Mason Pye sacara resmi dina HORSE live poker , meunang hiji acara kaulinan dicampur pikeun € 17K

Mason Pye sacara resmi dina HORSE live poker , meunang hiji acara kaulinan dicampur pikeun € 17K

Ieu 6:01 nalika Mason “pyefacepoker” Pye indit ka ranjang tadi peuting, jalan telat pikeun batur anu boga tabel final tilu-dibikeun maén engké dinten anu sami.

Tapi Pye henteu pésta. Anjeunna bobo telat pisan sabab acara HORSE € 550 anu anjeunna miluan parantos dimaénkeun dugi ka subuh-subuh. Barina ogé, éta sakuduna dituju janten urusan hiji poé, sarta loba pamaén dipesen penerbangan pikeun poé ieu. Aranjeunna kedah dilakukeun sareng dibersihkeun sareng nolak nyauran éta wengi.

Tapi nalika aksi jadi tilu leungeun, finalis sésana – Pye, Viljami Rapinoja jeung Robert Kaggerud – ngahontal hiji perjangjian. Henteu aya anu ngagaduhan komitmen dinten ayeuna, janten aranjeunna mutuskeun istirahat sareng uih deui istirahat.

Pye bagged kaunggulan chip sapeuting kalawan leuwih ti satengah chip dimaénkeun. Sareng ngan 40 menit saatos pertandingan diteruskeun soré ieu, anjeunna juara, meunang € 17,290.

“Hebat, sobat,” Pye ngawartoskeun kami, jelas dina bulan. “Meunangkeun pertandingan campuran hartosna pisan pikeun kuring. Abdi bagja pisan.”

Pye ningali judul anu sanés di EPT London, teras WSOP

Pye paling dipikanyaho pikeun ngalirkeun kaulinan campuran dina saluran Twitch na, sareng anjeunna parantos suksés kalayan ngalakukeunana. Dina 2021, anjeunna meunang gelar Online Poker Spring Championship (SCOOP) pikeun $6,729, sareng dina édisi SCOOP taun ieu anjeunna ngadamel dua tabel final utama. PokerStars Tim Pro bangga pikeun ngawanohkeun jalma kana kaulinan dicampur jeung ngalegaan horizons poker maranéhna.

Hanjakal, teu loba kaulinan campuran live sumebar ka sakuliah Éropah, sumawona Inggris dimana Pye hirup. Heboh, ieu ngan ukur cashout kadua Pye, anu mimiti datang sababaraha minggu ka tukang di UKIPT Nottingham dimana anjeunna ngabiayaan Acara Utama (seueur pisan pikeun Spraggy).

“Ieu ogé festival EPT munggaran anu kuring miluan,” saur Pye. “Kuring maénkeun € 1K 8-Game dina awal séri sareng ngabersihkeun dua pélor, teras kuring kedah ngantosan 10 dinten kanggo acara ieu kusabab kuring henteu maén hold’em. Ayeuna di dieu kami!

“Sakabeh acara éta pisan senang. Aya kitu loba chatter méja, jadi loba jalma anu asalna ti tukang hold’em kalawan henteu weruh kumaha carana maén, nu hébat, tapi ogé hébat ngajar aranjeunna sarta nembongkeun aranjeunna tali. Jigana sarerea ngarasakeun eta. Mudah-mudahan, urang ningali langkung seueur di EPT London.

Pye pernah leungit kaunggulan chip

Play mulang ka orbit Omaha mana Pye ngalegaan chip na. Sabalikna kajadian ka Finlandia Rapinoja sareng anjeunna turun ka kirang ti satengah bet ageung. Anjeunna knocked kaluar dina katilu ku leungeun razz teu lila sanggeus, nyokot € 7.720.

Éta nempatkeun anjeunna payun sareng Pye ngajaga kaunggulan chip anu dominan. Kggerud junun ganda dina panangan kahiji tina kaulinan huluna-up tapi can kungsi meunang moméntum cukup pikeun level skor. Lajeng sadayana ends nepi di leungeun jalu.

Mason Pé- [X][X] / 9♦3♠2♣K / [X]
Robert Kaggerud- [X][X] / 4♠Q♥7A / [X]

Pye sumping di kalayan opat sarta Kagerud bet kalawan salapan. Pye disebut sarta duanana pamaén dipariksa jalur kaopat. Pye lajeng mariksa nu disebut alungan dina jalan kalima saméméh netepkeun Kggerud sadayana on jalan kagenep, disebut. Katujuh dibagikeun jeung Pye nempokeun 8♠8♥3♥ pikeun dua pasang (eights na tilu), bari Kggerud némbongkeun A3♣5♣ pikeun sapasang as. Anjeunna kedah netepkeun hadiah runner-up € 10,810.

Nalika Pye sadar yén anjeunna juara, panonna hurung sareng balaréa surak. Aya pikeun ngagungkeun sareng anjeunna mangrupikeun rel anu gaduh seueur wajah anu akrab, kalebet sasama Tim PokerStars Pro Nick Walsh sareng Sebastian “peace & loove” Huber. Tapi aya ogé dua pamaén campuran pangalusna di dunya: Tobias “Senkel92” Leknes jeung Benny “RunGodlike” Glaser.

“Éta inspirasi gedé kuring,” saur Pye. “Éta mangrupikeun sababaraha juara COOP anu paling suksés sepanjang waktos. Abdi muji aranjeunna.

Tétéla yén Leknes ngagaduhan kulit dina pertandingan dina dua sisi pertandingan heads-up. Pye jelas babaturan sareng Leknes parantos muncul dina aliran Twitch na, tapi runner-up – Kaggerud ti Norwégia – ogé batur sakamar na dina perjalanan ieu. ( “Anjeunna pamaén hebat,” tambah Pye. “Perjuangan nyata pikeun mingpin.”)

Salila wawancara urang, Benny Glaser sumping ka congratulate Pye. Tétéla éta Glaser – nu owns opat Series Dunya ngeunaan poker pinggel – geus ngadorong Pye ka Las Vegas bari. Barina ogé, WSOP teh Graceland pamaén kaulinan dicampur.

“Jalma-jalma parantos nyentak kuring sareng nyarioskeun ka kuring pikeun maénkeun acara $ 1,500,” saur Pye. “Benny parantos nyarios ka kuring anjeun kedah angkat, kedah angkat, kedah angkat. Kuring geus kadorong deui jeung kadorong deui tapi meureun ayeuna geus méré kuring kapercayaan.

“Meureun éta rookie tuah, tapi kuring pasti pikir kuring kedah kaluar sareng nyobian meunang pinggel taun payun.”

Jeung Gerakan Kaulinan Campuran terus maju.

Bagja sapertos Pye

EPT Barcelona €550 KUDA (#42)

Kaping: 18-19 Agustus
éntri: 145
Kumpulan Hadiah: € 69.600

1. Mason “pyefacepoker” Pye (Inggris) – € 17.290
2. Robert Kaggerud (Norwégia) – 10.810 €
3. Viljami Rapinoja (Finlandia) – € 7.720
4. Luis Pinho (Polandia) – € 5,940
5. Andreas Samuelsson (Swédia) – € 4,570
6. Frédéric Vacher (Perancis) – € 3,520

#Mason #Pye #sacara #resmi #dina #HORSE #live #poker #meunang #hiji #acara #kaulinan #dicampur #pikeun #17K