kalawan

PokerStars awarding a Beureum Spade Pass pikeun Grand Prix Brasil di partnership kalawan Oracle Red Bull Racing

PokerStars awarding a Beureum Spade Pass pikeun Grand Prix Brasil di partnership kalawan Oracle Red Bull Racing

PokerStars geus ngumumkeun hiji Beureum Spade Pass ganjaran anyar dina partnership kalawan Oracle Red Bull Racing. Waktos ieu, fans tiasa meunang pakét sadayana inklusif pikeun Grand Prix Brasil. Rincian handap.


PokerStars og Oracle Red Bull Racing

PokerStars sareng Oracle Red Bull Racing ngagabung deui dina Januari pikeun usum F1 2022 anu bakal datang. Saprak harita, partnership global geus aimed pikeun kalibet panongton kalawan kapentingan sarupa jeung ganjaran fans ku cara anyar jeung seru.

Sajauh ieu, partnership geus kabuktian suksés.

PokerStars ngumumkeun awarding tina Beureum Spade Pass munggaran dina Maret 2022, awarding pakét ka Monako Grand Prix nu ngawengku pintonan lagu-sisi, akomodasi méwah jeung leuwih sagigireun. Aranjeunna dileler di bebas turnamén poker jeung PokerStars Partéi balap marmer ekslusif.

Ayeuna, nalika usum F1 asup kana satengah kadua, PokerStars ngumumkeun cara anyar pikeun fans anu kéngingkeun Red Spade Pass, waktos ieu pikeun Grand Prix Brasil di Sao Paulo.


Meunang GP Brasil Beureum Spade Pass

Sadia sacara éksklusif pikeun pamaén PokerStars, Beureum Spade Pass bakal ganjaran nu meunangna jeung pangalaman kipas pangalusna dina iconic sirkuit Interlagos Grand Prix Brazil urang. Pikirkeun éta sapertos Platinum Pass, tapi pikeun Grand Prix.

Pangalaman, curated ku PokerStars tur diaktipkeun ngaliwatan partnership kalawan Oracle Red Bull Racing, ngawengku:

  • Tilu dinten epik di GP Brasil
  • Hiber
  • Akomodasi lima wengi di Sao Paulo
  • Sajumlah kagiatan ekslusif sareng penampilan tamu

Upami anjeun kipas Grand Prix, atanapi hoyong ngalaman atmosfir unik Formula 1 pikeun kahiji kalina, ulah sono kasempetan anjeun pikeun meunang.

CARA meunang

Kahiji Grand Prix Brasil Beureum Spade Pass bakal dileler di PokerStars Éropa poker wisata (EPT) Barcelona dina € 3.000 Mystery Bounty acara, nu lumangsung 17 – 19 Agustus.

Turnamén Misteri Bounty mangrupikeun format knockout anu pikaresepeun anu nyandak dunya badai. Gantina meunang jumlah tetep, ngéléhkeun pamaén panghargaan hiji hadiah misteri nu digambar di acak tina hadiah kolam renang.

EPT Barcelona € 3,000 Mystery Bounty saleresna mangrupikeun acara anu patut dimaénkeun, sareng kasempetan anu sampurna pikeun nyobian formatna. PokerStars geus ditambahkeun Platinum Pass kana pot, méré hiji pamuter pa $ 30.000 pa PSPC.

Nambahkeun nilai malah leuwih kana acara geus tumpuk, salah sahiji amplop kado misteri eta bakal ngandung hiji Beureum Spade Pass, mere saha anu skor hiji knockout untung pangalaman sakali-dina-a-hirupna di Grand Prix Brasil.

Anjeun kedah aya di EPT Barcelona pikeun kéngingkeun éta, tapi sanés hiji-hijina cara pikeun kéngingkeun Red Space Pass. Leuwih bakal dileler di PokerStars na PokerStars kasino , kalawan cara anyar pikeun meunang ngumumkeun pas.

Tetep katala sareng kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika aya kasempetan…


PokerStars og Oracle Red Bull Racing promosi online

Salian hadiah Beureum Spade Pass epik, PokerStars ngajalankeun sababaraha promosi séjén salila usum F1 salaku bagian tina partnership maranéhanana jeung Oracle Red Bull Racing. Kami parantos ngumumkeun ieu, tapi supados anjeun henteu sono:

Nangkeup Checkered Bandéra Racing Freeroll – Turnamén sabtu minggu pasca balapan énggal anu lumangsung unggal Senén. Saha anu dimaénkeun di PokerStars Minggu Million dinten saméméhna atawa diusahakeun cocog keur Minggu Million minggu saméméhna bakal meunang asupna kana freeroll nu, nu boga pa kolam renang pa $ 25k. Lamun supir Oracle Red Bull Racing meunang balapan sabtu minggu, PokerStars bakal ganda kolam renang hadiah freeroll ka $ 50k.

Pitstop Cash serelek – Unggal Salasa saatos balapan, saurang pamaén PokerStars.com anu dipilih sacara acak bakal nampi bonus instan $ 10,000, anu bakal ningkat kana $ 20,000 upami tim Oracle Red Bull Racing meunang. Hijina nyekel nyaéta duit tunai kudu diklaim dina 15 menit. Upami teu kitu, hadiah bakal digulung ka Grand Prix salajengna.

#PokerStars #awarding #Beureum #Spade #Pass #pikeun #Grand #Prix #Brasil #partnership #kalawan #Oracle #Red #Bull #Racing

Kedutan Poker Tribun: Balik layar kalawan Pyefacepoker pa UKIPT Nottingham

Kedutan Poker Tribun: Balik layar kalawan Pyefacepoker pa UKIPT Nottingham

Ieu UK jeung Irlandia Poker Tour (UKIPT) dilongok Nottingham minggu panungtungan pikeun lima poé poker extravaganza. Aya Kajadian Utama, High Rollers, Super High Rollers, acara samping, sarta PokerStars kagiatan galore.

Upami anjeun henteu tiasa sumping ayeuna tapi ngarepkeun nganjang ka tempat UKIPT ka hareup, anjeun aya untungna. UKIPT angkat ka London dina Oktober 2022, ngajalankeun ti 18 dugi ka 22.

Tapi kumaha pangalaman UKIPT?

minggu ieu, urang meunang hirup vicariously ngaliwatan PokerStars Tim Pro Mason “pyefacepoker” Pye salaku streamer kedutan documenting sakabéh lalampahan na éksklusif pikeun Twitch poker Tribun.

Ieu anjeunna.



Maranéhanana ngomong yén poker jeung kahirupan mindeng balik leungeun dina leungeun. Éta leres pikeun Pye nalika anjeunna kapaksa ngagunakeun kaahlian bluffing na di stasion karéta saatos reureuh hartosna tikétna henteu sah deui.

Kabeneran, bluff éta ngaliwat.



Saatos pendak sareng sasama PokerStars Team Pro, Georgina “GJReggie” James (anu ayeuna ngalakukeun tantangan kabugaran), Pye masihan kami tur kamar hotél Nottingham na.



Lajeng éta waktu keur dinner jeung kaulinan kolam renang.



Isukna, Pye ngaluncat kana £230 UKIPT Mini di Nottingham’s Magrib ka Subuhanu nawiskeun jaminan £ 100K.

Tapi sanggeus ngajalankeun ratu kana hiji as, bullet munggaran nya robah jadi lebu.

Di dieu, Pye ngudag meja inpormasi PokerStars – dijalankeun ku Willie sareng Raksha legendaris – pikeun nunjukkeun ka urang naon anu aya pikeun pamaén UKIPT.

Kabéh pamaén UKIPT kéngingkeun patches UKIPT ekslusif, pin sareng pelindung kartu.
Kabéh UKIPT Main Acara pamaén meunang kaos oblong ekslusif pikeun ngagungkeun acara.
Sadaya kualifikasi online pikeun Acara Utama meunang sagala di luhur, ditambah hiji hoodie UKIPT, lanyard sarta kantong serut.

Aya ogé caps baseball ditawarkeun ngaliwatan rupa hadiah dina acara.



Hanjakalna, pélor kadua Pye dina Mini ogé henteu saé.

Tapi teu aya anu teu tiasa dilereskeun ku gurun simpati.



Ieu £ 1,100 Acara Utama UKIPT (£ 500K Gtd) salajengna jeung saha Pye kudu manggihan dina meja na?

Ngan patok luhur crushers Andy “Bowie Pangaruh” Wilson.

Upami Wilson katingalina aya dina awan salapan, éta kusabab anjeunna réngsé dina tempat munggaran dina Kuis Pub UKIPT Nottingham, anu diayakeun ku Pye sareng GJReggie.

Tim unggul Wilson – ogé nampilkeun Angus Foster sareng Oli Hutchins – teras kedah bersaing pikeun bonus sit & go berkat kasuksésanana. Wilson nyandak anjeunna ka handap ogé, earning tur régional korsi Acara Utama.

1 Andy Wilson – korsi Acara Utama Tour Daerah
2 Angus Foster – € 400 / £ 340 Jalan ka korsi PSPC
3 Oli Hutchins – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
4 Peter Santamaria-Woods – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC
5 Dode Elliot – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
6 Nikolay Ponomarev – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC

Angus “BigGustago” Foster – juara kuis pub

Tapi Wilson sanés ngan ukur wajah anu biasa Pye tarung.



Duanana Pye sareng Spraggy parantos ngalangkungan sadinten, sanaos tumpukan pondok.

Aranjeunna duanana ogé ngahasilkeun artos, sareng Pye parantos ka-85 pikeun £ 1,690 sareng Spraggy turun ka-70 pikeun £ 1,940.



Kalawan poker resmi leuwih pikeun numpak, éta waktu pikeun bersantai terasrasakeun Joe Stapleton urang hiji-of-a-jenis gaya comedic. komentator PokerStars sarta stand-up comedians éta di kota pikeun acara haneut-up saméméh pos na ngajalankeun di Edinburgh Fringe Festival.

Stapes ditinggalkeun aranjeunna dina seams

Sareng sareng éta, waktosna angkat ka bumi.

Dompétna rada torek. Sirah beuki lieur.

Wilujeng Pé. Dugi ka waktos salajengna.

#Kedutan #Poker #Tribun #Balik #layar #kalawan #Pyefacepoker #UKIPT #Nottingham