Stratégi poean: Andre Akkari on kumaha carana ngahontal tabel final

Stratégi poean: Andre Akkari on kumaha carana ngahontal tabel final

Dina Stratégi Harian dinten ieu, anu cemerlang Brasil Andre Akkari ningali kana prosés ngarobah jangka panjang kana penampilan ahir dina méja.


Dinten Jumaah sareng Saptu, pamaén dina Acara Utama EPT Barcelona bakal gaduh hiji hal dina pikiran: ngahontal méja final. Aya 60 di antarana, tina 2.294 entri, masih aub dina waktu dahar beurang Jumaah, tapi ngan dalapan ditinggalkeun dina ahir Saptu peuting.

Ieu mangrupa tahap penting tina sagala turnamén poker, sarta Tim PokerStars Pro Andre Akkari weruh eta kacida alusna. Anjeunna réngsé kalima di dieu di Barcelona dina 2017, sarta geus pasti nyieun loba tabel final séjén, kaasup dina acara Dunya Series. Anjeunna sigana jalma anu pangsaéna pikeun naroskeun tip ngeunaan cara ngadamel dorongan kana tahap anu paling jero.

Tong teuing obsess pikeun ngahontal final, sabab anjeun tiasa sono hal-hal penting ayeuna
Lamun tetep fokus dina tabel panungtungan wungkul, Anjeun bisa jadi teu bisa difokuskeun naon kudu difokuskeun ayeuna. Anjeun kudu fokus leungeun ku leungeun, dina sakabéh pamaén dina tabel Anjeun, naon maranéhna pikir. Anjeun kudu nangtoskeun sabaraha dulur pikir ngeunaan tabel final, sabaraha maranéhna rék ka dinya. Kusabab éta cara anjeun tiasa nempatkeun tekanan ka aranjeunna, anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta. Abdi henteu nyangka aya tujuan sanés tibatan meunang turnamen. Méja final teu win a. Anjeun kedah nyobian meunang max. Anjeun kudu néangan kasempetan dina tabél, lamun lawan anjeun fokus kana hal sejenna. Éta meureun sieun mun muka rentang maranéhna ilaharna maénkeun kalayan, sangkan anjeun bisa ngamangpaatkeun éta. Anjeun tiasa bet tilu kali saloba, sarta aranjeunna bisa melu leungeun badag, malah lamun boga hal kawas patandingan jack-opat, aranjeunna bisa melu a salapan saku, dalapan saku. Ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun anjeun. Éta naon anu kuring usahakeun, sareng éta hasil.

.

Pantau tumpukan anjeun sareng tumpukan batur sareng saluyukeun sasuai

Mun kuring éta pamimpin chip, meureun bakal nyingkahan tumpukan leutik, sabab bakal nekat ganda. Tapi tumpukan sedeng, abdi bakal nyobian nempatkeun loba tekanan dina aranjeunna, utamana tempat kadua, pamaén tempat katilu dina tabél. Aranjeunna anu bakal ngalipet langkung seueur, janten anjeun kedah ngamangpaatkeunana. Anjeun tiasa maén dina posisi ngalawan aranjeunna. Lamun aya pamaén kalawan dalapan blinds badag atawa 10 blinds badag, teu alus pikeun mencet aranjeunna, sabab lamun aranjeunna meta, mangka anjeun kudu nelepon. anjeun ngaapresiasi. Anjeun bisa jadi kudu nelepon tujuh blinds badag, dalapan blinds badag kalayan leungeun goréng sarta ngan teu dianggo pikeun anjeun. Tapi mun anjeun nempatkeun tekanan dina 15 blinds badag, 17 blinds badag, 18 blinds badag, lajeng éta gede pikeun urang. Kusabab lamun pencét jeung maranéhna ngaréaksikeun, urang ngan bisa melu.

Upami anjeun tumpukan pondok …
Lajeng anjeun kudu ngamangpaatkeun tumpukan badag. Upami aranjeunna muka pisan, upami aranjeunna saé sareng aranjeunna nyobian nahan tekanan, buka sajumlah ageung, teras anjeun tiasa ngamangpaatkeun. Kadang leungeun kawas raja dalapan, raja salapan, ratu salapan, ratu sapuluh, ieu leungeun anjeun bisa maénkeun ngalawan aranjeunna kalayan hiji kaunggulan. Anjeun kedah nyandak inisiatif. Anjeun teu tiasa sieun. Kadang-kadang anjeun gaduh jas raja-sapuluh sareng pamimpin chip kabuka, sareng anjeun sapertos, ‘Oh gosh.’ Tapi raja sapuluh maén superbly ngalawan pamimpin chip. Anjeun kudu muterkeunana. Entong sieun.

Lalajo kumaha lawan anjeun ngarobih kaulinanna
Aya kurva, sakumaha dina bagan, pikeun kumaha agrésif anjeun tiasa maén. Lamun aya bewara yén tabél téh dumadakan pisan pasip, jeung dulur ngan nyobian nahan nepi ka tabel panungtungan, anjeun tiasa nempatkeun leuwih tekanan dina aranjeunna. Ieu ampir unbelievable kumaha agrésif anjeun didieu. Anjeun tiasa muka konci 60 persén leungeun. Teras nalika anjeun ngahontal 30 final atanapi 20 final, anjeun muka konci 50 persen. Biasana henteu nguntungkeun maén sapertos kitu, tapi dina kaayaan sapertos kieu, éta. Lamun jalma geus nyerah, Anjeun kudu maén kawas éta. Pamaén anu berpengalaman ngalakukeun éta sepanjang waktos.

Identipikasi pamaén anu ngan harepan naek tangga
Lamun ningali sababaraha urang sangsara, berjuang, wondering ngeunaan raises jeung hal kawas éta, Anjeun kudu jadi sadar eta. Anjeun tiasa ningali saha ningali dina layar TV sadaya waktu, tingali payouts sarta pamaén ninggalkeun, naon luncat bayar salajengna. Nu bakal ngarobah rentang. Ieu bakal ngarobah rentang maranéhanana, sarta anjeun bakal kudu ngaluyukeun rentang Anjeun. Tapi lamun teu fokus, Anjeun meureun moal ningali eta. Bari dek keur shuffled, néangan sababaraha émbaran nu bisa Anjeun pake pikeun ngamangpaatkeun eta. Abdi percanten nyali abdi; Kuring bakal nengetan hal sarta ngagunakeun informasi éta. Jelas sakapeung kuring ngalakukeun kasalahan. Bisa jadi carita palsu. Kadang-kadang hal teu naon pikir. Tapi lolobana waktu gawéna. Upami anjeun tiasa ngadamel panyesuaian, éta tiasa ngabantosan anjeun ka ditu, dugi ka tilu anu terakhir, anu terakhir.

Ulah ngantep teuing ati-ati ngaruksak kasempetan sakali-dina-a-hirup anjeun
Kuring teu nyarankeun ngan nyobian lengkah nepi ka luncat payout salajengna. Hese pisan pikeun ngahontal final 30 atanapi final 40, sareng ampir teu mungkin pikeun amatir anu leres pikeun meunang turnamen sapertos kieu, janten upami jagat raya masihan anjeun kasempetan, anjeun kedah nyobian nyandak éta. Tong bagja meunang 18, atanapi 22, éta sanés carita anu saé. Anjeun teu hoyong nyarios ka budak anjeun yén anjeun rengking ka-23 dina EPT Barcelona sataun. Anjeun bakal ngabejaan carita alus lamun meunang katilu atawa kadua atawa utamana lamun ngéléhkeun . Janten upami anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun ka ditu, perjuangkeun éta. Entong sieun. Entong nyerah.

André Akkari: Henteu fokus kana final tiasa ngabantosan anjeun dugi ka final

Janten unpredictable, sarta jadi agrésif
Skenario hal anu paling parah pikeun pamaén anu berpengalaman nyaéta nyanghareupan amatir anu siap maén deui. Upami anjeun gaduh amatir anu teu sieun anu sok némbak pélor, anjeun bakal nyarios, ‘Bangsat!’ Pamaén anu berpengalaman bakal nyobian ngamangpaatkeun sareng aranjeunna antukna bakal nyobian imut. Pamaén anu berpengalaman bakal nyobian imut. Aranjeunna bakal nganggap anjeun kedah ngalipet sadaya waktos, tapi anjeun tiasa ngajantenkeun aranjeunna hésé. Aranjeunna muka, anjeun nyorong. Aranjeunna muka, anjeun nyorong. Upami kuring nyanghareupan pamaén sapertos kieu, kuring bakal mikir, ‘Duh Gusti! Kuring nyaho manehna teu boga leungeun sadaya waktu, tapi kuring ogé, jadi kuring teu bisa ngalakukeun nanaon ngeunaan eta.’ Éta jinis réaksi anu anjeun pikahoyong. Kuring yakin éta nguntungkeun. Tapi kalolobaan pamaén rekreasi moal ngalakukeun éta. Aranjeunna bakal ngajalankeun.

Kasempetan anjeun badarat dina tabel fitur ayeuna naék. Sareng éta mangrupikeun hal anu saé
Upami anjeun nuju kana tabel fitur pikeun kahiji kalina, anjeun nyandak sadayana anu kuring nyarioskeun, sareng ngalakukeunana langkung intensif. tabél TV ngajadikeun pamaén ngalaman pamer leuwih. Éta rék némbongkeun naon maranéhna terang ngeunaan poker . Éta rék maén deui. Éta rék maok curtain nu. Mun anjeun saurang pamaén amatir, anjeun bisa ngamangpaatkeun ieu malah leuwih. Anjeun terang aranjeunna bakal. Tapi sakapeung, sanajan anjeun terang, anjeun henteu ngaréspon. Anjeun pikir, ‘Oke, abdi bakal antosan. Meureun lain waktu kuring bakal meunang hiji as-ratu.’ Anjeun moal meunang eta. Éta moal datang. Anjeun kudu ngamangpaatkeun naon di hareup anjeun. Tabel fitur dina pendapat abdi, mangrupa kasempetan gede pikeun pamaén amatir. Upami kuring aya di dinya – nyaéta, pamaén anu berpengalaman – panginten kuring bakal ngarobih sakedik. Kuring bakal leuwih agrésif, sabab kuring yakin pamaén amatir bakal leuwih sieun. Tapi upami anjeun pikir sanés, anjeun bakal tiasa ngamangpaatkeun.

#Stratégi #poean #Andre #Akkari #kumaha #carana #ngahontal #tabel #final