datang

Dua festival dina dua bulan pikeun pamaén Ontario: ONCOOP na Bounty Pangwangun Series datang pas

Dua festival dina dua bulan pikeun pamaén Ontario: ONCOOP na Bounty Pangwangun Series datang pas

Dina Juni 2022, PokerStars diluncurkeun di kampung halamanna di Ontario. Pamaén langsung diolah dina acara poker online kahiji maranéhanana, Ontario Platinum Series, kalawan jaminan $ 1 juta.

Saatos kasuksésan Platinum Series, pamaén Ontario bakal ngalaman dua festival poker online haliber tinggi dina sasih bulan.

The premiere of ONCOOP datang pas. Simkuring gaduh kaping pikeun anjeun simpen. Samentara éta, pamaén tiasa nyandak bagian dina Bounty Builders Series munggaran di Ontario.


ONCOOP – Simpen Tanggal

Waktosna kanggo ngumumkeun Séri kajawaraan online utama munggaran di Ontario. Ieu runtuyan anu bakal nyieun hiji pernyataan badag – komitmen pikeun nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman poker online thrilling kawas nowhere sejenna di dunya.

Ieu Ontario Online Poker Championship (ONCOOP) geura sumping.

Anjeun tiasa nganggap éta sapertos versi WCOOP lokal di Ontario. anu menarik, jadwal pinuh ku acara poker caters pikeun sakabéh rasa tur cocog rupa-rupa bankrolls.

Hadiah kolam renang bakal ngahontal minimum $2 jutangajadikeun runtuyan PokerStars ieu pangbadagna tur richest di Ontario ku margin sizeable.

ONCOOP ngajalankeun ti 1 – 17 Oktober.

Catet tanggalna. Éta bakal saé…


POKERSTAR ONTARIO
peluncuran resmi | CARA MIGRASI
FAQ: MIGRASI AKUN Anjeun


Bounty Maker Series

Samentara éta, pamaén tiasa nyandak bagian dina munggaran PokerStars Ontario Bounty Maker Serieslumangsung 4-19 Séptémber.

Pamaén sadaya tingkat bankroll tiasa gabung, kalawan purchases mimitian ti $ 10 ka $ 500 sarta satelit sadia. aya $ 1 juta dina hadiah dijamin up for grabs.

Anjeun bakal geus ningali Bounty Pangwangun Series di lobi PokerStars Ontario. Pencét “Seri Pangwangun Bounty” tab pikeun ngamimitian. Anjeun ogé tiasa mendakan detil lengkep séri ieu di dieu.

Runtuyan Bounty Builder dipuncak ku Acara Utama $ 200 dina 18 Séptémber, anu bakal ngahasilkeun hasil anu pikaresepeun $ 100,000 dina hadiah dijamin pikeun juara. Ieu bade janten salah sahiji turnamén online pangbadagna di Ontario jadi jauh, jadi ulah sono eta. Pariksa lobi pikeun satelit upcoming.

Acara Bounty Builder Series sacara éksklusif Progressive Knockout (PKO) turnamén. Upami anjeun énggal kana format ieu, tautan di handap bakal nunjukkeun anjeun ka arah anu leres sareng ngabantosan anjeun diajar langkung seueur.


Langkung lengkep ihwal PKO turnamén
PANGARUH PKO | STRATEGI PKO | PKO MATEMATIKA


* Pamaén dumasar kana Ontario wungkul. Kabéh purchases na pools hadiah aya dina dollar Kanada

#Dua #festival #dina #dua #bulan #pikeun #pamaén #Ontario #ONCOOP #Bounty #Pangwangun #Series #datang #pas

Catetan lapangan EPT dikonfirmasi dina 2294 – sareng naha pasti aya deui catetan anu bakal datang

Catetan lapangan EPT dikonfirmasi dina 2294 - sareng naha pasti aya deui catetan anu bakal datang

Dalapan taun ka tukang, dina mangsa 11 Éropa Poker Tour nganjang ka Barcelona, ​​nu PokerStars Blog diterbitkeun artikel judulna “Rekaman pinuh rusak”. Éta rinci ngeunaan 11 catetan kahadiran EPT anu murag salami festival 2014 éta, sacara harfiah rékaman énggal dirusak unggal dinten.

Di dieu urang dalapan taun engké manggihan yén inohong jadi staggering di 2014 éta downright aneh. Anjeun panginten ayeuna terang yén festival EPT Barcelona ieu, anu munggaran ti saprak 2019 saatos henteuna kapaksa, netepkeun catetan énggal deui. Sareng aranjeunna nyandak sadayana anu urang tingali sateuacanna sareng nempatkeun éta dina catetan kaki dina sajarah.

Rekor pegat?

Urang ayeuna gaduh konfirmasi sabaraha ageung Acara Utama EPT: pendaptaran ditutup dina mimiti Poé 2 sareng 2,294 éntri dina papan. Ieu kahiji kalina urang meuntas 2.000, sarta kami bener ucul kaliwat eta.

Ieu pangbadagna Éropa Poker Tour Acara Utama dina sajarah, ku margin badag-na ngawengku waktu harti EPT ngeunaan Éropa ngalegaan ka Bahama. Pangbadagna saméméhna, di dieu di Barcelona dina 2019, ngagaduhan 1,988 éntri. A acara megatkeun catetan dina 2014? Ngan 1.496.

Hadiah pool pikeun turnamén ieu € 11,47 juta, kalawan sahenteuna € 1,5 juta bakal dileler ka juara. (Pikeun dikonfirmasi pas.) Kabéh urang tiasa nyarankeun nyaeta anjeun nyiapkeun lalampahan geulis Heboh datang ngaliwatan sababaraha poé ka hareup nalika urang néangan pamaén anu bakal meunang eta.

SEJARAH EPT BARCELONA KAJIAN UTAMA

2004: 229 pamaén, hadiah pool € 229.000, Alexander Stevic (Swédia) pikeun € 80.000
2005: 327 pamaén, hadiah pool €1.300.000, Jan Boubli (Perancis) pikeun €416.000
2006: 480 pamaén, hadiah kolam renang € 2.304.000, Bjorn-Erik Glenne (Norwegia) pikeun € 691.000
2007: 543 pamaén, hadiah pool €4.181.100, Sander Lyloff (Denmark) pikeun €1.170.700
2008: 619 pamaén, hadiah pool €4.952.000, Sebastian Ruthenberg (Jerman) pikeun €1.361.000
2009: 479 pamaén, hadiah kolam renang €3.832.000, Carter Phillips (AS) pikeun €850.000
2010: 758 pamaén, hadiah pool €3.790.000, Kent Lundmark (Swédia) pikeun €825.000
2011: 811 pamaén, hadiah pool €4.055.000, Martin Schleich (Jerman) pikeun €850.000
2012: 1.082 pamaén, hadiah pool €5.247.700, Mikalai Pobal (Belarus) pikeun €1.007.550
2013: 1.234 pamaén, hadiah pool €5.984.900, Tom Middleton (Inggris) pikeun €942.000
2014: 1.496 pamaén, hadiah pool € 7.255.600, Andre Lettau (Jerman) pikeun € 794.058
2015: 1.694 pamaén, hadiah pool €8.215.900, John Juanda (Indonesia) pikeun €1.022.593
2016: 1.785 pamaén, hadiah pool €8.657.250, Sebastian Malec (Polandia) pikeun €1.122.800
2017: 1.682 pamaén, hadiah pool € 8.157.700, Sebastian Sorensson (Swédia) pikeun € 987.043 *
2018: 1,931 éntri, hadiah pool €9,365,350, Piotr Nurzynski (Polandia) pikeun €1,037,109
2019: 1.988 éntri, hadiah pool € 9.641.800, Simon Brandstrom (Swédia) pikeun € 1.290.166
2022: 2.294 éntri, hadiah kolam renang € 11.470.000, TBC Winner.
* dilaksanakeun salaku PokerStars Championship di 2017

BAKAL DATANG LEUWIH?

Ieu luar biasa EPT Acara Utama ngan diperkirakeun, tangtu, nuturkeun Estrellas Acara Utama, nu peupeus sagala catetan kahadiran séjén pikeun wisata PokerStars.

Deui dina 2014, acara Estrellas ogé nyetél tanda anyar nalika 2.736 pamaén muncul. Taun ieu, aya 6.313 entri (ti 2.765 pamaén) kana turnamén, jadi kanaékan sakabéh di angka éta sarupa antara dua turnamén.

Éta pasti hartosna urang badé ngarobih langkung seueur rekor. Kajadian séjén anu urang tingali dina 2014 kalebet € 100K Super High Roller, € 25K High Roller sareng Acara Awéwé. Super High Roller mangrupakeun hiji-hijina turnamén sarimbag nu geus dimaénkeun waktos sabudeureun, tur aya 68 éntri, dibandingkeun jeung 58 2014. Éta teu catetan a, tapi pamutahiran jelas leuwih dalapan taun ka pengker.

Sadaya bukti nunjukkeun yén pegatna catetan henteu acan réngsé, sareng High Roller and Women’s Events, anu duanana dimimitian dina dinten Jumaah, sigana bakal nyetél rékaman énggal. Waktosna pikeun ngamimitian maén deui lagu karesep éta sareng nikmati.

#Catetan #lapangan #EPT #dikonfirmasi #dina #sareng #naha #pasti #aya #deui #catetan #anu #bakal #datang