Spaggy organizes Showdown, ngaklaim tiket EPT London

Spaggy organizes Showdown, ngaklaim tiket EPT London

Awas, London. Spraggy bakal maénkeun Acara Utama EPT!

Éta headline ti EPT Barcelona sanggeus Tim PokerStars Duta-Benjamin “Spraggy” Spragg pikeun masihan anjeunna ngaran lengkep-meunang Leres Geordie: Showdown turnamén husus maén tadi peuting.

Éta ngan ukur acara anu diondang, disiarkeun langsung ti kamar turnamén EPT di Barcelona, ​​​​sareng henteu écés lami-lami yén aranjeunna maén pikeun naon waé imbuhan kauangan.

Atmosfir riang jeung rileks; fokus kana senang leuwih ti crushing jiwa silih urang kalawan kaahlian poker piercing. Sanajan kitu, aya hiji hadiah badag ditawarkeun: a £ 5,300 mésér-in pikeun EPT di London, dijadwalkeun pikeun Oktober.

Line-up True Geordie Showdown (lr): James Hartigan (komentator), Brian Davis, Lex Veldhuis, Spraggy, Joe Stapleton, Rory Jennings, Adam McKola

Antara sakabeh obrolan jeung banter, aranjeunna junun maén sababaraha kartu. Sareng gancang Spraggy sareng Rory Jennings, salah sahiji kru streaming True Geordie, sumping ka payun.

Saatos période buybacks, Spraggy ngéléhkeun Joe Stapleton munggaran dina fase freezeout, sarta Jennings geuwat dispatched sasama streamer Adam McKola. Jennings lajeng maénkeun dua leungeun badag ngalawan Lex Veldhuis (tingali klip handap), nu réngsé kalawan ukur tilu pamaén sésana. Spraggy teras janten anu ngirim True Geordie – alias Brian Davis – kaluar tina turnamén sorangan dina tempat katilu.

“Kuring vs anjeun, Rory,” ceuk Spraggy salaku dua disiapkeun maén keur tikét badag.

“Anjeunna mangrupikeun pamaén anu paling maju ti saprak urang mimiti maén babarengan,” saur Davis ngeunaan sobatna Jennings. “Upami urang jujur, anjeunna leres pisan mimitina. Anjeunna ngalakukeun amazingly. Abdi henteu percanten.”

Jennings ngamimitian fase ieu kaulinan kalayan kaunggulan chip, tapi Spraggy ngoleksi ganda masif lajeng nyandak chip panungtungan Jennings nalika Jennings bisa ngalakukeun saeutik sejenna tapi buta aranjeunna.

Ieu dinten tangguh pikeun Rory Jennings

Spaggy ngan boga 6♦4♦ tapi lucrative run-out nempo manehna posing jeung eta dua kartu pikeun poto unggul.

“Lamun Spraggy meunang, dulur booes,” ceuk McKola, sarta balaréa éta thrilled pikeun ngalakukeunana.

“Nyandak bagian éta senang,” ceuk Spraggy. “Tapi éta kameunangan anu diitung. Anjeunna ngagaduhan dinten anu saé, tapi kuring nampi piala sareng lima rébu dolar.”

Ahirna ejekan éta keprok nalika Spraggy ngagungkeun kameunangan sareng Davis nawiskeun pamikiran-Na dina True Geordie: Acara Showdown munggaran tina festival poker live.

“Seueur hatur nuhun ka sadayana,” saur Davis. “Hatur nuhun pisan ka sadayana anu parantos damel di tukangeun layar. Éta endah pisan. Ieu mangrupikeun salah sahiji dinten karesep kuring anu kantos ngalaman. Kami di alam impian… Sampai jumpa di lain masa. Roti bakar!”

Leres Geordie alias Brian Davis

leungeun kiwari

Ieu kaputusan tangguh pikeun Rory Jennings, anu boga kasempetan pikeun knocked kaluar Lex-jeung meunang sagala kamulyaan nu lumangsung kalawan eta-tapi anu jelas hanjelu ku prospek nyieun kaputusan pikeun leuwih ti sapertilu tumpukan na. kaayaan Jennings ‘bakal wawuh ka saha anu geus kungsi maén poker ngalawan pamaén anjeunna terang anu leuwih ngalaman.

Oké, jadi éta teu balik nurutkeun rencana pikeun anggota awak True Geordie urang, tapi anjeunna boga kasempetan pas sanggeus meunang dendam na gancang sarta decisively.

Kalawan ngan Spraggy na Jennings ditinggalkeun dina turnamén, dealer ditarik kaluar dek lengkep tiis.

Sareng Spraggy tiasa nyandak chip ahir Jennings ku genep luhurna:

#Spaggy #organizes #Showdown #ngaklaim #tiket #EPT #London