ekslusif

Imah Kaulinan di imah Pyefacepoker: Maén kaulinan komunitas sarta meunang hadiah ekslusif di klub Mason Pye

Imah Kaulinan di imah Pyefacepoker: Maén kaulinan komunitas sarta meunang hadiah ekslusif di klub Mason Pye

Diajar langkung seueur ngeunaan Twitch streamer Mason “pyefacepoker” Pye sareng terang kumaha anjeun tiasa gabung dina klub Home Games sareng maénkeun kaulinan komunitas kalayan hadiah ekslusif.



Anjog gerakan kaulinan campur

Sawaktos Anjeun pertama mimiti maén poker , hese teu murag asih jeung kaulinan. Boh eta mana ogé jeung anjeun diideuan pikeun terus maén, atawa henteu jeung anjeun ngamotivasi pikeun ngaronjatkeun.

Pikeun Mason “pyefacepoker” Pye, Ieu saeutik tuah pemula nu meunang anjeunna hooked. Nalika diajar Élmu Komputer di Universitas Exeter, anjeunna meunang turnamén langsung kahijina – acara murid £ 30 – sareng hasil éta anu ngagulung bal.

Sumuhun. Malah pamimpin Gerakan Campuran Kaulinan ngamimitian perjalanan poker na ku maén hold’em no-wates. Dina klub Home Games Pye, anjeun tiasa maénkeun turnamén hold’em anu henteu terbatas ngalawan anggota komunitas Twitch anu sanés, kalayan hadiah ekslusif pikeun direbut.

Mason Pye mimiti maén NLHE di universitas

Saatos lulus taun 2019, Pye mutuskeun pikeun ngudag gairah pikeun poker, tapi henteu ku nuturkeun jalur tradisional anu paling seueur pamaén. Anjeunna mindahkeun fokus na ti no-wates hold’em, Cadillac poker nurutkeun Doyle Brunson, jeung gantina mimiti ngawasaan kaulinan dicampur poker . Ayeuna anjeunna jarang maén no-wates hold’em luar tina séri online badag.

Pye ngadegkeun Gerakan Game Campuran nalika anjeunna ngamimitian ngalirkeun kaulinan na on Twitch salaku cara ajak pamaén poker ngalaman tur anyar pikeun ngalegaan horizons maranéhanana sarta coba kaluar varian poker anyar.

“Maén campuran téh loba senang,” cenahna. “Kaulinan éta hebat pisan. Anjeun salawasna dina campuran. Anjeun salawasna kudu difokuskeun. “

Lamun aya nanaon nu bakal mere ilham ka masihan kaulinan dicampur hiji usaha , éta ningali sabaraha hiji Pye blast nalika anjeunna maén kalawan énergi na, sarta sumanget masarakat pikeun varian poker Lesser-dipikawanoh.

Anjeunna meunang Kajuaraan Musim Semi anu munggaran dina acara Poker Online di 2019, meunang $ 109 mésér-in acara Stud pikeun $ 6,729 sareng gelar utama maiden na. Anjeunna caket pikeun meunang langkung seueur gelar dina 2020 saatos ngahontal dua tabel akhir campuran SCOOP utama.

Teras, di EPT Barcelona 2022, Pye ngarebut piala poker langsung kahijina, meunang acara HORSE mésér € 550 pikeun € 17,290.

Pye ngarebut gelar poker langsung kahijina dina bulan Agustus 2022

“Sakabeh acara éta hébat senang,” ceuk urang sanggeus meunang. “Aya seueur obrolan méja, seueur jalma anu asalna tina latar tukang hold’em tanpa terang kumaha maén, éta saé, tapi ogé saé ngajar aranjeunna sareng nunjukkeun tali. Kuring pikir sadayana resep éta. ”

Upami anjeun hoyong diajar sareng maénkeun kaulinan campuran sapertos Pye, anjeun ngan saukur tiasa nyetél aliran Twitch na, dimana anjeunna ngalirkeun ampir unggal dinten minggu soré.

Tapi lamun geus pernah maén formulir salah sahiji poker iwal no-wates, atawa anjeun ngan cinta maén Cadillacs, Anjeun tiasa.

Di Pye’s Home Gaming Club, anjeun tiasa kalibet sareng anggota komunitasna sareng maénkeun PokerStars Home Games anu éksklusif pikeun pengikutna.

Kieu kumaha.


Maca langkung seueur ngeunaan MASON PYE:

ACARA LIVE badag meunang | WIN SCOOP JUDUL | VLOG TI UKIPT NOTTINGHAM
PYE pikeun ngalegaan kapercayaan Anjeun on poker


CARA ngagabung PYEFACEPOKER imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun bisa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Pyefacepoker, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Pyefacepoker Home Game:

Nomer Klub: 2156901
Kode Undangan: gerakan

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Pyefacepoker bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan imah PYEFACEPOKER?

Sapanjang 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet Pyefacepoker.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentara éta, ngadaptarkeun klub Pyefacepoker Imah Game kiwari!


CLUB HOME séjén kaulinan
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB
Gabung FINTAN imah kaulinan CLUB

#Imah #Kaulinan #imah #Pyefacepoker #Maén #kaulinan #komunitas #sarta #meunang #hadiah #ekslusif #klub #Mason #Pye

Di Imah sareng Wistern: Miluan klub Home Games of Twitch streamers pikeun meunang hadiah sareng tiket ekslusif

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Dina artikel ieu kami ngenalkeun anjeun ka pamaén Tim Pro sareng Twitch streamer WisternJL, ngalatih anjeun kumaha cara gabung dina klub Wistern Home Games, sareng ngungkabkeun hadiah anu ditawarkeun nalika anjeun ngalakukeun.


LASSE JAGD “WISTERN” LAURITSEN

Wistern mangrupikeun bedil ngora Tim Pro, pro Denmark sareng Twitch streamer anu naék kana jajaran, terus-terusan ningkat, salamina ningkatkeun panongtonna.

Kusabab ngagabung ka tim taun ka tukang, hasil Wistern kalebet ngajalankeun dina Acara Utama WCOOP $ 11,828 sareng $ 5k Winter Series finish. Taun ieu, anjeunna meunang sababaraha piala $ 109, kalebet Bounty Builder $ 109 pikeun $ 3,600.

Salian ti suksés poker pro, Wistern ogé bodo tiis tur hina.

Anjeun tiasa ngaharepkeun vibe anu sami dina aliran Twitch na. Cahaya sareng senang, kalayan campuran obrolan poker bernuansa sareng obrolan kasual. Komunitas nahan hiji atmosfir intim, kalawan rupa akrab leuwih sarta leuwih deui, sarta anggota anyar anu tampi kalayan leungeun muka.

Wistern ngajaga jadwalna konsisten, biasana ngalirkeun lima atanapi genep dinten saminggu. Anjeun tiasa pariksa saluran Twitch na di WisternJL.


WISTERN imah kaulinan CLUB

Ayeuna anjeun terang lalaki sorangan, hayu urang ngenalkeun anjeun ka klub Home Games Wistern. Ieu mangrupakeun tempat dimana anggota masarakat tiasa nyandak interaksi maranéhanana ka tingkat salajengna, diuk babarengan pikeun maénkeun online poker bari ningali Wistern on stream.

kaulinan home Wistern urang téh loba senang jeung, lamun perlu malah leuwih insentif pikeun gabung, mindeng kaasup hadiah kalawan giveaways ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna.

Gampang gabung ka klub Home Games Wistern. Kieu carana:

CARA ngagabung WISTERN’S HOME GAMES CLUB

Kahiji, néangan tab Imah Kaulinan di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Wistern, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Home Game Wistern:

Klub ID: 2181973
Kode Undangan: bener gélo

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Wistern bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan ngeunaan acara nu bakal datang, klik dina ‘Club Lobi’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan kaulinan POKERSTARS imah
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan imah hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang di WISTERN’S HOME GAMES?

Sapanjang Agustus 2022, sadaya Duta PokerStars, kalebet Wistern, bakal ngajalankeun Home Games sareng tikét Mega Path pikeun direbut.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun maén $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Wistern’s Home Game ayeuna!


CLUB kaulinan imah LAIN
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB


#Imah #sareng #Wistern #Miluan #klub #Home #Games #Twitch #streamers #pikeun #meunang #hadiah #sareng #tiket #ekslusif

Di Imah sareng Wistern: Miluan klub Home Games of Twitch streamers pikeun meunang hadiah sareng tiket ekslusif

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Artikel ieu ngenalkeun anjeun ka anggota Tim Pro sareng Twitch streamer WisternJL, maréntahkeun anjeun kumaha cara gabung klub Home Games na, sareng ngungkabkeun hadiah anu ditawarkeun.


LASSE JAGD “WISTERN” LAURITSEN

Wistern mangrupikeun bedil ngora Tim Pro, pro Denmark sareng Twitch streamer anu naék kana jajaran, terus-terusan ningkat, terus-terusan ningkatkeun pamirsa.

Kusabab ngagabung ka tim taun ka tukang, hasil Wistern kalebet ngajalankeun dina Acara Utama WCOOP $ 11,828 sareng $ 5k Winter Series finish. Taun ieu, anjeunna meunang sababaraha piala $ 109, kalebet Bounty Builder $ 109 pikeun $ 3,600.

Salian ti suksés poker pro, Wistern ogé bodo tiis tur hina.

Anjeun tiasa ngaharepkeun vibe anu sami dina aliran Twitch na. Cahaya sareng senang, kalayan campuran obrolan poker bernuansa sareng obrolan kasual. Komunitas nahan hiji atmosfir intim, kalawan rupa akrab leuwih sarta leuwih deui, sarta anggota anyar anu tampi kalayan leungeun muka.

Wistern ngajaga jadwalna konsisten, biasana ngalirkeun lima atanapi genep dinten saminggu. Anjeun tiasa pariksa saluran Twitch na di WisternJL.


WISTERN imah kaulinan CLUB

Ayeuna anjeun terang lalaki sorangan, hayu urang ngenalkeun anjeun ka klub Home Games Wistern. Ieu mangrupakeun tempat dimana anggota masarakat tiasa nyandak interaksi maranéhanana ka tingkat salajengna, diuk babarengan pikeun maénkeun online poker bari ningali Wistern on stream.

kaulinan home Wistern urang téh loba senang jeung, lamun perlu malah leuwih insentif pikeun gabung, mindeng kaasup hadiah kalawan giveaways ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna.

Gampang gabung ka klub Home Games Wistern. Kieu carana:

CARA ngagabung WISTERN’S HOME GAMES CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Wistern, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Home Game Wistern:

Klub ID: 2181973
Kode Undangan: bener gélo

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Wistern bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan ngeunaan acara nu bakal datang, klik dina ‘Club Lobi’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan kaulinan POKERSTARS imah
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan imah hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang di WISTERN’S HOME GAMES?

Sapanjang Agustus 2022, sadaya Duta PokerStars, kalebet Wistern, bakal ngajalankeun Home Games sareng tikét Mega Path pikeun direbut.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun maénkeun $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Wistern’s Home Game ayeuna!


CLUB kaulinan imah LAIN
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB


#Imah #sareng #Wistern #Miluan #klub #Home #Games #Twitch #streamers #pikeun #meunang #hadiah #sareng #tiket #ekslusif

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Upami anjeun kantos mendakan band anu naék nalika aranjeunna nuju ngumbara ka tempat-tempat alit, anjeun bakal terang kumaha kasenangan nalika ningali aranjeunna sacara pribadi. Panongton intim sareng inklusif. Aya parasaan anu sami yén anjeun mendakan hal anu khusus anu teu acan terang dunya anu langkung lega.

Sami lumaku pikeun streamers Twitch leutik. Tujuan unggal streamer nyaéta pikeun ngawangun komunitas, sareng nalika pamirsa kirang, komunitas leres-leres tiasa kenal. Unggal-unggal disiarkeun langsung, siga nongkrong jeung babaturan.

Ieu salawasna kajadian salila Georgina “GJReggie” aliran James. Anjeunna nyiptakeun atmosfir senang jeung ramah nu ngajaga jalma datang deui deui jeung deui.

“Dibandingkeun sareng streamer sanés, kuring kawilang leutik, tapi kuring gaduh komunitas anu alit tapi caket,” saur anjeunna ka kami. Panongtonna parantos ningkat sacara alami dina sababaraha taun ka pengker ti saprak janten Duta PokerStars, tapi anjeunna tiasa ngajaga rarasaan anu caket.

Naha urang nyarioskeun ieu?

sumur, anjeun bisa jadi teu nyaho yén anggota komunitas GJReggie bisa maénkeun kaulinan poker biasa ngalawan silih di klub Imah Kaulinan na. Kaulinan ieu éksklusif pikeun anggota klub.

Éta hartina unggal waktos Anjeun lalajo GJReggie on Twitch, anjeun bisa maénkeun kaulinan poker sorangan on PokerStars barengan anjeunna, ngalawan ngaran akrab nu katingali dina obrolan.

Tambih Deui, mindeng aya hadiah ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna up for cengkraman!

Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngiringan klub GJReggie Home Games. Kieu kumaha.

CARA ngagabung GJREGGIE imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas GJReggie, klik “Gabung poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub GJReggie Home Game:

Nomer Klub: 2167690
Kode Undangan: Dear

Sakali anjeun klik ‘Join a Club’, GJReggie bakal tiasa ningali pamundut anjeun sarta bisa asup anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan imah GJREGGIE?

Ieu dimana hal meunang metot.

Sapanjang Agustus 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet GJReggie.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub GJReggie Home Game ayeuna!

#bumi #sareng #GJReggie #Miluan #klub #streamer #Home #Games #sareng #kéngingkeun #hadiah #ekslusif