Minuhan awéwé anu mereun maén pikeun Platinum Pass di EPT Barcelona

Minuhan awéwé anu mereun maén pikeun Platinum Pass di EPT Barcelona

Dua taun sanggeus diumumkeun salaku finalis, dalapan awéwé mereun di dunya poker bakal tarung kaluar pikeun Platinum Pass ka PSPC 2023 di EPT Barcelona.


Ngarayakeun Poé Awéwé Internasional 2020, PokerStars naroskeun ka masarakat pikeun nyalonkeun awéwé ti sakumna dunya anu masihan inspirasi dina poker atanapi gaduh pangaruh kana komunitas poker. Éntri sumping dina jumlah anu ageung sareng gancang via email sareng Twitter.

Narrowing handap sakabéh nominasi beredar éta henteu tugas gampang, tapi panel hakim internal tur éksternal junun ngurangan éntri kana daptar pondok, saméméh mutuskeun dina salapan finalis.

Finalis bakal maén pikeun Platinum Pass dina 15 Agustus

Final salapan dileler fee-mayar lalampahan ka PokerStars utama acara live dimana maranéhna bakal bersaing dina turnamén tabel tunggal pikeun win a $ 30.000 Platinum Pass.

Hanjakal, reureuh lumangsung. Tapi taun ieu hirup poker deui badag tur hadé ti kantos.

Sareng ayeuna, dua taun saatosna, dalapan * tina salapan finalis nuju nuju EPT Barcelona maén keur pak pikeun PokerStars Pamaén Championship (PSPC) 2023.

Anjeun oge bisa lalajo eta kabeh maén kaluar, sakumaha PokerStars bakal ngalirkeun data acara sakuliah saluran kami kalawan commentary ti Maria Ho jeung Jennifer Shahade.

Turnamén lumangsung dina 15 Agustus di 1pm CEST. Ieu bakal baku turnamén hiji méja dalapan leungeun kalawan unggal pamuter dimimitian ku 20.000 chip. The blinds mimitian jam 100/100/100 sarta dijadwalkeun naek unggal 15 menit.

Tien Juara nyandak sadayana, sareng juara nampi Platinum Pass.

Ayeuna hayu urang papanggih finalis.

*Salah sahiji finalis, Jan Fisher, henteu tiasa hadir sareng bakal nampi pakét Road to PSPC.


DAIVA BYRNE

Daiva Byrne

Daiva Byrne mangrupakeun 39 taun heubeul pamuter poker profésional ti Lituania, dumasar di Manchester, tur mangrupakeun pangadeg FLIP “Hebat Ladies di poker “, Facebook pangbadagna global awéwé-hijina komunitas poker nu ngarojong, ngagungkeun & empowers awéwé di dunya poker .

Saacanna maén poker pikeun hirup, Byrne digawé di jasa finansial di Kota London sarta miboga gelar dina Manajemén Usaha. Anjeunna parantos ngajalankeun seueur acara awéwé salami mangtaun-taun sareng dina Maret 2022 anjeunna ngayakeun acara perdana na pikeun FLIP kalayan langkung ti 100 awéwé anu ngahadiran sareng nyambungkeun sareng sasama pamaén poker awéwé ti sakumna dunya.

Ngeunaan nominasi na, Byrne nyarios: “Nalika kuring terang, kuring bagja pisan kalayan dukungan éta. Pikeun janten bagian tina salapan luhur anjeun kedah gaduh seueur sora ti komunitas, anu hartosna seueur pisan. Nyaho yén jalma ngahargaan naon anu kuring lakukeun ngadorong kuring pikeun terus berjuang pikeun langkung sami dina poker. Abdi ngahormatan janten dina daptar éta sareng awéwé anu luar biasa anu sadayana pantes.”


KRIStina BACA

Christina Baca

A eksekutif Penjualan Bank ngancik pamuter poker semi-profésional, Christina Baca geus maén poker pikeun ampir 15 jeung. Lima taun panungtungan geus dedicated ka turnamén. Baca nyaéta pangadeg grup poker awéwé ‘Poker Queens’ nu ngarojong sasama pamaén poker awéwé ngaliwatan cheerleading pikeun awéwé sarta babagi tip sarta nasihat. Anjeunna ogé ngalatih sareng mentor pamaén awéwé sanés.

Tumuwuh di kota leutik di Louisiana, Baca dipindahkeun ka Atlanta dimana anjeunna di Industri Otomotif sarta naros ti Salesperson ka Wakil Présidén Penjualan Dealer Layanan Financial pikeun bank régional utama.

Saatos ngabuktikeun dirina di dunya perusahaan, Baca milarian tantangan anyar sareng mutuskeun pikeun ngudag markisa pribadi pikeun poker sareng janten pamuter full-time. Manehna teh pisan suksés, meunang loba turnamén poker kaasup judul Malta Poker Festival Ladies Jawara sarta biwir Nasional Jawara di 2022. Sajaba ti ngadegkeun poker Queens, manehna oge ngajengkeun Asosiasi poker Awéwé ngalambangkeun Louisiana jeung Mississippi. Baca ogé nembe ngamimitian Saluran YouTube – Chris Read Em & Weep – Poker, Travel & More.

Nalika diajar nominasi, Read ngoméntaran: “Éta luar biasa tiasa ngiringan – éta sanés hal anu anjeun tiasa laksanakeun unggal dinten, sareng kasempetan pikeun meunang sareng maén dina PSPC ngajantenkeun langkung khusus. Ieu turnamén elit, éta bakal hadé pikeun ilubiung jeung maén kalawan sababaraha pamaén poker luhur di dunya!”


TANDA BATU

Katie Batu

Katie Stone of Brigantine, NJ, nyaéta pamaén profésional anu asup ka dunya poker 2005 sanggeus taun maén catur.

Kalawan minat alam dina kaulinan strategi, Batu mimiti maén poker leuwih rutin dina pertengahan 2009 sarta saprak geus katempo kasuksésan hébat, naek ngaliwatan jajaran pikeun jadi pamaén disponsoran. Anjeunna malah cicing di Mexico salila tilu taun ku kituna manéhna bisa maénkeun, tapi dipindahkeun deui ka New Jersey 2014 lamun online poker ieu legalized.

Ngartos pentingna awéwé ngarojong silih, Batu ogé ngadegkeun The Grindettes, grup opat awéwé inspirational di poker nu mere ilham, ngagungkeun tur ngarojong silih ngaliwatan kaulinan.

Nalika diajar nominasi na, Stone nyarios: “Kuring nganuhunkeun pisan sareng bungah pisan pikeun turnamen anu bakal datang ieu! PokerStars teh alesan utama kuring maén poker keur hirup; Sit & Go kaulinan sareng 45 urang sareng 180 urang kumaha kuring ngawangun bankroll di 2009.


GIADA FANG

Giada Fang

Asalna dokter ku profési, 35-Arige Italia Giada Fang mutuskeun pikeun pindah jalur karir na ngahaturanan hirupna ka poker sanggeus kacilakaan motor utama ditinggalkeun anjeunna ranjang sésana salila tilu bulan.

Pikeun ngamangpaatkeun waktu luang sarta earn duit, babaturanana ngayakinkeun anjeunna maén online poker . Ku ngalakukeun kitu, anjeunna langsung murag asih jeung pikagumbiraeun tina kaulinan Sit & Go. Gantina balik ka ubar, Fang mutuskeun nyieun poker pakasaban utama na.

Salila 10 taun na maén salaku pro, geus Fang wawakil Tim PokerStars online (2011 – 2017) sarta ogé geus dipigawé rupa tugas salaku komentator pikeun turnamén poker Italia. Anjeunna ayeuna mangrupikeun Supernova Elit Awéwé anu munggaran di Éropa sareng ngajelaskeun dirina salaku awéwé anu gairah sareng cinta kabugaran, olahraga adrenalin sareng kaulinan vidéo.

Nalika diajar ngeunaan nominasina, anjeunna ngoméntaran: “Rarasaan hébat janten nominasi, kuring leres-leres ngahormatan nampi kasempetan ieu, khususna nalika seueur awéwé anu pantes di dunya!”


MEICELLE CULHANE

Meichelle Culhane

Pamuter aktip saprak 2005, Meichelle Culhane dinten sukarelawan salaku guru poker pikeun warga senior di pegat Panah Senior Kagiatan Center. Anjeunna tumuwuh nepi maén Penny-ante poker on libur jeung kulawargana sarta anjeunna instan infatuated kalawan kaulinan.

Ngartos kakuatan poker pikeun ngahijikeun jalma, Culhane nyéépkeun lima taun kampanye pikeun ngawangun grup poker di Pusat Senior lokal. Anjeunna tungtungna ngagaduhan persetujuan ti manajemén pikeun ngamimitian kelas di 2017 sareng, lima taun saatosna, anjeunna ayeuna ngajar 19 awéwé umur antara 65-89, ogé sakelompok leutik lalaki.

Nalika diajar ngeunaan nominasi na, Culhane nyarios: “Ieu mangrupikeun momen OMG! Kuring ngarasa hina kapilih. Jalma-jalma sok nyarioskeun ka kuring carita kuring mangrupikeun carita poker anu saé, tapi éta leres-leres ngeunaan awéwé di Pusat Senior dimana kuring sukarelawan. Hatur nuhun PokerStars pikeun babagi carita maranéhanana. Abdi ngan ukur janten pangharepan pikeun awéwé senior sanés. ”


TERRY HATCHER

Terry Hatcher

Terry Hatcher ngamekarkeun kaahlian kartu na di buruan imah jeung babaturanana. Anjeunna ngagabung sareng Asosiasi Poker Awéwé di 2018 sareng ayeuna janten wakil régional pikeun Texas, dimana anjeunna ngadukung awéwé dina kasino sareng kamar kartu. Taun 2019, Hatcher kéngingkeun sertipikat Asosiasi Direksi Turnamén (TDA) sareng nyandak posisi diréktur turnamén di kamar kartu panggedéna di Austin.

Hatcher (pikeun nyieun poker diaksés pikeun awéwé): “Terus nyieun liga awéwé sosial senang urang. Ngajarkeun sarta ngamekarkeun kaahlian maén outdoor kalawan rojongan lumangsung. Urang ogé kudu babagi yén kaulinan poker bakal mantuan ngamekarkeun kaahlian bisnis keur dipake di gaw.


LEXI STERNER

Lexi Sterner

Taun 2008, bapa Lexi Sterner didiagnosis kanker pankréas sareng dibéré kasempetan lima persén salamet. Mamangna bakal sumping sareng maén poker pikeun tetep sibuk. Lexi mimiti maénkeun kalayan aranjeunna sarta langsung murag asih jeung kaulinan.

Untungna, bapana ahirna ngéléhkeun odds sarta ieu diideuan anjeunna ka sakola asuhan, dimana anjeunna maén poker salila kuliah. Taun 2009, indungna Lexi ngalaman gagal ginjal, sareng éta mangrupikeun dealer ti kasino lokal, anu anjeunna henteu kantos tepang, anu nyumbangkeun ginjalna.

Stern nyarios: “Kaulinan ieu masihan kuring seueur pisan. Abdi hoyong henteu langkung ti ngan ukur meunang Platinum Pass sareng gaduh platform pikeun nyumbangkeun perséntase panghasilan kuring pikeun kanker pankréas sareng amal sumbangan organ.


BEUREUM AUREIE

Aurelie Balik

Aurelie Reard lahir di Paris, 35, parantos maén poker sacara profésional salami salapan taun sareng bersaing dina turnamén di sakumna dunya.

Teu asing pikeun hiji-hijina awéwé dina méja, Reard mangrupikeun insinyur audio-visual dina kahirupan profésional sateuacana sareng hiji-hijina awéwé di kelasna. Kalayan ieu, anjeunna ngembangkeun daya tahan, kapercayaan, sareng pendekatan anu henteu sieun pikeun unggul dina dunya anu didominasi lalaki.

Ayeuna, anjeunna nyéépkeun waktos maén sareng promosi pamaén awéwé sanés, ngabantosan aranjeunna impian langkung ageung sareng percanten kana kakuatan sorangan pikeun suksés. Manehna disebut pamuter Kanada Kristen Bicknell salah sahiji awéwé paling mereun di poker jeung ‘pamaén pangalusna di dunya’ dina pamadegan dirina.

Reard ayeuna cicing di Cardiff, Wales, sareng salakina Alex, ucing sareng anjing na, anu disebut ‘Gamble’.

Nalika diajar ngeunaan nominasi na, anjeunna mairan: “Wah, kuring bungah pisan! Kami jadi ngahatur nuhun ka sadaya babaturan kuring jeung jalma anu nempatkeun ngaran kuring maju, jeung hakim anu disebut kuring salah sahiji awéwé paling mereun di poker . Ieu endah pisan!”

#Minuhan #awéwé #anu #mereun #maén #pikeun #Platinum #Pass #EPT #Barcelona