka $ 1.1 juta ku meunang Minggu Million 14 edisi ulang taun

Lajeng aya 21 taun heubeul ti Florida anu mumpuni pikeun Éropa Poker Tour (EPT) San Remo online di 2008 – ngan turnamén live utama kadua – sarta meunang eta sadayana pikeun € 869.000, duit tunai munggaran na dirékam. Namina? Jason Mercier.

Karir glittering Jason Mercier dimimitian ku kualifikasi pikeun EPT online

Dina taun anu sarua urang ogé nempo hiji orok-beungeut, strut toothed qualifier ngaranna Mike McDonald nyandak handap EPT Dortmund pikeun € 933,600 pikeun jadi jawara EPT bungsu dina 18 taun.

Anu ngora pisan Mike McDonald cocog sareng meunang EPT Dortmund

Sareng saha anu tiasa mopohokeun anu paling diinget sareng penting sadaya? Hiji nu transcends dongeng ka titik nu unimaginable.

Chris Moneymaker mumpuni pikeun Acara Utama WSOP on PokerStars sarta robah dunya poker salawasna

Buktina jelas: sadayana resep spin-up unggul satelit.

Tapi sanajan duit Anjeun méré Anjeun kamampuhan pikeun meuli turnamén live, aya kadang bonus tambahan disadiakeun ngan pikeun qualifiers, sajaba ti ngan asup pikeun harga nawar.

Malah super tinggi gilinding kawas Stephen Chidwick, Dominik Nitsche, Timoteus Adams jeung Daniel Dvoress masih rutin meunang pakét pikeun acara EPT via satelit online, sanajan jelas boga bankroll sizeable mésér di jalma.

Di Inggris jeung Irlandia poker wisata (UKIPT) jeung EPT upcoming eureun di London, jalma anu cocog keur salah sahiji Kajadian Utama di PokerStars nyaho sababaraha kauntungan ditambahkeun.

Utamana, nembak gampang dina $ 30.000 Platinum Pass.


NAON KUALIFIKASI ONLINE DI EPT/UKIPT LONDON

Kabéh kualifikasi online pikeun EPT London jeung UKIPT London bakal ngabogaan hak pikeun ilubiung dina live “turnamén pinalti” dina 22 Oktober di Hilton Park Lane, dimana juara bakal nampa hiji $30.000 Platinum Pass.

Anjeun maca eta katuhu. Anjeun tiasa meunang hiji Platinum Pass ka PokerStars Pamaén Championship (PPC) 2023 jeung anjeun malah teu kedah di kamar.


Pariksa: Naha sagala fuss ngeunaan PSPC?


Turnamén adu pinalti All-in nyaéta nalika pamaén dipaksa sadayana dina unggal sareng dugi ka aya juara. Éta hartosna sanaos anjeun henteu tiasa hadir dina turnamen sacara pribadi, anjeun masih gaduh kasempetan pikeun meunang ngan ukur janten kualifikasi online.

NAON AYA DI PAKET?

Lamun meunang hiji online ‘Pakét’, Anjeun ogé bakal meunang purchases turnamén jeung waragad katutupan.

Pikeun UKIPT London, pakét hargana £ 2,000 sareng kalebet:

  • £ 1,100 Mésér Acara Utama
  • £ 900 dikreditkeun kana akun PokerStars anjeun (anu tiasa dianggo pikeun perjalanan / akomodasi)

Sareng pikeun EPT London, pakét hargana £ 9,200 sareng kalebet:

  • £ 5,300 Mésér Acara Utama
  • Akomodasi 8 wengi kanggo anjeun sareng tamu di Hilton Park Lane Hotel bintang 5, kalebet sarapan (21-29 Oktober, £ 3,392)
  • £ 508 dikreditkeun kana akun PokerStars anjeun (anu tiasa dianggo pikeun biaya perjalanan)

Aya ogé ‘Korsi Ngan’ satelit pikeun duanana acara on PokerStars. Meunang salah sahijina jeung anjeun ngan bakal meunang korsi anjeun dina turnamén.

Tapi éta henteu sadayana.

Kualifikasi ogé meunang:

  • Voucher dahareun jeung inuman
  • Voucher urut
  • Dagangan ekslusif
  • Nyambungkeun rojongan
  • Aksés awal pikeun ngadaptar kagiatan

Tambih Deui, kualifikasi pakét lengkep ogé nampi transfer gratis ti bandara ka hotél acara.

Kumaha éta pikeun nilai tambah?


CARA KUALIFIKASI ONLINE Pikeun EPT / UKIPT LONDON

Buka klien PokerStars anjeun sarta klik dina tab ‘Acara’.

Klik dina tab acara dina klien PokerStars

Sorot kajadian di Éropa sareng anjeun bakal ningali UKIPT London sareng EPT London. Pencét salah sahijina sareng anjeun tiasa muka lobi acara.

Pencét Éropa sareng buka lobi pikeun UKIPT London atanapi EPT London

Dina lobi acara, anjeun bakal manggihan sakabeh satelit ngajalankeun pikeun acara.

Aya ton satelit pikeun UKIPT London sareng EPT London

PENTING: Entong maén satelit kecuali anjeun tiasa ngahadiran acara langsung sabab unregistering tina acara langsung henteu diidinan.


STRATEGI Pikeun Satelit poker

Pikeun mantuan anjeun meunang jalan ka EPT London jeung UKIPT London, pariksa kaluar artikel strategi ieu dina PokerStars Diajar:

CARA ONLINE pendekatan satelit pikeun hirup poker acara

CARA maénkeun satelit poker

3 tips pangalusna pikeun maén dina poker satelit

CARA SATELIT jadi turnamén pasang tinggi

#Kauntungan #tina #kualifikasi #online #pikeun #EPT #sareng #UKIPT #London