Ngawanohkeun aplikasi PokerStars Live: Sagalana nu peryogi kauninga dina lontar leungeun anjeun

Ngawanohkeun aplikasi PokerStars Live: Sagalana nu peryogi kauninga dina lontar leungeun anjeun

Ieu rada umum pikeun pamaén poker dina acara live katingal dina telepon maranéhanana antara leungeun (sanajan teu salawasna dina kapentingan pangalusna maranéhanana).

Tapi ayeuna aya alesan anu sah pikeun ngusap sareng ngagulung, di jero sareng di luar méja.

Ieu PokerStars Live App ayeuna aya dina alat nu bagerak jeung ngabuktikeun jadi pohara populér di dieu di Éropa Poker Tour di Barcelona.

Dina aplikasi, anjeun tiasa ningali jadwal lengkep acara, milari dimana turnamén dimaénkeun dina tempat éta, sareng ningali hasil tina acara anu réngsé.

Tapi bagian coolest nya éta kamampuh pikeun klik dina turnamén ngajalankeun, nempo layar jam turnamén (nembongkeun info sarua yen pamaén di kamar tingali), pariksa tumpukan chip panganyarna pamaén ‘, sarta manggihan nu tabel aranjeunna dina. asup.

CARA INSTAL APLIKASI

Pikeun ngundeur aplikasi PokerStars Live, milarian PokerStars Live dina toko aplikasi Apple atanapi Google Play. Klik install sarta aplikasi bakal ngamimitian ngundeur. Moal lami deui.

Nalika sababaraha aplikasi ngabutuhkeun anjeun ngadaptarkeun akun atanapi ngabagi inpormasi pribadi sateuacan dianggo, aplikasi PokerStars Live lengkep gratis sareng siap dianggo ti mimiti.

Nalika anjeun mimiti muka aplikasi, éta masihan anjeun sadaya acara anu bakal datang. Kami ayeuna di EPT Barcelona, ​​​​jadi hayu urang ngalakukeun éta.

home aplikasi PokerStars Live

Maké APLIKASI DI ACARA LANGSUNG

Dina tab acara pikeun EPT Barcelona, ​​​​anjeun bakal mendakan sadaya tanggal festival utama, pilihan pendaptaran sareng inpormasi tempat dina tab inpormasi.

Pencét kana acara sareng anjeun bakal ningali sadaya inpormasi anu penting

Di sisi séjén, anjeun bakal manggihan tab pikeun kamar jeung ieu pohara mantuan pikeun pamaén (jeung kami jenis média) sabab nembongkeun maneh persis dimana dina wangunan lumangsung turnamén husus.

Anjeun moal leungit deui!

Klik tab jadwal pikeun manggihan ngeunaan unggal turnamén lumangsung dina sakabéh poé festival. Anjeun oge bisa ningali sagala hasil turnamén réngsé.

Tempo sadaya hasil

Anjeun teras bisa klik dina turnamén husus. Lamun hiji acara keur lumangsung, anjeun bakal manggihan turnamén jam tambah count pamuter, rata tumpukan chip, total chip dimaénkeun, hadiah pool na total éntri.

Kabéh pamaén ayeuna boga jam turnamén dina lontar leungeun maranéhna

Di handapeun halaman turnamén individu, anjeun bakal mendakan tab pikeun pamaén, pangmayaran, sareng struktur. Dua anu terakhir mangrupikeun panjelasan, tapi tab ‘Pamaén’ saé pisan.

Di dieu, anjeun tiasa milarian hiji pamuter husus atawa nomer tabel sarta manggihan teu ukur kumaha pamuter nu sumping di (nurutkeun cacah chip panganyarna) tapi ogé dimana maranéhna diuk di kamar.

Pilarian pikeun pamaén husus sarta tabel

Aplikasi PokerStars Live mangrupikeun cara anu saé pikeun milari sadayana anu anjeun kedah terang nalika ngahadiran acara langsung atanapi nuturkeun tindakan di bumi.

Unduh aplikasi ayeuna!

#Ngawanohkeun #aplikasi #PokerStars #Live #Sagalana #peryogi #kauninga #dina #lontar #leungeun #anjeun