Papo nambihan gelar juara nalika Tonkaaaa sareng Shahade narékahan pikeun kameunangan

Papo nambihan gelar juara nalika Tonkaaaa sareng Shahade narékahan pikeun kameunangan

Tim PokerStars Duta geus swarmed di EPT Barcelona minggu ieu, sarta Kemis Sigana dinten anu Beureum Spade bener datang ka fore.

Duanana Parker “Tonkaaa” Talbot jeung Jennifer Shahade dijieun dinten ahir tina € 3.000 Mystery Bounty turnamén, nu ends kiwari sarta ngabogaan € 326.792 di luhur. Samentara éta, Mason “Pyeface” Pye dina tilu panungtungan tina € 500 KUDA, merlukeun hiji poé tambahan pikeun maén nepi ka ahir. Pye parantos ngonci € 7,720, anu mangrupikeun artos turnamén live pangbadagna na, sareng aya € 17,290 anu dipertaruhkeun pikeun juara.

Sadaya pamaén éta bakal uih deui dinten ayeuna pikeun ngudag piala spadie sareng hadiah artos anu penting.

Alejandro “Papo MC” Lococo (gambar di luhur), di sisi séjén, bisa dihampura lamun manéhna hayang sapoé libur. Anjeunna kerja keras tadi wengi pikeun nurunkeun € 1K Hyper Turbo Freezeout panganyarna, anu nampi anjeunna € 63,880.

Lococo, saméméhna pangalusna dipikawanoh salaku rapper Argentina, stepped kana dunya turnamén poker sababaraha taun ka pengker, sarta anjeunna sigana pinuh kabentuk salaku pamuter sabenerna beredar. Kameunangan turnamén anu didokumentasikeun na parantos ngahontal € 2,17 juta, sareng anjeunna parantos aya dina tabel ahir Acara Utama Runtuyan Dunya sareng meunang Acara Utama Eureka di EPT Prague.

Dua kasuksesan éta kéngingkeun anjeunna $ 1,225 juta sareng € 417,820, sareng anjeunna ngumpulkeun catetan WSOP anu sanés taun ieu, waktos ieu ka-39. Dimana-mana Papo angkat, sigana anjeunna tiasa.

Ieu kasimpulan gancang tina kasuksésan Duta PokerStars di EPT Barcelona dugi ka ayeuna:

Jennifer Shahade damel panjang dina Bounty Mystery

Alejandro Lococo

1 – € 1,100 Hyper Turbo – € 63,880
264 – €5,300 EPT Acara Utama – €10,060

Jennifer Shahade
39 – € 2,100 NLH Hyper Turbo – katirisan – € 1,770
22 ti 23 dina Poé 3 tina € 3K Mystery Bounty – MASIH HIDUP

Parker “Tonkaaa” Talbot
Kaping 8 tina 23 dina Poé 3 tina € 3K Mystery Bounty — STILL LIVE

Ben “Spraggy” Spragg
195 – € 5,300 EPT Acara Utama – € 11,730
Winner of True Geordie: The Showdown – £ 5,300 EPT London Main Event korsi

Ramon Colillas
73 – € 1,100 Acara Utama Estrellas – € 9,110

Rafael Moraes
82nd – € 1.100 Acara Utama Estrellas – € 9.110

Steve Enriquez
394 – € 1,100 Acara Utama Estrellas – € 3,600

Andre Akkari
9 – € 2,200 Estrellas High Roller – € 57,490

Nyaho sagala hasil tina sakabeh EPT Barcelona FESTIVAL

#Papo #nambihan #gelar #juara #nalika #Tonkaaaa #sareng #Shahade #narékahan #pikeun #kameunangan