Jenny

Jenny Steele ngarobah € 5 kana lalampahan ka EPT Barcelona Main Event

Jenny Steele ngarobah € 5 kana lalampahan ka EPT Barcelona Main Event

Nalika chicks panungtungan ngapung sayang mangrupa acara kahariwang tinggi keur loba kolot. Saatos nyéépkeun bagian anu pangsaéna dina dua dekade pikeun museurkeun perawatan budak, naon anu bakal urang laksanakeun ayeuna?

Pikeun Jenny Steele sareng salakina, Andy, ieu henteu kantos janten masalah. Nyatana, pasangan ti Newry, Irlandia Kalér, parantos terang jawaban kana kabingungan éta mangtaun-taun. Jenny jeung Andy geus ngembangkeun hiji gairah pikeun poker leuwih dasawarsa ka tukang, tur kalawan putra maranéhanana ayeuna di mimiti 20s sarta putri kiwari 18, aranjeunna senang bebas ngahurungkeun perhatian maranéhanana ka kartu, sarta nurture kaahlian poker maranéhanana jeung bakti. . aranjeunna némbongkeun barudak.

“Nalika kids urang geus dewasa ayeuna, urang bisa balik sarta maénkeun poker ,”Jenny ngawartoskeun PokerStars Blog salila putus muter dina Poé 1B tina EPT Barcelona Main Acara. “Biasana, sapertos, ‘Kéngingkeun ibu anjeun, anjeunna bakal ngasuh, urang turun sareng maén poker.’ Tapi ayeuna, urang sapertos: ‘Urang tiasa angkat! Urang bisa ngalakukeunana!’ Jeung kids ngomong, ‘Ibu, ngalakukeun eta.’ Aranjeunna ngadukung pisan. Aranjeunna ngadukung pisan. ”

Taya ragu dukungan ieu merenah sakumaha Steele ogé geus ngembangkeun bakat getol pikeun unggul satelit pikeun turnamén live utama. Steele saméméhna geus meunang pakét turnamén di Marbella, Monte Carlo na Dublin – na nembe ditambahkeun Barcelona kana roster nu.

Steele nyarios yén anjeunna parantos mesen penerbangan pikeun sumping ka Barcelona pikeun maénkeun acara awéwé, tapi teras gaduh kahayang anu kuat pikeun nyandak léngkah dina patok.

Perjalanan Steele ka Barcelona hargana € 5

“Ceuk kuring, kuring hoyong pisan maén dina Acara Utama EPT,” saur Steele. “Jadi kuring maénkeun fiver satelit, sarta meunang ka babak salajengna, nu € 55. Kuring maén € 55, meunang hiji, nepi ka € 530. Maén € 530 sarta meunang hiji éta. Sadayana dina hiji wengi.”

Éta shift tujuh jam, nu dimimitian dina ngan € 5 apal, nyumbang ka ayana Steele dina widang EPT Main Event-pegatna catetan ieu. Tapi sanajan éta kahiji kalina maén acara gedena ieu, anjeunna masih pisan tingkat-dipingpin pikeun pendatang.

“Abdi damang sareng tenang,” saurna. “Upami kartu éta kanggo anjeun, éta pikeun anjeun. Sareng upami anjeun ngalakukeun gerakan anu saé, maka saé. Sareng upami anjeun tetep meunang, éta langkung saé. Teu aya gunana pikeun panik sareng setrés. Utamana saprak kuring sumping ka dieu ti € 5. Ieu mangrupikeun Acara Utama EPT munggaran kuring, tapi henteu aya gunana pikeun panik ngeunaan éta. poker poker . Kaulinan teu robah.”

Baca: Sadaya sinyalna Blog PokerStars ti Barcelona

Balik ka imah, Jenny jeung Andy ngajalankeun usaha percetakan, nu hartina maranéhna nyokot kios leutik ka sagala rupa puseur balanja jeung nyitak poto orok, poto kawinan, jeung nambahkeun desain ka kaos oblong jeung pakean. Aya kali sibuk jeung kali quieter, tangtosna, jeung (sanggeus saeutik persuasi), Steele ngaku yén anjeunna sakali dihurungkeun hiji méja poker online maén satelit bari digawé nominally.

“Kuring parantos sakali, hapunten,” saur anjeunna. “Éta pergeseran sepi, ti 5 dugi ka 9 sareng teu seueur jalma anu kaluar di mall balanja. Kuring mikir, ‘Hmm. Hehehehe oke.’ Éta urusan kuring, kuring diidinan ngalakukeun éta.”

Steele museurkeun kana satelit pikeun acara live badag

Anjeunna henteu émut upami ieu mangrupikeun salah sahiji sesi anu suksés, tapi sigana éta. Cenah kaulinan na geus dimekarkeun steadily saprak mimiti diajar di buruan imah ngeunaan dasawarsa ka tukang, lajeng laun nyebarkeun jangjang na.

Satelit condong jadi fokus utama poé ieu, nawarkeun kasempetan pikeun iinditan, tapi Steele leuwih ti saukur wisata. Waktu ditanya naon ambisi na di poker , anjeunna teguh. “Pikeun meunang EPT,” pokna. “Éta badag.”

Andy jeung Jenny duanana komitmen pikeun upping kaulinan silih, sarta masing-masing sigana eusina boh mangrupa pamuter atawa tambah-hiji. Bari Jenny maén dina Acara Utama, Andy on tasting wisata sampanye, nawarkeun ka PokerStars mitra pamuter, sarta buku lalampahan ku catamaran, kagiatan séjén diatur ku staf EPT.

Andy diajar kaulinan munggaran tur Jenny nyandak eta ti anjeunna, sanajan nurutkeun murid, kakuatan dinamis rada bergeser.

“Salaki kuring sareng kuring mangrupikeun tim tag anu saé, anjeunna ngabantosan kuring sareng kuring ngabantosan anjeunna,” saur Jenny. “Tapi kuring langkung saé.”

#Jenny #Steele #ngarobah #kana #lalampahan #EPT #Barcelona #Main #Event