gambling slot

Di bumi sareng Spraggy: Naha anjeun kedah ngiringan klub Kaulinan Spraggy House

Di bumi sareng Spraggy: Naha anjeun kedah ngiringan klub Kaulinan Spraggy House

Di tukangeun unggal streamer Twitch anu hébat nyaéta komunitas anu luar biasa.

Benjamin “Spraggy” Spragg terang ieu sadayana ogé.

Sanaos anjeunna dina kaayaan anu paling ulet, nyandak serangan anu parah saatosna parah, atanapi usaha sia-sia pikeun menerkeun maén profesional obrolan kritis, Spraggy terang yén anjeunna ngawangun koloni fans, pengikut, sareng palanggan anu satia, sareng moal pernah. ieu. jangkung anjeunna ngahontal tanpa aranjeunna.

Ratusan aranjeunna ngaktipkeun saluran Spraggy sateuacan anjeunna langsung langsung. Rébuan jalma ngesang lampah unggal aliran.

Anjeun bisa jadi salah sahijina.

Tapi naha anjeun terang yén anjeun ogé tiasa maénkeun kaulinan poker online pribadi sareng anggota komunitas Spraggy anu sanés nalika ningali aranjeunna? turnamén PokerStars nu mindeng boast hadiah ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna?

Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngiringan klub Spraggy Home Games. Kieu kumaha.

CARA ngagabung SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Spraggy, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun gabung ka klub Home Game Spraggy:

Nomer Klub: 2184709
Kode Undangan: 1 mandi

Sakali anjeun ngaklik ‘Join a Club’, Spraggy bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun ka klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.

A katingal jero Spaggy Imah Kaulinan klub


Leuwih lengkep ngeunaan kaulinan POKERSTARS imah
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan SPRAGGY HOUSE?

Kami bungah anjeun naros.

Sapanjang sababaraha taun katukang, Spraggy parantos masihan hadiah anu teu kaétang ka anggota komunitasna anu ngiringan dina Home Games na, ti tiket turnamén pikeun MicroMillions dugi ka éntri kanggo ulang taun Million Weeks.

Heck, anjeunna malah masihan $ 30.000 Platinum Pass ngaliwatan Kaulinan Imah na!

Upami éta henteu cekap insentif pikeun gabung, kami henteu terang naon éta.

Tapi oke, urang bakal kaasup leuwih.

Sapanjang Agustus, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang Platinum Pass ka 2023 PokerStars Players Championship!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis éta, ngadaptarkeun klub Game Home Spraggy ayeuna!

#bumi #sareng #Spraggy #Naha #anjeun #kedah #ngiringan #klub #Kaulinan #Spraggy #House

Kedutan Poker Tribun: Balik layar kalawan Pyefacepoker pa UKIPT Nottingham

Kedutan Poker Tribun: Balik layar kalawan Pyefacepoker pa UKIPT Nottingham

Ieu UK jeung Irlandia Poker Tour (UKIPT) dilongok Nottingham minggu panungtungan pikeun lima poé poker extravaganza. Aya Kajadian Utama, High Rollers, Super High Rollers, acara samping, sarta PokerStars kagiatan galore.

Upami anjeun henteu tiasa sumping ayeuna tapi ngarepkeun nganjang ka tempat UKIPT ka hareup, anjeun aya untungna. UKIPT angkat ka London dina Oktober 2022, ngajalankeun ti 18 dugi ka 22.

Tapi kumaha pangalaman UKIPT?

minggu ieu, urang meunang hirup vicariously ngaliwatan PokerStars Tim Pro Mason “pyefacepoker” Pye salaku streamer kedutan documenting sakabéh lalampahan na éksklusif pikeun Twitch poker Tribun.

Ieu anjeunna.



Maranéhanana ngomong yén poker jeung kahirupan mindeng balik leungeun dina leungeun. Éta leres pikeun Pye nalika anjeunna kapaksa ngagunakeun kaahlian bluffing na di stasion karéta saatos reureuh hartosna tikétna henteu sah deui.

Kabeneran, bluff éta ngaliwat.



Saatos pendak sareng sasama PokerStars Team Pro, Georgina “GJReggie” James (anu ayeuna ngalakukeun tantangan kabugaran), Pye masihan kami tur kamar hotél Nottingham na.



Lajeng éta waktu keur dinner jeung kaulinan kolam renang.



Isukna, Pye ngaluncat kana £230 UKIPT Mini di Nottingham’s Magrib ka Subuhanu nawiskeun jaminan £ 100K.

Tapi sanggeus ngajalankeun ratu kana hiji as, bullet munggaran nya robah jadi lebu.

Di dieu, Pye ngudag meja inpormasi PokerStars – dijalankeun ku Willie sareng Raksha legendaris – pikeun nunjukkeun ka urang naon anu aya pikeun pamaén UKIPT.

Kabéh pamaén UKIPT kéngingkeun patches UKIPT ekslusif, pin sareng pelindung kartu.
Kabéh UKIPT Main Acara pamaén meunang kaos oblong ekslusif pikeun ngagungkeun acara.
Sadaya kualifikasi online pikeun Acara Utama meunang sagala di luhur, ditambah hiji hoodie UKIPT, lanyard sarta kantong serut.

Aya ogé caps baseball ditawarkeun ngaliwatan rupa hadiah dina acara.



Hanjakalna, pélor kadua Pye dina Mini ogé henteu saé.

Tapi teu aya anu teu tiasa dilereskeun ku gurun simpati.



Ieu £ 1,100 Acara Utama UKIPT (£ 500K Gtd) salajengna jeung saha Pye kudu manggihan dina meja na?

Ngan patok luhur crushers Andy “Bowie Pangaruh” Wilson.

Upami Wilson katingalina aya dina awan salapan, éta kusabab anjeunna réngsé dina tempat munggaran dina Kuis Pub UKIPT Nottingham, anu diayakeun ku Pye sareng GJReggie.

Tim unggul Wilson – ogé nampilkeun Angus Foster sareng Oli Hutchins – teras kedah bersaing pikeun bonus sit & go berkat kasuksésanana. Wilson nyandak anjeunna ka handap ogé, earning tur régional korsi Acara Utama.

1 Andy Wilson – korsi Acara Utama Tour Daerah
2 Angus Foster – € 400 / £ 340 Jalan ka korsi PSPC
3 Oli Hutchins – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
4 Peter Santamaria-Woods – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC
5 Dode Elliot – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
6 Nikolay Ponomarev – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC

Angus “BigGustago” Foster – juara kuis pub

Tapi Wilson sanés ngan ukur wajah anu biasa Pye tarung.



Duanana Pye sareng Spraggy parantos ngalangkungan sadinten, sanaos tumpukan pondok.

Aranjeunna duanana ogé ngahasilkeun artos, sareng Pye parantos ka-85 pikeun £ 1,690 sareng Spraggy turun ka-70 pikeun £ 1,940.



Kalawan poker resmi leuwih pikeun numpak, éta waktu pikeun bersantai terasrasakeun Joe Stapleton urang hiji-of-a-jenis gaya comedic. komentator PokerStars sarta stand-up comedians éta di kota pikeun acara haneut-up saméméh pos na ngajalankeun di Edinburgh Fringe Festival.

Stapes ditinggalkeun aranjeunna dina seams

Sareng sareng éta, waktosna angkat ka bumi.

Dompétna rada torek. Sirah beuki lieur.

Wilujeng Pé. Dugi ka waktos salajengna.

#Kedutan #Poker #Tribun #Balik #layar #kalawan #Pyefacepoker #UKIPT #Nottingham