kameunangan

WCOOP 2022: Yan ngalangkungan garis nalika Berggren nambihan kameunangan 2022 kana kasuksésan taun ka tukang

pamuter poker David Yan pa EPT Monte Carlo

Pembaruan dinten ieu tina 2022 World Championship of Online Poker (WCOOP) dina PokerStars, nampilkeun sadaya beja panganyarna.

Sorotan poé ieu


Tukangeun JURNAL

Yan tungtungna nyebrang garis: Aya loba pamaén anu geus runners nepi sababaraha kali salila WCOOP ieu, kaasup sakabeh bos anu ogé geus meunang sababaraha kali. Tapi nepi ka tadi peuting, Selandia Anyar David “Miss Oracle” Yan meureun panginten éta sanés taun. Anjeunna réngsé kadua tilu kali tapi pernah ngagantung medali emas sabudeureun beuheung na.

pamuter poker David Yan pa EPT Monte Carlo

Tilu detik sareng ayeuna anu munggaran pikeun Yan

Tapi dinten ieu, mangga jelas luhureun podium. Yan geus ngalakukeun eta. Anjeunna sumping munggaran ti widang 119 éntri dina $5K WCOOP 97-H, nu earned anjeunna rapih $130,416. Anjeunna meunang eta. Tangtu éta luhung, featuring David “dpeters17”, Timoteus “Tim0thee” Adams, Artem “veeea” Vehznekov, Jans “Graftekkel” Arends, Vicente “vicenfish” Delgardo na Talal “raidalot” Shakerchi dina tabel final. Tapi Yan ngéléhkeun aranjeunna sadayana sareng ayeuna, tungtungna, juara WCOOP.

Balik-ka-balik pikeun Berggren: Swédia Andreas “mrAndreeew” Berggren mangrupakeun pamuter unggal reporter turnamén online weruh ogé, kalawan string panjang hasil tinggi-profil Manjang sahenteuna dasawarsa. Parantos janten juara SCOOP dua kali, Berggren kedah ngantosan dugi ka Senén wengi kanggo kéngingkeun gelar WCOOP karir kadua na, tina acara mésér WCOOP 97-M NLHE $ 530, anu sumping kalayan biaya $ 74,614.

Dua pikeun Berggren

Berggren saméméhna meunang di WCOOP taun ka tukang, lamun meuli-di éta sami, tapi kaulinan ieu campuran hold’em / PLO. Kapungkur, aya 322 éntri sareng waktos ieu 898. Janten sadayana langkung ageung. Sareng Berggren ayeuna dina daptar juara ganda.

Brazil ngahontal rekor gelar: Tilu tina genep acara anu réngsé dina Senén wengi dimeunangkeun ku Brazilians, bringing total nagara urang pikeun WCOOP ieu ka 57. Éta kameunangan paling kantos dihontal ku nagara tunggal salila WCOOP a – cocog total nyekel ti taun ka tukang, Anjeun ditebak eta , Brazil.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Turnamén réngsé: 280
éntri: 788.773 (kaasup 186.594 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $71,756,585
Hadiah tempat kahiji: $12,289,239 (kalebet hadiah $2,639,683)
Turnamén anu lumangsung: 6
Turnamén dimimitian dinten ieu: 9

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


JUARA GANDA

Pamuter poker Rui Ferreira di EPT Barcelona dina 2018

Rui Ferreira: Opat dina sataun

Pamaén di handap ieu geus meunang leuwih ti hiji gelar salila WCOOP taun ieu:

Opat kameunangan: Rui “RuiNF” Ferreira

TILU KEMENANGAN: Ognjan “cocojamb0” Dimov, Joao “Naza114” Vieira, “roo_400”, Tobias “Senkel92” Leknes, “Dainiux”

DUA KEMENANGAN: buaya14, Beriuzy, Simon “C. Darwin2″ Mattsson, “drew.derzh”, Eduardo “Eduardo850” Silva, Christian “eisenhower1” Jeppsson, FONBET_RULIT, meunang pwned, Adam “ISmellToast” Crawford, jokkee_apart, nomalice, Jibril “pinguinho” Baleeiro”, Robinlo “robinholike” Glaser, SerVlaMin, Ronan “Sw33ney” Sweeney, T0X16-.


nonton kedutan

Naha kahirupan Lex Veldhuis janten meme?

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


DEWAN PIMPIN NAGARA

Brazil geus ngahontal rekor sorangan, sedengkeun kameunangan David Yan nempatkeun Selandia Anyar dina penerbangan luhur pikeun kahiji kalina taun ieu. Aya 42 nagara anu ngahasilkeun juara ayeuna.

Klasemen ayeuna:

57 judul – Brazil
28 – Inggris
23 – Austria
14 – Norwégia, Swédia
12 – Jérman
11 – Ukraina
10 – Kanada, Romania
8 – Bulgaria, Finlandia
7 – Bélarus
6 – Hungaria, Monténégro
5 – Kazakhstan, Lituania
4 – Andorra, Argéntina, Malta, Méksiko
3 – Dénmark, Irlandia, Polandia
2 – Bélgia, Kroasia, Éstonia, Kyrgyzstan, Moldova, Maroko, Peru, Swiss, Uruguay
1 – Arménia, Kamboja, Céko, Yunani, Indonésia, Selandia Anyar, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Klasemen panganyarna dina sadaya papan pamimpin utama

SAMPURNA

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 2.235 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 1.850
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.745
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 1.640
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.495

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.255 titik
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.045
3 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 905
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 870
5 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 800

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 860 titik
2 – Scarmak3r, Slovénia – 560
3 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 550
4 – James “TheDrunkLife” Whittet, Hungaria – 530
5 – sorangan, Bulgaria – 440

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – AwadeuS, Thailand – 605 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 590
3 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 580
4 – ekvilibryst, Ukraina – 550
5 – FONBET_RULIT, Monténégro – 545

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa 27 Séptémber

Ieu Salasa panungtungan WCOOP, nu hartina final Super Salasa. Aya ogé acara Zoom Heads Up, anu matak pabalatak. Ngarasakeun.

12:30: WCOOP 99 – NLHE Super Salasa
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $100K, $250K, $400K

13:30: WCOOP 100 – NLHE / PLO 6-Max
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $20K, $60K, $85K

15:30: WCOOP 101 – Progresif NLHE Jumlah KO ngadeukeutkeun huluna Up
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $60K, $200K, $250K


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Dinten 9: Tilu pikeun Ferreira endah pisan

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda
Dinten 12: Vieira meunang deui sakumaha Lakemeier meunang badag
Poé 13 kasimpulan
Dinten 14: Leonard meunang undian kahiji
Salapan pikeun Vieira sareng dalapan pikeun Leknes dina sababaraha dinten
poe 15: Badziakouski maéhan Super High Roller
Dinten 16: Ferreira stunning sakumaha Clark jeung Cowan meunang kahiji
poe 17: Tilu winners triple deui, kaasup kasalapan pikeun Leknes

#WCOOP #Yan #ngalangkungan #garis #nalika #Berggren #nambihan #kameunangan #kana #kasuksésan #taun #tukang

Skéma Juara Dunya nolak Spraggy, nalika Leknes kéngingkeun kameunangan WCOOP katujuh

Skéma Juara Dunya nolak Spraggy, nalika Leknes kéngingkeun kameunangan WCOOP katujuh

Aya patah hati sareng pikagumbiraeun dina kasimpulan tabel 2022 World Online Poker Championship (WCOOP), anu ngagaduhan sababaraha béntang WCOOP anu kacida luhurna, sareng sababaraha pamaén anu nempatkeun nagarana dina peta pikeun kahiji kalina. Sibuk, hayu urang ngamimitian.


Sorotan poé ieu

  • Pupusna Spraggy ngabantosan Schemion ka Championship Dunya
  • Katujuh anu luar biasa pikeun Leknes
  • Dimov mingpin serangan Bulgaria; Komplimaa juara deui
  • Dua nagara anyar muncul salaku nangtang WCOOP

Tukangeun JURNAL

Schemion jadi juara kahiji dina acara Championship Dunya

Heartbroken Spraggy nyiapkeun Skéma Juara Dunya: Acara Championship Dunya resmi munggaran WCOOP taun ieu dinobatkeun juara anu pas dina Senén wengi: Skéma Ole “wizowizo”, Anu mangrupa salah sahiji bakat unggulan poker modern dina duanana hirup jeung kaulinan online. Schemion tiasa nyebat dirina salaku Juara Dunia NLHE Progressive KO resmi saatos kameunangan dina acara mésér $ 5,200, anu ogé nampi anjeunna $ 240,029, dimana $ 146,875 sumping dina pamayaran bounty.

Seueur anu asalna ti Benjamin “Spraggy” Spragg, anu turnamenna réngsé patah hati di tangan Schemion. Spraggy ngartos sagalana kalawan AK sarta Schemion, nu tumpukan éta teu jadi badag dina wayah éta, disebut kaluar kalawan A10♠. Tapi sapuluh sumping di walungan pikeun ngaleungitkeun Spraggy tur nyetel Schemion pikeun ngajalankeun pikeun judul. Dina waktos éta, Duta Besar PokerStars Spraggy Alejandro “Papo MC” Lococo parantos aya di tempat kasalapan.

Spraggy nyandak leuwih ti $40K pikeun exploits na, tapi bakal kasampak sirik Schemion, anu ngaku judul WCOOP kadua karirna. Tilu ti opat luhur, kaasup Schemion, ngawakilan Austria dina pertandingan ieu.

Gelar katujuh anu luar biasa pikeun Leknes

Leknes pencét tujuh pikeun WCOOP: Di EPT Barcelona bulan panungtungan, PokerStars photographers ieu dispatched pikeun néangan Tobias Leknes, pamaén Norwegia anu biasa meunang sababaraha acara di WCOOP na SCOOP, tapi maén hirup jauh kirang sering. Urang ngan boga hiji, poto heubeul, overused of Leknes, sarta kami terang ieu kasempetan sampurna pikeun nyimpen arsip sabab urang pasti bakal nulis ngeunaan anjeunna deui.

Janten dinten kadua WCOOP 2022, sareng Leknes, handapeun moniker online na “Senkel92” meunang judul séri kahijina, sareng katujuh gembleng. Kasuksésan panganyarna ieu sumping dina turnamén PLO $ 215, dimana anjeunna ngéléhkeun widang 766 éntri pikeun ngaku hadiah $ 26,022.

Anu luar biasa ngeunaan Leknes nyaéta penguasaan na dina sagala disiplin. Masing-masing tina tujuh gelar WCOOP na sumping dina disiplin anu béda, sareng anjeunna ayeuna gaduh kameunangan dina 2-7 Triple Draw (ti 2017), NLHE Win The Button sareng 5-Card Draw (duanana 2018), 2-7 Single Draw, Badugi sareng NLO8 (sadayana ti 2020). Janten ieu gambar anyar Leknes – sareng aya kasempetan anu saé anjeun bakal ningali sababaraha kali deui.

Dimov meunang salah sahiji tina dua skor $200k+ pikeun urang Bulgaria

Dimov ngadominasi roller tinggi: Acara mésér-in pangluhurna dina wengi bubuka WCOOP nyaéta Acara # 4-H: $ 10,300 NLHE High Roller, kalayan dijamin $ 850K. Kalayan pameseran anu ukuranana, éta pasti bakal narik hiu anu paling ageung, sareng juara ahirna pasti cocog sareng katerangan. Ognjan “cocojamb0” Dimov earned win WCOOP kadua karirna, narjamahkeun hiji kaunggulan chip sapeuting kana tempat kahiji finish na $229.423.

Dimov saméméhna meunang gelar WCOOP di 2018, sarta ogé urut juara EPT Main Event. Anjeunna geus meunang ampir sagalana sejenna dina poker online oge, kalawan leuwih $ 6,7 juta di earnings documented. Ieu kacida saperti teu mirip jadi panungtungan-Na.

Kasuksésan Dimov mangrupikeun salah sahiji dua pikeun Bulgaria, sanés ngan ukur wengi éta tapi dina acara anu sami. Bulgaria”meunang“Meunangkeun acara 4 mésér-in Vérsi sedeng $ 215, banked $ 208.486 sanggeus meunang ti widang 1.343. Ieu gelar kadua dina karir getpwned ogé, sanggeus meunang kahiji di 2015.

Koplimaa nambihan judul WCOOP sanés pikeun nyekel na

Koplimaa toplimaa dina Pemanasan: Markku “markovitsus” Koplimaa dimimitian nyieun ngaran keur dirina dina tabel PokerStars dina bagian ahir 2010, Tapi anjeunna bener dijieun narabas na di WCOOP 2020 nalika manéhna meunangkeun dua judul, dina Win The Button lajeng 6-Max hold’em acara.

Urang Éstonia ayeuna ngagaduhan kameunangan WCOOP katilu na saatos nampi rampasan dina $ 2,100 NLHE Minggu Warmup tadi wengi, anu ningali anjeunna nampi $ 43,819 tina hadiah utama sareng hadiah tambahan $ 51,843. Éta mangrupikeun skor total $95,664.

Hadiah final asalna tina Peter “Belabacsi” Traply, saha sato galak turnamén sagala-buleud sejen, jeung ieu tabel final sejen tumpuk. Tapi Koplimaa ngagungkeun ampir genep angka mimiti séri, anu kedah masihan anjeunna seueur amunisi pikeun sesa jadwal ogé.

Wilujeng sumping di WCOOP, Kyrgyzstan sareng Tunisia! Sok janten momen anu ageung nalika nagara anyar muncul dina daptar juara WCOOP, sareng ayeuna urang ngabagéakeun dua di antarana. Duanana Kyrgyzstan jeung Tunisia asup kana klub unggul WCOOP, meunangkeun gelar perdana dina hiji jam atawa leuwih ti unggal lianna.

“LuckPROF” meunang $ 530 Minggu Kickoff muter ti républik Asia, teu lila saméméh “Tunisianking” hirup nepi ka ngaranna tur nempatkeun bangsa Afrika kalér on dewan. LuckPROF, saha éta hiji-hijina pamaén ti Kyrgyzstan dina turnamén, earned $65.413 babarengan jeung judul ngéléhkeun widang 771 entri. Tunisianking meunang kickoff $5,50 WCOOP pikeun $6,542 sanggeus deal tilu arah.

Ngaliwatan 20 apdet WCOOP, pamaén unggul asalna ti 73 nagara. Tapi jumlah éta ayeuna parantos naék kana 75.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung ulin!


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kalawan 16 turnamén réngsé tadi peuting, kaasup acara badag Minggu urang, WCOOP Stat Tracker geus nyokot kabisat badag. Kami parantos kéngingkeun hadiah langkung ti $ 8 juta sareng juara parantos nampi langkung ti $ 1.3 juta.

Turnamén réngsé: 19
éntri: 78.724 (kaasup 17.643 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $8.360.246
Hadiah tempat kahiji: $ 1,389,933 (kaasup $ 257,297) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 15

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Hiji arloji pisan tangguh pikeun kipas Spaggy. Walungan ieu tiasa hargana puluhan rébu dolar.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Fintan Hand ngiringan tweet ieu sareng anu nyarios, “100% hal anu paling sial anu aya dina streamer ayeuna!” Anjeunna nyarios ka Spraggy, saatos klip di luhur, sareng anjeun bakal gancang ningali naha anjeunna tiasa ngadamel klaim (basa dina pipi atanapi henteu)…


DEWAN PIMPIN NAGARA

WCOOP 2022 ngan ukur dua dinten sareng parantos aya juara ti 14 nagara. Brazil boga paling, tangtosna, kalawan tilu geus. Tapi lian ti éta, dewan direksi nagara urang némbongkeun acan deui kumaha rupa-rupa dasar pamuter PokerStars.

Klasemen ayeuna:

3 judul – Brazil
2 – Austria, Bulgaria, Swédia
1 – Kanada, Éstonia, Jérman, Kyrgyzstan, Lituania, Méksiko, Norwégia, Tunisia, Inggris, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Ieu masih pisan mimiti dina lomba, tapi éta metot ningali ngaran akrab pop up.

SAMPURNA

1 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 170 titik
2 ContraSpemSper0 Ukraina 165
2 jokee_apart Norwégia 165
4 Skéma Ole “wizowizo” Austria 155
5 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 145

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 jokee_apart Norwégia 130
2 Simon “C. Darwin2” Mattsson Swédia 115
2 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 115
=4 LuckPROF Kyrgyzstan 110
=4 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 110

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 120
2 KingHellgren Swédia 115
3 dash4fun Ukraina 110
=4 edyvpakistan meksiko 100
= 4 meunang Bulgaria 100
= 4 Jusbat Lituania 100
=4 O Vulgo Brasil 100

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

=1 elpsycongr0 Brazil 105
=1 Online Finlandia 105
=3 Jerman AnomnderRake 100
=3 jason873 Brazil 100
=3 jballa24 Britania Raya 100
=3 Tullio8 Austria 100
=3 Tunisia, Tunisia 100

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa 6 Séptémber

Lima acara kick off wengi ayeuna, kaasup $ 10K Super Salasa High Roller, kalawan jaminan $ 650K. Éta henteu aya watesna, tangtosna, tapi di tungtung spéktrum anu sanés, aya ogé acara 2-7 Draw Tunggal, kalayan ngagaleuh dimimitian dina $ 11. Nyangka lapangan anu langkung alit dina sadaya tilu turnamén, tapi éta mangrupikeun varian anu pikaresepeun. (Sadaya waktos ET)

11:05 – WCOOP 11: NLHE PKO
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $70K, $300K, $350K

12:30 – WCOOP 12: OT 5-Kartu Omaha 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $17.5K, $40K, $85K

13:30 – WCOOP 13: NLHE Super Salasa
Meuli: $109, $1,050, $10,300
jaminan: $400K, $600K, $650K

14:30 – WCOOP 14: NL 2-7 Tunggal Draw 7-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $10K, $20K, $50K

16:05 – WCOOP 15: NLHE PKO 7-Max
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $200K, $400K, $325K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP


#Skéma #Juara #Dunya #nolak #Spraggy #nalika #Leknes #kéngingkeun #kameunangan #WCOOP #katujuh

Papo nambihan gelar juara nalika Tonkaaaa sareng Shahade narékahan pikeun kameunangan

Papo nambihan gelar juara nalika Tonkaaaa sareng Shahade narékahan pikeun kameunangan

Tim PokerStars Duta geus swarmed di EPT Barcelona minggu ieu, sarta Kemis Sigana dinten anu Beureum Spade bener datang ka fore.

Duanana Parker “Tonkaaa” Talbot jeung Jennifer Shahade dijieun dinten ahir tina € 3.000 Mystery Bounty turnamén, nu ends kiwari sarta ngabogaan € 326.792 di luhur. Samentara éta, Mason “Pyeface” Pye dina tilu panungtungan tina € 500 KUDA, merlukeun hiji poé tambahan pikeun maén nepi ka ahir. Pye parantos ngonci € 7,720, anu mangrupikeun artos turnamén live pangbadagna na, sareng aya € 17,290 anu dipertaruhkeun pikeun juara.

Sadaya pamaén éta bakal uih deui dinten ayeuna pikeun ngudag piala spadie sareng hadiah artos anu penting.

Alejandro “Papo MC” Lococo (gambar di luhur), di sisi séjén, bisa dihampura lamun manéhna hayang sapoé libur. Anjeunna kerja keras tadi wengi pikeun nurunkeun € 1K Hyper Turbo Freezeout panganyarna, anu nampi anjeunna € 63,880.

Lococo, saméméhna pangalusna dipikawanoh salaku rapper Argentina, stepped kana dunya turnamén poker sababaraha taun ka pengker, sarta anjeunna sigana pinuh kabentuk salaku pamuter sabenerna beredar. Kameunangan turnamén anu didokumentasikeun na parantos ngahontal € 2,17 juta, sareng anjeunna parantos aya dina tabel ahir Acara Utama Runtuyan Dunya sareng meunang Acara Utama Eureka di EPT Prague.

Dua kasuksesan éta kéngingkeun anjeunna $ 1,225 juta sareng € 417,820, sareng anjeunna ngumpulkeun catetan WSOP anu sanés taun ieu, waktos ieu ka-39. Dimana-mana Papo angkat, sigana anjeunna tiasa.

Ieu kasimpulan gancang tina kasuksésan Duta PokerStars di EPT Barcelona dugi ka ayeuna:

Jennifer Shahade damel panjang dina Bounty Mystery

Alejandro Lococo

1 – € 1,100 Hyper Turbo – € 63,880
264 – €5,300 EPT Acara Utama – €10,060

Jennifer Shahade
39 – € 2,100 NLH Hyper Turbo – katirisan – € 1,770
22 ti 23 dina Poé 3 tina € 3K Mystery Bounty – MASIH HIDUP

Parker “Tonkaaa” Talbot
Kaping 8 tina 23 dina Poé 3 tina € 3K Mystery Bounty — STILL LIVE

Ben “Spraggy” Spragg
195 – € 5,300 EPT Acara Utama – € 11,730
Winner of True Geordie: The Showdown – £ 5,300 EPT London Main Event korsi

Ramon Colillas
73 – € 1,100 Acara Utama Estrellas – € 9,110

Rafael Moraes
82nd – € 1.100 Acara Utama Estrellas – € 9.110

Steve Enriquez
394 – € 1,100 Acara Utama Estrellas – € 3,600

Andre Akkari
9 – € 2,200 Estrellas High Roller – € 57,490

Nyaho sagala hasil tina sakabeh EPT Barcelona FESTIVAL

#Papo #nambihan #gelar #juara #nalika #Tonkaaaa #sareng #Shahade #narékahan #pikeun #kameunangan