katilu

WCOOP 2022: Badziakouski maéhan Super High Rollers, sakumaha Arends balik deui pikeun katilu

WCOOP 2022: Badziakouski maéhan Super High Rollers, sakumaha Arends balik deui pikeun katilu

Budak gedé kaluar maén dina 2022 World Championship of Online Poker (WCOOP) di PokerStars. Anu meunang Super High Roller? Sadayana sareng seueur deui dina buletin ayeuna.

Sorotan poé ieu

  • Badziakouski meunang skor WCOOP pangbadagna sajauh ieu
  • Tilas juara Minggu Million ngaku Super Tuesdays
  • WhatIfGod jeung Arends diantara winners séjén
  • Brazil hits 50, deukeut catetan

Tukangeun JURNAL

Badziakouski kaluar pikeun Super High Roller

Paling hiu “lauk” di rohangan: Mikita Badziakouski condong museurkeun utamana dina pamandangan turnamén live dinten ieu, dimana anjeunna geus meunang ampir sagalana aya meunang. Kami nembe ningali anjeunna di EPT Barcelona, ​​​​ngahapus gelar Super High Roller kadua na. Nalika anjeunna muncul online, maén salaku “lauk2013“, anjeunna condong nyieun patut eta – sarta meunang $ 25K WCOOP Super High Roller (WCOOP 71-H) pasti bakal cocog. Éta naon anu lumangsung tadi peuting salaku crushers basis Ukraina ngéléhkeun rupa bumi toughest dina séri – 40 sahiji pangalusna di dunya, akuntansi pikeun 56 éntri antara aranjeunna. Aya $ 1,4 juta dina kolam renang hadiah, sareng juara — nyaéta, Badziakouski — nyandak $ 426,748. Runner up éta Alejks “APonakov” Ponakovs, kalawan Pascal “Pass_72” Lefrancois katilu. Sarerea oge béntang. Hebatna, ieu mangrupikeun kameunangan WCOOP munggaran Badkiakouski, tapi anjeunna parantos saé di tempat sanés, janten urang ngantepkeun anjeunna.

Anjeyyy sareng extasyman meunang dina Super Salasa: Versi pertengahan sareng beuli rendah WCOOP 71 ogé ageung, kalayan mésér $ 2,100 sareng $ 215, masing-masing. Kanyataanna, éta turnamén Super Salasa – sareng ditungtungan ku juara super ogé. Aya deui kasuksésan pikeun Ukraina di tingkat pertengahan, nu indit ka “Anjeyyy“, inohong pisan akrab dina runtuyan turnamén utama dina PokerStars sarta juara SCOOP dua kali. Anjeyyy saacanna pernah meuntas garis di WCOOP, kumaha oge, ku kituna kameunangan ieu, dina widang 291 jeung nyokot skor $111,090, mangrupakeun tempat pisan wilujeng sumping pikeun ngamimitian. Dina acara $215, Romania “ekstasimeunang gelar WCOOP kadua, 11 taun sanggeus kahijina. Ieu hadir kalawan pamayaran $67,561, hadiah pikeun ngéléhkeun widang 2,288 éntri. extasyman panungtungan meunang acara WCOOP di 2011, lamun meuli-in éta $ 1K jeung hadiah 216 kali éta. Duanana Anjeyyy sareng extasyman ogé tilas juara Minggu Million.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


WhatIfGod ngaklaim KUDA pikeun Swédia: Pamaén Norwegia mangrupikeun anu ditingali dina acara non-hold’em taun ieu, tapi dina turnamen HORSE ageung Rebo – WCOOP 74-H, anu hargana $ 1,050 pikeun maén – éta mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna di Swedia, “Kumaha Lamun Allah?“, anu nyandak paling. WhatIfGod janten pinunjul dina WCOOP 2014, nalika anjeunna meunang dua gelar, sareng ti saprak éta anjeunna parantos meunang tilu kali di SCOOP sareng meunang dua gelar EPT Online ogé. Tapi tadi peuting, éta rotasi muter campuran anu dilayanan anjeunna ogé, sarta anjeunna earned $ 20.786 ngéléhkeun widang 59. Katiluna judul dina acara ieu indit ka tempat lian ti Norwégia, kalawan Inggris urang “uraqx” meunang versi lowly sanggeus tilu- deal cara, sarta “NahkaHuora”, dumasar di Malta, meunang sedeng. Tilu tina genep korsi tabel final ieu dikawasaan ku Norwegians (kaasup hiji ku Tobias “Senkel92” Leknes, anu réngsé katilu), tapi teu aya deui judul Norwegia laporan waktos ieu.

Arends ngaklaim karir katilu di WCOOP

Tilu pikeun Arends: MTT PokerStars sejen nyaeta hébat Jans “Graftekkel” Arends ngagaduhan kampanye WCOOP 2022 sareng ngajalankeun tadi wengi kalayan kameunangan gancang dina $ 1K 4-Max Turbo (WCOOP 77-H). Turnamén nyandak kirang ti opat jam ti mimiti nepi ka rengse, salila aya 210 entri ti 134 pamaén, sarta 133 di antarana turun. Pamaén anu terakhir pikeun ngalawan Arends pikeun gelar éta nyaéta pamimpin Serie A Rui “RuiNF” Ferreira, anu ningalikeun gelar kaopat taun ieu. Tapi anjeunna tungtungna kedah netepkeun kadua (katilu kalina) salaku Arends, anu ayeuna ngawakilan Austria, nyandak hadiah kahiji $ 41,208 sareng nyandak kameunangan WCOOP karir katilu na. Anjeunna saacanna meunang di 2021 jeung 2017, sarta ogé boga judul SCOOP ti 2019 jeung 2020. Gelar low jeung tengah dina acara ieu indit ka Zeifod, ti Bulgaria, sarta hownorez, ti Austria, anu duanana meunang kahiji maranéhanana.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Winners dina turnamén WCOOP taun ayeuna geus ngumpulkeun leuwih ti $10 juta, kaasup hadiah. Sarta kami geus ngan datang ka turnamén pangbadagna, jadi aya loba deui nu kudu.

Turnamén réngsé: 230
Tulisan: 684.151 (kaasup 165.388 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $61,952,640
Hadiah tempat kahiji: $10,460,082 (kaasup hadiah $2,130,014)
Turnamén anu lumangsung: 7
Turnamén dimimitian dinten ieu: 18

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


JUARA GANDA

Tilu pikeun Dimov

Pamaén di handap ieu geus meunang leuwih ti hiji gelar salila WCOOP taun ieu:

Tilu meunangna
Rui “RuiNF” Ferreira, Joao “Naza114” Vieira, Ognjan “cocojamb0” Dimov

DUA KANGGO
buaya14, Simon “C. Darwin2″ Mattsson, “drew.derzh”, Eduardo “Eduardo850” Silva, “breed”, “nomalice”, Robin “robinho” Ylitalo, “roo_400”, Benny “RunGodlike” Glaser, Tobias “Senkel92” Leknes, Ronan “Sw33ney Darling , “T0X16-“.


nonton kedutan

Kadang strategina canggih, kadang gampang. Pikeun Hand “easywithaces” Fintan, aturanna saderhana: “Tong pernah ngalipet ka jalma dina turnamén 4-Max.” (Anjeunna réngsé 2.146.)

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Loba pamaén minuhan sababaraha janji. Wilujeng dinten ieu, “ImYourBluff”.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ieu mangrupikeun lima luhur pikeun Brazil salaku Amérika Kidul anu dominan ngahontal satengah abad. Rekor na nyaéta 57, diatur ku Brazil taun ka tukang, sareng ayeuna katingali deui.

Klasemen ayeuna:

50 judul – Brazil
22 – Inggris
21 – Austria
13 – Swédia
12 – Norwégia
10 – Jérman, Ukraina
7 – Bélarus, Bulgaria, Kanada, Romania
5 – Finlandia, Hungaria
4 – Kazakhstan, Méksiko, Monténégro
3 – Dénmark, Lituania, Malta, Polandia
2 – Andorra, Argentina, Bélgia, Kroasia, Éstonia, Irlandia, Kyrgyzstan, Maroko, Peru, Swiss, Uruguay
1 – Arménia, Céko, Indonésia, Moldova, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Ferreira mingpin déwan kapamimpinan sakabéh

tempat kadua pikeun Rui Ferreira, tambah peuting langka nalika Benny Glaser henteu finish kadua dina sagala hal, ngalegaan kalungguhan RuiNF di luhureun dewan pamingpin sakabéh. Tapi duanana mangrupakeun mesin cashing, sarta meureun aya kénéh twists datang.

SAMPURNA

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.750 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 1.710
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.545
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 1.325
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.245

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.005 titik
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 805
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 785
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 710
5 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 665

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 705 titik
2 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 535
3 – TheDrunkLife, Hungaria – 495
4 – sorangan, Bulgaria – 415
5 – Scarmak3r, Slovénia – 405

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – AwadeuS, Thailand – 530 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 500
3 – ekvilibryst, Ukraina – 485
4 – Pomeron, Jérman – 465
5 – Airdraken, Inggris – 455

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Kemis, 22 Séptémber

Anjeun tiasa leres-leres ningali kumaha jadwal WCOOP nawiskeun hal pikeun sadayana dinten Kemis. Aya $11 freeze, contona, dimana anjeun moal bisa investasi leuwih ti eta 11 dollar sanajan anjeun hayang. Lajeng aya $ 10.300 High Roller, kalawan sababaraha ulang éntri diwenangkeun. Anjeun tiasa maénkeun duanana upami anjeun hoyong …

WCOOP 78 – NLHE Jero tumpukan 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $75K, $225K, $250K

WCOOP 79 – PLO PKO 6-Max
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $20K, $85K, $175K

WCOOP 80 – NLHE PKO Kemis Thrill
Meuli: $109, $1,050, $10,300
jaminan: $400K, $600K, $650K

WCOOP 81 – 8-Kaulinan
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $25K, $40K, $85K

WCOOP 82 – 8-Max NLHE Freeze
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $85K, $200K, $300K

WCOOP 83 – Freeze NLHE PKO 7-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $50K, $200K, $250K

LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda
Dinten 12: Vieira meunang deui sakumaha Lakemeier meunang badag
Poé 13 kasimpulan
Leonard meunang kahiji ti séri
Salapan pikeun Vieira sareng dalapan pikeun Leknes dina sababaraha dinten


#WCOOP #Badziakouski #maéhan #Super #High #Rollers #sakumaha #Arends #balik #deui #pikeun #katilu