Kumaha jeung naha anjeun kudu gabung Rafael ‘GM_VALTER’ Moraes Imah Kaulinan klub

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Dina tulisan ieu, anjeun bakal diajar langkung seueur ngeunaan Twitch streamer Rafael “GM_VALTER” Moraes sareng kumaha gabung klub Home Games na, dimana anjeun tiasa maénkeun kaulinan komunitas sareng meunang hadiah ekslusif.


Rafael ‘GM_VALTER’ Moraes

Rafael Moraes éta pamaén catur semi-profésional anu engké tos ka poker . Tétéla éta salah sahiji kaputusan pangalusna anjeunna kantos dijieun. Taun 2019, Moraes, anu maén dina nami layar GM_VALTER” dina PokerStars, janten pamaén Brasil munggaran anu meunang hadiah $ 1 juta tina hiji MTT.

Prestasi Moraes kalebet kéngingkeun dua piala SCOOP (paling anyar dina 2022), tabel ahir dina acara Blowout Series sareng Turbo Series, sareng hasil biasa dina MTTs-stake tinggi.

Aktif dina sirkuit poker hirup, Moraes boga $ 1,6 juta dina winnings turnamén hirup babarengan jeung jutaan dollar dina online poker tunai. Skor lempeng pangbadagna na nyaéta tempat katilu dina $ 568,200 EPT Monte Carlo Acara Utama.

Dina Séptémber 2021, saatos kasuksésan na langsung sareng online, Moraes ngagabung sareng Tim PokerStars Pro.

“‘Kuring geus salawasna ngimpi ngalambangkeun PokerStars. Éta mangrupikeun halaman wéb dimana kuring mimiti maén, dimana kuring meunang gelar anu munggaran, sareng dimana kuring nampi hadiah paling seueur. Ngabogaan kasempetan pikeun mangaruhan masarakat sareng ngabantosan kamekaran poker di Brazil mangrupikeun impian anu leres, ”saur Moraes.

Moraes mangrupikeun streamer Twitch kalayan pengikut satia ampir 20,000 pemirsa. Mikat bagian badag tina panongton Brasil, ngalirkeun MTT nyaeta patok luhur sarta nembongkeun lalampahan na di sababaraha turnamén toughest PokerStars ‘. Parios saluran Twitch na dina RafaelMoraesGM.

Fans of Moraes, alias GM_VALTER, ogé bisa gabung na Homes Kaulinan Club, dimana anggota komunitas kedutan na bisa bersaing pikeun tiket poker jeung hadiah ekslusif.


LEUWIH TENTANG GM_VALTER:
MORAES gabung tim pro | JUDUL SCOOP KADUA


CARA ngagabung GM_VALTER Imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Rafael Moraes, Nosso Boteco, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub gm_valter Home Game:

Nomer Klub: 186797
Kode Uleman: vamooobrasil

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Moraes bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan RAFAEL MORAES HOUSE?

Sapanjang 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet Rafael “GM_VALTER” Moraes.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina PokerStars Blog pikeun detil nu langkung lengkep ihwal promosi.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Home Game Moraes ayeuna!


CLUB HOME séjén kaulinan
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB
Gabung FINTAN imah kaulinan CLUB
Gabung PYEFACEPOKER imah kaulinan CLUB
Gabung imah karapihan & CINTA kaulinan CLUB
Gabung ka MAJINS imah kaulinan CLUB

#Kumaha #jeung #naha #anjeun #kudu #gabung #Rafael #GMVALTER #Moraes #Imah #Kaulinan #klub