Kagiatan

Catamarans, paddleboards, sampanye jeung menari: Kagiatan endah ngantosan di EPT Barcelona

Catamarans, paddleboards, sampanye jeung menari: Kagiatan endah ngantosan di EPT Barcelona

Fokus utama acara naon on Éropa poker wisata (EPT) bakal salawasna poker sorangan, tur éta gampang pikeun nempo naha kalawan jutaan euro dina stake. Sanajan kitu, festival EPT sok dipak kalawan kagiatan jauh ti méja ogé – jeung dulur attending taun ieu sacara EPT Barcelona kudu néangan nyatu acara husus pikeun pelengkap poker, duanana pamaén sarta sémah.

Anjeun tiasa naek paddleboards na catamarans, sampel sampanye sarta ngarasakeun pihak usum panas. Tur upami sadayana disada teuing energetic, aya receptions inuman sarta pihak pikeun anjeun mingle, bersantai sarta ngamangpaatkeun sakuliling méwah.


WILUJENG INUM

10 Agustus
18:00-20:00 – Seni Hotél Rooftop

Sadaya babaturan sareng kulawarga pamaén PokerStars diondang kana inuman wilujeng sumping di bar rooftop Arts Hotel. Kenali sasama pamaén anjeun, kitu ogé seueur perwakilan PokerStars di Barcelona, ​​pikeun tukeur carita, bagikeun tip persiapan anjeun, sareng umumna sosialisasi sateuacan anjeun sadayana janten musuh anu disumpah dina méja.

PADDLE-BOARDING

10-20 Agustus
Saban poé – 10.30

Meunang paddle-boarding di Med

Ieu moal balik unnoticed mun anjeun nuju ka EPT Barcelona yén kasino nyaeta katuhu gigireun laut. Khususna, éta cai haneut tina Tengah, sareng éta mangrupikeun salah sahiji tujuan anu pang populerna di Éropa pikeun pantai gabungan sareng liburan kota.

Saban poé di 10:30, pamaén EPT jeung sémah diondang pikeun nyobaan ngawelah sabudeureun Port Olimpic – kasempetan pikeun nguji kasaimbangan anjeun sarta ngajajah sagara, dina instruksi ati tur pangawasan ti instruktur mumpuni.

Aya lima slot sadia unggal isuk pikeun numpak sajam-lila, jadi ngadaptarkeun terasrasakeun.


POKERSTARS panas FIESTA

11 Agustus
17:00 – Mas Vidrier

hiji méwah Villa Mas Vidrier nyaeta lokasi pikeun wengi senang jeung kaulinan, hosted ku Tim PokerStars Duta.

Senang jeung kaulinan di pihak nu

Nepi ka 50 pamaén bakal dibagi kana dalapan tim, nu lajeng bakal bersaing dina runtuyan kaulinan tim. Éta bakal langkung saluyu sareng Gladiator tibatan Olimpiade, tapi sumanget kompetisi bakal langkung jero.

Aya kolam renang sareng téras pikeun bersantai, kalayan barbecue sareng inuman anu disayogikeun, ditambah DJ ti 5pm dugi ka 11pm. Transportasi bakal disadiakeun pikeun 30-menit naek ka tempat jeung balik.

Sareng aya hadiah. Tangtu aya hadiah. Tim unggul bakal diondang pikeun maénkeun flipout nanas gélo antara aranjeunna, dimana unggal sahijina bakal dijamin hadiah. Tien Juara bakal earn € 1.100 korsi ka Acara Utama dina pilihan pamuter urang poker wisata régional (UKIPT, Estrellas, Eureka, jeung sajabana).

Runner-up bakal nampa € 400 tikét ka pamuter-dipilih Jalan Pikeun Acara Utama PSPC, bari sakabeh teammates séjén bakal nampa hiji $ 109 tikét satelit online pikeun acara touring régional.

Éta mangrupikeun jajaran hadiah anu saé pikeun tim anu meunang. Jeung anjeun kudu jadi di dinya meunang eta.

Meunang hadiah tim
1 – Korsi Pilihan Pamuter Utama Daerah € 1,100
2 – Jalan ka PSPC Main acara pilihan korsi pamuter € 400
3 – 7 – € 109 pikeun tiket korsi online Tour Daerah


KURSUS CATAMARAN BRUNCH

Sailing luar Barcelona

12, 14 & 19 Agustus
11am – 2pm

kasempetan Anjeun pikeun ngarasakeun kahirupan laut nyata. Naon bisa jadi hadé ti méakkeun tilu jam sailing dina catamaran di Med, ngan di luar Barcelona?

Panonpoé bakal caang, laut bakal bulao – sarta bakal aya dahar beurang sumptuous dilayanan ka sadaya pelaut.

Aya tilu perjalanan, nyaéta tanggal 12, 14 sareng 19, sadayana berangkat jam 11 énjing. Aya rohangan pikeun 70 panumpang, janten pastikeun cagar tempat anjeun.

Lajeng mawa sunhat, suncream jeung baju renang. Ieu lalampahan teu sono.


Partéi pamaén

14 Agustus
19:30 – klub wengi CDLC

acara PokerStars kasohor pihak pamaén maranéhanana, dimana dulur diondang pikeun dine, inuman, nongkrong jeung tari. Tempat waktos ieu nyaéta klub wengi CDLC, pas di seberang Kasino Barcelona, ​​​​dimana sadaya pamaén sareng tamu diondang.

Upami pésta anu kapungkur mangrupikeun hal anu kedah dilakukeun, ieu mangrupikeun acara anu teu kedah sono – sareng kasempetan anu sampurna pikeun ngeureunkeun perjalanan anjeun ka Barcelona dina gaya.


CAVA TASTING jeung wisata

Ngarasakeun tur lajeng rasa produk

16 Agustus
18:00 – Codorniu gudang di jero taneuh

Ieu mangrupa kasempetan ekslusif pikeun kulawarga jeung babaturan pamaén PokerStars nganjang ka gudang anggur Codorniu stunning Barcelona sarta sampel sababaraha sampanye nikmat.

Perjalanan ieu kalebet wisata gedong bersejarah sareng gudang di mana sémah bakal diajar ngeunaan prosés anu ngahasilkeun sababaraha inuman anu pangsaéna di daérah éta.

Ditungtungan ku kasempetan pikeun ngarasakeun eta pikeun diri.

Transportasi ka sareng ti basement bakal disayogikeun.


DETAIL FULL pangalaman pamaén Barcelona

Pamaén di EPT sok dijaga. PokerStars boga hiji sakabéh tim dedicated tanaga dina situs anu boga tujuan pikeun nyieun lalampahan ka Éropa ngarah poker wisata unforgettable. Ieu naon anu dipiharep para pamaén di Barcelona:

PokerStars Kualifikasi Online
Transfer gratis nalika sumping (meunang pakét lengkep)
Hadiah wilujeng sumping di kamar hotél nalika datangna (meunang pakét lengkep)
dagangan EPT unik
Host liaison dedicated sapanjang acara
€ 30 F&B voucher méakkeun di tempat

Kabéh pamaén
PokerStars dagangan pikeun sakabéh pamaén
Eupan balik pamaén survey kalayan ganjaran Spin the Wheel*
Kagiatan gratis anu karasaeun sadinten istirahat kalebet naék catamaran sareng naek kapal

Poker Tamu Komunitas
Wilujeng sumping inuman (arts Hotel rooftop)
Rasa sampanye & wisata (Codorniu)

€ 25k pamaén
bebas mindahkeun dina datangna
F&B gratis salami maén (€25k + acara)
Tilu peuting bebas hotél nalika maén acara / booking € 100k via PSTravel
50% ngabalikeun duit rake on pre-pendaptaran / diuk di mimiti acara € 25k
Dedicated VIP host liaison
Gancang lagu ulang Éntri tina tabél

* Saha nu nyampurnakeun survey eupan balik PokerStars diondang ka spin kabayang, dimana hadiah dijamin. Ieu ngawengku sagalana ti kantong branded PokerStars, EPT Barcelona kaos oblong jeung caps baseball, mun suitcases ekslusif jeung € 100 voucher balanja.

#Catamarans #paddleboards #sampanye #jeung #menari #Kagiatan #endah #ngantosan #EPT #Barcelona