GJReggie

Stratégi poean: Georgina ‘GJReggie’ James kalawan tips berharga pikeun EPT timers munggaran

Stratégi poean: Georgina 'GJReggie' James kalawan tips berharga pikeun EPT timers munggaran

Dina installment kadua urang Stratégi poean kolom, Georgina “GJReggie” James ti Pro Tim nawarkeun sababaraha tips pikeun jalma attending hiji acara poker live pikeun kahiji kalina.

Ratusan rébu jalma maénkeun poker tanpa pernah ninggalkeun imahna. Éta leres saprak mecenghulna poker online, sababaraha 25 sababaraha taun ka pengker.

Tapi maén online poker kadang ogé bisa ngakibatkeun anjeun lempeng ka festival poker utama, kawas Éropa Poker Tour (EPT), contona,. Aya ratusan pamaén dina unggal acara anu geus meunang pakét satelit, nawarkeun éta kasempetan pikeun maén live pikeun kahiji kalina.

Lengkah kaluar ti tukangeun layar komputer bisa jadi pikasieuneun, utamana lamun lalampahan munggaran anjeun ka hal kawas EPT-pegatna catetan-rekor Barcelona. Tapi di dieu aya sababaraha tips bener mangpaat pikeun pendatang, hatur nuhun Georgina “GJReggie” James ti Tim PokerStars Pro.

Diajar sababaraha dasar kaulinan langsung pikeun ningkatkeun kapercayaan anjeun
Upami kuring ngan ukur meunang pakét, kuring bakal bungah pisan maén sareng upami kuring henteu biasa maén langsung, éta tiasa janten ide anu saé pikeun nyobian sareng latihan, ngan ukur dina pertandingan lokal. Ngan pikeun meunangkeun ide kumaha kaulinan bakal lumangsung, boga dealer sabenerna di hareup anjeun, latihan nempo kartu Anjeun, nurun hal. Kuring salawasna mikir hal hardest keur kuring, malah kiwari yén kuring teu maén teuing hirup, cacah chip. Ku kituna éta patut meunang dipaké pikeun hal ieu. Sanaos éta ngan ukur hiji atanapi dua pangalaman sateuacanna, biasakeun ningali tumpukan anjeun, terang sabaraha chip anjeun gaduh, ningali pot sareng kéngingkeun ideu kasar sabaraha. Kuring salawasna panginten ieu mangrupakeun ide nu sae.

Bungkus kantong anjeun pikeun nyiapkeun sagala kajadian
Anjeun bakal hoyong mawa rupa-rupa baju pikeun hawa béda sabab pisan, hésé pisan pikeun ngaduga kumaha kamar poker bakal kasampak kawas, lamun panas teuing atawa tiis teuing. Mastikeun yén anjeun gaduh hal pikeun sadayana mangrupikeun ide anu saé, henteu paduli cuaca di luar kota dimana anjeun aya. Kuring salawasna pastikeun kuring mawa botol cai sabab biasana boga stasiun mana anjeun bisa ngeusian sarta rék maénkeun caian bari maén sabab anjeun tiasa gaduh dinten pisan, lila pisan. Utamana lamun ngalakukeun ogé. Hiji hal anu kuring nyobian ngarencanakeun, sanaos éta henteu saé, nyaéta tuangeun. Anjeun tiasa istirahat tuangeun tuangeun anjeun, tapi istirahat 15 menit éta sanés waktos anu paling waktos, sareng nalika seueur pisan jalma anu badé angkat tuangeun, sareng anjeun ogé kedah angkat ka kamar mandi, anjeun tiasa sesah. . pikeun meunangkeun dahareun lamun anjeun lapar. Janten cobian janten sakedik disiapkeun di sisi éta.

‘Ucapkeun salam sareng wilujeng sumping ka sadayana; jadi bageur jeung ramah.’

Pariksa jadwal turnamén pikeun manggihan naon sejenna bisa maénkeun
Festival ieu ageung sareng upami anjeun parantos kéngingkeun pakét anjeun kedah ngamangpaatkeun waktos anu anjeun gaduh dina hiji acara. Biasana aya sababaraha satelit anu ngajalankeun ka seueur acara anu sanés ogé. Bisa jadi pisan affordable pikeun nyobaan pinuh ka sababaraha acara séjén. Ieu méré Anjeun hal sejenna do a, sarta saeutik leuwih prakték maén live poker , mun anjeun teu maén live mindeng. Ieu biasana rada senang. Utamana mun anjeun geus meunang pakét a, Anjeun hoyong pisan ngamangpaatkeun waktos Anjeun di dieu. Naha éta maén poker, atanapi ningali kota, rencanana jadwal anjeun supados anjeun tiasa ngamangpaatkeunana.

Ngamangpaatkeun silaturahmi tur tingal kagiatan ditawarkeun
Abdi nyarankeun pisan nyarios ka sadaya staf anu PokerStars dina acara sareng kéngingkeun tip na. Liaison pamuter nu PokerStars boga pancen luar biasa. Anjeun leres-leres henteu tiasa angkat ka acara anu langkung saé salaku waktos anu munggaran sabab aranjeunna nyayogikeun hal-hal ieu sareng ngatur hal-hal ieu kalayan saé. Upami anjeun parantos kéngingkeun pakét, anjeun langkung dipikaresep nampi barang dagangan gratis – kéngingkeun sababaraha voucher tuangeun, sababaraha tikét – janten anjeun leres-leres kedah angkat ka méja wilujeng sumping. Aranjeunna salawasna pisan, pisan ramah di dinya jeung aya jalma anu nyarita unggal basa. Aranjeunna bakal tiasa nungtun anjeun sareng ngabantosan anjeun upami anjeun gaduh masalah. PokerStars Travel oge pohara kapaké. Upami anjeun ngobrol sareng aranjeunna, sering aranjeunna gaduh tikét sareng voucher pikeun hal-hal. Kuring terang didieu di Barcelona anjeun tiasa kéngingkeun tikét beus wisata ti aranjeunna, upami anjeun hoyong. Abdi nyarankeun ngobrol sareng aranjeunna pasti.

Boga ide naon anu anjeun hoyong laksanakeun, tapi tetep fleksibel
Abdi teu bakal rencanana dinten abdi pisan rigidly sabab pernah nyaho naon anu bakal kajadian dina turnamén poker, tapi lamun bade maén sababaraha acara di EPT, pastikeun anjeun terang naha éta dua poé atawa hiji poé. Ieu salawasna alus uninga. Tempo lamun geus dijamin poé libur, sangkan anjeun bisa ngatur kagiatan, hal kawas éta. Candak katingal dina naon rék maén, tingali sabaraha lila turnamén bakal lepas, lajeng mun anjeun boga poé nu nyaho dijamin leres bebas , Anjeun tiasa buka na nongkrong meureun.

Kenali sakuliling anjeun, sareng siap-siap kanggo dinten anu panjang
Isuk-isuk acarana mah pasti meunang sasarap nu alus, pasti. Abdi sanés manuk isuk, janten abdi henteu hudang teuing, tapi anu penting pikeun sarapan. Sanggeus éta, kuring resep kana kasino saeutik saméméhna, lamun éta rada sepi. Nalika kuring nepi ka dieu pikeun Kasino Barcelona pikeun kahiji kalina kuring sacara harfiah walked kana kasino di sabab dulur ninggalkeun on break dinner maranéhanana sarta éta geulis Heboh. Aya sagara jalma. Éta tiasa janten sakedik hariwang upami éta hal anu anjeun teu biasa. Ku kituna kuring salawasna resep ka dinya saeutik mimiti. Anjeun tiasa niténan kamar, ngarasakeun atmosfir, leumpang sabudeureun tur pastikeun anjeun terang dimana dahar, dimana kamar mandi, sarta nyaho wewengkon. Mun kuring hayang maén ti mimiti, Kuring bakal pastikeun kuring meunang ka méja pendaptaran mimiti jadi kuring bisa jadi aya kahiji kalina.

Pastikeun anjeun nyaman dina tabél, jeung anjeun terang dimana sagalana
Nalika kuring mimiti calik, kuring biasana ngan ukur mastikeun yén kuring dina korsi anu leres. Aranjeunna bakal masihan anjeun nomer méja sareng korsi, janten pastikeun éta leres. Lajeng ucapkeun hi ka dealer nu, sarta ngomong hi tur alus tuah ka dulur teuing. Janten saé sareng ramah. Teras éta mangrupikeun pasualan pikeun nyandak tumpukan anjeun, ngatur éta kumaha anu anjeun pikahoyong, sareng mastikeun anjeun terang denominasi mana anu diwarnaan, sapertos kitu. Catet ogé dimana layarna, éta lumayan mangpaat. Biasana aya layar inpormasi dina-tampilan dimana waé anu ngamungkinkeun anjeun terang tingkatna, naon blinds, sareng iraha istirahat salajengna. Lajeng ngarasa nyaman. Upami anjeun hoyong cai anjeun kaluar, cokot kantong anjeun sareng tempatkeun kana méja caket anjeun. Lajeng ngan ngambekan pikeun menit. Lajeng anjeun kudu maén leungeun mimiti Anjeun, meunang pot munggaran anjeun, tur anjeun diurutkeun.

Georgina James: ‘Maén saeutik poker jeung senang’

Meureun aya hal anu kaget anjeun
Jumlah jalma kaget kuring. Ieu endah ningali sabaraha urang datang ka dieu, kumaha acara live geus bener kamajuan. Jelas aranjeunna parantos ngarobih unggal catetan dina buku salami waktosna di dieu, tapi jumlah jalma seueur pisan. Jigana mun anjeun leumpang kana kamar poker pikeun kahiji kalina, anjeun bakal nempo TV jeung eta bakal ngareureuwas. Teu tiasa sono. Panggung sareng set-up pikeun streaming langsung di luar dunya ieu. Ieu pisan, pisan impressive. Malah leuwih hadé ti kuring nyangka.

Kajadian nyata henteu persis naon anu anjeun tingali dina TV
Jigana poker sakapeung bisa jadi saeutik exaggerated dina TV. set Ieu impressive sarta pohara alus, tapi aya ogé 2.000 jalma séjén squeezed dina sudut maén poker nu teu ningali dina TV. Jalma-jalma ogé teu sadar sabaraha lila éta poé. Aranjeunna pikir, “Oh, anjeun maénkeun sababaraha leungeun, éta mana ogé lajeng anjeun balik ka imah.” Tapi dinten-dinten tiasa pisan, panjang pisan sareng anjeun bakal maén saé dugi ka énjing-énjing upami anjeun saé sareng anjeun suksés énjing-énjing. Ku teu sangka sababaraha urang ngartos konsép kumaha nyapekeun maén turnamén ieu. Aranjeunna sapertos, “Anjeun ngan ukur senang-senang! Maén poker sadayana dinten panjang! Ieu ngan kaulinan!” Aranjeunna nganggap unggal méja mangrupikeun méja TV, anu bertentangan sareng kanyataan.

Atur ekspektasi anjeun, sarta coba ngarasakeun eta
Coba ngarasakeun pangalaman jeung boga saloba fun-gancang. Maén kaulinan sorangan. Anjeun tiasa meunang loba dina sirah anjeun, mun anjeun maénkeun acara live badag, anjeun bakal pikir, “Sarerea bakal nyaho Abdi anyar, jeung dulur bakal ngamangpaatkeun kuring.” Tapi kuring henteu nyangka. Lamun mikir ngeunaan eta teuing, anjeun bakal maén goréng. Tetep santai, tetep fokus, maén kaulinan sorangan. Coba teu boga loba teuing ekspektasi sarta pastikeun anjeun gaduh senang jeung ngarasakeun pangalaman. Kuring ngarasa leuwih rileks nalika jalma mimiti ngobrol dina méja. Éta ngajantenkeun langkung sosial sareng éta seueur alesan jalma-jalma sumping ka acara ieu. Ku kituna buka kagiatan, nyieun babaturan anyar, maén saeutik poker jeung senang. Naon anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta anu pangsaéna.

#Stratégi #poean #Georgina #GJReggie #James #kalawan #tips #berharga #pikeun #EPT #timers #munggaran

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Upami anjeun kantos mendakan band anu naék nalika aranjeunna nuju ngumbara ka tempat-tempat alit, anjeun bakal terang kumaha kasenangan nalika ningali aranjeunna sacara pribadi. Panongton intim sareng inklusif. Aya parasaan anu sami yén anjeun mendakan hal anu khusus anu teu acan terang dunya anu langkung lega.

Sami lumaku pikeun streamers Twitch leutik. Tujuan unggal streamer nyaéta pikeun ngawangun komunitas, sareng nalika pamirsa kirang, komunitas leres-leres tiasa kenal. Unggal-unggal disiarkeun langsung, siga nongkrong jeung babaturan.

Ieu salawasna kajadian salila Georgina “GJReggie” aliran James. Anjeunna nyiptakeun atmosfir senang jeung ramah nu ngajaga jalma datang deui deui jeung deui.

“Dibandingkeun sareng streamer sanés, kuring kawilang leutik, tapi kuring gaduh komunitas anu alit tapi caket,” saur anjeunna ka kami. Panongtonna parantos ningkat sacara alami dina sababaraha taun ka pengker ti saprak janten Duta PokerStars, tapi anjeunna tiasa ngajaga rarasaan anu caket.

Naha urang nyarioskeun ieu?

sumur, anjeun bisa jadi teu nyaho yén anggota komunitas GJReggie bisa maénkeun kaulinan poker biasa ngalawan silih di klub Imah Kaulinan na. Kaulinan ieu éksklusif pikeun anggota klub.

Éta hartina unggal waktos Anjeun lalajo GJReggie on Twitch, anjeun bisa maénkeun kaulinan poker sorangan on PokerStars barengan anjeunna, ngalawan ngaran akrab nu katingali dina obrolan.

Tambih Deui, mindeng aya hadiah ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna up for cengkraman!

Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngiringan klub GJReggie Home Games. Kieu kumaha.

CARA ngagabung GJREGGIE imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas GJReggie, klik “Gabung poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub GJReggie Home Game:

Nomer Klub: 2167690
Kode Undangan: Dear

Sakali anjeun klik ‘Join a Club’, GJReggie bakal tiasa ningali pamundut anjeun sarta bisa asup anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan imah GJREGGIE?

Ieu dimana hal meunang metot.

Sapanjang Agustus 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet GJReggie.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub GJReggie Home Game ayeuna!

#bumi #sareng #GJReggie #Miluan #klub #streamer #Home #Games #sareng #kéngingkeun #hadiah #ekslusif