imbang

WCOOP 2022: juara tilu kali langkung seueur sareng imbang pangageungna dugi ka ayeuna

WCOOP 2022: juara tilu kali langkung seueur sareng imbang pangageungna dugi ka ayeuna

Poé hasil anu saé dina WCOOP 2022, kalayan tilu pamaén deui janten juara tilu kali sareng hadiah tunggal panggedéna dugi ka dibayar. Tambih Deui, Acara Utama dimimitian dinten ayeuna.


Sorotan poé ieu

  • Undian panggedéna dugi ka Kemis Thrill
  • TILU tilu juara deui
  • Dua dina hiji wengi pikeun ‘Dainiux’
  • Acara Utama dimimitian dinten – $ 12,5 juta jaminan digabungkeun

Tukangeun JURNAL

Tobias “Senkel92” Leknes‘ katilu ti séri, karir kasalapan: Kalayan WCOOP 2022 caket kana tungtung anu dramatis, anjeun bakal ngarepkeun langkung seueur juara ganda muncul. Najan kitu, urang teu bisa ngaduga yén urang bakal meunang tilu deui juara triple (jeung leuwih ganda ogé).

Ngan dua dinten ka pengker, Leknes ngagaduhan séri kadua na, nyandak acara PLO pikeun $ 20k. Tadi peuting, pro Norwégia nyerang deui. Saatos ngabéréskeun deal sareng ngabagi hadiah kolam renang sacara rata diantara tilu pamaén terakhir, Leknes janten anu munggaran dina $28.084 81-H:8-Game acara, janten juara tilu kali 2022 sareng ngamankeun gelar WCOOP kasalapan dina karirna. Anjeunna equalized kalawan Joao “Naza114” Vieira jeung Denis “aDrENalin710” Stebkov salaku salah sahiji pamaén kalawan paling judul sadaya waktos.

Dua dina hiji wengi pikeun “Dainiux”: Juara triple anyar kami salajengna nyaéta spesialis kaulinan campuran “Dainiux”. Pro Lituania earned judul kahiji maranéhanana mimiti séri nalika ngéléhkeun 27-D: 8-Kajadian Game. Dainiux geura-giru ngadeukeutan deui, finish kadua di Championship Dunya Razz. Sigana mah Dainiux bakal enggal-enggal dina tabel final deui, tapi tadi wengi éta hal anu sanés. Dainiux réngsé munggaran dina 81-M: 8-Game jeung 85-M: acara Stud. Dua dina hiji peuting, jeung sapertilu ti séri.

Roo_400 meunang 6-max pikeun sakabéh tilu runtuyan: Kalayan kameunangan WCOOP dina taun 2019 sareng 2020 (sareng dua judul SCOOP ogé), “roo_400” jauh tina muhrim kana dunya tabel final séri utama. pakasaban alus, salaku Kanada hese dihartikeun patepung pamaén elit kaasup PokerStars duta Sam Grafton dina jalan ka meunangna dina 88-H: 6-acara max. Saatos ngéléhkeun kompetisi sareng janten puncak ngalawan “FutureofMe”, Roo_400 kéngingkeun $48,886 pikeun judul WCOOP kahiji sareng katilu taun 2022.

Undian panggedéna dugi ka Kemis Thrill: Kemis Thrill ends Sabtu wengi, Mayar kaluar hadiah héran badag ka winners. Dina versi 60-M, “Gandalf MR” amplifies payouts maranéhanana jeung hadiah jumlahna $117,624.

Acara 60-H mayar langkung seueur pikeun juara ahirna, anu kedah lulus tabel akhir anu kalebet WCOOP Leaderboard payuneun runners Rui Ferreira (kaopat) sareng Niklas “Lena900” Astedt (kaluar kadua). Béntang acara nyaéta Juan “Malacca $ tyle” Pardo, anu kéngingkeun hadiah dugi ka $ 188k. Marengan payout tempat kahiji, Pardo earned total $ 285,232 – skor tunggal pangbadagna ti séri jadi jauh.

Juan “malaka $ tyle” Pardo meunang skor tunggal draw pangbadagna jadi jauh


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Sareng opat juara ganda sanésna ogé: Opat pamaén meunang gelar WCOOP kadua ti séri éta dina Poé 18. Bakal leuwih gampang pikeun anjeun ningali ieu dina titik bullet:

  • Adam Crawford mangrupikeun juara Undian Tunggal 2-7: Adam “ISmellToast” Crawford meunang judul WCOOP kahijina dina awal séri. Tadi peuting anjeunna meunang kadua, earning $20,197 pikeun jadi resmi NL 2-7 Single Draw Juara Dunya.
  • FONBET_RULIT meunang kadua: FONBET_RULIT mangrupikeun WCOOP WCOOP biasa anu sering dipendakan dina posisi luhur dina papan peringkat. Aranjeunna meunang hiji judul di 2018 sarta séjén di 2020. Taun ieu, aranjeunna gaduh dua, tadi peuting meunang acara 87-M: NLO8 pikeun $8,287.
  • Duplikat pikeun jokkee_apart: Dina glance kahiji, eta Sigana mah “jokkee_apart” mucunghul kaluar ti mana. Tingali langkung caket sareng anjeun bakal ningali yén Norwegia gaduh resume anu padet anu kalebet judul SCOOP $100k 2020 bernilai $100k sareng tempat kadua dina $92k Minggu Million. Ayeuna jokkee_apart ogé gaduh dua judul WCOOP dina neruskeun éta – hiji pikeun hasil saméméhna dina 55-H: PLO pikeun $ 92k, sareng anu terakhir aranjeunna réngsé munggaran dina 89-L: Turbo PKO $ 10,930.
  • Beriuzy” balik deui pikeun langkung seueur: The-patok tinggi Twitch streamer éta ogé anyar pikeun judul WCOOP dugi anjeunna dikonci dina skor badag dina 59-H: Turbo pikeun $57,609 mimiti séri. Tadi wengi anjeunna ngiringan ieu sareng gelar kadua sareng hadiah tunai anu penting pisan, meunang 89-H: Turbo PKO $ 76,348.

Acara Utama dimimitian dinten ieu: Kuring ragu nu peryogi panginget a, tapi ieu téh. WCOOP 2022 parantos diwangun pikeun ieu. Acara Utama kick off kiwari, unggal langgeng opat poé sarta unggal nawarkeun hiji hadiah pool unrivaled. Acara Utama $ 109 gaduh hadiah dijamin $ 2,5 juta, Acara Utama $ 1,050 gaduh jaminan $ 4 juta, sareng Acara Utama / Juara NLHE $ 10,300 gaduh hadiah dijamin $ 6 juta anu luar biasa. Satelit sayogi pikeun unggal acara.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Éntri pikeun WCOOP 2022 ngadorong tilu-suku sajuta, sedengkeun ampir $70 juta ayeuna parantos dibayar salami séri éta. Acara Utama nyalira disetél pikeun nambihan langkung seueur $ 12 juta kana jumlah éta, ku kituna anjeun tiasa ngarep-ngarep ningali séri éta ngalayar jaminan $ 85 juta dina dinten-dinten nutup.

Turnamén réngsé: 271
Tulisan: 773.229 (kaasup 184.937 entri ulang)
Koléksi hadiah: $69.869.470
Hadiah tempat kahiji: $11,952,248 (kalebet hadiah $2,639,680)
Turnamén anu lumangsung: 3
Turnamén dimimitian dinten ieu: 18

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


JUARA GANDA

Pamaén di handap ieu geus meunang leuwih ti hiji gelar salila WCOOP taun ieu:

Opat meunangna

Rui “RuiNF” Ferreira

Tilu meunangna

Ognjan “cocojamb0” Dimov, Joao “Naza114” Vieira, “roo_400”, Tobias “Senkel92” Leknes, “Dainiux”

DUA KAMENANGAN

buaya14, “Beriuzy”, Simon “C. Darwin2” Mattsson, “drew.derzh”, Eduardo “Eduardo850” Silva, “gettingpwned”, “jokkee_apart”, “nomalice”, Jibril “pinguinho” Baleeiro, Robin “robinho” Ylitalo, Benny “RunGodlike” Glaser,, “SerVlaMin”, Ronan “Sw33ney” Sweeney, “T0X16-“.


nonton kedutan

Leungeun ahir Spraggy dina $ 1,050 DeepStack, mungkas jalanna dina tempat ka-16:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Benny “RunGodlike” Glaser nyimpulkeun kaayaan leaderboard sareng tempatna di dinya:


DEWAN PIMPIN NAGARA

Hebatna, Brazil ngan ukur tiasa ngarebut hiji gelar dina Poé 18, sareng masih gaduh sababaraha deui sateuacan aranjeunna pencét rekor taun ka tukang 57. Ieu muka gap pikeun pamaén ti 18 nagara anu béda pikeun kéngingkeun gelar. Kanada ngagaduhan tilu deui, sareng Yunani sareng Kamboja duanana ngagaduhan anu munggaran.

Klasemen ayeuna:

54 judul – Brazil
28 – Inggris
23 – Austria
14 – Norwégia, Swédia
12 – Jérman
11 – Ukraina
10 – Kanada
9 – Romania
7 – Bélarus, Bulgaria, Finlandia, Hungaria
6 – Monténégro
5 – Kazakhstan, Lituania
4 – Andorra, Argéntina, Malta, Méksiko
3 – Dénmark, Irlandia, Polandia
2 – Bélgia, Kroasia, Éstonia, Kyrgyzstan, Moldova, Maroko, Peru, Swiss, Uruguay
1 – Arménia, Kamboja, Céko, Yunani, Indonésia, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Rui Ferreira linggih di luhur Gemblengna jeung Jangkungna

Rui “RuiNF” Ferreira nyieun sababaraha tabel final tadi peuting, nambahkeun leuwih titik mun tally sarta ngaronjatkeun kalungguhan-Na dina leaderboards Gemblengna tur High. Benny Glaser bakal perlu meunang hiji hal kaluar tina kantong dina poé panganyarna lamun anjeunna tangtangan pikeun tempat kahiji dina Gemblengna, sakumaha teu Joao Vieira on High. Nanging, sakumaha anu urang terang, naon waé tiasa kajantenan dina balapan leaderboard anu ketat ieu.

SAGEL

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 2.200 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 1.850
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.745
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 1.630
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.495

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1,225 poin
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.045
3 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 855
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 840
5 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 800

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 855 titik
2 – Scarmak3r, Slovénia – 560
3 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 550
4 – TheDrunkLife, Hungaria – 530
5 – sorangan, Bulgaria – 440

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – AwadeuS, Thailand – 605 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 590
3 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 580
4 – ekvilibryst, Ukraina – 550
5 – Sebastian “peace & love” Huber – 540

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda
Dinten 12: Vieira meunang deui sakumaha Lakemeier meunang badag
Poé 13 kasimpulan
Dinten 14: Leonard meunang undian kahiji
Dinten 15: Salapan pikeun Vieira jeung dalapan pikeun Leknes on lilipetan
poe 16: Badziakouski maéhan Super High Rollers, sakumaha Arends balik pikeun katilu
Poé 17: Ferreira kaget nalika Clark sareng Cohen meunang gelar budak awéwéna


#WCOOP #juara #tilu #kali #langkung #seueur #sareng #imbang #pangageungna #dugi #ayeuna

WCOOP 2022: Patrick Leonard meunang imbang kahiji jeung GJ Reggie nyieun tabel final Kejuaraan Dunia Wanita

WCOOP 2022: Patrick Leonard meunang imbang kahiji jeung GJ Reggie nyieun tabel final Kejuaraan Dunia Wanita

The Sunday Million and Titans mayar jutaan hadiah, Patrick Leonard meunang WCOOP 2022 kahijina, sareng GJ Reggie aya dina tabel ahir Kejuaraan Dunia Wanita. Sadaya ieu sareng seueur deui dina sorotan ayeuna.


Sorotan poé ieu

  • WCOOP Minggu Million mayar leuwih $1,6 juta
  • Bruschi meunang gelar WCOOP munggaran dina Titans
  • Patrick Leonard munggaran di 2022
  • Tiasa GJ Reggie Janten Juara Dunya Awéwé?

Tukangeun JURNAL

Badag WCOOP Jutaan Minggu Hasil pikeun $ 1.6 juta kumpulan hadiah: Salian Acara Utama, édisi khusus Minggu Million turnamén anu lumangsung salila WCOOP nawarkeun sababaraha hadiah pangbadagna ti séri. Khusus sabtu minggu ieu dijalankeun pikeun ngagaleuh $ 530 sareng narik 3,223 éntri, hasilna kolam renang hadiah anu luar biasa langkung ti $ 1,6 juta. “wiisssppppaa” ti Inggris caket, nyandak tempat kadua kalayan total $ 108.292. wiisssppppaa geus meunang Minggu Million WCOOP husus pikeun $275k di 2015, sarta néangan nyieun judul kadua jeung SM kadua meunang. Aranjeunna ditolak ku “khalifaman00” ti Brazil, anu meunang kameunangan sareng ngadamel hadiah $ 99k sapanjang turnamen. kado terakhir khalifaman 00? A pikaheraneun $170.884.

Renas Carlos Bruschi meunang kahiji WCOOP judul dina Titans: Renas “Internett93o” Bruschi mangrupikeun pamaén anu suksés. Numutkeun kana PocketFives, anjeunna ngagaduhan $ 8,6 juta dina kameunangan turnamén online pikeun namina. Anjeunna meunang judul SCOOP sarta mangrupa salah sahiji ti saeutik jalma geus ngéléhkeun Minggu Million teu sakali, tapi dua kali. Unusually Bruschi, nepi ka tadi peuting, teu ngonci piala WCOOP. Éta sadayana parobihan dina 62-H: $ 5k Titans. A tabel final tangguh ditunggu Bruschi, tapi anjeunna cruised kaliwat eta, denying kadua “probirs” ti séri ngaku tempat kahiji. Probirs earn $106k pikeun kadua, kalawan winners Bruschi leumpang jauh jeung $173,239 jeung judul WCOOP kahiji maranéhanana.

Renan “Internett93o” Bruschi ngaklaim judul WCOOP kahijina

Lex digawé teuas salaku Wildace_hun meunang katilu karirna: Urang diawaskeun Lex slog ngaliwatan Poé 2 tina acara 64-H: $ 2,100 6-max, sadaya-di ragrag jalan salah pikeun streamer Twitch, anu nabrak kaluar dina 13th. Éta ngajantenkeun lapangan kabuka pikeun pamaén sésana, seueur anu profésional tingkat elit, kalebet Lena900, anu turun ka kaopat saatos pagelaran anu biasana pikaresepeun. Ben “bencb789” Rolle nyandak kalungguhan, dibantah ku Hungaria “Wildace_hun”. Wildace_hun gaduh catetan COOP padet anu kalebet $ 783k 2018 SCOOP Acara Utama kameunangan, sareng judul WCOOP di 2019 sareng 2020. Kameunangan panganyarna ieu kéngingkeun pamuter Hungaria karir katilu WCOOP sareng $ 64,452.

Patrick “pads1161” Leonard tungtungna meunang hiji pikeun 2022: Patrick Leonard parantos réngsé kadua dua kali dugi ka séri ieu, mimiti dina 05-H: $ 2,100 PLO, teras dina acara 09-H $ 2,100 HORSE. Tadi peuting anjeunna tungtungna bagged judul kahijina 2022, ngéléhkeun acara 67-H: $1,050 6+ Hold’em pikeun $17,444. Éta henteu hartosna aya anu nyitak pangageungna, tapi kameunangan Leonard kedah ningkatkeun kapercayaan, sareng ogé ngadeukeutkeun pro Inggris kana kasuksésan dina Papan Pamimpin. Nyangka ningali langkung seueur ti Leonard nalika urang asup kana minggu ahir WCOOP 2022.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Naza114 ngadeukeutan deui: Joao “Naza114” Vieira parantos kéngingkeun dua gelar di WCOOP 2022 – meunang Kajuaraan Dunya Heads-Up teras ngaluhuran lapangan dina acara DeepStack $ 2,100. Tambihkeun éta kana tally na sateuacan 2022, sareng Naza114 ayeuna gaduh dalapan judul WCOOP pikeun namina. Tadi peuting anjeunna ngadeukeutan ka salapan – anu bakal ningali anjeunna dasi sareng Denis “aDreNalin710” Strebkov dina daptar juara sadaya waktos. Vieira kadua dina 67-M: $ 109 6+ $ 4k acara Hold’em, ditampik ku Filurn Denmark. Vieira ngagaduhan kasempetan sanés janten salapan wengi ayeuna. Kalayan 11 pamaén sésana, anjeunna ayeuna nuju di 8-Game World Championship.

Naha GJ Reggie tiasa janten Juara Dunya Awéwé?: Kajuaraan Dunya Wanita munggaran masih kénéh lumangsung, enggal lebet Poé 2 sareng ngan 9 pamaén sésana. Di antara maranéhanana pamaén mangrupa GJ Reggie, anu linggih di tempat kaopat kalawan 617k chip. “Billionai8” Mongolia nyaéta pamimpin chip ayeuna kalayan 2,6 juta chip, ku kituna Georgina gaduh cara pikeun ngalakukeunana upami anjeunna hoyong, tapi tumpukan éta cukup jero yén aya sadayana anu tiasa dimaénkeun nalika turnamen diteruskeun. Urang ngarojong GJ Reggie jadi Juara Dunya. Anjeun tiasa nuturkeun tindakan dina aliran Twitch wengi ayeuna atanapi nyekel sinyalna kartu dina PokerStars Twitch.

Georgina “GJReggie” James ngadeukeutan Kejuaraan Dunya Awéwé


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kalayan tambahan $ 7 juta anu dibayar, total hadiah kolam renang ayeuna langkung ti $ 55 juta, kalayan séri anu dijalankeun pikeun ngancurkeun jaminan $ 85 juta. Juara kahiji ayeuna geus dibayar leuwih $9 juta.

Turnamén réngsé: 205
éntri: 640.291 (kaasup 155.600 entri ulang)
Koléksi hadiah: $55,236,672
Hadiah tempat kahiji: $9,195,507 (kalebet hadiah $2,073,409)
Turnamén anu lumangsung: 8
Turnamén dimimitian dinten ieu: 12

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Spaggy masihan shot pangalusna na. Sareng éta sadayana anu penting, leres? Geus pondok-tumpuk, Spraggy settles tunai di $530 WCOOP Minggu Million:

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun “easywithaces” Fintan
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Georgina “GJ Reggie” James dikedalkeun kabagjaan na dina nyieun tabel final WCOOP kahijina. Anjeunna calik di tempat kaopat dina Kajuaraan Dunya Awéwé:


DEWAN PIMPIN NEGARA

Tina 20 turnamén réngsé, pamaén ti 13 nagara béda meunang gelar. Sanajan hasil nyebar, Brazil nambahkeun genep judul deui ka tally maranéhna pikeun nuluykeun kalungguhan maranéhna.

Klasemen ayeuna:

48 judul – Brazil
20 – Inggris
18 – Austria
11 – Norwégia, Swédia
7 – Bélarus, Jérman, Ukraina
6 – Kanada, Romania
5 – Bulgaria, Finlandia, Hungaria
4 – Kazakhstan, Méksiko, Monténégro
3 – Lituania
2 – Argéntina, Andorra, Kroasia, Dénmark, Éstonia, Irlandia, Kyrgyzstan, Malta, Maroko, Polandia, Swiss, Uruguay
1 — Arménia, Bélgia, Républik Céko, Indonésia, Moldova, Peru, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan


UPDATES séri pamaén

Henteu aya parobahan peringkat dina Papan Pamimpin Gemblengna, sareng Rui Ferreira masih linggih di puncak Gemblengna sareng Luhur. Kameunangan piala Patrick Leonard parantos ngalihkeun urang Inggris pikeun ngahijikeun kadua dina Papan Pamimpin Tinggi, sedengkeun Benny Glaser ogé kéngingkeun poin dina Poé 15, ngalihkeun anjeunna ka kadua gabungan di Kelas Tinggi sareng ngadeukeutan Ferreira nangtang pikeun tempat pangluhurna di Gemblengna.

SAMPURNA

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.600 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 1.490
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.380
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 1.175
5 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Ageung – 1.125

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 915 titik
2 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 690
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 690
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 680
5 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 635

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 655 titik
2 – TheDrunkLife, Hungaria – 490
3 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 420
4 – Scarmak3r, Slovénia – 390
5 – sorangan, Bulgaria – 380
5 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 380

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – AwadeuS, Thailand – 475 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 470
3 – Pomeron, Jérman – 440
4 – Airdraken, Inggris – 430
5 – Ac-King00, Austria – 425
5 – lgburlamaqui, Brazil – 425

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa19 Séptémber

WCOOP 70: PLO (6-max)
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $15K, $50K, $100K

WCOOP 71: NLHE Super Salasa / Super High Roller
Beuli di: $215, $2,100, $25,000
jaminan: $350K, $500K, $1M

WCOOP 72: Wates 2-7 Draw Triple (6-max)
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $12.5K, $30K, $65K

WCOOP 73:PKO (6-maks)
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $50K, $175K, $400K


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda
Dinten 12: Vieira meunang deui sakumaha Lakemeier meunang badag
Dinten 13: Warta ti WCOOP



#WCOOP #Patrick #Leonard #meunang #imbang #kahiji #jeung #Reggie #nyieun #tabel #final #Kejuaraan #Dunia #Wanita