Imah

Kumaha jeung naha anjeun kudu gabung Rafael ‘GM_VALTER’ Moraes Imah Kaulinan klub

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Dina tulisan ieu, anjeun bakal diajar langkung seueur ngeunaan Twitch streamer Rafael “GM_VALTER” Moraes sareng kumaha gabung klub Home Games na, dimana anjeun tiasa maénkeun kaulinan komunitas sareng meunang hadiah ekslusif.


Rafael ‘GM_VALTER’ Moraes

Rafael Moraes éta pamaén catur semi-profésional anu engké tos ka poker . Tétéla éta salah sahiji kaputusan pangalusna anjeunna kantos dijieun. Taun 2019, Moraes, anu maén dina nami layar GM_VALTER” dina PokerStars, janten pamaén Brasil munggaran anu meunang hadiah $ 1 juta tina hiji MTT.

Prestasi Moraes kalebet kéngingkeun dua piala SCOOP (paling anyar dina 2022), tabel ahir dina acara Blowout Series sareng Turbo Series, sareng hasil biasa dina MTTs-stake tinggi.

Aktif dina sirkuit poker hirup, Moraes boga $ 1,6 juta dina winnings turnamén hirup babarengan jeung jutaan dollar dina online poker tunai. Skor lempeng pangbadagna na nyaéta tempat katilu dina $ 568,200 EPT Monte Carlo Acara Utama.

Dina Séptémber 2021, saatos kasuksésan na langsung sareng online, Moraes ngagabung sareng Tim PokerStars Pro.

“‘Kuring geus salawasna ngimpi ngalambangkeun PokerStars. Éta mangrupikeun halaman wéb dimana kuring mimiti maén, dimana kuring meunang gelar anu munggaran, sareng dimana kuring nampi hadiah paling seueur. Ngabogaan kasempetan pikeun mangaruhan masarakat sareng ngabantosan kamekaran poker di Brazil mangrupikeun impian anu leres, ”saur Moraes.

Moraes mangrupikeun streamer Twitch kalayan pengikut satia ampir 20,000 pemirsa. Mikat bagian badag tina panongton Brasil, ngalirkeun MTT nyaeta patok luhur sarta nembongkeun lalampahan na di sababaraha turnamén toughest PokerStars ‘. Parios saluran Twitch na dina RafaelMoraesGM.

Fans of Moraes, alias GM_VALTER, ogé bisa gabung na Homes Kaulinan Club, dimana anggota komunitas kedutan na bisa bersaing pikeun tiket poker jeung hadiah ekslusif.


LEUWIH TENTANG GM_VALTER:
MORAES gabung tim pro | JUDUL SCOOP KADUA


CARA ngagabung GM_VALTER Imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Rafael Moraes, Nosso Boteco, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub gm_valter Home Game:

Nomer Klub: 186797
Kode Uleman: vamooobrasil

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Moraes bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan RAFAEL MORAES HOUSE?

Sapanjang 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet Rafael “GM_VALTER” Moraes.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina PokerStars Blog pikeun detil nu langkung lengkep ihwal promosi.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Home Game Moraes ayeuna!


CLUB HOME séjén kaulinan
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB
Gabung FINTAN imah kaulinan CLUB
Gabung PYEFACEPOKER imah kaulinan CLUB
Gabung imah karapihan & CINTA kaulinan CLUB
Gabung ka MAJINS imah kaulinan CLUB

#Kumaha #jeung #naha #anjeun #kudu #gabung #Rafael #GMVALTER #Moraes #Imah #Kaulinan #klub

Imah Kaulinan di imah Pyefacepoker: Maén kaulinan komunitas sarta meunang hadiah ekslusif di klub Mason Pye

Imah Kaulinan di imah Pyefacepoker: Maén kaulinan komunitas sarta meunang hadiah ekslusif di klub Mason Pye

Diajar langkung seueur ngeunaan Twitch streamer Mason “pyefacepoker” Pye sareng terang kumaha anjeun tiasa gabung dina klub Home Games sareng maénkeun kaulinan komunitas kalayan hadiah ekslusif.



Anjog gerakan kaulinan campur

Sawaktos Anjeun pertama mimiti maén poker , hese teu murag asih jeung kaulinan. Boh eta mana ogé jeung anjeun diideuan pikeun terus maén, atawa henteu jeung anjeun ngamotivasi pikeun ngaronjatkeun.

Pikeun Mason “pyefacepoker” Pye, Ieu saeutik tuah pemula nu meunang anjeunna hooked. Nalika diajar Élmu Komputer di Universitas Exeter, anjeunna meunang turnamén langsung kahijina – acara murid £ 30 – sareng hasil éta anu ngagulung bal.

Sumuhun. Malah pamimpin Gerakan Campuran Kaulinan ngamimitian perjalanan poker na ku maén hold’em no-wates. Dina klub Home Games Pye, anjeun tiasa maénkeun turnamén hold’em anu henteu terbatas ngalawan anggota komunitas Twitch anu sanés, kalayan hadiah ekslusif pikeun direbut.

Mason Pye mimiti maén NLHE di universitas

Saatos lulus taun 2019, Pye mutuskeun pikeun ngudag gairah pikeun poker, tapi henteu ku nuturkeun jalur tradisional anu paling seueur pamaén. Anjeunna mindahkeun fokus na ti no-wates hold’em, Cadillac poker nurutkeun Doyle Brunson, jeung gantina mimiti ngawasaan kaulinan dicampur poker . Ayeuna anjeunna jarang maén no-wates hold’em luar tina séri online badag.

Pye ngadegkeun Gerakan Game Campuran nalika anjeunna ngamimitian ngalirkeun kaulinan na on Twitch salaku cara ajak pamaén poker ngalaman tur anyar pikeun ngalegaan horizons maranéhanana sarta coba kaluar varian poker anyar.

“Maén campuran téh loba senang,” cenahna. “Kaulinan éta hebat pisan. Anjeun salawasna dina campuran. Anjeun salawasna kudu difokuskeun. “

Lamun aya nanaon nu bakal mere ilham ka masihan kaulinan dicampur hiji usaha , éta ningali sabaraha hiji Pye blast nalika anjeunna maén kalawan énergi na, sarta sumanget masarakat pikeun varian poker Lesser-dipikawanoh.

Anjeunna meunang Kajuaraan Musim Semi anu munggaran dina acara Poker Online di 2019, meunang $ 109 mésér-in acara Stud pikeun $ 6,729 sareng gelar utama maiden na. Anjeunna caket pikeun meunang langkung seueur gelar dina 2020 saatos ngahontal dua tabel akhir campuran SCOOP utama.

Teras, di EPT Barcelona 2022, Pye ngarebut piala poker langsung kahijina, meunang acara HORSE mésér € 550 pikeun € 17,290.

Pye ngarebut gelar poker langsung kahijina dina bulan Agustus 2022

“Sakabeh acara éta hébat senang,” ceuk urang sanggeus meunang. “Aya seueur obrolan méja, seueur jalma anu asalna tina latar tukang hold’em tanpa terang kumaha maén, éta saé, tapi ogé saé ngajar aranjeunna sareng nunjukkeun tali. Kuring pikir sadayana resep éta. ”

Upami anjeun hoyong diajar sareng maénkeun kaulinan campuran sapertos Pye, anjeun ngan saukur tiasa nyetél aliran Twitch na, dimana anjeunna ngalirkeun ampir unggal dinten minggu soré.

Tapi lamun geus pernah maén formulir salah sahiji poker iwal no-wates, atawa anjeun ngan cinta maén Cadillacs, Anjeun tiasa.

Di Pye’s Home Gaming Club, anjeun tiasa kalibet sareng anggota komunitasna sareng maénkeun PokerStars Home Games anu éksklusif pikeun pengikutna.

Kieu kumaha.


Maca langkung seueur ngeunaan MASON PYE:

ACARA LIVE badag meunang | WIN SCOOP JUDUL | VLOG TI UKIPT NOTTINGHAM
PYE pikeun ngalegaan kapercayaan Anjeun on poker


CARA ngagabung PYEFACEPOKER imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun bisa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Pyefacepoker, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Pyefacepoker Home Game:

Nomer Klub: 2156901
Kode Undangan: gerakan

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Pyefacepoker bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan imah PYEFACEPOKER?

Sapanjang 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet Pyefacepoker.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentara éta, ngadaptarkeun klub Pyefacepoker Imah Game kiwari!


CLUB HOME séjén kaulinan
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB
Gabung FINTAN imah kaulinan CLUB

#Imah #Kaulinan #imah #Pyefacepoker #Maén #kaulinan #komunitas #sarta #meunang #hadiah #ekslusif #klub #Mason #Pye

Di Imah nganggo Leungeun ‘easywithaces’ Fintan: Kumaha sareng kunaon anjeun kedah ngiringan klub Fintan House Games

Di Imah nganggo Leungeun 'easywithaces' Fintan: Kumaha sareng kunaon anjeun kedah ngiringan klub Fintan House Games

Dina artikel ieu, kami ngenalkeun anjeun ka Tim Pro pamuter sarta kedutan streamer Fintan Hand, maréntahkeun anjeun dina kumaha carana gabung klub Fintan House kaulinan, sarta nembongkeun ganjaran on tawaran mun anjeun ngalakukeun.


FINTAN “EASYWITHACES” leungeun

Fintan “easywithaces” Hand téh 31 taun heubeul pamuter poker profésional ti Dublin anu geus miboga handap badag on Twitch. Prestasina kalebet meunang Irlandia Open sareng nampi tilu gelar SCOOP.

Sareng sajauh anu terang, anjeunna hiji-hijina Tangan Fintan di dunya.

Aliran Twitch Fintan lucu sareng energetik. The Irishman charismatic nyandak urang dina rollercoaster numpak ngaliwatan patok sedeng sarta luhur MTT, mercilessly tuning kana musik latar ti lagu usum panas nepi ka Kylie Minogue.

Anjeunna biasana ngalirkeun lima dinten saminggu, dimimitian soré sareng maén dugi ka sonten. Dengekeun, sarta anjeun bakal nempo ngajalankeun jero tur loba laughs.

Anjeun tiasa ningali saluran Twitch Fintan dina easywithaces.


FINTAN imah kaulinan CLUB

Fintan “easywithaces” Hand kasohor di komunitas Twitch, tapi naha anjeun terang yén anjeun ogé tiasa gabung sareng klub Home Games Fintan?

Fintan rutin ngajalankeun kaulinan imah ku cara méré hadiah ekslusif. Maén di buruan bumi ieu ogé cara anu hadé pikeun nyambung sareng anggota pamiarsa sanés.

Ieu kumaha carana gabung ka klub Fintan’s Home Games:

CARA ngagabung FINTAN HOUSE kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa ‘Jieun poker Club’ atawa ‘Gabung a poker Club’.

Pikeun gabung komunitas Fintan, klik ‘Gabung Poker Club’.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Fintan’s Home Game:

Klub ID: 2168173
Kode Undangan: luckyducky

Sakali anjeun ngaklik ‘Join a Club’, Fintan bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 CARA nyieun kaulinan imah hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang di WISTERN’S HOME GAMES?

Sapanjang Agustus 2022, sadaya Duta PokerStars, kalebet Fintan, bakal ngajalankeun House Games kalayan tiket Mega Path pikeun direbut.

Puter Freeroll Kualifikasi pikeun kéngingkeun aksés kana $ 10k Duta Mega Path Freeroll, anu masihan tikét hargana tina $ 20 dugi ka $ 1,000 ka anu meunang.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun maénkeun $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Fintan ogé rutin ngayakeun kompetisi pertandingan bumi pikeun pemirsa Twitch na, janten nonton aliranna pikeun ngiringan nalika sareng nalika éta kajadian.

Samentawis éta, ngadaptarkeun klub Fintan’s Home Game ayeuna!


CLUB kaulinan imah LAIN
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB


#Imah #nganggo #Leungeun #easywithaces #Fintan #Kumaha #sareng #kunaon #anjeun #kedah #ngiringan #klub #Fintan #House #Games

Di Imah sareng Wistern: Miluan klub Home Games of Twitch streamers pikeun meunang hadiah sareng tiket ekslusif

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Dina artikel ieu kami ngenalkeun anjeun ka pamaén Tim Pro sareng Twitch streamer WisternJL, ngalatih anjeun kumaha cara gabung dina klub Wistern Home Games, sareng ngungkabkeun hadiah anu ditawarkeun nalika anjeun ngalakukeun.


LASSE JAGD “WISTERN” LAURITSEN

Wistern mangrupikeun bedil ngora Tim Pro, pro Denmark sareng Twitch streamer anu naék kana jajaran, terus-terusan ningkat, salamina ningkatkeun panongtonna.

Kusabab ngagabung ka tim taun ka tukang, hasil Wistern kalebet ngajalankeun dina Acara Utama WCOOP $ 11,828 sareng $ 5k Winter Series finish. Taun ieu, anjeunna meunang sababaraha piala $ 109, kalebet Bounty Builder $ 109 pikeun $ 3,600.

Salian ti suksés poker pro, Wistern ogé bodo tiis tur hina.

Anjeun tiasa ngaharepkeun vibe anu sami dina aliran Twitch na. Cahaya sareng senang, kalayan campuran obrolan poker bernuansa sareng obrolan kasual. Komunitas nahan hiji atmosfir intim, kalawan rupa akrab leuwih sarta leuwih deui, sarta anggota anyar anu tampi kalayan leungeun muka.

Wistern ngajaga jadwalna konsisten, biasana ngalirkeun lima atanapi genep dinten saminggu. Anjeun tiasa pariksa saluran Twitch na di WisternJL.


WISTERN imah kaulinan CLUB

Ayeuna anjeun terang lalaki sorangan, hayu urang ngenalkeun anjeun ka klub Home Games Wistern. Ieu mangrupakeun tempat dimana anggota masarakat tiasa nyandak interaksi maranéhanana ka tingkat salajengna, diuk babarengan pikeun maénkeun online poker bari ningali Wistern on stream.

kaulinan home Wistern urang téh loba senang jeung, lamun perlu malah leuwih insentif pikeun gabung, mindeng kaasup hadiah kalawan giveaways ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna.

Gampang gabung ka klub Home Games Wistern. Kieu carana:

CARA ngagabung WISTERN’S HOME GAMES CLUB

Kahiji, néangan tab Imah Kaulinan di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Wistern, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Home Game Wistern:

Klub ID: 2181973
Kode Undangan: bener gélo

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Wistern bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan ngeunaan acara nu bakal datang, klik dina ‘Club Lobi’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan kaulinan POKERSTARS imah
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan imah hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang di WISTERN’S HOME GAMES?

Sapanjang Agustus 2022, sadaya Duta PokerStars, kalebet Wistern, bakal ngajalankeun Home Games sareng tikét Mega Path pikeun direbut.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun maén $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Wistern’s Home Game ayeuna!


CLUB kaulinan imah LAIN
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB


#Imah #sareng #Wistern #Miluan #klub #Home #Games #Twitch #streamers #pikeun #meunang #hadiah #sareng #tiket #ekslusif

Di Imah sareng Wistern: Miluan klub Home Games of Twitch streamers pikeun meunang hadiah sareng tiket ekslusif

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Artikel ieu ngenalkeun anjeun ka anggota Tim Pro sareng Twitch streamer WisternJL, maréntahkeun anjeun kumaha cara gabung klub Home Games na, sareng ngungkabkeun hadiah anu ditawarkeun.


LASSE JAGD “WISTERN” LAURITSEN

Wistern mangrupikeun bedil ngora Tim Pro, pro Denmark sareng Twitch streamer anu naék kana jajaran, terus-terusan ningkat, terus-terusan ningkatkeun pamirsa.

Kusabab ngagabung ka tim taun ka tukang, hasil Wistern kalebet ngajalankeun dina Acara Utama WCOOP $ 11,828 sareng $ 5k Winter Series finish. Taun ieu, anjeunna meunang sababaraha piala $ 109, kalebet Bounty Builder $ 109 pikeun $ 3,600.

Salian ti suksés poker pro, Wistern ogé bodo tiis tur hina.

Anjeun tiasa ngaharepkeun vibe anu sami dina aliran Twitch na. Cahaya sareng senang, kalayan campuran obrolan poker bernuansa sareng obrolan kasual. Komunitas nahan hiji atmosfir intim, kalawan rupa akrab leuwih sarta leuwih deui, sarta anggota anyar anu tampi kalayan leungeun muka.

Wistern ngajaga jadwalna konsisten, biasana ngalirkeun lima atanapi genep dinten saminggu. Anjeun tiasa pariksa saluran Twitch na di WisternJL.


WISTERN imah kaulinan CLUB

Ayeuna anjeun terang lalaki sorangan, hayu urang ngenalkeun anjeun ka klub Home Games Wistern. Ieu mangrupakeun tempat dimana anggota masarakat tiasa nyandak interaksi maranéhanana ka tingkat salajengna, diuk babarengan pikeun maénkeun online poker bari ningali Wistern on stream.

kaulinan home Wistern urang téh loba senang jeung, lamun perlu malah leuwih insentif pikeun gabung, mindeng kaasup hadiah kalawan giveaways ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna.

Gampang gabung ka klub Home Games Wistern. Kieu carana:

CARA ngagabung WISTERN’S HOME GAMES CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Wistern, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Home Game Wistern:

Klub ID: 2181973
Kode Undangan: bener gélo

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Wistern bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan ngeunaan acara nu bakal datang, klik dina ‘Club Lobi’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan kaulinan POKERSTARS imah
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan imah hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang di WISTERN’S HOME GAMES?

Sapanjang Agustus 2022, sadaya Duta PokerStars, kalebet Wistern, bakal ngajalankeun Home Games sareng tikét Mega Path pikeun direbut.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun maénkeun $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Wistern’s Home Game ayeuna!


CLUB kaulinan imah LAIN
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB


#Imah #sareng #Wistern #Miluan #klub #Home #Games #Twitch #streamers #pikeun #meunang #hadiah #sareng #tiket #ekslusif