caang

Lima sakaligus pikeun Glaser salaku béntang caang deui dina Poé 3 WCOOP

Lima sakaligus pikeun Glaser salaku béntang caang deui dina Poé 3 WCOOP

Kajuaraan Dunia Poker Online 2022 (WCOOP) leres-leres dijalankeun, sareng buletin anu dipak dinten ayeuna mawa warta ngeunaan ‘Titan COOP anu sanés ngaku gelar sanés, diantara sakumpulan juara anu kasohor …


Sorotan poé ieu

  • Lima sakaligus pikeun Benny cemerlang
  • Tilu pikeun Sweeney; dua keur Kulev
  • Radzivonau sareng Ylitalo ngadamel tanda WCOOP
  • Nyiapkeun pikeun Kajuaraan Dunya KUDA

Tukangeun JURNAL

Cacah aranjeunna: Lima pikeun Glaser

Glaser ngadamel lima sakaligus: Sanaos sawaréh reuwas nalika terang ngeunaan judul WCOOP katujuh Tobias “Senkel92” Leknes kamari, headline dinten ayeuna henteu héran teuing. Benny “RunGodlike” Glaser geus dituturkeun Leknes deui ka kandang juara WCOOP sanggeus anjeunna ditumbuk $2.100 meuli-di acara KUDA pikeun judul WCOOP kalima na. Tangtosna, prédiksi kasuksesan ieu mangrupikeun anu ngajantenkeun éta, saé pisan.

Glaser mangrupikeun bakat anu sensasional, ngalangkungan ampir unggal pamaén sanés dina sirkuit turnamén campuran, sareng anjeunna ayeuna gaduh gelar WCOOP ti unggal séri ti 2018 dugi ka 2022, hiji judul unggal taun. Lamun anjeun tambahkeun nepi ka tujuh judul SCOOP na, anjeun boga hiji neruskeun monster mutlak. kameunangan panungtungan Ieu patut $ 33.300, ngéléhkeun widang 45 éntri, sarta réngsé dina leungitna Patrick “pads1161” Leonard. Éta mangrupikeun runner-up kadua Leonard dina séri éta, sareng kamungkinan anjeunna bakal janten anu salajengna pikeun ngaku gelar anu sanés. Tapi pikeun ayeuna, ngajalankeun godlike terus.

Sweeney nepi ka tilu: Sanajan anjeunna masih boga saeutik cara pikeun nyekel nepi ka Benny Glaser, urang Inggris Ronan “Sw33ney” Sweeney nuju ka arah anu leres sareng tadi wengi meunang gelar WCOOP karir katilu dina $ 109 mésér-in 5-Card PLO 6-Max. Glaser ngan ukur tiasa ngatur artos minimal dina hiji éta, réngsé ka-37, tapi Sweeney tiasa napigasi jalan ka luhur sareng nambihan kameunangan ieu pikeun kameunangan ti 2019 ($55 NLHE Afternoon Deep Stack) sareng 2021 ($530 NLHE 6-Max freeze)) . Kasuksésan panganyarna sumping sareng hadiah pool $ 11,217 sareng langkung ti 654 éntri.

Beungeut tukangeun “FutureofMe”

Kulev kaluar, sareng masih ngancurkeun: Pamuter basis Irlandia anu dikenal dina PokerStars salaku “FutureofMe” parantos diulas sacara rutin dina laporan ‘COOP’ dina taun-taun ayeuna. Aranjeunna parantos kéngingkeun gelar WCOOP di 2021 sareng hiji ti SCOOP awal taun ieu, nambihan daptar hasil turnamén anu ngahontal langkung ti $3 juta dina sadaya situs anu didokumentasikeun. FutureofMe ngalakukeun deui tadi peuting, meunang karir kadua WCOOP di High Roller PKO $5K, perbankan $113,572, hadiah kaasup.

Anu béda dina waktos ayeuna nyaéta yén urang ayeuna ogé terang jati diri bakat anu misterius ieu. Alex Kulev geus switched ka FutureofMe moniker, jadi ayeuna urang terang yen crusher online ieu boga daptar hasil hirup hébat teuing. Anjeunna dumasar di Dublin, Irlandia, tapi asalna ti Bulgaria, tur éta runner-up dina badag Dunya Series of poker acara di Las Vegas taun ka tukang, sarta éta ogé anyar dina tabel final 10K EPT di Barcelona. Tapi sigana dimana waé anjeunna linggih, Kulev / FutureofMe mangrupikeun ancaman. Wilujeng sumping kaluar, sarta dina kasuksésan éta WCOOP kadua.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


“nomalice” ogé rengking kadua: Dina urusan lintas-wates, juara WCOOP ganda, “nomalis” Kroasia ngagabung ka klub éta dina Salasa wengi / Rebo isuk ogé. Taun 2019, nomali ngawakilan Serbia nalika aranjeunna meunang turnamen Win The Button $ 11, kéngingkeun gelar WCOOP munggaran. Taun ieu, nomalice aya di tempat sanés di Balkan, di Kroasia, tapi janten juara deui. kameunangan maranéhanana waktu ieu datang dina beuli $ 530 NLHE PKO, nu cék éta patut $ 96.159, kaasup payouts hadiah.

Ylitalo masih ngaremuk

Ylitalo sono titik dina WCOOP: Runtuyan WCOOP ngan ukur tiasa umur tilu dinten, tapi seueur bakat anu paling kasohor di buruan parantos jalan anu sanés. Sareng urang tiasa nambihanana Robin “robinho” Ylitalo, Anu tadi peuting meunang $ 109 PKO Freezeout (alias, WCOOP 10-M), pikeun $ 35.221, kaasup bounty nu. Ylitalo mangrupikeun inohong anu langkung dikenal dina kaulinan langsung sareng online, khususna tilas juara EPT London. Cukup héran, ieu mangrupikeun kameunangan kahijina di WCOOP, sareng anjeunna ayeuna mangrupikeun salah sahiji pamaén anu langkung seueur kalayan gelar WCOOP sareng SCOOP pikeun namina. Aya 3.277 pamaén dina pertandingan ieu, tapi ngan ukur Ylitalo anu jumeneng di ahir.

Alesan Radzivonau seuri

Naha jalma ambek bakal bagja ayeuna?: Kiryl Radzivonau bangga pisan kana nickname online na,”jalma bodo“, anu anjeunna biasana nunjukkeun dina acara langsung PokerStars kalayan sulaman dina tonggong jersey maén bal na. Anjeunna parantos ngagem kaos dina rute ka dua tabel final EPT Main Event, di 2014 sareng 2016, ogé kana méja final WSOP, diantara honors séjén. Radzivonau kagungan hiji deui alesan pikeun jadi jelema bodo ambek sanggeus manéhna meunangkeun gelar WCOOP munggaran dina karirna tadi peuting, ngéléhkeun $ 215 acara HORSE ti widang 283 éntri. Hadiahna $10,895—sanes skor pangbadagna dina karirna, tapi gelar langsung kahijina dina salah sahiji acara ‘COOP’ badag. Panginten éta bakal ngajantenkeun lalaki ambek-ambekan sakedik ambek, sahenteuna pikeun ayeuna.

Judul “rendah” kadua pikeun “1bloodflood”: Sabagéan ageung sababaraha juara WCOOP meunang hadiahna tina widang anu langkung alit tina acara jual-beuli anu luhur. Éta asup akal yén aya kasempetan anu langkung ageung pikeun di luhur nalika aya sakedik bédana. Tapi “1bloodflood” ayeuna mangrupikeun sababaraha juara WCOOP anu tadi wengi meunang turnamen PLO 5-Card $ 11, dua taun saatos meunang acara pameseran rendah anu sanés, khususna turnamén $5.50 PLO8 di 2020.

Henteu gampang pikeun meunang dua turnamén lapangan gedé sapertos kitu, khususna dina disiplin anu ngagalura sapertos PLO atanapi PLO8. Tapi sanggeus ngéléhkeun 4.502 entri panungtungan waktu, ieu judul kadua ngéléhkeun 2.316 entri. Hadiah pikeun pamaén ti Bélarus nyaéta $ 3,356. Pameseran luhur $1,050 versi acara ieu nuju ka Hungaria”angkat euyyy“, anu ogé meunang gelar karir kadua. raiseeeeeeeeee oge meunang acara PLO8 6-Max kali ieu taun ka tukang, tapi maranéhanana $ 30.226 hadiah pool waktos ieu opat kali saméméhna kameunangan .


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Ujug-ujug, 34 turnamén ayeuna parantos réngsé sareng pelacak statistik WCOOP ieu damel pisan. Kami geus meuntas $ 10 juta dina pools hadiah – kanyataanna kaliwat $ 11 juta – na aya leuwih 100.000 éntri turnamén.

Turnamén réngsé: 34
éntri: 109.231 (kaasup 23.528 re-éntri)
Koléksi hadiah: $11,338,857
Hadiah tempat kahiji: $ 1,866,088 (kaasup $ 433,614) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Anjeunna mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna di dunya… sareng Lena900 ogé henteu goréng. Ieu Hand of Fintan “easywithaces” anu nyokot salah sahiji bountyes paling coveted dina turnamén mana wae: Niklas “Lena900” kakuatan dominan Astedt urang. Dina kecap Fintan, “geulis pisan.”

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Parker “tonkaaaa” Talbot nyobian nyetél stasiun panggilingan WCOOP di padesaan Inggris. Ieu henteu jalan saé…

Tapi bakal langkung saé pikeun Benny Glaser:


DEWAN PIMPIN NAGARA

Genep bangsa séjén meunang gelar kahiji maranéhanana di WCOOP taun ieu tadi peuting, jeung Bélarus, Kroasia, Hungaria, Irlandia, Malta jeung Maroko ngagabung dina pésta. Judulna parantos nyebar dugi ka séri ieu, sareng Inggris ogé ayeuna ngagambar sareng Brazil.

Klasemen ayeuna:

4 judul – Brazil, Inggris
3 – Bulgaria, Swédia
2 – Austria, Bélarus, Kanada, Norwégia
1 – Kroasia, Éstonia, Jérman, Hungaria, Irlandia, Kyrgyzstan, Lituania, Malta, Méksiko, Maroko, Tunisia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Patrick “pads1161” Leonard geus keok dua kali dina WCOOP ieu, sarta sanajan anjeunna bakal kuciwa teu boga piala acan, anjeunna geus nyokot tempat luhur dina Player tina lomba Series. Gemblengna, sakabéh lima luhur dina balapan sakabéh éta pamaén pisan well-dipikawanoh, anu geus di posisi ieu sababaraha kali saméméh.

SAMPURNA

1 Patrick “pads1161” Leonard Britania Raya 255 titik
2 Guilherme “guilherme12” Decourt Brazil 250
2 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 250
4 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 245
5 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 225

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 200 titik
2 Patrick “pads1161” Leonard Inggris 190
3 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 170
4 Alex “FutureofMe” Kulev Irlandia 140
5 Benny “RunGodlike” Glaser Britania Raya 135

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 Robin “robinho” Ylitalo Swédia 180 titik
2 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 140
3 dash4fun Ukraina 135
3 leungeun Méksiko 135
5 Tr!pleeeee Polandia 130

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 4Kings_Hit Britania Raya 135 titik
2 trotman Inggris 125
3 vivaodesemprego Malta 110
=4 Elpsycongr Brasil0 105
=4 Online Finlandia 105

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Rebo, 7 Séptémber

Dinten Rebo sareng waktosna pikeun acara Kejuaraan Dunia anu sanés. Wengi ayeuna urang milarian Juara Dunya Kuda sareng $ 1K mésér-in acara nguji hold’em, Omaha, Razz, Stud sareng Dalapan atanapi langkung saé. Juara HORSE bakal naek piala sareng bagian singa tina hadiah kolam renang $ 100K. Éta sanés sadayana anu kajantenan, tangtosna, kalayan seueur acara NLHE sareng PLO 6-Max ogé.

12:30 – WCOOP 16: NLHE Jero tumpukan
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $100K, $250K, $250K

13:30 – WCOOP 17: NLHE 7-Max
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $150K, $300K, $375K

13:30 – Championship Dunya Kuda
Meuli: $1.050
jaminan: $100K

14:30 – WCOOP 18: PLO 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $35K, $100K, $200K

16:05 – WCOOP 19: NLHE
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $50K, $175K, $200K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh


#Lima #sakaligus #pikeun #Glaser #salaku #béntang #caang #deui #dina #Poé #WCOOP