WCOOP 2022: Patrick Leonard meunang imbang kahiji jeung GJ Reggie nyieun tabel final Kejuaraan Dunia Wanita

WCOOP 2022: Patrick Leonard meunang imbang kahiji jeung GJ Reggie nyieun tabel final Kejuaraan Dunia Wanita

The Sunday Million and Titans mayar jutaan hadiah, Patrick Leonard meunang WCOOP 2022 kahijina, sareng GJ Reggie aya dina tabel ahir Kejuaraan Dunia Wanita. Sadaya ieu sareng seueur deui dina sorotan ayeuna.


Sorotan poé ieu

  • WCOOP Minggu Million mayar leuwih $1,6 juta
  • Bruschi meunang gelar WCOOP munggaran dina Titans
  • Patrick Leonard munggaran di 2022
  • Tiasa GJ Reggie Janten Juara Dunya Awéwé?

Tukangeun JURNAL

Badag WCOOP Jutaan Minggu Hasil pikeun $ 1.6 juta kumpulan hadiah: Salian Acara Utama, édisi khusus Minggu Million turnamén anu lumangsung salila WCOOP nawarkeun sababaraha hadiah pangbadagna ti séri. Khusus sabtu minggu ieu dijalankeun pikeun ngagaleuh $ 530 sareng narik 3,223 éntri, hasilna kolam renang hadiah anu luar biasa langkung ti $ 1,6 juta. “wiisssppppaa” ti Inggris caket, nyandak tempat kadua kalayan total $ 108.292. wiisssppppaa geus meunang Minggu Million WCOOP husus pikeun $275k di 2015, sarta néangan nyieun judul kadua jeung SM kadua meunang. Aranjeunna ditolak ku “khalifaman00” ti Brazil, anu meunang kameunangan sareng ngadamel hadiah $ 99k sapanjang turnamen. kado terakhir khalifaman 00? A pikaheraneun $170.884.

Renas Carlos Bruschi meunang kahiji WCOOP judul dina Titans: Renas “Internett93o” Bruschi mangrupikeun pamaén anu suksés. Numutkeun kana PocketFives, anjeunna ngagaduhan $ 8,6 juta dina kameunangan turnamén online pikeun namina. Anjeunna meunang judul SCOOP sarta mangrupa salah sahiji ti saeutik jalma geus ngéléhkeun Minggu Million teu sakali, tapi dua kali. Unusually Bruschi, nepi ka tadi peuting, teu ngonci piala WCOOP. Éta sadayana parobihan dina 62-H: $ 5k Titans. A tabel final tangguh ditunggu Bruschi, tapi anjeunna cruised kaliwat eta, denying kadua “probirs” ti séri ngaku tempat kahiji. Probirs earn $106k pikeun kadua, kalawan winners Bruschi leumpang jauh jeung $173,239 jeung judul WCOOP kahiji maranéhanana.

Renan “Internett93o” Bruschi ngaklaim judul WCOOP kahijina

Lex digawé teuas salaku Wildace_hun meunang katilu karirna: Urang diawaskeun Lex slog ngaliwatan Poé 2 tina acara 64-H: $ 2,100 6-max, sadaya-di ragrag jalan salah pikeun streamer Twitch, anu nabrak kaluar dina 13th. Éta ngajantenkeun lapangan kabuka pikeun pamaén sésana, seueur anu profésional tingkat elit, kalebet Lena900, anu turun ka kaopat saatos pagelaran anu biasana pikaresepeun. Ben “bencb789” Rolle nyandak kalungguhan, dibantah ku Hungaria “Wildace_hun”. Wildace_hun gaduh catetan COOP padet anu kalebet $ 783k 2018 SCOOP Acara Utama kameunangan, sareng judul WCOOP di 2019 sareng 2020. Kameunangan panganyarna ieu kéngingkeun pamuter Hungaria karir katilu WCOOP sareng $ 64,452.

Patrick “pads1161” Leonard tungtungna meunang hiji pikeun 2022: Patrick Leonard parantos réngsé kadua dua kali dugi ka séri ieu, mimiti dina 05-H: $ 2,100 PLO, teras dina acara 09-H $ 2,100 HORSE. Tadi peuting anjeunna tungtungna bagged judul kahijina 2022, ngéléhkeun acara 67-H: $1,050 6+ Hold’em pikeun $17,444. Éta henteu hartosna aya anu nyitak pangageungna, tapi kameunangan Leonard kedah ningkatkeun kapercayaan, sareng ogé ngadeukeutkeun pro Inggris kana kasuksésan dina Papan Pamimpin. Nyangka ningali langkung seueur ti Leonard nalika urang asup kana minggu ahir WCOOP 2022.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Naza114 ngadeukeutan deui: Joao “Naza114” Vieira parantos kéngingkeun dua gelar di WCOOP 2022 – meunang Kajuaraan Dunya Heads-Up teras ngaluhuran lapangan dina acara DeepStack $ 2,100. Tambihkeun éta kana tally na sateuacan 2022, sareng Naza114 ayeuna gaduh dalapan judul WCOOP pikeun namina. Tadi peuting anjeunna ngadeukeutan ka salapan – anu bakal ningali anjeunna dasi sareng Denis “aDreNalin710” Strebkov dina daptar juara sadaya waktos. Vieira kadua dina 67-M: $ 109 6+ $ 4k acara Hold’em, ditampik ku Filurn Denmark. Vieira ngagaduhan kasempetan sanés janten salapan wengi ayeuna. Kalayan 11 pamaén sésana, anjeunna ayeuna nuju di 8-Game World Championship.

Naha GJ Reggie tiasa janten Juara Dunya Awéwé?: Kajuaraan Dunya Wanita munggaran masih kénéh lumangsung, enggal lebet Poé 2 sareng ngan 9 pamaén sésana. Di antara maranéhanana pamaén mangrupa GJ Reggie, anu linggih di tempat kaopat kalawan 617k chip. “Billionai8” Mongolia nyaéta pamimpin chip ayeuna kalayan 2,6 juta chip, ku kituna Georgina gaduh cara pikeun ngalakukeunana upami anjeunna hoyong, tapi tumpukan éta cukup jero yén aya sadayana anu tiasa dimaénkeun nalika turnamen diteruskeun. Urang ngarojong GJ Reggie jadi Juara Dunya. Anjeun tiasa nuturkeun tindakan dina aliran Twitch wengi ayeuna atanapi nyekel sinyalna kartu dina PokerStars Twitch.

Georgina “GJReggie” James ngadeukeutan Kejuaraan Dunya Awéwé


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kalayan tambahan $ 7 juta anu dibayar, total hadiah kolam renang ayeuna langkung ti $ 55 juta, kalayan séri anu dijalankeun pikeun ngancurkeun jaminan $ 85 juta. Juara kahiji ayeuna geus dibayar leuwih $9 juta.

Turnamén réngsé: 205
éntri: 640.291 (kaasup 155.600 entri ulang)
Koléksi hadiah: $55,236,672
Hadiah tempat kahiji: $9,195,507 (kalebet hadiah $2,073,409)
Turnamén anu lumangsung: 8
Turnamén dimimitian dinten ieu: 12

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Spaggy masihan shot pangalusna na. Sareng éta sadayana anu penting, leres? Geus pondok-tumpuk, Spraggy settles tunai di $530 WCOOP Minggu Million:

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun “easywithaces” Fintan
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Georgina “GJ Reggie” James dikedalkeun kabagjaan na dina nyieun tabel final WCOOP kahijina. Anjeunna calik di tempat kaopat dina Kajuaraan Dunya Awéwé:


DEWAN PIMPIN NEGARA

Tina 20 turnamén réngsé, pamaén ti 13 nagara béda meunang gelar. Sanajan hasil nyebar, Brazil nambahkeun genep judul deui ka tally maranéhna pikeun nuluykeun kalungguhan maranéhna.

Klasemen ayeuna:

48 judul – Brazil
20 – Inggris
18 – Austria
11 – Norwégia, Swédia
7 – Bélarus, Jérman, Ukraina
6 – Kanada, Romania
5 – Bulgaria, Finlandia, Hungaria
4 – Kazakhstan, Méksiko, Monténégro
3 – Lituania
2 – Argéntina, Andorra, Kroasia, Dénmark, Éstonia, Irlandia, Kyrgyzstan, Malta, Maroko, Polandia, Swiss, Uruguay
1 — Arménia, Bélgia, Républik Céko, Indonésia, Moldova, Peru, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan


UPDATES séri pamaén

Henteu aya parobahan peringkat dina Papan Pamimpin Gemblengna, sareng Rui Ferreira masih linggih di puncak Gemblengna sareng Luhur. Kameunangan piala Patrick Leonard parantos ngalihkeun urang Inggris pikeun ngahijikeun kadua dina Papan Pamimpin Tinggi, sedengkeun Benny Glaser ogé kéngingkeun poin dina Poé 15, ngalihkeun anjeunna ka kadua gabungan di Kelas Tinggi sareng ngadeukeutan Ferreira nangtang pikeun tempat pangluhurna di Gemblengna.

SAMPURNA

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.600 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 1.490
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.380
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 1.175
5 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Ageung – 1.125

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 915 titik
2 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 690
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 690
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 680
5 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 635

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 655 titik
2 – TheDrunkLife, Hungaria – 490
3 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 420
4 – Scarmak3r, Slovénia – 390
5 – sorangan, Bulgaria – 380
5 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 380

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – AwadeuS, Thailand – 475 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 470
3 – Pomeron, Jérman – 440
4 – Airdraken, Inggris – 430
5 – Ac-King00, Austria – 425
5 – lgburlamaqui, Brazil – 425

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa19 Séptémber

WCOOP 70: PLO (6-max)
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $15K, $50K, $100K

WCOOP 71: NLHE Super Salasa / Super High Roller
Beuli di: $215, $2,100, $25,000
jaminan: $350K, $500K, $1M

WCOOP 72: Wates 2-7 Draw Triple (6-max)
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $12.5K, $30K, $65K

WCOOP 73:PKO (6-maks)
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $50K, $175K, $400K


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda
Dinten 12: Vieira meunang deui sakumaha Lakemeier meunang badag
Dinten 13: Warta ti WCOOP



#WCOOP #Patrick #Leonard #meunang #imbang #kahiji #jeung #Reggie #nyieun #tabel #final #Kejuaraan #Dunia #Wanita

WCOOP 2022: Vieira meunang deui salaku Lakemeier meunang badag dina 8-Game

WCOOP 2022: Vieira meunang deui salaku Lakemeier meunang badag dina 8-Game

Urang saena loba winners badag-ngaran ngabejaan Anjeun tina Sabtu urang Championship Dunya of Online poker (WCOOP) aksi, tambah sagalana sejenna sadia pikeun sési Minggu dinten ieu. Hayu urang laksanakeun.


JURNAL poé ieu

  • Vieira nolak Ferreira kaopat
  • Lakemeier handap $ 10K 8-Kaulinan
  • Jeppsson balik deui ka bunderan juara
  • Botteon sareng eduardo850 neruskeun serangan Brazil
  • Beriuzy ngéléhkeun Yan pikeun judul turbo

Tukangeun JURNAL

Vieira ngajadikeun eta dalapan

Vieira nampik Ferreira kaopat: Dua pamaén terhebat Portugal sepanjang waktos narajang dina $2,100 Deep Stack dina Saptu wengi saatos 148 entri dipotong satengahna.

UK dumasar Joao “Naza114” Vieira-seger tina kameunangan na di Championship Dunya Heads-Up – manggihan dirina nyanghareupan Rui “RuiNF” Ferreira basis Brazil, naksir panas néangan judul WCOOP kaopat na ti séri jeung kagenep sakabéh.

Vieira nempatkeun éta kaahlian huluna-up pikeun pamakéan alus sakali deui jeung meunang kameunangan pikeun $62,131, judul kadua séri na, sarta kadalapan karirna, nempatkeun anjeunna ngan hiji judul balik Denis “aDreNalin710” Strebkov dina WCOOP winners sadaya-waktu. ‘ daptar. Sarta kami bakal remiss teu disebutkeun yen Vieira ogé boga lima judul SCOOP. Kantun nempatkeun, anjeunna salah sahiji pamaén COOP greatest dina sajarah.

Samentawis éta, Ferreira – anu ogé ngagaduhan lima gelar SCOOP – nampi hadiah panglipur $ 48,097 pikeun finish runner-up na.

Jens “Fresh_oO_D” Lakemeier

Lakemeier turun $10K 8-Game: Hadiah pangbadagna peuting indit ka Jens “Fresh_oO_D” Lakemeier nu turun $ 10,300 8-Game High Roller sanggeus dua poé maén. The Austria overcame 33 éntri sarta tabel final nu kaasup Patrick “pads1161” Leonard saméméh ngéléhkeun Dzmitry “Colisea” Urbanovich pikeun hadiah $146,251. Urbanovich earned $90.764 pikeun tempat kadua, bari Leonard earned $56.329 pikeun katilu.

Ieu mangrupikeun gelar WCOOP kaopat dina karir Lakemeier, saatos meunang acara di NLHE (2017), Stud (2017) sareng 8-Game (2019). Anjeunna ogé ngagaduhan dua judul SCOOP dina resumena tina acara razz di 2016 sareng turnamén NLHE di 2016.

Kristen “esienhower1” Jeppsson

Jeppsson balik deui ka bunderan juara: Sateuacan “Lena900” sareng “C.Darwin2” pinuh muncul salaku lampu bersinar Swedia, Kristen “eisenhower1” Jeppsson mawa obor keur biru jeung konéng. Saméméhna rengking nomer hiji di dunya dina PocketFives, Jeppsson geus meunang sagalana ti Minggu Million ka dua judul WCOOP (2015 jeung 2016).

Anjeunna ulang asup ka WCOOP unggul bunderan dina gaya tadi peuting kalawan win pa $ 2,100 Kemis thrill PKO, surpassing 341 éntri meunang $ 115,695, kaasup $ 60,132 di bounties. Méja final ogé ngawengku pamaén kayaning disebut tadi Pavel “silentm0de” Plesuv (4), Simon “C.Darwin2” Mattsson Swedia (6th), sarta Alex “FutureofMe” Kulev (7).


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Brunno “botteonpoker” Botteon

Botteon sareng eduardo850 neruskeun serangan Brasil: The Brazilians ditambahkeun opat deui judul pikeun tally maranéhanana tadi peuting, jeung Bruno “botteonpoker” Botteon muatan kalungguhan. Anjeunna ngarebut gelar WCOOP karir katilu na ku kameunangan dina $ 1,050 4-Max PKO, saé pikeun $ 34,826 (kaasup $ 19,668) hadiah.

Samentara éta, sabangsa “eduardo850” keur dipake dina meunang judul kadua ti séri. Pamuter – anu ngarékam $ 1,050 7-Max PKO awal bulan ieu $ 41,819 – ngéléhkeun “FONBET_RULIT” pikeun meunang $ 109 NL 5-Card Draw pikeun $ 4,405.

David Yan

David “Miss Oracle” Yan

Beriuzy ngéléhkeun Yan pikeun judul turbo: Pikirkeun Selandia Anyar gilinding tinggi David “missoracle” Yan, anu ayeuna tos rengse kadua di runtuyan ’tilu acara WCOOP. Runner-up panganyarna na sumping sareng $ 2,100 turbo tadi wengi dimana anjeunna meunang $ 44,229.

Tapi éta panyipta kontén-patok luhur Rayan “Beriuzy” Chamas anu nyokot tempat luhur pikeun $57.608 jeung judul COOP kahijina.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Urang ayeuna geus meuntas satengah juta tanda dina total éntri, sedengkeun total hadiah pool ngadeukeutan $50 jutaan.

Turnamén réngsé: 181
éntri: 520.052 (kaasup 122.075 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $46,662,642
Hadiah tempat kahiji: $7,728,439 (kaasup hadiah $1,701,567)
Turnamén anu lumangsung: 3
Turnamén dimimitian dinten ieu: 19

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Fintan “easywithaces” Leungeun ngarasakeun spin jero pa $ 109 4-Max tadi peuting, sarta pot ieu catapulted anjeunna ka kaunggulan chip.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Upami sababaraha kartu murag béda, Benny “RunGodlike” Glaser Inggris tiasa gaduh tujuh judul WCOOP dina séri ieu nyalira. Sato galak serbaguna nyieun opat tabel final tadi peuting, pikeun nambahkeun kana dua judul na hiji runner-up anjeunna geus boga. Naon kinerja séri ieu tétéla.


DEWAN PIMPIN NEGARA

Urang ngabagéakeun Peru kana leaderboards pikeun kahiji kalina taun ieu, sanggeus meunangna “JersonKun” dina $109 NLHE.

Klasemen ayeuna:

42 judul – Brazil
18 – Inggris
16 – Austria
11 – Norwégia
10 – Swédia
7 – Bélarus
6 – Kanada
5 – Bulgaria, Jérman, Ukraina
4 – Finlandia, Méksiko, Monténégro, Romania
3 – Hungaria, Lituania
2 – Kroasia, Éstonia, Irlandia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Swiss, Uruguay
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Indonésia, Kyrgyzstan, Moldova, Maroko, Peru, Polandia, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Benny “RunGodlike” Glaser opat-final tabel wengi parantos nyandak urang Inggris ka posisi kadua dina leaderboard sadayana, tapi Rui “RuiNF” Ferreira masih memimpin.

SAGEL

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.340 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 1.255
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.250
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 940~
5 – FONBET_RULIT, Monténégro – 935

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 800 titik
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 645
=3 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 610
=3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 610
5 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 550

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 525 titik
2 – TheDrunkLife, Hungaria – 450
3 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 405
4 – meunangpwned, Bulgaria – 360 titik
5 – Scarmak3r, Slovénia – 330 titik

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 435 titik
2 – AwadeuS, Thailand – 430
3 – Airdraken, Inggris – 420
4 – Pomeron, Jérman – 405
5 – Ac-King00, Austria – 385

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Minggu, 18 Séptémber

Henteu aya anu sapertos WCOOP Minggu, leres?

Kalawan 19 turnamén dimimitian kiwari ditambah turnamén édisi husus sarta acara samping dina jadwal, anjeun pasti kana hiji sési aksi-dipakétkeun.

Pikeun pamaén awéwé, tong hilap Kajuaraan Dunya Awéwé $530 kalayan jaminan $65K dimimitian dina jam 12:30 ET.

08:05 – WCOOP 60: NLHE PKO
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $60K, $250K. $300K

10:05 – WCOOP 61: Pemanasan Minggu
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $175K, $500K, $500K

12:30 – WCOOP 62: Juta Minggu
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $600K, $1M, $650K

12:30 – Kajuaraan Dunya WCOOP Awéwé
Beuli di: $530
Pastikeun: $65K

13:30 – WCOOP 63: NL Omaha H / L PKO
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $50K, $80K, $150K

15:05 – WCOOP 64: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $100K, $250K, $275K

16:30 – WCOOP 65: Minggu Cooldown
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $40K, $250K $350K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda


#WCOOP #Vieira #meunang #deui #salaku #Lakemeier #meunang #badag #dina #8Game

PokerStars Ontario: Sagalana nu peryogi kauninga

PokerStars Ontario: Sagalana nu peryogi kauninga

Di dieu téh sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan PokerStars Ontario jeung kumaha carana maén dina loka anyar.


  • Dupi anjeun masih maén dina PokerStars di Ontario?
  • Naon anu lumangsung ka kasaimbangan kuring?
  • Kuring masih boga aksés ka PokerStars ganjaran sanggeus kuring migrasi?
  • Naha Ontario nawiskeun kaulinan sareng fitur anu sami?
  • Naha aya anu tiasa ngahalangan kuring pikeun ngarengsekeun hijrah?

Dupi anjeun masih maén dina PokerStars di Ontario?

pisan! Mun anjeun hiji nyicingan Ontario, Anjeun ngan perlu migrasi akun anjeun ka nu anyar PokerStars Ontario klien.

Turutan lima léngkah ieu pikeun migrasi akun anjeun sareng ngamimitian di PokerStars Ontario.

Lengkah 1 – Buka akun PokerStars biasa anjeun. Pesen bakal muncul nyatakeun yén warga Ontario ayeuna bakal maén on.pokerstars.ca. Baca pop-up tur klik “OKÉ, pindah ka on.pokerstars.ca “tombol.

Lengkah 2 – Sakali anjeun klik tombol pikeun pindah ka on.pokerstars.ca, anjeun bakal nempo hiji konfirmasi muncul. Ieu ngécéskeun yén anjeun bakal nganggo nami pangguna sareng kecap akses anu sami pikeun neraskeun nganggo akun anjeun (tingali gambar di handap).

Lengkah 3 – Asup kaluar tina PokerStars, atawa lumangsungna on.pokerstars.ca pikeun mastikeun migrasi. Lamun anjeun asup deui, software bakal diropéa tur siap dipaké. Lamun maén poker on mobile, Anjeun kudu ngundeur platform PokerStars Ontario. Salajengna, log in ka situs Ontario anyar.

Lengkah 4 – Tungtungna, baca sareng pastikeun yén anjeun nampi Perjanjian Lisensi Pamaké Ahir sareng Kabijakan Privasi. Anjeun tiasa mariksa kotak masing-masing atanapi milih sadayana nganggo geseran, sapertos anu dipidangkeun di handap.

Ieu mangrupikeun léngkah ahir pikeun muka akun anjeun.

Lengkah 5 – Sakali dibuka, anjeun bakal dipenta pikeun pariksa akun Ontario anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu nganggo rupa-rupa dokumén, kalebet tagihan utiliti, pernyataan bank, dokumén asuransi, korespondensi ti otoritas lokal atanapi surat ti lembaga keuangan. Daptar lengkep dokumén anu ditampi sayogi dina FAQ migrasi Ontario, numbu di handap.

Naon anu lumangsung ka kasaimbangan kuring? Naha kuring kedah mundur dana, atanapi anjeun badé nransferkeunana kana rekening énggal?

Salah sahiji masalah utama pikeun Panyekel akun nyaeta kasaimbangan PokerStars maranéhna, naha éta jadi duit nyata dina akun maranéhna, chip duit kaulinan maranéhanana, dollar turnamén (T $), atawa hadiah PokerStars maranéhna (Star koin).

Hayu urang jelas – anjeun moal leungit kasaimbangan anjeun atanapi nilai hadiah. Sadaya dana, T $, tiket turnamén sarta koin Star bakal dirobah jadi dollar Kanada tur otomatis ditransfer mun anjeun asup kana akun PokerStars Ontario Anjeun.

  • Kasaimbangan bakal dirobih kana CAD sareng ditransfer kana rekening énggal.
  • Kami bakal ngagabungkeun sareng ngarobih T-Money sareng T-Tickets anu anjeun gaduh janten artos.
  • StarsCoin bakal dirobah jadi tunai pre-migrasi kalawan automation misah.
  • Peti kado bakal dibuka sacara paksa sateuacan hijrah nganggo otomatisasi anu misah.
  • Buka bets bakal batal pre-migrasi kalawan automation misah.

Kuring masih boga aksés ka PokerStars ganjaran sanggeus kuring migrasi?

Sumuhun, anjeun masih bakal boga aksés ka PokerStars ganjaran di PokerStars Ontario.

Lamun anjeun mimiti migrasi, anjeun aya Star koin bakal dirobah jadi tunai sarta ditambahkeun kana kasaimbangan PokerStars Anjeun.

Tapi ti harita, anjeun tiasa teras-terasan ngumpulkeun Koin Star sareng dianggo dina Toko Kado sapertos anu anjeun lakukeun sateuacanna. Star koin bisa spent dina Kado Toko pikeun meuli sagalana ti tiket turnamén ka PokerStars dagangan.

Émut, migrasi wajib pikeun sadaya anu gaduh akun anu tinggal di Ontario. Upami Anjeun gaduh patarosan salajengna, pariksa FAQ lengkep ngeunaan migrasi Ontario.

Naha Ontario nawiskeun kaulinan sareng fitur anu sami?

Anjeun masih bakal gaduh aksés kana kaulinan sareng fitur anu sami anu anjeun pikahoyong dina sadaya produk kami. Najan kitu, anjeun ngan bisa maénkeun ngalawan pamaén séjén kalawan lisénsi Ontario.

Tapi upami anjeun hariwang kaleungitan, tong sieun.

PokerStars bakal ngajalankeun loba promosi utama jeung runtuyan turnamén online sapanjang taun.

Naha aya anu tiasa ngahalangan kuring pikeun ngarengsekeun hijrah?

Leres, aya sababaraha skenario dimana anjeun kedah nyandak tindakan pikeun ngarengsekeun gerakan (anu diperyogikeun pikeun neraskeun maén). Ieu:

Skenario

Solusi

Anjeun gaduh ditarikna pending. Antosan dugi ka prosés (dugi ka 48 jam), atanapi ngabatalkeun via ‘Kasir’, ngalangkungan ‘Pending Withdrawals’, teras lebetkeun léngkah-léngkah dina ‘Kumaha kuring migrasi akun kuring?’)
Anjeun geus kaasup diri tina kaulinan. Tungguan pangaluaran diri kadaluwarsa, teras lebetkeun léngkah-léngkah dina ‘Kumaha carana abdi migrasi akun abdi?’
Anjeun gaduh kasaimbangan négatip. Kontak Rojongan pikeun pitulung.
Anjeun didaptarkeun dina turnamén poker aya. Rengse maén dina turnamén lumangsung, sarta unregister ti turnamén upcoming
Anjeun dina kaulinan tunai poker aya atanapi gaduh sési Kasino aktip. Rengse kaulinan anu anjeun ulinkeun sateuacan ngalengkepan prosésna
Anjeun di handapeun 19 taun umur. Anjeun kudu jadi sahanteuna 19 taun umur maén dina PokerStars di Ontario.
Anjeun teu bisa jum’atan judi lamun anjeun di handapeun umur ieu sarta kudu mundur dana anjeun tina kasaimbangan akun anjeun.

Lebet ka dieu kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

#PokerStars #Ontario #Sagalana #peryogi #kauninga

WCOOP 2022: Huber meunang Tim Pro sakumaha Mattsson jeung Sweeney do ganda

Peace&loove and Home Games: Naha anjeun kedah ngiringan Sebastian Huber's Pro Team Home Games Club

PokerStars Tim Pro resmi asup ka bunderan winners dina 2022 Online Poker Dunya Championship tadi peuting, bari salah sahiji pangalusna meunang gelar kadua. Ieu sadayana panganyarna…


Sorotan poé ieu

  • Huber ngalungkeun hiji pikeun Tim Pro
  • The endah Mattsson dijieun dua
  • Sweeney ngalakukeun ganda
  • Arriba pikeun Ebaa11
  • Elmerixx meunang, Senkel92 nampik

Tukangeun JURNAL

Sebastian “katengtreman & cinta” Huber: bade ogé

Huber milih hiji pikeun Tim Pro: Tim PokerStars Pro Sebastian “katengtreman & cinta” Huber dipaké pikeun ngajalankeun ogé dina jarak jauh. Nalika anjeunna henteu tarung dina tabel PokerStars sareng ngalirkeun patandinganna dina Twitch, Austrian ngajalankeun marathon sareng bersaing dina triathlon. “Dina poker, urang bakal bersaing jeung pamaén séjén,” ceuk kami. “Tapi dina atlétik, anjeun henteu ngan ukur bersaing sareng jalma sanés, anjeun bersaing sareng diri anjeun, unggal dinten. Unggal ngajalankeun béda. “

Tés ahir ketahanan na sumping dina $ 5,50 PKO 7-Max Freezing acara anu kéngingkeun 6,616 éntri. Dimimitian dinten Salasa, mulih deui kanggo dinten ka-2 dinten Kemis, bahkan dugi ka dinten Jumaah isuk. Tapi nalika Huber meuntas garis finish, anjeunna pamaén panungtungan nangtung. “Wah, kuring henteu percanten,” anjeunna nyarios ka pamiarsa Twitch na nalika pop-up “ucapan salamet” ngungkabkeun anjeunna meunang $ 2,820 (kalebet hadiah $ 915).

Éta sanés mangrupikeun skor pangbadagna dina karir Austrian, tapi éta tiasa janten prestasi anu paling nyumponan dina hirupna. Anjeunna ayeuna juara WCOOP.

Simon Mattsson: Judul kadua pikeun “C. Darwin2”

Mattsson anu saé ngajantenkeun dua: Anjeun ngadagoan lila pikeun hiji lajeng dua datang sakaligus.

Kami flabbergasted nalika urang manggihan Simon “C. Darwin2” Mattsson– Pamuter turnamén online anu unggul dina sajarah sareng dianggap sacara lega salaku salah sahiji anu pangsaéna anu kantos dilakukeun – henteu acan meunang gelar WCOOP sateuacan kameunangan gadisna dina séri éta. Tapi ayeuna gerbang banjir parantos saé sareng leres-leres kabuka.

Mattsson, anu réngsé turnamén kahijina finish taun ieu (Turbo Cooldown $530 pikeun $52,820), ayeuna geus ditambahkeun judul kadua pikeun neruskeun ridiculous na. Anjeunna meunang $ 530 6-Max Freezeout dina Kemis, nyimpen $ 32.783 sarta cementing posisi na di luhureun daptar duit online poker urang sadaya-waktos. Swédia parantos ngagaduhan lima judul SCOOP sareng kameunangan panganyarna ieu nyababkeun anjeunna panghasilan karir dugi ka $ 24.6 juta.

Henteu aya anu tiasa ngeureunkeun anjeunna ayeuna.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Sweeney ngalakukeun dua kali: Mattsson sanés ngan ukur juara 2022 anu dinobatkeun tadi wengi. Inggris Ronan “Sw33ney” Sweeney ogé geus dipigawé ganda, nuturkeun nepi ka $ 109 5-Card PLO judul ti séri saméméhna ku meunangna $ 5,200 6-Max High Roller tadi peuting.

Sapertos anu diperkirakeun $ 5K, acara ieu pinuh ku anu pangsaéna. Jumlahna aya 79 éntri anu dipangkas kana tabel final nu kaasup Michel “FreeLancerZZ” Dattani, “x_zola25”, Fabiano “Kovalski1” Kovalski jeung Daniil “NVoskob1986” Kiselev. Tungtungna, Sweeney ngéléhkeun penghancur taunan Rui “RuiNF” Ferreira, ngagagalkeun judul kaopat séri pro Portugis anu berbasis di Brasil.

Sweeney ngangkat $106,614 pikeun karir kaopat WCOOP kameunangan sareng gelar, anu sanésna sumping dina 2019 ($55 NLHE Afternoon Deep Stack) sareng 2021 ($530 NLHE 6-Max Freezeout).

Arriba pikeun Ebaaa11: Séjén $ 5,200 meuli-di turnamén pikeun rengse tadi peuting (anu Spraggy bubbled sababaraha peuting ka tukang) nyaeta ampir identik dina ukuran (76 éntri) jeung fitur, Anjeun ditebak eta, FT tumpuk sejen.

Panungtungan salapan éta baris Assassin. Alex “Pwndidi” Theologian, “sk2ll_m0dR”, “DingeBrinker”, Jon “apestyles” Van Fleet, Andras “probirs” Nemeth sareng Renan “Internett93o” Bruschi sadayana angkat payuneun Rusia anu berbasis di Monténégro. “Ebaa11” ngalawan Christian “WATnlos” Rudolph ti Austria. Duanana milarian gelar WCOOP karir katilu na.

Tapi éta Ebaaa11 anu kaluar salaku juara kahiji kalayan hadiah $ 102,565.

Tobias “Senkel92” Leknes nembé kaleungitan gelar kadalapan na

Elmerixx meunang, Senkel92 ngajawab: Finlandia Tomi “elmerixx” Brouk geus ngéléhkeun patok luhur online salila sababaraha taun, tapi pernah meunang judul WCOOP (atawa judul SCOOP, dina hal éta). Éta sadayana robih tadi wengi nalika anjeunna ngéléhkeun sato galak Brasil Bruno “botteonpoker” Botteon pikeun meunang $ 530 6-Max pikeun $ 38,761, ngalangkungan widang éntri 433. Botteon kedah ngantosan judul WCOOP katilu éta.

Sareng nyarioskeun sababaraha juara WCOOP, Tobias “Senkel92” Leknes ampir clinched gelar WCOOP kadalapan karirna tadi peuting. Hanjakalna, anjeunna kedah netepkeun tempat kadua nalika “monopol” Jerman lulus sareng ngumpulkeun $ 5,653 pikeun kameunangan $ 22 PLO8.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Terus beuki gedé. Jeung inget, ieu teu kaasup loba turnamén nu dimimitian dina Kemis.

Turnamén réngsé: 154
Tulisan: 467.393 (kaasup 108.310 re-éntri)
Koléksi hadiah: $41.703.284
Hadiah tempat kahiji: $6,810,792 (kalebet hadiah $1,592,812)
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 0

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

“Kuring teu percaya. Urang meunang WCOOP.” Ieu nalika PokerStars Tim Pro Sebastian “katengtreman & cinta” Huber turun judul maiden na.


TWEET poé ieu

Sumuhun. Éta sadayana Brasil, sapertos anjeun bakal mendakan dina Papan Pamimpin Nagara.


DEWAN PIMPIN NEGARA

Brazil nambihan opat judul deui kana tally wengi ayeuna, sapertos Austria. Tapi naon anu urang bagja pisan yén Kyrgyzstan ayeuna parantos kéngingkeun gelar WCOOP kadua taun éta, hatur nuhun kana kameunangan “AntK1lller” na $ 530 7-Max PKO. Kyrgyzstan henteu kantos meunang WCOOP sateuacan 2022.

Klasemen ayeuna:

38 judul – Brazil
16 – Inggris
15 – Austria
8 – Norwégia, Swédia
5 – Bulgaria, Kanada, Ukraina
4 – Jérman, Méksiko, Romania
3 – Bélarus, Finlandia, Lituania, Monténégro
2 – Kroasia, Éstonia, Hungaria, Irlandia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Indonésia, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Hatur nuhun kana finish runner-up tadi peuting, Rui “RuiNF” Ferreira geus nyokot alih titik luhur boh dina leaderboard sakabéh jeung leaderboard tinggi.

SAGEL

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.150 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.090
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 955
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 805
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 775

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 720 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 535
3 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 530
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 515
5 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 485

Hadiah: Kahiji – $ 15.000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 415 titik
= 2 – earned, Bulgaria – 360 titik
=2 – TheDrunkLife, Hungaria – 360
=4 – regina83h, Ukraina – 325
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 325

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Airdraken, Inggris – 375 poin
2 – AwadeuS, Thailand – 365
= 3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 360
=3 – Pomeron, Jérman – 345
5 – ekvilibryst, Ukraina – 325

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Dinten 8: Tilu pikeun Ferreira endah pisan

Dinten 9: Vieira nyandak tempat katujuh sareng janten Juara Dunya Heads-Up


#WCOOP #Huber #meunang #Tim #Pro #sakumaha #Mattsson #jeung #Sweeney #ganda

WCOOP 2022: Vieira meunang katujuh sareng janten Juara Dunya Heads-Up

WCOOP 2022: Vieira meunang katujuh sareng janten Juara Dunya Heads-Up

Salah sahiji greats of WCOOP nyokot bagian dina 2022 Dunya Championship of Online Poker, bari béntang séjén nuluykeun naékna maranéhna. Ieu anu panganyarna tina tabel PokerStars…


Sorotan poé ieu

  • Vieira ngagabung klub 7-Up
  • Ganda pikeun draw.derzh
  • Dando jeung batur keur Inggris
  • Naha Fintan Hand bluffing?

Tukangeun JURNAL

Slam-dunk! No 7 pikeun Naza114

Vieira ngagabung ka klub 7-Up: Anjeunna ngagaduhan sababaraha kantun caket salami WCOOP taun ieu, tapi Joao “Naza114” Vieira tungtungna meuntas jalur tadi peuting jeung ngaku katujuh gelar karir WCOOP. Salaku tambahan, anjeunna ngalakukeun éta dina salah sahiji acara Kejuaraan Dunia sareng Portugis anu berbasis di Inggris tiasa nyebat dirina salaku Juara Dunya NLHE Heads Up. Éta salawasna katingali pikasieuneun pikeun sesa lapangan nalika Vieira mendakan dirina dina opat luhur acara ieu nalika aranjeunna balik maén pikeun juara wengi ayeuna. Vieira munggaran nyanghareupan Ramiro “ramastar88” Petrone dina semi-final, sarta gampang dispatched Uruguayan dina menit. Butuh waktu saeutik deui pikeun “Fen11x” ngéléhkeun “Baby Federer” dina semifinal séjén, tapi Fen11x, ti Ukraina, réngsé kalawan ratu ngalawan hiji Ace-ratu, booking tempatna ngalawan Vieira. Duanana silih tukeur pukulan pikeun ampir sajam dina final, tapi saterusna Vieira boga hiji balapan deui meunang, kalawan AQ♣ ngalawan puluhan saku Fen11x urang. Kalayan ace flop, Vieira meunang $ 103,500 sareng salajengna ngadegkeun dirina di antawisna WCOOP hebat.

Ganda pikeun draw.derzh sakumaha ngimpi hudang terus: Urang mimiti papanggih pamaén Ukraina “draw.derzh“Maén duit. Salaku documented dina artikel ieu 2017, maranéhna indit ti grinders mikro ka juara SCOOP dina waktu kurang ti sataun, ngawangun ti $ 2,53 win turnamén ka $ 106,785 SCOOP win. Taun ieu, draw.derzh geus dicap otoritas maranéhanana dina WCOOP ogé sarta tadi peuting nyandak win kadua ti séri, ngéléhkeun juara WCOOP sejen, Marko “markovitsus” Koplimaa. draw.derzh éta juara dina $ 2.100 mésér-in acara Super Salasa, nyokot $ 96.913 pikeun win ti widang entri 252. Ieu kirang ti saminggu ti pamaén sarua ngéléhkeun 1.065 widang dina $ 215 mésér-in acara NLHE. Daptar sababaraha juara pikeun WCOOP ieu ayeuna ngahontal dalapan.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Dando sareng batur pikeun Inggris:Dina roundup pos-COOP biasa kami, urang condong nyusun daptar pamaén anu ampir leungit dina judulna, kitu ogé anu parantos ngalangkungan dina sababaraha kali. Balik deui ka SCOOP di 2021, Paul “Lipat Machii” Dando teu ngan geus manehna meunang hiji turnamén, ceuk urang ogé réngsé dua dina dua kali, nu lemahna dirina (meureun unfairly) dina daptar bridesmaids perpetual. Warta alus nyaeta Dando, ti Inggris, geus bray wreath métaforis di WCOOP jeung tadi peuting meunang turnamén kadua karirna dina séri, ngéléhkeun $1K PLO PKO pikeun $42,691, hadiah kaasup. Dina 2020, anjeunna meunang turnamén NLHE PKO utama, hargana $122K, tapi ieu nunjukkeun penguasaan na poker opat kartu sareng dua kartu. Anjeunna ngéléhkeun juara WCOOP dua kali Brazil Dante “dantegoyaF” Goya ka kadua, tina 204 entri.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Pamaén WCOOP ayeuna parantos nandingan hadiah kolam renang langkung ti $ 35 juta. Ieu tukang bohong sejen.

Turnamén réngsé: 135
Tulisan: 426.270 (kaasup 103.651 entri ulang)
Koléksi hadiah: $38.201.387
Hadiah tempat kahiji: $ 6,163,305 (kaasup $ 1,508,301) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 14
Turnamén dimimitian dinten ieu: 10

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Anjeun terang rarasaan éta nalika anjeun ngalih sadayana di walungan kalayan henteu seueur sareng anjeun ngarasa diri ambruk terang yén éta bakal disebat. Anjeun henteu nyalira. Ieu Fintan Hand heran naha anjeunna bluffing ogé …

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Duh, Spraggy.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Hasil tina Rebo wengi di WCOOP ngagambarkeun ampir persis kaayaan déwan kapamimpinan nagara urang sacara gembleng: Brazil meunang opat, Inggris meunang tilu jeung Austria meunang dua. Batur meunang hiji atawa nanaon. Éta kumaha Brazil ngalakukeunana. Samentara éta, urang ngabagéakeun Slowakia kana leaderboard pikeun kahiji kalina taun ieu.

Klasemen ayeuna:

34 judul – Brazil
14 – Inggris
11 – Austria
7 – Norwégia, Swédia
5 – Bulgaria, Kanada, Ukraina
3 – Bélarus, Lituania, Méksiko, Romania
2 – Kroasia, Éstonia, Finlandia, Jérman, Hungaria, Irlandia, Kazakhstan, Monténégro, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Indonésia, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Sanajan sagala heroics of Rui Ferreira, Benny Glaser na Joao Vieira, éta kénéh Kelvin Kerber anu linggih di luhureun leaderboard Gemblengna, kalawan kaunggulan 50-titik. Naha anjeunna tiasa tetep dugi ka minggu payun? Ieu bakal metot pikeun manggihan.

SAMPURNA

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.035 titik
2 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 985
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 870
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 755
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 735

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 585 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 500
3 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 480
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 440
5 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 430

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – meunang, Bulgaria – 325 titik
2 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 320
3 – TheDrunkLife, Hungaria – 305
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 295
5 – regina83h, Ukraina – 290

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Airdraken, Inggris – 360 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 355
3 – Pomeron, Jérman – 345
4 – AwadeuS, Thailand – 325
= 5 – ekvilibryst, Ukraina – 285
= 5 – raja153246, Monténégro – 285

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Kemis, 15 Séptémber

Ieu dinten Kemis pisan sibuk di dunya WCOOP kalawan 18 turnamén mimitian ti genep acara. Acara 8-Game bakal nguji set skill lengkep pamaén kaulinan dicampur, sarta ogé pikeun meuli pangbadagna. Turnamén tinggi aya tag harga $ 10K, sarta bakal narik widang leutik tapi elit. Aya ogé Kemis thrill na Turbo 6-Max pikeun pamaén hold’em, dimungkinkeun dina ngawengku hiji $ 5K roller tinggi. Pondokna, loba duit bakal ngaganti leungeun kiwari.

11:05 – WCOOP 48: NLHE
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $75K, $200K, $225K

12:30 – WCOOP 49: PLO Hai / Lo 6-Max
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $30K, $80K, $150K

13:30 – WCOOP 50: NLHE PKO Freeze Kemis Thrill
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $150K, $400K, $650K

14:30 – WCOOP 51: 8-kaulinan 6-Max
Meuli: $109, $1,050, $10,300
jaminan: $50K, $100K, $350K

16:05 – WCOOP 52: NLHE Freezeout Turbo 6-Max
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $150K, $200K, $375K

17:30 – WCOOP 53: NLHE PKO Turbo
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $100K, $250K, $275K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Dinten 8: Tilu pikeun Ferreira endah pisan


#WCOOP #Vieira #meunang #katujuh #sareng #janten #Juara #Dunya #HeadsUp

WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

Ngaran-ngaran badag leuwih mesem sanggeus Peta Salasa wengi di 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) pa PokerStars. Ieu panganyarna…

Sorotan poé ieu

  • Ferreira squanders Lex en route ka katilu
  • Glaser leungit judul NLHE langka
  • Sousa janten tilu sareng Juara Dunya PLO
  • Lima deui pikeun Brazil

Tukangeun JURNAL

Tilu pikeun WCOOP 2022 pikeun Rui Ferreira

Lex ngabersihkeun hat-trick Ferreira: Leuwih ti 10.000 urang lalajo Lex Veldhuis ‘Kedutan stream tadi peuting sakumaha PokerStars Duta dipindahkeun nepi ka kaopat dina $2.100 WCOOP 38-H NLHE PKO. Tapi bari judul WCOOP terus elude nu Dutchman basis Bélgia, sarua teu bisa disebutkeun ngeunaan lalaki nu knocked anjeunna kaluar.

Rui “RuiNF” Ferreira ngalakukeun karuksakan, saméméh lajeng advancing kana judul katilu ti séri jadi jauh. Ferreira meunang $ 122.653, nu $ 79.531 datang dina hadiah, sakumaha anjeunna nyieun karirna ka meunangna luhur-profil sejen. Ferreira geus meunang meuli-di wates hold’em, sarta $ 530 Deep tumpukan acara salila WCOOP ieu, sarta anjeunna ayeuna boga lima judul karir. Anjeunna dina bentuk anu saé sareng nambihan tally sanés ka nagara angkatna, Brazil.

Sedengkeun pikeun Lex, anjeunna nyandak sakitar $ 32K, kalebet hadiah. Ieu Stevan “random_chu” Chew anu réngsé salaku runner-up.

Belarmino De Souza, Juara Dunya PLO8

De Souza janten tilu kalayan makuta PLO8: Brasil Belarmino “PaGaOVelhinho” de Souza ngumumkeun dirina minangka pamuter WCOOP dreaded waktos taun ka tukang, nalika anjeunna meunang dua judul PLO8 – hiji di leungeun lima kartu na hiji dina variasi opat kartu. Taun ieu, De Souza balik deui, sareng anjeunna ayeuna gaduh kameunangan WCOOP katilu, deui dina acara PLO8.

Beda anu mencolok nyaéta turnamén kali ieu dingaranan Kajuaraan Dunia, sareng boro pamaén anu langkung leres tiasa disebat Juara Dunya. Hadiah, pikeun ngéléhkeun widang 186 entri, sarta Gleb “Ti0373” Tremzin anjog, éta cek pikeun $37.098. Tapi gengsi éta écés hartosna sami.

Kerching Gulchinski: Minggu Million minggu ieu ngagaduhan sadaya komponén anu biasa: mésér $ 109, format PKO sareng, tangtosna, jaminan $ 1 juta. Ieu ngan éta ogé WCOOP 34-L – éta katuhu, a “low” meuli-di acara kalawan tujuh inohong dina hadiah pool.

Hal sejenna tétéla akrab: juara, saha éta Brazil Amauri “Amauri410” Gulchinski. Gulchinski ngagaduhan langkung ti $ 1 juta panghasilan karir anu didokumentasikeun bahkan sateuacan hasil ieu, kalebet kameunangan Bounty Builder Turbo Series. Tapi hadiah pikeun anu ieu, $ 121,669, kalebet bounty, mangrupikeun anu panggedéna dina karirna dugi ka ayeuna. Éta jumlah anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun ngéléhkeun lapangan 14,085 éntri sareng nyandak bagian singa tina hadiah kolam renang $ 1,4 juta.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Silva ngagabung ka tim Brasil: Saatos kalaparan Brasil kamari, dinten ieu (lain) salametan Brasil. Lima tina judul wengi éta dimeunangkeun ku Brazilians, kaasup Rui Ferreira, ditétélakeun di luhur, sarta meunang karir katilu pikeun Eduardo “Eduardo850” Silvaanu meunang $ 1K 7-Max PKO.

Silva taun ka tukang meunang dua gelar WCOOP, duanana ogé dina acara $1K NLHE, ku kituna anjeunna jelas kapanggih kaulinan sarta tingkat na. Turnamén ieu, katirisan, diulas 248 éntri jeung Silva banked $ 41.819, kaasup hadiah, meunang.

Urang Norwegia ngalakukeun deui: Lamun hayang meunang turnamén kaulinan campuran taun ieu, anjeun kudu ngéléhkeun Benny Glaser munggaran. Tapi upami anjeun tiasa ngalakukeun éta, anjeun kedah waspada ka Norwegia, sabab katingalina sadayana ti nagara éta leres-leres tiasa maén.

Tadi peuting, hiji-hijina acara Stud Hi/Lo WCOOP réngsé, sarta Norwégia meunang dua tina tilu turnamén. “gudfarenmeunang pa low turnamén $ 11, nyandak pa skor $ 1,980 meunang ti widang Éntri 1,303. Engke peuting,”holtekila“Vérsi meunang $ 1,050, perbankan $ 18,354. Pasti hese pisan pikeun holtekila nyanghareupan Denis “aDrENalin710” Strebkov, pamuter WCOOP anu paling dileler sepanjang waktos.

Strebkov ngagaduhan salapan gelar pikeun namina, tapi parantos terdampar dina jumlah éta ti saprak lima kajuaraan kameunangan ti 2018. Sareng ayeuna, nalika anjeunna katingalina badé pencét 10, aya saurang Norwegia.

… dina masalah Benny Glaser: WCOOP ampir nyaksian langka nyata tadi peuting: meunangna turnamén pikeun Benny “RunGodlike” Glaser dina no-wates Texas Hold’em. Nalika Glaser mangrupikeun sensasi maén campuran, anjeunna henteu kantos kéngingkeun acara NLHE di WCOOP-tapi tadi wengi anjeunna mingpin gelar juara dina acara hold’em $ 11 PKO.

Glaser gaduh kaunggulan chip pikeun porsi anu panjang, tapi henteu tiasa maéhan “Swédia”Emilohsson“. Sarta Emilohsson tungtungna dibawa ka handap Glaser, denying a kameunangan katilu ti séri taun ieu, nu bakal geus katujuh sakabéh na. Emilohsson nyokot $ 19.472 kaasup hadiah, bari Glaser bisa nyaho yén meureun aya hiji mangsa nu bakal datang pikeun anjeunna di hold’em ogé.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Pamaén WCOOP ayeuna parantos nandingan hadiah kolam renang langkung ti $ 35 juta. Ieu tukang bohong sejen.

Turnamén réngsé: 122
éntri: 393.614 (kaasup 91.997 entri ulang)
Koléksi hadiah: $35,820,927
Hadiah tempat kahiji: $5,703,028 (kalebet hadiah $1,475,411)
Turnamén anu lumangsung: 14
Turnamén dimimitian dinten ieu: 10

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Lex Veldhuis ngagaduhan seueur hadiah salami perjalanan immersive na $ 2K. Ieu mangrupikeun anu munggaran, anu sahenteuna ngajantenkeun anjeunna mikir…

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Spolier: GJReggie meunang tiket!


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ngan lima pikeun Brazil dina Salasa wengi, salaku budak Samba urang pencét 30. Indonesia dina kapal pikeun kahiji kalina.

Klasemen ayeuna:

30 judul – Brazil
11 – Inggris
9 – Austria
7 – Norwégia, Swédia
5 — Bulgaria, Kanada
4 – Ukraina
3 – Bélarus, Lituania, Méksiko, Romania
2 – Kroasia, Éstonia, Finlandia, Hungaria, Irlandia, Monténégro, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Jérman, Indonésia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Kelvin Kerber nyekel kalungguhan sakabéh, sarta reclaimed titik luhur dina leaderboard low sapeuting ogé. Tapi ku Rui Ferreira meunang judul na Benny Glaser rengse kadua, bener pak chasing neneng di poker .

SAGEL

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.000 titik
2 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 920
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 830
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 735
5 – TheDrunkLife, Hungaria – 630

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 535 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 500
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 440
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 430
5 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 390

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

= 1 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 295 titik
=1 – TheDrunkLife, Hungaria – 295
3 – regina83h, Ukraina – 285
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 280
5 – T3G3S, Polandia – 250

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 345 titik
2 – Airdraken, Inggris – 330
3 – Pomeron, Jérman – 300
4 – AwadeuS, Thailand – 285
5 – vpisjak, Latvia – 265

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Rebo, 14 Séptémber

Hoyong janten Juara Dunya dina kéngingkeun hasil anu paling awon? Razz World Championship dinten ieu nawiskeun kasempetan éta. Ieu dinten alus keur kaulinan bola low, kalawan wates acara Badugi ogé dina jadwal, tapi nyangka widang pangbadagna di turnamén hold’em kaasup Midweek Freeze, dimana luhur meuli-in $ 5K.

13:30 – WCOOP 45: NLHE Midweek Freeze
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $150K, $250K, $325K

14:30 – Championship Dunya Razz
Beuli di: $1.050
Pastikeun: $75K

14:30 – WCOOP 46: wates Badugi
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $7.5K, $15K, $35K

16:05 – WCOOP 47: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $20K, $100K, $175K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé


#WCOOP #Tilu #pikeun #Ferreira #anu #luar #biasa #sabab #Lex #gagal #deui

Lucky Play Online Slot Machine

Lucky Play Online Slot Machine

Slot machines are one of the most popular forms of gambling in the world. You can play them anywhere, at any time and they offer players a huge amount of excitement and entertainment. The Lucky Play online slot machine is just one example that demonstrates this point perfectly.

Lucky Play Online Slot Machine

Play slots for free on our site and you’ll see how much fun it is!

Play slots for free on our site and you’ll see how much fun it is! You can play your favourite games anywhere, anytime, with no download or signup required. You can win big rewards by playing at Lucky Slots, so don’t miss out on this opportunity to make some money!

We offer a variety of different types of slot machines including fruit machines and video slots that are easy to play but also offer high payouts. We also have an excellent mobile version of our website so you can play on the go whenever you want!

How big are the jackpots?

The jackpots are the biggest prizes you can win at the slot machines. Some of them have progressive jackpots and give you more chances to win a big prize in a short time. The more you play, the bigger your chances are to win some big money!

To get lucky and make it happen, here are some tips:

  • Play often – You need luck but also play often enough so that your luck will be rewarded with a big win!
  • Choose wisely – If possible choose machines that already have good payouts or have been around for long enough (some don’t pay out for months).

Online slot machine games allow you to win big.

There are many different ways to do this, depending on how much you want to spend and what your level of experience is. If you want to play slots for free, then there are plenty of sites that offer no-deposit bonuses or other promotions where players can get their first deposit matched by the casino if they meet certain criteria (i.e., make a certain number of wagers). These types of promotions usually last for a limited time period and can be found at most casinos today – even those that don’t offer traditional casino games!

If playing slots isn’t really your thing then don’t worry: there are other options available as well! You may not find it easy but it’s certainly possible – just remember that some people prefer video poker while others prefer blackjack; some love video keno while others prefer scratch cards… And all these things come together into one big beautiful whole called Gambling!

Free bonus spins can help you win big.

The best thing about free spins is that they don’t cost you anything. If you get a bonus spin on a slot machine, the game will give it to you for free! This is one of the main reasons why people love playing slots online. You can use these spins in any way that makes sense for your personal strategy and what type of game it is. Some people like to keep their wins low so they can win more money with bigger bonuses; others may want to try out all their different options before making any decisions at all because this helps them learn more about how good each option really is (and whether or not it’s worth using).

You should always be prepared when playing slots because these games have multiple ways they can award prizes: cash awards from winning combinations; free spins that give players access to many more rounds than usual; even wild symbols might appear randomly throughout gameplay if lucky enough!

You can play slots on your mobile device.

You can play slots on your mobile device. There are several ways to do this, but the easiest way is to download a casino app from the App Store or Google Play and log in with your account information. Then you’re ready to go!

If you have an Android phone and want to play slots, download Slots for Fun Casino by [name of company]. On iOS devices (iPhones), it’s called Slots4Fun Casino; it works just like its Android counterpart. If you want something less mainstream than those two options but still fun and easy-to-use, try Spinata Grande from WMS Gaming—it has great reviews from users who love its simplicity while providing some nice bonuses as well!

When playing online slot games at home or on the go via mobile devices such as smartphones or tablets/smartwatches (like Fitbit), keep in mind that these devices also limit certain features available only when connected directly through Wi-Fi networks instead of cellular data service providers’ networks–such as video streaming services like Netflix which require high bandwidth speeds due their heavy use of graphics processing units (GPUs).

You can be lucky and play slot machines anytime and anywhere.

You can be lucky and play slot machines anytime and anywhere.

You can play slots on your mobile device.

You can be lucky and win big.

You can be lucky and win free bonus spins

There are many different types of slot machines to choose from.

There are many different types of slot machines to choose from. You can play slots for free or for real money, you can play on your mobile device, and you can win big if you’re lucky enough to get the winning combination. The only thing that matters is that there’s something here for everyone: whether it’s a short-term distraction or an ongoing hobby—you’re sure to find something that fits into your life!

Conclusion

The best way to find out what kind of slot machine games are available is to visit the site and play a few of them. If you like our site, then we encourage you to come back often because we have many more slots coming up soon!

WCOOP 2022: Aido nyandak 6-Max salaku marjan123 meunang badag dina PKO

WCOOP 2022: Aido nyandak 6-Max salaku marjan123 meunang badag dina PKO

Wilujeng sumping deui ka 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) pa PokerStars, dimana urang boga newsletter sejen dipak sanggeus sibuk Senén wengi.


Sorotan poé ieu

  • Aido explodes meunang di 6-Max
  • Hasil bounty badag pikeun marjan123
  • Sapuan Nordic dina 5-Card PLO
  • Lex dina bentuk alus dina $2K PKO

Tukangeun JURNAL

Sergio Aido

Aido juara 6-Max: béntang poker Spanyol Sergio Aido geus jadi jenis globetrotter, nyokot “zcedrickmoniker ngaliwatan Éropa, Asia jeung ayeuna Mexico sakumaha anjeunna muterkeun online. Ieu tempat anjeunna bener pencét éta badag, sahenteuna sajauh WCOOP prihatin, sakumaha Aido jadi Jawara Dunya panganyarna dina Senén wengi, meunang $ 5,200 6-Max Hold’em Championship Dunya.

Jang ngalampahkeun kitu, Aido bakal perlu outlast widang 168-entri, sarta motong deal tilu arah kalawan Républik Dominika urang “alberto.m7” sarta basis Irlandia Alex “FutureofMe” Kulev. Duanana nyandak $ 133K sareng $ 126K masing-masing pikeun tempat kadua sareng katilu, tapi Aido nyéépkeun $ 139,090 pikeun kameunangan WCOOP kahijina. Kalawan loba rollers tinggi nempatan, Aido nyandak kasempetan sarta éta jawara dunya resmi tina kaulinan shorthand.

David Yan: Dua kali runner-up

marjan ngancurkeun pahlawan di PKO: Slovénia”marjan123Nyanghareupan salah sahiji tabel final toughest ti séri dina $ 10.300 High Roller PKO. Joao “Naza114” Vieira, Samuel “€ urop€an” Vousden, David “MissOracle” Yan jeung Justin “ZeeJustin” Bonomo éta sadayana aya, sarta teu saurang ogé resep leungit. Sanajan kitu, marjan123 teu ngan meunang turnamén ieu, aranjeunna smashed eta, ngaku staggering $ 169K hadiah kolam renang, salian tambahan $ 97.400 ti hadiah kolam renang utama. Éta mangrupikeun total hadiah anu luar biasa, nunjukkeun yén marjan123 ngéléhkeun puluhan pamaén dina jalan ka gelar.

Dina babandingan, Yan, anu sumping di kadua, ngan boga $ 7,500 hadiah pool. Kameunangan ogé nempatkeun Slovénia dina papan pikeun kahiji kalina séri ieu. Éta sanés hiji-hijina tempat kadua pikeun Yan wengi éta. Anjeunna oge runner up pikeunsebasñato” dina $1K PKO freeze. sebasñato meunang gelar WCOOP karir kadua na, ditambah $60.806, bari Yan terus neangan gelar kahijina.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


“Alex Shepel” kumuh sareng meunang: Sanajan pamaén ArméniaAlex ShepelHenteu ngagaduhan judul COOP pikeun namina sateuacan séri ieu, éta masih heran ningali aranjeunna maén $ 11 Kickoff Minggu di WCOOP. pamuter ieu leuwih $ 4,2 juta dina earnings turnamén online documented, sarta kamungkinan boga bankroll badag.

Sanajan kitu, hiji-hijina alesan urang nempo Alex Shepel dina éta $11 acara éta alatan ngaran maranéhanana mucunghul di luhur rankings, win a, patut $12,640 milikna. Éta sumping dina widang 9,363 éntri, anu henteu hartosna prestasi, bahkan pikeun pamaén haliber Alex Shepel. Éta ogé nandaan pamaén anu ngan ukur hoyong aub dina WCOOP dina tingkat naon waé, sareng ayeuna janten juara anu pantes pikeun gelar WCOOP munggaran.

Andorra jeung Uzbékistan ngagabung deui: Taun ka tukang, bangsa leutik Andorra muncul dina leaderboard WCOOP pikeun kahiji kalina, nalika pamaén ngaranna “#Naktro91” meunang $2,100 PLO 6-Max, sarta taun Andorra balik deui! Mario “t4t0PAGAU” Navarronu mangrupakeun Spanyol poker pro jeung palatih, saméméhna meunang judul WCOOP nalika anjeunna dumasar di Inggris, 2018, tapi ayeuna geus nyetél stasiun grinding na aya di Pyrenees.

Navarro meunang $44,439 pikeun ngahapus média mésér-di Minggu Kickoff, ngéléhkeun sawah 3,078. Cirian hiji deui pikeun tentara Andorra. Éta carita anu sami pikeun Uzbékistan. Hiji-hijina kasuksésan nagara saméméhna sumping taun ka tukang, dina $11, acara NLHE 4-Max, tapi ayeuna “Klyukvenniy“Geus ngajemput hiji deui, dina $ 1K NLHE PKO, dimana bounty nyaeta $ 158,637, bounty kaasup. Klyukvenniy saméméhna meunang gelar WCOOP ngalambangkeun Jerman taun ka tukang.

Dominasi Omaha Nordic: Aya sapuan bersih Nordic dina 5-Card PLO tadi wengi, kalayan lows sareng highs nuju ka Swédia, pikeun “joocs“jeung”Bom Pang“, masing-masing, sedengkeun Finlandia”bustoville” meunang média pikeun Finlandia.

joocs deui dina bunderan winners ‘, sanggeus clinched $ 109 judul NLHE di 2018, sarta waktu ieu ngajaga $ 7,615 dina $ 22 meuli-di turnamén, bari “bustoville” ogé ngaku meunangna karir kadua. Kameunangan Bustoville sateuacana nyaéta dina acara PLO $ 2K 5-Card di 2019, janten aranjeunna balik deui ka daérah anu biasa. Judul ieu hadir sareng hadiah kolam renang $ 23,154. Kameunangan BomPang, kahijina, hargana $55,303 sareng ngabutuhkeun ketukan “jutrack” Julian.

Lex diantara béntang dina $ 2K: Aya wengi anu ageung pikeun streaming anu bakal datang pikeun fans Lex Veldhuis. Pahlawan urang calik kaopat tina 29 pamaén sésana dina WCOOP 38-H, urusan $2K 6-Max, kalayan eselon luhur papan pamimpin ogé nampilkeun Rui Ferreira, Alex “FutureofMe” Kulev, Pedro “PaDiLhA SP” Padilha sareng Andras ” probirs” Nemeth, antara séjén. Sanajan kitu, Veldhuis geus amassed $8,500 dina hadiah, leuwih ti saha wae di lapangan, sarta bakal néangan judul wengi ayeuna.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kami sadayana nuju ka WCOOP ayeuna, kalayan 111 turnamén réngsé. Tien Juara sajauh ieu parantos dibayar langkung ti $ 5 juta sabab séri ieu bakal janten séri gedé anu sanés.

Turnamén réngsé: 111
Tulisan: 351.926 (kaasup 81.485 re-éntri)
Koléksi hadiah: $ 32,187,338
Hadiah tempat kahiji: $5,246,825 (kaasup $1,302,144 di bounty)
Turnamén anu lumangsung: 11
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Ieu salah sahiji tempat Fintan “easywithaces” Hand nempatkeun salah sahiji aphorisms kawentar poker pikeun uji ilmiah. Naha deuces pernah leungit?

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Kabéh belah kudu ngamimitian wae, jeung Jubei Savona, minat na di Campuran Kaulinan Moves dimimitian dina $ 4 bink.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Brazil gasped pikeun hawa dina Senén wengi, hartina pikeun sapeuting ngan Andorra, Argentina, Arménia jeung Uzbékistan boga leuwih ti hiji patandingan. Sakabéh éta nagara meunang gelar kahiji maranéhanana di WCOOP 2022. Urang ayeuna boga winners ti 36 nagara béda.

Klasemen ayeuna:

25 judul – Brazil
11 – Inggris
9 – Austria
6 – Swédia
5 — Bulgaria, Norwégia
4 – Ukraina
3 – Bélarus, Kanada, Lituania, Méksiko, Romania
2 – Kroasia, Éstonia, Finlandia, Hungaria, Irlandia, Monténégro, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Jérman, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Kelvin kelvin_fpar Kerber

Anjeunna masih milarian kameunangan langsung kahiji dina turnamen, tapi Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber urang Brazil masih mingpin klasemen umum sareng papan peringkat anu luhur, kalayan Rui Ferreira sareng Patrick Leonard anu nangtang pangdeukeutna. “Airdraken” meunang dina $ 5,50 PKO Minggu Warmup geus dicokot Briton ka luhur lomba Britania.

SAGEL

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 860 titik
2 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 800
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 700
4 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 685
5 – Joao “Naza114” Vieira, Inggris – 575

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 450
2 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 440
3 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 435
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 430
5 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 355

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 295 titik
=2 – regina83h, Ukraina – 285
=2 – TheDrunkLife, Hungaria – 285
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 255
5 – T3G3S, Polandia – 250

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1,500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Airdraken, Inggris, 320 poin
2 – Pomeron, Jérman – 275
=3 – AwadeuS, Thailand – 260
=3 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 260
5 – lgburlamaqui, Brazil – 240

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa, 13 Séptémber

Waktosna pikeun uji pangbadagna tina bentuk poker anu paling murni nalika Kajuaraan Dunya Heads Up dimimitian, hargana $ 5K pikeun diuk. Acara éta nyayogikeun sorotan jadwal pikeun pamaén anu ngagaleuh langkung luhur, tapi éta ogé bakal janten multi-tabling Super Salasa, kalebet acara $ 2K. acara standout sejen dinten ieu acara PLO PKO – kasempetan cukup langka maén sababaraha PLO volatile sarta nyokot ganjaran sapanjang jalan.

11:05 – WCOOP 41: NLHE Jero tumpukan
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $40K, $175K, $300K

12:30 – WCOOP 42: PLO PKO 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $35K, $100K, $175K

13:30 – WCOOP 43: NLHE Super Salasa
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $100K, $275K, $400K

14:05 – NLHE Heads Up Championship Dunya
Beuli di: $5.200
Pastikeun: $200K

16:05 – WCOOP 44: NLHE PKO Freeze
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $30K, $175K, $300K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7


#WCOOP #Aido #nyandak #6Max #salaku #marjan123 #meunang #badag #dina #PKO

Naha anjeun kedah gabung Hayward urang Tom ‘Majincast’ House kaulinan Club

Naha anjeun kedah gabung Hayward urang Tom 'Majincast' House kaulinan Club

Diajar langkung seueur ngeunaan Twitch streamer Thomas “Majincast” Hayward sareng milari kumaha anjeun tiasa ngiringan klub Home Games na sareng maénkeun kaulinan komunitas kalayan hadiah ekslusif.



Anjeun moal ningali aliran poker sejen kawas Tom Hayward.

Tom “Majincast” Hayward

The New Zealander, anu ngagunakeun “Majincast” on Twitch sarta “Majinboob” on PokerStars, ngagunakeun animasi jeung produksi kaahlian na pikeun ngagabungkeun kaulinan poker jeung komedi sketsa jeung pop budaya soundbites, mindeng inserting dirina kana paguneman jeung podcast host Joe Rogan atawa episode. Judy, pertengahan sési poker.

Lex Veldhuis ngaranna anjeunna salah sahiji streamer paling inovatif dina diréktori poker, jadi teu heran lamun Hayward dipenta pikeun gabung PokerStars Tim Pro di 2019.

“Nalika PokerStars dipikawanoh naon ieu kuring lakukeun, eta dijieun kuring nyadar yén kuring bisa balik salajengna,”Anjeunna ngawartoskeun kami. Sarta saprak éta, saluran kedutan Hayward urang teu ngan Isro tina kakuatan pikeun kakuatan, tapi anjeunna ogé dipindahkeun up ti patok low turnamén multi-méja (MTT) ka sedeng pikeun kaulinan patok tinggi.

ngimpi na geus salawasna geus meunang PokerStars andalannya acara online. “The Sunday Million nyaéta sato galak mitis anu kuring ngarasa kuring kudu ngajawab,” cenahna.

Anjeunna ngéléhkeun sato galak di 2021, ngéléhkeun Milly pikeun $53K. “Pikeun leres-leres ngatasi éta, éta henteu karasa nyata,” saurna. “Sanaos kuring meunang éta $ 10K, atanapi anu kirang pangaruhna, éta bakal karasaeun sapertos gélo pikeun kuring.”

Hayward sareng sasama Tim Pro Nick Walsh

Ngaliwatan kaulinan poker sarta inventiveness na, Hayward geus ngawangun komunitas pemirsa satia (anu affectionately ngarujuk kana dirina salaku “plebs”). Aranjeunna senang. Aranjeunna kreatif. Sareng aranjeunna gaduh rasa humor anu saé.

Lamun éta sora pikeun liking Anjeun, Anjeun kudu gabung Hayward urang Imah Kaulinan Club. Anggota komunitas na tiasa gabung “Plebian Paradise” sarta maénkeun turnamén poker swasta ngalawan karana, mindeng kalawan hadiah ekslusif up for cengkraman, bari ningali aliran Majincast.

Anjeun biasana bakal mendakan Hayward maén turnamén patok pertengahan dugi ka luhur dina jadwal malem Selandia Anyar (awal pisan di Éropa), kalayan sési malem Éropa kadang-kadang dialungkeun.

Kieu kumaha anjeun tiasa ngiringan Hayward’s Home Games Club.


Maca langkung seueur ngeunaan MAJINCAST:

WAWANCARA SELEPAS JUTAAN POE MENANG BREAKOUT | GRAND Leumpang TOUR Speed


CARA ngagabung MAJINCAST imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas “Plebian Paradise” Majincast urang, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Majincast Home Game:

Nomer Klub: 2166083
Kode Undangan: jeung leungit

Sakali anjeun ngaklik ‘Join the Club’, Hayward bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun ka klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan imah MAJINCAST?

Sapanjang 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet Majincast.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina PokerStars Blog pikeun detil nu langkung lengkep ihwal promosi.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Majincast Home Games ayeuna!


CLUB HOME séjén kaulinan
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB
Gabung FINTAN imah kaulinan CLUB
Gabung PYEFACEPOKER imah kaulinan CLUB
Gabung imah Peace & CINTA CLUB

#Naha #anjeun #kedah #gabung #Hayward #urang #Tom #Majincast #House #kaulinan #Club

Combes sareng Nemeth balik deui ka cara unggul dina WCOOP nalika Vieira ngagagalkeun anu kadalapan

Combes sareng Nemeth balik deui ka cara unggul dina WCOOP nalika Vieira ngagagalkeun anu kadalapan

Buletin dinten ieu ti 2022 World Championship of Online Poker (WCOOP) mawa warta ngeunaan kameunangan anu ageung sareng ampir sono pikeun sababaraha pamaén anu paling kasohor di buruan, ogé apdet tina acara Kejuaraan Dunia panganyarna…


Sorotan poé ieu

  • “CPUrul0r” nolak Vieira anu kadalapan
  • Nemeth nepi ka opat sanggeus PKO fun; tilu pikeun roo_400
  • Combes ngagabung ka klub unggul WCOOP
  • Pye salamet pikeun dinten kadua kajawaraan KUDA

Tukangeun JURNAL

CPUrul0r nyetél perch: Aya nyatu pangalaman MTT pa $ 10K Super Salasa High Roller tabel final, nu ngagaduhan perlakuan streaming PokerStars pinuh Rebo wengi. Joao “Naza114” Vieira milarian gelar kadalapan na, Samuel “€urop€an” Vousden sareng Niklas “Lena900” Astedt milarian anu kaopat. Jeung aya bakat sumebar di sakuliah widang. Ngan dina jenis ieu pausahaan bisaCPUrul0r“Diitung salaku shot panjang, utamana tempo aranjeunna meunang judul WCOOP $2K taun ka tukang. Tapi CPUrul0r nyandak léngkah anu sanés pikeun dianggap pasangan anu jelas tina sato galak anu diadegkeun ku ngamankeun kameunangan anu kasohor. CPUrul0r réngsé ngéléhkeun Vieira dina sirah sanggeus final super-gancang, earning $201,971. Ieu memang Super Salasa, sarta lain Rebo goréng nuturkeun nepi.

PopAShush nolak Campana ampir ngulang: Hadiah kahiji genep angka anu sanés tina aksi tadi wengi janten juara Super Salasa $ 1K, di dieu disebut WCOOP 13-M. Kaseueuran dunya sigana yén Eder “edercampana” Campana Brasil bakal ngulang kameunangan anu ampir sami taun ka tukang, dimana Campana meunang WCOOP 12-M salami minggu mimiti séri éta. Kalayan lawanna siap nyerang, Campana nyandak dua pasang Q♥6♥ mun sigana outperform ace-raja. Sanajan kitu, slick badag minuhan lempeng di juru jeung lawan, Irlandia.PopAShushlajeng ditarik kaluar cemerlang balik-ti-nu-maot win. Campana kedah ngantosan sakedik nalika PopAShush ngagaduhan kameunangan WCOOP kahijina, sareng $ 108,740.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Nemeth bos mésér-in deui

Nemeth ngaku kaopat: Hungaria Andras “tersangka” Nemeth ayeuna bisa ngaku opat judul WCOOP kana ngaranna sanggeus tadi peuting ngaliwatan tahap ahir pisan hésé WCOOP 15-H: $2,100 NLHE PKO. Kameunangan, dimana anjeunna kéngingkeun $ 79,728 (kalebet hadiah $ 48,844) sanés ngan ukur kameunangan kaopat Nemeth, tapi kameunangan kaopatna tina acara WCOOP anu luhur, anu ngagungkeun widang anu sesah. Taun ka tukang anjeunna meunang Acara Utama PLO, dina taun 2020 anjeunna meunang PLO High Roller anu sanés ogé turnamén $530+R NLHE. Sareng waktos ieu anjeunna nyanghareupan méja akhir anu ogé nampilkeun Stevan “random_chu” Chew sareng Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, diantarana. The PokerStars Duta Fintan “easywithaces” Hand ogé nempatkeun dina kinerja pangalusna na ti WCOOP jadi jauh, finish kadalapan, gelembung tabel panungtungan.

Combes tungtungna janten juara WCOOP

Combes masih ngagaduhan: Salah sahiji pamaen anu paling konsisten di Inggris dina MTT online salami dasawarsa, Charlie “JIZOINT” Combes ayeuna tiasa nyebat dirina juara WCOOP ogé saatos anjeunna ngéléhkeun WCOOP 11-M tadi wengi, acara $55 NLHE PKO. Combes gaduh dua judul SCOOP sareng tilas juara Minggu Million, diantara seueur panghargaan anu sanés. Anjeunna oge biasa dina sirkuit turnamén live, ampir sok qualifying pikeun acara on PokerStars. Judul SCOOP kahijina sumping deui dina 2011, tapi kasuksésan WCOOP parantos ngaleungitkeun anjeunna dugi ka ayeuna. Nanging, anjeunna ngéléhkeun 6,509 éntri pikeun ngaku $ 33,137, kalebet hadiah, sareng telat pikeun tantangan WCOOP na.

Tilu pikeun “roo_400”: Dina masalah daya tahan, Kanada”kamar_400” mimiti jadi pinunjul dina 2010 kalayan meunangna dina acara SCOOP Heads Up. Aranjeunna nuluykeun meunang hiji deui judul SCOOP, dina 2018, sarta ayeuna tilu di WCOOP, tadi peuting nambahkeun hiji $530 judul PKO kana neruskeun. Kameunangan WCOOP sateuacana sumping dina 2019 sareng 2021, duanana tina acara NLHE anu langkung ageung, sareng kasuksésan tadi wengi sumping sareng kolam renang hadiah $ 58,743.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Numutkeun standar WCOOP, éta wengi sepi dina Rebo. Sanaos kitu, séri éta parantos caket kana $ 15 juta hadiah pools tina 43 turnamén réngsé dugi ka ayeuna. Satengah kadua minggu kahiji malah sibuk…

Turnamén réngsé: 43
Tulisan: 148.714 (kaasup 37.289 re-éntri)
Koléksi hadiah: $14.934.327
Hadiah tempat kahiji: $ 2,486,089 (kaasup $ 551,439) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Acara HORSE World Championship maén tahap bubuka na tadi peuting, sarta eta Sigana mah jenis acara anu bakal hartosna pisan pikeun pamimpin timer diangkat tina Gerakan Kaulinan Campuran, Mason Pye. Cukup yakin, Pye aya di…ngan. Anjeunna tumpukan pondok dina gelembung, ningali Finlandia “Supermassa1” balik sagala-di na tukangeun. Pye ayeuna aya dina artos, 16 ti 16 sésana, tapi tetep impian pikeun janten Juara Dunya.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Bisi saha perlu ngingetkeun yén satelit ngajalankeun sabudeureun jam pikeun acara WCOOP. Aya seueur cara pikeun lebet murah, sareng berpotensi lebet kana acara agung ieu.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ieu mangrupikeun mimiti anu lambat pisan pikeun WCOOP ieu pikeun Brazil, anu séri anu dugi ka ayeuna sigana tiasa paling efektif disimpulkeun dina hiji gambar. Ieu tabel panungtungan 7-Max $ 22 PKO, nu kumaha bae henteu masihan Brazil gelar.

Lima ti tujuh, tapi teu meunang

Dua deui kameunangan pikeun Inggris nempatkeun Éropa di payun, sareng Amérika Kidul pasti ngagaur iraha waé.

Klasemen ayeuna:

6 judul – Inggris
5 – Brazil
3 – Austria, Bulgaria, Kanada, Swédia
2 – Bélarus, Hungaria, Irlandia, Norwégia
1 – Kroasia, Céko, Éstonia, Jérman, Kyrgyzstan, Lituania, Malta, Méksiko, Maroko, Romania, Tunisia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Sanajan anjeunna can meunang gelar taun ieu, Brazil urang Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber geus nyieun clutch tina tabel final sarta mingpin leaderboard sakabéh, dihareupeun Andras Nemeth, anu clinched judul tadi peuting. Masih pisan sesak, kalayan aksi sabtu minggu ieu sigana bakal ngabagi sakedik.

SAMPURNA

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 425 titik
2 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 325
3 – guilherme12, Brazil – 265
=4 – Marko “markovitsus” Koplimaa, Éstonia – 255
= 4 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 255
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 255

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

= 1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 300 titik
=1 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 300
3 – Joao “Naza114” Vieira, Inggris – 195
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 190
5 – Alex “FutureofMe” Kulev, Irlandia – 140

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – Robin “robinho” Ylitalo, Swédia – 180 poin
2 – Ronan “Sw33ney” Sweeney, Inggris – 155
3 – ShipitFTW911, Swédia – 145
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 140
=4 – Tr!pleeeee, Polandia – 140

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – CurrD, Britania Raya – 180 titik
2 – 4Kings_Hit, Britania Raya – 155
3 – Airdraken, Britania Raya – 145
4 – dr0binho, Polandia – 130
=5 – JeF Dosso, Brazil – 125
= 5 – Mulatin181, Brazil – 125
=5 – trotmant, Britania Ageung – 125

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Kemis, 8 Séptémber

Dinten Kemis anu rame pisan di WCOOP sareng henteu kirang ti genep acara rutin dimimitian sareng Kajuaraan Dunia Badugi. Kajadian “biasa” éta kalebet Thrill Kemis, anu ngagaduhan $ 5K High Roller sareng acara “sedeng” $ 530, anu jaminanna $ 800K. Ieu mangrupikeun wengi anu saé pikeun peminat tohan wates tetep, kalayan acara wates tetep dilaksanakeun sareng Kajuaraan Dunya Badugi sareng acara Limit Razz ogé.

11:05 – WCOOP 20: NLHE
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $35K, $150K, $275K

12:30 – WCOOP 21: Wates Hold’em 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $10K, $20K, $40K

13:30 – WCOOP 22: NLHE PKO Kemis Thrill
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $400K, $800K, $650K

13:30 – Badugi Maneuh Wates Dunya Championship
Beuli di: $1.050
jaminan: $50K

14:30 – WCOOP 23: wates Razz
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $12.5K, $35K, $70K

15:05 – WCOOP 24: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $80K, $175K, $250K

17:30 – WCOOP 25: NLHE PKO Freezeout Turbo
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $30K, $150K, $200K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui


#Combes #sareng #Nemeth #balik #deui #cara #unggul #dina #WCOOP #nalika #Vieira #ngagagalkeun #anu #kadalapan