Siaran poker ngahontal jangkung anyar kalawan True Geordie: The Showdown, hirup di Barcelona

Siaran poker ngahontal jangkung anyar kalawan True Geordie: The Showdown, hirup di Barcelona

Dimimitian jam 19.00 dinten ayeuna, panggung televisi di EPT Barcelona bakal dipasihkeun ka saurang lalaki janggut anu ramah ti wétan kalér Inggris anu bakal maén poker ngalawan babaturanana. The Real Geordie: The gelut mangrupakeun ngaran badag pikeun konsép basajan pisan: grup fans poker maén game diantara babaturan.

Ieu moal janten tempat pikeun diajar seueur strategi maju. Kaulinan moal disatujuan ku GTO. Tapi bakal pangalaman poker langkung relatable ti batur. Jeung éta titik.

Ngan dina waktos Brian Davis-aka True Geordie-calik sareng réréncangan di Barcelona, ​​​​aya kasempetan anu ageung yén seueur kelompok réréncangan sanésna ogé bakal maén poker home-game: nyapek gajih, kencing, meunang sareng kaleungitan sababaraha. duit.

Leres Geordie sareng Spraggy silih nyanghareupan

Kanggo sabagéan ageung pamaén poker di dunya, ieu téh naon poker. Moal aya tim siaran lengkep anu ningali sadaya patandingan éta di sakumna dunya, tangtosna, tapi konsépna sami.

POKER Panyiaran Léngkah panganyarna

Nyadiakeun perawatan streaming pinuh pikeun kaulinan imah mangrupa hambalan panganyarna dina ngembangkeun siaran poker, nu geus bergeser fokus sarta laun diadaptasi salaku kaulinan sorangan robah leuwih taun.

Maca langkung seueur ngeunaan GEORDIE BENER: SHOWDOWN

Dina jaman booming mimiti poker urang, kaulinan tumuwuh salaku acara TV jeung tara online na. Sababaraha béntang mimiti TV poker éta pasti sababaraha pamaén pangalusna di Las Vegas sarta Éropa, tapi kapribadian badag éta jalma anu biasana dipesen paling. Kanyataan éta nyababkeun pamaén maén di hareup kaméra, terang yén produser TV langkung milih kembang api tibatan maén halus.

Kaulinan sorangan ampir sok pak highlights diédit ogé, kadang kalawan struktur dijieun pikeun TV, hartina sakabeh pemirsa kamungkinan ningali gelut badag saméméh flop, sarta kadangkala bluffs gélo. Kalayan sababaraha pangecualian anu penting (Stake tinggi pokercontona) produk TV teu bener ngagambarkeun naon kajadian dina kaulinan poker nyata.

Live streaming ngarobah éta. Pas platform online manggihan cara pikeun showcase sagalana ti tabel poker-jam nampilkeun ratusan leungeun sahingga bisa hirup kalawan inconsequential nu ngawangun ka arah sakabeh signifikan-maranéhna diusahakeun eta, nepi ka kasuksésan hébat.

Naon sabenerna turnamén poker kawas?

PokerStars Live mingpin sareng streaming turnamén poker dinten-dinten. The naratif pinuh ayeuna stitched babarengan, nembongkeun persis kumaha turnamén poker nu meunang jeung leungit. Kabeneran éta pamaén jadi pohara, pohara alus teuing. Pamaén luhur ngakuan yén unggal kaputusan kedah tumut kana sababaraha faktor, sareng éta hartosna konsentrasi anu langkung penting tibatan maksa dina kaméra.

PokerStars Big 20 - 2010: poker pikeun nempoan TV jeung streaming

Poker janten tontonan streaming

Tingali, sababaraha pemirsa mendakan ieu pikaboseneun. Pamaén teu nyarita. Pamaén nyandak waktos maranéhanana dina kaputusan. Pamaén teuing analitis. Pamuter ngajaga pot leutik. Teu aya anu kantos dicobian. Dina poé mimiti, anjeun malah teu bisa ningali kartu pamuter iwal aya gelut. Pikeun pemirsa dididik dina éta pakét sorot, éta gugah kurang ajar jeung bagja.

Dasarna, sadaya unsur intrinsik poker tingkat luhur, hal-hal anu ngajantenkeun siaran otentik, mangrupikeun hal-hal anu ayeuna ngaganggu sababaraha pemirsa. Jalma humandeuar yén “kapribadian” geus ngiles tina poker , sanajan ieu téh naon turnamén poker bener Sigana mah.

BOOM KEDIDAN

Dina waktos anu sami, sababaraha pamaén top anu ékspérimén sareng streaming live poker online di internet. Tilas Tim PokerStars Pro Jason Somerville mangrupikeun jalma anu paling dipercaya pikeun ngenalkeun poker kana platform siaran online Twitch nascent, sareng rébuan jalma mimiti ningali anjeunna maénkeun kaulinan online-patok luhur.

Somerville sampurna pikeun ieu. Anjeunna pamaén tingkat luhur anu kungsi diajar sarta prospered di poker salila taun booming mimiti, babagi imah na pangaweruh jeung elit pangheubeulna America urang. Tapi anjeunna ogé tukang dongéng anu lahir, tiasa nyarios sacara bébas sareng lancar dina rupa-rupa topik, sadayana tanpa kaleungitan ujungna. Komentator aya hubunganana sareng observasi sareng patarosan ngeunaan maénna, anu dijawab ku Somerville. Tapi anjeunna oge bisa ngobrol ngeunaan NFL lamun anjeunna kaluar kartu, tetep paguneman ngalir.

Jason Somerville mangrupikeun salah sahiji streamer Twitch anu pangheulana

Sanajan loba skepticism, Somerville confidently diprediksi yén Twitch poker bakal nyieun badag – sarta anjeunna kabukti bener. Poé ieu, puluhan rébu jalma nyocogkeun pikeun nonton streamers poker luhur, sareng roster Tim Pro ayeuna didominasi ku anu pangsaéna.

Bari loba streamers oge pamaén poker unggulan, éta bakat sekundér. Kami deui ka titik dimana skill poker kirang penting batan kapribadian pikeun suksés dina domain ieu. Pamirsa hoyong kahaneutan, papacangan, sareng hiburan; rounds turnamén jero tur tips strategi mangrupakeun bonus wilujeng sumping.

poker datangna FULL bunderan

Sadaya ieu mawa urang deui ka True Geordie, sareng acara hebat anu bakal urang tingali wengi ayeuna.

Hiji video obsesip timer confessed, Davis tumuwuh nepi di hareup kaméra, ngarekam obrolan-Na jeung babaturan jeung kulawarga, atawa ngumbara ngaliwatan kampung halaman sarta saluareun. Anjeunna lajeng mimiti disiarkeun paguneman na diantara babaturan ngeunaan maén bal, nu mindeng robah jadi rants ngeunaan tercinta Newcastle United FC. Anjeunna host podcast ngeunaan maén bal, tapi éta ngan lumrah on Twitch, dimana anjeunna manggihan yén jalma bakal ngarasakeun ningali manehna “Ngan Ngobrol” lamun obrolan téh cukup senang.

Davis jeung babaturanana ogé cinta maén poker , sarta aranjeunna kapanggih yén maranéhna bisa neruskeun obrolan bari nambahkeun sababaraha kompetisi meriah. Poker pisan sosial sahingga sampurna pikeun grup ieu. Lantaran kitu “The Showdown” jadi fixture on saluran kantos-ngembangna True Geordie urang, dimana sakabeh pamaén hayang meunang sarta nyandak kaulinan cukup serius yén éta teu murni lotre a, tapi dimana maranéhna ogé nempatkeun kirang tekenan kana meunang unggal ukuran alungan. sapuk jeung sampurna ku solver masalah.

Kalayan aliran anu saé, Lex Veldhuis sareng Spraggy ogé ngiringan pertandingan wengi ayeuna, sareng komentator PokerStars Joe Stapleton, ngobrol. jeung Poker kudu tingkat kahiji. Sareng aya tiket EPT London Main Event ogé. Lalajo ti 7pm pikeun manggihan saha nu meunang.

DIMANA NANGTON

The Real Geordie: The gelut ti EPT Barcelona bakal disiarkeun dina:

PokerStars’ Kedutan jeung Youtube saluran
jeung
Leres Geordie Kedutan saluran.

#Siaran #poker #ngahontal #jangkung #anyar #kalawan #True #Geordie #Showdown #hirup #Barcelona