ditingali

Rékor anyar ditingali salaku Dahl, Boeken sareng Grundtvig narékahan pikeun tabel final, 6,000+ dinten saatos

Rékor anyar ditingali salaku Dahl, Boeken sareng Grundtvig narékahan pikeun tabel final, 6,000+ dinten saatos

Deui dina 2004, Éropa Poker Tour (EPT) masih mangrupakeun ide anu saé anu tiasa atanapi henteu tiasa dianggo. Kami parantos ka Barcelona, ​​​​dimana Alexander Stevic meunang € 80,000 dina acara anu munggaran, teras angkat ka London dina Oktober, pikeun ngamimitian karésidénan di Kasino Grosvenor Victoria.

Ieu hargana £ 3,000 pikeun maén sareng masih mangrupikeun nomer anu saé. Aya 175 éntri, a hadiah kolam renang tina leuwih satengah juta pon, jeung populér meunangna di John Shipley, anu nembe nabrak jeung dibeuleum dina tabel final WSOP Main Acara.

Paling dipikaresep, teu loba jalma di Barcelona minggu ieu, 18 taun engké, inget pisan ngeunaan turnamén. Tapi lalaki ngaranna Baard Dahl Pikeun ngalakukeun. Alesanna basajan: anjeunna réngsé kaopat dina acara éta, nampi £ 33,600, hasil pangbadagna dina karirna dina tahap éta.

Dahl terus maén tapi dipindahkeun deui kana sisi bisnis industri poker sanggeus éta, kaasup salaku pagawe PokerStars panungtungan 12 jeung. Tapi anjeunna ninggalkeun parusahaan dua minggu ka tukang, sarta yén dibébaskeun anjeunna maén live poker sakali deui, sarta Dahl gancang naek kana pesawat ka Barcelona sarta balik deui ka méja EPT.

Baard Dahl: Deui ka tabel final?

Éta mangrupikeun perjalanan anu saé pisan dugi ka ayeuna. Dahl ayeuna sits geulis kalawan sabudeureun 1,5 juta chip, comfortably dina luhureun 50 pamaén sésana.

Dahl parantos nyetél tanda énggal pikeun waktos antara kas EPT Main Event munggaran sareng kadua. Sareng upami anjeunna ngadamel tabel akhir di dieu, anjeunna bakal nyetél catetan anu luar biasa. Méja final bakal dihontal dinten Saptu, 17 taun, 10 bulan sareng 11 dinten ti saprak anjeunna munggaran dina tabel ahir EPT.

Dina basa sejen, éta 6.524 poé.

Tapi naha anjeun hoyong ngadangu ngeunaan kabeneran anu sanés? Tangtosna.

Dahl sanés hiji-hijina pamaén ti méja akhir London EPT Usum 1 anu masih hirup dina Acara Utama EPT Barcelona 2022. Noah Boeken oge. Boeken-salah sahiji enfants monstrous pangheubeulna poker urang-réngsé kagenep dina turnamén di London, perbankan £ 16.800.

Noah Boeken: Tilas juara EPT deui dina jalur

Boeken lajeng nuluykeun kana tabel final EPT sejen, di Kopenhagen di 2005, dimana anjeunna meunang turnamén. Anjeunna spent sababaraha waktos on Tim PokerStars Pro sarta dijieun loba ngalir jero. Tapi éta ngan hiji kabeneran éndah yén anjeunna ogé kalawan ngagorowok reunited kalawan Dahl dina tabel final, taun engké.

Upami Dahl atanapi Boeken henteu ngadamel tabel final di dieu, aya hiji deui kasempetan pikeun ayana blast-ti-nu-kapungkur dina tahapan pangjerona EPT Barcelona.

Dénmark Christian Grundtvig éta kahadiran biasa sejen dina poé mimiti Éropa poker Tour. Anjeunna biasa cocog dina PokerStars teras rutin nyéépkeun lapangan turnamén utama, kalebet di Baden dina Usum 2.

Jaman harita, salaku budak Finlandia anu ganteng anu namina Patrik Antonius meunang gelar utama kahijina, Grundtvig aya dina méja final, finish kaopat pikeun € 47,880. Éta tetep hiji-hijina penampilan tabel ahir Grundtvig, tapi anjeunna masih hirup di dieu di Barcelona.

Mun Grundtvig ngahontal final, eta bakal 6.165 poé saprak panungtungan na, nu sumping dina 4. Oktober 2005. Ieu pasti bakal nangtukeun rekor anyar pikeun waktu antara tabel final ogé.

Christian Grundtvig: maestro Denmark masih dina luhureun kaulinan na

Ku jalan kitu, ayeuna nu boga catetan rada mahiwal nyaéta lalaki Antonius. Anjeunna ngadamel final EPT kahijina di Barcelona dina Séptémber 2005, salami usum kadua tur. Anjeunna réngsé katilu. Flash maju 13 taun sareng anjeunna balik ka final EPT Monte Carlo dina April 2018, réngsé kagenep dina Acara Utama.

Aya interval 4.612 poé antara penampilan kahiji jeung panungtungan. Éta catetan Dahl, Boeken sareng Grundtvig ningali ayeuna.

#Rékor #anyar #ditingali #salaku #Dahl #Boeken #sareng #Grundtvig #narékahan #pikeun #tabel #final #dinten #saatos