deui

WCOOP 2022: Badziakouski maéhan Super High Rollers, sakumaha Arends balik deui pikeun katilu

WCOOP 2022: Badziakouski maéhan Super High Rollers, sakumaha Arends balik deui pikeun katilu

Budak gedé kaluar maén dina 2022 World Championship of Online Poker (WCOOP) di PokerStars. Anu meunang Super High Roller? Sadayana sareng seueur deui dina buletin ayeuna.

Sorotan poé ieu

  • Badziakouski meunang skor WCOOP pangbadagna sajauh ieu
  • Tilas juara Minggu Million ngaku Super Tuesdays
  • WhatIfGod jeung Arends diantara winners séjén
  • Brazil hits 50, deukeut catetan

Tukangeun JURNAL

Badziakouski kaluar pikeun Super High Roller

Paling hiu “lauk” di rohangan: Mikita Badziakouski condong museurkeun utamana dina pamandangan turnamén live dinten ieu, dimana anjeunna geus meunang ampir sagalana aya meunang. Kami nembe ningali anjeunna di EPT Barcelona, ​​​​ngahapus gelar Super High Roller kadua na. Nalika anjeunna muncul online, maén salaku “lauk2013“, anjeunna condong nyieun patut eta – sarta meunang $ 25K WCOOP Super High Roller (WCOOP 71-H) pasti bakal cocog. Éta naon anu lumangsung tadi peuting salaku crushers basis Ukraina ngéléhkeun rupa bumi toughest dina séri – 40 sahiji pangalusna di dunya, akuntansi pikeun 56 éntri antara aranjeunna. Aya $ 1,4 juta dina kolam renang hadiah, sareng juara — nyaéta, Badziakouski — nyandak $ 426,748. Runner up éta Alejks “APonakov” Ponakovs, kalawan Pascal “Pass_72” Lefrancois katilu. Sarerea oge béntang. Hebatna, ieu mangrupikeun kameunangan WCOOP munggaran Badkiakouski, tapi anjeunna parantos saé di tempat sanés, janten urang ngantepkeun anjeunna.

Anjeyyy sareng extasyman meunang dina Super Salasa: Versi pertengahan sareng beuli rendah WCOOP 71 ogé ageung, kalayan mésér $ 2,100 sareng $ 215, masing-masing. Kanyataanna, éta turnamén Super Salasa – sareng ditungtungan ku juara super ogé. Aya deui kasuksésan pikeun Ukraina di tingkat pertengahan, nu indit ka “Anjeyyy“, inohong pisan akrab dina runtuyan turnamén utama dina PokerStars sarta juara SCOOP dua kali. Anjeyyy saacanna pernah meuntas garis di WCOOP, kumaha oge, ku kituna kameunangan ieu, dina widang 291 jeung nyokot skor $111,090, mangrupakeun tempat pisan wilujeng sumping pikeun ngamimitian. Dina acara $215, Romania “ekstasimeunang gelar WCOOP kadua, 11 taun sanggeus kahijina. Ieu hadir kalawan pamayaran $67,561, hadiah pikeun ngéléhkeun widang 2,288 éntri. extasyman panungtungan meunang acara WCOOP di 2011, lamun meuli-in éta $ 1K jeung hadiah 216 kali éta. Duanana Anjeyyy sareng extasyman ogé tilas juara Minggu Million.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


WhatIfGod ngaklaim KUDA pikeun Swédia: Pamaén Norwegia mangrupikeun anu ditingali dina acara non-hold’em taun ieu, tapi dina turnamen HORSE ageung Rebo – WCOOP 74-H, anu hargana $ 1,050 pikeun maén – éta mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna di Swedia, “Kumaha Lamun Allah?“, anu nyandak paling. WhatIfGod janten pinunjul dina WCOOP 2014, nalika anjeunna meunang dua gelar, sareng ti saprak éta anjeunna parantos meunang tilu kali di SCOOP sareng meunang dua gelar EPT Online ogé. Tapi tadi peuting, éta rotasi muter campuran anu dilayanan anjeunna ogé, sarta anjeunna earned $ 20.786 ngéléhkeun widang 59. Katiluna judul dina acara ieu indit ka tempat lian ti Norwégia, kalawan Inggris urang “uraqx” meunang versi lowly sanggeus tilu- deal cara, sarta “NahkaHuora”, dumasar di Malta, meunang sedeng. Tilu tina genep korsi tabel final ieu dikawasaan ku Norwegians (kaasup hiji ku Tobias “Senkel92” Leknes, anu réngsé katilu), tapi teu aya deui judul Norwegia laporan waktos ieu.

Arends ngaklaim karir katilu di WCOOP

Tilu pikeun Arends: MTT PokerStars sejen nyaeta hébat Jans “Graftekkel” Arends ngagaduhan kampanye WCOOP 2022 sareng ngajalankeun tadi wengi kalayan kameunangan gancang dina $ 1K 4-Max Turbo (WCOOP 77-H). Turnamén nyandak kirang ti opat jam ti mimiti nepi ka rengse, salila aya 210 entri ti 134 pamaén, sarta 133 di antarana turun. Pamaén anu terakhir pikeun ngalawan Arends pikeun gelar éta nyaéta pamimpin Serie A Rui “RuiNF” Ferreira, anu ningalikeun gelar kaopat taun ieu. Tapi anjeunna tungtungna kedah netepkeun kadua (katilu kalina) salaku Arends, anu ayeuna ngawakilan Austria, nyandak hadiah kahiji $ 41,208 sareng nyandak kameunangan WCOOP karir katilu na. Anjeunna saacanna meunang di 2021 jeung 2017, sarta ogé boga judul SCOOP ti 2019 jeung 2020. Gelar low jeung tengah dina acara ieu indit ka Zeifod, ti Bulgaria, sarta hownorez, ti Austria, anu duanana meunang kahiji maranéhanana.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Winners dina turnamén WCOOP taun ayeuna geus ngumpulkeun leuwih ti $10 juta, kaasup hadiah. Sarta kami geus ngan datang ka turnamén pangbadagna, jadi aya loba deui nu kudu.

Turnamén réngsé: 230
Tulisan: 684.151 (kaasup 165.388 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $61,952,640
Hadiah tempat kahiji: $10,460,082 (kaasup hadiah $2,130,014)
Turnamén anu lumangsung: 7
Turnamén dimimitian dinten ieu: 18

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


JUARA GANDA

Tilu pikeun Dimov

Pamaén di handap ieu geus meunang leuwih ti hiji gelar salila WCOOP taun ieu:

Tilu meunangna
Rui “RuiNF” Ferreira, Joao “Naza114” Vieira, Ognjan “cocojamb0” Dimov

DUA KANGGO
buaya14, Simon “C. Darwin2″ Mattsson, “drew.derzh”, Eduardo “Eduardo850” Silva, “breed”, “nomalice”, Robin “robinho” Ylitalo, “roo_400”, Benny “RunGodlike” Glaser, Tobias “Senkel92” Leknes, Ronan “Sw33ney Darling , “T0X16-“.


nonton kedutan

Kadang strategina canggih, kadang gampang. Pikeun Hand “easywithaces” Fintan, aturanna saderhana: “Tong pernah ngalipet ka jalma dina turnamén 4-Max.” (Anjeunna réngsé 2.146.)

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Loba pamaén minuhan sababaraha janji. Wilujeng dinten ieu, “ImYourBluff”.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ieu mangrupikeun lima luhur pikeun Brazil salaku Amérika Kidul anu dominan ngahontal satengah abad. Rekor na nyaéta 57, diatur ku Brazil taun ka tukang, sareng ayeuna katingali deui.

Klasemen ayeuna:

50 judul – Brazil
22 – Inggris
21 – Austria
13 – Swédia
12 – Norwégia
10 – Jérman, Ukraina
7 – Bélarus, Bulgaria, Kanada, Romania
5 – Finlandia, Hungaria
4 – Kazakhstan, Méksiko, Monténégro
3 – Dénmark, Lituania, Malta, Polandia
2 – Andorra, Argentina, Bélgia, Kroasia, Éstonia, Irlandia, Kyrgyzstan, Maroko, Peru, Swiss, Uruguay
1 – Arménia, Céko, Indonésia, Moldova, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Ferreira mingpin déwan kapamimpinan sakabéh

tempat kadua pikeun Rui Ferreira, tambah peuting langka nalika Benny Glaser henteu finish kadua dina sagala hal, ngalegaan kalungguhan RuiNF di luhureun dewan pamingpin sakabéh. Tapi duanana mangrupakeun mesin cashing, sarta meureun aya kénéh twists datang.

SAMPURNA

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.750 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 1.710
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.545
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 1.325
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.245

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.005 titik
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 805
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 785
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 710
5 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 665

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 705 titik
2 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 535
3 – TheDrunkLife, Hungaria – 495
4 – sorangan, Bulgaria – 415
5 – Scarmak3r, Slovénia – 405

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – AwadeuS, Thailand – 530 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 500
3 – ekvilibryst, Ukraina – 485
4 – Pomeron, Jérman – 465
5 – Airdraken, Inggris – 455

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Kemis, 22 Séptémber

Anjeun tiasa leres-leres ningali kumaha jadwal WCOOP nawiskeun hal pikeun sadayana dinten Kemis. Aya $11 freeze, contona, dimana anjeun moal bisa investasi leuwih ti eta 11 dollar sanajan anjeun hayang. Lajeng aya $ 10.300 High Roller, kalawan sababaraha ulang éntri diwenangkeun. Anjeun tiasa maénkeun duanana upami anjeun hoyong …

WCOOP 78 – NLHE Jero tumpukan 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $75K, $225K, $250K

WCOOP 79 – PLO PKO 6-Max
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $20K, $85K, $175K

WCOOP 80 – NLHE PKO Kemis Thrill
Meuli: $109, $1,050, $10,300
jaminan: $400K, $600K, $650K

WCOOP 81 – 8-Kaulinan
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $25K, $40K, $85K

WCOOP 82 – 8-Max NLHE Freeze
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $85K, $200K, $300K

WCOOP 83 – Freeze NLHE PKO 7-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $50K, $200K, $250K

LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda
Dinten 12: Vieira meunang deui sakumaha Lakemeier meunang badag
Poé 13 kasimpulan
Leonard meunang kahiji ti séri
Salapan pikeun Vieira sareng dalapan pikeun Leknes dina sababaraha dinten


#WCOOP #Badziakouski #maéhan #Super #High #Rollers #sakumaha #Arends #balik #deui #pikeun #katilu

WCOOP 2022: Vieira meunang deui salaku Lakemeier meunang badag dina 8-Game

WCOOP 2022: Vieira meunang deui salaku Lakemeier meunang badag dina 8-Game

Urang saena loba winners badag-ngaran ngabejaan Anjeun tina Sabtu urang Championship Dunya of Online poker (WCOOP) aksi, tambah sagalana sejenna sadia pikeun sési Minggu dinten ieu. Hayu urang laksanakeun.


JURNAL poé ieu

  • Vieira nolak Ferreira kaopat
  • Lakemeier handap $ 10K 8-Kaulinan
  • Jeppsson balik deui ka bunderan juara
  • Botteon sareng eduardo850 neruskeun serangan Brazil
  • Beriuzy ngéléhkeun Yan pikeun judul turbo

Tukangeun JURNAL

Vieira ngajadikeun eta dalapan

Vieira nampik Ferreira kaopat: Dua pamaén terhebat Portugal sepanjang waktos narajang dina $2,100 Deep Stack dina Saptu wengi saatos 148 entri dipotong satengahna.

UK dumasar Joao “Naza114” Vieira-seger tina kameunangan na di Championship Dunya Heads-Up – manggihan dirina nyanghareupan Rui “RuiNF” Ferreira basis Brazil, naksir panas néangan judul WCOOP kaopat na ti séri jeung kagenep sakabéh.

Vieira nempatkeun éta kaahlian huluna-up pikeun pamakéan alus sakali deui jeung meunang kameunangan pikeun $62,131, judul kadua séri na, sarta kadalapan karirna, nempatkeun anjeunna ngan hiji judul balik Denis “aDreNalin710” Strebkov dina WCOOP winners sadaya-waktu. ‘ daptar. Sarta kami bakal remiss teu disebutkeun yen Vieira ogé boga lima judul SCOOP. Kantun nempatkeun, anjeunna salah sahiji pamaén COOP greatest dina sajarah.

Samentawis éta, Ferreira – anu ogé ngagaduhan lima gelar SCOOP – nampi hadiah panglipur $ 48,097 pikeun finish runner-up na.

Jens “Fresh_oO_D” Lakemeier

Lakemeier turun $10K 8-Game: Hadiah pangbadagna peuting indit ka Jens “Fresh_oO_D” Lakemeier nu turun $ 10,300 8-Game High Roller sanggeus dua poé maén. The Austria overcame 33 éntri sarta tabel final nu kaasup Patrick “pads1161” Leonard saméméh ngéléhkeun Dzmitry “Colisea” Urbanovich pikeun hadiah $146,251. Urbanovich earned $90.764 pikeun tempat kadua, bari Leonard earned $56.329 pikeun katilu.

Ieu mangrupikeun gelar WCOOP kaopat dina karir Lakemeier, saatos meunang acara di NLHE (2017), Stud (2017) sareng 8-Game (2019). Anjeunna ogé ngagaduhan dua judul SCOOP dina resumena tina acara razz di 2016 sareng turnamén NLHE di 2016.

Kristen “esienhower1” Jeppsson

Jeppsson balik deui ka bunderan juara: Sateuacan “Lena900” sareng “C.Darwin2” pinuh muncul salaku lampu bersinar Swedia, Kristen “eisenhower1” Jeppsson mawa obor keur biru jeung konéng. Saméméhna rengking nomer hiji di dunya dina PocketFives, Jeppsson geus meunang sagalana ti Minggu Million ka dua judul WCOOP (2015 jeung 2016).

Anjeunna ulang asup ka WCOOP unggul bunderan dina gaya tadi peuting kalawan win pa $ 2,100 Kemis thrill PKO, surpassing 341 éntri meunang $ 115,695, kaasup $ 60,132 di bounties. Méja final ogé ngawengku pamaén kayaning disebut tadi Pavel “silentm0de” Plesuv (4), Simon “C.Darwin2” Mattsson Swedia (6th), sarta Alex “FutureofMe” Kulev (7).


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Brunno “botteonpoker” Botteon

Botteon sareng eduardo850 neruskeun serangan Brasil: The Brazilians ditambahkeun opat deui judul pikeun tally maranéhanana tadi peuting, jeung Bruno “botteonpoker” Botteon muatan kalungguhan. Anjeunna ngarebut gelar WCOOP karir katilu na ku kameunangan dina $ 1,050 4-Max PKO, saé pikeun $ 34,826 (kaasup $ 19,668) hadiah.

Samentara éta, sabangsa “eduardo850” keur dipake dina meunang judul kadua ti séri. Pamuter – anu ngarékam $ 1,050 7-Max PKO awal bulan ieu $ 41,819 – ngéléhkeun “FONBET_RULIT” pikeun meunang $ 109 NL 5-Card Draw pikeun $ 4,405.

David Yan

David “Miss Oracle” Yan

Beriuzy ngéléhkeun Yan pikeun judul turbo: Pikirkeun Selandia Anyar gilinding tinggi David “missoracle” Yan, anu ayeuna tos rengse kadua di runtuyan ’tilu acara WCOOP. Runner-up panganyarna na sumping sareng $ 2,100 turbo tadi wengi dimana anjeunna meunang $ 44,229.

Tapi éta panyipta kontén-patok luhur Rayan “Beriuzy” Chamas anu nyokot tempat luhur pikeun $57.608 jeung judul COOP kahijina.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Urang ayeuna geus meuntas satengah juta tanda dina total éntri, sedengkeun total hadiah pool ngadeukeutan $50 jutaan.

Turnamén réngsé: 181
éntri: 520.052 (kaasup 122.075 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $46,662,642
Hadiah tempat kahiji: $7,728,439 (kaasup hadiah $1,701,567)
Turnamén anu lumangsung: 3
Turnamén dimimitian dinten ieu: 19

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Fintan “easywithaces” Leungeun ngarasakeun spin jero pa $ 109 4-Max tadi peuting, sarta pot ieu catapulted anjeunna ka kaunggulan chip.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Upami sababaraha kartu murag béda, Benny “RunGodlike” Glaser Inggris tiasa gaduh tujuh judul WCOOP dina séri ieu nyalira. Sato galak serbaguna nyieun opat tabel final tadi peuting, pikeun nambahkeun kana dua judul na hiji runner-up anjeunna geus boga. Naon kinerja séri ieu tétéla.


DEWAN PIMPIN NEGARA

Urang ngabagéakeun Peru kana leaderboards pikeun kahiji kalina taun ieu, sanggeus meunangna “JersonKun” dina $109 NLHE.

Klasemen ayeuna:

42 judul – Brazil
18 – Inggris
16 – Austria
11 – Norwégia
10 – Swédia
7 – Bélarus
6 – Kanada
5 – Bulgaria, Jérman, Ukraina
4 – Finlandia, Méksiko, Monténégro, Romania
3 – Hungaria, Lituania
2 – Kroasia, Éstonia, Irlandia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Swiss, Uruguay
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Indonésia, Kyrgyzstan, Moldova, Maroko, Peru, Polandia, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Benny “RunGodlike” Glaser opat-final tabel wengi parantos nyandak urang Inggris ka posisi kadua dina leaderboard sadayana, tapi Rui “RuiNF” Ferreira masih memimpin.

SAGEL

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.340 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 1.255
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.250
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 940~
5 – FONBET_RULIT, Monténégro – 935

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 800 titik
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 645
=3 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 610
=3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 610
5 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 550

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 525 titik
2 – TheDrunkLife, Hungaria – 450
3 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 405
4 – meunangpwned, Bulgaria – 360 titik
5 – Scarmak3r, Slovénia – 330 titik

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 435 titik
2 – AwadeuS, Thailand – 430
3 – Airdraken, Inggris – 420
4 – Pomeron, Jérman – 405
5 – Ac-King00, Austria – 385

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Minggu, 18 Séptémber

Henteu aya anu sapertos WCOOP Minggu, leres?

Kalawan 19 turnamén dimimitian kiwari ditambah turnamén édisi husus sarta acara samping dina jadwal, anjeun pasti kana hiji sési aksi-dipakétkeun.

Pikeun pamaén awéwé, tong hilap Kajuaraan Dunya Awéwé $530 kalayan jaminan $65K dimimitian dina jam 12:30 ET.

08:05 – WCOOP 60: NLHE PKO
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $60K, $250K. $300K

10:05 – WCOOP 61: Pemanasan Minggu
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $175K, $500K, $500K

12:30 – WCOOP 62: Juta Minggu
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $600K, $1M, $650K

12:30 – Kajuaraan Dunya WCOOP Awéwé
Beuli di: $530
Pastikeun: $65K

13:30 – WCOOP 63: NL Omaha H / L PKO
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $50K, $80K, $150K

15:05 – WCOOP 64: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $100K, $250K, $275K

16:30 – WCOOP 65: Minggu Cooldown
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $40K, $250K $350K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda


#WCOOP #Vieira #meunang #deui #salaku #Lakemeier #meunang #badag #dina #8Game

WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

Ngaran-ngaran badag leuwih mesem sanggeus Peta Salasa wengi di 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) pa PokerStars. Ieu panganyarna…

Sorotan poé ieu

  • Ferreira squanders Lex en route ka katilu
  • Glaser leungit judul NLHE langka
  • Sousa janten tilu sareng Juara Dunya PLO
  • Lima deui pikeun Brazil

Tukangeun JURNAL

Tilu pikeun WCOOP 2022 pikeun Rui Ferreira

Lex ngabersihkeun hat-trick Ferreira: Leuwih ti 10.000 urang lalajo Lex Veldhuis ‘Kedutan stream tadi peuting sakumaha PokerStars Duta dipindahkeun nepi ka kaopat dina $2.100 WCOOP 38-H NLHE PKO. Tapi bari judul WCOOP terus elude nu Dutchman basis Bélgia, sarua teu bisa disebutkeun ngeunaan lalaki nu knocked anjeunna kaluar.

Rui “RuiNF” Ferreira ngalakukeun karuksakan, saméméh lajeng advancing kana judul katilu ti séri jadi jauh. Ferreira meunang $ 122.653, nu $ 79.531 datang dina hadiah, sakumaha anjeunna nyieun karirna ka meunangna luhur-profil sejen. Ferreira geus meunang meuli-di wates hold’em, sarta $ 530 Deep tumpukan acara salila WCOOP ieu, sarta anjeunna ayeuna boga lima judul karir. Anjeunna dina bentuk anu saé sareng nambihan tally sanés ka nagara angkatna, Brazil.

Sedengkeun pikeun Lex, anjeunna nyandak sakitar $ 32K, kalebet hadiah. Ieu Stevan “random_chu” Chew anu réngsé salaku runner-up.

Belarmino De Souza, Juara Dunya PLO8

De Souza janten tilu kalayan makuta PLO8: Brasil Belarmino “PaGaOVelhinho” de Souza ngumumkeun dirina minangka pamuter WCOOP dreaded waktos taun ka tukang, nalika anjeunna meunang dua judul PLO8 – hiji di leungeun lima kartu na hiji dina variasi opat kartu. Taun ieu, De Souza balik deui, sareng anjeunna ayeuna gaduh kameunangan WCOOP katilu, deui dina acara PLO8.

Beda anu mencolok nyaéta turnamén kali ieu dingaranan Kajuaraan Dunia, sareng boro pamaén anu langkung leres tiasa disebat Juara Dunya. Hadiah, pikeun ngéléhkeun widang 186 entri, sarta Gleb “Ti0373” Tremzin anjog, éta cek pikeun $37.098. Tapi gengsi éta écés hartosna sami.

Kerching Gulchinski: Minggu Million minggu ieu ngagaduhan sadaya komponén anu biasa: mésér $ 109, format PKO sareng, tangtosna, jaminan $ 1 juta. Ieu ngan éta ogé WCOOP 34-L – éta katuhu, a “low” meuli-di acara kalawan tujuh inohong dina hadiah pool.

Hal sejenna tétéla akrab: juara, saha éta Brazil Amauri “Amauri410” Gulchinski. Gulchinski ngagaduhan langkung ti $ 1 juta panghasilan karir anu didokumentasikeun bahkan sateuacan hasil ieu, kalebet kameunangan Bounty Builder Turbo Series. Tapi hadiah pikeun anu ieu, $ 121,669, kalebet bounty, mangrupikeun anu panggedéna dina karirna dugi ka ayeuna. Éta jumlah anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun ngéléhkeun lapangan 14,085 éntri sareng nyandak bagian singa tina hadiah kolam renang $ 1,4 juta.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Silva ngagabung ka tim Brasil: Saatos kalaparan Brasil kamari, dinten ieu (lain) salametan Brasil. Lima tina judul wengi éta dimeunangkeun ku Brazilians, kaasup Rui Ferreira, ditétélakeun di luhur, sarta meunang karir katilu pikeun Eduardo “Eduardo850” Silvaanu meunang $ 1K 7-Max PKO.

Silva taun ka tukang meunang dua gelar WCOOP, duanana ogé dina acara $1K NLHE, ku kituna anjeunna jelas kapanggih kaulinan sarta tingkat na. Turnamén ieu, katirisan, diulas 248 éntri jeung Silva banked $ 41.819, kaasup hadiah, meunang.

Urang Norwegia ngalakukeun deui: Lamun hayang meunang turnamén kaulinan campuran taun ieu, anjeun kudu ngéléhkeun Benny Glaser munggaran. Tapi upami anjeun tiasa ngalakukeun éta, anjeun kedah waspada ka Norwegia, sabab katingalina sadayana ti nagara éta leres-leres tiasa maén.

Tadi peuting, hiji-hijina acara Stud Hi/Lo WCOOP réngsé, sarta Norwégia meunang dua tina tilu turnamén. “gudfarenmeunang pa low turnamén $ 11, nyandak pa skor $ 1,980 meunang ti widang Éntri 1,303. Engke peuting,”holtekila“Vérsi meunang $ 1,050, perbankan $ 18,354. Pasti hese pisan pikeun holtekila nyanghareupan Denis “aDrENalin710” Strebkov, pamuter WCOOP anu paling dileler sepanjang waktos.

Strebkov ngagaduhan salapan gelar pikeun namina, tapi parantos terdampar dina jumlah éta ti saprak lima kajuaraan kameunangan ti 2018. Sareng ayeuna, nalika anjeunna katingalina badé pencét 10, aya saurang Norwegia.

… dina masalah Benny Glaser: WCOOP ampir nyaksian langka nyata tadi peuting: meunangna turnamén pikeun Benny “RunGodlike” Glaser dina no-wates Texas Hold’em. Nalika Glaser mangrupikeun sensasi maén campuran, anjeunna henteu kantos kéngingkeun acara NLHE di WCOOP-tapi tadi wengi anjeunna mingpin gelar juara dina acara hold’em $ 11 PKO.

Glaser gaduh kaunggulan chip pikeun porsi anu panjang, tapi henteu tiasa maéhan “Swédia”Emilohsson“. Sarta Emilohsson tungtungna dibawa ka handap Glaser, denying a kameunangan katilu ti séri taun ieu, nu bakal geus katujuh sakabéh na. Emilohsson nyokot $ 19.472 kaasup hadiah, bari Glaser bisa nyaho yén meureun aya hiji mangsa nu bakal datang pikeun anjeunna di hold’em ogé.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Pamaén WCOOP ayeuna parantos nandingan hadiah kolam renang langkung ti $ 35 juta. Ieu tukang bohong sejen.

Turnamén réngsé: 122
éntri: 393.614 (kaasup 91.997 entri ulang)
Koléksi hadiah: $35,820,927
Hadiah tempat kahiji: $5,703,028 (kalebet hadiah $1,475,411)
Turnamén anu lumangsung: 14
Turnamén dimimitian dinten ieu: 10

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Lex Veldhuis ngagaduhan seueur hadiah salami perjalanan immersive na $ 2K. Ieu mangrupikeun anu munggaran, anu sahenteuna ngajantenkeun anjeunna mikir…

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Spolier: GJReggie meunang tiket!


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ngan lima pikeun Brazil dina Salasa wengi, salaku budak Samba urang pencét 30. Indonesia dina kapal pikeun kahiji kalina.

Klasemen ayeuna:

30 judul – Brazil
11 – Inggris
9 – Austria
7 – Norwégia, Swédia
5 — Bulgaria, Kanada
4 – Ukraina
3 – Bélarus, Lituania, Méksiko, Romania
2 – Kroasia, Éstonia, Finlandia, Hungaria, Irlandia, Monténégro, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Jérman, Indonésia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Kelvin Kerber nyekel kalungguhan sakabéh, sarta reclaimed titik luhur dina leaderboard low sapeuting ogé. Tapi ku Rui Ferreira meunang judul na Benny Glaser rengse kadua, bener pak chasing neneng di poker .

SAGEL

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.000 titik
2 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 920
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 830
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 735
5 – TheDrunkLife, Hungaria – 630

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 535 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 500
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 440
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 430
5 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 390

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

= 1 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 295 titik
=1 – TheDrunkLife, Hungaria – 295
3 – regina83h, Ukraina – 285
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 280
5 – T3G3S, Polandia – 250

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 345 titik
2 – Airdraken, Inggris – 330
3 – Pomeron, Jérman – 300
4 – AwadeuS, Thailand – 285
5 – vpisjak, Latvia – 265

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Rebo, 14 Séptémber

Hoyong janten Juara Dunya dina kéngingkeun hasil anu paling awon? Razz World Championship dinten ieu nawiskeun kasempetan éta. Ieu dinten alus keur kaulinan bola low, kalawan wates acara Badugi ogé dina jadwal, tapi nyangka widang pangbadagna di turnamén hold’em kaasup Midweek Freeze, dimana luhur meuli-in $ 5K.

13:30 – WCOOP 45: NLHE Midweek Freeze
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $150K, $250K, $325K

14:30 – Championship Dunya Razz
Beuli di: $1.050
Pastikeun: $75K

14:30 – WCOOP 46: wates Badugi
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $7.5K, $15K, $35K

16:05 – WCOOP 47: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $20K, $100K, $175K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé


#WCOOP #Tilu #pikeun #Ferreira #anu #luar #biasa #sabab #Lex #gagal #deui

Combes sareng Nemeth balik deui ka cara unggul dina WCOOP nalika Vieira ngagagalkeun anu kadalapan

Combes sareng Nemeth balik deui ka cara unggul dina WCOOP nalika Vieira ngagagalkeun anu kadalapan

Buletin dinten ieu ti 2022 World Championship of Online Poker (WCOOP) mawa warta ngeunaan kameunangan anu ageung sareng ampir sono pikeun sababaraha pamaén anu paling kasohor di buruan, ogé apdet tina acara Kejuaraan Dunia panganyarna…


Sorotan poé ieu

  • “CPUrul0r” nolak Vieira anu kadalapan
  • Nemeth nepi ka opat sanggeus PKO fun; tilu pikeun roo_400
  • Combes ngagabung ka klub unggul WCOOP
  • Pye salamet pikeun dinten kadua kajawaraan KUDA

Tukangeun JURNAL

CPUrul0r nyetél perch: Aya nyatu pangalaman MTT pa $ 10K Super Salasa High Roller tabel final, nu ngagaduhan perlakuan streaming PokerStars pinuh Rebo wengi. Joao “Naza114” Vieira milarian gelar kadalapan na, Samuel “€urop€an” Vousden sareng Niklas “Lena900” Astedt milarian anu kaopat. Jeung aya bakat sumebar di sakuliah widang. Ngan dina jenis ieu pausahaan bisaCPUrul0r“Diitung salaku shot panjang, utamana tempo aranjeunna meunang judul WCOOP $2K taun ka tukang. Tapi CPUrul0r nyandak léngkah anu sanés pikeun dianggap pasangan anu jelas tina sato galak anu diadegkeun ku ngamankeun kameunangan anu kasohor. CPUrul0r réngsé ngéléhkeun Vieira dina sirah sanggeus final super-gancang, earning $201,971. Ieu memang Super Salasa, sarta lain Rebo goréng nuturkeun nepi.

PopAShush nolak Campana ampir ngulang: Hadiah kahiji genep angka anu sanés tina aksi tadi wengi janten juara Super Salasa $ 1K, di dieu disebut WCOOP 13-M. Kaseueuran dunya sigana yén Eder “edercampana” Campana Brasil bakal ngulang kameunangan anu ampir sami taun ka tukang, dimana Campana meunang WCOOP 12-M salami minggu mimiti séri éta. Kalayan lawanna siap nyerang, Campana nyandak dua pasang Q♥6♥ mun sigana outperform ace-raja. Sanajan kitu, slick badag minuhan lempeng di juru jeung lawan, Irlandia.PopAShushlajeng ditarik kaluar cemerlang balik-ti-nu-maot win. Campana kedah ngantosan sakedik nalika PopAShush ngagaduhan kameunangan WCOOP kahijina, sareng $ 108,740.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Nemeth bos mésér-in deui

Nemeth ngaku kaopat: Hungaria Andras “tersangka” Nemeth ayeuna bisa ngaku opat judul WCOOP kana ngaranna sanggeus tadi peuting ngaliwatan tahap ahir pisan hésé WCOOP 15-H: $2,100 NLHE PKO. Kameunangan, dimana anjeunna kéngingkeun $ 79,728 (kalebet hadiah $ 48,844) sanés ngan ukur kameunangan kaopat Nemeth, tapi kameunangan kaopatna tina acara WCOOP anu luhur, anu ngagungkeun widang anu sesah. Taun ka tukang anjeunna meunang Acara Utama PLO, dina taun 2020 anjeunna meunang PLO High Roller anu sanés ogé turnamén $530+R NLHE. Sareng waktos ieu anjeunna nyanghareupan méja akhir anu ogé nampilkeun Stevan “random_chu” Chew sareng Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, diantarana. The PokerStars Duta Fintan “easywithaces” Hand ogé nempatkeun dina kinerja pangalusna na ti WCOOP jadi jauh, finish kadalapan, gelembung tabel panungtungan.

Combes tungtungna janten juara WCOOP

Combes masih ngagaduhan: Salah sahiji pamaen anu paling konsisten di Inggris dina MTT online salami dasawarsa, Charlie “JIZOINT” Combes ayeuna tiasa nyebat dirina juara WCOOP ogé saatos anjeunna ngéléhkeun WCOOP 11-M tadi wengi, acara $55 NLHE PKO. Combes gaduh dua judul SCOOP sareng tilas juara Minggu Million, diantara seueur panghargaan anu sanés. Anjeunna oge biasa dina sirkuit turnamén live, ampir sok qualifying pikeun acara on PokerStars. Judul SCOOP kahijina sumping deui dina 2011, tapi kasuksésan WCOOP parantos ngaleungitkeun anjeunna dugi ka ayeuna. Nanging, anjeunna ngéléhkeun 6,509 éntri pikeun ngaku $ 33,137, kalebet hadiah, sareng telat pikeun tantangan WCOOP na.

Tilu pikeun “roo_400”: Dina masalah daya tahan, Kanada”kamar_400” mimiti jadi pinunjul dina 2010 kalayan meunangna dina acara SCOOP Heads Up. Aranjeunna nuluykeun meunang hiji deui judul SCOOP, dina 2018, sarta ayeuna tilu di WCOOP, tadi peuting nambahkeun hiji $530 judul PKO kana neruskeun. Kameunangan WCOOP sateuacana sumping dina 2019 sareng 2021, duanana tina acara NLHE anu langkung ageung, sareng kasuksésan tadi wengi sumping sareng kolam renang hadiah $ 58,743.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Numutkeun standar WCOOP, éta wengi sepi dina Rebo. Sanaos kitu, séri éta parantos caket kana $ 15 juta hadiah pools tina 43 turnamén réngsé dugi ka ayeuna. Satengah kadua minggu kahiji malah sibuk…

Turnamén réngsé: 43
Tulisan: 148.714 (kaasup 37.289 re-éntri)
Koléksi hadiah: $14.934.327
Hadiah tempat kahiji: $ 2,486,089 (kaasup $ 551,439) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Acara HORSE World Championship maén tahap bubuka na tadi peuting, sarta eta Sigana mah jenis acara anu bakal hartosna pisan pikeun pamimpin timer diangkat tina Gerakan Kaulinan Campuran, Mason Pye. Cukup yakin, Pye aya di…ngan. Anjeunna tumpukan pondok dina gelembung, ningali Finlandia “Supermassa1” balik sagala-di na tukangeun. Pye ayeuna aya dina artos, 16 ti 16 sésana, tapi tetep impian pikeun janten Juara Dunya.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Bisi saha perlu ngingetkeun yén satelit ngajalankeun sabudeureun jam pikeun acara WCOOP. Aya seueur cara pikeun lebet murah, sareng berpotensi lebet kana acara agung ieu.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ieu mangrupikeun mimiti anu lambat pisan pikeun WCOOP ieu pikeun Brazil, anu séri anu dugi ka ayeuna sigana tiasa paling efektif disimpulkeun dina hiji gambar. Ieu tabel panungtungan 7-Max $ 22 PKO, nu kumaha bae henteu masihan Brazil gelar.

Lima ti tujuh, tapi teu meunang

Dua deui kameunangan pikeun Inggris nempatkeun Éropa di payun, sareng Amérika Kidul pasti ngagaur iraha waé.

Klasemen ayeuna:

6 judul – Inggris
5 – Brazil
3 – Austria, Bulgaria, Kanada, Swédia
2 – Bélarus, Hungaria, Irlandia, Norwégia
1 – Kroasia, Céko, Éstonia, Jérman, Kyrgyzstan, Lituania, Malta, Méksiko, Maroko, Romania, Tunisia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Sanajan anjeunna can meunang gelar taun ieu, Brazil urang Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber geus nyieun clutch tina tabel final sarta mingpin leaderboard sakabéh, dihareupeun Andras Nemeth, anu clinched judul tadi peuting. Masih pisan sesak, kalayan aksi sabtu minggu ieu sigana bakal ngabagi sakedik.

SAMPURNA

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 425 titik
2 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 325
3 – guilherme12, Brazil – 265
=4 – Marko “markovitsus” Koplimaa, Éstonia – 255
= 4 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 255
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 255

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

= 1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 300 titik
=1 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 300
3 – Joao “Naza114” Vieira, Inggris – 195
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 190
5 – Alex “FutureofMe” Kulev, Irlandia – 140

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – Robin “robinho” Ylitalo, Swédia – 180 poin
2 – Ronan “Sw33ney” Sweeney, Inggris – 155
3 – ShipitFTW911, Swédia – 145
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 140
=4 – Tr!pleeeee, Polandia – 140

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – CurrD, Britania Raya – 180 titik
2 – 4Kings_Hit, Britania Raya – 155
3 – Airdraken, Britania Raya – 145
4 – dr0binho, Polandia – 130
=5 – JeF Dosso, Brazil – 125
= 5 – Mulatin181, Brazil – 125
=5 – trotmant, Britania Ageung – 125

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Kemis, 8 Séptémber

Dinten Kemis anu rame pisan di WCOOP sareng henteu kirang ti genep acara rutin dimimitian sareng Kajuaraan Dunia Badugi. Kajadian “biasa” éta kalebet Thrill Kemis, anu ngagaduhan $ 5K High Roller sareng acara “sedeng” $ 530, anu jaminanna $ 800K. Ieu mangrupikeun wengi anu saé pikeun peminat tohan wates tetep, kalayan acara wates tetep dilaksanakeun sareng Kajuaraan Dunya Badugi sareng acara Limit Razz ogé.

11:05 – WCOOP 20: NLHE
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $35K, $150K, $275K

12:30 – WCOOP 21: Wates Hold’em 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $10K, $20K, $40K

13:30 – WCOOP 22: NLHE PKO Kemis Thrill
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $400K, $800K, $650K

13:30 – Badugi Maneuh Wates Dunya Championship
Beuli di: $1.050
jaminan: $50K

14:30 – WCOOP 23: wates Razz
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $12.5K, $35K, $70K

15:05 – WCOOP 24: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $80K, $175K, $250K

17:30 – WCOOP 25: NLHE PKO Freezeout Turbo
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $30K, $150K, $200K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui


#Combes #sareng #Nemeth #balik #deui #cara #unggul #dina #WCOOP #nalika #Vieira #ngagagalkeun #anu #kadalapan

Lima sakaligus pikeun Glaser salaku béntang caang deui dina Poé 3 WCOOP

Lima sakaligus pikeun Glaser salaku béntang caang deui dina Poé 3 WCOOP

Kajuaraan Dunia Poker Online 2022 (WCOOP) leres-leres dijalankeun, sareng buletin anu dipak dinten ayeuna mawa warta ngeunaan ‘Titan COOP anu sanés ngaku gelar sanés, diantara sakumpulan juara anu kasohor …


Sorotan poé ieu

  • Lima sakaligus pikeun Benny cemerlang
  • Tilu pikeun Sweeney; dua keur Kulev
  • Radzivonau sareng Ylitalo ngadamel tanda WCOOP
  • Nyiapkeun pikeun Kajuaraan Dunya KUDA

Tukangeun JURNAL

Cacah aranjeunna: Lima pikeun Glaser

Glaser ngadamel lima sakaligus: Sanaos sawaréh reuwas nalika terang ngeunaan judul WCOOP katujuh Tobias “Senkel92” Leknes kamari, headline dinten ayeuna henteu héran teuing. Benny “RunGodlike” Glaser geus dituturkeun Leknes deui ka kandang juara WCOOP sanggeus anjeunna ditumbuk $2.100 meuli-di acara KUDA pikeun judul WCOOP kalima na. Tangtosna, prédiksi kasuksesan ieu mangrupikeun anu ngajantenkeun éta, saé pisan.

Glaser mangrupikeun bakat anu sensasional, ngalangkungan ampir unggal pamaén sanés dina sirkuit turnamén campuran, sareng anjeunna ayeuna gaduh gelar WCOOP ti unggal séri ti 2018 dugi ka 2022, hiji judul unggal taun. Lamun anjeun tambahkeun nepi ka tujuh judul SCOOP na, anjeun boga hiji neruskeun monster mutlak. kameunangan panungtungan Ieu patut $ 33.300, ngéléhkeun widang 45 éntri, sarta réngsé dina leungitna Patrick “pads1161” Leonard. Éta mangrupikeun runner-up kadua Leonard dina séri éta, sareng kamungkinan anjeunna bakal janten anu salajengna pikeun ngaku gelar anu sanés. Tapi pikeun ayeuna, ngajalankeun godlike terus.

Sweeney nepi ka tilu: Sanajan anjeunna masih boga saeutik cara pikeun nyekel nepi ka Benny Glaser, urang Inggris Ronan “Sw33ney” Sweeney nuju ka arah anu leres sareng tadi wengi meunang gelar WCOOP karir katilu dina $ 109 mésér-in 5-Card PLO 6-Max. Glaser ngan ukur tiasa ngatur artos minimal dina hiji éta, réngsé ka-37, tapi Sweeney tiasa napigasi jalan ka luhur sareng nambihan kameunangan ieu pikeun kameunangan ti 2019 ($55 NLHE Afternoon Deep Stack) sareng 2021 ($530 NLHE 6-Max freeze)) . Kasuksésan panganyarna sumping sareng hadiah pool $ 11,217 sareng langkung ti 654 éntri.

Beungeut tukangeun “FutureofMe”

Kulev kaluar, sareng masih ngancurkeun: Pamuter basis Irlandia anu dikenal dina PokerStars salaku “FutureofMe” parantos diulas sacara rutin dina laporan ‘COOP’ dina taun-taun ayeuna. Aranjeunna parantos kéngingkeun gelar WCOOP di 2021 sareng hiji ti SCOOP awal taun ieu, nambihan daptar hasil turnamén anu ngahontal langkung ti $3 juta dina sadaya situs anu didokumentasikeun. FutureofMe ngalakukeun deui tadi peuting, meunang karir kadua WCOOP di High Roller PKO $5K, perbankan $113,572, hadiah kaasup.

Anu béda dina waktos ayeuna nyaéta yén urang ayeuna ogé terang jati diri bakat anu misterius ieu. Alex Kulev geus switched ka FutureofMe moniker, jadi ayeuna urang terang yen crusher online ieu boga daptar hasil hirup hébat teuing. Anjeunna dumasar di Dublin, Irlandia, tapi asalna ti Bulgaria, tur éta runner-up dina badag Dunya Series of poker acara di Las Vegas taun ka tukang, sarta éta ogé anyar dina tabel final 10K EPT di Barcelona. Tapi sigana dimana waé anjeunna linggih, Kulev / FutureofMe mangrupikeun ancaman. Wilujeng sumping kaluar, sarta dina kasuksésan éta WCOOP kadua.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


“nomalice” ogé rengking kadua: Dina urusan lintas-wates, juara WCOOP ganda, “nomalis” Kroasia ngagabung ka klub éta dina Salasa wengi / Rebo isuk ogé. Taun 2019, nomali ngawakilan Serbia nalika aranjeunna meunang turnamen Win The Button $ 11, kéngingkeun gelar WCOOP munggaran. Taun ieu, nomalice aya di tempat sanés di Balkan, di Kroasia, tapi janten juara deui. kameunangan maranéhanana waktu ieu datang dina beuli $ 530 NLHE PKO, nu cék éta patut $ 96.159, kaasup payouts hadiah.

Ylitalo masih ngaremuk

Ylitalo sono titik dina WCOOP: Runtuyan WCOOP ngan ukur tiasa umur tilu dinten, tapi seueur bakat anu paling kasohor di buruan parantos jalan anu sanés. Sareng urang tiasa nambihanana Robin “robinho” Ylitalo, Anu tadi peuting meunang $ 109 PKO Freezeout (alias, WCOOP 10-M), pikeun $ 35.221, kaasup bounty nu. Ylitalo mangrupikeun inohong anu langkung dikenal dina kaulinan langsung sareng online, khususna tilas juara EPT London. Cukup héran, ieu mangrupikeun kameunangan kahijina di WCOOP, sareng anjeunna ayeuna mangrupikeun salah sahiji pamaén anu langkung seueur kalayan gelar WCOOP sareng SCOOP pikeun namina. Aya 3.277 pamaén dina pertandingan ieu, tapi ngan ukur Ylitalo anu jumeneng di ahir.

Alesan Radzivonau seuri

Naha jalma ambek bakal bagja ayeuna?: Kiryl Radzivonau bangga pisan kana nickname online na,”jalma bodo“, anu anjeunna biasana nunjukkeun dina acara langsung PokerStars kalayan sulaman dina tonggong jersey maén bal na. Anjeunna parantos ngagem kaos dina rute ka dua tabel final EPT Main Event, di 2014 sareng 2016, ogé kana méja final WSOP, diantara honors séjén. Radzivonau kagungan hiji deui alesan pikeun jadi jelema bodo ambek sanggeus manéhna meunangkeun gelar WCOOP munggaran dina karirna tadi peuting, ngéléhkeun $ 215 acara HORSE ti widang 283 éntri. Hadiahna $10,895—sanes skor pangbadagna dina karirna, tapi gelar langsung kahijina dina salah sahiji acara ‘COOP’ badag. Panginten éta bakal ngajantenkeun lalaki ambek-ambekan sakedik ambek, sahenteuna pikeun ayeuna.

Judul “rendah” kadua pikeun “1bloodflood”: Sabagéan ageung sababaraha juara WCOOP meunang hadiahna tina widang anu langkung alit tina acara jual-beuli anu luhur. Éta asup akal yén aya kasempetan anu langkung ageung pikeun di luhur nalika aya sakedik bédana. Tapi “1bloodflood” ayeuna mangrupikeun sababaraha juara WCOOP anu tadi wengi meunang turnamen PLO 5-Card $ 11, dua taun saatos meunang acara pameseran rendah anu sanés, khususna turnamén $5.50 PLO8 di 2020.

Henteu gampang pikeun meunang dua turnamén lapangan gedé sapertos kitu, khususna dina disiplin anu ngagalura sapertos PLO atanapi PLO8. Tapi sanggeus ngéléhkeun 4.502 entri panungtungan waktu, ieu judul kadua ngéléhkeun 2.316 entri. Hadiah pikeun pamaén ti Bélarus nyaéta $ 3,356. Pameseran luhur $1,050 versi acara ieu nuju ka Hungaria”angkat euyyy“, anu ogé meunang gelar karir kadua. raiseeeeeeeeee oge meunang acara PLO8 6-Max kali ieu taun ka tukang, tapi maranéhanana $ 30.226 hadiah pool waktos ieu opat kali saméméhna kameunangan .


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Ujug-ujug, 34 turnamén ayeuna parantos réngsé sareng pelacak statistik WCOOP ieu damel pisan. Kami geus meuntas $ 10 juta dina pools hadiah – kanyataanna kaliwat $ 11 juta – na aya leuwih 100.000 éntri turnamén.

Turnamén réngsé: 34
éntri: 109.231 (kaasup 23.528 re-éntri)
Koléksi hadiah: $11,338,857
Hadiah tempat kahiji: $ 1,866,088 (kaasup $ 433,614) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Anjeunna mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna di dunya… sareng Lena900 ogé henteu goréng. Ieu Hand of Fintan “easywithaces” anu nyokot salah sahiji bountyes paling coveted dina turnamén mana wae: Niklas “Lena900” kakuatan dominan Astedt urang. Dina kecap Fintan, “geulis pisan.”

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Parker “tonkaaaa” Talbot nyobian nyetél stasiun panggilingan WCOOP di padesaan Inggris. Ieu henteu jalan saé…

Tapi bakal langkung saé pikeun Benny Glaser:


DEWAN PIMPIN NAGARA

Genep bangsa séjén meunang gelar kahiji maranéhanana di WCOOP taun ieu tadi peuting, jeung Bélarus, Kroasia, Hungaria, Irlandia, Malta jeung Maroko ngagabung dina pésta. Judulna parantos nyebar dugi ka séri ieu, sareng Inggris ogé ayeuna ngagambar sareng Brazil.

Klasemen ayeuna:

4 judul – Brazil, Inggris
3 – Bulgaria, Swédia
2 – Austria, Bélarus, Kanada, Norwégia
1 – Kroasia, Éstonia, Jérman, Hungaria, Irlandia, Kyrgyzstan, Lituania, Malta, Méksiko, Maroko, Tunisia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Patrick “pads1161” Leonard geus keok dua kali dina WCOOP ieu, sarta sanajan anjeunna bakal kuciwa teu boga piala acan, anjeunna geus nyokot tempat luhur dina Player tina lomba Series. Gemblengna, sakabéh lima luhur dina balapan sakabéh éta pamaén pisan well-dipikawanoh, anu geus di posisi ieu sababaraha kali saméméh.

SAMPURNA

1 Patrick “pads1161” Leonard Britania Raya 255 titik
2 Guilherme “guilherme12” Decourt Brazil 250
2 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 250
4 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 245
5 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 225

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 200 titik
2 Patrick “pads1161” Leonard Inggris 190
3 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 170
4 Alex “FutureofMe” Kulev Irlandia 140
5 Benny “RunGodlike” Glaser Britania Raya 135

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 Robin “robinho” Ylitalo Swédia 180 titik
2 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 140
3 dash4fun Ukraina 135
3 leungeun Méksiko 135
5 Tr!pleeeee Polandia 130

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 4Kings_Hit Britania Raya 135 titik
2 trotman Inggris 125
3 vivaodesemprego Malta 110
=4 Elpsycongr Brasil0 105
=4 Online Finlandia 105

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Rebo, 7 Séptémber

Dinten Rebo sareng waktosna pikeun acara Kejuaraan Dunia anu sanés. Wengi ayeuna urang milarian Juara Dunya Kuda sareng $ 1K mésér-in acara nguji hold’em, Omaha, Razz, Stud sareng Dalapan atanapi langkung saé. Juara HORSE bakal naek piala sareng bagian singa tina hadiah kolam renang $ 100K. Éta sanés sadayana anu kajantenan, tangtosna, kalayan seueur acara NLHE sareng PLO 6-Max ogé.

12:30 – WCOOP 16: NLHE Jero tumpukan
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $100K, $250K, $250K

13:30 – WCOOP 17: NLHE 7-Max
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $150K, $300K, $375K

13:30 – Championship Dunya Kuda
Meuli: $1.050
jaminan: $100K

14:30 – WCOOP 18: PLO 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $35K, $100K, $200K

16:05 – WCOOP 19: NLHE
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $50K, $175K, $200K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh


#Lima #sakaligus #pikeun #Glaser #salaku #béntang #caang #deui #dina #Poé #WCOOP

Catetan lapangan EPT dikonfirmasi dina 2294 – sareng naha pasti aya deui catetan anu bakal datang

Catetan lapangan EPT dikonfirmasi dina 2294 - sareng naha pasti aya deui catetan anu bakal datang

Dalapan taun ka tukang, dina mangsa 11 Éropa Poker Tour nganjang ka Barcelona, ​​nu PokerStars Blog diterbitkeun artikel judulna “Rekaman pinuh rusak”. Éta rinci ngeunaan 11 catetan kahadiran EPT anu murag salami festival 2014 éta, sacara harfiah rékaman énggal dirusak unggal dinten.

Di dieu urang dalapan taun engké manggihan yén inohong jadi staggering di 2014 éta downright aneh. Anjeun panginten ayeuna terang yén festival EPT Barcelona ieu, anu munggaran ti saprak 2019 saatos henteuna kapaksa, netepkeun catetan énggal deui. Sareng aranjeunna nyandak sadayana anu urang tingali sateuacanna sareng nempatkeun éta dina catetan kaki dina sajarah.

Rekor pegat?

Urang ayeuna gaduh konfirmasi sabaraha ageung Acara Utama EPT: pendaptaran ditutup dina mimiti Poé 2 sareng 2,294 éntri dina papan. Ieu kahiji kalina urang meuntas 2.000, sarta kami bener ucul kaliwat eta.

Ieu pangbadagna Éropa Poker Tour Acara Utama dina sajarah, ku margin badag-na ngawengku waktu harti EPT ngeunaan Éropa ngalegaan ka Bahama. Pangbadagna saméméhna, di dieu di Barcelona dina 2019, ngagaduhan 1,988 éntri. A acara megatkeun catetan dina 2014? Ngan 1.496.

Hadiah pool pikeun turnamén ieu € 11,47 juta, kalawan sahenteuna € 1,5 juta bakal dileler ka juara. (Pikeun dikonfirmasi pas.) Kabéh urang tiasa nyarankeun nyaeta anjeun nyiapkeun lalampahan geulis Heboh datang ngaliwatan sababaraha poé ka hareup nalika urang néangan pamaén anu bakal meunang eta.

SEJARAH EPT BARCELONA KAJIAN UTAMA

2004: 229 pamaén, hadiah pool € 229.000, Alexander Stevic (Swédia) pikeun € 80.000
2005: 327 pamaén, hadiah pool €1.300.000, Jan Boubli (Perancis) pikeun €416.000
2006: 480 pamaén, hadiah kolam renang € 2.304.000, Bjorn-Erik Glenne (Norwegia) pikeun € 691.000
2007: 543 pamaén, hadiah pool €4.181.100, Sander Lyloff (Denmark) pikeun €1.170.700
2008: 619 pamaén, hadiah pool €4.952.000, Sebastian Ruthenberg (Jerman) pikeun €1.361.000
2009: 479 pamaén, hadiah kolam renang €3.832.000, Carter Phillips (AS) pikeun €850.000
2010: 758 pamaén, hadiah pool €3.790.000, Kent Lundmark (Swédia) pikeun €825.000
2011: 811 pamaén, hadiah pool €4.055.000, Martin Schleich (Jerman) pikeun €850.000
2012: 1.082 pamaén, hadiah pool €5.247.700, Mikalai Pobal (Belarus) pikeun €1.007.550
2013: 1.234 pamaén, hadiah pool €5.984.900, Tom Middleton (Inggris) pikeun €942.000
2014: 1.496 pamaén, hadiah pool € 7.255.600, Andre Lettau (Jerman) pikeun € 794.058
2015: 1.694 pamaén, hadiah pool €8.215.900, John Juanda (Indonesia) pikeun €1.022.593
2016: 1.785 pamaén, hadiah pool €8.657.250, Sebastian Malec (Polandia) pikeun €1.122.800
2017: 1.682 pamaén, hadiah pool € 8.157.700, Sebastian Sorensson (Swédia) pikeun € 987.043 *
2018: 1,931 éntri, hadiah pool €9,365,350, Piotr Nurzynski (Polandia) pikeun €1,037,109
2019: 1.988 éntri, hadiah pool € 9.641.800, Simon Brandstrom (Swédia) pikeun € 1.290.166
2022: 2.294 éntri, hadiah kolam renang € 11.470.000, TBC Winner.
* dilaksanakeun salaku PokerStars Championship di 2017

BAKAL DATANG LEUWIH?

Ieu luar biasa EPT Acara Utama ngan diperkirakeun, tangtu, nuturkeun Estrellas Acara Utama, nu peupeus sagala catetan kahadiran séjén pikeun wisata PokerStars.

Deui dina 2014, acara Estrellas ogé nyetél tanda anyar nalika 2.736 pamaén muncul. Taun ieu, aya 6.313 entri (ti 2.765 pamaén) kana turnamén, jadi kanaékan sakabéh di angka éta sarupa antara dua turnamén.

Éta pasti hartosna urang badé ngarobih langkung seueur rekor. Kajadian séjén anu urang tingali dina 2014 kalebet € 100K Super High Roller, € 25K High Roller sareng Acara Awéwé. Super High Roller mangrupakeun hiji-hijina turnamén sarimbag nu geus dimaénkeun waktos sabudeureun, tur aya 68 éntri, dibandingkeun jeung 58 2014. Éta teu catetan a, tapi pamutahiran jelas leuwih dalapan taun ka pengker.

Sadaya bukti nunjukkeun yén pegatna catetan henteu acan réngsé, sareng High Roller and Women’s Events, anu duanana dimimitian dina dinten Jumaah, sigana bakal nyetél rékaman énggal. Waktosna pikeun ngamimitian maén deui lagu karesep éta sareng nikmati.

#Catetan #lapangan #EPT #dikonfirmasi #dina #sareng #naha #pasti #aya #deui #catetan #anu #bakal #datang