Bounty

Dua festival dina dua bulan pikeun pamaén Ontario: ONCOOP na Bounty Pangwangun Series datang pas

Dua festival dina dua bulan pikeun pamaén Ontario: ONCOOP na Bounty Pangwangun Series datang pas

Dina Juni 2022, PokerStars diluncurkeun di kampung halamanna di Ontario. Pamaén langsung diolah dina acara poker online kahiji maranéhanana, Ontario Platinum Series, kalawan jaminan $ 1 juta.

Saatos kasuksésan Platinum Series, pamaén Ontario bakal ngalaman dua festival poker online haliber tinggi dina sasih bulan.

The premiere of ONCOOP datang pas. Simkuring gaduh kaping pikeun anjeun simpen. Samentara éta, pamaén tiasa nyandak bagian dina Bounty Builders Series munggaran di Ontario.


ONCOOP – Simpen Tanggal

Waktosna kanggo ngumumkeun Séri kajawaraan online utama munggaran di Ontario. Ieu runtuyan anu bakal nyieun hiji pernyataan badag – komitmen pikeun nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman poker online thrilling kawas nowhere sejenna di dunya.

Ieu Ontario Online Poker Championship (ONCOOP) geura sumping.

Anjeun tiasa nganggap éta sapertos versi WCOOP lokal di Ontario. anu menarik, jadwal pinuh ku acara poker caters pikeun sakabéh rasa tur cocog rupa-rupa bankrolls.

Hadiah kolam renang bakal ngahontal minimum $2 jutangajadikeun runtuyan PokerStars ieu pangbadagna tur richest di Ontario ku margin sizeable.

ONCOOP ngajalankeun ti 1 – 17 Oktober.

Catet tanggalna. Éta bakal saé…


POKERSTAR ONTARIO
peluncuran resmi | CARA MIGRASI
FAQ: MIGRASI AKUN Anjeun


Bounty Maker Series

Samentara éta, pamaén tiasa nyandak bagian dina munggaran PokerStars Ontario Bounty Maker Serieslumangsung 4-19 Séptémber.

Pamaén sadaya tingkat bankroll tiasa gabung, kalawan purchases mimitian ti $ 10 ka $ 500 sarta satelit sadia. aya $ 1 juta dina hadiah dijamin up for grabs.

Anjeun bakal geus ningali Bounty Pangwangun Series di lobi PokerStars Ontario. Pencét “Seri Pangwangun Bounty” tab pikeun ngamimitian. Anjeun ogé tiasa mendakan detil lengkep séri ieu di dieu.

Runtuyan Bounty Builder dipuncak ku Acara Utama $ 200 dina 18 Séptémber, anu bakal ngahasilkeun hasil anu pikaresepeun $ 100,000 dina hadiah dijamin pikeun juara. Ieu bade janten salah sahiji turnamén online pangbadagna di Ontario jadi jauh, jadi ulah sono eta. Pariksa lobi pikeun satelit upcoming.

Acara Bounty Builder Series sacara éksklusif Progressive Knockout (PKO) turnamén. Upami anjeun énggal kana format ieu, tautan di handap bakal nunjukkeun anjeun ka arah anu leres sareng ngabantosan anjeun diajar langkung seueur.


Langkung lengkep ihwal PKO turnamén
PANGARUH PKO | STRATEGI PKO | PKO MATEMATIKA


* Pamaén dumasar kana Ontario wungkul. Kabéh purchases na pools hadiah aya dina dollar Kanada

#Dua #festival #dina #dua #bulan #pikeun #pamaén #Ontario #ONCOOP #Bounty #Pangwangun #Series #datang #pas

Kajuaraan Misteri Bounty: Iraha anjeun kedah mundur hadiah anjeun?

Kajuaraan Misteri Bounty: Iraha anjeun kedah mundur hadiah anjeun?

Fun keur diwangun katuhu dieu di Tur Poker Éropa (EPT) di Barcelona salaku kado di € 3.000 Misteri Bounty Championship bakal datang kana maén.

Ieu ngan hiji turnamén biasa dina Poé 1 kamari. Ngagiling, nyieun tumpukan, jeung mudahan manggihan kantong dina tungtungna.

Tapi Poé 2 nyaéta nalika anjeun tiasa ngamimitian meunang token ganjaran sareng nalika pamaén balik ti istirahat tuangeun, tombol ganjaran anu ngandung sadaya amplop kado bakal dibuka sacara resmi pikeun usaha.

Rob Schiffbauer meunang hadiah €50K di Praha

Éta hartosna saha waé anu parantos ngaleungitkeun pamaén (atanapi pamaén) dugi ka ayeuna bakal tiasa tukeur token bounty na sareng mundur amplop bounty misteri.

Tangtosna, sadayana ngarepkeun yén aranjeunna bakal janten anu untung pikeun narik hadiah artos anu paling ageung, atanapi amplop PSPC 2023 anu ngandung $ 30,000 Platinum Pass.

Tapi iraha waktos anu pangsaéna pikeun naék sareng mundur hadiah anjeun? Aya strategi GTO pisan? Faktor naon dina méja anjeun anu anjeun kedah pertimbangkeun? Sarta naon dampak bounty badag dina pamaén psikologis?

Pikeun manggihan, urang nanya ka pro. Panggihan naon kenyal, Lex Veldhuis, Christoph Vogelsang, Dan Smith, Nick Walshjeung Wistern kudu nyebutkeun handap.


Iraha anjeun bakal mundur hadiah anjeun?

SPRAGI

kenyal

Langsung. Langsung.

Tingali, kuring henteu terang naon anu didikte ku GTO. Kuring henteu weruh naon paling + EV. Tapi kuring terang yén kuring sapertos budak leutik di toko manisan. Janten, nalika kuring ngagaduhan amplop, kuring kedah langsung kana eusina. Kuring bakal ninggalkeun méja. Upami abdi nuju buta ageung, abdi sapertos: nyandak blinds abdi. Abdi kedah angkat.

Kuring baris ngantri pas mungkin. Kuring rék ninggalkeun turnamén, tapi éta ngan kusabab énergi abdi kaluar kontrol.

Tapi dina sagala kaseriusan, kuring mikir yén éta langsung mangrupikeun hal anu pangsaéna pikeun dilakukeun. Utamana lamun nu badag kénéh datang. Anjeun meureun teu kudu sono leungeun.

Éta sapertos Deal atanapi No Deal, anjeun terang? Anjeun teu hoyong hadiah pangbadagna leungit sabab écés, éta bagian badag tina hadiah pool. Upami masih aya, anjeun kedah luncat langsung sareng cobian kaluarkeunana.


LEX VELDHUIS

Lex Veldhuis

Jigana hal kahiji anjeun kedah ngalakukeun anu pariksa tumpukan pondok dina méja anjeun. Upami aya tumpukan buta 10-ageung, kuring moal angkat. Tapi lamun dulur boga sabudeureun 30-40 blinds badag, mangka bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun ninggalkeun méja tur kas dina eta langsung.

Bayangkeun anjeun mikir ‘Naha kuring badé angkat ayeuna? Leres atanapi henteu?’ lajeng batur mana jeung mere kado pangbadagna, tur éta ngan bisa jadi Anjeun. Éta kasangsaraan. Tapi Jigana meunang eta pas mungkin – sakuliah sababaraha tabel – mangrupakeun ide nu sae.

Bakal aya kaayaan dimana éta hadé tetep dina méja tur meunang leuwih ganjaran.


Pikeun saran strategi Mystery Bounty, tingali: Kumaha carana ngaropea turnamén Mystery Bounty: Témbongkeun Dara O’Kearney urang


CHRISTOPH VOGELSANG

Christoph Vogelsang

Bener teu masalah.

Teu bakal jadi alus pikeun struktur turnamén lamun [people were leaving the table constantly to go pull bounties]. Tapi éta logika murni, henteu? Lamun hadiah awon ditarik lajeng Chances anjeun ngaronjat. Janten henteu masalah nalika anjeun naék. Henteu sakali-kali [to go pull your bounty] hadé atawa goréng. Ieu salawasna sarua. Anjeun teu boga kasempetan pikeun nyieun duit sakali anjeun peupeus, jadi psikologis bisa jadi senang mun balik [after you’ve been eliminated]. Naon waé anu ngajadikeun anjeun bagja, sigana!


Baca: Sadaya sinyalna Blog PokerStars ti Barcelona


NICK WALSH

Nick Walsh

Abdi nyarios yén penting pikeun naék sareng nyandak éta nalika anjeun kéngingkeun – anggap anjeun moal kaleungitan leungeun. Anjeun masih hoyong aub dina pot saloba mungkin. Tapi kuring pikir éta GTO sabab lamun narik ganjaran monster mutlak, demoralization jeung karuksakan anjeun bisa ngalakukeun ka lawan anjeun bakal unbelievable. Upami anjeun tetep, tangtosna, éta tiasa pikaresepeun pikeun anjeun, tapi anjeun badé kaluar di dinya nyobian ngarusak sadayana gancang-gancang. Lamun anjeun spike nu Daddy badag langsung, éta hébat.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun tungtungna milih seueur karunia-mint, anjeun tiasa ngarusak diri dina prosés éta.

Ngalakukeun eta pikeun memes. Ngalakukeun pikeun seuri. A familiarity saeutik. Jigana dulur bakal maén saeutik goréng lamun maranéhna terang hadiah badag geus musna, jadi éta naon rék.


WISTERN

Lasse “Wistern” Jagd Lauritsen

Sabenerna kuring nyarios ka Spaniards ngeunaan ieu dinten anu sanés. Aranjeunna pikir anjeun kedah angkat ka dinya sareng kéngingkeun amplop sagancangna. Unggal-unggal anjeun meunang hiji, lengkah up sabab sakali hadiah badag leungit, éta leungit. Anjeun kudu nyandak kasempetan Anjeun. Upami anjeun ngantosan sareng hadiah ageung ditarik, anjeun langsung kaleungitan ekuitas.

Leungeun leungit bisa jadi hiji hal. Jigana gumantung kana sabaraha jalma séjén aya na naha aya antrian. Upami anjeun ningali jalma-jalma gancang angkat, anjeun ogé hoyong angkat, tapi langkung panjang antrian, langkung seueur leungeun anjeun bakal sono. Abdi henteu yakin!


JEUNG SMITH

Dan Smith

EVs teu robah.

Aya sababaraha giveaways sarta kuring ngan bakal ngalakukeun eta nalika Abdi on putus jeung aya teu pira garis.

Batur bakal naek jeung maranéhna bakal meunang ganjaran alus atawa hadiah goréng. Éta henteu ngarobih nilai anu anjeun ngarepkeun.


Didatangan PokerNews pikeun update live tina € 3.000 Misteri Bounty Championship.

#Kajuaraan #Misteri #Bounty #Iraha #anjeun #kedah #mundur #hadiah #anjeun

Bounty brings rusuh (jeung Kassouf) ka fore di EPT Barcelona

Bounty brings rusuh (jeung Kassouf) ka fore di EPT Barcelona

BÉRITA PALING ÉNGGAL: Nalika tulisan ieu, Red Spade Pass sareng hadiah € 250K dimeunangkeun ku Anders Wessmann ti Swiss sareng Johann Zeitoun ti Perancis, masing-masing di luhur. Bagja!


Aya buzz nyata di wewengkon turnamén Barcelona EPT kiwari, kalawan Acara Utama asup kana panggung jero dina hiji sisi kamar jeung turnamén Mystery Bounty badag meunang pisan seru di sisi séjén.

Alesan keur pikagumbiraeun nya éta, hususna, éta bounty, nu sumping kana maén soré ieu.

Pikeun gancang nyegerkeun mémori anjeun: Saha waé anu ngamankeun ngaleungitkeun dina Poé 2 acara (nyaéta, ayeuna) kéngingkeun tikét bounty, anu dasarna mangrupikeun ulem kana tombol ageung. Ganjaranna rada hadé tibatan anu ditawarkeun dina pésta désa.

Hadiah tunai dibasajankeun € 1,000 nepi ka € 250,000, kalayan duit anu kaluar tina hadiah pool. Tapi aya ogé dua amplop bonus, eusi nu pinuh ditambahkeun ku PokerStars. Digantelkeun ka salah sahijina nyaéta Platinum Pass ka PSPC. Anu sanésna ngagaduhan kartu Red Spade ka Grand Prix Brasil.

Éta dua hadiah bonus badag, nawarkeun perlakuan VIP pikeun pamaén untung. Salah sahijina, tangtosna, tiasa janten tikét pikeun kabeungharan anu langkung ageung dina turnamén ngagaleuh $ 25,000 panggedéna anu kantos diayakeun.

Turnamén dimimitian dinten di 12.30, tapi bounty nu ngan bisa cashed salila dinner putus, nu dimimitian di sabudeureun 17.15. Saacanna éta, staf turnamén kedah ngitung detil pasti tina payout bounty, lajeng kedah nyiapkeun amplop nu bakal ngandung hadiah.

staf PokerStars nyiapkeun amplop kado

Sadayana, aya 475 tikét anu ngandung hiji hadiah atanapi anu sanés, anu hartosna prestasi anu ngeusian amplop pikeun jiwa anu tangguh dina giliran ngeusian amplop.

KARUSAKAN BOUNTY

Ieu kumaha hadiah kolam renang bounty dileler:

1 x €250.000
1 x €100.000
1 x €75.000
1 x €50.000
2 x €25.000
7 x €10.000
14 x €5.000
21 x €2.000
425 x €1.000

1 x Kartu Spade Beureum
1 x Platinum Pass

Salaku jam turnamén ticked nuju waktu kotak rék dibuka, panongton mimiti ngumpul di lobi turnamén. Satengahna nyekel hadiah tikét-maranéhanana disusun dina garis snaking, saolah-olah nungguan hiji numpak taman hiburan-na satengahna ngan panongton, hoping hiji nyekel glimpse sahiji pamaén nyokot salah sahiji badag.

Pamaén anu munggaran dina antrian, anu parantos ngantosan sakitar sajam, nyaéta Violet anu nyusut William Kassouf. Kassouf anu kungsi jadi pemburu publisitas, sibuk ngobrol jeung sakabeh media jeung babaturanana bari nungguan kasempetan pikeun nyokot amplop.

“Kuring ngagaduhan kasempetan munggaran pikeun meunang anu ageung,” saur Kassouf. “Ieu teu mungkin, tapi anjeun kudu jadi di dinya meunang eta.” Anjeunna lajeng speculates ngeunaan teken € 10K sarta besoke muter roller tinggi.

Bakal Kassouf méakkeun waktu jeung selfies bari ngantosan hadiah datang

“Naon bos,” ceuk babaturan.

Kassouf maénkeun persona penjahat na, sarta chuckled sakumaha dulur tukangeun manehna mimiti screaming pikeun € 1K amplop nalika Kassouf tungtungna meunang leungeun-Na dina kotak. Anjeunna lalaunan squeezed tikét jeung éta memang ngan hiji € 1.000 hadiah.

“Sarebu!” gorowok staf nu maenkeun MC, béja dipapag ku surak ti handap aula.

“S-omong-omong,” Kassouf mumet.
“Héra!” surak dulur.

pola ieu repeats nalika lima atawa genep pamaén hareup ngagambar tiket maranéhna. Sadayana mangrupikeun hadiah € 1,000. Sarta eta mana slow, salaku pamaén nyalin Kassouf ku muka amplop kawas pamaén baccarat lalaunan squeezing kartu maranéhna.

Teu lila sanggeus, mimitina € 25K tiket kaluar, lajeng € 100K mucunghul ogé, squeezed ku leungeun akrab penyanyi Perancis sarta kipas poker Patrick Bruel. Bruel henteu peryogi artos, tapi saha anu bakal nampik bonus € 100K?

Anders Wessmann ngaliwatan Beureum Spade

Dina waktos nyerat, € 250K masih kanggo direbut, ogé dua. Tapi aya kénéh loba tiket nu teu acan dileler sakumaha turnamén ieu dimaénkeun ngaliwatan tahap engké na. Sareng upami anjeun heran naha aya strategi pikeun milih hadiah, kami ogé gaduh jawaban di dieu.

****

Turnamén katuhu, ku jalan, badag. Aya 1,132 éntri tina € 3,000 masing-masing, kalayan € 1,716 tina masing-masing pameseran anu nuju ka kolam renang hadiah. Éta hartosna total hadiah kolam renang € 1,942,512 sareng € 326,792 siap pikeun juara. Ieu salian bounties yén pamaén bisa ngumpulkeun.

#Bounty #brings #rusuh #jeung #Kassouf #fore #EPT #Barcelona