Lex

WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

Ngaran-ngaran badag leuwih mesem sanggeus Peta Salasa wengi di 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) pa PokerStars. Ieu panganyarna…

Sorotan poé ieu

  • Ferreira squanders Lex en route ka katilu
  • Glaser leungit judul NLHE langka
  • Sousa janten tilu sareng Juara Dunya PLO
  • Lima deui pikeun Brazil

Tukangeun JURNAL

Tilu pikeun WCOOP 2022 pikeun Rui Ferreira

Lex ngabersihkeun hat-trick Ferreira: Leuwih ti 10.000 urang lalajo Lex Veldhuis ‘Kedutan stream tadi peuting sakumaha PokerStars Duta dipindahkeun nepi ka kaopat dina $2.100 WCOOP 38-H NLHE PKO. Tapi bari judul WCOOP terus elude nu Dutchman basis Bélgia, sarua teu bisa disebutkeun ngeunaan lalaki nu knocked anjeunna kaluar.

Rui “RuiNF” Ferreira ngalakukeun karuksakan, saméméh lajeng advancing kana judul katilu ti séri jadi jauh. Ferreira meunang $ 122.653, nu $ 79.531 datang dina hadiah, sakumaha anjeunna nyieun karirna ka meunangna luhur-profil sejen. Ferreira geus meunang meuli-di wates hold’em, sarta $ 530 Deep tumpukan acara salila WCOOP ieu, sarta anjeunna ayeuna boga lima judul karir. Anjeunna dina bentuk anu saé sareng nambihan tally sanés ka nagara angkatna, Brazil.

Sedengkeun pikeun Lex, anjeunna nyandak sakitar $ 32K, kalebet hadiah. Ieu Stevan “random_chu” Chew anu réngsé salaku runner-up.

Belarmino De Souza, Juara Dunya PLO8

De Souza janten tilu kalayan makuta PLO8: Brasil Belarmino “PaGaOVelhinho” de Souza ngumumkeun dirina minangka pamuter WCOOP dreaded waktos taun ka tukang, nalika anjeunna meunang dua judul PLO8 – hiji di leungeun lima kartu na hiji dina variasi opat kartu. Taun ieu, De Souza balik deui, sareng anjeunna ayeuna gaduh kameunangan WCOOP katilu, deui dina acara PLO8.

Beda anu mencolok nyaéta turnamén kali ieu dingaranan Kajuaraan Dunia, sareng boro pamaén anu langkung leres tiasa disebat Juara Dunya. Hadiah, pikeun ngéléhkeun widang 186 entri, sarta Gleb “Ti0373” Tremzin anjog, éta cek pikeun $37.098. Tapi gengsi éta écés hartosna sami.

Kerching Gulchinski: Minggu Million minggu ieu ngagaduhan sadaya komponén anu biasa: mésér $ 109, format PKO sareng, tangtosna, jaminan $ 1 juta. Ieu ngan éta ogé WCOOP 34-L – éta katuhu, a “low” meuli-di acara kalawan tujuh inohong dina hadiah pool.

Hal sejenna tétéla akrab: juara, saha éta Brazil Amauri “Amauri410” Gulchinski. Gulchinski ngagaduhan langkung ti $ 1 juta panghasilan karir anu didokumentasikeun bahkan sateuacan hasil ieu, kalebet kameunangan Bounty Builder Turbo Series. Tapi hadiah pikeun anu ieu, $ 121,669, kalebet bounty, mangrupikeun anu panggedéna dina karirna dugi ka ayeuna. Éta jumlah anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun ngéléhkeun lapangan 14,085 éntri sareng nyandak bagian singa tina hadiah kolam renang $ 1,4 juta.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Silva ngagabung ka tim Brasil: Saatos kalaparan Brasil kamari, dinten ieu (lain) salametan Brasil. Lima tina judul wengi éta dimeunangkeun ku Brazilians, kaasup Rui Ferreira, ditétélakeun di luhur, sarta meunang karir katilu pikeun Eduardo “Eduardo850” Silvaanu meunang $ 1K 7-Max PKO.

Silva taun ka tukang meunang dua gelar WCOOP, duanana ogé dina acara $1K NLHE, ku kituna anjeunna jelas kapanggih kaulinan sarta tingkat na. Turnamén ieu, katirisan, diulas 248 éntri jeung Silva banked $ 41.819, kaasup hadiah, meunang.

Urang Norwegia ngalakukeun deui: Lamun hayang meunang turnamén kaulinan campuran taun ieu, anjeun kudu ngéléhkeun Benny Glaser munggaran. Tapi upami anjeun tiasa ngalakukeun éta, anjeun kedah waspada ka Norwegia, sabab katingalina sadayana ti nagara éta leres-leres tiasa maén.

Tadi peuting, hiji-hijina acara Stud Hi/Lo WCOOP réngsé, sarta Norwégia meunang dua tina tilu turnamén. “gudfarenmeunang pa low turnamén $ 11, nyandak pa skor $ 1,980 meunang ti widang Éntri 1,303. Engke peuting,”holtekila“Vérsi meunang $ 1,050, perbankan $ 18,354. Pasti hese pisan pikeun holtekila nyanghareupan Denis “aDrENalin710” Strebkov, pamuter WCOOP anu paling dileler sepanjang waktos.

Strebkov ngagaduhan salapan gelar pikeun namina, tapi parantos terdampar dina jumlah éta ti saprak lima kajuaraan kameunangan ti 2018. Sareng ayeuna, nalika anjeunna katingalina badé pencét 10, aya saurang Norwegia.

… dina masalah Benny Glaser: WCOOP ampir nyaksian langka nyata tadi peuting: meunangna turnamén pikeun Benny “RunGodlike” Glaser dina no-wates Texas Hold’em. Nalika Glaser mangrupikeun sensasi maén campuran, anjeunna henteu kantos kéngingkeun acara NLHE di WCOOP-tapi tadi wengi anjeunna mingpin gelar juara dina acara hold’em $ 11 PKO.

Glaser gaduh kaunggulan chip pikeun porsi anu panjang, tapi henteu tiasa maéhan “Swédia”Emilohsson“. Sarta Emilohsson tungtungna dibawa ka handap Glaser, denying a kameunangan katilu ti séri taun ieu, nu bakal geus katujuh sakabéh na. Emilohsson nyokot $ 19.472 kaasup hadiah, bari Glaser bisa nyaho yén meureun aya hiji mangsa nu bakal datang pikeun anjeunna di hold’em ogé.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Pamaén WCOOP ayeuna parantos nandingan hadiah kolam renang langkung ti $ 35 juta. Ieu tukang bohong sejen.

Turnamén réngsé: 122
éntri: 393.614 (kaasup 91.997 entri ulang)
Koléksi hadiah: $35,820,927
Hadiah tempat kahiji: $5,703,028 (kalebet hadiah $1,475,411)
Turnamén anu lumangsung: 14
Turnamén dimimitian dinten ieu: 10

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Lex Veldhuis ngagaduhan seueur hadiah salami perjalanan immersive na $ 2K. Ieu mangrupikeun anu munggaran, anu sahenteuna ngajantenkeun anjeunna mikir…

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Spolier: GJReggie meunang tiket!


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ngan lima pikeun Brazil dina Salasa wengi, salaku budak Samba urang pencét 30. Indonesia dina kapal pikeun kahiji kalina.

Klasemen ayeuna:

30 judul – Brazil
11 – Inggris
9 – Austria
7 – Norwégia, Swédia
5 — Bulgaria, Kanada
4 – Ukraina
3 – Bélarus, Lituania, Méksiko, Romania
2 – Kroasia, Éstonia, Finlandia, Hungaria, Irlandia, Monténégro, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Jérman, Indonésia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Kelvin Kerber nyekel kalungguhan sakabéh, sarta reclaimed titik luhur dina leaderboard low sapeuting ogé. Tapi ku Rui Ferreira meunang judul na Benny Glaser rengse kadua, bener pak chasing neneng di poker .

SAGEL

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.000 titik
2 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 920
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 830
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 735
5 – TheDrunkLife, Hungaria – 630

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 535 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 500
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 440
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 430
5 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 390

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

= 1 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 295 titik
=1 – TheDrunkLife, Hungaria – 295
3 – regina83h, Ukraina – 285
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 280
5 – T3G3S, Polandia – 250

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 345 titik
2 – Airdraken, Inggris – 330
3 – Pomeron, Jérman – 300
4 – AwadeuS, Thailand – 285
5 – vpisjak, Latvia – 265

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Rebo, 14 Séptémber

Hoyong janten Juara Dunya dina kéngingkeun hasil anu paling awon? Razz World Championship dinten ieu nawiskeun kasempetan éta. Ieu dinten alus keur kaulinan bola low, kalawan wates acara Badugi ogé dina jadwal, tapi nyangka widang pangbadagna di turnamén hold’em kaasup Midweek Freeze, dimana luhur meuli-in $ 5K.

13:30 – WCOOP 45: NLHE Midweek Freeze
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $150K, $250K, $325K

14:30 – Championship Dunya Razz
Beuli di: $1.050
Pastikeun: $75K

14:30 – WCOOP 46: wates Badugi
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $7.5K, $15K, $35K

16:05 – WCOOP 47: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $20K, $100K, $175K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé


#WCOOP #Tilu #pikeun #Ferreira #anu #luar #biasa #sabab #Lex #gagal #deui

Stratégi poean: Lex Veldhuis méré naséhat ngeunaan kumaha carana maén gelembung

Stratégi poean: Lex Veldhuis méré naséhat ngeunaan kumaha carana maén gelembung

Wilujeng sumping di Stratégi poeanruntuyan nu mere Anjeun nasihat strategi hébat ti rupa akrab pikeun tiap tahapan turnamén poker.


Euweuh jeung maksud kuring teu ayangajadikeun pamaén poker leuwih bungah ti gelembung pas burst.

Ieu hiji-hijina waktos Anjeun bakal ningali riungan pamaén ngariung sabudeureun méja poker, encroaching on spasi pribadi dulur urang linggih di dinya, sweating giliran maranéhna dina pot diantara jalma maranéhna geus pernah patepung.

Nyieun duit teh alesan urang sadayana maén turnamén poker, tapi turnamén bubbling? Éta sababna seueur pamaén lirén maén sadayana.

Janten, panyesuaian naon anu anjeun kedah laksanakeun nalika aya dina gelembung? Kumaha anjeun tiasa nempatkeun tekanan dina lawan anjeun? Sareng naon anu anjeun kedah perhatosan dina méja anjeun?

Salah sahiji pamaén anu terang sadayana di luhur nyaéta Lex Veldhuis. Superstar Twitch parantos maénkeun langkung seueur gelembung tibatan anu anjeun kantos tuang tuangeun panas sareng kami henteu tiasa mikir saha waé anu langkung cocog pikeun masihan anjeun strategi sapopoé.

Ieu ampir gelembung waktos didieu di EPT Barcelona Main Event.

Singkirkeun éta, Lex.


KUMAHA KAS HARTA KA MANEH?

Jujur kuring pikir éta sadayana turun kana kaayaan kauangan anjeun. Lamun min-kas € 8.000 jeung anjeun biasana maén $ 5 turnamén online, lajeng ieu kasempetan gede pikeun anjeun.

Nanya ka diri anjeun, sabaraha sering kuring bakal nyanghareupan kaayaan ieu? Naha artos ngarobih kahirupan abdi? Éta karir ngarobah dina rasa naon? Lamun kitu, ngan ngalipet. Terus ngalipet. Kuring sagemblengna ngartos aces saku jeung raja saku teuing, éta nurun.

Tapi upami anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan artos, panginten anu paling penting nyaéta ningali naon tujuan saleresna sadaya anu anjeun gaduh.

Anggap anjeun gaduh 16 blinds ageung sareng anjeun aya dina blinds ageung sareng ratu ace, teras blinds alit nampi anjeun sadayana. Anjeun meureun hoyong melu sabab anjeun deukeut ka gelembung. Sawahna lega pisan, nya? Dina Acara Utama EPT Barcelona ieu, bakal aya 327 pamaén anu meunang duit. Éta hartina aya ngeunaan 40 tabel. Éta bakal gancang pisan sareng jalma-jalma anu nembus sareng aya kasempetan anu saé bakal aya ratu vs jack, hal anu sapertos kitu. Janten anjeun panginten hoyong ngalungkeun ratu ace.

Tapi dina waktos anu sareng, lamun bisa meunang pot 100-badag-buta lamun batur narajang anjeun, ayeuna ujug-ujug anjeun boga loba leuwih badag kasempetan meunang turnamén. Kadang-kadang gélo sareng anjeun kedah bet tumpukan anu langkung ageung sabab odds saatosna bakal langkung ageung.

Gelembung pabalatak

Robah kaulinan Anjeun

Ulah panik. Jigana hal awon anjeun bisa ngalakukeun anu meunang kana kaayaan lajeng maénkeun éta satengahna. Anjeun bisa jadi kawas: “Oh, kuring kudu maén ace-jack” tapi lamun papan pencét jack-high, ujug-ujug anjeun bakal ngalakukeun eta bener slow. Ngan jadi jelas kalawan diri jenis leungeun Anjeun hoyong buka.

Ogé, maén leungeun nu boga blocker. Kuring leuwih resep maén king-jack offsuit ti sapuluh-salapan cocog deukeut gelembung, contona, sabab anjeun blocking loba leungeun alus. Padahal kalayan sapuluh-salapan anu cocog, anjeun moal ngahalangan panangan anu tiasa ngahukum anjeun dina gelembung.

Ayeuna hayu urang nyebutkeun anjeun boga tumpukan badag dina gelembung.

Lamun anjeun nepi ka dinya, ngan néangan blocker a. Maén saloba patandingan raja-X sareng patandingan ace-X. Anjeun kudu meungpeuk aces jeung raja dina gelembung, sarta ieu strategi sarua nalika anjeun dina tabel final. Anjeun nyampur panyambungna anu pas sabab henteu ngalakukeun nanaon pikeun anjeun. Anjeun teu pilari leungeun, Anjeun keur pilari leungeun alus nu pamaén séjén teu bisa boga. Éta janten langkung penting.

Lex Veldhuis

Maca Anjeun Ngalawan

[Googling the players on your table] bisa jadi pinter, tapi hésé pisan nyieun kaputusan dumasar kana kanyahoan. Anjeun bisa jadi aya bewara nu batur dina méja anjeun teu boga duit tunai [on Hendon Mob], Tapi éta lain hartosna ieu mnt tunai hartina loba pikeun aranjeunna. Ieu sigana turnamén kahiji maranéhanana sarta aranjeunna ngan meuli eta pikeun € 5K sarta aranjeunna moal ngalipet offsuit ace-salapan sabab éta hiji ace. Éta salawasna bahaya pikeun nyieun kaputusan dumasar kana kanyahoan.

Aya seueur deui anu anjeun tiasa kéngingkeun tina cara aranjeunna ngalaksanakeun, sareng sabaraha kali aranjeunna ningali jam. Éta bakal hartosna langkung pikeun kuring. Lamun pamaén boga $2 juta dina panghasilan hirup tapi maranéhna tetep mariksa sabaraha pamaén ditinggalkeun, aranjeunna tiasa wizard math tapi ogé bisa jadi jalma anu saraf sarta geus digawé sapanjang hirupna. Tingali kana sikepna dina méja sareng tingali kumaha santai aranjeunna.

TANGKI ATAWA TEU TANGKI?

Abdi lain kipas badag tina tanking di live poker . Sabenerna mah hate. Loba hal anu diwenangkeun dina poker nu teu gede pikeun kaulinan jeung pangalaman. Kuring teu boga masalah sareng tanking online sabab jalma anu balik komputer, maranéhna bisa lalajo Netflix atawa hal, teu kudu jadi pangalaman pikaresepeun. Tapi lamun dulur mimiti tanking pikeun hiji atawa dua menit langsung, eta janten pangalaman pisan goréng pikeun pamaén.

Meureun di mangsa nu bakal datang, urang bakal balik ka sistem dimana urang geus bébéja urang 40 urang jauh ti duit tapi teu nalika gelembung bursts, jadi ujug-ujug anjeun ngawartoskeun anjeun boga duit.

DUA GELEMBUNG NU MASIH NGAREBUT LEX

Abdi émut dua gelembung jelas.

Hiji éta kesang badag dina $ 40K acara di WSOP di 2009. Ieu gelembung $ 75K. Kuring kungsi Sami Kelopuro on kénca kuring sarta éta ngimpina nyata. Nyaan kuring ngarasa tegangan dina momen éta, nepi ka titik di mana kuring teu hayang diurus leungeun diputer. Dina gelembung, anjeun hoyong luhureun rentang anjeun atanapi leungeun crap. Anjeun teu hoyong kéngingkeun ratu anu cocog sareng sapuluh sareng saterasna sabab anjeun ngarasa anjeun kedah maénkeun éta.

Kuring ogé apal turnamén di Vegas, a $ 15K mésér-in, jeung tilu urang tina duit kalawan 140 jalma cashing kaluar. Kuring indit kabeh dina kalawan Ace-sapuluh kaluar dina ulang maok titik, nu kuring masih kuciwa. Éta nunjukkeun kurangna pangaweruh ngeunaan kaulinan gelembung, anjeun terang? Lipetkeun waé! Ieu leungeun simbolis pikeun immaturity kuring jeung salawasna hurts.

Upami anjeun mendakan diri anjeun dina tabel fitur salami Gelembung…

Abdi biasa nganggo streaming. Jigana nu ngajaga anjeun jujur, dina cara. Éta bintik-bintik leres-leres ngajantenkeun kuring langkung saé. Kaula bade dina gelembung ayeuna di tempat dimana abdi tiasa buka duanana cara, tur éta gelembung bener badag, sarta kuring bakal sadar wow, Kuring teu bener nyaho naon hal katuhu do dieu.

Gaduh kerentanan streaming sareng kartu maén parantos ngajantenkeun kuring diajar langkung seueur. Nalika anjeun terang jawabanana, anjeun gaduh seueur katenangan. Anjeun terang yén leungeun ieu kuring muka, leungeun ieu kuring nelepon, jsb. Situasi anu anjeun tingali deui sareng kuciwa nyaéta kaayaan dimana anjeun henteu terang naon anu kudu dilakukeun. Kaseueuran éta kedah disalurkeun kana émosi, sareng sakapeung éta amarah atanapi kuciwa.

CONGRATULATIONS pikeun nyieun duit!
AYEUNA ULAH SIA-SIA TURNmén Anjeun…

Hal pangalusna katingal dina duit luncat salajengna.

Ucapkeun 30 eliminations sanggeus gelembung burst, aya luncat tunai 5K €. Éta 30 pamaén bakal kaluar dina 20 menit, jadi Anjeun ngan perlu bersantai.

Abdi émut dina PSPC, éta ageung sareng sadayana kesang pisan. Aya kitu loba jalma kalawan 1-5 blinds badag. Lajeng gelembung burst jeung Abdi émut Spraggy cashing di $20K leuwih sabab anjeunna teu maén leungeun pikeun, siga, lima leungeun.

Ku kituna, lamun luncat duit salajengna masih jauh, ngan ngalakukeun eta kalawan leungeun anjeun kudu make. Tapi atoh, reassess, tenang, sarta ulah ngalakukeun nanaon baruntus.

#Stratégi #poean #Lex #Veldhuis #méré #naséhat #ngeunaan #kumaha #carana #maén #gelembung

Leres Geordie: Showdown bakal disiarkeun langsung ti EPT Barcelona; Lex, Spraggy, Stapes maén

Leres Geordie: Showdown bakal disiarkeun langsung ti EPT Barcelona;  Lex, Spraggy, Stapes maén

Panon dunya poker bakal on Barcelona salila dua minggu ka hareup salaku Éropa Poker Tour (EPT) mulih deui ka tujuan Agustus pang populerna. Salian sadaya aksi turnamén anu biasa, ieu warta ngeunaan acara anu khusus pisan anu lumangsung dina Senén, 15 Agustus nalika streaming superstar True Geordie ngahirupkeun séri unikna – sareng narik sababaraha tamu anu istimewa.


DINA POST IEU

BUBUKA
DIMANA NANGTON
Latar
PARA PEMAIN
FORMAT turnamén
TABEL WAKTU


GEORDIE BENER DATANG KA BARCELONA

Kabéh fans poker geus diberesihan diaries maranéhanana pikeun sababaraha sinyalna sensasional EPT Barcelona, ​​​​dimimitian dina PokerStars kedutan jeung channel YouTube dimimitian Minggu 14. Agustus. (Tingali jadwal siaran lengkep di handap.)

Tapi waktuna ngumumkeun tambahan spektakuler kana program dijadwalkeun, jeung warta yén Brian “Leres Geordie” Davis bakal hosting édisi pisan husus tina The Real Geordie: The gelut langsung ti EPT Barcelona. Sareng leres kana wujudna, Geordie anu ramah parantos ngajamin barisan pamaén anu hébat pikeun ngagabung sareng anjeunna di sabudeureun méja pikeun turnamén méja tunggal ekslusif – dimana hadiah utama nyaéta. £ 5,300 mésér-in ka Acara Utama EPT London.

Brian “True Geordie” Davis nuju ka Barcelona

Leres Geordie’s Showdown mangrupikeun salah sahiji acara poker anu pang populerna anu aya dina Twitch sareng YouTube. Ieu biasana nampilkeun turnamén gaya home game biasa anu dimaénkeun antara pamaén rekreasi anu resep sareng sababaraha babaturanana.

A spin-off tina siaran soccer True Geordie, dimana Sadikin jeung babaturanana ngabahas (jeung kadang asa ngeunaan) olahraga pang populerna di dunya, atmosfir turnamén poker Showdown urang informal tur galecok, teuing kawas jenis kaulinan urang sadaya cinta. ulin.

Baris-up pikeun ieu bakal ngajamin seueur obrolan: True Geordie bakal gabung sareng réréncangan lami sareng mitra streaming Rory Jennings jeung Adam McKolagigireun pita PokerStars Tim Lex Veldhuis jeung Ben “Spraggy” Spragg. komentator PokerStars sarta ngalawak Joe “Stapes” Stapleton ogé geus dicalonkeun pikeun korsi.

Genep pamaén bakal maén turnamén hiji-méja kalawan 10.000 chip (sareng dua rebuys pilihan), tur éta meunangna-nyokot-kabeh urusan. kado éta? Piala sareng tiket ka EPT London Main Event bernilai £5,300.

“Kuring reueus pisan nuturkeun acara obrolan poker utama kami Ngalawan di jalan Agustus ieu dimana urang bakal nyiarkeun langsung ti Barcelona. Éta leres ceuk Geordie. “Ngijinkeun fans urang ti sakuliah dunya datang tur ningali acara live mangrupa hal urang impian tina ngalakukeun tur urang teu tiasa ngantosan mawa poker sosial ka Spanyol.”

Acara bakal disiarkeun langsung dina saluran PokerStars sareng True Geordie, mimitian jam 19:00 CEST / 18:00 BST.

Nyiapkeun pikeun produksina teu sakumaha katingal saméméhnamana luhur poker duta bakal pasea jeung sababaraha ulang pang populerna kedutan sarta YouTube personalities, na dimana paguneman téh sakumaha penting minangka midangkeun.


DIMANA NANGTON

The Real Geordie: The gelut ti EPT Barcelona bakal disiarkeun dina:

PokerStars’ Kedutan jeung Youtube saluran
jeung
Leres Geordie Kedutan jeung Youtube saluran

19:00 CEST / 18:00 BST dina Senén 15 Agustus.


Latar

Brian “True Geordie” Davis nyaéta YouTuber ti Newcastle, Inggris. Anjeunna ngamimitian saluran na ku ngeposkeun rants ngeunaan Newcastle United Football Club sarta saprak geus jadi kawentar karyana Podcast Geordie Leres, Warta Leres video réaksi bal mingguan jeung siaran langsung Bubuka.

Showdown mangrupikeun salah sahiji siaran poker anu pang populerna

Dina partnership kalawan PokerStars, True Geordie ogé hosting Ngalawanhirup poker kaulinan siaran on kedutan featuring ko-presenters ti Bubuka, selebriti YouTube sejen, sarta pamaén poker (kaasup anggota Tim Pro). Spraggy sareng Mason Pye mangrupikeun tamu anu anyar.

True Geordie ogé ngayakeun sababaraha acara kipas di The Hippodrome di London. Ayeuna, anjeunna sumping ka EPT pikeun kahiji kalina. Sarta anjeunna dibawa Ngalawan kalawan anjeunna.


PARA PEMAIN

Éta leres Geordie sorangan

Brian Davis (True Geordie)

Brian mangrupikeun kipas Newcastle United ageung anu dipikanyaho ngeposkeun rants ngeunaan tim maén bal karesepna dina YouTube. Saluran True Geordie parantos diversifikasi, tumuwuh sareng janten suksés pisan: ayeuna gaduh 2 juta palanggan.

Brian ko-host podcast anu suksés sareng terhormat, sareng Laurence McKenna, tambah Bubuka stream hirup jeung Ngalawan, ieu syuting di studio na di London. Brian parantos nampi pelatihan ti profésional Inggris Charlie Carrel, anu ngabantosan anjeunna meunang $ 11,800 dina turnamen Stadion Series dina usum panas 2020.

Rory Jennings

Rory Jennings

Rory mangrupikeun aktor sareng YouTuber, mimitina dikenal pikeun dibéntangan dina sinétron Urang Wétan salaku anak. Saluran YouTube na, dimana anjeunna ngabahas maén bal, ngagaduhan ampir 200,000 palanggan.

Rory mangrupikeun salah sahiji anggota awak biasa True Geordie. Anjeunna ngadamel tabel ahir acara bounty di UKIPT Dublin dina Méi. Anjeunna ogé nembé muncul dina saluran PokerStars Twitch maén dina ‘Streamer Showdown’.

Adam McKola

Adam McKola

Adam mangrupikeun YouTuber anu ogé bagian tina awak True Geordie. Saluran pribadina ngagaduhan 127,000 palanggan. Anjeunna vlog perjalanan na ka Manchester United kaulinan, sarta unggah video ngabahas tim.

Anjeunna ngahadiran UKIPT Dublin sareng Rory awal taun ieu, sareng vlog pangalaman pikeun saluran YouTube na.

Lex Veldhuis

Lex Veldhuis

Lex mangrupakeun salah sahiji duta PokerStars ‘pangpanjangna porsi, ngaganti spades beureum saprak 2009. Anjeunna hirup di Walanda (nagara asal na) jeung ayeuna maén sarta ngalirkeun data ti Bélgia.

Lex boga ampir $ 700.000 dina earnings turnamén live, sarta jutaan leuwih online. Anjeunna gaduh langkung ti 300,000 pengikut dina Twitch sareng nyetél catetan dina 2020 pikeun pamiarsa poker panglegana dina platformna, kalayan ampir 59,000 pemirsa sakaligus ningali anjeunna ngajalankeun ageung dina Acara Utama SCOOP.

kenyal

Benjamin Spragg

Spraggy geus mangrupa bagian ti Tim PokerStars saprak 2017. Anjeunna pangalusna dipikawanoh salaku pamuter online tur streamer, jeung 140.000 pengikut on Twitch. Anjeunna boga dua judul WCOOP, sarta leuwih $ 1,5 juta di winnings on PokerStars. Tambih Deui, anjeunna ngadamel artos dina PSPC di 2019 sareng dina Acara Utama EPT kahijina di Monte-Carlo awal taun ieu.

Spraggy parantos maén Ngalawan sababaraha kali, sarta geus ngembangkeun hubungan alus kalawan Brian, Adam, jeung Rory.

Joe Stapleton

Joe Stapleton

Joe mangrupa ngalawak Amérika sarta poker komentator, jeung satengah furry tina akrab EPT commentary duo. Kusabab 2011, anjeunna sareng James Hartigan parantos ngayakeun siaran langsung sareng acara TV di sakumna dunya sareng, langkung énggal, ti PokerStars Arena.
Joe dimaénkeun di sagala rupa kaulinan home Hollywood sarta geus diasupkeun sababaraha turnamén live, kaasup UKIPT London awal taun ieu, tapi ngarasakeun saeutik kasuksésan alatan na “malang tuah”.

FORMAT turnamén

Leres Geordie sareng Spraggy silih nyanghareupan

Format pikeun Ngalawan nyaéta kieu.

Kaulinan mangrupakeun turnamén tabel tunggal genep leungeun. Unggal pamuter dimimitian ku 10.000 chip, dua pilihan ulang meuli salila mimiti 60 menit muter (aranjeunna kudu leungit kabeh chip maranéhanana pikeun meuli deui).

Sanggeus sajam, turnamén jadi freeze a. Dina titik ieu, sagala purchases ulang teu dijieun bakal dileler salaku chip tambahan. Contona, pamaén anu geus dipaké hiji ulang beuli bakal nampa hiji 10k tambahan. Pamaén anu geus pernah dipaké rebuy bisa ngaku 20k tambahan. Ku kituna, ieu éféktif turnamén triple tumpukan.

The blinds mimitian jam 100/200 sarta dijadwalkeun naek unggal 15 menit.

Tien Juara nyandak sadayana, kalayan juara nampi piala sareng tikét pikeun Acara Utama EPT London bernilai £5,300.


BARCELONA EPT JADWAL SIARAN

#Leres #Geordie #Showdown #bakal #disiarkeun #langsung #EPT #Barcelona #Lex #Spraggy #Stapes #maén