Naha anjeun kedah gabung Hayward urang Tom ‘Majincast’ House kaulinan Club

Naha anjeun kedah gabung Hayward urang Tom 'Majincast' House kaulinan Club

Diajar langkung seueur ngeunaan Twitch streamer Thomas “Majincast” Hayward sareng milari kumaha anjeun tiasa ngiringan klub Home Games na sareng maénkeun kaulinan komunitas kalayan hadiah ekslusif.



Anjeun moal ningali aliran poker sejen kawas Tom Hayward.

Tom “Majincast” Hayward

The New Zealander, anu ngagunakeun “Majincast” on Twitch sarta “Majinboob” on PokerStars, ngagunakeun animasi jeung produksi kaahlian na pikeun ngagabungkeun kaulinan poker jeung komedi sketsa jeung pop budaya soundbites, mindeng inserting dirina kana paguneman jeung podcast host Joe Rogan atawa episode. Judy, pertengahan sési poker.

Lex Veldhuis ngaranna anjeunna salah sahiji streamer paling inovatif dina diréktori poker, jadi teu heran lamun Hayward dipenta pikeun gabung PokerStars Tim Pro di 2019.

“Nalika PokerStars dipikawanoh naon ieu kuring lakukeun, eta dijieun kuring nyadar yén kuring bisa balik salajengna,”Anjeunna ngawartoskeun kami. Sarta saprak éta, saluran kedutan Hayward urang teu ngan Isro tina kakuatan pikeun kakuatan, tapi anjeunna ogé dipindahkeun up ti patok low turnamén multi-méja (MTT) ka sedeng pikeun kaulinan patok tinggi.

ngimpi na geus salawasna geus meunang PokerStars andalannya acara online. “The Sunday Million nyaéta sato galak mitis anu kuring ngarasa kuring kudu ngajawab,” cenahna.

Anjeunna ngéléhkeun sato galak di 2021, ngéléhkeun Milly pikeun $53K. “Pikeun leres-leres ngatasi éta, éta henteu karasa nyata,” saurna. “Sanaos kuring meunang éta $ 10K, atanapi anu kirang pangaruhna, éta bakal karasaeun sapertos gélo pikeun kuring.”

Hayward sareng sasama Tim Pro Nick Walsh

Ngaliwatan kaulinan poker sarta inventiveness na, Hayward geus ngawangun komunitas pemirsa satia (anu affectionately ngarujuk kana dirina salaku “plebs”). Aranjeunna senang. Aranjeunna kreatif. Sareng aranjeunna gaduh rasa humor anu saé.

Lamun éta sora pikeun liking Anjeun, Anjeun kudu gabung Hayward urang Imah Kaulinan Club. Anggota komunitas na tiasa gabung “Plebian Paradise” sarta maénkeun turnamén poker swasta ngalawan karana, mindeng kalawan hadiah ekslusif up for cengkraman, bari ningali aliran Majincast.

Anjeun biasana bakal mendakan Hayward maén turnamén patok pertengahan dugi ka luhur dina jadwal malem Selandia Anyar (awal pisan di Éropa), kalayan sési malem Éropa kadang-kadang dialungkeun.

Kieu kumaha anjeun tiasa ngiringan Hayward’s Home Games Club.


Maca langkung seueur ngeunaan MAJINCAST:

WAWANCARA SELEPAS JUTAAN POE MENANG BREAKOUT | GRAND Leumpang TOUR Speed


CARA ngagabung MAJINCAST imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas “Plebian Paradise” Majincast urang, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Majincast Home Game:

Nomer Klub: 2166083
Kode Undangan: jeung leungit

Sakali anjeun ngaklik ‘Join the Club’, Hayward bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun ka klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan imah MAJINCAST?

Sapanjang 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet Majincast.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina PokerStars Blog pikeun detil nu langkung lengkep ihwal promosi.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Majincast Home Games ayeuna!


CLUB HOME séjén kaulinan
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB
Gabung FINTAN imah kaulinan CLUB
Gabung PYEFACEPOKER imah kaulinan CLUB
Gabung imah Peace & CINTA CLUB

#Naha #anjeun #kedah #gabung #Hayward #urang #Tom #Majincast #House #kaulinan #Club