agen slot online

WCOOP 2022: Yan ngalangkungan garis nalika Berggren nambihan kameunangan 2022 kana kasuksésan taun ka tukang

pamuter poker David Yan pa EPT Monte Carlo

Pembaruan dinten ieu tina 2022 World Championship of Online Poker (WCOOP) dina PokerStars, nampilkeun sadaya beja panganyarna.

Sorotan poé ieu


Tukangeun JURNAL

Yan tungtungna nyebrang garis: Aya loba pamaén anu geus runners nepi sababaraha kali salila WCOOP ieu, kaasup sakabeh bos anu ogé geus meunang sababaraha kali. Tapi nepi ka tadi peuting, Selandia Anyar David “Miss Oracle” Yan meureun panginten éta sanés taun. Anjeunna réngsé kadua tilu kali tapi pernah ngagantung medali emas sabudeureun beuheung na.

pamuter poker David Yan pa EPT Monte Carlo

Tilu detik sareng ayeuna anu munggaran pikeun Yan

Tapi dinten ieu, mangga jelas luhureun podium. Yan geus ngalakukeun eta. Anjeunna sumping munggaran ti widang 119 éntri dina $5K WCOOP 97-H, nu earned anjeunna rapih $130,416. Anjeunna meunang eta. Tangtu éta luhung, featuring David “dpeters17”, Timoteus “Tim0thee” Adams, Artem “veeea” Vehznekov, Jans “Graftekkel” Arends, Vicente “vicenfish” Delgardo na Talal “raidalot” Shakerchi dina tabel final. Tapi Yan ngéléhkeun aranjeunna sadayana sareng ayeuna, tungtungna, juara WCOOP.

Balik-ka-balik pikeun Berggren: Swédia Andreas “mrAndreeew” Berggren mangrupakeun pamuter unggal reporter turnamén online weruh ogé, kalawan string panjang hasil tinggi-profil Manjang sahenteuna dasawarsa. Parantos janten juara SCOOP dua kali, Berggren kedah ngantosan dugi ka Senén wengi kanggo kéngingkeun gelar WCOOP karir kadua na, tina acara mésér WCOOP 97-M NLHE $ 530, anu sumping kalayan biaya $ 74,614.

Dua pikeun Berggren

Berggren saméméhna meunang di WCOOP taun ka tukang, lamun meuli-di éta sami, tapi kaulinan ieu campuran hold’em / PLO. Kapungkur, aya 322 éntri sareng waktos ieu 898. Janten sadayana langkung ageung. Sareng Berggren ayeuna dina daptar juara ganda.

Brazil ngahontal rekor gelar: Tilu tina genep acara anu réngsé dina Senén wengi dimeunangkeun ku Brazilians, bringing total nagara urang pikeun WCOOP ieu ka 57. Éta kameunangan paling kantos dihontal ku nagara tunggal salila WCOOP a – cocog total nyekel ti taun ka tukang, Anjeun ditebak eta , Brazil.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Turnamén réngsé: 280
éntri: 788.773 (kaasup 186.594 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $71,756,585
Hadiah tempat kahiji: $12,289,239 (kalebet hadiah $2,639,683)
Turnamén anu lumangsung: 6
Turnamén dimimitian dinten ieu: 9

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


JUARA GANDA

Pamuter poker Rui Ferreira di EPT Barcelona dina 2018

Rui Ferreira: Opat dina sataun

Pamaén di handap ieu geus meunang leuwih ti hiji gelar salila WCOOP taun ieu:

Opat kameunangan: Rui “RuiNF” Ferreira

TILU KEMENANGAN: Ognjan “cocojamb0” Dimov, Joao “Naza114” Vieira, “roo_400”, Tobias “Senkel92” Leknes, “Dainiux”

DUA KEMENANGAN: buaya14, Beriuzy, Simon “C. Darwin2″ Mattsson, “drew.derzh”, Eduardo “Eduardo850” Silva, Christian “eisenhower1” Jeppsson, FONBET_RULIT, meunang pwned, Adam “ISmellToast” Crawford, jokkee_apart, nomalice, Jibril “pinguinho” Baleeiro”, Robinlo “robinholike” Glaser, SerVlaMin, Ronan “Sw33ney” Sweeney, T0X16-.


nonton kedutan

Naha kahirupan Lex Veldhuis janten meme?

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


DEWAN PIMPIN NAGARA

Brazil geus ngahontal rekor sorangan, sedengkeun kameunangan David Yan nempatkeun Selandia Anyar dina penerbangan luhur pikeun kahiji kalina taun ieu. Aya 42 nagara anu ngahasilkeun juara ayeuna.

Klasemen ayeuna:

57 judul – Brazil
28 – Inggris
23 – Austria
14 – Norwégia, Swédia
12 – Jérman
11 – Ukraina
10 – Kanada, Romania
8 – Bulgaria, Finlandia
7 – Bélarus
6 – Hungaria, Monténégro
5 – Kazakhstan, Lituania
4 – Andorra, Argéntina, Malta, Méksiko
3 – Dénmark, Irlandia, Polandia
2 – Bélgia, Kroasia, Éstonia, Kyrgyzstan, Moldova, Maroko, Peru, Swiss, Uruguay
1 – Arménia, Kamboja, Céko, Yunani, Indonésia, Selandia Anyar, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Klasemen panganyarna dina sadaya papan pamimpin utama

SAMPURNA

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 2.235 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 1.850
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.745
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 1.640
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.495

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.255 titik
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.045
3 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 905
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 870
5 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 800

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 860 titik
2 – Scarmak3r, Slovénia – 560
3 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 550
4 – James “TheDrunkLife” Whittet, Hungaria – 530
5 – sorangan, Bulgaria – 440

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – AwadeuS, Thailand – 605 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 590
3 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 580
4 – ekvilibryst, Ukraina – 550
5 – FONBET_RULIT, Monténégro – 545

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa 27 Séptémber

Ieu Salasa panungtungan WCOOP, nu hartina final Super Salasa. Aya ogé acara Zoom Heads Up, anu matak pabalatak. Ngarasakeun.

12:30: WCOOP 99 – NLHE Super Salasa
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $100K, $250K, $400K

13:30: WCOOP 100 – NLHE / PLO 6-Max
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $20K, $60K, $85K

15:30: WCOOP 101 – Progresif NLHE Jumlah KO ngadeukeutkeun huluna Up
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $60K, $200K, $250K


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Dinten 9: Tilu pikeun Ferreira endah pisan

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda
Dinten 12: Vieira meunang deui sakumaha Lakemeier meunang badag
Poé 13 kasimpulan
Dinten 14: Leonard meunang undian kahiji
Salapan pikeun Vieira sareng dalapan pikeun Leknes dina sababaraha dinten
poe 15: Badziakouski maéhan Super High Roller
Dinten 16: Ferreira stunning sakumaha Clark jeung Cowan meunang kahiji
poe 17: Tilu winners triple deui, kaasup kasalapan pikeun Leknes

#WCOOP #Yan #ngalangkungan #garis #nalika #Berggren #nambihan #kameunangan #kana #kasuksésan #taun #tukang

Kumaha jeung naha anjeun kudu gabung Rafael ‘GM_VALTER’ Moraes Imah Kaulinan klub

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Dina tulisan ieu, anjeun bakal diajar langkung seueur ngeunaan Twitch streamer Rafael “GM_VALTER” Moraes sareng kumaha gabung klub Home Games na, dimana anjeun tiasa maénkeun kaulinan komunitas sareng meunang hadiah ekslusif.


Rafael ‘GM_VALTER’ Moraes

Rafael Moraes éta pamaén catur semi-profésional anu engké tos ka poker . Tétéla éta salah sahiji kaputusan pangalusna anjeunna kantos dijieun. Taun 2019, Moraes, anu maén dina nami layar GM_VALTER” dina PokerStars, janten pamaén Brasil munggaran anu meunang hadiah $ 1 juta tina hiji MTT.

Prestasi Moraes kalebet kéngingkeun dua piala SCOOP (paling anyar dina 2022), tabel ahir dina acara Blowout Series sareng Turbo Series, sareng hasil biasa dina MTTs-stake tinggi.

Aktif dina sirkuit poker hirup, Moraes boga $ 1,6 juta dina winnings turnamén hirup babarengan jeung jutaan dollar dina online poker tunai. Skor lempeng pangbadagna na nyaéta tempat katilu dina $ 568,200 EPT Monte Carlo Acara Utama.

Dina Séptémber 2021, saatos kasuksésan na langsung sareng online, Moraes ngagabung sareng Tim PokerStars Pro.

“‘Kuring geus salawasna ngimpi ngalambangkeun PokerStars. Éta mangrupikeun halaman wéb dimana kuring mimiti maén, dimana kuring meunang gelar anu munggaran, sareng dimana kuring nampi hadiah paling seueur. Ngabogaan kasempetan pikeun mangaruhan masarakat sareng ngabantosan kamekaran poker di Brazil mangrupikeun impian anu leres, ”saur Moraes.

Moraes mangrupikeun streamer Twitch kalayan pengikut satia ampir 20,000 pemirsa. Mikat bagian badag tina panongton Brasil, ngalirkeun MTT nyaeta patok luhur sarta nembongkeun lalampahan na di sababaraha turnamén toughest PokerStars ‘. Parios saluran Twitch na dina RafaelMoraesGM.

Fans of Moraes, alias GM_VALTER, ogé bisa gabung na Homes Kaulinan Club, dimana anggota komunitas kedutan na bisa bersaing pikeun tiket poker jeung hadiah ekslusif.


LEUWIH TENTANG GM_VALTER:
MORAES gabung tim pro | JUDUL SCOOP KADUA


CARA ngagabung GM_VALTER Imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Rafael Moraes, Nosso Boteco, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub gm_valter Home Game:

Nomer Klub: 186797
Kode Uleman: vamooobrasil

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Moraes bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan RAFAEL MORAES HOUSE?

Sapanjang 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet Rafael “GM_VALTER” Moraes.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina PokerStars Blog pikeun detil nu langkung lengkep ihwal promosi.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Home Game Moraes ayeuna!


CLUB HOME séjén kaulinan
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB
Gabung FINTAN imah kaulinan CLUB
Gabung PYEFACEPOKER imah kaulinan CLUB
Gabung imah karapihan & CINTA kaulinan CLUB
Gabung ka MAJINS imah kaulinan CLUB

#Kumaha #jeung #naha #anjeun #kudu #gabung #Rafael #GMVALTER #Moraes #Imah #Kaulinan #klub

WCOOP 2022: Sembilan untuk Vieira, delapan untuk Leknes pada hari kelipatan ganda

WCOOP 2022: Sembilan untuk Vieira, delapan untuk Leknes pada hari kelipatan ganda

Apa yang sudah menjadi Kejuaraan Dunia Poker Online (WCOOP) 2022 yang luar biasa menjadi lebih menakjubkan karena beberapa seri hebat sepanjang masa unggul sekali lagi. Jangan lewatkan pembaruan sensasional hari ini dari tabel PokerStars…


UTAMA HARI INI

  • Hari kelipatan saat WCOOP menjadi pisang
  • Kesembilan untuk Vieira; kedelapan untuk Leknes
  • Hat-trick untuk Dimov; empat juara ganda
  • Van Brabander adalah Juara Dunia Wanita!

DI BALIK JURNAL

Satu lagi kesuksesan bagi Vieira

Vieira mencatat peringkat ketiga, kesembilan secara keseluruhan, pada hari kelipatan ganda: WCOOP secara resmi menjadi pisang pada Selasa malam ketika kami melihat dua juara tiga kali dan empat juara ganda lainnya muncul, serta dua acara Kejuaraan Dunia bermain untuk pemenang mereka.

Semua detail ada di bawah, tetapi kita akan mulai dari atas: Joao “Naza114” Vieira memenangkan gelar WCOOP ketiga yang brilian tahun 2022 tadi malam ketika dia mengalahkan acara Triple Draw $2K 2-7, mengalahkan bidang kecil 34 entri untuk mengambil $32.231 lainnya. Jelas ini bukan acara besar, dan pembayarannya hampir tidak akan tercatat di buku besar karirnya.

Tetapi ini adalah kedua kalinya Vieira memenangkan tiga gelar dalam satu WCOOP (dia juga melakukannya pada tahun 2019) dan Vieira sekarang memiliki sembilan kemenangan WCOOP dalam karirnya, yang menempatkannya di posisi teratas sepanjang waktu, dengan Denis “aDrENalin710” Strebkov. Ketika Anda mempertimbangkan bahwa Vieira juga menempati posisi kedua dalam empat acara tahun ini — termasuk satu malam terakhir — Anda mungkin bisa mendapatkan gambaran tentang betapa hebatnya seri ini bagi pemain Portugis yang berbasis di Inggris.

Tiga untuk Vieira? Dimov: “Pegang bir saya”

Hat-trick yang besar untuk Dimov: Memenangkan tiga turnamen WCOOP selama satu seri adalah pencapaian yang spektakuler, tapi Ognjan “cocojamb0” Dimovyang menyelesaikan hat-trick 2022 tadi malam, telah melakukannya di tiga turnamen seri terbesar.

Dimov, dari Bulgaria, tadi malam menurunkan NLHE High Roller pembelian $ 5.200, perbankan $ 160.277, di depan bidang 159-entry bintang. Pada akhir pekan pertama WCOOP, Dimov memenangkan High Roller $10K, seharga $230K, dan dia belakangan memenangkan turnamen buy-in 6-Max $215, dengan lebih dari 1.100 entri.

Sebagai indikasi kekuatan lapangan yang dia kalahkan tadi malam, Dimov harus mengalahkan David “dpeters17” Peters, yang tersingkir di posisi ketiga, dan Yuri “theNERDguy” Dzivielevski, yang berada di posisi kedua.

Kedua pemain yang kalah itu baru-baru ini kembali ke meja online setelah bertamasya di tempat lain, dan menunjukkan bahwa permainan taruhan tinggi akan menjadi jauh lebih sulit lagi. Tidak masalah bagi Dimov, yang kini memiliki empat gelar WCOOP atas namanya.

Juara Dunia Van Brabander

Van Brabander adalah Juara Dunia terbaru: Upaya Georgina “GJReggie” James untuk menjadi Juara Dunia dalam acara wanita pertama WCOOP membawanya ke posisi ketujuh, dari field 78, dan bayaran $3,014. Namun, orang yang bangun pagi ini sebagai Juara Dunia yang sebenarnya adalah pemain lain dengan koneksi PokerStars: mantan Teman PokerStars Charlotte Van Brabanderdari Belgia.

Van Brabander menghabiskan beberapa tahun mewakili Red Spade, sekitar tahun 2013, dan masih memainkan banyak poker, dengan nama layarnya “Sjlot“. Dia adalah salah satu dari tumpukan pendek yang kembali untuk hari kedua tabel final Kejuaraan Dunia Wanita, tetapi berjuang ke puncak dan mengklaim hadiah pertama $ 15.886. Ada kumpulan hadiah $65.000 untuk yang satu ini, dan finalnya disiarkan langsung di saluran PokerStars. Harapkan ini menjadi perlengkapan di seri PokerStars utama.


LEBIH LANJUT TENTANG WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | UTAMA SERI
HASIL 2002-2021 | TAHUN KE TAHUN | JUARA GANDA
HALAMAN WCOOP RESMI | SEMUA LAPORAN BLOG | UNDUH DAN MAINKAN!


Leknes menang lagi

Delapan untuk Leknes! Itu semua perjalanan kembali pada akhir pekan pembukaan WCOOP yang terakhir kami tulis Tobias “Senkel92” Leknes sebagai juara WCOOP. Dengan standar normal, itu belum lama ini. Bagi Leknes, itu pasti terasa seperti selamanya.

Leknes adalah juara biasa di semua seri utama PokerStars, dan dia membuktikan keahliannya lagi tadi malam, menurunkan $ 530 buy-in PLO8 6-Max, seharga $ 20.155. Itu adalah kemenangan kedua Leknes tahun ini (dia berada di urutan kedua dalam dua turnamen lainnya, dari beberapa tabel final) dan kemenangannya kedelapan secara keseluruhan, terbentang dari tahun 2017 hingga sekarang.

Sekarang tahun ketiga dia telah memenangkan lebih dari satu gelar dalam seri WCOOP, dan dia jelas masih dalam performa yang mengagumkan. Jangan bertaruh bahwa itu akan menjadi yang terakhir baginya.

Vieira ditolak karena “roo_400” membuatnya menjadi dua: Seperti yang telah disinggung sebelumnya, WCOOP luar biasa Joao “Naza114” Vieira mungkin akan lebih baik lagi, karena ia juga telah menjadi runner up empat kali. Itu termasuk acara tadi malam saat Vieira dikalahkan ke tempat kedua di Kejuaraan Dunia $ 2K dari 8-Game, kalah dari Kanada “kamar_400“. Sebagai gantinya, roo_400 membukukan kemenangan kedua dari seri ini.

Seperti yang diharapkan untuk Kejuaraan Dunia dalam turnamen yang menguji keterampilan serba dalam delapan varian poker, lapangan terdiri dari poker online yang hebat dan bagus. Tobias “Senkel92” Leknes membuat tabel final lainnya, dan semua dari tiga pemain terakhir — roo_400, Vieira dan Renan “Internett93o” Carlos Bruschi, memiliki setidaknya satu kemenangan di WCOOP tahun ini. Angkat topi untuk roo_400 karena mencatat ini, menyimpan $41.464 dan menambahkan gelar ini ke kemenangan PKO NLHE $530 dari seri sebelumnya.

Jeppsson adalah juara ganda untuk 2022 juga

Jeppsson kembali ke atas: Beberapa juara sekarang semakin banyak dan cepat di WCOOP tahun ini, seperti Kristen “eisenhower1” Jeppsson juga memenangkan gelar WCOOP keduanya dari seri pada Selasa malam.

Jeppsson, salah satu pembangkit tenaga poker online terlama, mengalahkan bidang 249 entri dalam pembekuan $ 1K NLHE tadi malam, memilih $ 47.880 untuk masalahnya. Jeppsson adalah penggerak utama dalam dominasi awal poker online Swedia, dan memenangkan gelar WCOOP pada tahun 2015 dan 2016, masing-masing, pada saat itu dia sudah menjadi sosok yang akrab di semua MTT besar. Dia masih pergi, dan itu sekarang empat kemenangan karir WCOOP, dengan satu minggu seri masih tersisa.

T0X16- gandakan: Dua pemain diminta untuk melihat angka di akhir WCOOP 66-M, NLHE pembelian $ 530 tadi malam, dengan sisa 1.394 bidang yang kuat sudah berangkat. “3betwizkid” Inggris mengamankan diri mereka $87,664, yang menjadi hadiah tempat kedua mereka, sebagai “T0X16-” melanjutkan untuk mengklaim posisi teratas dan mendapatkan $95.500.

Kita tidak dapat mengetahui pemikiran di balik keduanya ketika mereka menyetujui kesepakatan (hadiah pertama dan kedua asli adalah $106.937 dan $76.277), tetapi untuk “T0X16-“, ini juga merupakan kesempatan untuk menjadi juara ganda. Pemain Austria memenangkan $55 Sunday Warm-Up sebelumnya di WCOOP ini seharga $30.702, dan sekarang berada di antara para superstar sebagai juara WCOOP dua kali untuk tahun 2022.

Mungkin berbeda untuk Glaser: Di tengah semua kemenangan berganda yang luar biasa tadi malam, catatan kaki singkat: laporan ini bisa jadi sangat berbeda. Benny “RunGodlike” Glaser menjadi runner-up dalam Undian Tiga Kali FL 2-7 senilai $22 tadi malam, kalah unggul dari “14Sebas°°/M” dari Polandia. Glaser telah memenangkan dua gelar tahun ini, tapi itu miliknya kelima kekalahan telak. Di dunia yang sedikit berbeda, kita bisa saja membicarakan tentang Glaser tujuh kali…


JUARA GANDA

Para pemain berikut telah memenangkan lebih dari satu gelar selama WCOOP tahun ini:

TIGA KEMENANGAN
Rui “RuiNF” Ferreira, Joao “Naza114” Vieira, Ognjan “cocojamb0” Dimov

DUA KEMENANGAN
buaya14, Simon “C. Darwin2” Mattsson, “drew.derzh”, Eduardo “Eduardo850” Silva, “berkembang biak”, “nomalice”, Robin “robinho” Ylitalo, “roo_400”, Benny “RunGodlike” Glaser, Tobias “Senkel92” Leknes, Ronan “Sw33ney” Sayang, “T0X16-“.


HASIL HARI INI

*menunjukkan kesepakatan
inc. hadiah


PELACAK STAT

Kami memasuki minggu terakhir WCOOP, dengan 219 turnamen sekarang selesai. Seberapa tinggi semua angka ini?

Turnamen selesai: 219
Entri: 663.429 (termasuk 161.297 entri ulang)
Kumpulan hadiah: $58.274.002
Hadiah tempat pertama: $9.722.083 (termasuk $2.117.382 dalam hadiah)
Turnamen yang sedang berlangsung: 6
Turnamen yang dimulai hari ini: 12

Statistik hanya mengacu pada turnamen yang telah selesai


jam tangan kedutan

Semuanya berjalan sangat baik untuk Georgina “GJReggie” James di Kejuaraan Dunia Wanita. Sampai tidak… GG GJ.

Ikuti pita PokerStars bermain WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Tangan Fintan “easywithaces”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “damai dan cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET HARI INI

“Aku tidak bisa marah sama sekali.” Ditangani dengan kelas oleh finisher peringkat ketujuh Anda.


DEWAN PEMIMPIN NEGARA

Kegilaan Selasa malam di WCOOP tidak secara besar-besaran mempengaruhi dewan pemimpin negara, di mana Brasil melanjutkan dominasinya yang tenang. Inggris masih merupakan penantang terdekat, dengan “dekat” menjadi kata yang semakin buruk untuk menggambarkannya.

Klasemen saat ini:

49 gelar — Brasil
21 — Inggris
19 — Austria
12 — Norwegia, Swedia
9 — Jerman
8 — Ukraina
7 — Belarus, Kanada
6 — Bulgaria, Rumania
5 — Finlandia, Hongaria
4 — Kazakstan, Meksiko, Montenegro
3 — Denmark, Lituania, Polandia
2 — Andorra, Argentina, Belgia, Kroasia, Estonia, Irlandia, Kirgistan, Malta, Maroko, Peru, Swiss, Uruguay
1 — Armenia, Republik Ceko, Indonesia, Moldova, Slovakia, Slovenia, Tunisia, Uzbekistan.


PEMBARUAN SERIES PEMAIN

Perlombaan Player of the Series untuk 2022 berubah menjadi klasik. Dengan semua Rui Ferreira, Joao Vieira dan Benny Glaser membuat tabel final setiap hari, dan Kelvin Kerber masih berjuang, itu akan semakin jauh. Beginilah cara mereka berdiri saat ini, tetapi sangat ketat di puncak.

KESELURUHAN

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brasil – 1.645 poin
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris Raya – 1,630
3 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brasil – 1.400
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.245
5 – FONBET_RULIT, Montenegro – 1,235

Hadiah: $25.000 untuk pemenang

TINGGI

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brasil – 925 poin
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 805
=3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris Raya – 710
=3 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 710
5 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swedia – 665

Hadiah: Pertama — $15.000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

SEDANG

1 – FONBET_RULIT, Montenegro – 675 poin
2 – TheDrunkLife, Hongaria – 490
3 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwegia – 465
4 – Scarmak3r, Slovenia – 405
5 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris Raya – 395

Hadiah: Pertama — $10,000; ke-2 — $7.500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – AwadeuS, Thailand – 510 poin
2 – ekvilibryst, Ukraina – 485
3 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brasil – 470
4 – Pomeron, Jerman – 460
5 – Airdraken, Inggris – 445

Hadiah: Pertama — $5.000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 — $300; 11-20 – $150

Lihat klasemen lengkap Dewan Pemimpin WCOOP.


AKSI HARI INI

Rabu, 21 September

Giddy-up, HORSE kembali menjadi menu malam ini. Dan bagaimana dengan hold’em 4-Max, hanya untuk mencampurnya.

12:30 – WCOOP 74: KUDA
Pembelian: $11, $109, $1,050
Jaminan: $12.5K, $30K, $60K

13:30 – WCOOP 75: NLHE PKO
Pembelian: $11, $109, $1,050
Jaminan: $150K, $500K, $600K

14:30 – WCOOP 76: NL 5-Kartu Omaha Hi/Lo
Pembelian: $22, $215, $2.100
Jaminan: $30K, $75K, $175K

17.30 – WCOOP 77: NLHE 4-Max Turbo
Pembelian: $11, $109, $1,050
Jaminan: $60K, $150K, $200K

LAPORAN SEBELUMNYA

Hari 1: Mattsson melenceng dari WCOOP
Hari 2: Skema Juara Dunia menyangkal Spraggy saat Leknes membuatnya menjadi tujuh
Hari 3: Lima berturut-turut untuk Glaser saat bintang bersinar lagi

Hari 4: Combes dan Nemeth kembali ke jalur kemenangan
Hari 5 | Hari 6 | Hari 7
Hari 8: Aido menguasai 6-Max karena marjan1231 memenangkan hadiah besar
Hari 9: Tiga untuk Ferreira yang luar biasa

Hari 10: Vieira meraih posisi ketujuh dan menjadi Juara Dunia Heads-Up
Hari 11: Huber menang untuk Team Pro saat Mattsson dan Sweeney melakukan dobel
Hari 12: Vieira menang lagi saat Lakemeier menang besar
Rangkuman hari ke-13
Leonard mendapatkan yang pertama dari seri


#WCOOP #Sembilan #untuk #Vieira #delapan #untuk #Leknes #pada #hari #kelipatan #ganda

WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

Ngaran-ngaran badag leuwih mesem sanggeus Peta Salasa wengi di 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) pa PokerStars. Ieu panganyarna…

Sorotan poé ieu

  • Ferreira squanders Lex en route ka katilu
  • Glaser leungit judul NLHE langka
  • Sousa janten tilu sareng Juara Dunya PLO
  • Lima deui pikeun Brazil

Tukangeun JURNAL

Tilu pikeun WCOOP 2022 pikeun Rui Ferreira

Lex ngabersihkeun hat-trick Ferreira: Leuwih ti 10.000 urang lalajo Lex Veldhuis ‘Kedutan stream tadi peuting sakumaha PokerStars Duta dipindahkeun nepi ka kaopat dina $2.100 WCOOP 38-H NLHE PKO. Tapi bari judul WCOOP terus elude nu Dutchman basis Bélgia, sarua teu bisa disebutkeun ngeunaan lalaki nu knocked anjeunna kaluar.

Rui “RuiNF” Ferreira ngalakukeun karuksakan, saméméh lajeng advancing kana judul katilu ti séri jadi jauh. Ferreira meunang $ 122.653, nu $ 79.531 datang dina hadiah, sakumaha anjeunna nyieun karirna ka meunangna luhur-profil sejen. Ferreira geus meunang meuli-di wates hold’em, sarta $ 530 Deep tumpukan acara salila WCOOP ieu, sarta anjeunna ayeuna boga lima judul karir. Anjeunna dina bentuk anu saé sareng nambihan tally sanés ka nagara angkatna, Brazil.

Sedengkeun pikeun Lex, anjeunna nyandak sakitar $ 32K, kalebet hadiah. Ieu Stevan “random_chu” Chew anu réngsé salaku runner-up.

Belarmino De Souza, Juara Dunya PLO8

De Souza janten tilu kalayan makuta PLO8: Brasil Belarmino “PaGaOVelhinho” de Souza ngumumkeun dirina minangka pamuter WCOOP dreaded waktos taun ka tukang, nalika anjeunna meunang dua judul PLO8 – hiji di leungeun lima kartu na hiji dina variasi opat kartu. Taun ieu, De Souza balik deui, sareng anjeunna ayeuna gaduh kameunangan WCOOP katilu, deui dina acara PLO8.

Beda anu mencolok nyaéta turnamén kali ieu dingaranan Kajuaraan Dunia, sareng boro pamaén anu langkung leres tiasa disebat Juara Dunya. Hadiah, pikeun ngéléhkeun widang 186 entri, sarta Gleb “Ti0373” Tremzin anjog, éta cek pikeun $37.098. Tapi gengsi éta écés hartosna sami.

Kerching Gulchinski: Minggu Million minggu ieu ngagaduhan sadaya komponén anu biasa: mésér $ 109, format PKO sareng, tangtosna, jaminan $ 1 juta. Ieu ngan éta ogé WCOOP 34-L – éta katuhu, a “low” meuli-di acara kalawan tujuh inohong dina hadiah pool.

Hal sejenna tétéla akrab: juara, saha éta Brazil Amauri “Amauri410” Gulchinski. Gulchinski ngagaduhan langkung ti $ 1 juta panghasilan karir anu didokumentasikeun bahkan sateuacan hasil ieu, kalebet kameunangan Bounty Builder Turbo Series. Tapi hadiah pikeun anu ieu, $ 121,669, kalebet bounty, mangrupikeun anu panggedéna dina karirna dugi ka ayeuna. Éta jumlah anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun ngéléhkeun lapangan 14,085 éntri sareng nyandak bagian singa tina hadiah kolam renang $ 1,4 juta.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Silva ngagabung ka tim Brasil: Saatos kalaparan Brasil kamari, dinten ieu (lain) salametan Brasil. Lima tina judul wengi éta dimeunangkeun ku Brazilians, kaasup Rui Ferreira, ditétélakeun di luhur, sarta meunang karir katilu pikeun Eduardo “Eduardo850” Silvaanu meunang $ 1K 7-Max PKO.

Silva taun ka tukang meunang dua gelar WCOOP, duanana ogé dina acara $1K NLHE, ku kituna anjeunna jelas kapanggih kaulinan sarta tingkat na. Turnamén ieu, katirisan, diulas 248 éntri jeung Silva banked $ 41.819, kaasup hadiah, meunang.

Urang Norwegia ngalakukeun deui: Lamun hayang meunang turnamén kaulinan campuran taun ieu, anjeun kudu ngéléhkeun Benny Glaser munggaran. Tapi upami anjeun tiasa ngalakukeun éta, anjeun kedah waspada ka Norwegia, sabab katingalina sadayana ti nagara éta leres-leres tiasa maén.

Tadi peuting, hiji-hijina acara Stud Hi/Lo WCOOP réngsé, sarta Norwégia meunang dua tina tilu turnamén. “gudfarenmeunang pa low turnamén $ 11, nyandak pa skor $ 1,980 meunang ti widang Éntri 1,303. Engke peuting,”holtekila“Vérsi meunang $ 1,050, perbankan $ 18,354. Pasti hese pisan pikeun holtekila nyanghareupan Denis “aDrENalin710” Strebkov, pamuter WCOOP anu paling dileler sepanjang waktos.

Strebkov ngagaduhan salapan gelar pikeun namina, tapi parantos terdampar dina jumlah éta ti saprak lima kajuaraan kameunangan ti 2018. Sareng ayeuna, nalika anjeunna katingalina badé pencét 10, aya saurang Norwegia.

… dina masalah Benny Glaser: WCOOP ampir nyaksian langka nyata tadi peuting: meunangna turnamén pikeun Benny “RunGodlike” Glaser dina no-wates Texas Hold’em. Nalika Glaser mangrupikeun sensasi maén campuran, anjeunna henteu kantos kéngingkeun acara NLHE di WCOOP-tapi tadi wengi anjeunna mingpin gelar juara dina acara hold’em $ 11 PKO.

Glaser gaduh kaunggulan chip pikeun porsi anu panjang, tapi henteu tiasa maéhan “Swédia”Emilohsson“. Sarta Emilohsson tungtungna dibawa ka handap Glaser, denying a kameunangan katilu ti séri taun ieu, nu bakal geus katujuh sakabéh na. Emilohsson nyokot $ 19.472 kaasup hadiah, bari Glaser bisa nyaho yén meureun aya hiji mangsa nu bakal datang pikeun anjeunna di hold’em ogé.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Pamaén WCOOP ayeuna parantos nandingan hadiah kolam renang langkung ti $ 35 juta. Ieu tukang bohong sejen.

Turnamén réngsé: 122
éntri: 393.614 (kaasup 91.997 entri ulang)
Koléksi hadiah: $35,820,927
Hadiah tempat kahiji: $5,703,028 (kalebet hadiah $1,475,411)
Turnamén anu lumangsung: 14
Turnamén dimimitian dinten ieu: 10

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Lex Veldhuis ngagaduhan seueur hadiah salami perjalanan immersive na $ 2K. Ieu mangrupikeun anu munggaran, anu sahenteuna ngajantenkeun anjeunna mikir…

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Spolier: GJReggie meunang tiket!


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ngan lima pikeun Brazil dina Salasa wengi, salaku budak Samba urang pencét 30. Indonesia dina kapal pikeun kahiji kalina.

Klasemen ayeuna:

30 judul – Brazil
11 – Inggris
9 – Austria
7 – Norwégia, Swédia
5 — Bulgaria, Kanada
4 – Ukraina
3 – Bélarus, Lituania, Méksiko, Romania
2 – Kroasia, Éstonia, Finlandia, Hungaria, Irlandia, Monténégro, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Jérman, Indonésia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Kelvin Kerber nyekel kalungguhan sakabéh, sarta reclaimed titik luhur dina leaderboard low sapeuting ogé. Tapi ku Rui Ferreira meunang judul na Benny Glaser rengse kadua, bener pak chasing neneng di poker .

SAGEL

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.000 titik
2 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 920
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 830
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 735
5 – TheDrunkLife, Hungaria – 630

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 535 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 500
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 440
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 430
5 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 390

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

= 1 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 295 titik
=1 – TheDrunkLife, Hungaria – 295
3 – regina83h, Ukraina – 285
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 280
5 – T3G3S, Polandia – 250

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 345 titik
2 – Airdraken, Inggris – 330
3 – Pomeron, Jérman – 300
4 – AwadeuS, Thailand – 285
5 – vpisjak, Latvia – 265

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Rebo, 14 Séptémber

Hoyong janten Juara Dunya dina kéngingkeun hasil anu paling awon? Razz World Championship dinten ieu nawiskeun kasempetan éta. Ieu dinten alus keur kaulinan bola low, kalawan wates acara Badugi ogé dina jadwal, tapi nyangka widang pangbadagna di turnamén hold’em kaasup Midweek Freeze, dimana luhur meuli-in $ 5K.

13:30 – WCOOP 45: NLHE Midweek Freeze
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $150K, $250K, $325K

14:30 – Championship Dunya Razz
Beuli di: $1.050
Pastikeun: $75K

14:30 – WCOOP 46: wates Badugi
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $7.5K, $15K, $35K

16:05 – WCOOP 47: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $20K, $100K, $175K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé


#WCOOP #Tilu #pikeun #Ferreira #anu #luar #biasa #sabab #Lex #gagal #deui

Naha anjeun kedah gabung Hayward urang Tom ‘Majincast’ House kaulinan Club

Naha anjeun kedah gabung Hayward urang Tom 'Majincast' House kaulinan Club

Diajar langkung seueur ngeunaan Twitch streamer Thomas “Majincast” Hayward sareng milari kumaha anjeun tiasa ngiringan klub Home Games na sareng maénkeun kaulinan komunitas kalayan hadiah ekslusif.



Anjeun moal ningali aliran poker sejen kawas Tom Hayward.

Tom “Majincast” Hayward

The New Zealander, anu ngagunakeun “Majincast” on Twitch sarta “Majinboob” on PokerStars, ngagunakeun animasi jeung produksi kaahlian na pikeun ngagabungkeun kaulinan poker jeung komedi sketsa jeung pop budaya soundbites, mindeng inserting dirina kana paguneman jeung podcast host Joe Rogan atawa episode. Judy, pertengahan sési poker.

Lex Veldhuis ngaranna anjeunna salah sahiji streamer paling inovatif dina diréktori poker, jadi teu heran lamun Hayward dipenta pikeun gabung PokerStars Tim Pro di 2019.

“Nalika PokerStars dipikawanoh naon ieu kuring lakukeun, eta dijieun kuring nyadar yén kuring bisa balik salajengna,”Anjeunna ngawartoskeun kami. Sarta saprak éta, saluran kedutan Hayward urang teu ngan Isro tina kakuatan pikeun kakuatan, tapi anjeunna ogé dipindahkeun up ti patok low turnamén multi-méja (MTT) ka sedeng pikeun kaulinan patok tinggi.

ngimpi na geus salawasna geus meunang PokerStars andalannya acara online. “The Sunday Million nyaéta sato galak mitis anu kuring ngarasa kuring kudu ngajawab,” cenahna.

Anjeunna ngéléhkeun sato galak di 2021, ngéléhkeun Milly pikeun $53K. “Pikeun leres-leres ngatasi éta, éta henteu karasa nyata,” saurna. “Sanaos kuring meunang éta $ 10K, atanapi anu kirang pangaruhna, éta bakal karasaeun sapertos gélo pikeun kuring.”

Hayward sareng sasama Tim Pro Nick Walsh

Ngaliwatan kaulinan poker sarta inventiveness na, Hayward geus ngawangun komunitas pemirsa satia (anu affectionately ngarujuk kana dirina salaku “plebs”). Aranjeunna senang. Aranjeunna kreatif. Sareng aranjeunna gaduh rasa humor anu saé.

Lamun éta sora pikeun liking Anjeun, Anjeun kudu gabung Hayward urang Imah Kaulinan Club. Anggota komunitas na tiasa gabung “Plebian Paradise” sarta maénkeun turnamén poker swasta ngalawan karana, mindeng kalawan hadiah ekslusif up for cengkraman, bari ningali aliran Majincast.

Anjeun biasana bakal mendakan Hayward maén turnamén patok pertengahan dugi ka luhur dina jadwal malem Selandia Anyar (awal pisan di Éropa), kalayan sési malem Éropa kadang-kadang dialungkeun.

Kieu kumaha anjeun tiasa ngiringan Hayward’s Home Games Club.


Maca langkung seueur ngeunaan MAJINCAST:

WAWANCARA SELEPAS JUTAAN POE MENANG BREAKOUT | GRAND Leumpang TOUR Speed


CARA ngagabung MAJINCAST imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas “Plebian Paradise” Majincast urang, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Majincast Home Game:

Nomer Klub: 2166083
Kode Undangan: jeung leungit

Sakali anjeun ngaklik ‘Join the Club’, Hayward bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun ka klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan imah MAJINCAST?

Sapanjang 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet Majincast.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina PokerStars Blog pikeun detil nu langkung lengkep ihwal promosi.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Majincast Home Games ayeuna!


CLUB HOME séjén kaulinan
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB
Gabung FINTAN imah kaulinan CLUB
Gabung PYEFACEPOKER imah kaulinan CLUB
Gabung imah Peace & CINTA CLUB

#Naha #anjeun #kedah #gabung #Hayward #urang #Tom #Majincast #House #kaulinan #Club

US COOP balik bulan ieu sareng hadiah $ 4.5 juta dina 200 acara

US COOP balik bulan ieu sareng hadiah $ 4.5 juta dina 200 acara

Séri turnamén anu paling bergengsi sareng pangpanjangna dina kalénder poker online AS parantos balik deui, salami 18 dinten antara 9-26 Séptémber 2022.

Aya $4.5 juta dijamin hadiah dina tilu COOP AS


Eusi


pamaén basis AS ayeuna asup ka Championship Dunya of Online poker (WCOOP) kalawan FOMO sengit kudu dimimitian Nyiapkeun pikeun paling seru 18 poé dina AS online poker kalénder.

Nu kawentar AS Online Poker Championship (Koperasi AS) mulih dina bulan Séptember sarta janji bakal pangbadagna tur pangalusna, jeung $ 4,5 juta dijamin dina hadiah leuwih 200 acara di tilu pasar: Pennsylvania, Michigan jeung New Jersey.

Jeung saolah-olah AS COOP teu acan runtuyan online kawentar di Amérika Serikat, PokerStars geus dijieun sababaraha parobahan pikeun mastikeun runtuyan leuwih bergengsi ti kantos.

NAON ANYAR DI 2022?

Ayeuna aya 18 acara piala dina unggal likuiditas (sarupa sareng acara Championship anu ditambah kana jadwal WCOOP 2022) sareng tilu juara Acara Utama masing-masing bakal nampi piala berlapis emas 24 karat. Sajaba ti éta, finisher luhur di unggal leaderboard kaayaan ogé bakal meunang piala.

Tapi éta henteu sadayana.

PokerStars ogé dileler genep Platinum pas ka PokerStars Pamaén Championship (PSPC) patut $ 180.000 sapanjang séri. Pas bakal up for cengkraman pikeun maranéhanana anu earn titik peuntas sagala bagéan tina kaulinan poker, kitu ogé ngaliwatan PokerStars Sportsbook na kasino .

Sareng pikeun kahiji kalina, US COOP 2022 nawiskeun turnamén dina tilu format anu kabuktian populer pisan dina jadwal biasa:

  • Pasanggiri Adrenalin
  • 3-Max Pasanggiri
  • Panungtungan-Man ngadeg Pasanggiri

US COOP 2022 – Inpormasi penting

Runtuyan runtuyan: 9-26 Séptémber 2022

  • pennsylvania – $2M total Gtd
  • Michigan – $1.5M total Gtd
  • New Jersey – Total $ 1 juta Gtd
  • Meuli di – Meuli dimimitian dina $20 wungkul, kalawan satelit ditawarkeun pikeun ngan $2!
  • COOP Spin & Go urang – Kasempetan pikeun meunang korsi Acara Utama ngan ukur $ 3!
  • Freeroll poean – Earn titik dina freerolls poean pikeun kasempetan di salah sahiji Platinum pas

highlights runtuyan

25 Séptémber – Acara Utama (2 dinten)

PA: 18:00 ET – Acara Utama PACOOP $300 – $225K Gtd
MI: 18:00 ET – Acara utama $ 300 MICOOP – $150K Gtd
NJ: 17.00 ET – Acara Utama NJCOOP $300 – $100K Gtd

25. September – High Roller Acara Utama

PA: 20.00 ET – High Roller PACOOP Acara Utama $ 1.000 – $100K Gtd
MI: 8:00 p.m. AND – MICOOP High Roller Acara Utama $ 1.000 – $65K Gtd
NJ: 7 p.m. AND – Main Acara High Roller NJCOOP $ 1.000 – $45K Gtd

11 Séptémber – Minggu Championship $100

Pa: 17.00 AND – $100 Championship Minggu PACOOP – $100K Gtd
MI: 17.00 AND – $100 MICOOP Minggu Championship – $70K Gtd
NJ: 17.00 AND – $100 NJCOOP Minggu Championship – $45K Gtd

18 Séptémber – Husus Minggu $ 200

PA: 17.00 ET – PSCOOP Minggu Championship $200 – $100K Gtd
MI: 17.00 ET – MICOOP Minggu Championship $200 – $80K Gtd
NJ: 17.00 ET – Championship Minggu NJCOOP $ 200 – $50K Gtd


JADWAL LENGKAP PENNSYLVANIA PACOOP 2022

MICHIGAN MICOOP 2022 Jadwal FULL

NEW JERSEY NJCOOP 2022 FULL JERSEY


Naon anu lumangsung taun kamari?

PACOOP, MICOOP, NJCOOP datang 10-27 Séptémber

.

Langkung ti $5.26 juta dileler hadiah di tilu nagara bagian dina édisi 2021 US COOP.

Di Pennsylvania, PACOOP mikat leuwih ti 25.000 total éntri sarta dibikeun ampir $ 2,38 jutaan sapanjang séri. $ 300 meuli-di dua poé Acara Utama dimeunangkeun ku “Hondoribbia”anu meunang hadiah kahiji patut $36,400.85 jeung Piala Championship PACOOP tiis.

Di Michigan, Acara Utama MICOOP dimeunangkeun ku “WadeDavenport”. Aranjeunna earned leuwih $31.000 pikeun winnings, dibagikeun singa urang tina $176.960 hadiah pool. Gemblengna, séri ieu narik 18,000 éntri dina 68 acara sareng ngan ukur masihan hadiah $ 1,79 juta.

Sarta di New Jersey éta “sri100k” ngéléhkeun Acara Utama, meunang leuwih $ 18.600 jeung piala. Séri NJCOOP 60-acara ngagaduhan ampir 10,600 éntri sareng hadiah kolam renang langkung ti $ 1,1 juta.


Anjeun pamaén poker Pennsylvania? Meunang inpo nu leuwih lengkep tentang PokerStars pa dieu.

Di Michigan? Ieu teh tempat pikeun neuleuman ngeunaan PokerStars MI.

Jersey anyar? Klik di dieu pikeun inpo ngeunaan PokerStars NJ.

#COOP #balik #bulan #ieu #sareng #hadiah #juta #dina #acara

Skéma Juara Dunya nolak Spraggy, nalika Leknes kéngingkeun kameunangan WCOOP katujuh

Skéma Juara Dunya nolak Spraggy, nalika Leknes kéngingkeun kameunangan WCOOP katujuh

Aya patah hati sareng pikagumbiraeun dina kasimpulan tabel 2022 World Online Poker Championship (WCOOP), anu ngagaduhan sababaraha béntang WCOOP anu kacida luhurna, sareng sababaraha pamaén anu nempatkeun nagarana dina peta pikeun kahiji kalina. Sibuk, hayu urang ngamimitian.


Sorotan poé ieu

  • Pupusna Spraggy ngabantosan Schemion ka Championship Dunya
  • Katujuh anu luar biasa pikeun Leknes
  • Dimov mingpin serangan Bulgaria; Komplimaa juara deui
  • Dua nagara anyar muncul salaku nangtang WCOOP

Tukangeun JURNAL

Schemion jadi juara kahiji dina acara Championship Dunya

Heartbroken Spraggy nyiapkeun Skéma Juara Dunya: Acara Championship Dunya resmi munggaran WCOOP taun ieu dinobatkeun juara anu pas dina Senén wengi: Skéma Ole “wizowizo”, Anu mangrupa salah sahiji bakat unggulan poker modern dina duanana hirup jeung kaulinan online. Schemion tiasa nyebat dirina salaku Juara Dunia NLHE Progressive KO resmi saatos kameunangan dina acara mésér $ 5,200, anu ogé nampi anjeunna $ 240,029, dimana $ 146,875 sumping dina pamayaran bounty.

Seueur anu asalna ti Benjamin “Spraggy” Spragg, anu turnamenna réngsé patah hati di tangan Schemion. Spraggy ngartos sagalana kalawan AK sarta Schemion, nu tumpukan éta teu jadi badag dina wayah éta, disebut kaluar kalawan A10♠. Tapi sapuluh sumping di walungan pikeun ngaleungitkeun Spraggy tur nyetel Schemion pikeun ngajalankeun pikeun judul. Dina waktos éta, Duta Besar PokerStars Spraggy Alejandro “Papo MC” Lococo parantos aya di tempat kasalapan.

Spraggy nyandak leuwih ti $40K pikeun exploits na, tapi bakal kasampak sirik Schemion, anu ngaku judul WCOOP kadua karirna. Tilu ti opat luhur, kaasup Schemion, ngawakilan Austria dina pertandingan ieu.

Gelar katujuh anu luar biasa pikeun Leknes

Leknes pencét tujuh pikeun WCOOP: Di EPT Barcelona bulan panungtungan, PokerStars photographers ieu dispatched pikeun néangan Tobias Leknes, pamaén Norwegia anu biasa meunang sababaraha acara di WCOOP na SCOOP, tapi maén hirup jauh kirang sering. Urang ngan boga hiji, poto heubeul, overused of Leknes, sarta kami terang ieu kasempetan sampurna pikeun nyimpen arsip sabab urang pasti bakal nulis ngeunaan anjeunna deui.

Janten dinten kadua WCOOP 2022, sareng Leknes, handapeun moniker online na “Senkel92” meunang judul séri kahijina, sareng katujuh gembleng. Kasuksésan panganyarna ieu sumping dina turnamén PLO $ 215, dimana anjeunna ngéléhkeun widang 766 éntri pikeun ngaku hadiah $ 26,022.

Anu luar biasa ngeunaan Leknes nyaéta penguasaan na dina sagala disiplin. Masing-masing tina tujuh gelar WCOOP na sumping dina disiplin anu béda, sareng anjeunna ayeuna gaduh kameunangan dina 2-7 Triple Draw (ti 2017), NLHE Win The Button sareng 5-Card Draw (duanana 2018), 2-7 Single Draw, Badugi sareng NLO8 (sadayana ti 2020). Janten ieu gambar anyar Leknes – sareng aya kasempetan anu saé anjeun bakal ningali sababaraha kali deui.

Dimov meunang salah sahiji tina dua skor $200k+ pikeun urang Bulgaria

Dimov ngadominasi roller tinggi: Acara mésér-in pangluhurna dina wengi bubuka WCOOP nyaéta Acara # 4-H: $ 10,300 NLHE High Roller, kalayan dijamin $ 850K. Kalayan pameseran anu ukuranana, éta pasti bakal narik hiu anu paling ageung, sareng juara ahirna pasti cocog sareng katerangan. Ognjan “cocojamb0” Dimov earned win WCOOP kadua karirna, narjamahkeun hiji kaunggulan chip sapeuting kana tempat kahiji finish na $229.423.

Dimov saméméhna meunang gelar WCOOP di 2018, sarta ogé urut juara EPT Main Event. Anjeunna geus meunang ampir sagalana sejenna dina poker online oge, kalawan leuwih $ 6,7 juta di earnings documented. Ieu kacida saperti teu mirip jadi panungtungan-Na.

Kasuksésan Dimov mangrupikeun salah sahiji dua pikeun Bulgaria, sanés ngan ukur wengi éta tapi dina acara anu sami. Bulgaria”meunang“Meunangkeun acara 4 mésér-in Vérsi sedeng $ 215, banked $ 208.486 sanggeus meunang ti widang 1.343. Ieu gelar kadua dina karir getpwned ogé, sanggeus meunang kahiji di 2015.

Koplimaa nambihan judul WCOOP sanés pikeun nyekel na

Koplimaa toplimaa dina Pemanasan: Markku “markovitsus” Koplimaa dimimitian nyieun ngaran keur dirina dina tabel PokerStars dina bagian ahir 2010, Tapi anjeunna bener dijieun narabas na di WCOOP 2020 nalika manéhna meunangkeun dua judul, dina Win The Button lajeng 6-Max hold’em acara.

Urang Éstonia ayeuna ngagaduhan kameunangan WCOOP katilu na saatos nampi rampasan dina $ 2,100 NLHE Minggu Warmup tadi wengi, anu ningali anjeunna nampi $ 43,819 tina hadiah utama sareng hadiah tambahan $ 51,843. Éta mangrupikeun skor total $95,664.

Hadiah final asalna tina Peter “Belabacsi” Traply, saha sato galak turnamén sagala-buleud sejen, jeung ieu tabel final sejen tumpuk. Tapi Koplimaa ngagungkeun ampir genep angka mimiti séri, anu kedah masihan anjeunna seueur amunisi pikeun sesa jadwal ogé.

Wilujeng sumping di WCOOP, Kyrgyzstan sareng Tunisia! Sok janten momen anu ageung nalika nagara anyar muncul dina daptar juara WCOOP, sareng ayeuna urang ngabagéakeun dua di antarana. Duanana Kyrgyzstan jeung Tunisia asup kana klub unggul WCOOP, meunangkeun gelar perdana dina hiji jam atawa leuwih ti unggal lianna.

“LuckPROF” meunang $ 530 Minggu Kickoff muter ti républik Asia, teu lila saméméh “Tunisianking” hirup nepi ka ngaranna tur nempatkeun bangsa Afrika kalér on dewan. LuckPROF, saha éta hiji-hijina pamaén ti Kyrgyzstan dina turnamén, earned $65.413 babarengan jeung judul ngéléhkeun widang 771 entri. Tunisianking meunang kickoff $5,50 WCOOP pikeun $6,542 sanggeus deal tilu arah.

Ngaliwatan 20 apdet WCOOP, pamaén unggul asalna ti 73 nagara. Tapi jumlah éta ayeuna parantos naék kana 75.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung ulin!


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kalawan 16 turnamén réngsé tadi peuting, kaasup acara badag Minggu urang, WCOOP Stat Tracker geus nyokot kabisat badag. Kami parantos kéngingkeun hadiah langkung ti $ 8 juta sareng juara parantos nampi langkung ti $ 1.3 juta.

Turnamén réngsé: 19
éntri: 78.724 (kaasup 17.643 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $8.360.246
Hadiah tempat kahiji: $ 1,389,933 (kaasup $ 257,297) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 15

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Hiji arloji pisan tangguh pikeun kipas Spaggy. Walungan ieu tiasa hargana puluhan rébu dolar.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Fintan Hand ngiringan tweet ieu sareng anu nyarios, “100% hal anu paling sial anu aya dina streamer ayeuna!” Anjeunna nyarios ka Spraggy, saatos klip di luhur, sareng anjeun bakal gancang ningali naha anjeunna tiasa ngadamel klaim (basa dina pipi atanapi henteu)…


DEWAN PIMPIN NAGARA

WCOOP 2022 ngan ukur dua dinten sareng parantos aya juara ti 14 nagara. Brazil boga paling, tangtosna, kalawan tilu geus. Tapi lian ti éta, dewan direksi nagara urang némbongkeun acan deui kumaha rupa-rupa dasar pamuter PokerStars.

Klasemen ayeuna:

3 judul – Brazil
2 – Austria, Bulgaria, Swédia
1 – Kanada, Éstonia, Jérman, Kyrgyzstan, Lituania, Méksiko, Norwégia, Tunisia, Inggris, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Ieu masih pisan mimiti dina lomba, tapi éta metot ningali ngaran akrab pop up.

SAMPURNA

1 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 170 titik
2 ContraSpemSper0 Ukraina 165
2 jokee_apart Norwégia 165
4 Skéma Ole “wizowizo” Austria 155
5 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 145

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 jokee_apart Norwégia 130
2 Simon “C. Darwin2” Mattsson Swédia 115
2 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 115
=4 LuckPROF Kyrgyzstan 110
=4 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 110

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 120
2 KingHellgren Swédia 115
3 dash4fun Ukraina 110
=4 edyvpakistan meksiko 100
= 4 meunang Bulgaria 100
= 4 Jusbat Lituania 100
=4 O Vulgo Brasil 100

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

=1 elpsycongr0 Brazil 105
=1 Online Finlandia 105
=3 Jerman AnomnderRake 100
=3 jason873 Brazil 100
=3 jballa24 Britania Raya 100
=3 Tullio8 Austria 100
=3 Tunisia, Tunisia 100

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa 6 Séptémber

Lima acara kick off wengi ayeuna, kaasup $ 10K Super Salasa High Roller, kalawan jaminan $ 650K. Éta henteu aya watesna, tangtosna, tapi di tungtung spéktrum anu sanés, aya ogé acara 2-7 Draw Tunggal, kalayan ngagaleuh dimimitian dina $ 11. Nyangka lapangan anu langkung alit dina sadaya tilu turnamén, tapi éta mangrupikeun varian anu pikaresepeun. (Sadaya waktos ET)

11:05 – WCOOP 11: NLHE PKO
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $70K, $300K, $350K

12:30 – WCOOP 12: OT 5-Kartu Omaha 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $17.5K, $40K, $85K

13:30 – WCOOP 13: NLHE Super Salasa
Meuli: $109, $1,050, $10,300
jaminan: $400K, $600K, $650K

14:30 – WCOOP 14: NL 2-7 Tunggal Draw 7-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $10K, $20K, $50K

16:05 – WCOOP 15: NLHE PKO 7-Max
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $200K, $400K, $325K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP


#Skéma #Juara #Dunya #nolak #Spraggy #nalika #Leknes #kéngingkeun #kameunangan #WCOOP #katujuh

Peace&loove and Home Games: Naha anjeun kedah ngiringan Sebastian Huber’s Pro Team Home Games Club

Peace&loove and Home Games: Naha anjeun kedah ngiringan Sebastian Huber's Pro Team Home Games Club

Diajar langkung seueur ngeunaan Twitch streamer Sebastian “peace & loove” Huber sareng milari kumaha anjeun tiasa gabung klub Home Games na sareng maénkeun kaulinan komunitas kalayan hadiah ekslusif.



Lamun manuk mimiti nyekel cacing, lajeng PokerStars Tim Pro Sebastian “katengtreman & cinta” Huber kudu boga tegalan maranéhanana.

Pro poker Austria sareng streamer Twitch – anu meunang kompetisi Dare2Stream di 2021 pikeun ngagabung sareng Tim Pro – gugah awal sareng ngaktipkeun saluranna pikeun ngerjakeun jadwal turnamén isuk di PokerStars. Panongton ogé diwangun ku manuk awal (sareng sababaraha bueuk wengi di luar negeri).

Tapi sateuacan anjeunna ngamimitian ngagiling sapopoéna, sigana anjeunna parantos lami kaluar salaku bagian tina latihan triathlon na.

Huber éta fanatik olahraga sarta tumuwuh nepi maén bal jeung ténis saméméh ragrag asih olahraga ketahanan. Anjeunna saprak geus competed di sababaraha triathlons sarta nerapkeun daya saing sarua pikeun kaulinan poker na sakumaha anjeunna ngalakukeun kagiatan athletic na.

“Duaanana mangrupikeun kompetisi,” saur anjeunna ka kami. “Dina poker, naha éta turnamén atanapi kaulinan tunai, urang bakal bersaing jeung pamaén séjén. Tapi dina atlétik, anjeun henteu ngan ukur bersaing sareng batur, anjeun ogé bersaing sareng diri anjeun, unggal dinten.

“Unggal lumpat béda, sareng unggal latihan béda. Anjeun kedah bersaing sareng anjeun tiasa diajar seueur tina éta. Anjeun biasa gaduh dinten anu saé sareng anjeun biasa gaduh dinten anu goréng, sareng kumaha cara nungkulanana.”

Ngojay, siklus sareng lumpat pikeun perdamaian & cinta

Dedikasi pikeun karya ieu – naha éta poker atanapi olahraga – parantos ningali Huber ngawangun komunitas anu haneut sareng ngabagéakeun jalma-jalma anu sami-pikiran saprak anjeunna mimiti ngalirkeun deui dina 2020.

Ayeuna, kalawan Home Gaming Club na sorangan on PokerStars, Huber stream pemirsa bisa maénkeun babarengan dina turnamén poker swasta ngalawan anggota lianna masarakat, turnamén nu mindeng boga hadiah ekslusif up for cengkraman.

Tetep maca pikeun terang kumaha anjeun tiasa gabung Huber’s Home Games Club.

TENANG & CINTA

Upami anjeun henteu wawuh sareng Huber atanapi saluran Twitch peace&love, ijinkeun kami ngeusian anjeun.

Sapertos kalolobaan urang, Huber mimiti maén poker sareng réréncangan nalika diajar gelar psikologi bisnis di Wina sareng teu lami anjeunna murag asih sareng kaulinan. Anjeunna ngagaduhan kasuksésan ti mimiti, angkat ka PCA di 2017 sareng 2018 sateuacan mutuskeun pikeun ngamimitian streaming dina Twitch.

Anjeunna nampi seueur dukungan ti pamiarsana dugi ka anjeunna milu kompetisi PokerStars Dare2Stream di 2021, kontes pikeun streamer Twitch dimana juara bakal nampi henteu ngan ukur Platinum Pass ka PSPC 2023 tapi ogé kontrak sataun salaku Duta PokerStars.

Grafton ngabagéakeun Huber ka Tim PokerStars

Salaku Grafton nunjuk kaluar dina biantara na salila upacara, Huber ngalakukeun pakasaban hébat ngawangun komunitas sarta spent loba waktu nyieun eusi hébat.

Anjeunna parantos ngalakukeun éta salaku PokerStars Team Pro ti saprak éta, sareng upami anjeun henteu acan ngupingkeun aliran na, anjeun tiasa ngalakukeun ayeuna di: www.twitch.tv/peacendloove


BACA LEUWIH TENTANG PEACE & LOVE:

Diumumkeun WINNER DARE2STREAM | Tukangeun pamandangan salaku KA HUBER pikeun TRIATHALON
SAM GRAFTON Wilujeng sumping di HUBER TO TEAM PRO


CARA ngagabung ka Peace & LOOVE HOUSE Klub kaulinan

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Pyefacepoker, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Peace&loove Home Game:

Nomer Klub: 3678786
Kode Undangan: bogoh12345

Sakali anjeun ngaklik ‘Join a Club’, Huber bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan Peace & LOOVE HOUSE?

Sapanjang 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games kalayan tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet Peace&loove.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina PokerStars Blog pikeun detil nu langkung lengkep ihwal promosi.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Peace&loove Home Game ayeuna!


CLUB HOME séjén kaulinan
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB
Gabung FINTAN imah kaulinan CLUB
Gabung PYEFACEPOKER imah kaulinan CLUB

#Peaceloove #Home #Games #Naha #anjeun #kedah #ngiringan #Sebastian #Hubers #Pro #Team #Home #Games #Club

Catetan Release panganyarna: Kemis 1 Séptémber 2022

Anyar PokerStars replayer leungeun mobile dina pamakéan

Ieu dimana anjeun bakal mendakan sadaya catetan sékrési pikeun pembaruan parangkat lunak pangénggalna dina PokerStars, mimitian Kemis 1 Séptémber 2022.

Kaasup…

  • Apdet kana replayer leungeun on mobile
  • Kustomisasi ditambahkeun kana méja Spin & Go Max
  • Perbaikan bug, sareng seueur deui…

Mobile

  • Didesain ulang sareng diropéa fungsionalitas replayer leungeun dina sélulér, kalayan langkung seueur apdet dina waktos anu caket
Anyar PokerStars replayer leungeun mobile dina pamakéan

Pariksa replayer leungeun mobile anyar

  • Ngarasakeun pamutahiran bari ngantosan kaulinan 6+, Tempest atanapi Zoom
  • Ningkatkeun pedaran turnamén jero lobi turnamén

Desktop

  • Méja sareng kustomisasi Kartu ditambahkeun kana méja Spin & Go Max
Méja pilihan kustomisasi on PokerStars

Kustomisasi méja: pilih warna anu anjeun hoyong ngabédakeun méja (atanapi ngan ukur resep ningali éta)

  • Kopi cangkir visual ditambahkeun kana tampilan informasi turnamén pikeun nandaan putus turnamén
  • Ikon slot ditambahkeun kana bar navigasi méja

Pamutahiran Game jawab jeung Aturan

  • Apdet kana pilihan pangaluaran diri – UK wungkul

Perbaikan karuksakan

Bulan kamari kami ngaku yén nalika pamutahiran panganyarna pikeun parangkat lunak desktop kami, sababaraha bug diwanohkeun. Kami terus-terusan kerja keras pikeun ngalereskeun seueur bug ieu, kalebet:

  • Neruskeun perbaikan bug sareng Hand Replayer
  • Teraskeun perbaikan bug kana tombol aksi di MTT
  • Rupa-rupa perbaikan Kick-Off

pangalusna:

  • Ngalereskeun obrolan dimana pamaén henteu tiasa ningali naon anu aranjeunna diketik dina telepon
  • Pembaruan pikeun barang-barang Toko Kado – EU, Estonia, Romania, Ontario sareng Céko wungkul

Kanggo inpo nu langkung lengkep, atanapi kanggo masihan tanggapan ka kami, kunjungan kami Discord Line.

#Catetan #Release #panganyarna #Kemis #Séptémber

Imah Kaulinan di imah Pyefacepoker: Maén kaulinan komunitas sarta meunang hadiah ekslusif di klub Mason Pye

Imah Kaulinan di imah Pyefacepoker: Maén kaulinan komunitas sarta meunang hadiah ekslusif di klub Mason Pye

Diajar langkung seueur ngeunaan Twitch streamer Mason “pyefacepoker” Pye sareng terang kumaha anjeun tiasa gabung dina klub Home Games sareng maénkeun kaulinan komunitas kalayan hadiah ekslusif.



Anjog gerakan kaulinan campur

Sawaktos Anjeun pertama mimiti maén poker , hese teu murag asih jeung kaulinan. Boh eta mana ogé jeung anjeun diideuan pikeun terus maén, atawa henteu jeung anjeun ngamotivasi pikeun ngaronjatkeun.

Pikeun Mason “pyefacepoker” Pye, Ieu saeutik tuah pemula nu meunang anjeunna hooked. Nalika diajar Élmu Komputer di Universitas Exeter, anjeunna meunang turnamén langsung kahijina – acara murid £ 30 – sareng hasil éta anu ngagulung bal.

Sumuhun. Malah pamimpin Gerakan Campuran Kaulinan ngamimitian perjalanan poker na ku maén hold’em no-wates. Dina klub Home Games Pye, anjeun tiasa maénkeun turnamén hold’em anu henteu terbatas ngalawan anggota komunitas Twitch anu sanés, kalayan hadiah ekslusif pikeun direbut.

Mason Pye mimiti maén NLHE di universitas

Saatos lulus taun 2019, Pye mutuskeun pikeun ngudag gairah pikeun poker, tapi henteu ku nuturkeun jalur tradisional anu paling seueur pamaén. Anjeunna mindahkeun fokus na ti no-wates hold’em, Cadillac poker nurutkeun Doyle Brunson, jeung gantina mimiti ngawasaan kaulinan dicampur poker . Ayeuna anjeunna jarang maén no-wates hold’em luar tina séri online badag.

Pye ngadegkeun Gerakan Game Campuran nalika anjeunna ngamimitian ngalirkeun kaulinan na on Twitch salaku cara ajak pamaén poker ngalaman tur anyar pikeun ngalegaan horizons maranéhanana sarta coba kaluar varian poker anyar.

“Maén campuran téh loba senang,” cenahna. “Kaulinan éta hebat pisan. Anjeun salawasna dina campuran. Anjeun salawasna kudu difokuskeun. “

Lamun aya nanaon nu bakal mere ilham ka masihan kaulinan dicampur hiji usaha , éta ningali sabaraha hiji Pye blast nalika anjeunna maén kalawan énergi na, sarta sumanget masarakat pikeun varian poker Lesser-dipikawanoh.

Anjeunna meunang Kajuaraan Musim Semi anu munggaran dina acara Poker Online di 2019, meunang $ 109 mésér-in acara Stud pikeun $ 6,729 sareng gelar utama maiden na. Anjeunna caket pikeun meunang langkung seueur gelar dina 2020 saatos ngahontal dua tabel akhir campuran SCOOP utama.

Teras, di EPT Barcelona 2022, Pye ngarebut piala poker langsung kahijina, meunang acara HORSE mésér € 550 pikeun € 17,290.

Pye ngarebut gelar poker langsung kahijina dina bulan Agustus 2022

“Sakabeh acara éta hébat senang,” ceuk urang sanggeus meunang. “Aya seueur obrolan méja, seueur jalma anu asalna tina latar tukang hold’em tanpa terang kumaha maén, éta saé, tapi ogé saé ngajar aranjeunna sareng nunjukkeun tali. Kuring pikir sadayana resep éta. ”

Upami anjeun hoyong diajar sareng maénkeun kaulinan campuran sapertos Pye, anjeun ngan saukur tiasa nyetél aliran Twitch na, dimana anjeunna ngalirkeun ampir unggal dinten minggu soré.

Tapi lamun geus pernah maén formulir salah sahiji poker iwal no-wates, atawa anjeun ngan cinta maén Cadillacs, Anjeun tiasa.

Di Pye’s Home Gaming Club, anjeun tiasa kalibet sareng anggota komunitasna sareng maénkeun PokerStars Home Games anu éksklusif pikeun pengikutna.

Kieu kumaha.


Maca langkung seueur ngeunaan MASON PYE:

ACARA LIVE badag meunang | WIN SCOOP JUDUL | VLOG TI UKIPT NOTTINGHAM
PYE pikeun ngalegaan kapercayaan Anjeun on poker


CARA ngagabung PYEFACEPOKER imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun bisa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Pyefacepoker, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Pyefacepoker Home Game:

Nomer Klub: 2156901
Kode Undangan: gerakan

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Pyefacepoker bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan imah PYEFACEPOKER?

Sapanjang 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet Pyefacepoker.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentara éta, ngadaptarkeun klub Pyefacepoker Imah Game kiwari!


CLUB HOME séjén kaulinan
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB
Gabung FINTAN imah kaulinan CLUB

#Imah #Kaulinan #imah #Pyefacepoker #Maén #kaulinan #komunitas #sarta #meunang #hadiah #ekslusif #klub #Mason #Pye