Legenda Twitch Jerman Frank “Knueppel” Stockhaus dina perjalanan liar na ka PSPC sareng EPT Barcelona

Jens

Perjalanan Knueppel ka PSPC sareng EPT Barcelona kalebet aliran Twitch 90,000 pemirsa, 1,500 kilométer perjalanan sadinten, sareng skor poker $ 117,000. Sabuk pangaman.


Teu loba fans poker bakal nolak kasempetan pikeun berpotensi meunang Platinum Pass mun PSPC 2023. Tapi sababaraha taun ka pengker, sakabéh komunitas poker Twitch Jerman éta – sakaligus – ngalakukeun ngan éta.

Gantina milih undian dimana Platinum Pass bakal direbut ku anu ningali, pamirsa milih rébuan pikeun hiji jalma khusus anu bakal dilélér hadiah:

Jens

Jens “Knossi” Knossalla

Frank “Knueppel” Stockhaus (ampir sok ku nickname na).

Bawa pikiran anjeun deui ka Stadion Series on PokerStars salila Juli 2020. Populér Jerman Twitch streamer Jens “Knossi” Knossalla ngalirkeun sababaraha poker kalawan Knueppel, moderator sarta sobat heubeul.

Aranjeunna mibanda panongton di sabudeureun 17.000 pemirsa – endah pikeun aliran poker, tapi teu ilahar pikeun saluran Knossi nu rutin metot panongton badag. (Knossi parantos janten presenter televisi anu terkenal di Jerman langkung ti dasawarsa sareng ayeuna nyebat dirina “raja internét” – janten makuta na. Poker mangrupikeun bagian tina aliran.)

Knossi ngira-ngira yén jumlah pemirsa pasti kedah janten catetan pikeun aliran poker dina Twitch, ngan engké diajar yén Lex Veldhuis nyepeng catetan sareng 58,799 pemirsa sakaligus anjeunna kacatet salami 2020 Online Poker Spring Championships (SCOOP).

Ditangtukeun pikeun megatkeun catetan, PokerStars ditawarkeun Knossi a Platinum Pass pikeun masihan jauh lamun anjeunna pencét target na. Éta nalika sakumna komunitas milih Platinum Pass pikeun angkat ka Knueppel.

Sapuluh menit ti harita, maranéhna megatkeun rekor.

“Éta gélo,” Knueppel ngawartoskeun kuring di EPT Barcelona. “Ieu teu tiasa dijelaskeun. Teu nyata. Ieu pangalaman sakali dina hirupna. Abdi lain poker pro, Abdi ngan hobi pamuter. Tapi kuring resep kaulinan ieu.”

Hal bakal meunang malah crazier.

Nambahkeun ka celebrations-pegatna catetan, PokerStars ogé dileler Knossi na Knueppel tiket muter hiji $ 1,050 Stadion Series acara kalawan dijamin $ 1 juta dina hadiah pool.

“Urang duanana nyieun duit,” ceuk Knueppel. “Tapi teras kuring réngsé kadua kalayan $ 117,000.”

Leres, anjeun leres-leres maca nomer éta. Dina acara pangbadagna hirupna, Knueppel lumpat deeper ti kantos sarta ngoleksi skor genep angka.

Ogé, Knossi ngalirkeun acara Knueppel dina saluran Twitch na sareng aranjeunna ngarobih rékaman Twitch deuiwaktos ieu katarik 90.000 pemirsa.

Eta tetep aliran pangbadagna poker to date jeung bakal merlukeun sababaraha stroke.

“Komunitas hartosna pisan pikeun kuring, sareng streaming hartosna pisan pikeun kuring,” saur Knueppel. “Kuring resep jalma ngadangukeun sareng ningali kuring maén. Abdi resep yén streamer anu langkung alit tiasa mendakan dukungan di komunitas Jérman sareng urang sadayana silih bantosan.”

Maju gancang dua taun. Knossi geus dikelompokeun turnamén poker pikeun komunitas na dimana juara bakal meunang pakét ka EPT Barcelona.

“Kuring cicing di Jérman kalér sareng turnamén aya di kidul,” saur Knueppel. “Kuring nyetir ka ditu isuk-isuk, bobo dua jam di hotél, maén turnamén, meunang turnamén, sareng uih deui dina dinten anu sami.”

Knueppel kapaksa ngéléhkeun PokerStars Tim Pro Felix “xflixx” Schneiders. Schneiders teu ngabogaan hak pikeun meunang pak, tapi lamun manéhna meunang, hadiah bakal dibikeun ka anggota komunitas na.

Dina tekenan, dua maén pot dimana Schneiders turun dua pasang jeung Knueppel turun stroke kabuka. Anjeunna dibor lempeng dina péngkolan jeung nalika Schneiders kadorong, anjeunna disebut jeung meunang.

Ayeuna anjeunna di dieu di Barcelona, ​​​​tapi hanjakalna, henteu deui di Acara Utama. “Kuring resep pisan maén tapi kuring gagal nalika Level 6,” saurna. “Kuring boga méja hésé pisan. Aya seueur tilu taruhan, opat taruhan sareng ketukan goréng.”


Baca: Sadaya sinyalna Blog PokerStars ti Barcelona


Aya seueur deui poker pikeun dimaénkeun salami festival ieu, sareng Knueppel naroskeun kajuaraan Misteri Bounty € 3,000. Anjeunna nyandak kasempetan pikeun mésér satelit € 340, ‘Win Your Seat’, dimana pamaén langsung meunang korsi nalika awalna 10.000 tumpukan pencét 100.000.

Knueppel meunang tumpukan na saluhur 97.000 sarta ampir dijieun ngaliwatan, tapi blinds meunang jadi luhur yén nalika anjeunna kadorong sarta melong ka handap dina tujuh kantong anjeunna happily nelepon. Masalahna nyaéta lawanna ngagaduhan salapan kantong. “Urang duaan sono hiji set,” cenahna. “Goreng pisan.”

Tapi ngan kusabab poker teu balik nurutkeun rencana, éta lain hartosna anjeunna teu boga waktu hébat dina ibukota Catalan ieu. “Kuring bener ngarasakeun lalampahan ieu, éta pisan seru,” ceuk kami. “Kuring ngakuan seueur rupa sareng kuring parantos pendak sareng seueur jalma ti Twitch.”

Aranjeunna teu langkung recognizable on Twitch poker ti Lex Veldhuis, saha Knueppel patepung di dieu pikeun kahiji kalina. “Kuring aya di bar hotél sareng pamajikan kuring sareng kuring ningali Lex di bar,” saurna. “Kuring nelepon anjeunna sareng anjeunna terang saha kuring ti walungan, janten kami nyandak gambar babarengan.

“Anjeunna émut yén kuring parantos ngaganggu anjeunna dua kali dina turnamen sareng éta sababna anjeunna posing sapertos kitu!”

Knueppel ayeuna gaduh lima bulan kanggo nyiapkeun PSPC Januari 2023. Manéhna meuli kursus latihan poker, tapi hese pikeun manéhna diajar sabab dina basa Inggris. “Kuring ngarep-ngarep kéngingkeun bantosan spiker Jerman dina persiapan kuring,” saurna.

“Kuring parantos maén game mangtaun-taun sareng kuring gaduh pamahaman anu hadé ngeunaan naon anu kudu dilakukeun. Tapi éta béda pisan nalika anjeun maénkeun acara anu saé pisan, sapertos Acara Utama EPT Barcelona sareng PSPC.

Sahenteuna anjeunna bakal kéngingkeun sakumna komunitas Twitch Jerman pikeun ngadukung anjeunna.


#Legenda #Twitch #Jerman #Frank #Knueppel #Stockhaus #dina #perjalanan #liar #PSPC #sareng #EPT #Barcelona