dina

WCOOP 2022: Vieira meunang deui salaku Lakemeier meunang badag dina 8-Game

WCOOP 2022: Vieira meunang deui salaku Lakemeier meunang badag dina 8-Game

Urang saena loba winners badag-ngaran ngabejaan Anjeun tina Sabtu urang Championship Dunya of Online poker (WCOOP) aksi, tambah sagalana sejenna sadia pikeun sési Minggu dinten ieu. Hayu urang laksanakeun.


JURNAL poé ieu

  • Vieira nolak Ferreira kaopat
  • Lakemeier handap $ 10K 8-Kaulinan
  • Jeppsson balik deui ka bunderan juara
  • Botteon sareng eduardo850 neruskeun serangan Brazil
  • Beriuzy ngéléhkeun Yan pikeun judul turbo

Tukangeun JURNAL

Vieira ngajadikeun eta dalapan

Vieira nampik Ferreira kaopat: Dua pamaén terhebat Portugal sepanjang waktos narajang dina $2,100 Deep Stack dina Saptu wengi saatos 148 entri dipotong satengahna.

UK dumasar Joao “Naza114” Vieira-seger tina kameunangan na di Championship Dunya Heads-Up – manggihan dirina nyanghareupan Rui “RuiNF” Ferreira basis Brazil, naksir panas néangan judul WCOOP kaopat na ti séri jeung kagenep sakabéh.

Vieira nempatkeun éta kaahlian huluna-up pikeun pamakéan alus sakali deui jeung meunang kameunangan pikeun $62,131, judul kadua séri na, sarta kadalapan karirna, nempatkeun anjeunna ngan hiji judul balik Denis “aDreNalin710” Strebkov dina WCOOP winners sadaya-waktu. ‘ daptar. Sarta kami bakal remiss teu disebutkeun yen Vieira ogé boga lima judul SCOOP. Kantun nempatkeun, anjeunna salah sahiji pamaén COOP greatest dina sajarah.

Samentawis éta, Ferreira – anu ogé ngagaduhan lima gelar SCOOP – nampi hadiah panglipur $ 48,097 pikeun finish runner-up na.

Jens “Fresh_oO_D” Lakemeier

Lakemeier turun $10K 8-Game: Hadiah pangbadagna peuting indit ka Jens “Fresh_oO_D” Lakemeier nu turun $ 10,300 8-Game High Roller sanggeus dua poé maén. The Austria overcame 33 éntri sarta tabel final nu kaasup Patrick “pads1161” Leonard saméméh ngéléhkeun Dzmitry “Colisea” Urbanovich pikeun hadiah $146,251. Urbanovich earned $90.764 pikeun tempat kadua, bari Leonard earned $56.329 pikeun katilu.

Ieu mangrupikeun gelar WCOOP kaopat dina karir Lakemeier, saatos meunang acara di NLHE (2017), Stud (2017) sareng 8-Game (2019). Anjeunna ogé ngagaduhan dua judul SCOOP dina resumena tina acara razz di 2016 sareng turnamén NLHE di 2016.

Kristen “esienhower1” Jeppsson

Jeppsson balik deui ka bunderan juara: Sateuacan “Lena900” sareng “C.Darwin2” pinuh muncul salaku lampu bersinar Swedia, Kristen “eisenhower1” Jeppsson mawa obor keur biru jeung konéng. Saméméhna rengking nomer hiji di dunya dina PocketFives, Jeppsson geus meunang sagalana ti Minggu Million ka dua judul WCOOP (2015 jeung 2016).

Anjeunna ulang asup ka WCOOP unggul bunderan dina gaya tadi peuting kalawan win pa $ 2,100 Kemis thrill PKO, surpassing 341 éntri meunang $ 115,695, kaasup $ 60,132 di bounties. Méja final ogé ngawengku pamaén kayaning disebut tadi Pavel “silentm0de” Plesuv (4), Simon “C.Darwin2” Mattsson Swedia (6th), sarta Alex “FutureofMe” Kulev (7).


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Brunno “botteonpoker” Botteon

Botteon sareng eduardo850 neruskeun serangan Brasil: The Brazilians ditambahkeun opat deui judul pikeun tally maranéhanana tadi peuting, jeung Bruno “botteonpoker” Botteon muatan kalungguhan. Anjeunna ngarebut gelar WCOOP karir katilu na ku kameunangan dina $ 1,050 4-Max PKO, saé pikeun $ 34,826 (kaasup $ 19,668) hadiah.

Samentara éta, sabangsa “eduardo850” keur dipake dina meunang judul kadua ti séri. Pamuter – anu ngarékam $ 1,050 7-Max PKO awal bulan ieu $ 41,819 – ngéléhkeun “FONBET_RULIT” pikeun meunang $ 109 NL 5-Card Draw pikeun $ 4,405.

David Yan

David “Miss Oracle” Yan

Beriuzy ngéléhkeun Yan pikeun judul turbo: Pikirkeun Selandia Anyar gilinding tinggi David “missoracle” Yan, anu ayeuna tos rengse kadua di runtuyan ’tilu acara WCOOP. Runner-up panganyarna na sumping sareng $ 2,100 turbo tadi wengi dimana anjeunna meunang $ 44,229.

Tapi éta panyipta kontén-patok luhur Rayan “Beriuzy” Chamas anu nyokot tempat luhur pikeun $57.608 jeung judul COOP kahijina.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Urang ayeuna geus meuntas satengah juta tanda dina total éntri, sedengkeun total hadiah pool ngadeukeutan $50 jutaan.

Turnamén réngsé: 181
éntri: 520.052 (kaasup 122.075 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $46,662,642
Hadiah tempat kahiji: $7,728,439 (kaasup hadiah $1,701,567)
Turnamén anu lumangsung: 3
Turnamén dimimitian dinten ieu: 19

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Fintan “easywithaces” Leungeun ngarasakeun spin jero pa $ 109 4-Max tadi peuting, sarta pot ieu catapulted anjeunna ka kaunggulan chip.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Upami sababaraha kartu murag béda, Benny “RunGodlike” Glaser Inggris tiasa gaduh tujuh judul WCOOP dina séri ieu nyalira. Sato galak serbaguna nyieun opat tabel final tadi peuting, pikeun nambahkeun kana dua judul na hiji runner-up anjeunna geus boga. Naon kinerja séri ieu tétéla.


DEWAN PIMPIN NEGARA

Urang ngabagéakeun Peru kana leaderboards pikeun kahiji kalina taun ieu, sanggeus meunangna “JersonKun” dina $109 NLHE.

Klasemen ayeuna:

42 judul – Brazil
18 – Inggris
16 – Austria
11 – Norwégia
10 – Swédia
7 – Bélarus
6 – Kanada
5 – Bulgaria, Jérman, Ukraina
4 – Finlandia, Méksiko, Monténégro, Romania
3 – Hungaria, Lituania
2 – Kroasia, Éstonia, Irlandia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Swiss, Uruguay
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Indonésia, Kyrgyzstan, Moldova, Maroko, Peru, Polandia, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Benny “RunGodlike” Glaser opat-final tabel wengi parantos nyandak urang Inggris ka posisi kadua dina leaderboard sadayana, tapi Rui “RuiNF” Ferreira masih memimpin.

SAGEL

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.340 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 1.255
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.250
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 940~
5 – FONBET_RULIT, Monténégro – 935

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 800 titik
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 645
=3 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 610
=3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 610
5 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 550

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 525 titik
2 – TheDrunkLife, Hungaria – 450
3 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 405
4 – meunangpwned, Bulgaria – 360 titik
5 – Scarmak3r, Slovénia – 330 titik

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 435 titik
2 – AwadeuS, Thailand – 430
3 – Airdraken, Inggris – 420
4 – Pomeron, Jérman – 405
5 – Ac-King00, Austria – 385

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Minggu, 18 Séptémber

Henteu aya anu sapertos WCOOP Minggu, leres?

Kalawan 19 turnamén dimimitian kiwari ditambah turnamén édisi husus sarta acara samping dina jadwal, anjeun pasti kana hiji sési aksi-dipakétkeun.

Pikeun pamaén awéwé, tong hilap Kajuaraan Dunya Awéwé $530 kalayan jaminan $65K dimimitian dina jam 12:30 ET.

08:05 – WCOOP 60: NLHE PKO
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $60K, $250K. $300K

10:05 – WCOOP 61: Pemanasan Minggu
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $175K, $500K, $500K

12:30 – WCOOP 62: Juta Minggu
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $600K, $1M, $650K

12:30 – Kajuaraan Dunya WCOOP Awéwé
Beuli di: $530
Pastikeun: $65K

13:30 – WCOOP 63: NL Omaha H / L PKO
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $50K, $80K, $150K

15:05 – WCOOP 64: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $100K, $250K, $275K

16:30 – WCOOP 65: Minggu Cooldown
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $40K, $250K $350K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda


#WCOOP #Vieira #meunang #deui #salaku #Lakemeier #meunang #badag #dina #8Game

WCOOP 2022: Aido nyandak 6-Max salaku marjan123 meunang badag dina PKO

WCOOP 2022: Aido nyandak 6-Max salaku marjan123 meunang badag dina PKO

Wilujeng sumping deui ka 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) pa PokerStars, dimana urang boga newsletter sejen dipak sanggeus sibuk Senén wengi.


Sorotan poé ieu

  • Aido explodes meunang di 6-Max
  • Hasil bounty badag pikeun marjan123
  • Sapuan Nordic dina 5-Card PLO
  • Lex dina bentuk alus dina $2K PKO

Tukangeun JURNAL

Sergio Aido

Aido juara 6-Max: béntang poker Spanyol Sergio Aido geus jadi jenis globetrotter, nyokot “zcedrickmoniker ngaliwatan Éropa, Asia jeung ayeuna Mexico sakumaha anjeunna muterkeun online. Ieu tempat anjeunna bener pencét éta badag, sahenteuna sajauh WCOOP prihatin, sakumaha Aido jadi Jawara Dunya panganyarna dina Senén wengi, meunang $ 5,200 6-Max Hold’em Championship Dunya.

Jang ngalampahkeun kitu, Aido bakal perlu outlast widang 168-entri, sarta motong deal tilu arah kalawan Républik Dominika urang “alberto.m7” sarta basis Irlandia Alex “FutureofMe” Kulev. Duanana nyandak $ 133K sareng $ 126K masing-masing pikeun tempat kadua sareng katilu, tapi Aido nyéépkeun $ 139,090 pikeun kameunangan WCOOP kahijina. Kalawan loba rollers tinggi nempatan, Aido nyandak kasempetan sarta éta jawara dunya resmi tina kaulinan shorthand.

David Yan: Dua kali runner-up

marjan ngancurkeun pahlawan di PKO: Slovénia”marjan123Nyanghareupan salah sahiji tabel final toughest ti séri dina $ 10.300 High Roller PKO. Joao “Naza114” Vieira, Samuel “€ urop€an” Vousden, David “MissOracle” Yan jeung Justin “ZeeJustin” Bonomo éta sadayana aya, sarta teu saurang ogé resep leungit. Sanajan kitu, marjan123 teu ngan meunang turnamén ieu, aranjeunna smashed eta, ngaku staggering $ 169K hadiah kolam renang, salian tambahan $ 97.400 ti hadiah kolam renang utama. Éta mangrupikeun total hadiah anu luar biasa, nunjukkeun yén marjan123 ngéléhkeun puluhan pamaén dina jalan ka gelar.

Dina babandingan, Yan, anu sumping di kadua, ngan boga $ 7,500 hadiah pool. Kameunangan ogé nempatkeun Slovénia dina papan pikeun kahiji kalina séri ieu. Éta sanés hiji-hijina tempat kadua pikeun Yan wengi éta. Anjeunna oge runner up pikeunsebasñato” dina $1K PKO freeze. sebasñato meunang gelar WCOOP karir kadua na, ditambah $60.806, bari Yan terus neangan gelar kahijina.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


“Alex Shepel” kumuh sareng meunang: Sanajan pamaén ArméniaAlex ShepelHenteu ngagaduhan judul COOP pikeun namina sateuacan séri ieu, éta masih heran ningali aranjeunna maén $ 11 Kickoff Minggu di WCOOP. pamuter ieu leuwih $ 4,2 juta dina earnings turnamén online documented, sarta kamungkinan boga bankroll badag.

Sanajan kitu, hiji-hijina alesan urang nempo Alex Shepel dina éta $11 acara éta alatan ngaran maranéhanana mucunghul di luhur rankings, win a, patut $12,640 milikna. Éta sumping dina widang 9,363 éntri, anu henteu hartosna prestasi, bahkan pikeun pamaén haliber Alex Shepel. Éta ogé nandaan pamaén anu ngan ukur hoyong aub dina WCOOP dina tingkat naon waé, sareng ayeuna janten juara anu pantes pikeun gelar WCOOP munggaran.

Andorra jeung Uzbékistan ngagabung deui: Taun ka tukang, bangsa leutik Andorra muncul dina leaderboard WCOOP pikeun kahiji kalina, nalika pamaén ngaranna “#Naktro91” meunang $2,100 PLO 6-Max, sarta taun Andorra balik deui! Mario “t4t0PAGAU” Navarronu mangrupakeun Spanyol poker pro jeung palatih, saméméhna meunang judul WCOOP nalika anjeunna dumasar di Inggris, 2018, tapi ayeuna geus nyetél stasiun grinding na aya di Pyrenees.

Navarro meunang $44,439 pikeun ngahapus média mésér-di Minggu Kickoff, ngéléhkeun sawah 3,078. Cirian hiji deui pikeun tentara Andorra. Éta carita anu sami pikeun Uzbékistan. Hiji-hijina kasuksésan nagara saméméhna sumping taun ka tukang, dina $11, acara NLHE 4-Max, tapi ayeuna “Klyukvenniy“Geus ngajemput hiji deui, dina $ 1K NLHE PKO, dimana bounty nyaeta $ 158,637, bounty kaasup. Klyukvenniy saméméhna meunang gelar WCOOP ngalambangkeun Jerman taun ka tukang.

Dominasi Omaha Nordic: Aya sapuan bersih Nordic dina 5-Card PLO tadi wengi, kalayan lows sareng highs nuju ka Swédia, pikeun “joocs“jeung”Bom Pang“, masing-masing, sedengkeun Finlandia”bustoville” meunang média pikeun Finlandia.

joocs deui dina bunderan winners ‘, sanggeus clinched $ 109 judul NLHE di 2018, sarta waktu ieu ngajaga $ 7,615 dina $ 22 meuli-di turnamén, bari “bustoville” ogé ngaku meunangna karir kadua. Kameunangan Bustoville sateuacana nyaéta dina acara PLO $ 2K 5-Card di 2019, janten aranjeunna balik deui ka daérah anu biasa. Judul ieu hadir sareng hadiah kolam renang $ 23,154. Kameunangan BomPang, kahijina, hargana $55,303 sareng ngabutuhkeun ketukan “jutrack” Julian.

Lex diantara béntang dina $ 2K: Aya wengi anu ageung pikeun streaming anu bakal datang pikeun fans Lex Veldhuis. Pahlawan urang calik kaopat tina 29 pamaén sésana dina WCOOP 38-H, urusan $2K 6-Max, kalayan eselon luhur papan pamimpin ogé nampilkeun Rui Ferreira, Alex “FutureofMe” Kulev, Pedro “PaDiLhA SP” Padilha sareng Andras ” probirs” Nemeth, antara séjén. Sanajan kitu, Veldhuis geus amassed $8,500 dina hadiah, leuwih ti saha wae di lapangan, sarta bakal néangan judul wengi ayeuna.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kami sadayana nuju ka WCOOP ayeuna, kalayan 111 turnamén réngsé. Tien Juara sajauh ieu parantos dibayar langkung ti $ 5 juta sabab séri ieu bakal janten séri gedé anu sanés.

Turnamén réngsé: 111
Tulisan: 351.926 (kaasup 81.485 re-éntri)
Koléksi hadiah: $ 32,187,338
Hadiah tempat kahiji: $5,246,825 (kaasup $1,302,144 di bounty)
Turnamén anu lumangsung: 11
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Ieu salah sahiji tempat Fintan “easywithaces” Hand nempatkeun salah sahiji aphorisms kawentar poker pikeun uji ilmiah. Naha deuces pernah leungit?

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Kabéh belah kudu ngamimitian wae, jeung Jubei Savona, minat na di Campuran Kaulinan Moves dimimitian dina $ 4 bink.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Brazil gasped pikeun hawa dina Senén wengi, hartina pikeun sapeuting ngan Andorra, Argentina, Arménia jeung Uzbékistan boga leuwih ti hiji patandingan. Sakabéh éta nagara meunang gelar kahiji maranéhanana di WCOOP 2022. Urang ayeuna boga winners ti 36 nagara béda.

Klasemen ayeuna:

25 judul – Brazil
11 – Inggris
9 – Austria
6 – Swédia
5 — Bulgaria, Norwégia
4 – Ukraina
3 – Bélarus, Kanada, Lituania, Méksiko, Romania
2 – Kroasia, Éstonia, Finlandia, Hungaria, Irlandia, Monténégro, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Jérman, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Kelvin kelvin_fpar Kerber

Anjeunna masih milarian kameunangan langsung kahiji dina turnamen, tapi Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber urang Brazil masih mingpin klasemen umum sareng papan peringkat anu luhur, kalayan Rui Ferreira sareng Patrick Leonard anu nangtang pangdeukeutna. “Airdraken” meunang dina $ 5,50 PKO Minggu Warmup geus dicokot Briton ka luhur lomba Britania.

SAGEL

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 860 titik
2 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 800
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 700
4 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 685
5 – Joao “Naza114” Vieira, Inggris – 575

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 450
2 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 440
3 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 435
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 430
5 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 355

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 295 titik
=2 – regina83h, Ukraina – 285
=2 – TheDrunkLife, Hungaria – 285
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 255
5 – T3G3S, Polandia – 250

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1,500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Airdraken, Inggris, 320 poin
2 – Pomeron, Jérman – 275
=3 – AwadeuS, Thailand – 260
=3 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 260
5 – lgburlamaqui, Brazil – 240

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa, 13 Séptémber

Waktosna pikeun uji pangbadagna tina bentuk poker anu paling murni nalika Kajuaraan Dunya Heads Up dimimitian, hargana $ 5K pikeun diuk. Acara éta nyayogikeun sorotan jadwal pikeun pamaén anu ngagaleuh langkung luhur, tapi éta ogé bakal janten multi-tabling Super Salasa, kalebet acara $ 2K. acara standout sejen dinten ieu acara PLO PKO – kasempetan cukup langka maén sababaraha PLO volatile sarta nyokot ganjaran sapanjang jalan.

11:05 – WCOOP 41: NLHE Jero tumpukan
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $40K, $175K, $300K

12:30 – WCOOP 42: PLO PKO 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $35K, $100K, $175K

13:30 – WCOOP 43: NLHE Super Salasa
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $100K, $275K, $400K

14:05 – NLHE Heads Up Championship Dunya
Beuli di: $5.200
Pastikeun: $200K

16:05 – WCOOP 44: NLHE PKO Freeze
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $30K, $175K, $300K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7


#WCOOP #Aido #nyandak #6Max #salaku #marjan123 #meunang #badag #dina #PKO

Combes sareng Nemeth balik deui ka cara unggul dina WCOOP nalika Vieira ngagagalkeun anu kadalapan

Combes sareng Nemeth balik deui ka cara unggul dina WCOOP nalika Vieira ngagagalkeun anu kadalapan

Buletin dinten ieu ti 2022 World Championship of Online Poker (WCOOP) mawa warta ngeunaan kameunangan anu ageung sareng ampir sono pikeun sababaraha pamaén anu paling kasohor di buruan, ogé apdet tina acara Kejuaraan Dunia panganyarna…


Sorotan poé ieu

  • “CPUrul0r” nolak Vieira anu kadalapan
  • Nemeth nepi ka opat sanggeus PKO fun; tilu pikeun roo_400
  • Combes ngagabung ka klub unggul WCOOP
  • Pye salamet pikeun dinten kadua kajawaraan KUDA

Tukangeun JURNAL

CPUrul0r nyetél perch: Aya nyatu pangalaman MTT pa $ 10K Super Salasa High Roller tabel final, nu ngagaduhan perlakuan streaming PokerStars pinuh Rebo wengi. Joao “Naza114” Vieira milarian gelar kadalapan na, Samuel “€urop€an” Vousden sareng Niklas “Lena900” Astedt milarian anu kaopat. Jeung aya bakat sumebar di sakuliah widang. Ngan dina jenis ieu pausahaan bisaCPUrul0r“Diitung salaku shot panjang, utamana tempo aranjeunna meunang judul WCOOP $2K taun ka tukang. Tapi CPUrul0r nyandak léngkah anu sanés pikeun dianggap pasangan anu jelas tina sato galak anu diadegkeun ku ngamankeun kameunangan anu kasohor. CPUrul0r réngsé ngéléhkeun Vieira dina sirah sanggeus final super-gancang, earning $201,971. Ieu memang Super Salasa, sarta lain Rebo goréng nuturkeun nepi.

PopAShush nolak Campana ampir ngulang: Hadiah kahiji genep angka anu sanés tina aksi tadi wengi janten juara Super Salasa $ 1K, di dieu disebut WCOOP 13-M. Kaseueuran dunya sigana yén Eder “edercampana” Campana Brasil bakal ngulang kameunangan anu ampir sami taun ka tukang, dimana Campana meunang WCOOP 12-M salami minggu mimiti séri éta. Kalayan lawanna siap nyerang, Campana nyandak dua pasang Q♥6♥ mun sigana outperform ace-raja. Sanajan kitu, slick badag minuhan lempeng di juru jeung lawan, Irlandia.PopAShushlajeng ditarik kaluar cemerlang balik-ti-nu-maot win. Campana kedah ngantosan sakedik nalika PopAShush ngagaduhan kameunangan WCOOP kahijina, sareng $ 108,740.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Nemeth bos mésér-in deui

Nemeth ngaku kaopat: Hungaria Andras “tersangka” Nemeth ayeuna bisa ngaku opat judul WCOOP kana ngaranna sanggeus tadi peuting ngaliwatan tahap ahir pisan hésé WCOOP 15-H: $2,100 NLHE PKO. Kameunangan, dimana anjeunna kéngingkeun $ 79,728 (kalebet hadiah $ 48,844) sanés ngan ukur kameunangan kaopat Nemeth, tapi kameunangan kaopatna tina acara WCOOP anu luhur, anu ngagungkeun widang anu sesah. Taun ka tukang anjeunna meunang Acara Utama PLO, dina taun 2020 anjeunna meunang PLO High Roller anu sanés ogé turnamén $530+R NLHE. Sareng waktos ieu anjeunna nyanghareupan méja akhir anu ogé nampilkeun Stevan “random_chu” Chew sareng Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, diantarana. The PokerStars Duta Fintan “easywithaces” Hand ogé nempatkeun dina kinerja pangalusna na ti WCOOP jadi jauh, finish kadalapan, gelembung tabel panungtungan.

Combes tungtungna janten juara WCOOP

Combes masih ngagaduhan: Salah sahiji pamaen anu paling konsisten di Inggris dina MTT online salami dasawarsa, Charlie “JIZOINT” Combes ayeuna tiasa nyebat dirina juara WCOOP ogé saatos anjeunna ngéléhkeun WCOOP 11-M tadi wengi, acara $55 NLHE PKO. Combes gaduh dua judul SCOOP sareng tilas juara Minggu Million, diantara seueur panghargaan anu sanés. Anjeunna oge biasa dina sirkuit turnamén live, ampir sok qualifying pikeun acara on PokerStars. Judul SCOOP kahijina sumping deui dina 2011, tapi kasuksésan WCOOP parantos ngaleungitkeun anjeunna dugi ka ayeuna. Nanging, anjeunna ngéléhkeun 6,509 éntri pikeun ngaku $ 33,137, kalebet hadiah, sareng telat pikeun tantangan WCOOP na.

Tilu pikeun “roo_400”: Dina masalah daya tahan, Kanada”kamar_400” mimiti jadi pinunjul dina 2010 kalayan meunangna dina acara SCOOP Heads Up. Aranjeunna nuluykeun meunang hiji deui judul SCOOP, dina 2018, sarta ayeuna tilu di WCOOP, tadi peuting nambahkeun hiji $530 judul PKO kana neruskeun. Kameunangan WCOOP sateuacana sumping dina 2019 sareng 2021, duanana tina acara NLHE anu langkung ageung, sareng kasuksésan tadi wengi sumping sareng kolam renang hadiah $ 58,743.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Numutkeun standar WCOOP, éta wengi sepi dina Rebo. Sanaos kitu, séri éta parantos caket kana $ 15 juta hadiah pools tina 43 turnamén réngsé dugi ka ayeuna. Satengah kadua minggu kahiji malah sibuk…

Turnamén réngsé: 43
Tulisan: 148.714 (kaasup 37.289 re-éntri)
Koléksi hadiah: $14.934.327
Hadiah tempat kahiji: $ 2,486,089 (kaasup $ 551,439) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Acara HORSE World Championship maén tahap bubuka na tadi peuting, sarta eta Sigana mah jenis acara anu bakal hartosna pisan pikeun pamimpin timer diangkat tina Gerakan Kaulinan Campuran, Mason Pye. Cukup yakin, Pye aya di…ngan. Anjeunna tumpukan pondok dina gelembung, ningali Finlandia “Supermassa1” balik sagala-di na tukangeun. Pye ayeuna aya dina artos, 16 ti 16 sésana, tapi tetep impian pikeun janten Juara Dunya.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Bisi saha perlu ngingetkeun yén satelit ngajalankeun sabudeureun jam pikeun acara WCOOP. Aya seueur cara pikeun lebet murah, sareng berpotensi lebet kana acara agung ieu.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ieu mangrupikeun mimiti anu lambat pisan pikeun WCOOP ieu pikeun Brazil, anu séri anu dugi ka ayeuna sigana tiasa paling efektif disimpulkeun dina hiji gambar. Ieu tabel panungtungan 7-Max $ 22 PKO, nu kumaha bae henteu masihan Brazil gelar.

Lima ti tujuh, tapi teu meunang

Dua deui kameunangan pikeun Inggris nempatkeun Éropa di payun, sareng Amérika Kidul pasti ngagaur iraha waé.

Klasemen ayeuna:

6 judul – Inggris
5 – Brazil
3 – Austria, Bulgaria, Kanada, Swédia
2 – Bélarus, Hungaria, Irlandia, Norwégia
1 – Kroasia, Céko, Éstonia, Jérman, Kyrgyzstan, Lituania, Malta, Méksiko, Maroko, Romania, Tunisia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Sanajan anjeunna can meunang gelar taun ieu, Brazil urang Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber geus nyieun clutch tina tabel final sarta mingpin leaderboard sakabéh, dihareupeun Andras Nemeth, anu clinched judul tadi peuting. Masih pisan sesak, kalayan aksi sabtu minggu ieu sigana bakal ngabagi sakedik.

SAMPURNA

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 425 titik
2 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 325
3 – guilherme12, Brazil – 265
=4 – Marko “markovitsus” Koplimaa, Éstonia – 255
= 4 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 255
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 255

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

= 1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 300 titik
=1 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 300
3 – Joao “Naza114” Vieira, Inggris – 195
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 190
5 – Alex “FutureofMe” Kulev, Irlandia – 140

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – Robin “robinho” Ylitalo, Swédia – 180 poin
2 – Ronan “Sw33ney” Sweeney, Inggris – 155
3 – ShipitFTW911, Swédia – 145
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 140
=4 – Tr!pleeeee, Polandia – 140

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – CurrD, Britania Raya – 180 titik
2 – 4Kings_Hit, Britania Raya – 155
3 – Airdraken, Britania Raya – 145
4 – dr0binho, Polandia – 130
=5 – JeF Dosso, Brazil – 125
= 5 – Mulatin181, Brazil – 125
=5 – trotmant, Britania Ageung – 125

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Kemis, 8 Séptémber

Dinten Kemis anu rame pisan di WCOOP sareng henteu kirang ti genep acara rutin dimimitian sareng Kajuaraan Dunia Badugi. Kajadian “biasa” éta kalebet Thrill Kemis, anu ngagaduhan $ 5K High Roller sareng acara “sedeng” $ 530, anu jaminanna $ 800K. Ieu mangrupikeun wengi anu saé pikeun peminat tohan wates tetep, kalayan acara wates tetep dilaksanakeun sareng Kajuaraan Dunya Badugi sareng acara Limit Razz ogé.

11:05 – WCOOP 20: NLHE
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $35K, $150K, $275K

12:30 – WCOOP 21: Wates Hold’em 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $10K, $20K, $40K

13:30 – WCOOP 22: NLHE PKO Kemis Thrill
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $400K, $800K, $650K

13:30 – Badugi Maneuh Wates Dunya Championship
Beuli di: $1.050
jaminan: $50K

14:30 – WCOOP 23: wates Razz
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $12.5K, $35K, $70K

15:05 – WCOOP 24: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $80K, $175K, $250K

17:30 – WCOOP 25: NLHE PKO Freezeout Turbo
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $30K, $150K, $200K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui


#Combes #sareng #Nemeth #balik #deui #cara #unggul #dina #WCOOP #nalika #Vieira #ngagagalkeun #anu #kadalapan

Lima sakaligus pikeun Glaser salaku béntang caang deui dina Poé 3 WCOOP

Lima sakaligus pikeun Glaser salaku béntang caang deui dina Poé 3 WCOOP

Kajuaraan Dunia Poker Online 2022 (WCOOP) leres-leres dijalankeun, sareng buletin anu dipak dinten ayeuna mawa warta ngeunaan ‘Titan COOP anu sanés ngaku gelar sanés, diantara sakumpulan juara anu kasohor …


Sorotan poé ieu

  • Lima sakaligus pikeun Benny cemerlang
  • Tilu pikeun Sweeney; dua keur Kulev
  • Radzivonau sareng Ylitalo ngadamel tanda WCOOP
  • Nyiapkeun pikeun Kajuaraan Dunya KUDA

Tukangeun JURNAL

Cacah aranjeunna: Lima pikeun Glaser

Glaser ngadamel lima sakaligus: Sanaos sawaréh reuwas nalika terang ngeunaan judul WCOOP katujuh Tobias “Senkel92” Leknes kamari, headline dinten ayeuna henteu héran teuing. Benny “RunGodlike” Glaser geus dituturkeun Leknes deui ka kandang juara WCOOP sanggeus anjeunna ditumbuk $2.100 meuli-di acara KUDA pikeun judul WCOOP kalima na. Tangtosna, prédiksi kasuksesan ieu mangrupikeun anu ngajantenkeun éta, saé pisan.

Glaser mangrupikeun bakat anu sensasional, ngalangkungan ampir unggal pamaén sanés dina sirkuit turnamén campuran, sareng anjeunna ayeuna gaduh gelar WCOOP ti unggal séri ti 2018 dugi ka 2022, hiji judul unggal taun. Lamun anjeun tambahkeun nepi ka tujuh judul SCOOP na, anjeun boga hiji neruskeun monster mutlak. kameunangan panungtungan Ieu patut $ 33.300, ngéléhkeun widang 45 éntri, sarta réngsé dina leungitna Patrick “pads1161” Leonard. Éta mangrupikeun runner-up kadua Leonard dina séri éta, sareng kamungkinan anjeunna bakal janten anu salajengna pikeun ngaku gelar anu sanés. Tapi pikeun ayeuna, ngajalankeun godlike terus.

Sweeney nepi ka tilu: Sanajan anjeunna masih boga saeutik cara pikeun nyekel nepi ka Benny Glaser, urang Inggris Ronan “Sw33ney” Sweeney nuju ka arah anu leres sareng tadi wengi meunang gelar WCOOP karir katilu dina $ 109 mésér-in 5-Card PLO 6-Max. Glaser ngan ukur tiasa ngatur artos minimal dina hiji éta, réngsé ka-37, tapi Sweeney tiasa napigasi jalan ka luhur sareng nambihan kameunangan ieu pikeun kameunangan ti 2019 ($55 NLHE Afternoon Deep Stack) sareng 2021 ($530 NLHE 6-Max freeze)) . Kasuksésan panganyarna sumping sareng hadiah pool $ 11,217 sareng langkung ti 654 éntri.

Beungeut tukangeun “FutureofMe”

Kulev kaluar, sareng masih ngancurkeun: Pamuter basis Irlandia anu dikenal dina PokerStars salaku “FutureofMe” parantos diulas sacara rutin dina laporan ‘COOP’ dina taun-taun ayeuna. Aranjeunna parantos kéngingkeun gelar WCOOP di 2021 sareng hiji ti SCOOP awal taun ieu, nambihan daptar hasil turnamén anu ngahontal langkung ti $3 juta dina sadaya situs anu didokumentasikeun. FutureofMe ngalakukeun deui tadi peuting, meunang karir kadua WCOOP di High Roller PKO $5K, perbankan $113,572, hadiah kaasup.

Anu béda dina waktos ayeuna nyaéta yén urang ayeuna ogé terang jati diri bakat anu misterius ieu. Alex Kulev geus switched ka FutureofMe moniker, jadi ayeuna urang terang yen crusher online ieu boga daptar hasil hirup hébat teuing. Anjeunna dumasar di Dublin, Irlandia, tapi asalna ti Bulgaria, tur éta runner-up dina badag Dunya Series of poker acara di Las Vegas taun ka tukang, sarta éta ogé anyar dina tabel final 10K EPT di Barcelona. Tapi sigana dimana waé anjeunna linggih, Kulev / FutureofMe mangrupikeun ancaman. Wilujeng sumping kaluar, sarta dina kasuksésan éta WCOOP kadua.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


“nomalice” ogé rengking kadua: Dina urusan lintas-wates, juara WCOOP ganda, “nomalis” Kroasia ngagabung ka klub éta dina Salasa wengi / Rebo isuk ogé. Taun 2019, nomali ngawakilan Serbia nalika aranjeunna meunang turnamen Win The Button $ 11, kéngingkeun gelar WCOOP munggaran. Taun ieu, nomalice aya di tempat sanés di Balkan, di Kroasia, tapi janten juara deui. kameunangan maranéhanana waktu ieu datang dina beuli $ 530 NLHE PKO, nu cék éta patut $ 96.159, kaasup payouts hadiah.

Ylitalo masih ngaremuk

Ylitalo sono titik dina WCOOP: Runtuyan WCOOP ngan ukur tiasa umur tilu dinten, tapi seueur bakat anu paling kasohor di buruan parantos jalan anu sanés. Sareng urang tiasa nambihanana Robin “robinho” Ylitalo, Anu tadi peuting meunang $ 109 PKO Freezeout (alias, WCOOP 10-M), pikeun $ 35.221, kaasup bounty nu. Ylitalo mangrupikeun inohong anu langkung dikenal dina kaulinan langsung sareng online, khususna tilas juara EPT London. Cukup héran, ieu mangrupikeun kameunangan kahijina di WCOOP, sareng anjeunna ayeuna mangrupikeun salah sahiji pamaén anu langkung seueur kalayan gelar WCOOP sareng SCOOP pikeun namina. Aya 3.277 pamaén dina pertandingan ieu, tapi ngan ukur Ylitalo anu jumeneng di ahir.

Alesan Radzivonau seuri

Naha jalma ambek bakal bagja ayeuna?: Kiryl Radzivonau bangga pisan kana nickname online na,”jalma bodo“, anu anjeunna biasana nunjukkeun dina acara langsung PokerStars kalayan sulaman dina tonggong jersey maén bal na. Anjeunna parantos ngagem kaos dina rute ka dua tabel final EPT Main Event, di 2014 sareng 2016, ogé kana méja final WSOP, diantara honors séjén. Radzivonau kagungan hiji deui alesan pikeun jadi jelema bodo ambek sanggeus manéhna meunangkeun gelar WCOOP munggaran dina karirna tadi peuting, ngéléhkeun $ 215 acara HORSE ti widang 283 éntri. Hadiahna $10,895—sanes skor pangbadagna dina karirna, tapi gelar langsung kahijina dina salah sahiji acara ‘COOP’ badag. Panginten éta bakal ngajantenkeun lalaki ambek-ambekan sakedik ambek, sahenteuna pikeun ayeuna.

Judul “rendah” kadua pikeun “1bloodflood”: Sabagéan ageung sababaraha juara WCOOP meunang hadiahna tina widang anu langkung alit tina acara jual-beuli anu luhur. Éta asup akal yén aya kasempetan anu langkung ageung pikeun di luhur nalika aya sakedik bédana. Tapi “1bloodflood” ayeuna mangrupikeun sababaraha juara WCOOP anu tadi wengi meunang turnamen PLO 5-Card $ 11, dua taun saatos meunang acara pameseran rendah anu sanés, khususna turnamén $5.50 PLO8 di 2020.

Henteu gampang pikeun meunang dua turnamén lapangan gedé sapertos kitu, khususna dina disiplin anu ngagalura sapertos PLO atanapi PLO8. Tapi sanggeus ngéléhkeun 4.502 entri panungtungan waktu, ieu judul kadua ngéléhkeun 2.316 entri. Hadiah pikeun pamaén ti Bélarus nyaéta $ 3,356. Pameseran luhur $1,050 versi acara ieu nuju ka Hungaria”angkat euyyy“, anu ogé meunang gelar karir kadua. raiseeeeeeeeee oge meunang acara PLO8 6-Max kali ieu taun ka tukang, tapi maranéhanana $ 30.226 hadiah pool waktos ieu opat kali saméméhna kameunangan .


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Ujug-ujug, 34 turnamén ayeuna parantos réngsé sareng pelacak statistik WCOOP ieu damel pisan. Kami geus meuntas $ 10 juta dina pools hadiah – kanyataanna kaliwat $ 11 juta – na aya leuwih 100.000 éntri turnamén.

Turnamén réngsé: 34
éntri: 109.231 (kaasup 23.528 re-éntri)
Koléksi hadiah: $11,338,857
Hadiah tempat kahiji: $ 1,866,088 (kaasup $ 433,614) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Anjeunna mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna di dunya… sareng Lena900 ogé henteu goréng. Ieu Hand of Fintan “easywithaces” anu nyokot salah sahiji bountyes paling coveted dina turnamén mana wae: Niklas “Lena900” kakuatan dominan Astedt urang. Dina kecap Fintan, “geulis pisan.”

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Parker “tonkaaaa” Talbot nyobian nyetél stasiun panggilingan WCOOP di padesaan Inggris. Ieu henteu jalan saé…

Tapi bakal langkung saé pikeun Benny Glaser:


DEWAN PIMPIN NAGARA

Genep bangsa séjén meunang gelar kahiji maranéhanana di WCOOP taun ieu tadi peuting, jeung Bélarus, Kroasia, Hungaria, Irlandia, Malta jeung Maroko ngagabung dina pésta. Judulna parantos nyebar dugi ka séri ieu, sareng Inggris ogé ayeuna ngagambar sareng Brazil.

Klasemen ayeuna:

4 judul – Brazil, Inggris
3 – Bulgaria, Swédia
2 – Austria, Bélarus, Kanada, Norwégia
1 – Kroasia, Éstonia, Jérman, Hungaria, Irlandia, Kyrgyzstan, Lituania, Malta, Méksiko, Maroko, Tunisia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Patrick “pads1161” Leonard geus keok dua kali dina WCOOP ieu, sarta sanajan anjeunna bakal kuciwa teu boga piala acan, anjeunna geus nyokot tempat luhur dina Player tina lomba Series. Gemblengna, sakabéh lima luhur dina balapan sakabéh éta pamaén pisan well-dipikawanoh, anu geus di posisi ieu sababaraha kali saméméh.

SAMPURNA

1 Patrick “pads1161” Leonard Britania Raya 255 titik
2 Guilherme “guilherme12” Decourt Brazil 250
2 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 250
4 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 245
5 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 225

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 200 titik
2 Patrick “pads1161” Leonard Inggris 190
3 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 170
4 Alex “FutureofMe” Kulev Irlandia 140
5 Benny “RunGodlike” Glaser Britania Raya 135

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 Robin “robinho” Ylitalo Swédia 180 titik
2 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 140
3 dash4fun Ukraina 135
3 leungeun Méksiko 135
5 Tr!pleeeee Polandia 130

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 4Kings_Hit Britania Raya 135 titik
2 trotman Inggris 125
3 vivaodesemprego Malta 110
=4 Elpsycongr Brasil0 105
=4 Online Finlandia 105

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Rebo, 7 Séptémber

Dinten Rebo sareng waktosna pikeun acara Kejuaraan Dunia anu sanés. Wengi ayeuna urang milarian Juara Dunya Kuda sareng $ 1K mésér-in acara nguji hold’em, Omaha, Razz, Stud sareng Dalapan atanapi langkung saé. Juara HORSE bakal naek piala sareng bagian singa tina hadiah kolam renang $ 100K. Éta sanés sadayana anu kajantenan, tangtosna, kalayan seueur acara NLHE sareng PLO 6-Max ogé.

12:30 – WCOOP 16: NLHE Jero tumpukan
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $100K, $250K, $250K

13:30 – WCOOP 17: NLHE 7-Max
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $150K, $300K, $375K

13:30 – Championship Dunya Kuda
Meuli: $1.050
jaminan: $100K

14:30 – WCOOP 18: PLO 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $35K, $100K, $200K

16:05 – WCOOP 19: NLHE
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $50K, $175K, $200K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh


#Lima #sakaligus #pikeun #Glaser #salaku #béntang #caang #deui #dina #Poé #WCOOP

US COOP balik bulan ieu sareng hadiah $ 4.5 juta dina 200 acara

US COOP balik bulan ieu sareng hadiah $ 4.5 juta dina 200 acara

Séri turnamén anu paling bergengsi sareng pangpanjangna dina kalénder poker online AS parantos balik deui, salami 18 dinten antara 9-26 Séptémber 2022.

Aya $4.5 juta dijamin hadiah dina tilu COOP AS


Eusi


pamaén basis AS ayeuna asup ka Championship Dunya of Online poker (WCOOP) kalawan FOMO sengit kudu dimimitian Nyiapkeun pikeun paling seru 18 poé dina AS online poker kalénder.

Nu kawentar AS Online Poker Championship (Koperasi AS) mulih dina bulan Séptember sarta janji bakal pangbadagna tur pangalusna, jeung $ 4,5 juta dijamin dina hadiah leuwih 200 acara di tilu pasar: Pennsylvania, Michigan jeung New Jersey.

Jeung saolah-olah AS COOP teu acan runtuyan online kawentar di Amérika Serikat, PokerStars geus dijieun sababaraha parobahan pikeun mastikeun runtuyan leuwih bergengsi ti kantos.

NAON ANYAR DI 2022?

Ayeuna aya 18 acara piala dina unggal likuiditas (sarupa sareng acara Championship anu ditambah kana jadwal WCOOP 2022) sareng tilu juara Acara Utama masing-masing bakal nampi piala berlapis emas 24 karat. Sajaba ti éta, finisher luhur di unggal leaderboard kaayaan ogé bakal meunang piala.

Tapi éta henteu sadayana.

PokerStars ogé dileler genep Platinum pas ka PokerStars Pamaén Championship (PSPC) patut $ 180.000 sapanjang séri. Pas bakal up for cengkraman pikeun maranéhanana anu earn titik peuntas sagala bagéan tina kaulinan poker, kitu ogé ngaliwatan PokerStars Sportsbook na kasino .

Sareng pikeun kahiji kalina, US COOP 2022 nawiskeun turnamén dina tilu format anu kabuktian populer pisan dina jadwal biasa:

  • Pasanggiri Adrenalin
  • 3-Max Pasanggiri
  • Panungtungan-Man ngadeg Pasanggiri

US COOP 2022 – Inpormasi penting

Runtuyan runtuyan: 9-26 Séptémber 2022

  • pennsylvania – $2M total Gtd
  • Michigan – $1.5M total Gtd
  • New Jersey – Total $ 1 juta Gtd
  • Meuli di – Meuli dimimitian dina $20 wungkul, kalawan satelit ditawarkeun pikeun ngan $2!
  • COOP Spin & Go urang – Kasempetan pikeun meunang korsi Acara Utama ngan ukur $ 3!
  • Freeroll poean – Earn titik dina freerolls poean pikeun kasempetan di salah sahiji Platinum pas

highlights runtuyan

25 Séptémber – Acara Utama (2 dinten)

PA: 18:00 ET – Acara Utama PACOOP $300 – $225K Gtd
MI: 18:00 ET – Acara utama $ 300 MICOOP – $150K Gtd
NJ: 17.00 ET – Acara Utama NJCOOP $300 – $100K Gtd

25. September – High Roller Acara Utama

PA: 20.00 ET – High Roller PACOOP Acara Utama $ 1.000 – $100K Gtd
MI: 8:00 p.m. AND – MICOOP High Roller Acara Utama $ 1.000 – $65K Gtd
NJ: 7 p.m. AND – Main Acara High Roller NJCOOP $ 1.000 – $45K Gtd

11 Séptémber – Minggu Championship $100

Pa: 17.00 AND – $100 Championship Minggu PACOOP – $100K Gtd
MI: 17.00 AND – $100 MICOOP Minggu Championship – $70K Gtd
NJ: 17.00 AND – $100 NJCOOP Minggu Championship – $45K Gtd

18 Séptémber – Husus Minggu $ 200

PA: 17.00 ET – PSCOOP Minggu Championship $200 – $100K Gtd
MI: 17.00 ET – MICOOP Minggu Championship $200 – $80K Gtd
NJ: 17.00 ET – Championship Minggu NJCOOP $ 200 – $50K Gtd


JADWAL LENGKAP PENNSYLVANIA PACOOP 2022

MICHIGAN MICOOP 2022 Jadwal FULL

NEW JERSEY NJCOOP 2022 FULL JERSEY


Naon anu lumangsung taun kamari?

PACOOP, MICOOP, NJCOOP datang 10-27 Séptémber

.

Langkung ti $5.26 juta dileler hadiah di tilu nagara bagian dina édisi 2021 US COOP.

Di Pennsylvania, PACOOP mikat leuwih ti 25.000 total éntri sarta dibikeun ampir $ 2,38 jutaan sapanjang séri. $ 300 meuli-di dua poé Acara Utama dimeunangkeun ku “Hondoribbia”anu meunang hadiah kahiji patut $36,400.85 jeung Piala Championship PACOOP tiis.

Di Michigan, Acara Utama MICOOP dimeunangkeun ku “WadeDavenport”. Aranjeunna earned leuwih $31.000 pikeun winnings, dibagikeun singa urang tina $176.960 hadiah pool. Gemblengna, séri ieu narik 18,000 éntri dina 68 acara sareng ngan ukur masihan hadiah $ 1,79 juta.

Sarta di New Jersey éta “sri100k” ngéléhkeun Acara Utama, meunang leuwih $ 18.600 jeung piala. Séri NJCOOP 60-acara ngagaduhan ampir 10,600 éntri sareng hadiah kolam renang langkung ti $ 1,1 juta.


Anjeun pamaén poker Pennsylvania? Meunang inpo nu leuwih lengkep tentang PokerStars pa dieu.

Di Michigan? Ieu teh tempat pikeun neuleuman ngeunaan PokerStars MI.

Jersey anyar? Klik di dieu pikeun inpo ngeunaan PokerStars NJ.

#COOP #balik #bulan #ieu #sareng #hadiah #juta #dina #acara

Dua festival dina dua bulan pikeun pamaén Ontario: ONCOOP na Bounty Pangwangun Series datang pas

Dua festival dina dua bulan pikeun pamaén Ontario: ONCOOP na Bounty Pangwangun Series datang pas

Dina Juni 2022, PokerStars diluncurkeun di kampung halamanna di Ontario. Pamaén langsung diolah dina acara poker online kahiji maranéhanana, Ontario Platinum Series, kalawan jaminan $ 1 juta.

Saatos kasuksésan Platinum Series, pamaén Ontario bakal ngalaman dua festival poker online haliber tinggi dina sasih bulan.

The premiere of ONCOOP datang pas. Simkuring gaduh kaping pikeun anjeun simpen. Samentara éta, pamaén tiasa nyandak bagian dina Bounty Builders Series munggaran di Ontario.


ONCOOP – Simpen Tanggal

Waktosna kanggo ngumumkeun Séri kajawaraan online utama munggaran di Ontario. Ieu runtuyan anu bakal nyieun hiji pernyataan badag – komitmen pikeun nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman poker online thrilling kawas nowhere sejenna di dunya.

Ieu Ontario Online Poker Championship (ONCOOP) geura sumping.

Anjeun tiasa nganggap éta sapertos versi WCOOP lokal di Ontario. anu menarik, jadwal pinuh ku acara poker caters pikeun sakabéh rasa tur cocog rupa-rupa bankrolls.

Hadiah kolam renang bakal ngahontal minimum $2 jutangajadikeun runtuyan PokerStars ieu pangbadagna tur richest di Ontario ku margin sizeable.

ONCOOP ngajalankeun ti 1 – 17 Oktober.

Catet tanggalna. Éta bakal saé…


POKERSTAR ONTARIO
peluncuran resmi | CARA MIGRASI
FAQ: MIGRASI AKUN Anjeun


Bounty Maker Series

Samentara éta, pamaén tiasa nyandak bagian dina munggaran PokerStars Ontario Bounty Maker Serieslumangsung 4-19 Séptémber.

Pamaén sadaya tingkat bankroll tiasa gabung, kalawan purchases mimitian ti $ 10 ka $ 500 sarta satelit sadia. aya $ 1 juta dina hadiah dijamin up for grabs.

Anjeun bakal geus ningali Bounty Pangwangun Series di lobi PokerStars Ontario. Pencét “Seri Pangwangun Bounty” tab pikeun ngamimitian. Anjeun ogé tiasa mendakan detil lengkep séri ieu di dieu.

Runtuyan Bounty Builder dipuncak ku Acara Utama $ 200 dina 18 Séptémber, anu bakal ngahasilkeun hasil anu pikaresepeun $ 100,000 dina hadiah dijamin pikeun juara. Ieu bade janten salah sahiji turnamén online pangbadagna di Ontario jadi jauh, jadi ulah sono eta. Pariksa lobi pikeun satelit upcoming.

Acara Bounty Builder Series sacara éksklusif Progressive Knockout (PKO) turnamén. Upami anjeun énggal kana format ieu, tautan di handap bakal nunjukkeun anjeun ka arah anu leres sareng ngabantosan anjeun diajar langkung seueur.


Langkung lengkep ihwal PKO turnamén
PANGARUH PKO | STRATEGI PKO | PKO MATEMATIKA


* Pamaén dumasar kana Ontario wungkul. Kabéh purchases na pools hadiah aya dina dollar Kanada

#Dua #festival #dina #dua #bulan #pikeun #pamaén #Ontario #ONCOOP #Bounty #Pangwangun #Series #datang #pas

WCOOP 2022: Hiji hal pikeun sadayana dina jadwal anu lega sareng rupa-rupa

WCOOP 2022: Hiji hal pikeun sadayana dina jadwal anu lega sareng rupa-rupa

Nyiapkeun WCOOP kalayan analisa ati-ati jadwal, milih seueur sorotan séri.


Teu lila sanggeus festival EPT megatkeun catetan Barcelona urang ends, pamaén PokerStars gearing up pikeun sorotan sejen dina kalénder: Championship Dunya of Online poker (WCOOP), nu najong kaluar dina Minggu 4. September.

Sakumaha biasa, jadwal pinuh (tempo di handap) boga hal for everyone: 322 turnamén, janten pasti, kalawan meuli-in mimitian ti $ 5,50 ka $ 25,000. Pamaén tiasa nyetél tilu tingkat mésér biasa dina jadwal WCOOP biasa (rendah, sedeng sareng luhur), ogé 12 acara Championship Dunya.

Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun diajar jadwal pinuh on waktos Anjeun sorangan, tapi ieu ngarecahna naon ditawarkeun, gumantung kana preferensi Anjeun.

DINA POST IEU

Pikeun rollers tinggi
Pikeun pamaén nanya low
Pikeun fans kaulinan campur
Pikeun hunter of kamulyaan
JADWAL FULL


Pikeun rollers tinggi

Hiji-hijina naséhat anu paling penting anu kedah diperhatoskeun ku unggal pamuter poker nyaéta ngan ukur maén kalayan nyaman dina bankroll anjeun. Anjeun pernah rék risiko finansial Anjeun well-mahluk dina sagala turnamén poker. Anjeun salawasna kudu sagala fokus Anjeun pikeun nyieun kaputusan katuhu, sarta ngan manajemén bankroll solid bisa ngidinan.

Nyangka pangalusna di dunya maén Super High Roller

Kitu cenah, lamun anjeun nyaman shelling kaluar luhur opat- atawa lima angka sums maén turnamén, WCOOP mangrupakeun tempat hébat ngalakukeun hal eta.

Beuli pangluhurna dina kalénder nyaéta $ 25.000 Super Jangkung gilinding, Turnamén dua poé kalayan jaminan $ 1 juta. Sawah bakal janten salah sahiji acara pangleutikna dina jadwal, tapi tempatna hiu anu paling galak. Ieu turnamén hold’em no-wates, jeung dua ulang éntri diwenangkeun.

Tujuh acara sejenna dina jadwal nu boga lima angka meuli-in, kaasup $ 10.300 Acara Utama WCOOP, nu aya di jantung sabtu minggu panungtungan of WCOOP. Ieu turnamén paling bergengsi dina jadwal jeung jaminan na $ 6 juta mangrupa pangbadagna turnamén sagala salila WCOOP.

Ieu turnamén hold’em no-wates, dicoo salila opat poé, sarta ngabogaan struktur alus teuing jeung widang lega. Bagian anu pangsaéna nyaéta seueur satelit anu ngajalankeun sapanjang séri pikeun ngamungkinkeun anjeun cocog pikeun harga anu murah, ogé Spin & Gos, kalayan tikét Acara Utama ditawarkeun salaku hadiah.

Dina Minggu sarua salaku Hold’em Acara Utama, éta PLO Acara Utama $ 10.300 dimimitian ogé. Beuli-in sarua, $ 10.300, jeung jaminan $ 1 juta-jumlah sizeable pikeun kaulinan opat-kartu. Sawah bakal leuwih leutik, sarta turnamén ends dina tilu poé. Ieu, tanpa sual, turnamén maén lamun anjeun hiu PLO kalawan hiji titik ngabuktikeun.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
SAT JEUNG PANDUAN TAHAP
PANDUAN TAUN-TAUN | HASIL FULL | JUARA GANDA


Aya ogé $ 10.300 8-Kaulinan High Roller dina jadwal WCOOP, kalawan jaminan $350.000. Ieu salah sahiji pamaén paling percaya diri dina kaahlian kaulinan dicampur maranéhna, featuring rotations of 2-7 Triple Draw, Wates Hold’em, Omaha Hi-Lo 8 atawa Leuwih alus, Razz, Tujuh Card Stud, Stud Hi-Lo 8 atawa leuwih duanana. Texas Hold’em No Wates jeung Pot-Wates Omaha. Anjeun bakal hoyong janten yakin dina sakabéh disiplin maranéhanana saméméh anjeun diuk turun.

Sésana tilu $ 10K acara téh sadayana turnamén hold’em no-wates, kaasup pasangan dilabélan salaku Super Salasa atawa Kemis thrill High Rollers. Kemis Thrill, tanggal 22 Séptémber, mangrupikeun turnamen PKO.

Daptar lengkep turnamén $10K+ di WCOOP nyaéta kieu:

Salasa, 20 Séptémber, 12:30: WCOOP 71-H: $25,000 NLHE Super High Roller, $1m Gtd

Minggu, September 4, 12:30: WCOOP 04-H: $ 10.300 NLHE [High Roller]$850K Gtd
Salasa, 7 Séptémber, 12:30: WCOOP 13-H: $ 10.300 NLHE [Super Tuesday High Roller]$650K Gtd
Salasa, 11 Séptémber, 12:30: WCOOP 34-H: $ 10.300 NLHE [High Roller]$850K Gtd
Kam, 15 Séptémber, 13:30: WCOOP 51-H: $ 10,300 8-kaulinan [High Roller]$350K Gtd
Kem, 22 Séptémber, 12:30: WCOOP 80-H: $ 10.300 NLHE [PKO, Thursday Thrill High Roller]$650K Gtd
Minggu, 25 Séptémber, 12:30: WCOOP 92-H: NLHE World Championship: $10.300 Acara Utama, $6M Gtd
Minggu, 25 Séptémber, 15:05: WCOOP 94-H: PLO World Championship: $10,300 Acara Utama, $1M Gtd


Pikeun pamaén pasangan low

Kaéndahan ‘runtuyan COOP on PokerStars-nyaéta, duanana WCOOP na SCOOP-mangrupakeun tilu-tingkat tingkat meuli-di ampir sakabéh acara. Ieu ngandung harti yén bari aya loba pilihan pikeun pamaén, aya pernah bener waktu dimana hiji grup pamaén bisa ngarasa kaasup. Pondokna, anjeun bisa maénkeun sahanteuna hiji turnamén per poé ku meuli-in $ 11 atanapi kirang, sarta dina kalolobaan kali anjeun tiasa gabung aksi WCOOP pikeun $ 5,50.

Tapi naon éta? pangalusna turnamén pikeun pamaén-resiko low maén? Jelas eta gumantung kana naon pikir anjeun kaulinan neneng, tapi hayu urang nyebutkeun boga total anggaran $ 50 pikeun WCOOP, kumaha anjeun hoyong katingal tina jadwal handap?

WCOOP 01-L: $ 5,50 NLHE [Phase 2]$500K Gtd
“Fase” acara sok pangbadagna dina watesan angka, tur euweuh acara séjén dimana anjeun bisa maénkeun pikeun dijamin hadiah kolam renang $ 500K pikeun ngan $ 5,50. Kajadian fase ngajalankeun sababaraha dinten sapanjang séri utama (sareng pikeun sababaraha dinten sateuacana, saleresna) sareng anjeun tiasa gaduh usaha anu henteu terbatas pikeun asup ka dinten kadua. Hayu urang anggaran $ 10 pikeun dua tusuk bisa ngaliwatan.

WCOOP 02-L: $ 5,50 NLHE [WCOOP Kickoff]$50K Gtd
WCOOP 07-L: $ 5,50 NLHE [Turbo, PKO, Sunday Cooldown]$35K Gtd

Sok aya turnout ageung dina sabtu minggu kahiji WCOOP, sareng éta saé pikeun tingkat kapercayaan upami anjeun tiasa mendakan skor awal. Aya dua $ 5,50 mésér-in turnamén dina dinten bubuka WCOOP-kickoff WCOOP jeung Minggu Cooldown, dina boh tungtung poé-kitu naha henteu ngahaturanan éta Minggu munggaran ka sési panjang tur ngawangun hiji bankroll mimiti. Upami éta henteu saluyu sareng rencana, henteu masalah.

WCOOP 33-L: $ 5,50 NLHE [PKO, Sunday Warm-Up]$50K Gtd
WCOOP-33 mangrupikeun Warmup Minggu sareng versi pameseran rendah $ 5,50, kalayan jaminan $ 50K. Éta cukup jelas, kecuali pikeun nambihan yén éta ogé PKO. Éta hartina anjeun bisa ngaharepkeun pikeun ngumpulkeun sababaraha hadiah duit tambahan ku ngaleungitkeun lawan, sarta anjeun bisa earn mulang dina investasi sanajan anjeun teu pencét tahap deepest.

WCOOP 47-L: $ 5,50 NLHE [6-Max]$20K Gtd
Sanaos paling umum pikeun pamaén taruhan rendah ngawangun jadwalna sakitar aksi sabtu minggu, sering aya sababaraha acara midweek anu saé ogé. WCOOP 47 mangrupikeun conto anu saé. Ieu turnamén NLHE 6-Max, nu bakal lumangsung dina 15:05 AND (atawa 20:05 BST). waktos nu mangpaat, malah lamun dianggo a biasa 9-5.

WCOOP 104-L: $ 5,50 NLHE [7-Max, Hyper-Turbo, PKO, Series Wrap-Up]$40K Gtd
Naon cara anu langkung saé pikeun pamit ka WCOOP tibatan sareng hyper turbo dinten kamari? Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun ngahemat $5 tina anggaran Anjeun dina ieu – sanajan eta bisa jadi teu lepas pisan. Sawah bakal nyieun hiji kombinasi metot pamaén celebrating atanapi simpatik kana runtuyan maranéhna, tur anjeun bisa ogé disimpen pikeun ngamangpaatkeun duanana.

Satelit pikeun Acara Utama
Turnamén nu didaptarkeun di luhur ngahasilkeun $ 35 tina meuli-in (teu kaasup waragad atawa ulang Éntri), nu daun ngeunaan $ 15 kami $ 50 anggaran. WCOOP datang ngan sakali sataun, jadi eta bisa jadi patut investasi sejen $ 15 dina turnamén qualifying pikeun acara badag, husus $ 109 meuli-in Acara Utama NLHE. Sanajan $ 109 upfront jauh leuwih ti kaulinan biasa anjeun, anjeun bakal bisa manggihan loba kasempetan pikeun meunang di pikeun pisan langkung mirah – sarta lamun meunang tiket, Anjeun bisa ngaharepkeun maén kalawan release satelit unggul. Éta ngamungkinkeun anjeun nyadangkeun naluri anjeun ku terang yén anjeun teu aya anu kaleungitan – sareng, saha anu terang, waktos anjeun nyéépkeun waktos nonton pidéo latihan sareng streaming Twitch ujug-ujug tiasa mayar gancang. WCOOP leres-leres mangrupikeun waktos anu saé pikeun nyobian maén angka-angka alit kana skor anu ageung, janten pastikeun gaduh sababaraha jabs pikeun asup kana acara anu langkung ageung ogé.


Pikeun fans kaulinan campur

Runtuyan turnamén Premier on PokerStars sok cemerlang pikeun pencinta kaulinan dicampur. Loba sababaraha juara geus earned sababaraha judul dina non-hold’em, sarta ieu teh tempat pangalusna pikeun pamaén anyar hiji coba kaahlian maranéhna dina kaulinan dicampur ngalawan sababaraha widang pangbadagna.

Tobias “Senkel92” Leknes bakal néangan kanaékan judul kaulinan dicampur na

Sadayana PLO, PLO8, Badugi, Razz, sareng 2-7 Singles Draw gaduh acara kajawaraan salami WCOOP 2022, ogé rotasi utama HORSE sareng 8-Game. Sadaya disiplin ieu ogé ngagaduhan acara WCOOP biasa dina tingkat jual rendah, sedeng sareng tinggi ogé.

A katingal ngadeukeutan dina jadwal, aya ogé Stud na Stud Hai / Lo acara, kitu ogé 5-Kartu lotre, 5-Kartu NLO8, 5-Kartu PLO8, FLHE, FLO8 jeung 6+ (dek pondok) acara ogé.

Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun tetep panon anjeun muka pikeun acara samping ditambahkeun kana jadwal utama ogé. Upami anjeun milarian sababaraha varian anu teu dipikanyaho, acara samping ieu kadang tiasa nyayogikeun éta.

Sakumaha biasa, aya tilu tingkatan pameseran pikeun sadayana, nyayogikeun ka pendatang sareng ahli sami.

Di handap ieu daptar lengkep acara non-NLHE:

Wates Hold’em: Acara 21 – $ 11, $ 109, $ 1,050
PLO: Acara 5, 18, 42, 55, 79, 94 & 103
NL Omaha Hi/Lo: Acara 63 & 87
OT Omaha Hi/Lo: Acara 49 & 70, ditambah Championship Dunya $1,050
Batasi Omaha Hi/Lo: Acara 29 – $ 11, $ 109, $ 1,050
NL 6+ Tahan: Acara 67 – $ 11, $ 109, $ 1,050
OT 5-Kartu Omaha: Acara 35 – $ 22, $ 215, $ 2,100
NL 5-Kartu Omaha: Acara 76 – $ 22, $ 215, $ 2,100
OT 5-Kartu Omaha: Acara 12 – $ 11, $ 109, $ 1,050
Batesan Lalaki: Acara 85 – $ 11, $ 109, $ 1,050
Wates Hi/Lo Studs: Acara 39 – $ 11, $ 109, $ 1,050
Wates Razz: Acara 23 ($11, $109, $1,050), tambah $1,050 Championship Dunya
Undian Kartu NL 5: Acara 57 – $ 11, $ 109, $ 1,050
NL 2-7 Undian Tunggal: Acara 14 – $11, $109, $1,050, tambah $1,050 Championship Dunya
Wates 2-7 Tilu Undian: Acara 72 – $ 22, $ 215, $ 2,100
KUDA: Kajadian 9 & 74, ditambah Championship Dunya $1,050
NLHE/PLO: Acara 100 – $ 5,50, $ 55, $ 530
8-kaulinan: Kajadian 27 & 51, ditambah Championship Dunya $2,100
Batas Badugi: Acara 46 – $11, $109, $1,050, tambah $1,050 Championship Dunya

Maca deui: pituduh pemula pikeun sababaraha kaulinan poker dicampur


Pikeun hunter of kamulyaan

Upami anjeun dugi ka tahap jero tina acara WCOOP, kasempetan anjeun pikeun disebatkeun dina sajumlah ageung WCOOP bakal ningkat pisan. Urang bakal nulis kasimpulan poéan sagalana dina Blog, sarta bakal aya ogé sinyalna hirup sababaraha turnamén dina saluran siaran PokerStars.

analis ahli sarta Joe Stapleton bakal on leungeun kritik muter Anjeun

Jadwal siaran teu acan dikonfirmasi, tapi éta aman nganggap yén di-jero hambalan sahenteuna salapan acara utama bakal nampa perlakuan streaming PokerStars pinuh salila WCOOP.

Janten upami anjeun hoyong kaulinan anjeun dianalisis sareng dikritik ku komentator James Hartigan, Joe Stapleton sareng Nick Walsh, tambah sémah ahlina (meureun) kalebet Maria Ho, Griffin Benger sareng Sam Grafton, teras ngajantenkeun kaulinan langkung pikaresepeun. acara on jadwal. Sok aya deui hak bragging ka pamaén anu ngalakukeun pangalusna dina mikroskop.

Acara anu paling ditalungtik bakal kalebet Kajuaraan Dunya anu paling populér sareng acara Acara Utama. Panginget ti Championship:

4 September: $ 5,200 NLHE PKO Championship
7 September: Kuda Championship $ 1.050
8 September: Badugi Championship $ 1.050
11 September: $ 5,200 NLHE 6-Max Championship
12. September: PLO8 Championship $ 2.100
14. September: Razz Championship $ 1.050
18 Séptémber: Kajuaraan Awéwé $1,050
19. September: $ 1.050 8-Kajuaraan Kaulinan
20 September: NLHE Head-Up Championship $10.300
22 Séptémber: Kajuaraan Undian Tunggal $1,050 NL 207
25 September: Acara Utama / Championship NLHE $ 10.300
25 September: Acara Utama / Championship PLO $ 10.300

Tong hilap, aya ogé Player of the Series Leader Boards pikeun mertimbangkeun. Pembaruan poean urang, boh dina Blog PokerStars sareng Twitch sareng YouTube sering nyorong kana balapan Player of the Series. Éta cara séjén pikeun earn nyebut a: narik battles dina Player of the Series moro.


FULL WCOOP 2022 JADWAL

#WCOOP #Hiji #hal #pikeun #sadayana #dina #jadwal #anu #lega #sareng #ruparupa

Stratégi poean: Mason ‘pyefacepoker’ Pye pikeun ngalegaan horizons anjeun dina poker

Stratégi poean: Mason 'pyefacepoker' Pye pikeun ngalegaan horizons anjeun dina poker

Kiwari Stratégi poeanurang dikaitkeun jeung bodo kiwari, Mason Pye, ngeunaan ngaronjatkeun kaulinan poker anjeun kalawan campuran muter sarta kaluar tina zone kanyamanan Anjeun.


EPT Barcelona geus lalampahan anu Mason “pyefacepoker” Pye moal poho. PokerStars Tim Pro geus patepung nepi ka babaturan, patepung loba peers na, sarta maénkeun sababaraha kaulinan dicampur dina festival EPT pikeun kahiji kalina.

Oh, dan anjeunna meunang judul live kahijina pikeun leuwih € 17.000. Urang sigana kedah disebatkeun éta.

Pakasaban dinten Pye lumangsung dina saluran Twitch na dimana anjeunna ngalirkeun campuran campuran ka massa salaku pamimpin Gerakan Game Campuran. Tapi taun ieu anjeunna cabang kaluar kana maén langkung hirup poker , sarta sabtu minggu ieu anjeunna meunang hadiah.

Mun Pye geus ngalegaan horizons na kalawan bata jeung mortir poker , nya meureun waktu ngalegaan horizons anjeun ku nyobian varian poker béda sajaba ti no-wates hold’em.

Di dieu Éta Pye kalawan sababaraha saran pikeun saha hoping rék dilegakeun kaulinan poker maranéhanana jeung kaulinan dicampur.

Pye ogé maén di UKIPT Nottingham

Rupa-rupa mangrupikeun bungbu kahirupan

Kuring ngarasa kawas nalika jalma maénkeun no-wates hold’em online, aranjeunna tiasa lebet kana otomatis-pilot loba waktu sarta meureun maranéhna teu salawasna nyieun kaputusan pangalusna.

Tapi dina maén campuran, anjeun kedah salawasna gaduh bal. Kaulinan robah, Anjeun kudu inget kartu maot, ieu jeung éta sarta leuwih.

kaulinan campuran anu hébat senang. Lamun anjeun nyoba kaulinan anyar pikeun kahiji kalina, anjeun sok rada intrigued, wondering kumaha anjeun bisa jadi leuwih alus. kaulinan campuran mangrupakeun cara hébat hiji coba hal anyar dina poker . Abdi hoyong ningali langkung seueur jalma anu kalibet. Kaulinan anu hebat pisan.

Dina hold’em, aya seueur lipatan. Gaduh leungeun goréng? ngalipet. Tapi dina kaulinan ieu – utamana kaulinan stud – anjeun kudu salawasna mibanda kontrol bal sabab bal bisa melu ka arah anjeun sarta anjeun bisa balik dina maok ku leungeun anjeun pernah hayang maén. Ku kituna anjeun salawasna dina campuran. Anjeun kudu salawasna difokuskeun. Kadang-kadang di hold’em jalma maénkeun leungeun kaluar bosen. Tapi dina campuran, anjeun salawasna meunang pot jeung pot pamisah.

Naon nahan jalma deui?

Jigana bubuka mimiti dulur urang poker éta hold’em. Éta kaulinan anu paling seueur jalma maén, aranjeunna ningali dina TV sareng panginten oh, kuring kedah maén. Anjeun pernah sabenerna ningali stud maén dina TV. Meureun salila WSOP pikeun $ 50K poker Pamaén Championship, tapi malah nu moal daya tarik pikeun dulur.

Meureun urang kudu nyieun leuwih mainstream. Kalayan WCOOP datang, kami parantos ngarencanakeun sababaraha aliran anu pikaresepeun. Kuring bakal mairan dina Championship 8-Game kalawan James [Hartigan] jeung Joe [Stapleton] sarta mudahan, eta bakal meunang nyokot anyar dina kaulinan. Kuring miharep jalma ngarasakeun eta sarta manggihan eta metot.

Kuring ogé miharep aya leuwih eusi kaluar dinya. Abdi salah sahiji ti saeutik jalma anu ngaluarkeun kontén kaulinan anu dicampur dina Twitch sareng kuring hoyong aranjeunna tumbuh kalayan langkung seueur streamer. Kami parantos nyandak léngkah anu ageung sareng James sareng Joe nyandak kuring pikeun sinyalna kartu langsung salami WCOOP.

Pye sareng geng ngagungkeun kameunangan di Barcelona

Kasalahan umum anu dilakukeun ku jalma nalika ngalih tina hold’em ka kaulinan campuran

Jigana kasalahan pangbadagna jalma nyieun nalika pindah ka kaulinan dicampur nyobian pikeun neuleuman sagala kaulinan sakaligus. Aranjeunna nyoba juggle sagalana dina waktos anu sareng, tapi bener anjeun kudu difokuskeun hiji kaulinan sarta diajar sagala aturan jeung meunang set strategi Anjeun. Teras anjeun tiasa ngaléngkah ka anu salajengna.

Transisi anu paling alami nyaéta tina hold’em ka PLO sabab anjeun ngan ukur nambihan dua kartu. Satuluyna anjeun bisa jadi hoyong nyandak katingal dina kaulinan pamisah-pot kawas PLO8. Lajeng transisi ka kaulinan stud, kalawan draw final. Mékanika kaulinan lotre béda pisan. Henteu aya flops, péngkolan, atanapi walungan, sareng anjeun henteu ningali kartu anu kakeunaan.

Lamun nyoba diajar sagalana sakaligus, anjeun bakal overwhelmed.

.

Nalika shooting di live turnamén kaulinan dicampur

Dina hal jadwal EPT, acara kaulinan campuran sigana paling murah. Aranjeunna teu pang populerna di format, sarta aranjeunna moal mikat loba jalma, tapi biasana pikeun harga pohara alus.

Lamun anjeun maénkeun turnamén kaulinan dicampur online, aya kitu loba regs leuwih hese, utamana lamun keur maén WCOOP na SCOOPS. Anjeun ningali sadaya crushers online: Benny “RunGodlike” Glaser, Tobias “Senkel92” Leknes “,”Chillolini”, “_sennj_”, jeung saterusna.

Lamun anjeun maénkeun kaulinan dicampur live, anjeun bakal manggihan jalma ti sagala backgrounds, loba ti backgrounds hold’em no-wates. Panginten aranjeunna parantos ngarusak turnamén anu teu katangtu atanapi aranjeunna ngan ukur hoyong nyobian anu énggal. Kami ngabagéakeun sadaya pamaén éta sareng kami nyobian ngajantenkeun pangalaman anu pikaresepeun.

Abdi henteu sering ngalakukeun ieu. EPT henteu sering muncul. Kajadian EPT kaulinan campuran henteu sering pisan. Janten anjeun kedah némbak iraha waé anjeun ngagaduhan kasempetan.

Saha anu diajar Pye?

Teu aya seueur sumber diajar kaulinan anu dicampur di luar, janten anu kuring resep pisan nyaéta ningali ulang tabel final sareng GJReggie. [Georgina James] dina saluran PokerStars kedutan salila COOPs. Kuring diajar loba di dinya. Kuring marios sareng mairan aranjeunna, tapi kuring ogé bakal ‘oh wow’ nalika kuring ningali drama anu kaget kuring.

Jelas, aya jalma anu kuring nyarios sareng kuring ogé diajar ti aranjeunna. Kuring ngobrol pisan sareng Tobias “Senkel92” Leknes, Benny “RunGodLike” Glaser, sareng seueur urang Norwegia-éta ngan ukur dina getihna janten saé dina maén campuran. Kuring nyoba nyokot kaluar kabeh brains maranéhna lamun kuring bisa. Abdi nganuhunkeun pisan yén jalma-jalma ieu parantos sumping ka aliran kuring sareng masihan nasihat.

Abdi henteu hoyong nyolok sorangan tapi ngadangukeun saluran kuring pikeun eusi kaulinan campuran gratis, sareng pasang dina Discord kuring. Anjeun tiasa ngajalankeun leungeun via replayer leungeun jeung urang bakal ngabahas eta jeung masarakat.

Henteu seueur alat, tapi upami anjeun milarian tempat anu leres, anjeun bakal mendakanana.


Tuturkeun urang sadayana Stratégi poean artikel ti EPT Barcelona:

Andre Akkari ngeunaan kumaha carana ngahontal tabel final
Georgina ‘GJReggie’ James kalawan tips berharga pikeun EPT timers munggaran
Lex Veldhuis méré naséhat ngeunaan kumaha carana maén gelembung
Parker ‘Tonkaaaa’ Talbot muterkeun Poé 1 dina acara live badag

#Stratégi #poean #Mason #pyefacepoker #Pye #pikeun #ngalegaan #horizons #anjeun #dina #poker

Mason Pye sacara resmi dina HORSE live poker , meunang hiji acara kaulinan dicampur pikeun € 17K

Mason Pye sacara resmi dina HORSE live poker , meunang hiji acara kaulinan dicampur pikeun € 17K

Ieu 6:01 nalika Mason “pyefacepoker” Pye indit ka ranjang tadi peuting, jalan telat pikeun batur anu boga tabel final tilu-dibikeun maén engké dinten anu sami.

Tapi Pye henteu pésta. Anjeunna bobo telat pisan sabab acara HORSE € 550 anu anjeunna miluan parantos dimaénkeun dugi ka subuh-subuh. Barina ogé, éta sakuduna dituju janten urusan hiji poé, sarta loba pamaén dipesen penerbangan pikeun poé ieu. Aranjeunna kedah dilakukeun sareng dibersihkeun sareng nolak nyauran éta wengi.

Tapi nalika aksi jadi tilu leungeun, finalis sésana – Pye, Viljami Rapinoja jeung Robert Kaggerud – ngahontal hiji perjangjian. Henteu aya anu ngagaduhan komitmen dinten ayeuna, janten aranjeunna mutuskeun istirahat sareng uih deui istirahat.

Pye bagged kaunggulan chip sapeuting kalawan leuwih ti satengah chip dimaénkeun. Sareng ngan 40 menit saatos pertandingan diteruskeun soré ieu, anjeunna juara, meunang € 17,290.

“Hebat, sobat,” Pye ngawartoskeun kami, jelas dina bulan. “Meunangkeun pertandingan campuran hartosna pisan pikeun kuring. Abdi bagja pisan.”

Pye ningali judul anu sanés di EPT London, teras WSOP

Pye paling dipikanyaho pikeun ngalirkeun kaulinan campuran dina saluran Twitch na, sareng anjeunna parantos suksés kalayan ngalakukeunana. Dina 2021, anjeunna meunang gelar Online Poker Spring Championship (SCOOP) pikeun $6,729, sareng dina édisi SCOOP taun ieu anjeunna ngadamel dua tabel final utama. PokerStars Tim Pro bangga pikeun ngawanohkeun jalma kana kaulinan dicampur jeung ngalegaan horizons poker maranéhna.

Hanjakal, teu loba kaulinan campuran live sumebar ka sakuliah Éropah, sumawona Inggris dimana Pye hirup. Heboh, ieu ngan ukur cashout kadua Pye, anu mimiti datang sababaraha minggu ka tukang di UKIPT Nottingham dimana anjeunna ngabiayaan Acara Utama (seueur pisan pikeun Spraggy).

“Ieu ogé festival EPT munggaran anu kuring miluan,” saur Pye. “Kuring maénkeun € 1K 8-Game dina awal séri sareng ngabersihkeun dua pélor, teras kuring kedah ngantosan 10 dinten kanggo acara ieu kusabab kuring henteu maén hold’em. Ayeuna di dieu kami!

“Sakabeh acara éta pisan senang. Aya kitu loba chatter méja, jadi loba jalma anu asalna ti tukang hold’em kalawan henteu weruh kumaha carana maén, nu hébat, tapi ogé hébat ngajar aranjeunna sarta nembongkeun aranjeunna tali. Jigana sarerea ngarasakeun eta. Mudah-mudahan, urang ningali langkung seueur di EPT London.

Pye pernah leungit kaunggulan chip

Play mulang ka orbit Omaha mana Pye ngalegaan chip na. Sabalikna kajadian ka Finlandia Rapinoja sareng anjeunna turun ka kirang ti satengah bet ageung. Anjeunna knocked kaluar dina katilu ku leungeun razz teu lila sanggeus, nyokot € 7.720.

Éta nempatkeun anjeunna payun sareng Pye ngajaga kaunggulan chip anu dominan. Kggerud junun ganda dina panangan kahiji tina kaulinan huluna-up tapi can kungsi meunang moméntum cukup pikeun level skor. Lajeng sadayana ends nepi di leungeun jalu.

Mason Pé- [X][X] / 9♦3♠2♣K / [X]
Robert Kaggerud- [X][X] / 4♠Q♥7A / [X]

Pye sumping di kalayan opat sarta Kagerud bet kalawan salapan. Pye disebut sarta duanana pamaén dipariksa jalur kaopat. Pye lajeng mariksa nu disebut alungan dina jalan kalima saméméh netepkeun Kggerud sadayana on jalan kagenep, disebut. Katujuh dibagikeun jeung Pye nempokeun 8♠8♥3♥ pikeun dua pasang (eights na tilu), bari Kggerud némbongkeun A3♣5♣ pikeun sapasang as. Anjeunna kedah netepkeun hadiah runner-up € 10,810.

Nalika Pye sadar yén anjeunna juara, panonna hurung sareng balaréa surak. Aya pikeun ngagungkeun sareng anjeunna mangrupikeun rel anu gaduh seueur wajah anu akrab, kalebet sasama Tim PokerStars Pro Nick Walsh sareng Sebastian “peace & loove” Huber. Tapi aya ogé dua pamaén campuran pangalusna di dunya: Tobias “Senkel92” Leknes jeung Benny “RunGodlike” Glaser.

“Éta inspirasi gedé kuring,” saur Pye. “Éta mangrupikeun sababaraha juara COOP anu paling suksés sepanjang waktos. Abdi muji aranjeunna.

Tétéla yén Leknes ngagaduhan kulit dina pertandingan dina dua sisi pertandingan heads-up. Pye jelas babaturan sareng Leknes parantos muncul dina aliran Twitch na, tapi runner-up – Kaggerud ti Norwégia – ogé batur sakamar na dina perjalanan ieu. ( “Anjeunna pamaén hebat,” tambah Pye. “Perjuangan nyata pikeun mingpin.”)

Salila wawancara urang, Benny Glaser sumping ka congratulate Pye. Tétéla éta Glaser – nu owns opat Series Dunya ngeunaan poker pinggel – geus ngadorong Pye ka Las Vegas bari. Barina ogé, WSOP teh Graceland pamaén kaulinan dicampur.

“Jalma-jalma parantos nyentak kuring sareng nyarioskeun ka kuring pikeun maénkeun acara $ 1,500,” saur Pye. “Benny parantos nyarios ka kuring anjeun kedah angkat, kedah angkat, kedah angkat. Kuring geus kadorong deui jeung kadorong deui tapi meureun ayeuna geus méré kuring kapercayaan.

“Meureun éta rookie tuah, tapi kuring pasti pikir kuring kedah kaluar sareng nyobian meunang pinggel taun payun.”

Jeung Gerakan Kaulinan Campuran terus maju.

Bagja sapertos Pye

EPT Barcelona €550 KUDA (#42)

Kaping: 18-19 Agustus
éntri: 145
Kumpulan Hadiah: € 69.600

1. Mason “pyefacepoker” Pye (Inggris) – € 17.290
2. Robert Kaggerud (Norwégia) – 10.810 €
3. Viljami Rapinoja (Finlandia) – € 7.720
4. Luis Pinho (Polandia) – € 5,940
5. Andreas Samuelsson (Swédia) – € 4,570
6. Frédéric Vacher (Perancis) – € 3,520

#Mason #Pye #sacara #resmi #dina #HORSE #live #poker #meunang #hiji #acara #kaulinan #dicampur #pikeun #17K

Legenda Twitch Jerman Frank “Knueppel” Stockhaus dina perjalanan liar na ka PSPC sareng EPT Barcelona

Jens

Perjalanan Knueppel ka PSPC sareng EPT Barcelona kalebet aliran Twitch 90,000 pemirsa, 1,500 kilométer perjalanan sadinten, sareng skor poker $ 117,000. Sabuk pangaman.


Teu loba fans poker bakal nolak kasempetan pikeun berpotensi meunang Platinum Pass mun PSPC 2023. Tapi sababaraha taun ka pengker, sakabéh komunitas poker Twitch Jerman éta – sakaligus – ngalakukeun ngan éta.

Gantina milih undian dimana Platinum Pass bakal direbut ku anu ningali, pamirsa milih rébuan pikeun hiji jalma khusus anu bakal dilélér hadiah:

Jens

Jens “Knossi” Knossalla

Frank “Knueppel” Stockhaus (ampir sok ku nickname na).

Bawa pikiran anjeun deui ka Stadion Series on PokerStars salila Juli 2020. Populér Jerman Twitch streamer Jens “Knossi” Knossalla ngalirkeun sababaraha poker kalawan Knueppel, moderator sarta sobat heubeul.

Aranjeunna mibanda panongton di sabudeureun 17.000 pemirsa – endah pikeun aliran poker, tapi teu ilahar pikeun saluran Knossi nu rutin metot panongton badag. (Knossi parantos janten presenter televisi anu terkenal di Jerman langkung ti dasawarsa sareng ayeuna nyebat dirina “raja internét” – janten makuta na. Poker mangrupikeun bagian tina aliran.)

Knossi ngira-ngira yén jumlah pemirsa pasti kedah janten catetan pikeun aliran poker dina Twitch, ngan engké diajar yén Lex Veldhuis nyepeng catetan sareng 58,799 pemirsa sakaligus anjeunna kacatet salami 2020 Online Poker Spring Championships (SCOOP).

Ditangtukeun pikeun megatkeun catetan, PokerStars ditawarkeun Knossi a Platinum Pass pikeun masihan jauh lamun anjeunna pencét target na. Éta nalika sakumna komunitas milih Platinum Pass pikeun angkat ka Knueppel.

Sapuluh menit ti harita, maranéhna megatkeun rekor.

“Éta gélo,” Knueppel ngawartoskeun kuring di EPT Barcelona. “Ieu teu tiasa dijelaskeun. Teu nyata. Ieu pangalaman sakali dina hirupna. Abdi lain poker pro, Abdi ngan hobi pamuter. Tapi kuring resep kaulinan ieu.”

Hal bakal meunang malah crazier.

Nambahkeun ka celebrations-pegatna catetan, PokerStars ogé dileler Knossi na Knueppel tiket muter hiji $ 1,050 Stadion Series acara kalawan dijamin $ 1 juta dina hadiah pool.

“Urang duanana nyieun duit,” ceuk Knueppel. “Tapi teras kuring réngsé kadua kalayan $ 117,000.”

Leres, anjeun leres-leres maca nomer éta. Dina acara pangbadagna hirupna, Knueppel lumpat deeper ti kantos sarta ngoleksi skor genep angka.

Ogé, Knossi ngalirkeun acara Knueppel dina saluran Twitch na sareng aranjeunna ngarobih rékaman Twitch deuiwaktos ieu katarik 90.000 pemirsa.

Eta tetep aliran pangbadagna poker to date jeung bakal merlukeun sababaraha stroke.

“Komunitas hartosna pisan pikeun kuring, sareng streaming hartosna pisan pikeun kuring,” saur Knueppel. “Kuring resep jalma ngadangukeun sareng ningali kuring maén. Abdi resep yén streamer anu langkung alit tiasa mendakan dukungan di komunitas Jérman sareng urang sadayana silih bantosan.”

Maju gancang dua taun. Knossi geus dikelompokeun turnamén poker pikeun komunitas na dimana juara bakal meunang pakét ka EPT Barcelona.

“Kuring cicing di Jérman kalér sareng turnamén aya di kidul,” saur Knueppel. “Kuring nyetir ka ditu isuk-isuk, bobo dua jam di hotél, maén turnamén, meunang turnamén, sareng uih deui dina dinten anu sami.”

Knueppel kapaksa ngéléhkeun PokerStars Tim Pro Felix “xflixx” Schneiders. Schneiders teu ngabogaan hak pikeun meunang pak, tapi lamun manéhna meunang, hadiah bakal dibikeun ka anggota komunitas na.

Dina tekenan, dua maén pot dimana Schneiders turun dua pasang jeung Knueppel turun stroke kabuka. Anjeunna dibor lempeng dina péngkolan jeung nalika Schneiders kadorong, anjeunna disebut jeung meunang.

Ayeuna anjeunna di dieu di Barcelona, ​​​​tapi hanjakalna, henteu deui di Acara Utama. “Kuring resep pisan maén tapi kuring gagal nalika Level 6,” saurna. “Kuring boga méja hésé pisan. Aya seueur tilu taruhan, opat taruhan sareng ketukan goréng.”


Baca: Sadaya sinyalna Blog PokerStars ti Barcelona


Aya seueur deui poker pikeun dimaénkeun salami festival ieu, sareng Knueppel naroskeun kajuaraan Misteri Bounty € 3,000. Anjeunna nyandak kasempetan pikeun mésér satelit € 340, ‘Win Your Seat’, dimana pamaén langsung meunang korsi nalika awalna 10.000 tumpukan pencét 100.000.

Knueppel meunang tumpukan na saluhur 97.000 sarta ampir dijieun ngaliwatan, tapi blinds meunang jadi luhur yén nalika anjeunna kadorong sarta melong ka handap dina tujuh kantong anjeunna happily nelepon. Masalahna nyaéta lawanna ngagaduhan salapan kantong. “Urang duaan sono hiji set,” cenahna. “Goreng pisan.”

Tapi ngan kusabab poker teu balik nurutkeun rencana, éta lain hartosna anjeunna teu boga waktu hébat dina ibukota Catalan ieu. “Kuring bener ngarasakeun lalampahan ieu, éta pisan seru,” ceuk kami. “Kuring ngakuan seueur rupa sareng kuring parantos pendak sareng seueur jalma ti Twitch.”

Aranjeunna teu langkung recognizable on Twitch poker ti Lex Veldhuis, saha Knueppel patepung di dieu pikeun kahiji kalina. “Kuring aya di bar hotél sareng pamajikan kuring sareng kuring ningali Lex di bar,” saurna. “Kuring nelepon anjeunna sareng anjeunna terang saha kuring ti walungan, janten kami nyandak gambar babarengan.

“Anjeunna émut yén kuring parantos ngaganggu anjeunna dua kali dina turnamen sareng éta sababna anjeunna posing sapertos kitu!”

Knueppel ayeuna gaduh lima bulan kanggo nyiapkeun PSPC Januari 2023. Manéhna meuli kursus latihan poker, tapi hese pikeun manéhna diajar sabab dina basa Inggris. “Kuring ngarep-ngarep kéngingkeun bantosan spiker Jerman dina persiapan kuring,” saurna.

“Kuring parantos maén game mangtaun-taun sareng kuring gaduh pamahaman anu hadé ngeunaan naon anu kudu dilakukeun. Tapi éta béda pisan nalika anjeun maénkeun acara anu saé pisan, sapertos Acara Utama EPT Barcelona sareng PSPC.

Sahenteuna anjeunna bakal kéngingkeun sakumna komunitas Twitch Jerman pikeun ngadukung anjeunna.


#Legenda #Twitch #Jerman #Frank #Knueppel #Stockhaus #dina #perjalanan #liar #PSPC #sareng #EPT #Barcelona