bakal

High Rollers bakal dianggo nalika EPT Barcelona € 10K mulang pikeun Poé 2

High Rollers bakal dianggo nalika EPT Barcelona € 10K mulang pikeun Poé 2

Ratusan rollers tinggi geus walked kana kasino Barcelona sarta nyokot korsi maranéhanana pikeun Poé 2 tina € 10.300 Single ulang Éntri soré. Turnamén ieu bisa jadi teu jadi catetan-megatkeun salaku Estrellas na EPT Kajadian Utama saméméhna, tapi ieu € 10K partisipasi ngabuktikeun yén éta téh gampang salah sahiji acara roller tinggi paling tercinta dina sirkuit beuki rame.

Kalayan pendaptaran ayeuna ditutup, jumlah total éntri (kaasup ulang éntri) nangtung di 529 jeung hadiah pool nyaeta $ 5.141.000, sahingga versi turnamén kaopat pangbadagna dina sajarah na. Hadiah teu acan diumumkeun.

Tina 500 éntri anu ditampi dina dinten 1, ngan 221 mendakan kantong nalika pertandingan réngsé saatos 11 tingkat sajam. Tapi saencan kaulinan dimimitian tur pendaptaran nutup di mimiti Poé 2, 29 pamaén séjén luncat dina nyokot awal 50.000 tumpukan, cukup pikeun 25 blinds badag dina mimiti Level 12 kiwari (1.000/2.000/2.000).

Diantara anu asup dina menit terakhir kalebet balai-of-famer Erik Seidel, David Petersjuara roller tinggi Iraha Henrik Hecklen, Seth Davies, Nick Petrangelo, Benjamin Pollak, Bruno Volkmann jeung Jack Hardcastle.


Leuwih ti EPT Barcelona
HASIL | WANGKUPAN | PUSAT | Walungan leutik


milik urang Israil Jacob Amsellem sits on luhureun count chip kiwari kalawan whopping 684.000. Anjeunna bakal ngaharepkeun neraskeun bentuk anu saé dina acara PokerStars, parantos kalima di FPS Main Event di Monako dina Méi pikeun skor karir anu pangsaéna dina € 71,310.

Juara PSPC Ramon Colillas gaduh dinten anu saé 1

Duanana Andre Akkari jeung Ramon Colillas geus balik kiwari keur ngagambarkeun PokerStars spades beureum, bari inohong kasohor lianna anu kapanggih kantong tadi peuting kaasup destroyers turnamén online. Niklas “Lena900” AstedtJuta Minggu ulang Winner Vanessa KadéBiasa Super High Roller Ben Heathjeung urut jawara Acara Utama WSOP Damian Salas.

Kieu kumaha rupana Top 10 tumpukan nalika playback diteruskeun:

1. Jacob Amsellem (Israél) – 684.000
2. Ehsan Amiri (Selandia Anyar) – 412.500
3. Andre Machado (Brazil) – 397.500
4. Nacho Barbero (Argentina) – 328.500
5. Orpen Kisacikoglu (Turki) – 305.000
6. Yuliyan Kolev (Bulgaria) – 303.500
7. Marcus Pisani (Spanyol) – 296.000
8. Damian Salas (Argentina) – 292.000
9. Dario Sammartino (Italia) – 289.000
10. Brian Kamphorst (Walanda) – 279.500

Nacho Barbero kantong badag

Connor Drinan nyandak édisi pangbadagna tina acara di 2016, dina wengi anu sami yén Sebastian Malec anu ngahibur sareng émosional janten juara EPT. Éta € 10K ngagaduhan total 591 éntri sareng nalika sadayana diucapkeun sareng dilakukeun dina jam-jaman énjing-énjing, Drinan anu dilumasi saé sumping ka bumi kalayan € 849,200.

“Kuring nginum seueur bir, sareng éta ngabantosan,” saur Drinan. “Kuring lumpat ogé sarta meunang sagala-di abdi.”

Connor Drinan, juara 2016

Mustapha Kanit dinobatkeun juara taun sateuacanna, saatos perjanjian tilu arah sareng Kully Sidhu sareng Nick Petrangelo. Kalayan 506 éntri, édisi 2015 mangrupikeun édisi anu paling ageung dugi ka ayeuna, tapi juara 2014, Ihar Soika, leres-leres meunang langkung seueur sanajan gaduh langkung seueur éntri.

saméméhna € 10K EPT Barcelona High Roller Tien Juara

2019 – 540 éntri – Chris Hunichen – € 841,315
2018 – 439 éntri – Max Silver – € 600,924
2017 – 557 éntri – Ronny Kaiser – € 735.000
2016 – 591 éntri – Connor Drinan – € 849,200
2015 – 506 éntri – Mustapha Kanit – € 738,759
2014 – 393 éntri – Ihar Soika – € 747.200
2013 – 180 éntri – Thomas Muehloecker – € 390.700
2012 – 111 éntri – Laurent Polito – € 270,229

#High #Rollers #bakal #dianggo #nalika #EPT #Barcelona #10K #mulang #pikeun #Poé

Catetan lapangan EPT dikonfirmasi dina 2294 – sareng naha pasti aya deui catetan anu bakal datang

Catetan lapangan EPT dikonfirmasi dina 2294 - sareng naha pasti aya deui catetan anu bakal datang

Dalapan taun ka tukang, dina mangsa 11 Éropa Poker Tour nganjang ka Barcelona, ​​nu PokerStars Blog diterbitkeun artikel judulna “Rekaman pinuh rusak”. Éta rinci ngeunaan 11 catetan kahadiran EPT anu murag salami festival 2014 éta, sacara harfiah rékaman énggal dirusak unggal dinten.

Di dieu urang dalapan taun engké manggihan yén inohong jadi staggering di 2014 éta downright aneh. Anjeun panginten ayeuna terang yén festival EPT Barcelona ieu, anu munggaran ti saprak 2019 saatos henteuna kapaksa, netepkeun catetan énggal deui. Sareng aranjeunna nyandak sadayana anu urang tingali sateuacanna sareng nempatkeun éta dina catetan kaki dina sajarah.

Rekor pegat?

Urang ayeuna gaduh konfirmasi sabaraha ageung Acara Utama EPT: pendaptaran ditutup dina mimiti Poé 2 sareng 2,294 éntri dina papan. Ieu kahiji kalina urang meuntas 2.000, sarta kami bener ucul kaliwat eta.

Ieu pangbadagna Éropa Poker Tour Acara Utama dina sajarah, ku margin badag-na ngawengku waktu harti EPT ngeunaan Éropa ngalegaan ka Bahama. Pangbadagna saméméhna, di dieu di Barcelona dina 2019, ngagaduhan 1,988 éntri. A acara megatkeun catetan dina 2014? Ngan 1.496.

Hadiah pool pikeun turnamén ieu € 11,47 juta, kalawan sahenteuna € 1,5 juta bakal dileler ka juara. (Pikeun dikonfirmasi pas.) Kabéh urang tiasa nyarankeun nyaeta anjeun nyiapkeun lalampahan geulis Heboh datang ngaliwatan sababaraha poé ka hareup nalika urang néangan pamaén anu bakal meunang eta.

SEJARAH EPT BARCELONA KAJIAN UTAMA

2004: 229 pamaén, hadiah pool € 229.000, Alexander Stevic (Swédia) pikeun € 80.000
2005: 327 pamaén, hadiah pool €1.300.000, Jan Boubli (Perancis) pikeun €416.000
2006: 480 pamaén, hadiah kolam renang € 2.304.000, Bjorn-Erik Glenne (Norwegia) pikeun € 691.000
2007: 543 pamaén, hadiah pool €4.181.100, Sander Lyloff (Denmark) pikeun €1.170.700
2008: 619 pamaén, hadiah pool €4.952.000, Sebastian Ruthenberg (Jerman) pikeun €1.361.000
2009: 479 pamaén, hadiah kolam renang €3.832.000, Carter Phillips (AS) pikeun €850.000
2010: 758 pamaén, hadiah pool €3.790.000, Kent Lundmark (Swédia) pikeun €825.000
2011: 811 pamaén, hadiah pool €4.055.000, Martin Schleich (Jerman) pikeun €850.000
2012: 1.082 pamaén, hadiah pool €5.247.700, Mikalai Pobal (Belarus) pikeun €1.007.550
2013: 1.234 pamaén, hadiah pool €5.984.900, Tom Middleton (Inggris) pikeun €942.000
2014: 1.496 pamaén, hadiah pool € 7.255.600, Andre Lettau (Jerman) pikeun € 794.058
2015: 1.694 pamaén, hadiah pool €8.215.900, John Juanda (Indonesia) pikeun €1.022.593
2016: 1.785 pamaén, hadiah pool €8.657.250, Sebastian Malec (Polandia) pikeun €1.122.800
2017: 1.682 pamaén, hadiah pool € 8.157.700, Sebastian Sorensson (Swédia) pikeun € 987.043 *
2018: 1,931 éntri, hadiah pool €9,365,350, Piotr Nurzynski (Polandia) pikeun €1,037,109
2019: 1.988 éntri, hadiah pool € 9.641.800, Simon Brandstrom (Swédia) pikeun € 1.290.166
2022: 2.294 éntri, hadiah kolam renang € 11.470.000, TBC Winner.
* dilaksanakeun salaku PokerStars Championship di 2017

BAKAL DATANG LEUWIH?

Ieu luar biasa EPT Acara Utama ngan diperkirakeun, tangtu, nuturkeun Estrellas Acara Utama, nu peupeus sagala catetan kahadiran séjén pikeun wisata PokerStars.

Deui dina 2014, acara Estrellas ogé nyetél tanda anyar nalika 2.736 pamaén muncul. Taun ieu, aya 6.313 entri (ti 2.765 pamaén) kana turnamén, jadi kanaékan sakabéh di angka éta sarupa antara dua turnamén.

Éta pasti hartosna urang badé ngarobih langkung seueur rekor. Kajadian séjén anu urang tingali dina 2014 kalebet € 100K Super High Roller, € 25K High Roller sareng Acara Awéwé. Super High Roller mangrupakeun hiji-hijina turnamén sarimbag nu geus dimaénkeun waktos sabudeureun, tur aya 68 éntri, dibandingkeun jeung 58 2014. Éta teu catetan a, tapi pamutahiran jelas leuwih dalapan taun ka pengker.

Sadaya bukti nunjukkeun yén pegatna catetan henteu acan réngsé, sareng High Roller and Women’s Events, anu duanana dimimitian dina dinten Jumaah, sigana bakal nyetél rékaman énggal. Waktosna pikeun ngamimitian maén deui lagu karesep éta sareng nikmati.

#Catetan #lapangan #EPT #dikonfirmasi #dina #sareng #naha #pasti #aya #deui #catetan #anu #bakal #datang

Leres Geordie: Showdown bakal disiarkeun langsung ti EPT Barcelona; Lex, Spraggy, Stapes maén

Leres Geordie: Showdown bakal disiarkeun langsung ti EPT Barcelona;  Lex, Spraggy, Stapes maén

Panon dunya poker bakal on Barcelona salila dua minggu ka hareup salaku Éropa Poker Tour (EPT) mulih deui ka tujuan Agustus pang populerna. Salian sadaya aksi turnamén anu biasa, ieu warta ngeunaan acara anu khusus pisan anu lumangsung dina Senén, 15 Agustus nalika streaming superstar True Geordie ngahirupkeun séri unikna – sareng narik sababaraha tamu anu istimewa.


DINA POST IEU

BUBUKA
DIMANA NANGTON
Latar
PARA PEMAIN
FORMAT turnamén
TABEL WAKTU


GEORDIE BENER DATANG KA BARCELONA

Kabéh fans poker geus diberesihan diaries maranéhanana pikeun sababaraha sinyalna sensasional EPT Barcelona, ​​​​dimimitian dina PokerStars kedutan jeung channel YouTube dimimitian Minggu 14. Agustus. (Tingali jadwal siaran lengkep di handap.)

Tapi waktuna ngumumkeun tambahan spektakuler kana program dijadwalkeun, jeung warta yén Brian “Leres Geordie” Davis bakal hosting édisi pisan husus tina The Real Geordie: The gelut langsung ti EPT Barcelona. Sareng leres kana wujudna, Geordie anu ramah parantos ngajamin barisan pamaén anu hébat pikeun ngagabung sareng anjeunna di sabudeureun méja pikeun turnamén méja tunggal ekslusif – dimana hadiah utama nyaéta. £ 5,300 mésér-in ka Acara Utama EPT London.

Brian “True Geordie” Davis nuju ka Barcelona

Leres Geordie’s Showdown mangrupikeun salah sahiji acara poker anu pang populerna anu aya dina Twitch sareng YouTube. Ieu biasana nampilkeun turnamén gaya home game biasa anu dimaénkeun antara pamaén rekreasi anu resep sareng sababaraha babaturanana.

A spin-off tina siaran soccer True Geordie, dimana Sadikin jeung babaturanana ngabahas (jeung kadang asa ngeunaan) olahraga pang populerna di dunya, atmosfir turnamén poker Showdown urang informal tur galecok, teuing kawas jenis kaulinan urang sadaya cinta. ulin.

Baris-up pikeun ieu bakal ngajamin seueur obrolan: True Geordie bakal gabung sareng réréncangan lami sareng mitra streaming Rory Jennings jeung Adam McKolagigireun pita PokerStars Tim Lex Veldhuis jeung Ben “Spraggy” Spragg. komentator PokerStars sarta ngalawak Joe “Stapes” Stapleton ogé geus dicalonkeun pikeun korsi.

Genep pamaén bakal maén turnamén hiji-méja kalawan 10.000 chip (sareng dua rebuys pilihan), tur éta meunangna-nyokot-kabeh urusan. kado éta? Piala sareng tiket ka EPT London Main Event bernilai £5,300.

“Kuring reueus pisan nuturkeun acara obrolan poker utama kami Ngalawan di jalan Agustus ieu dimana urang bakal nyiarkeun langsung ti Barcelona. Éta leres ceuk Geordie. “Ngijinkeun fans urang ti sakuliah dunya datang tur ningali acara live mangrupa hal urang impian tina ngalakukeun tur urang teu tiasa ngantosan mawa poker sosial ka Spanyol.”

Acara bakal disiarkeun langsung dina saluran PokerStars sareng True Geordie, mimitian jam 19:00 CEST / 18:00 BST.

Nyiapkeun pikeun produksina teu sakumaha katingal saméméhnamana luhur poker duta bakal pasea jeung sababaraha ulang pang populerna kedutan sarta YouTube personalities, na dimana paguneman téh sakumaha penting minangka midangkeun.


DIMANA NANGTON

The Real Geordie: The gelut ti EPT Barcelona bakal disiarkeun dina:

PokerStars’ Kedutan jeung Youtube saluran
jeung
Leres Geordie Kedutan jeung Youtube saluran

19:00 CEST / 18:00 BST dina Senén 15 Agustus.


Latar

Brian “True Geordie” Davis nyaéta YouTuber ti Newcastle, Inggris. Anjeunna ngamimitian saluran na ku ngeposkeun rants ngeunaan Newcastle United Football Club sarta saprak geus jadi kawentar karyana Podcast Geordie Leres, Warta Leres video réaksi bal mingguan jeung siaran langsung Bubuka.

Showdown mangrupikeun salah sahiji siaran poker anu pang populerna

Dina partnership kalawan PokerStars, True Geordie ogé hosting Ngalawanhirup poker kaulinan siaran on kedutan featuring ko-presenters ti Bubuka, selebriti YouTube sejen, sarta pamaén poker (kaasup anggota Tim Pro). Spraggy sareng Mason Pye mangrupikeun tamu anu anyar.

True Geordie ogé ngayakeun sababaraha acara kipas di The Hippodrome di London. Ayeuna, anjeunna sumping ka EPT pikeun kahiji kalina. Sarta anjeunna dibawa Ngalawan kalawan anjeunna.


PARA PEMAIN

Éta leres Geordie sorangan

Brian Davis (True Geordie)

Brian mangrupikeun kipas Newcastle United ageung anu dipikanyaho ngeposkeun rants ngeunaan tim maén bal karesepna dina YouTube. Saluran True Geordie parantos diversifikasi, tumuwuh sareng janten suksés pisan: ayeuna gaduh 2 juta palanggan.

Brian ko-host podcast anu suksés sareng terhormat, sareng Laurence McKenna, tambah Bubuka stream hirup jeung Ngalawan, ieu syuting di studio na di London. Brian parantos nampi pelatihan ti profésional Inggris Charlie Carrel, anu ngabantosan anjeunna meunang $ 11,800 dina turnamen Stadion Series dina usum panas 2020.

Rory Jennings

Rory Jennings

Rory mangrupikeun aktor sareng YouTuber, mimitina dikenal pikeun dibéntangan dina sinétron Urang Wétan salaku anak. Saluran YouTube na, dimana anjeunna ngabahas maén bal, ngagaduhan ampir 200,000 palanggan.

Rory mangrupikeun salah sahiji anggota awak biasa True Geordie. Anjeunna ngadamel tabel ahir acara bounty di UKIPT Dublin dina Méi. Anjeunna ogé nembé muncul dina saluran PokerStars Twitch maén dina ‘Streamer Showdown’.

Adam McKola

Adam McKola

Adam mangrupikeun YouTuber anu ogé bagian tina awak True Geordie. Saluran pribadina ngagaduhan 127,000 palanggan. Anjeunna vlog perjalanan na ka Manchester United kaulinan, sarta unggah video ngabahas tim.

Anjeunna ngahadiran UKIPT Dublin sareng Rory awal taun ieu, sareng vlog pangalaman pikeun saluran YouTube na.

Lex Veldhuis

Lex Veldhuis

Lex mangrupakeun salah sahiji duta PokerStars ‘pangpanjangna porsi, ngaganti spades beureum saprak 2009. Anjeunna hirup di Walanda (nagara asal na) jeung ayeuna maén sarta ngalirkeun data ti Bélgia.

Lex boga ampir $ 700.000 dina earnings turnamén live, sarta jutaan leuwih online. Anjeunna gaduh langkung ti 300,000 pengikut dina Twitch sareng nyetél catetan dina 2020 pikeun pamiarsa poker panglegana dina platformna, kalayan ampir 59,000 pemirsa sakaligus ningali anjeunna ngajalankeun ageung dina Acara Utama SCOOP.

kenyal

Benjamin Spragg

Spraggy geus mangrupa bagian ti Tim PokerStars saprak 2017. Anjeunna pangalusna dipikawanoh salaku pamuter online tur streamer, jeung 140.000 pengikut on Twitch. Anjeunna boga dua judul WCOOP, sarta leuwih $ 1,5 juta di winnings on PokerStars. Tambih Deui, anjeunna ngadamel artos dina PSPC di 2019 sareng dina Acara Utama EPT kahijina di Monte-Carlo awal taun ieu.

Spraggy parantos maén Ngalawan sababaraha kali, sarta geus ngembangkeun hubungan alus kalawan Brian, Adam, jeung Rory.

Joe Stapleton

Joe Stapleton

Joe mangrupa ngalawak Amérika sarta poker komentator, jeung satengah furry tina akrab EPT commentary duo. Kusabab 2011, anjeunna sareng James Hartigan parantos ngayakeun siaran langsung sareng acara TV di sakumna dunya sareng, langkung énggal, ti PokerStars Arena.
Joe dimaénkeun di sagala rupa kaulinan home Hollywood sarta geus diasupkeun sababaraha turnamén live, kaasup UKIPT London awal taun ieu, tapi ngarasakeun saeutik kasuksésan alatan na “malang tuah”.

FORMAT turnamén

Leres Geordie sareng Spraggy silih nyanghareupan

Format pikeun Ngalawan nyaéta kieu.

Kaulinan mangrupakeun turnamén tabel tunggal genep leungeun. Unggal pamuter dimimitian ku 10.000 chip, dua pilihan ulang meuli salila mimiti 60 menit muter (aranjeunna kudu leungit kabeh chip maranéhanana pikeun meuli deui).

Sanggeus sajam, turnamén jadi freeze a. Dina titik ieu, sagala purchases ulang teu dijieun bakal dileler salaku chip tambahan. Contona, pamaén anu geus dipaké hiji ulang beuli bakal nampa hiji 10k tambahan. Pamaén anu geus pernah dipaké rebuy bisa ngaku 20k tambahan. Ku kituna, ieu éféktif turnamén triple tumpukan.

The blinds mimitian jam 100/200 sarta dijadwalkeun naek unggal 15 menit.

Tien Juara nyandak sadayana, kalayan juara nampi piala sareng tikét pikeun Acara Utama EPT London bernilai £5,300.


BARCELONA EPT JADWAL SIARAN

#Leres #Geordie #Showdown #bakal #disiarkeun #langsung #EPT #Barcelona #Lex #Spraggy #Stapes #maén