anu

WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

Ngaran-ngaran badag leuwih mesem sanggeus Peta Salasa wengi di 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) pa PokerStars. Ieu panganyarna…

Sorotan poé ieu

  • Ferreira squanders Lex en route ka katilu
  • Glaser leungit judul NLHE langka
  • Sousa janten tilu sareng Juara Dunya PLO
  • Lima deui pikeun Brazil

Tukangeun JURNAL

Tilu pikeun WCOOP 2022 pikeun Rui Ferreira

Lex ngabersihkeun hat-trick Ferreira: Leuwih ti 10.000 urang lalajo Lex Veldhuis ‘Kedutan stream tadi peuting sakumaha PokerStars Duta dipindahkeun nepi ka kaopat dina $2.100 WCOOP 38-H NLHE PKO. Tapi bari judul WCOOP terus elude nu Dutchman basis Bélgia, sarua teu bisa disebutkeun ngeunaan lalaki nu knocked anjeunna kaluar.

Rui “RuiNF” Ferreira ngalakukeun karuksakan, saméméh lajeng advancing kana judul katilu ti séri jadi jauh. Ferreira meunang $ 122.653, nu $ 79.531 datang dina hadiah, sakumaha anjeunna nyieun karirna ka meunangna luhur-profil sejen. Ferreira geus meunang meuli-di wates hold’em, sarta $ 530 Deep tumpukan acara salila WCOOP ieu, sarta anjeunna ayeuna boga lima judul karir. Anjeunna dina bentuk anu saé sareng nambihan tally sanés ka nagara angkatna, Brazil.

Sedengkeun pikeun Lex, anjeunna nyandak sakitar $ 32K, kalebet hadiah. Ieu Stevan “random_chu” Chew anu réngsé salaku runner-up.

Belarmino De Souza, Juara Dunya PLO8

De Souza janten tilu kalayan makuta PLO8: Brasil Belarmino “PaGaOVelhinho” de Souza ngumumkeun dirina minangka pamuter WCOOP dreaded waktos taun ka tukang, nalika anjeunna meunang dua judul PLO8 – hiji di leungeun lima kartu na hiji dina variasi opat kartu. Taun ieu, De Souza balik deui, sareng anjeunna ayeuna gaduh kameunangan WCOOP katilu, deui dina acara PLO8.

Beda anu mencolok nyaéta turnamén kali ieu dingaranan Kajuaraan Dunia, sareng boro pamaén anu langkung leres tiasa disebat Juara Dunya. Hadiah, pikeun ngéléhkeun widang 186 entri, sarta Gleb “Ti0373” Tremzin anjog, éta cek pikeun $37.098. Tapi gengsi éta écés hartosna sami.

Kerching Gulchinski: Minggu Million minggu ieu ngagaduhan sadaya komponén anu biasa: mésér $ 109, format PKO sareng, tangtosna, jaminan $ 1 juta. Ieu ngan éta ogé WCOOP 34-L – éta katuhu, a “low” meuli-di acara kalawan tujuh inohong dina hadiah pool.

Hal sejenna tétéla akrab: juara, saha éta Brazil Amauri “Amauri410” Gulchinski. Gulchinski ngagaduhan langkung ti $ 1 juta panghasilan karir anu didokumentasikeun bahkan sateuacan hasil ieu, kalebet kameunangan Bounty Builder Turbo Series. Tapi hadiah pikeun anu ieu, $ 121,669, kalebet bounty, mangrupikeun anu panggedéna dina karirna dugi ka ayeuna. Éta jumlah anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun ngéléhkeun lapangan 14,085 éntri sareng nyandak bagian singa tina hadiah kolam renang $ 1,4 juta.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Silva ngagabung ka tim Brasil: Saatos kalaparan Brasil kamari, dinten ieu (lain) salametan Brasil. Lima tina judul wengi éta dimeunangkeun ku Brazilians, kaasup Rui Ferreira, ditétélakeun di luhur, sarta meunang karir katilu pikeun Eduardo “Eduardo850” Silvaanu meunang $ 1K 7-Max PKO.

Silva taun ka tukang meunang dua gelar WCOOP, duanana ogé dina acara $1K NLHE, ku kituna anjeunna jelas kapanggih kaulinan sarta tingkat na. Turnamén ieu, katirisan, diulas 248 éntri jeung Silva banked $ 41.819, kaasup hadiah, meunang.

Urang Norwegia ngalakukeun deui: Lamun hayang meunang turnamén kaulinan campuran taun ieu, anjeun kudu ngéléhkeun Benny Glaser munggaran. Tapi upami anjeun tiasa ngalakukeun éta, anjeun kedah waspada ka Norwegia, sabab katingalina sadayana ti nagara éta leres-leres tiasa maén.

Tadi peuting, hiji-hijina acara Stud Hi/Lo WCOOP réngsé, sarta Norwégia meunang dua tina tilu turnamén. “gudfarenmeunang pa low turnamén $ 11, nyandak pa skor $ 1,980 meunang ti widang Éntri 1,303. Engke peuting,”holtekila“Vérsi meunang $ 1,050, perbankan $ 18,354. Pasti hese pisan pikeun holtekila nyanghareupan Denis “aDrENalin710” Strebkov, pamuter WCOOP anu paling dileler sepanjang waktos.

Strebkov ngagaduhan salapan gelar pikeun namina, tapi parantos terdampar dina jumlah éta ti saprak lima kajuaraan kameunangan ti 2018. Sareng ayeuna, nalika anjeunna katingalina badé pencét 10, aya saurang Norwegia.

… dina masalah Benny Glaser: WCOOP ampir nyaksian langka nyata tadi peuting: meunangna turnamén pikeun Benny “RunGodlike” Glaser dina no-wates Texas Hold’em. Nalika Glaser mangrupikeun sensasi maén campuran, anjeunna henteu kantos kéngingkeun acara NLHE di WCOOP-tapi tadi wengi anjeunna mingpin gelar juara dina acara hold’em $ 11 PKO.

Glaser gaduh kaunggulan chip pikeun porsi anu panjang, tapi henteu tiasa maéhan “Swédia”Emilohsson“. Sarta Emilohsson tungtungna dibawa ka handap Glaser, denying a kameunangan katilu ti séri taun ieu, nu bakal geus katujuh sakabéh na. Emilohsson nyokot $ 19.472 kaasup hadiah, bari Glaser bisa nyaho yén meureun aya hiji mangsa nu bakal datang pikeun anjeunna di hold’em ogé.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Pamaén WCOOP ayeuna parantos nandingan hadiah kolam renang langkung ti $ 35 juta. Ieu tukang bohong sejen.

Turnamén réngsé: 122
éntri: 393.614 (kaasup 91.997 entri ulang)
Koléksi hadiah: $35,820,927
Hadiah tempat kahiji: $5,703,028 (kalebet hadiah $1,475,411)
Turnamén anu lumangsung: 14
Turnamén dimimitian dinten ieu: 10

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Lex Veldhuis ngagaduhan seueur hadiah salami perjalanan immersive na $ 2K. Ieu mangrupikeun anu munggaran, anu sahenteuna ngajantenkeun anjeunna mikir…

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Spolier: GJReggie meunang tiket!


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ngan lima pikeun Brazil dina Salasa wengi, salaku budak Samba urang pencét 30. Indonesia dina kapal pikeun kahiji kalina.

Klasemen ayeuna:

30 judul – Brazil
11 – Inggris
9 – Austria
7 – Norwégia, Swédia
5 — Bulgaria, Kanada
4 – Ukraina
3 – Bélarus, Lituania, Méksiko, Romania
2 – Kroasia, Éstonia, Finlandia, Hungaria, Irlandia, Monténégro, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Jérman, Indonésia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Kelvin Kerber nyekel kalungguhan sakabéh, sarta reclaimed titik luhur dina leaderboard low sapeuting ogé. Tapi ku Rui Ferreira meunang judul na Benny Glaser rengse kadua, bener pak chasing neneng di poker .

SAGEL

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.000 titik
2 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 920
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 830
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 735
5 – TheDrunkLife, Hungaria – 630

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 535 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 500
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 440
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 430
5 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 390

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

= 1 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 295 titik
=1 – TheDrunkLife, Hungaria – 295
3 – regina83h, Ukraina – 285
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 280
5 – T3G3S, Polandia – 250

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 345 titik
2 – Airdraken, Inggris – 330
3 – Pomeron, Jérman – 300
4 – AwadeuS, Thailand – 285
5 – vpisjak, Latvia – 265

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Rebo, 14 Séptémber

Hoyong janten Juara Dunya dina kéngingkeun hasil anu paling awon? Razz World Championship dinten ieu nawiskeun kasempetan éta. Ieu dinten alus keur kaulinan bola low, kalawan wates acara Badugi ogé dina jadwal, tapi nyangka widang pangbadagna di turnamén hold’em kaasup Midweek Freeze, dimana luhur meuli-in $ 5K.

13:30 – WCOOP 45: NLHE Midweek Freeze
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $150K, $250K, $325K

14:30 – Championship Dunya Razz
Beuli di: $1.050
Pastikeun: $75K

14:30 – WCOOP 46: wates Badugi
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $7.5K, $15K, $35K

16:05 – WCOOP 47: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $20K, $100K, $175K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé


#WCOOP #Tilu #pikeun #Ferreira #anu #luar #biasa #sabab #Lex #gagal #deui

Combes sareng Nemeth balik deui ka cara unggul dina WCOOP nalika Vieira ngagagalkeun anu kadalapan

Combes sareng Nemeth balik deui ka cara unggul dina WCOOP nalika Vieira ngagagalkeun anu kadalapan

Buletin dinten ieu ti 2022 World Championship of Online Poker (WCOOP) mawa warta ngeunaan kameunangan anu ageung sareng ampir sono pikeun sababaraha pamaén anu paling kasohor di buruan, ogé apdet tina acara Kejuaraan Dunia panganyarna…


Sorotan poé ieu

  • “CPUrul0r” nolak Vieira anu kadalapan
  • Nemeth nepi ka opat sanggeus PKO fun; tilu pikeun roo_400
  • Combes ngagabung ka klub unggul WCOOP
  • Pye salamet pikeun dinten kadua kajawaraan KUDA

Tukangeun JURNAL

CPUrul0r nyetél perch: Aya nyatu pangalaman MTT pa $ 10K Super Salasa High Roller tabel final, nu ngagaduhan perlakuan streaming PokerStars pinuh Rebo wengi. Joao “Naza114” Vieira milarian gelar kadalapan na, Samuel “€urop€an” Vousden sareng Niklas “Lena900” Astedt milarian anu kaopat. Jeung aya bakat sumebar di sakuliah widang. Ngan dina jenis ieu pausahaan bisaCPUrul0r“Diitung salaku shot panjang, utamana tempo aranjeunna meunang judul WCOOP $2K taun ka tukang. Tapi CPUrul0r nyandak léngkah anu sanés pikeun dianggap pasangan anu jelas tina sato galak anu diadegkeun ku ngamankeun kameunangan anu kasohor. CPUrul0r réngsé ngéléhkeun Vieira dina sirah sanggeus final super-gancang, earning $201,971. Ieu memang Super Salasa, sarta lain Rebo goréng nuturkeun nepi.

PopAShush nolak Campana ampir ngulang: Hadiah kahiji genep angka anu sanés tina aksi tadi wengi janten juara Super Salasa $ 1K, di dieu disebut WCOOP 13-M. Kaseueuran dunya sigana yén Eder “edercampana” Campana Brasil bakal ngulang kameunangan anu ampir sami taun ka tukang, dimana Campana meunang WCOOP 12-M salami minggu mimiti séri éta. Kalayan lawanna siap nyerang, Campana nyandak dua pasang Q♥6♥ mun sigana outperform ace-raja. Sanajan kitu, slick badag minuhan lempeng di juru jeung lawan, Irlandia.PopAShushlajeng ditarik kaluar cemerlang balik-ti-nu-maot win. Campana kedah ngantosan sakedik nalika PopAShush ngagaduhan kameunangan WCOOP kahijina, sareng $ 108,740.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Nemeth bos mésér-in deui

Nemeth ngaku kaopat: Hungaria Andras “tersangka” Nemeth ayeuna bisa ngaku opat judul WCOOP kana ngaranna sanggeus tadi peuting ngaliwatan tahap ahir pisan hésé WCOOP 15-H: $2,100 NLHE PKO. Kameunangan, dimana anjeunna kéngingkeun $ 79,728 (kalebet hadiah $ 48,844) sanés ngan ukur kameunangan kaopat Nemeth, tapi kameunangan kaopatna tina acara WCOOP anu luhur, anu ngagungkeun widang anu sesah. Taun ka tukang anjeunna meunang Acara Utama PLO, dina taun 2020 anjeunna meunang PLO High Roller anu sanés ogé turnamén $530+R NLHE. Sareng waktos ieu anjeunna nyanghareupan méja akhir anu ogé nampilkeun Stevan “random_chu” Chew sareng Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, diantarana. The PokerStars Duta Fintan “easywithaces” Hand ogé nempatkeun dina kinerja pangalusna na ti WCOOP jadi jauh, finish kadalapan, gelembung tabel panungtungan.

Combes tungtungna janten juara WCOOP

Combes masih ngagaduhan: Salah sahiji pamaen anu paling konsisten di Inggris dina MTT online salami dasawarsa, Charlie “JIZOINT” Combes ayeuna tiasa nyebat dirina juara WCOOP ogé saatos anjeunna ngéléhkeun WCOOP 11-M tadi wengi, acara $55 NLHE PKO. Combes gaduh dua judul SCOOP sareng tilas juara Minggu Million, diantara seueur panghargaan anu sanés. Anjeunna oge biasa dina sirkuit turnamén live, ampir sok qualifying pikeun acara on PokerStars. Judul SCOOP kahijina sumping deui dina 2011, tapi kasuksésan WCOOP parantos ngaleungitkeun anjeunna dugi ka ayeuna. Nanging, anjeunna ngéléhkeun 6,509 éntri pikeun ngaku $ 33,137, kalebet hadiah, sareng telat pikeun tantangan WCOOP na.

Tilu pikeun “roo_400”: Dina masalah daya tahan, Kanada”kamar_400” mimiti jadi pinunjul dina 2010 kalayan meunangna dina acara SCOOP Heads Up. Aranjeunna nuluykeun meunang hiji deui judul SCOOP, dina 2018, sarta ayeuna tilu di WCOOP, tadi peuting nambahkeun hiji $530 judul PKO kana neruskeun. Kameunangan WCOOP sateuacana sumping dina 2019 sareng 2021, duanana tina acara NLHE anu langkung ageung, sareng kasuksésan tadi wengi sumping sareng kolam renang hadiah $ 58,743.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Numutkeun standar WCOOP, éta wengi sepi dina Rebo. Sanaos kitu, séri éta parantos caket kana $ 15 juta hadiah pools tina 43 turnamén réngsé dugi ka ayeuna. Satengah kadua minggu kahiji malah sibuk…

Turnamén réngsé: 43
Tulisan: 148.714 (kaasup 37.289 re-éntri)
Koléksi hadiah: $14.934.327
Hadiah tempat kahiji: $ 2,486,089 (kaasup $ 551,439) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Acara HORSE World Championship maén tahap bubuka na tadi peuting, sarta eta Sigana mah jenis acara anu bakal hartosna pisan pikeun pamimpin timer diangkat tina Gerakan Kaulinan Campuran, Mason Pye. Cukup yakin, Pye aya di…ngan. Anjeunna tumpukan pondok dina gelembung, ningali Finlandia “Supermassa1” balik sagala-di na tukangeun. Pye ayeuna aya dina artos, 16 ti 16 sésana, tapi tetep impian pikeun janten Juara Dunya.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Bisi saha perlu ngingetkeun yén satelit ngajalankeun sabudeureun jam pikeun acara WCOOP. Aya seueur cara pikeun lebet murah, sareng berpotensi lebet kana acara agung ieu.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ieu mangrupikeun mimiti anu lambat pisan pikeun WCOOP ieu pikeun Brazil, anu séri anu dugi ka ayeuna sigana tiasa paling efektif disimpulkeun dina hiji gambar. Ieu tabel panungtungan 7-Max $ 22 PKO, nu kumaha bae henteu masihan Brazil gelar.

Lima ti tujuh, tapi teu meunang

Dua deui kameunangan pikeun Inggris nempatkeun Éropa di payun, sareng Amérika Kidul pasti ngagaur iraha waé.

Klasemen ayeuna:

6 judul – Inggris
5 – Brazil
3 – Austria, Bulgaria, Kanada, Swédia
2 – Bélarus, Hungaria, Irlandia, Norwégia
1 – Kroasia, Céko, Éstonia, Jérman, Kyrgyzstan, Lituania, Malta, Méksiko, Maroko, Romania, Tunisia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Sanajan anjeunna can meunang gelar taun ieu, Brazil urang Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber geus nyieun clutch tina tabel final sarta mingpin leaderboard sakabéh, dihareupeun Andras Nemeth, anu clinched judul tadi peuting. Masih pisan sesak, kalayan aksi sabtu minggu ieu sigana bakal ngabagi sakedik.

SAMPURNA

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 425 titik
2 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 325
3 – guilherme12, Brazil – 265
=4 – Marko “markovitsus” Koplimaa, Éstonia – 255
= 4 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 255
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 255

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

= 1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 300 titik
=1 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 300
3 – Joao “Naza114” Vieira, Inggris – 195
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 190
5 – Alex “FutureofMe” Kulev, Irlandia – 140

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – Robin “robinho” Ylitalo, Swédia – 180 poin
2 – Ronan “Sw33ney” Sweeney, Inggris – 155
3 – ShipitFTW911, Swédia – 145
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 140
=4 – Tr!pleeeee, Polandia – 140

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – CurrD, Britania Raya – 180 titik
2 – 4Kings_Hit, Britania Raya – 155
3 – Airdraken, Britania Raya – 145
4 – dr0binho, Polandia – 130
=5 – JeF Dosso, Brazil – 125
= 5 – Mulatin181, Brazil – 125
=5 – trotmant, Britania Ageung – 125

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Kemis, 8 Séptémber

Dinten Kemis anu rame pisan di WCOOP sareng henteu kirang ti genep acara rutin dimimitian sareng Kajuaraan Dunia Badugi. Kajadian “biasa” éta kalebet Thrill Kemis, anu ngagaduhan $ 5K High Roller sareng acara “sedeng” $ 530, anu jaminanna $ 800K. Ieu mangrupikeun wengi anu saé pikeun peminat tohan wates tetep, kalayan acara wates tetep dilaksanakeun sareng Kajuaraan Dunya Badugi sareng acara Limit Razz ogé.

11:05 – WCOOP 20: NLHE
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $35K, $150K, $275K

12:30 – WCOOP 21: Wates Hold’em 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $10K, $20K, $40K

13:30 – WCOOP 22: NLHE PKO Kemis Thrill
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $400K, $800K, $650K

13:30 – Badugi Maneuh Wates Dunya Championship
Beuli di: $1.050
jaminan: $50K

14:30 – WCOOP 23: wates Razz
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $12.5K, $35K, $70K

15:05 – WCOOP 24: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $80K, $175K, $250K

17:30 – WCOOP 25: NLHE PKO Freezeout Turbo
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $30K, $150K, $200K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui


#Combes #sareng #Nemeth #balik #deui #cara #unggul #dina #WCOOP #nalika #Vieira #ngagagalkeun #anu #kadalapan

Acara kajuaraan nambihan rempah kana jadwal WCOOP anu saé

Acara kajuaraan nambihan rempah kana jadwal WCOOP anu saé

Salaku dunya poker Nyiapkeun pikeun kick off WCOOP, urang tingali acara Championship Dunya anyar nyebarkeun ngaliwatan jadwal hectic.


The Championship Dunya of Online poker (WCOOP) geus salawasna ditawarkeun sauntuyan agung kaulinan pikeun sakabéh pamaén PokerStars, tapi taun ieu geus ditambahkeun hal seger. Bakal aya 12 acara “Juara” salian jadwal biasa, nguji rupa kaahlian keur duit pangbadagna.

Ieu katingal langkung caket kana acara Kajuaraan éta, nyorot tanggal, waktos sareng jaminan, sareng nempatkeun éta dina kontéks anu kajantenan saacanna salami WCOOP. Chances téh, nempokeun ieu bakal ngabuktikeun jadi pohara populér, jadi naha henteu nyandak katingal dina naon meureun hoyong maén.

Shakerchi mangrupikeun juara PKO Turbo taun ka tukang

NLHE PKO Championship $ 5,200
Kaping: Séptémber 4, 13:30
Pastikeun: $1 juta
Taun kamari: Tilu acara PKO $ 5K, dimeunangkeun ku Patrick “pads1161” Leonard ($ 121,328), “spaise411” ($ $ 149,837) sarta Talal “raidalot” Shakerchi ($ 124,688).
Ringkesan: Turnamén Knockout Progresif parantos janten populer dina sababaraha taun ka pengker, bahkan Minggu Million ayeuna dimaénkeun salaku PKO. Jumlahna ageung sareng persaingan sengit, kalayan format anu nawiskeun langkung seueur tindakan nalika pamaén milarian ganjaran, sareng ningkat odds tina sababaraha jinis balik deui kana investasi. Salila WCOOP taun ka tukang, aya tilu $5K NLHE PKO turnamén, dua di antarana dimeunangkeun ku bos turnamén Britania Patrick “pads1161” Leonard jeung Talal “raidalot” Shakerchi, duanana anu nyieun saeutik leuwih $120K. Ieu ngabuktikeun yén jenis ieu turnamén bakal narik perhatian para pamingpin. Katiluna acara taun ka tukang ngagaduhan pools hadiah $ 735K, $ 800K, sareng $ 580K (anu terakhir nyaéta turbo), janten gerakan anu dijamin $ 1 juta waktos ieu nambihan artos kana cache acara World Championship.
Kudu maca: Pituduh strategi lengkep pikeun PKO

Naoya Kihara mangrupikeun spesialis kaulinan campuran

Kuda Championship $ 1,050
Kaping: September 7, 13:30
Pastikeun: $100.000
Taun kamari: Dua acara HORSE kalayan $ 1K + mésér-in, dimeunangkeun ku “_sennj_” ($ 25,970) sareng Naoya “nkeyno” Kihara ($ 37,000)
Ringkesan: Kuda Pasanggiri dipikawanoh salaku test pamungkas kaahlian poker sagala-buleud, jeung $ 1K Kuda WCOOP Dunya Championship pasti mikat sakabéh pamaén kaulinan dicampur pangalusna. Salila WCOOP taun ka tukang, anu pangdeukeutna nyaéta acara HORSE $ 1K anu diayakeun nuju tungtung séri, anu dimeunangkeun ku Norwegia “_sennj_”, salah sahiji tina dua gelar anu anjeunna angkat taun ka tukang. Acara éta ngagaduhan hadiah kolam renang $ 106,000, sareng Championship KUDA ieu kedah sami pisan. Naoya “nkeyno” Kihara kamungkinan maén ogé: anjeunna meunang $2K acara KUDA salila WCOOP taun ka tukang, ngéléhkeun widang elit 48 entri.
kudu maca: Pituduh pemula pikeun kaulinan poker dicampur.

Badugi Championship $ 1,050
Kaping: September 8, 13:30
Pastikeun: $50.000
Taun kamari: “Camilancefieldg” meunang ngan $ 1K ($ 18,632) judul Badugi
Ringkesan: Kaulinan bal low Badugi mangrupakeun favorit nyata diantara jalma anu maénkeun loba poker sabab ngandung unsur pisan mahiwal: jas tina kartu masalah. Jujur, upami anjeun mimiti maca tulisan ieu, acara Championship panginten sanés tempat anu pangsaéna pikeun ngamimitian. Tapi bakal aya nyatu pamaén diuk turun maén a $ 1K acara badugi, nu jaminan badag $ 50K ti anjeun bisa kantos manggihan hiji acara di disiplin ieu. The enigmatic Kanada “Camilancefieldg” meunang judul Badugi di WCOOP taun ka tukang, salah sahiji sababaraha hasil signifikan nu nempatkeun aranjeunna dina Player of kompetisi Series.
kudu maca: Ayeuna pikeun hal lengkep beda, pariksa kaluar sababaraha kaulinan non-hold’em

Simon Higgins, katuhu, meunang badag 6-Max panungtungan waktu

$ 5,200 NLHE 6-Max Championship
Kaping: September 11, 13:40
Pastikeun: $750.000
Taun kamari: Simon “simon1471” Higgins meunang $5,200 NLHE 6-Max High Roller ($127,847)
Ringkesan: Genep-max poker ngalaan pamaén ka arene leuwih hese ti kaulinan ring pinuh, dimana anjeun ampir sok di buta, on tombol atawa dina posisi naek telat alus. Sareng upami henteu, éta moal lami dugi ka anjeun. Henteu heran yén kalolobaan pamaén top nganggap dirina ahli tanpa tangan. Turnamén ieu bakal nawiskeun hak bragging – sarta payouts badag – ka saha wae anu prospers tina naon pasti janten widang tangguh. Sarua taun ka tukang ditagih salaku High Roller, sareng kéngingkeun 107 éntri pikeun hadiah kolam renang $ 535,000. Aya $215,000 langkung ti dijamin waktos ayeuna, anu hartosna lapangan pasti langkung ageung sareng maénna langkung sengit. Henteu aya seueur deui anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun nyiapkeun ieu kecuali kéngingkeun pangalaman anu pondok-gancang, teras maén A-game anjeun.

PLO8 Championship $ 1,050
Kaping: September 12, 13:30
Pastikeun: $100.000
Taun kamari: Belarmino “PaGaOVelhinho” De Souza meunang $2K PLO8 6-Max acara pikeun $55,834
Ringkesan: Seueur aksi anu dijamin dina ieu, sareng seueur pamisah pot. Henteu aya anu sami langsung dina WCOOP taun ka tukang, tapi Belarmino Brazil “PaGaOVelhinho” De Souza meunang. duanana ti acara paling sarupa: $ 1K 5-Card PLO8 turnamén jeung $2K PLO8 6-Max. Acara Championship ieu ngagaduhan hiji kartu kirang ti anu kahiji sareng $ 1K kirang mésér ti anu kadua. Barina ogé, Brazil bakal jadi hiji ngéléhkeun.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
SATS pituduh | ANALISIS JADWAL
PANDUAN TAUN-TAUN | HASIL FULL | JUARA GANDA


Championship Kepala-Up NLHE $ 5,200
Kaping: September 13, 14:05
Pastikeun: $200.000
Taun kamari: Euweuh nu sarua
Ringkesan: Jeung proliferasi panganyarna tina dijieun-pikeun-TV huluna-up patandingan pamales kanyeri nyadiakeun rébuan inci kolom ka pencét poker dina panungtungan 12 sasih, éta ngeunaan waktu WCOOP manggihan saha sabenerna pangalusna. Ieu mangrupikeun acara ngagaleuh $ 5K, ngadu pamaén hiji-hiji dina format kurung dugi ka ngan ukur hiji anu tetep. format nu geus akrab dina WCOOP, tapi meuli-di lima kali leuwih ti turnamén meunang taun ka tukang ku Kanada “jackstack99”. Turnamén ieu narik 168 runners. Lamun jumlah anu sarua muterkeun hiji ieu, jaminan $200K bakal beulah.

$ 1,050 Razz Championship
Kaping: September 14, 13:30
Pastikeun: $75.000
Taun kamari: “_sennj_” meunang turnamén 92 runners pikeun $ 25K
Ringkesan: Razz nyaeta disiplin sejen nu geus salawasna kabukti populérna salila ‘Coop runtuyan on PokerStars, sarta masihan mogul dicampur-maén kasempetan ka caang. Razz $1K salila WCOOP 2021 indit ka “_sennj_” – penampilan kadua babak – sarta pamaén kawas Norwegia bakal balik dina babak ieu. Aya 92 éntri kana turnamén éta panungtungan waktu sabudeureun, jadi jaminan $75K dina acara Championship nyaeta modest. Tapi sabaraha jauh eta bisa keok ku pamaén pilari nyieun leungeun awon mungkin?
Kudu maca: Kumaha carana maén Razz

Kajuaraan awéwé $530
Kaping: September 18, 13:30
Pastikeun: $65.000
Taun kamari: Euweuh nu sarua
Ringkesan: Arguably tambahan panganyarna pikeun jadwal WCOOP éta hijina acara awéwé, sarta maranéhanana omissions geus resolutely kajawab dina 2022. Aya henteu ngan acara awéwé dina jadwal utama (kalawan low, sedeng jeung tinggi meuli-in pa $5,50, $22 jeung $ 109), tapi aya acara kajawaraan mésér $ 530 ieu, anu disayogikeun ku jaminan $ 65K. Ieu bakal hiji maén keur sakabeh awéwé, sarta bakal aya sababaraha satelit ngajalankeun pikeun mastikeun partisipasi maksimum.

Jussi Nevanlinna mangrupakeun salah sahiji ‘pamaén COOP kawentar di buruan

$ 2,100 8-Kajuaraan Kaulinan
Kaping: September 19, 13:30
Pastikeun: $100.000
Taun kamari:
Ringkesan: Iraha pamaén HORSE ngaku yén aranjeunna gaduh kaahlian poker sadaya-buleud anu pangsaéna, fans 8-Game nyarios, “Tahan bir kuring.” Aya tilu kaulinan tambahan aub dina rotasi 8-Game jadi turnamén ieu janji hiji test malah leuwih badag pikeun bakat pinuh pamilon ‘. Taun ka tukang, aya $10K 8-Game High Roller, dimeunangkeun ku Jerman “RaúlGonzalez, jeung dua 8-Game $1K turnamén, dimeunangkeun ku Jussi “calvin7v” Nevanlinna jeung Talal “raidalot” Shakerchi, underscoring jenis pamaén makmur di lingkungan ieu. Tapi $ 2K mésér-in waktos sabudeureun téh anyar, sarta eta bisa noél titik amis pikeun pamaén poténsi-bari berehan $ 100k jaminan ensures hal signifikan maén kalawan.
kudu maca: Kumaha carana maén 8-Game Campur

$ 1,050 NL 2-7 Single draw Championship
Kaping: September 22, 13:30
Pastikeun: $65.000
Taun kamari: Patrick “pads1161” Leonard meunang $1K 2-7 judul Draw Tunggal ($20,475)
Ringkesan: Acara draw tunggal ngajamin seueur agresi sareng seueur bluffing, sareng éta langkung leres upami éta varian 2-7-nyaéta, nalika ideu nyaéta pikeun nahan panangan anu panghandapna. Sanajan kitu, aya loba kaahlian dina ngamangpaatkeun sagala varians, sakumaha dibuktikeun ku meunangna turnamén sarimbag taun ka tukang pikeun Patrick “pads1161” Leonard, pamaén taunan tina Series nangtang. Aya 70 éntri kana turnamén Leonard meunang panungtungan waktu kaluar, sarta panitia geus nempatkeun jaminan $65K dina acara Championship taun ieu, écés ekspektasi turnout sarua.
kudu maca: Kumaha carana maén 2-7 Tunggal Draw Lowball

$ 10.300 Acara Utama / NLHE Championship
Kaping: September 25, 13:30
Pastikeun: $6 juta
Taun kamari:
Ringkesan: Mun turnamén a perlu euweuh bubuka, éta WCOOP Main Acara, nu salawasna mutuskeun Online Poker Jawara Dunya. Husus, éta “High” $ 10K mésér-in Acara Utama NLHE, sareng éta nyayogikeun jaminan pangbadagna ti séri sareng salami opat dinten. Kalawan dijamin $ 6 juta dina hadiah kolam renang, eta bakal salah sahiji luhur liang dina daptar acara dulur hayang meunang paling. Dina ngajalankeun taun ka tukang, “Crazy Lissy” Rusia nyandak éta ku skor ampir $1,5 juta. Anjeun henteu kéngingkeun hadiah anu ageung dina seueur acara online, janten pantes milarian jalan pikeun ngiringan acara ieu.
Kedah maca: ‘Gélo Lissy’ knocks kaluar Lefrancois pikeun kasuksésan WCOOP

Andras Nemeth pikeun membela gelar PLO na

$ 10.300 Acara Utama / PLO Championship
Kaping: September 25, 16:05.
Pastikeun: $1 juta
Taun kamari: Andras “probirs” Nemeth meunang $308,556 pikeun meunangna $10K PLO Acara Utama
Ringkesan: Sakapeung gampang hilap yén anu biasana disebut “Acara Utama” dina WCOOP ngan ukur versi NLHE. Aya ogé $ 10K PLO turnamén, nu keur loba pamaén malah leuwih seru. Jarang pikeun turnamén PLO ngagambar jaminan tujuh-angka, langkung-langkung upami sering dibantingkeun, tapi éta anu biasana lumangsung di WCOOP. Waktos ieu taun ka tukang, crusher Hungaria Andras “néang” Nemeth kaluar dina luhureun widang 147-Éntri PLO Acara Utama, ngumpulkeun $ 309K atawa $ 1,47M hadiah pool. Hiu opat kartu, kalebet Nemeth, bakal nyiapkeun pikeun nyerang hadiah utama taun ieu.


Panginget daptar lengkep ngeunaan acara Championship:

4 September: $ 5,200 NLHE PKO Championship
7 September: Kuda Championship $ 1.050
8 September: Badugi Championship $ 1.050
11 September: $ 5,200 NLHE 6-Max Championship
12. September: PLO8 Championship $ 1.050
13 Séptémber: $ 5,200 NLHE Head-Up Championship
14. September: Razz Championship $ 1.050
18 Séptémber: Kajuaraan Awéwé $530
19 September: $ 2,100 8-Kajuaraan Kaulinan
22. September: $ 1,050 NL 2-7 Single draw Championship
25 September: Acara Utama / NLHE Championship $ 10.300
25 September: Acara Utama / Championship PLO $ 10.300

#Acara #kajuaraan #nambihan #rempah #kana #jadwal #WCOOP #anu #saé

WCOOP 2022: Hiji hal pikeun sadayana dina jadwal anu lega sareng rupa-rupa

WCOOP 2022: Hiji hal pikeun sadayana dina jadwal anu lega sareng rupa-rupa

Nyiapkeun WCOOP kalayan analisa ati-ati jadwal, milih seueur sorotan séri.


Teu lila sanggeus festival EPT megatkeun catetan Barcelona urang ends, pamaén PokerStars gearing up pikeun sorotan sejen dina kalénder: Championship Dunya of Online poker (WCOOP), nu najong kaluar dina Minggu 4. September.

Sakumaha biasa, jadwal pinuh (tempo di handap) boga hal for everyone: 322 turnamén, janten pasti, kalawan meuli-in mimitian ti $ 5,50 ka $ 25,000. Pamaén tiasa nyetél tilu tingkat mésér biasa dina jadwal WCOOP biasa (rendah, sedeng sareng luhur), ogé 12 acara Championship Dunya.

Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun diajar jadwal pinuh on waktos Anjeun sorangan, tapi ieu ngarecahna naon ditawarkeun, gumantung kana preferensi Anjeun.

DINA POST IEU

Pikeun rollers tinggi
Pikeun pamaén nanya low
Pikeun fans kaulinan campur
Pikeun hunter of kamulyaan
JADWAL FULL


Pikeun rollers tinggi

Hiji-hijina naséhat anu paling penting anu kedah diperhatoskeun ku unggal pamuter poker nyaéta ngan ukur maén kalayan nyaman dina bankroll anjeun. Anjeun pernah rék risiko finansial Anjeun well-mahluk dina sagala turnamén poker. Anjeun salawasna kudu sagala fokus Anjeun pikeun nyieun kaputusan katuhu, sarta ngan manajemén bankroll solid bisa ngidinan.

Nyangka pangalusna di dunya maén Super High Roller

Kitu cenah, lamun anjeun nyaman shelling kaluar luhur opat- atawa lima angka sums maén turnamén, WCOOP mangrupakeun tempat hébat ngalakukeun hal eta.

Beuli pangluhurna dina kalénder nyaéta $ 25.000 Super Jangkung gilinding, Turnamén dua poé kalayan jaminan $ 1 juta. Sawah bakal janten salah sahiji acara pangleutikna dina jadwal, tapi tempatna hiu anu paling galak. Ieu turnamén hold’em no-wates, jeung dua ulang éntri diwenangkeun.

Tujuh acara sejenna dina jadwal nu boga lima angka meuli-in, kaasup $ 10.300 Acara Utama WCOOP, nu aya di jantung sabtu minggu panungtungan of WCOOP. Ieu turnamén paling bergengsi dina jadwal jeung jaminan na $ 6 juta mangrupa pangbadagna turnamén sagala salila WCOOP.

Ieu turnamén hold’em no-wates, dicoo salila opat poé, sarta ngabogaan struktur alus teuing jeung widang lega. Bagian anu pangsaéna nyaéta seueur satelit anu ngajalankeun sapanjang séri pikeun ngamungkinkeun anjeun cocog pikeun harga anu murah, ogé Spin & Gos, kalayan tikét Acara Utama ditawarkeun salaku hadiah.

Dina Minggu sarua salaku Hold’em Acara Utama, éta PLO Acara Utama $ 10.300 dimimitian ogé. Beuli-in sarua, $ 10.300, jeung jaminan $ 1 juta-jumlah sizeable pikeun kaulinan opat-kartu. Sawah bakal leuwih leutik, sarta turnamén ends dina tilu poé. Ieu, tanpa sual, turnamén maén lamun anjeun hiu PLO kalawan hiji titik ngabuktikeun.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
SAT JEUNG PANDUAN TAHAP
PANDUAN TAUN-TAUN | HASIL FULL | JUARA GANDA


Aya ogé $ 10.300 8-Kaulinan High Roller dina jadwal WCOOP, kalawan jaminan $350.000. Ieu salah sahiji pamaén paling percaya diri dina kaahlian kaulinan dicampur maranéhna, featuring rotations of 2-7 Triple Draw, Wates Hold’em, Omaha Hi-Lo 8 atawa Leuwih alus, Razz, Tujuh Card Stud, Stud Hi-Lo 8 atawa leuwih duanana. Texas Hold’em No Wates jeung Pot-Wates Omaha. Anjeun bakal hoyong janten yakin dina sakabéh disiplin maranéhanana saméméh anjeun diuk turun.

Sésana tilu $ 10K acara téh sadayana turnamén hold’em no-wates, kaasup pasangan dilabélan salaku Super Salasa atawa Kemis thrill High Rollers. Kemis Thrill, tanggal 22 Séptémber, mangrupikeun turnamen PKO.

Daptar lengkep turnamén $10K+ di WCOOP nyaéta kieu:

Salasa, 20 Séptémber, 12:30: WCOOP 71-H: $25,000 NLHE Super High Roller, $1m Gtd

Minggu, September 4, 12:30: WCOOP 04-H: $ 10.300 NLHE [High Roller]$850K Gtd
Salasa, 7 Séptémber, 12:30: WCOOP 13-H: $ 10.300 NLHE [Super Tuesday High Roller]$650K Gtd
Salasa, 11 Séptémber, 12:30: WCOOP 34-H: $ 10.300 NLHE [High Roller]$850K Gtd
Kam, 15 Séptémber, 13:30: WCOOP 51-H: $ 10,300 8-kaulinan [High Roller]$350K Gtd
Kem, 22 Séptémber, 12:30: WCOOP 80-H: $ 10.300 NLHE [PKO, Thursday Thrill High Roller]$650K Gtd
Minggu, 25 Séptémber, 12:30: WCOOP 92-H: NLHE World Championship: $10.300 Acara Utama, $6M Gtd
Minggu, 25 Séptémber, 15:05: WCOOP 94-H: PLO World Championship: $10,300 Acara Utama, $1M Gtd


Pikeun pamaén pasangan low

Kaéndahan ‘runtuyan COOP on PokerStars-nyaéta, duanana WCOOP na SCOOP-mangrupakeun tilu-tingkat tingkat meuli-di ampir sakabéh acara. Ieu ngandung harti yén bari aya loba pilihan pikeun pamaén, aya pernah bener waktu dimana hiji grup pamaén bisa ngarasa kaasup. Pondokna, anjeun bisa maénkeun sahanteuna hiji turnamén per poé ku meuli-in $ 11 atanapi kirang, sarta dina kalolobaan kali anjeun tiasa gabung aksi WCOOP pikeun $ 5,50.

Tapi naon éta? pangalusna turnamén pikeun pamaén-resiko low maén? Jelas eta gumantung kana naon pikir anjeun kaulinan neneng, tapi hayu urang nyebutkeun boga total anggaran $ 50 pikeun WCOOP, kumaha anjeun hoyong katingal tina jadwal handap?

WCOOP 01-L: $ 5,50 NLHE [Phase 2]$500K Gtd
“Fase” acara sok pangbadagna dina watesan angka, tur euweuh acara séjén dimana anjeun bisa maénkeun pikeun dijamin hadiah kolam renang $ 500K pikeun ngan $ 5,50. Kajadian fase ngajalankeun sababaraha dinten sapanjang séri utama (sareng pikeun sababaraha dinten sateuacana, saleresna) sareng anjeun tiasa gaduh usaha anu henteu terbatas pikeun asup ka dinten kadua. Hayu urang anggaran $ 10 pikeun dua tusuk bisa ngaliwatan.

WCOOP 02-L: $ 5,50 NLHE [WCOOP Kickoff]$50K Gtd
WCOOP 07-L: $ 5,50 NLHE [Turbo, PKO, Sunday Cooldown]$35K Gtd

Sok aya turnout ageung dina sabtu minggu kahiji WCOOP, sareng éta saé pikeun tingkat kapercayaan upami anjeun tiasa mendakan skor awal. Aya dua $ 5,50 mésér-in turnamén dina dinten bubuka WCOOP-kickoff WCOOP jeung Minggu Cooldown, dina boh tungtung poé-kitu naha henteu ngahaturanan éta Minggu munggaran ka sési panjang tur ngawangun hiji bankroll mimiti. Upami éta henteu saluyu sareng rencana, henteu masalah.

WCOOP 33-L: $ 5,50 NLHE [PKO, Sunday Warm-Up]$50K Gtd
WCOOP-33 mangrupikeun Warmup Minggu sareng versi pameseran rendah $ 5,50, kalayan jaminan $ 50K. Éta cukup jelas, kecuali pikeun nambihan yén éta ogé PKO. Éta hartina anjeun bisa ngaharepkeun pikeun ngumpulkeun sababaraha hadiah duit tambahan ku ngaleungitkeun lawan, sarta anjeun bisa earn mulang dina investasi sanajan anjeun teu pencét tahap deepest.

WCOOP 47-L: $ 5,50 NLHE [6-Max]$20K Gtd
Sanaos paling umum pikeun pamaén taruhan rendah ngawangun jadwalna sakitar aksi sabtu minggu, sering aya sababaraha acara midweek anu saé ogé. WCOOP 47 mangrupikeun conto anu saé. Ieu turnamén NLHE 6-Max, nu bakal lumangsung dina 15:05 AND (atawa 20:05 BST). waktos nu mangpaat, malah lamun dianggo a biasa 9-5.

WCOOP 104-L: $ 5,50 NLHE [7-Max, Hyper-Turbo, PKO, Series Wrap-Up]$40K Gtd
Naon cara anu langkung saé pikeun pamit ka WCOOP tibatan sareng hyper turbo dinten kamari? Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun ngahemat $5 tina anggaran Anjeun dina ieu – sanajan eta bisa jadi teu lepas pisan. Sawah bakal nyieun hiji kombinasi metot pamaén celebrating atanapi simpatik kana runtuyan maranéhna, tur anjeun bisa ogé disimpen pikeun ngamangpaatkeun duanana.

Satelit pikeun Acara Utama
Turnamén nu didaptarkeun di luhur ngahasilkeun $ 35 tina meuli-in (teu kaasup waragad atawa ulang Éntri), nu daun ngeunaan $ 15 kami $ 50 anggaran. WCOOP datang ngan sakali sataun, jadi eta bisa jadi patut investasi sejen $ 15 dina turnamén qualifying pikeun acara badag, husus $ 109 meuli-in Acara Utama NLHE. Sanajan $ 109 upfront jauh leuwih ti kaulinan biasa anjeun, anjeun bakal bisa manggihan loba kasempetan pikeun meunang di pikeun pisan langkung mirah – sarta lamun meunang tiket, Anjeun bisa ngaharepkeun maén kalawan release satelit unggul. Éta ngamungkinkeun anjeun nyadangkeun naluri anjeun ku terang yén anjeun teu aya anu kaleungitan – sareng, saha anu terang, waktos anjeun nyéépkeun waktos nonton pidéo latihan sareng streaming Twitch ujug-ujug tiasa mayar gancang. WCOOP leres-leres mangrupikeun waktos anu saé pikeun nyobian maén angka-angka alit kana skor anu ageung, janten pastikeun gaduh sababaraha jabs pikeun asup kana acara anu langkung ageung ogé.


Pikeun fans kaulinan campur

Runtuyan turnamén Premier on PokerStars sok cemerlang pikeun pencinta kaulinan dicampur. Loba sababaraha juara geus earned sababaraha judul dina non-hold’em, sarta ieu teh tempat pangalusna pikeun pamaén anyar hiji coba kaahlian maranéhna dina kaulinan dicampur ngalawan sababaraha widang pangbadagna.

Tobias “Senkel92” Leknes bakal néangan kanaékan judul kaulinan dicampur na

Sadayana PLO, PLO8, Badugi, Razz, sareng 2-7 Singles Draw gaduh acara kajawaraan salami WCOOP 2022, ogé rotasi utama HORSE sareng 8-Game. Sadaya disiplin ieu ogé ngagaduhan acara WCOOP biasa dina tingkat jual rendah, sedeng sareng tinggi ogé.

A katingal ngadeukeutan dina jadwal, aya ogé Stud na Stud Hai / Lo acara, kitu ogé 5-Kartu lotre, 5-Kartu NLO8, 5-Kartu PLO8, FLHE, FLO8 jeung 6+ (dek pondok) acara ogé.

Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun tetep panon anjeun muka pikeun acara samping ditambahkeun kana jadwal utama ogé. Upami anjeun milarian sababaraha varian anu teu dipikanyaho, acara samping ieu kadang tiasa nyayogikeun éta.

Sakumaha biasa, aya tilu tingkatan pameseran pikeun sadayana, nyayogikeun ka pendatang sareng ahli sami.

Di handap ieu daptar lengkep acara non-NLHE:

Wates Hold’em: Acara 21 – $ 11, $ 109, $ 1,050
PLO: Acara 5, 18, 42, 55, 79, 94 & 103
NL Omaha Hi/Lo: Acara 63 & 87
OT Omaha Hi/Lo: Acara 49 & 70, ditambah Championship Dunya $1,050
Batasi Omaha Hi/Lo: Acara 29 – $ 11, $ 109, $ 1,050
NL 6+ Tahan: Acara 67 – $ 11, $ 109, $ 1,050
OT 5-Kartu Omaha: Acara 35 – $ 22, $ 215, $ 2,100
NL 5-Kartu Omaha: Acara 76 – $ 22, $ 215, $ 2,100
OT 5-Kartu Omaha: Acara 12 – $ 11, $ 109, $ 1,050
Batesan Lalaki: Acara 85 – $ 11, $ 109, $ 1,050
Wates Hi/Lo Studs: Acara 39 – $ 11, $ 109, $ 1,050
Wates Razz: Acara 23 ($11, $109, $1,050), tambah $1,050 Championship Dunya
Undian Kartu NL 5: Acara 57 – $ 11, $ 109, $ 1,050
NL 2-7 Undian Tunggal: Acara 14 – $11, $109, $1,050, tambah $1,050 Championship Dunya
Wates 2-7 Tilu Undian: Acara 72 – $ 22, $ 215, $ 2,100
KUDA: Kajadian 9 & 74, ditambah Championship Dunya $1,050
NLHE/PLO: Acara 100 – $ 5,50, $ 55, $ 530
8-kaulinan: Kajadian 27 & 51, ditambah Championship Dunya $2,100
Batas Badugi: Acara 46 – $11, $109, $1,050, tambah $1,050 Championship Dunya

Maca deui: pituduh pemula pikeun sababaraha kaulinan poker dicampur


Pikeun hunter of kamulyaan

Upami anjeun dugi ka tahap jero tina acara WCOOP, kasempetan anjeun pikeun disebatkeun dina sajumlah ageung WCOOP bakal ningkat pisan. Urang bakal nulis kasimpulan poéan sagalana dina Blog, sarta bakal aya ogé sinyalna hirup sababaraha turnamén dina saluran siaran PokerStars.

analis ahli sarta Joe Stapleton bakal on leungeun kritik muter Anjeun

Jadwal siaran teu acan dikonfirmasi, tapi éta aman nganggap yén di-jero hambalan sahenteuna salapan acara utama bakal nampa perlakuan streaming PokerStars pinuh salila WCOOP.

Janten upami anjeun hoyong kaulinan anjeun dianalisis sareng dikritik ku komentator James Hartigan, Joe Stapleton sareng Nick Walsh, tambah sémah ahlina (meureun) kalebet Maria Ho, Griffin Benger sareng Sam Grafton, teras ngajantenkeun kaulinan langkung pikaresepeun. acara on jadwal. Sok aya deui hak bragging ka pamaén anu ngalakukeun pangalusna dina mikroskop.

Acara anu paling ditalungtik bakal kalebet Kajuaraan Dunya anu paling populér sareng acara Acara Utama. Panginget ti Championship:

4 September: $ 5,200 NLHE PKO Championship
7 September: Kuda Championship $ 1.050
8 September: Badugi Championship $ 1.050
11 September: $ 5,200 NLHE 6-Max Championship
12. September: PLO8 Championship $ 2.100
14. September: Razz Championship $ 1.050
18 Séptémber: Kajuaraan Awéwé $1,050
19. September: $ 1.050 8-Kajuaraan Kaulinan
20 September: NLHE Head-Up Championship $10.300
22 Séptémber: Kajuaraan Undian Tunggal $1,050 NL 207
25 September: Acara Utama / Championship NLHE $ 10.300
25 September: Acara Utama / Championship PLO $ 10.300

Tong hilap, aya ogé Player of the Series Leader Boards pikeun mertimbangkeun. Pembaruan poean urang, boh dina Blog PokerStars sareng Twitch sareng YouTube sering nyorong kana balapan Player of the Series. Éta cara séjén pikeun earn nyebut a: narik battles dina Player of the Series moro.


FULL WCOOP 2022 JADWAL

#WCOOP #Hiji #hal #pikeun #sadayana #dina #jadwal #anu #lega #sareng #ruparupa

Catetan lapangan EPT dikonfirmasi dina 2294 – sareng naha pasti aya deui catetan anu bakal datang

Catetan lapangan EPT dikonfirmasi dina 2294 - sareng naha pasti aya deui catetan anu bakal datang

Dalapan taun ka tukang, dina mangsa 11 Éropa Poker Tour nganjang ka Barcelona, ​​nu PokerStars Blog diterbitkeun artikel judulna “Rekaman pinuh rusak”. Éta rinci ngeunaan 11 catetan kahadiran EPT anu murag salami festival 2014 éta, sacara harfiah rékaman énggal dirusak unggal dinten.

Di dieu urang dalapan taun engké manggihan yén inohong jadi staggering di 2014 éta downright aneh. Anjeun panginten ayeuna terang yén festival EPT Barcelona ieu, anu munggaran ti saprak 2019 saatos henteuna kapaksa, netepkeun catetan énggal deui. Sareng aranjeunna nyandak sadayana anu urang tingali sateuacanna sareng nempatkeun éta dina catetan kaki dina sajarah.

Rekor pegat?

Urang ayeuna gaduh konfirmasi sabaraha ageung Acara Utama EPT: pendaptaran ditutup dina mimiti Poé 2 sareng 2,294 éntri dina papan. Ieu kahiji kalina urang meuntas 2.000, sarta kami bener ucul kaliwat eta.

Ieu pangbadagna Éropa Poker Tour Acara Utama dina sajarah, ku margin badag-na ngawengku waktu harti EPT ngeunaan Éropa ngalegaan ka Bahama. Pangbadagna saméméhna, di dieu di Barcelona dina 2019, ngagaduhan 1,988 éntri. A acara megatkeun catetan dina 2014? Ngan 1.496.

Hadiah pool pikeun turnamén ieu € 11,47 juta, kalawan sahenteuna € 1,5 juta bakal dileler ka juara. (Pikeun dikonfirmasi pas.) Kabéh urang tiasa nyarankeun nyaeta anjeun nyiapkeun lalampahan geulis Heboh datang ngaliwatan sababaraha poé ka hareup nalika urang néangan pamaén anu bakal meunang eta.

SEJARAH EPT BARCELONA KAJIAN UTAMA

2004: 229 pamaén, hadiah pool € 229.000, Alexander Stevic (Swédia) pikeun € 80.000
2005: 327 pamaén, hadiah pool €1.300.000, Jan Boubli (Perancis) pikeun €416.000
2006: 480 pamaén, hadiah kolam renang € 2.304.000, Bjorn-Erik Glenne (Norwegia) pikeun € 691.000
2007: 543 pamaén, hadiah pool €4.181.100, Sander Lyloff (Denmark) pikeun €1.170.700
2008: 619 pamaén, hadiah pool €4.952.000, Sebastian Ruthenberg (Jerman) pikeun €1.361.000
2009: 479 pamaén, hadiah kolam renang €3.832.000, Carter Phillips (AS) pikeun €850.000
2010: 758 pamaén, hadiah pool €3.790.000, Kent Lundmark (Swédia) pikeun €825.000
2011: 811 pamaén, hadiah pool €4.055.000, Martin Schleich (Jerman) pikeun €850.000
2012: 1.082 pamaén, hadiah pool €5.247.700, Mikalai Pobal (Belarus) pikeun €1.007.550
2013: 1.234 pamaén, hadiah pool €5.984.900, Tom Middleton (Inggris) pikeun €942.000
2014: 1.496 pamaén, hadiah pool € 7.255.600, Andre Lettau (Jerman) pikeun € 794.058
2015: 1.694 pamaén, hadiah pool €8.215.900, John Juanda (Indonesia) pikeun €1.022.593
2016: 1.785 pamaén, hadiah pool €8.657.250, Sebastian Malec (Polandia) pikeun €1.122.800
2017: 1.682 pamaén, hadiah pool € 8.157.700, Sebastian Sorensson (Swédia) pikeun € 987.043 *
2018: 1,931 éntri, hadiah pool €9,365,350, Piotr Nurzynski (Polandia) pikeun €1,037,109
2019: 1.988 éntri, hadiah pool € 9.641.800, Simon Brandstrom (Swédia) pikeun € 1.290.166
2022: 2.294 éntri, hadiah kolam renang € 11.470.000, TBC Winner.
* dilaksanakeun salaku PokerStars Championship di 2017

BAKAL DATANG LEUWIH?

Ieu luar biasa EPT Acara Utama ngan diperkirakeun, tangtu, nuturkeun Estrellas Acara Utama, nu peupeus sagala catetan kahadiran séjén pikeun wisata PokerStars.

Deui dina 2014, acara Estrellas ogé nyetél tanda anyar nalika 2.736 pamaén muncul. Taun ieu, aya 6.313 entri (ti 2.765 pamaén) kana turnamén, jadi kanaékan sakabéh di angka éta sarupa antara dua turnamén.

Éta pasti hartosna urang badé ngarobih langkung seueur rekor. Kajadian séjén anu urang tingali dina 2014 kalebet € 100K Super High Roller, € 25K High Roller sareng Acara Awéwé. Super High Roller mangrupakeun hiji-hijina turnamén sarimbag nu geus dimaénkeun waktos sabudeureun, tur aya 68 éntri, dibandingkeun jeung 58 2014. Éta teu catetan a, tapi pamutahiran jelas leuwih dalapan taun ka pengker.

Sadaya bukti nunjukkeun yén pegatna catetan henteu acan réngsé, sareng High Roller and Women’s Events, anu duanana dimimitian dina dinten Jumaah, sigana bakal nyetél rékaman énggal. Waktosna pikeun ngamimitian maén deui lagu karesep éta sareng nikmati.

#Catetan #lapangan #EPT #dikonfirmasi #dina #sareng #naha #pasti #aya #deui #catetan #anu #bakal #datang

Minuhan awéwé anu mereun maén pikeun Platinum Pass di EPT Barcelona

Minuhan awéwé anu mereun maén pikeun Platinum Pass di EPT Barcelona

Dua taun sanggeus diumumkeun salaku finalis, dalapan awéwé mereun di dunya poker bakal tarung kaluar pikeun Platinum Pass ka PSPC 2023 di EPT Barcelona.


Ngarayakeun Poé Awéwé Internasional 2020, PokerStars naroskeun ka masarakat pikeun nyalonkeun awéwé ti sakumna dunya anu masihan inspirasi dina poker atanapi gaduh pangaruh kana komunitas poker. Éntri sumping dina jumlah anu ageung sareng gancang via email sareng Twitter.

Narrowing handap sakabéh nominasi beredar éta henteu tugas gampang, tapi panel hakim internal tur éksternal junun ngurangan éntri kana daptar pondok, saméméh mutuskeun dina salapan finalis.

Finalis bakal maén pikeun Platinum Pass dina 15 Agustus

Final salapan dileler fee-mayar lalampahan ka PokerStars utama acara live dimana maranéhna bakal bersaing dina turnamén tabel tunggal pikeun win a $ 30.000 Platinum Pass.

Hanjakal, reureuh lumangsung. Tapi taun ieu hirup poker deui badag tur hadé ti kantos.

Sareng ayeuna, dua taun saatosna, dalapan * tina salapan finalis nuju nuju EPT Barcelona maén keur pak pikeun PokerStars Pamaén Championship (PSPC) 2023.

Anjeun oge bisa lalajo eta kabeh maén kaluar, sakumaha PokerStars bakal ngalirkeun data acara sakuliah saluran kami kalawan commentary ti Maria Ho jeung Jennifer Shahade.

Turnamén lumangsung dina 15 Agustus di 1pm CEST. Ieu bakal baku turnamén hiji méja dalapan leungeun kalawan unggal pamuter dimimitian ku 20.000 chip. The blinds mimitian jam 100/100/100 sarta dijadwalkeun naek unggal 15 menit.

Tien Juara nyandak sadayana, sareng juara nampi Platinum Pass.

Ayeuna hayu urang papanggih finalis.

*Salah sahiji finalis, Jan Fisher, henteu tiasa hadir sareng bakal nampi pakét Road to PSPC.


DAIVA BYRNE

Daiva Byrne

Daiva Byrne mangrupakeun 39 taun heubeul pamuter poker profésional ti Lituania, dumasar di Manchester, tur mangrupakeun pangadeg FLIP “Hebat Ladies di poker “, Facebook pangbadagna global awéwé-hijina komunitas poker nu ngarojong, ngagungkeun & empowers awéwé di dunya poker .

Saacanna maén poker pikeun hirup, Byrne digawé di jasa finansial di Kota London sarta miboga gelar dina Manajemén Usaha. Anjeunna parantos ngajalankeun seueur acara awéwé salami mangtaun-taun sareng dina Maret 2022 anjeunna ngayakeun acara perdana na pikeun FLIP kalayan langkung ti 100 awéwé anu ngahadiran sareng nyambungkeun sareng sasama pamaén poker awéwé ti sakumna dunya.

Ngeunaan nominasi na, Byrne nyarios: “Nalika kuring terang, kuring bagja pisan kalayan dukungan éta. Pikeun janten bagian tina salapan luhur anjeun kedah gaduh seueur sora ti komunitas, anu hartosna seueur pisan. Nyaho yén jalma ngahargaan naon anu kuring lakukeun ngadorong kuring pikeun terus berjuang pikeun langkung sami dina poker. Abdi ngahormatan janten dina daptar éta sareng awéwé anu luar biasa anu sadayana pantes.”


KRIStina BACA

Christina Baca

A eksekutif Penjualan Bank ngancik pamuter poker semi-profésional, Christina Baca geus maén poker pikeun ampir 15 jeung. Lima taun panungtungan geus dedicated ka turnamén. Baca nyaéta pangadeg grup poker awéwé ‘Poker Queens’ nu ngarojong sasama pamaén poker awéwé ngaliwatan cheerleading pikeun awéwé sarta babagi tip sarta nasihat. Anjeunna ogé ngalatih sareng mentor pamaén awéwé sanés.

Tumuwuh di kota leutik di Louisiana, Baca dipindahkeun ka Atlanta dimana anjeunna di Industri Otomotif sarta naros ti Salesperson ka Wakil Présidén Penjualan Dealer Layanan Financial pikeun bank régional utama.

Saatos ngabuktikeun dirina di dunya perusahaan, Baca milarian tantangan anyar sareng mutuskeun pikeun ngudag markisa pribadi pikeun poker sareng janten pamuter full-time. Manehna teh pisan suksés, meunang loba turnamén poker kaasup judul Malta Poker Festival Ladies Jawara sarta biwir Nasional Jawara di 2022. Sajaba ti ngadegkeun poker Queens, manehna oge ngajengkeun Asosiasi poker Awéwé ngalambangkeun Louisiana jeung Mississippi. Baca ogé nembe ngamimitian Saluran YouTube – Chris Read Em & Weep – Poker, Travel & More.

Nalika diajar nominasi, Read ngoméntaran: “Éta luar biasa tiasa ngiringan – éta sanés hal anu anjeun tiasa laksanakeun unggal dinten, sareng kasempetan pikeun meunang sareng maén dina PSPC ngajantenkeun langkung khusus. Ieu turnamén elit, éta bakal hadé pikeun ilubiung jeung maén kalawan sababaraha pamaén poker luhur di dunya!”


TANDA BATU

Katie Batu

Katie Stone of Brigantine, NJ, nyaéta pamaén profésional anu asup ka dunya poker 2005 sanggeus taun maén catur.

Kalawan minat alam dina kaulinan strategi, Batu mimiti maén poker leuwih rutin dina pertengahan 2009 sarta saprak geus katempo kasuksésan hébat, naek ngaliwatan jajaran pikeun jadi pamaén disponsoran. Anjeunna malah cicing di Mexico salila tilu taun ku kituna manéhna bisa maénkeun, tapi dipindahkeun deui ka New Jersey 2014 lamun online poker ieu legalized.

Ngartos pentingna awéwé ngarojong silih, Batu ogé ngadegkeun The Grindettes, grup opat awéwé inspirational di poker nu mere ilham, ngagungkeun tur ngarojong silih ngaliwatan kaulinan.

Nalika diajar nominasi na, Stone nyarios: “Kuring nganuhunkeun pisan sareng bungah pisan pikeun turnamen anu bakal datang ieu! PokerStars teh alesan utama kuring maén poker keur hirup; Sit & Go kaulinan sareng 45 urang sareng 180 urang kumaha kuring ngawangun bankroll di 2009.


GIADA FANG

Giada Fang

Asalna dokter ku profési, 35-Arige Italia Giada Fang mutuskeun pikeun pindah jalur karir na ngahaturanan hirupna ka poker sanggeus kacilakaan motor utama ditinggalkeun anjeunna ranjang sésana salila tilu bulan.

Pikeun ngamangpaatkeun waktu luang sarta earn duit, babaturanana ngayakinkeun anjeunna maén online poker . Ku ngalakukeun kitu, anjeunna langsung murag asih jeung pikagumbiraeun tina kaulinan Sit & Go. Gantina balik ka ubar, Fang mutuskeun nyieun poker pakasaban utama na.

Salila 10 taun na maén salaku pro, geus Fang wawakil Tim PokerStars online (2011 – 2017) sarta ogé geus dipigawé rupa tugas salaku komentator pikeun turnamén poker Italia. Anjeunna ayeuna mangrupikeun Supernova Elit Awéwé anu munggaran di Éropa sareng ngajelaskeun dirina salaku awéwé anu gairah sareng cinta kabugaran, olahraga adrenalin sareng kaulinan vidéo.

Nalika diajar ngeunaan nominasina, anjeunna ngoméntaran: “Rarasaan hébat janten nominasi, kuring leres-leres ngahormatan nampi kasempetan ieu, khususna nalika seueur awéwé anu pantes di dunya!”


MEICELLE CULHANE

Meichelle Culhane

Pamuter aktip saprak 2005, Meichelle Culhane dinten sukarelawan salaku guru poker pikeun warga senior di pegat Panah Senior Kagiatan Center. Anjeunna tumuwuh nepi maén Penny-ante poker on libur jeung kulawargana sarta anjeunna instan infatuated kalawan kaulinan.

Ngartos kakuatan poker pikeun ngahijikeun jalma, Culhane nyéépkeun lima taun kampanye pikeun ngawangun grup poker di Pusat Senior lokal. Anjeunna tungtungna ngagaduhan persetujuan ti manajemén pikeun ngamimitian kelas di 2017 sareng, lima taun saatosna, anjeunna ayeuna ngajar 19 awéwé umur antara 65-89, ogé sakelompok leutik lalaki.

Nalika diajar ngeunaan nominasi na, Culhane nyarios: “Ieu mangrupikeun momen OMG! Kuring ngarasa hina kapilih. Jalma-jalma sok nyarioskeun ka kuring carita kuring mangrupikeun carita poker anu saé, tapi éta leres-leres ngeunaan awéwé di Pusat Senior dimana kuring sukarelawan. Hatur nuhun PokerStars pikeun babagi carita maranéhanana. Abdi ngan ukur janten pangharepan pikeun awéwé senior sanés. ”


TERRY HATCHER

Terry Hatcher

Terry Hatcher ngamekarkeun kaahlian kartu na di buruan imah jeung babaturanana. Anjeunna ngagabung sareng Asosiasi Poker Awéwé di 2018 sareng ayeuna janten wakil régional pikeun Texas, dimana anjeunna ngadukung awéwé dina kasino sareng kamar kartu. Taun 2019, Hatcher kéngingkeun sertipikat Asosiasi Direksi Turnamén (TDA) sareng nyandak posisi diréktur turnamén di kamar kartu panggedéna di Austin.

Hatcher (pikeun nyieun poker diaksés pikeun awéwé): “Terus nyieun liga awéwé sosial senang urang. Ngajarkeun sarta ngamekarkeun kaahlian maén outdoor kalawan rojongan lumangsung. Urang ogé kudu babagi yén kaulinan poker bakal mantuan ngamekarkeun kaahlian bisnis keur dipake di gaw.


LEXI STERNER

Lexi Sterner

Taun 2008, bapa Lexi Sterner didiagnosis kanker pankréas sareng dibéré kasempetan lima persén salamet. Mamangna bakal sumping sareng maén poker pikeun tetep sibuk. Lexi mimiti maénkeun kalayan aranjeunna sarta langsung murag asih jeung kaulinan.

Untungna, bapana ahirna ngéléhkeun odds sarta ieu diideuan anjeunna ka sakola asuhan, dimana anjeunna maén poker salila kuliah. Taun 2009, indungna Lexi ngalaman gagal ginjal, sareng éta mangrupikeun dealer ti kasino lokal, anu anjeunna henteu kantos tepang, anu nyumbangkeun ginjalna.

Stern nyarios: “Kaulinan ieu masihan kuring seueur pisan. Abdi hoyong henteu langkung ti ngan ukur meunang Platinum Pass sareng gaduh platform pikeun nyumbangkeun perséntase panghasilan kuring pikeun kanker pankréas sareng amal sumbangan organ.


BEUREUM AUREIE

Aurelie Balik

Aurelie Reard lahir di Paris, 35, parantos maén poker sacara profésional salami salapan taun sareng bersaing dina turnamén di sakumna dunya.

Teu asing pikeun hiji-hijina awéwé dina méja, Reard mangrupikeun insinyur audio-visual dina kahirupan profésional sateuacana sareng hiji-hijina awéwé di kelasna. Kalayan ieu, anjeunna ngembangkeun daya tahan, kapercayaan, sareng pendekatan anu henteu sieun pikeun unggul dina dunya anu didominasi lalaki.

Ayeuna, anjeunna nyéépkeun waktos maén sareng promosi pamaén awéwé sanés, ngabantosan aranjeunna impian langkung ageung sareng percanten kana kakuatan sorangan pikeun suksés. Manehna disebut pamuter Kanada Kristen Bicknell salah sahiji awéwé paling mereun di poker jeung ‘pamaén pangalusna di dunya’ dina pamadegan dirina.

Reard ayeuna cicing di Cardiff, Wales, sareng salakina Alex, ucing sareng anjing na, anu disebut ‘Gamble’.

Nalika diajar ngeunaan nominasi na, anjeunna mairan: “Wah, kuring bungah pisan! Kami jadi ngahatur nuhun ka sadaya babaturan kuring jeung jalma anu nempatkeun ngaran kuring maju, jeung hakim anu disebut kuring salah sahiji awéwé paling mereun di poker . Ieu endah pisan!”

#Minuhan #awéwé #anu #mereun #maén #pikeun #Platinum #Pass #EPT #Barcelona