anjeun

Di bumi sareng Spraggy: Naha anjeun kedah ngiringan klub Kaulinan Spraggy House

Di bumi sareng Spraggy: Naha anjeun kedah ngiringan klub Kaulinan Spraggy House

Di tukangeun unggal streamer Twitch anu hébat nyaéta komunitas anu luar biasa.

Benjamin “Spraggy” Spragg terang ieu sadayana ogé.

Sanaos anjeunna dina kaayaan anu paling ulet, nyandak serangan anu parah saatosna parah, atanapi usaha sia-sia pikeun menerkeun maén profesional obrolan kritis, Spraggy terang yén anjeunna ngawangun koloni fans, pengikut, sareng palanggan anu satia, sareng moal pernah. ieu. jangkung anjeunna ngahontal tanpa aranjeunna.

Ratusan aranjeunna ngaktipkeun saluran Spraggy sateuacan anjeunna langsung langsung. Rébuan jalma ngesang lampah unggal aliran.

Anjeun bisa jadi salah sahijina.

Tapi naha anjeun terang yén anjeun ogé tiasa maénkeun kaulinan poker online pribadi sareng anggota komunitas Spraggy anu sanés nalika ningali aranjeunna? turnamén PokerStars nu mindeng boast hadiah ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna?

Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngiringan klub Spraggy Home Games. Kieu kumaha.

CARA ngagabung SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Spraggy, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun gabung ka klub Home Game Spraggy:

Nomer Klub: 2184709
Kode Undangan: 1 mandi

Sakali anjeun ngaklik ‘Join a Club’, Spraggy bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun ka klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.

A katingal jero Spaggy Imah Kaulinan klub


Leuwih lengkep ngeunaan kaulinan POKERSTARS imah
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan SPRAGGY HOUSE?

Kami bungah anjeun naros.

Sapanjang sababaraha taun katukang, Spraggy parantos masihan hadiah anu teu kaétang ka anggota komunitasna anu ngiringan dina Home Games na, ti tiket turnamén pikeun MicroMillions dugi ka éntri kanggo ulang taun Million Weeks.

Heck, anjeunna malah masihan $ 30.000 Platinum Pass ngaliwatan Kaulinan Imah na!

Upami éta henteu cekap insentif pikeun gabung, kami henteu terang naon éta.

Tapi oke, urang bakal kaasup leuwih.

Sapanjang Agustus, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang Platinum Pass ka 2023 PokerStars Players Championship!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis éta, ngadaptarkeun klub Game Home Spraggy ayeuna!

#bumi #sareng #Spraggy #Naha #anjeun #kedah #ngiringan #klub #Kaulinan #Spraggy #House