kadalapan

Combes sareng Nemeth balik deui ka cara unggul dina WCOOP nalika Vieira ngagagalkeun anu kadalapan

Combes sareng Nemeth balik deui ka cara unggul dina WCOOP nalika Vieira ngagagalkeun anu kadalapan

Buletin dinten ieu ti 2022 World Championship of Online Poker (WCOOP) mawa warta ngeunaan kameunangan anu ageung sareng ampir sono pikeun sababaraha pamaén anu paling kasohor di buruan, ogé apdet tina acara Kejuaraan Dunia panganyarna…


Sorotan poé ieu

  • “CPUrul0r” nolak Vieira anu kadalapan
  • Nemeth nepi ka opat sanggeus PKO fun; tilu pikeun roo_400
  • Combes ngagabung ka klub unggul WCOOP
  • Pye salamet pikeun dinten kadua kajawaraan KUDA

Tukangeun JURNAL

CPUrul0r nyetél perch: Aya nyatu pangalaman MTT pa $ 10K Super Salasa High Roller tabel final, nu ngagaduhan perlakuan streaming PokerStars pinuh Rebo wengi. Joao “Naza114” Vieira milarian gelar kadalapan na, Samuel “€urop€an” Vousden sareng Niklas “Lena900” Astedt milarian anu kaopat. Jeung aya bakat sumebar di sakuliah widang. Ngan dina jenis ieu pausahaan bisaCPUrul0r“Diitung salaku shot panjang, utamana tempo aranjeunna meunang judul WCOOP $2K taun ka tukang. Tapi CPUrul0r nyandak léngkah anu sanés pikeun dianggap pasangan anu jelas tina sato galak anu diadegkeun ku ngamankeun kameunangan anu kasohor. CPUrul0r réngsé ngéléhkeun Vieira dina sirah sanggeus final super-gancang, earning $201,971. Ieu memang Super Salasa, sarta lain Rebo goréng nuturkeun nepi.

PopAShush nolak Campana ampir ngulang: Hadiah kahiji genep angka anu sanés tina aksi tadi wengi janten juara Super Salasa $ 1K, di dieu disebut WCOOP 13-M. Kaseueuran dunya sigana yén Eder “edercampana” Campana Brasil bakal ngulang kameunangan anu ampir sami taun ka tukang, dimana Campana meunang WCOOP 12-M salami minggu mimiti séri éta. Kalayan lawanna siap nyerang, Campana nyandak dua pasang Q♥6♥ mun sigana outperform ace-raja. Sanajan kitu, slick badag minuhan lempeng di juru jeung lawan, Irlandia.PopAShushlajeng ditarik kaluar cemerlang balik-ti-nu-maot win. Campana kedah ngantosan sakedik nalika PopAShush ngagaduhan kameunangan WCOOP kahijina, sareng $ 108,740.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Nemeth bos mésér-in deui

Nemeth ngaku kaopat: Hungaria Andras “tersangka” Nemeth ayeuna bisa ngaku opat judul WCOOP kana ngaranna sanggeus tadi peuting ngaliwatan tahap ahir pisan hésé WCOOP 15-H: $2,100 NLHE PKO. Kameunangan, dimana anjeunna kéngingkeun $ 79,728 (kalebet hadiah $ 48,844) sanés ngan ukur kameunangan kaopat Nemeth, tapi kameunangan kaopatna tina acara WCOOP anu luhur, anu ngagungkeun widang anu sesah. Taun ka tukang anjeunna meunang Acara Utama PLO, dina taun 2020 anjeunna meunang PLO High Roller anu sanés ogé turnamén $530+R NLHE. Sareng waktos ieu anjeunna nyanghareupan méja akhir anu ogé nampilkeun Stevan “random_chu” Chew sareng Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, diantarana. The PokerStars Duta Fintan “easywithaces” Hand ogé nempatkeun dina kinerja pangalusna na ti WCOOP jadi jauh, finish kadalapan, gelembung tabel panungtungan.

Combes tungtungna janten juara WCOOP

Combes masih ngagaduhan: Salah sahiji pamaen anu paling konsisten di Inggris dina MTT online salami dasawarsa, Charlie “JIZOINT” Combes ayeuna tiasa nyebat dirina juara WCOOP ogé saatos anjeunna ngéléhkeun WCOOP 11-M tadi wengi, acara $55 NLHE PKO. Combes gaduh dua judul SCOOP sareng tilas juara Minggu Million, diantara seueur panghargaan anu sanés. Anjeunna oge biasa dina sirkuit turnamén live, ampir sok qualifying pikeun acara on PokerStars. Judul SCOOP kahijina sumping deui dina 2011, tapi kasuksésan WCOOP parantos ngaleungitkeun anjeunna dugi ka ayeuna. Nanging, anjeunna ngéléhkeun 6,509 éntri pikeun ngaku $ 33,137, kalebet hadiah, sareng telat pikeun tantangan WCOOP na.

Tilu pikeun “roo_400”: Dina masalah daya tahan, Kanada”kamar_400” mimiti jadi pinunjul dina 2010 kalayan meunangna dina acara SCOOP Heads Up. Aranjeunna nuluykeun meunang hiji deui judul SCOOP, dina 2018, sarta ayeuna tilu di WCOOP, tadi peuting nambahkeun hiji $530 judul PKO kana neruskeun. Kameunangan WCOOP sateuacana sumping dina 2019 sareng 2021, duanana tina acara NLHE anu langkung ageung, sareng kasuksésan tadi wengi sumping sareng kolam renang hadiah $ 58,743.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Numutkeun standar WCOOP, éta wengi sepi dina Rebo. Sanaos kitu, séri éta parantos caket kana $ 15 juta hadiah pools tina 43 turnamén réngsé dugi ka ayeuna. Satengah kadua minggu kahiji malah sibuk…

Turnamén réngsé: 43
Tulisan: 148.714 (kaasup 37.289 re-éntri)
Koléksi hadiah: $14.934.327
Hadiah tempat kahiji: $ 2,486,089 (kaasup $ 551,439) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Acara HORSE World Championship maén tahap bubuka na tadi peuting, sarta eta Sigana mah jenis acara anu bakal hartosna pisan pikeun pamimpin timer diangkat tina Gerakan Kaulinan Campuran, Mason Pye. Cukup yakin, Pye aya di…ngan. Anjeunna tumpukan pondok dina gelembung, ningali Finlandia “Supermassa1” balik sagala-di na tukangeun. Pye ayeuna aya dina artos, 16 ti 16 sésana, tapi tetep impian pikeun janten Juara Dunya.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Bisi saha perlu ngingetkeun yén satelit ngajalankeun sabudeureun jam pikeun acara WCOOP. Aya seueur cara pikeun lebet murah, sareng berpotensi lebet kana acara agung ieu.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ieu mangrupikeun mimiti anu lambat pisan pikeun WCOOP ieu pikeun Brazil, anu séri anu dugi ka ayeuna sigana tiasa paling efektif disimpulkeun dina hiji gambar. Ieu tabel panungtungan 7-Max $ 22 PKO, nu kumaha bae henteu masihan Brazil gelar.

Lima ti tujuh, tapi teu meunang

Dua deui kameunangan pikeun Inggris nempatkeun Éropa di payun, sareng Amérika Kidul pasti ngagaur iraha waé.

Klasemen ayeuna:

6 judul – Inggris
5 – Brazil
3 – Austria, Bulgaria, Kanada, Swédia
2 – Bélarus, Hungaria, Irlandia, Norwégia
1 – Kroasia, Céko, Éstonia, Jérman, Kyrgyzstan, Lituania, Malta, Méksiko, Maroko, Romania, Tunisia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Sanajan anjeunna can meunang gelar taun ieu, Brazil urang Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber geus nyieun clutch tina tabel final sarta mingpin leaderboard sakabéh, dihareupeun Andras Nemeth, anu clinched judul tadi peuting. Masih pisan sesak, kalayan aksi sabtu minggu ieu sigana bakal ngabagi sakedik.

SAMPURNA

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 425 titik
2 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 325
3 – guilherme12, Brazil – 265
=4 – Marko “markovitsus” Koplimaa, Éstonia – 255
= 4 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 255
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 255

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

= 1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 300 titik
=1 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 300
3 – Joao “Naza114” Vieira, Inggris – 195
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 190
5 – Alex “FutureofMe” Kulev, Irlandia – 140

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – Robin “robinho” Ylitalo, Swédia – 180 poin
2 – Ronan “Sw33ney” Sweeney, Inggris – 155
3 – ShipitFTW911, Swédia – 145
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 140
=4 – Tr!pleeeee, Polandia – 140

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – CurrD, Britania Raya – 180 titik
2 – 4Kings_Hit, Britania Raya – 155
3 – Airdraken, Britania Raya – 145
4 – dr0binho, Polandia – 130
=5 – JeF Dosso, Brazil – 125
= 5 – Mulatin181, Brazil – 125
=5 – trotmant, Britania Ageung – 125

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Kemis, 8 Séptémber

Dinten Kemis anu rame pisan di WCOOP sareng henteu kirang ti genep acara rutin dimimitian sareng Kajuaraan Dunia Badugi. Kajadian “biasa” éta kalebet Thrill Kemis, anu ngagaduhan $ 5K High Roller sareng acara “sedeng” $ 530, anu jaminanna $ 800K. Ieu mangrupikeun wengi anu saé pikeun peminat tohan wates tetep, kalayan acara wates tetep dilaksanakeun sareng Kajuaraan Dunya Badugi sareng acara Limit Razz ogé.

11:05 – WCOOP 20: NLHE
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $35K, $150K, $275K

12:30 – WCOOP 21: Wates Hold’em 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $10K, $20K, $40K

13:30 – WCOOP 22: NLHE PKO Kemis Thrill
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $400K, $800K, $650K

13:30 – Badugi Maneuh Wates Dunya Championship
Beuli di: $1.050
jaminan: $50K

14:30 – WCOOP 23: wates Razz
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $12.5K, $35K, $70K

15:05 – WCOOP 24: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $80K, $175K, $250K

17:30 – WCOOP 25: NLHE PKO Freezeout Turbo
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $30K, $150K, $200K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui


#Combes #sareng #Nemeth #balik #deui #cara #unggul #dina #WCOOP #nalika #Vieira #ngagagalkeun #anu #kadalapan