Dunya

WCOOP 2022: Vieira meunang katujuh sareng janten Juara Dunya Heads-Up

WCOOP 2022: Vieira meunang katujuh sareng janten Juara Dunya Heads-Up

Salah sahiji greats of WCOOP nyokot bagian dina 2022 Dunya Championship of Online Poker, bari béntang séjén nuluykeun naékna maranéhna. Ieu anu panganyarna tina tabel PokerStars…


Sorotan poé ieu

  • Vieira ngagabung klub 7-Up
  • Ganda pikeun draw.derzh
  • Dando jeung batur keur Inggris
  • Naha Fintan Hand bluffing?

Tukangeun JURNAL

Slam-dunk! No 7 pikeun Naza114

Vieira ngagabung ka klub 7-Up: Anjeunna ngagaduhan sababaraha kantun caket salami WCOOP taun ieu, tapi Joao “Naza114” Vieira tungtungna meuntas jalur tadi peuting jeung ngaku katujuh gelar karir WCOOP. Salaku tambahan, anjeunna ngalakukeun éta dina salah sahiji acara Kejuaraan Dunia sareng Portugis anu berbasis di Inggris tiasa nyebat dirina salaku Juara Dunya NLHE Heads Up. Éta salawasna katingali pikasieuneun pikeun sesa lapangan nalika Vieira mendakan dirina dina opat luhur acara ieu nalika aranjeunna balik maén pikeun juara wengi ayeuna. Vieira munggaran nyanghareupan Ramiro “ramastar88” Petrone dina semi-final, sarta gampang dispatched Uruguayan dina menit. Butuh waktu saeutik deui pikeun “Fen11x” ngéléhkeun “Baby Federer” dina semifinal séjén, tapi Fen11x, ti Ukraina, réngsé kalawan ratu ngalawan hiji Ace-ratu, booking tempatna ngalawan Vieira. Duanana silih tukeur pukulan pikeun ampir sajam dina final, tapi saterusna Vieira boga hiji balapan deui meunang, kalawan AQ♣ ngalawan puluhan saku Fen11x urang. Kalayan ace flop, Vieira meunang $ 103,500 sareng salajengna ngadegkeun dirina di antawisna WCOOP hebat.

Ganda pikeun draw.derzh sakumaha ngimpi hudang terus: Urang mimiti papanggih pamaén Ukraina “draw.derzh“Maén duit. Salaku documented dina artikel ieu 2017, maranéhna indit ti grinders mikro ka juara SCOOP dina waktu kurang ti sataun, ngawangun ti $ 2,53 win turnamén ka $ 106,785 SCOOP win. Taun ieu, draw.derzh geus dicap otoritas maranéhanana dina WCOOP ogé sarta tadi peuting nyandak win kadua ti séri, ngéléhkeun juara WCOOP sejen, Marko “markovitsus” Koplimaa. draw.derzh éta juara dina $ 2.100 mésér-in acara Super Salasa, nyokot $ 96.913 pikeun win ti widang entri 252. Ieu kirang ti saminggu ti pamaén sarua ngéléhkeun 1.065 widang dina $ 215 mésér-in acara NLHE. Daptar sababaraha juara pikeun WCOOP ieu ayeuna ngahontal dalapan.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Dando sareng batur pikeun Inggris:Dina roundup pos-COOP biasa kami, urang condong nyusun daptar pamaén anu ampir leungit dina judulna, kitu ogé anu parantos ngalangkungan dina sababaraha kali. Balik deui ka SCOOP di 2021, Paul “Lipat Machii” Dando teu ngan geus manehna meunang hiji turnamén, ceuk urang ogé réngsé dua dina dua kali, nu lemahna dirina (meureun unfairly) dina daptar bridesmaids perpetual. Warta alus nyaeta Dando, ti Inggris, geus bray wreath métaforis di WCOOP jeung tadi peuting meunang turnamén kadua karirna dina séri, ngéléhkeun $1K PLO PKO pikeun $42,691, hadiah kaasup. Dina 2020, anjeunna meunang turnamén NLHE PKO utama, hargana $122K, tapi ieu nunjukkeun penguasaan na poker opat kartu sareng dua kartu. Anjeunna ngéléhkeun juara WCOOP dua kali Brazil Dante “dantegoyaF” Goya ka kadua, tina 204 entri.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Pamaén WCOOP ayeuna parantos nandingan hadiah kolam renang langkung ti $ 35 juta. Ieu tukang bohong sejen.

Turnamén réngsé: 135
Tulisan: 426.270 (kaasup 103.651 entri ulang)
Koléksi hadiah: $38.201.387
Hadiah tempat kahiji: $ 6,163,305 (kaasup $ 1,508,301) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 14
Turnamén dimimitian dinten ieu: 10

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Anjeun terang rarasaan éta nalika anjeun ngalih sadayana di walungan kalayan henteu seueur sareng anjeun ngarasa diri ambruk terang yén éta bakal disebat. Anjeun henteu nyalira. Ieu Fintan Hand heran naha anjeunna bluffing ogé …

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Duh, Spraggy.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Hasil tina Rebo wengi di WCOOP ngagambarkeun ampir persis kaayaan déwan kapamimpinan nagara urang sacara gembleng: Brazil meunang opat, Inggris meunang tilu jeung Austria meunang dua. Batur meunang hiji atawa nanaon. Éta kumaha Brazil ngalakukeunana. Samentara éta, urang ngabagéakeun Slowakia kana leaderboard pikeun kahiji kalina taun ieu.

Klasemen ayeuna:

34 judul – Brazil
14 – Inggris
11 – Austria
7 – Norwégia, Swédia
5 – Bulgaria, Kanada, Ukraina
3 – Bélarus, Lituania, Méksiko, Romania
2 – Kroasia, Éstonia, Finlandia, Jérman, Hungaria, Irlandia, Kazakhstan, Monténégro, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Indonésia, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Sanajan sagala heroics of Rui Ferreira, Benny Glaser na Joao Vieira, éta kénéh Kelvin Kerber anu linggih di luhureun leaderboard Gemblengna, kalawan kaunggulan 50-titik. Naha anjeunna tiasa tetep dugi ka minggu payun? Ieu bakal metot pikeun manggihan.

SAMPURNA

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.035 titik
2 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 985
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 870
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 755
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 735

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 585 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 500
3 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 480
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 440
5 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 430

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – meunang, Bulgaria – 325 titik
2 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 320
3 – TheDrunkLife, Hungaria – 305
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 295
5 – regina83h, Ukraina – 290

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Airdraken, Inggris – 360 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 355
3 – Pomeron, Jérman – 345
4 – AwadeuS, Thailand – 325
= 5 – ekvilibryst, Ukraina – 285
= 5 – raja153246, Monténégro – 285

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Kemis, 15 Séptémber

Ieu dinten Kemis pisan sibuk di dunya WCOOP kalawan 18 turnamén mimitian ti genep acara. Acara 8-Game bakal nguji set skill lengkep pamaén kaulinan dicampur, sarta ogé pikeun meuli pangbadagna. Turnamén tinggi aya tag harga $ 10K, sarta bakal narik widang leutik tapi elit. Aya ogé Kemis thrill na Turbo 6-Max pikeun pamaén hold’em, dimungkinkeun dina ngawengku hiji $ 5K roller tinggi. Pondokna, loba duit bakal ngaganti leungeun kiwari.

11:05 – WCOOP 48: NLHE
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $75K, $200K, $225K

12:30 – WCOOP 49: PLO Hai / Lo 6-Max
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $30K, $80K, $150K

13:30 – WCOOP 50: NLHE PKO Freeze Kemis Thrill
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $150K, $400K, $650K

14:30 – WCOOP 51: 8-kaulinan 6-Max
Meuli: $109, $1,050, $10,300
jaminan: $50K, $100K, $350K

16:05 – WCOOP 52: NLHE Freezeout Turbo 6-Max
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $150K, $200K, $375K

17:30 – WCOOP 53: NLHE PKO Turbo
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $100K, $250K, $275K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Dinten 8: Tilu pikeun Ferreira endah pisan


#WCOOP #Vieira #meunang #katujuh #sareng #janten #Juara #Dunya #HeadsUp

Skéma Juara Dunya nolak Spraggy, nalika Leknes kéngingkeun kameunangan WCOOP katujuh

Skéma Juara Dunya nolak Spraggy, nalika Leknes kéngingkeun kameunangan WCOOP katujuh

Aya patah hati sareng pikagumbiraeun dina kasimpulan tabel 2022 World Online Poker Championship (WCOOP), anu ngagaduhan sababaraha béntang WCOOP anu kacida luhurna, sareng sababaraha pamaén anu nempatkeun nagarana dina peta pikeun kahiji kalina. Sibuk, hayu urang ngamimitian.


Sorotan poé ieu

  • Pupusna Spraggy ngabantosan Schemion ka Championship Dunya
  • Katujuh anu luar biasa pikeun Leknes
  • Dimov mingpin serangan Bulgaria; Komplimaa juara deui
  • Dua nagara anyar muncul salaku nangtang WCOOP

Tukangeun JURNAL

Schemion jadi juara kahiji dina acara Championship Dunya

Heartbroken Spraggy nyiapkeun Skéma Juara Dunya: Acara Championship Dunya resmi munggaran WCOOP taun ieu dinobatkeun juara anu pas dina Senén wengi: Skéma Ole “wizowizo”, Anu mangrupa salah sahiji bakat unggulan poker modern dina duanana hirup jeung kaulinan online. Schemion tiasa nyebat dirina salaku Juara Dunia NLHE Progressive KO resmi saatos kameunangan dina acara mésér $ 5,200, anu ogé nampi anjeunna $ 240,029, dimana $ 146,875 sumping dina pamayaran bounty.

Seueur anu asalna ti Benjamin “Spraggy” Spragg, anu turnamenna réngsé patah hati di tangan Schemion. Spraggy ngartos sagalana kalawan AK sarta Schemion, nu tumpukan éta teu jadi badag dina wayah éta, disebut kaluar kalawan A10♠. Tapi sapuluh sumping di walungan pikeun ngaleungitkeun Spraggy tur nyetel Schemion pikeun ngajalankeun pikeun judul. Dina waktos éta, Duta Besar PokerStars Spraggy Alejandro “Papo MC” Lococo parantos aya di tempat kasalapan.

Spraggy nyandak leuwih ti $40K pikeun exploits na, tapi bakal kasampak sirik Schemion, anu ngaku judul WCOOP kadua karirna. Tilu ti opat luhur, kaasup Schemion, ngawakilan Austria dina pertandingan ieu.

Gelar katujuh anu luar biasa pikeun Leknes

Leknes pencét tujuh pikeun WCOOP: Di EPT Barcelona bulan panungtungan, PokerStars photographers ieu dispatched pikeun néangan Tobias Leknes, pamaén Norwegia anu biasa meunang sababaraha acara di WCOOP na SCOOP, tapi maén hirup jauh kirang sering. Urang ngan boga hiji, poto heubeul, overused of Leknes, sarta kami terang ieu kasempetan sampurna pikeun nyimpen arsip sabab urang pasti bakal nulis ngeunaan anjeunna deui.

Janten dinten kadua WCOOP 2022, sareng Leknes, handapeun moniker online na “Senkel92” meunang judul séri kahijina, sareng katujuh gembleng. Kasuksésan panganyarna ieu sumping dina turnamén PLO $ 215, dimana anjeunna ngéléhkeun widang 766 éntri pikeun ngaku hadiah $ 26,022.

Anu luar biasa ngeunaan Leknes nyaéta penguasaan na dina sagala disiplin. Masing-masing tina tujuh gelar WCOOP na sumping dina disiplin anu béda, sareng anjeunna ayeuna gaduh kameunangan dina 2-7 Triple Draw (ti 2017), NLHE Win The Button sareng 5-Card Draw (duanana 2018), 2-7 Single Draw, Badugi sareng NLO8 (sadayana ti 2020). Janten ieu gambar anyar Leknes – sareng aya kasempetan anu saé anjeun bakal ningali sababaraha kali deui.

Dimov meunang salah sahiji tina dua skor $200k+ pikeun urang Bulgaria

Dimov ngadominasi roller tinggi: Acara mésér-in pangluhurna dina wengi bubuka WCOOP nyaéta Acara # 4-H: $ 10,300 NLHE High Roller, kalayan dijamin $ 850K. Kalayan pameseran anu ukuranana, éta pasti bakal narik hiu anu paling ageung, sareng juara ahirna pasti cocog sareng katerangan. Ognjan “cocojamb0” Dimov earned win WCOOP kadua karirna, narjamahkeun hiji kaunggulan chip sapeuting kana tempat kahiji finish na $229.423.

Dimov saméméhna meunang gelar WCOOP di 2018, sarta ogé urut juara EPT Main Event. Anjeunna geus meunang ampir sagalana sejenna dina poker online oge, kalawan leuwih $ 6,7 juta di earnings documented. Ieu kacida saperti teu mirip jadi panungtungan-Na.

Kasuksésan Dimov mangrupikeun salah sahiji dua pikeun Bulgaria, sanés ngan ukur wengi éta tapi dina acara anu sami. Bulgaria”meunang“Meunangkeun acara 4 mésér-in Vérsi sedeng $ 215, banked $ 208.486 sanggeus meunang ti widang 1.343. Ieu gelar kadua dina karir getpwned ogé, sanggeus meunang kahiji di 2015.

Koplimaa nambihan judul WCOOP sanés pikeun nyekel na

Koplimaa toplimaa dina Pemanasan: Markku “markovitsus” Koplimaa dimimitian nyieun ngaran keur dirina dina tabel PokerStars dina bagian ahir 2010, Tapi anjeunna bener dijieun narabas na di WCOOP 2020 nalika manéhna meunangkeun dua judul, dina Win The Button lajeng 6-Max hold’em acara.

Urang Éstonia ayeuna ngagaduhan kameunangan WCOOP katilu na saatos nampi rampasan dina $ 2,100 NLHE Minggu Warmup tadi wengi, anu ningali anjeunna nampi $ 43,819 tina hadiah utama sareng hadiah tambahan $ 51,843. Éta mangrupikeun skor total $95,664.

Hadiah final asalna tina Peter “Belabacsi” Traply, saha sato galak turnamén sagala-buleud sejen, jeung ieu tabel final sejen tumpuk. Tapi Koplimaa ngagungkeun ampir genep angka mimiti séri, anu kedah masihan anjeunna seueur amunisi pikeun sesa jadwal ogé.

Wilujeng sumping di WCOOP, Kyrgyzstan sareng Tunisia! Sok janten momen anu ageung nalika nagara anyar muncul dina daptar juara WCOOP, sareng ayeuna urang ngabagéakeun dua di antarana. Duanana Kyrgyzstan jeung Tunisia asup kana klub unggul WCOOP, meunangkeun gelar perdana dina hiji jam atawa leuwih ti unggal lianna.

“LuckPROF” meunang $ 530 Minggu Kickoff muter ti républik Asia, teu lila saméméh “Tunisianking” hirup nepi ka ngaranna tur nempatkeun bangsa Afrika kalér on dewan. LuckPROF, saha éta hiji-hijina pamaén ti Kyrgyzstan dina turnamén, earned $65.413 babarengan jeung judul ngéléhkeun widang 771 entri. Tunisianking meunang kickoff $5,50 WCOOP pikeun $6,542 sanggeus deal tilu arah.

Ngaliwatan 20 apdet WCOOP, pamaén unggul asalna ti 73 nagara. Tapi jumlah éta ayeuna parantos naék kana 75.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung ulin!


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kalawan 16 turnamén réngsé tadi peuting, kaasup acara badag Minggu urang, WCOOP Stat Tracker geus nyokot kabisat badag. Kami parantos kéngingkeun hadiah langkung ti $ 8 juta sareng juara parantos nampi langkung ti $ 1.3 juta.

Turnamén réngsé: 19
éntri: 78.724 (kaasup 17.643 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $8.360.246
Hadiah tempat kahiji: $ 1,389,933 (kaasup $ 257,297) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 15

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Hiji arloji pisan tangguh pikeun kipas Spaggy. Walungan ieu tiasa hargana puluhan rébu dolar.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Fintan Hand ngiringan tweet ieu sareng anu nyarios, “100% hal anu paling sial anu aya dina streamer ayeuna!” Anjeunna nyarios ka Spraggy, saatos klip di luhur, sareng anjeun bakal gancang ningali naha anjeunna tiasa ngadamel klaim (basa dina pipi atanapi henteu)…


DEWAN PIMPIN NAGARA

WCOOP 2022 ngan ukur dua dinten sareng parantos aya juara ti 14 nagara. Brazil boga paling, tangtosna, kalawan tilu geus. Tapi lian ti éta, dewan direksi nagara urang némbongkeun acan deui kumaha rupa-rupa dasar pamuter PokerStars.

Klasemen ayeuna:

3 judul – Brazil
2 – Austria, Bulgaria, Swédia
1 – Kanada, Éstonia, Jérman, Kyrgyzstan, Lituania, Méksiko, Norwégia, Tunisia, Inggris, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Ieu masih pisan mimiti dina lomba, tapi éta metot ningali ngaran akrab pop up.

SAMPURNA

1 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 170 titik
2 ContraSpemSper0 Ukraina 165
2 jokee_apart Norwégia 165
4 Skéma Ole “wizowizo” Austria 155
5 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 145

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 jokee_apart Norwégia 130
2 Simon “C. Darwin2” Mattsson Swédia 115
2 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 115
=4 LuckPROF Kyrgyzstan 110
=4 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 110

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 120
2 KingHellgren Swédia 115
3 dash4fun Ukraina 110
=4 edyvpakistan meksiko 100
= 4 meunang Bulgaria 100
= 4 Jusbat Lituania 100
=4 O Vulgo Brasil 100

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

=1 elpsycongr0 Brazil 105
=1 Online Finlandia 105
=3 Jerman AnomnderRake 100
=3 jason873 Brazil 100
=3 jballa24 Britania Raya 100
=3 Tullio8 Austria 100
=3 Tunisia, Tunisia 100

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa 6 Séptémber

Lima acara kick off wengi ayeuna, kaasup $ 10K Super Salasa High Roller, kalawan jaminan $ 650K. Éta henteu aya watesna, tangtosna, tapi di tungtung spéktrum anu sanés, aya ogé acara 2-7 Draw Tunggal, kalayan ngagaleuh dimimitian dina $ 11. Nyangka lapangan anu langkung alit dina sadaya tilu turnamén, tapi éta mangrupikeun varian anu pikaresepeun. (Sadaya waktos ET)

11:05 – WCOOP 11: NLHE PKO
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $70K, $300K, $350K

12:30 – WCOOP 12: OT 5-Kartu Omaha 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $17.5K, $40K, $85K

13:30 – WCOOP 13: NLHE Super Salasa
Meuli: $109, $1,050, $10,300
jaminan: $400K, $600K, $650K

14:30 – WCOOP 14: NL 2-7 Tunggal Draw 7-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $10K, $20K, $50K

16:05 – WCOOP 15: NLHE PKO 7-Max
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $200K, $400K, $325K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP


#Skéma #Juara #Dunya #nolak #Spraggy #nalika #Leknes #kéngingkeun #kameunangan #WCOOP #katujuh

Mattsson sono ka WCOOP sabab Spraggy sareng Papo MC narékahan pikeun gelar Juara Dunya

Mattsson sono ka WCOOP sabab Spraggy sareng Papo MC narékahan pikeun gelar Juara Dunya

Didagoan réngsé. 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) dijalankeun – sarta geus ngumumkeun. Ieu update poean munggaran urang nampilkeun sagala aksi ti tabel PokerStars.


Sorotan poé ieu

  • Mattsson meunang gelar gadis WCOOP (!?!).
  • Spraggy jeung Papo dina final Championship Dunya
  • Salapan belas acara dimimitian dina wengi bubuka

Tukangeun JURNAL

“C. Darwin2” tungtungna sono di WCOOP

Mattsson tungtungna meunang gelar WCOOP na: Turnamén munggaran anu réngsé dina WCOOP taun ieu nyaéta $ 530 ngagaleuh Minggu Cooldown — alias WCOOP 7-H — sareng éta masihan kami juara anu akrab pisan. Nanging, dina warta anu sigana bakal kaget pisan pikeun pengikut poker online, Simon “C. Darwin2” Mattssonkasuksésan na dina turnamén ieu, dimana anjeunna earned $ 52.820, éta kahiji meunangna WCOOP dina karirna. Ieu ampir teu aya rasa. Mattsson ayeuna pamimpin sadaya-waktos dina kas turnamén online, nurutkeun Pocket Fives, tur mangrupakeun fixture dina tabel final peuntas sagala disiplin. Anjeunna boga lima derajat SCOOP, contona. Tapi numutkeun catetan urang, anjeunna ngan ukur meunang turnamen WCOOP Second Chance, sareng parantos janten runner-up sahenteuna dua kali dina acara WCOOP anu sanés. Sajaba ti 285 ngéléhkeun turnamén documented, jeung $ 24,3 juta dina kas documented, ieu, lajeng, digambarkeun judul WCOOP inaugural pikeun crusher Swedia.

Judul ka Ukraina sareng Brazil: Versi tingkat handap sareng pertengahan Acara 7 duanana narik lapangan anu ageung sareng nampi gelar perdana juarana ogé. Brazil”jason873“Meunangkeun turnamén $5,50, ngéléhkeun widang 8,245, kalawan skor $3,716, bari”dash4fun” ti Ukraina, ngéléhkeun 4.676 pikeun $21.717 hadiah dina $55 meuli-di acara. Duanana total kaasup bounties. Acara 7 mangrupikeun hiji-hijina acara anu dimaénkeun dugi ka akhir wengi, anu hartosna urang ngan ukur gaduh tilu juara dina tahap ieu.

Alejandro “Papo MC” Lococo: Final pikeun ngamimitian WCOOP 2022

Dua Tim PokerStars Pro ningali judul Championship Dunya: WCOOP éta hiji kasuksésan badag tadi peuting, kaasup acara Championship Dunya munggaran: a $ 5,200 meuli-di turnamén bakal nangtukeun Progressive KO poker Jawara Dunya. Na, nalika turnamén ngahontal tabel final na sumping ka halt, dua PokerStars Duta masih dina moro: Alejandro “Papo MC” Lococo, anu maén dina PokerStars salaku “[Papo]AR “, sarta Ben “Spraggy” Spragg. Pasangan éta calik kagenep sareng kadalapan, masing-masing kalayan $ 93K, ditambah hadiah, sayogi pikeun juara. Ieu bakal tabel final hébat wengi ayeuna, kalawan Ole “wizowizo” Schemion ogé aya, sarta “klem90” ti Austria ngarah jalan. Bakal ngalirkeun data dina platform streaming sentral PokerStars ‘, sarta kalawan panon Spraggy urang, on channel Twitch na. Fintan “easywithaces” Hand ogé patut ditingali wengi ayeuna, dina Poé 2 tina $530 WCOOP Kickoff.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kalawan ngan tilu turnamén réngsé, ieu téh émbrionik ngomong sahanteuna. Inget, stat Tracker ngan mintonkeun statistik tina acara réngsé. Tapi kalayan sahenteuna 16 deui turnamén anu dimaénkeun pikeun juara wengi ayeuna, jumlahna bakal béda pisan sareng énjing ayeuna.

Turnamén réngsé: 3
éntri: 13.535
Koléksi hadiah: $599.201
Hadiah tempat kahiji: $78,253 (kalebet hadiah $42,693)
Turnamén anu lumangsung: 16
Turnamén dimimitian dinten ieu: 9

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

WCOOP Spraggy ngamimitian anu saé, sareng ieu waktos anu anjeunna émut: dua hadiah dina Kejuaraan Dunya $5K:

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “peaceandloove” Huber | Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen
Andre “acoimba” Coimbra | Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Sadayana nampi pasokan penting sateuacan ngamimitian pabrik WCOOP:


DEWAN PIMPIN NAGARA

Tilu judul, tilu nagara béda. Brazil nuju dina urutan abjad. Naha aranjeunna bakal tetep aya salami ieu? (Spoiler: enya, meureun.)

Klasemen ayeuna:

1 judul masing-masing: Brazil, Swédia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Pamuter tina balapan Series bakal direbut taun ieu, kalayan sababaraha hadiah anu biasana sensasional. Ieu teuing mimiti pikeun tabel ieu jadi hartina ngan acan, tapi ieu kumaha kaayaan sanggeus sapoé.

SAMPURNA

=1 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 100 poin
=1 – dash4fun, Ukraina – 100
=1 – jason873, Brazil – 100
4 – brückenbau66, Jérman – 85
= 5 – Grisha813, Latvia – 80
= 5 – highorstoned, Bélgia – 80
= 5 – Jevgeni1986, Éstonia – 80

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – C. Darwin2, Swédia – 100
2 – Grisha813, Latvia – 80
3 – Kelvin_FP:AR, Brazil – 70
4 – A.Saout, Britania Raya – 60
5 – Manchester United, Bolivia – 55

Hadiah: Kahiji – $ 15.000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – dash4fun Ukraina 100
2 – Jevgeni1986 Éstonia 80
3 – CATHEB Uruguay 70
4 – LuanCaruso Brazil 60
5 – freezeplay Kanada 55

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – jason873 Brazil 100
2 – 80 elevated Bélgia
3 – Sr.Marc0s Brazil 70
4 – foguetao109 Brazil 60
5 – bruckenbau66 Jérman 55

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150


lampah kiwari

Senén, 5 Séptémber

Purchases na nepi di WCOOP wengi ayeuna jeung High Roller munggaran ditunjuk ti séri: $5K NLHE PKO. Aya $ 1,4 juta dijamin dina tilu tingkat mésér-in ti acara, WCOOP 08. HORSE ogé dina jadwal pikeun kahiji kalina dina séri.

13:30 – WCOOP 08: NLHE PKO
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $400K, $500K, $500K

14:30 – WCOOP 09: KUDA
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $25K, $50K, $75K

16:05 – WCOOP 10: NLHE PKO Freeze
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $80K, $275K, $300K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.



#Mattsson #sono #WCOOP #sabab #Spraggy #sareng #Papo #narékahan #pikeun #gelar #Juara #Dunya