babak

Andy ‘BowieEffect’ Wilson € 47K pub kuis babak di Barcelona

Andy 'BowieEffect' Wilson € 47K pub kuis babak di Barcelona

Hadiah dina kuis pub Britania has biasana diwangun ku sababaraha pon atawa babak inuman. Tapi nalika kuis pub lumangsung di Dusk Till Dawn nalika eureun UKIPT Nottingham, anjeun terang bakal aya anu khusus pikeun direbut.

Ieu cukup keur captivating Andy ‘BowieEffect’ Wilson pikeun ilubiung.

“Kuring ngantosan mayar maksimal £ 2K di Nottingham sareng aya kuis pub di bar,” saur anjeunna ka kami dina turnamen di EPT Barcelona. “Kuring pikir, naha henteu?”

Ieu meureun hijina carita spin-up dina sajarah poker nu dimimitian ku cara éta.

Sapanjang sababaraha taun katukang, Wilson parantos angkat tina janten coét pertengahan patok pikeun ngadegkeun dirina diantara elit patok luhur online poker. Anjeunna gaduh seueur skor anu ageung, khususna meunang gelar Online Poker Spring Championship kahijina di 2021 (Minggu PKO HR $ 2,100 pikeun $ 151,779) sareng caket pikeun ngarebut kadua na awal taun ieu (anjeunna juara di Dinesh “NastyMinder” Alt. dina acara SCOOP $5K Titans).

Tapi dinten éta di Nottingham, sanes kaahlian poker na anu diuji, tapi pangaweruh umumna. Anjeunna réngsé nepi katilu dina kuis pub, hatur nuhun sabagian kana pangaweruh ngeunaan ibukota. “Kuring biasa ngalakukeun loba kuis nalika kuring di formulir kagenep,”Cenah. “Skor kuring sanés anu pangsaéna tapi éta cekap pikeun kuring Sit & Go.”

Hadiah pikeun tilu kuis pub luhur (Angus Foster, Oli Hutchins, sareng Wilson) mangrupikeun éntri khusus Sit & Gos anu gaduh éntri Acara Utama régional di luhur pikeun juara. Méja genep leungeun ieu rounded kaluar ku tilu qualifiers tina acara go karting nu PokerStars nahan pikeun pamaén.

Wilson tungtungna ngajemput na kalawan éta, anjeunna ngangkat tikét anu anjeunna bisa dipaké dina salah sahiji PokerStars wisata régional.

Wilson tiasa milih antara UKIPT, Estrellas, Eureka, atanapi tur tur APPT

Sareng upami anjeun badé milih Acara Utama wisata régional pikeun dimaénkeun, éta ogé tiasa janten Acara Utama wisata régional panggedéna dina sajarah, sanés?

Malah leuwih hadé, éta ogé bisa jadi acara pangbadagna dina sajarah EPT.

Minggu kamari urang € 1.100 Estrellas poker wisata (ESPT) Main Acara katarik 6.313 éntri (kaasup 3.548 ulang éntri), sahingga éta widang pangbadagna kantos dikumpulkeun dina turnamén live PokerStars. Sareng upami sanés kuis pub éta, Wilson bakal sono pisan.

“Kuring malah moal maén mimitina,” cenahna. “Kuring parantos kéngingkeun pakét Acara Utama sareng kuring badé sumping ka Barcelona kanggo éta, tapi ayeuna kuring gaduh tikét € 1K ieu janten panginten kuring badé sumping awal sareng dianggo di dieu.”

Salah sahiji réréncangan Wilson, sasama réréncangan online, ngagaduhan ranjang cadang di kamar hotélna, kumargi biayana, janten masuk akal pikeun anjeunna ngapung dina menit terakhir. Ieu kabuktian kaputusan pohara alus.

“Pikeun nembak peluru munggaran, pasti aya rasa anu pikaresepeun dina pikiran kuring,” saur Wilson. “Kuring tungtungna meunang opat pélor, tapi sahenteuna éta € 3,000, sanés € 4,000.”

Wilson nuluykeun nepi ka rengse 11 ti 6,313, cashing di € 47,272. Ieu spin-up hébat kuis pub nu casually anjeun lebetkeun bari ngantosan maén turnamén poker. “Tanpa kuis pub sareng Spin & Go, kuring henteu bakal maén éta,” saurna.

“Éta masih nyeri sakedik sabab kuring memimpin chip kalayan 16 sésana dina istirahat tuangeun dina dinten ka-3. Kuring boga hiji kagenep tina chip dimaénkeun. Tapi éta turnamén, éta bakal kajadian. Kalolobaan waktu dina kaayaan éta kuring bakal nyieun tabel final na di walungan, tapi sedih, waktos ieu teu. Éta nya éta.”

Masih, Wilson mumbul deui gancang sareng ngiringan skor éta kalayan panjang dina € 2,200 ESPT High Roller, réngsé ka-35 tina total 2,173 éntri pikeun € 11,770 sanés.

“EPT mangrupakeun + EV eureun,” nyebutkeun Wilson. “Anjeun pasti tiasa ngadamel artos nalika mésér ieu.

“Kuring ngahadiran acara langsung sacara santai. Kuring utamina maén online sareng nalika kuring di bumi kuring ngarawat éta sapertos padamelan. Tapi acara langsung aya di tengah-tengah. Kuring bakal ka dieu pikeun ngasah tapi dina waktos anu sami, kuring hoyong ngaraosan kota sareng ngaraosan sakedik.”

Live poker leuwih ti libur pikeun Wilson

Nalika anjeunna aya di bumi, Wilson kadang-kadang ngalirkeun sési pangajaran na dina Twitch, nunjukkeun para pamaén anu cita-cita alat anu dianggo pikeun ningkatkeun sareng kumaha aranjeunna ogé tiasa ngalakukeunana. Etos karyana sareng tingkat kaahlian anu terus-terusan parantos ngajantenkeun anjeunna dihormatan ku batur-baturna, kalayan PokerStars Team Pro Fintan “easywithaces” Hand nyatakeun dina aliranna yén anjeunna yakin yén Wilson aya di dinya sareng sababaraha pamaén turnamén anu pangsaéna di dunya. .

“Kuring diajar ampir saloba kuring maén, jujur,” saur Wilson. “Kuring leres-leres ngalakukeun seueur padamelan laboratorium. Abdi lain coét volume bulk. Kuring maénkeun seueur volume salami séri tapi saluareun éta, kuring ngan ukur maén di ditu di dieu sareng dina dinten Minggu.”

Nalika anjeunna balik ti Barcelona (anjeunna nuju dina EPT Main Event Day), Wilson bakal lebet ka laboratorium pikeun nyiapkeun Kajuaraan Dunya Poker Online (WCOOP)anu dimimitian dina 4 Séptémber.

#Andy #BowieEffect #Wilson #47K #pub #kuis #babak #Barcelona