gelembung

Stratégi poean: Lex Veldhuis méré naséhat ngeunaan kumaha carana maén gelembung

Stratégi poean: Lex Veldhuis méré naséhat ngeunaan kumaha carana maén gelembung

Wilujeng sumping di Stratégi poeanruntuyan nu mere Anjeun nasihat strategi hébat ti rupa akrab pikeun tiap tahapan turnamén poker.


Euweuh jeung maksud kuring teu ayangajadikeun pamaén poker leuwih bungah ti gelembung pas burst.

Ieu hiji-hijina waktos Anjeun bakal ningali riungan pamaén ngariung sabudeureun méja poker, encroaching on spasi pribadi dulur urang linggih di dinya, sweating giliran maranéhna dina pot diantara jalma maranéhna geus pernah patepung.

Nyieun duit teh alesan urang sadayana maén turnamén poker, tapi turnamén bubbling? Éta sababna seueur pamaén lirén maén sadayana.

Janten, panyesuaian naon anu anjeun kedah laksanakeun nalika aya dina gelembung? Kumaha anjeun tiasa nempatkeun tekanan dina lawan anjeun? Sareng naon anu anjeun kedah perhatosan dina méja anjeun?

Salah sahiji pamaén anu terang sadayana di luhur nyaéta Lex Veldhuis. Superstar Twitch parantos maénkeun langkung seueur gelembung tibatan anu anjeun kantos tuang tuangeun panas sareng kami henteu tiasa mikir saha waé anu langkung cocog pikeun masihan anjeun strategi sapopoé.

Ieu ampir gelembung waktos didieu di EPT Barcelona Main Event.

Singkirkeun éta, Lex.


KUMAHA KAS HARTA KA MANEH?

Jujur kuring pikir éta sadayana turun kana kaayaan kauangan anjeun. Lamun min-kas € 8.000 jeung anjeun biasana maén $ 5 turnamén online, lajeng ieu kasempetan gede pikeun anjeun.

Nanya ka diri anjeun, sabaraha sering kuring bakal nyanghareupan kaayaan ieu? Naha artos ngarobih kahirupan abdi? Éta karir ngarobah dina rasa naon? Lamun kitu, ngan ngalipet. Terus ngalipet. Kuring sagemblengna ngartos aces saku jeung raja saku teuing, éta nurun.

Tapi upami anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan artos, panginten anu paling penting nyaéta ningali naon tujuan saleresna sadaya anu anjeun gaduh.

Anggap anjeun gaduh 16 blinds ageung sareng anjeun aya dina blinds ageung sareng ratu ace, teras blinds alit nampi anjeun sadayana. Anjeun meureun hoyong melu sabab anjeun deukeut ka gelembung. Sawahna lega pisan, nya? Dina Acara Utama EPT Barcelona ieu, bakal aya 327 pamaén anu meunang duit. Éta hartina aya ngeunaan 40 tabel. Éta bakal gancang pisan sareng jalma-jalma anu nembus sareng aya kasempetan anu saé bakal aya ratu vs jack, hal anu sapertos kitu. Janten anjeun panginten hoyong ngalungkeun ratu ace.

Tapi dina waktos anu sareng, lamun bisa meunang pot 100-badag-buta lamun batur narajang anjeun, ayeuna ujug-ujug anjeun boga loba leuwih badag kasempetan meunang turnamén. Kadang-kadang gélo sareng anjeun kedah bet tumpukan anu langkung ageung sabab odds saatosna bakal langkung ageung.

Gelembung pabalatak

Robah kaulinan Anjeun

Ulah panik. Jigana hal awon anjeun bisa ngalakukeun anu meunang kana kaayaan lajeng maénkeun éta satengahna. Anjeun bisa jadi kawas: “Oh, kuring kudu maén ace-jack” tapi lamun papan pencét jack-high, ujug-ujug anjeun bakal ngalakukeun eta bener slow. Ngan jadi jelas kalawan diri jenis leungeun Anjeun hoyong buka.

Ogé, maén leungeun nu boga blocker. Kuring leuwih resep maén king-jack offsuit ti sapuluh-salapan cocog deukeut gelembung, contona, sabab anjeun blocking loba leungeun alus. Padahal kalayan sapuluh-salapan anu cocog, anjeun moal ngahalangan panangan anu tiasa ngahukum anjeun dina gelembung.

Ayeuna hayu urang nyebutkeun anjeun boga tumpukan badag dina gelembung.

Lamun anjeun nepi ka dinya, ngan néangan blocker a. Maén saloba patandingan raja-X sareng patandingan ace-X. Anjeun kudu meungpeuk aces jeung raja dina gelembung, sarta ieu strategi sarua nalika anjeun dina tabel final. Anjeun nyampur panyambungna anu pas sabab henteu ngalakukeun nanaon pikeun anjeun. Anjeun teu pilari leungeun, Anjeun keur pilari leungeun alus nu pamaén séjén teu bisa boga. Éta janten langkung penting.

Lex Veldhuis

Maca Anjeun Ngalawan

[Googling the players on your table] bisa jadi pinter, tapi hésé pisan nyieun kaputusan dumasar kana kanyahoan. Anjeun bisa jadi aya bewara nu batur dina méja anjeun teu boga duit tunai [on Hendon Mob], Tapi éta lain hartosna ieu mnt tunai hartina loba pikeun aranjeunna. Ieu sigana turnamén kahiji maranéhanana sarta aranjeunna ngan meuli eta pikeun € 5K sarta aranjeunna moal ngalipet offsuit ace-salapan sabab éta hiji ace. Éta salawasna bahaya pikeun nyieun kaputusan dumasar kana kanyahoan.

Aya seueur deui anu anjeun tiasa kéngingkeun tina cara aranjeunna ngalaksanakeun, sareng sabaraha kali aranjeunna ningali jam. Éta bakal hartosna langkung pikeun kuring. Lamun pamaén boga $2 juta dina panghasilan hirup tapi maranéhna tetep mariksa sabaraha pamaén ditinggalkeun, aranjeunna tiasa wizard math tapi ogé bisa jadi jalma anu saraf sarta geus digawé sapanjang hirupna. Tingali kana sikepna dina méja sareng tingali kumaha santai aranjeunna.

TANGKI ATAWA TEU TANGKI?

Abdi lain kipas badag tina tanking di live poker . Sabenerna mah hate. Loba hal anu diwenangkeun dina poker nu teu gede pikeun kaulinan jeung pangalaman. Kuring teu boga masalah sareng tanking online sabab jalma anu balik komputer, maranéhna bisa lalajo Netflix atawa hal, teu kudu jadi pangalaman pikaresepeun. Tapi lamun dulur mimiti tanking pikeun hiji atawa dua menit langsung, eta janten pangalaman pisan goréng pikeun pamaén.

Meureun di mangsa nu bakal datang, urang bakal balik ka sistem dimana urang geus bébéja urang 40 urang jauh ti duit tapi teu nalika gelembung bursts, jadi ujug-ujug anjeun ngawartoskeun anjeun boga duit.

DUA GELEMBUNG NU MASIH NGAREBUT LEX

Abdi émut dua gelembung jelas.

Hiji éta kesang badag dina $ 40K acara di WSOP di 2009. Ieu gelembung $ 75K. Kuring kungsi Sami Kelopuro on kénca kuring sarta éta ngimpina nyata. Nyaan kuring ngarasa tegangan dina momen éta, nepi ka titik di mana kuring teu hayang diurus leungeun diputer. Dina gelembung, anjeun hoyong luhureun rentang anjeun atanapi leungeun crap. Anjeun teu hoyong kéngingkeun ratu anu cocog sareng sapuluh sareng saterasna sabab anjeun ngarasa anjeun kedah maénkeun éta.

Kuring ogé apal turnamén di Vegas, a $ 15K mésér-in, jeung tilu urang tina duit kalawan 140 jalma cashing kaluar. Kuring indit kabeh dina kalawan Ace-sapuluh kaluar dina ulang maok titik, nu kuring masih kuciwa. Éta nunjukkeun kurangna pangaweruh ngeunaan kaulinan gelembung, anjeun terang? Lipetkeun waé! Ieu leungeun simbolis pikeun immaturity kuring jeung salawasna hurts.

Upami anjeun mendakan diri anjeun dina tabel fitur salami Gelembung…

Abdi biasa nganggo streaming. Jigana nu ngajaga anjeun jujur, dina cara. Éta bintik-bintik leres-leres ngajantenkeun kuring langkung saé. Kaula bade dina gelembung ayeuna di tempat dimana abdi tiasa buka duanana cara, tur éta gelembung bener badag, sarta kuring bakal sadar wow, Kuring teu bener nyaho naon hal katuhu do dieu.

Gaduh kerentanan streaming sareng kartu maén parantos ngajantenkeun kuring diajar langkung seueur. Nalika anjeun terang jawabanana, anjeun gaduh seueur katenangan. Anjeun terang yén leungeun ieu kuring muka, leungeun ieu kuring nelepon, jsb. Situasi anu anjeun tingali deui sareng kuciwa nyaéta kaayaan dimana anjeun henteu terang naon anu kudu dilakukeun. Kaseueuran éta kedah disalurkeun kana émosi, sareng sakapeung éta amarah atanapi kuciwa.

CONGRATULATIONS pikeun nyieun duit!
AYEUNA ULAH SIA-SIA TURNmén Anjeun…

Hal pangalusna katingal dina duit luncat salajengna.

Ucapkeun 30 eliminations sanggeus gelembung burst, aya luncat tunai 5K €. Éta 30 pamaén bakal kaluar dina 20 menit, jadi Anjeun ngan perlu bersantai.

Abdi émut dina PSPC, éta ageung sareng sadayana kesang pisan. Aya kitu loba jalma kalawan 1-5 blinds badag. Lajeng gelembung burst jeung Abdi émut Spraggy cashing di $20K leuwih sabab anjeunna teu maén leungeun pikeun, siga, lima leungeun.

Ku kituna, lamun luncat duit salajengna masih jauh, ngan ngalakukeun eta kalawan leungeun anjeun kudu make. Tapi atoh, reassess, tenang, sarta ulah ngalakukeun nanaon baruntus.

#Stratégi #poean #Lex #Veldhuis #méré #naséhat #ngeunaan #kumaha #carana #maén #gelembung