London

Kauntungan tina kualifikasi online pikeun EPT sareng UKIPT London

Kauntungan tina kualifikasi online pikeun EPT sareng UKIPT London

Éta layak pikeun cocog online pikeun UKIPT sareng EPT London eureun, sanaos anjeun tiasa nanggung aranjeunna sacara pribadi. Ieu naon anu anjeun kéngingkeun, kumaha anjeun tiasa cocog, sareng kumaha anjeun tiasa kéngingkeun Platinum Pass ngan ukur janten jalma anu layak.

Anjeun tiasa meunang Platinum Pass ngan ku kualifikasi pikeun EPT atanapi UKIPT London



EPT & UKIPT LONDON 2022

18-28 Oktober 2022

Tanggal penting:

Acara Utama UKIPT: 18-22 Oktober – £ 1,100
Piala Hadiah Misteri UKIPT: 20-21 Oktober – £ 440
EPT HORSE Championship: 20-21 Oktober – £ 1,100
UKIPT High Roller: 21-22 Oktober – £ 2,200
Super High Roller EPT: Oktober 21-23 – £ 50,000
Acara Utama EPT: 22-28 Oktober – £ 5,300
Hadiah Misteri EPT Platinum Pass: 24-26 Oktober – £ 3,000
EPT High Roller: 26-28 Oktober – £ 10,300

Inpo leuwih

Tuturkeun lagu KUALIFIKASI IEU

Sapanjang 17 taun ayana Blog PokerStars, kami parantos ngarékam carita anu teu kaétang ngeunaan kualifikasi turnamén, sababaraha diantarana henteu mungkin anjeun bakal dihampura pikeun mikir yén kami parantos ngagulung benang pikeun anjeun.

Salaku conto, aya Alex Brito: pamaén Brasil anu kaleungitan padamelan dina mimiti pandémik Covid teras janten satelit $ 4 janten $ 1.1 juta ku kéngingkeun Ulang Taun Minggu Juta.

Alex “AAAArthur” Brito spins $ 4 satelit ka $ 1.1 juta ku meunang Minggu Million 14 edisi ulang taun

Lajeng aya 21 taun heubeul ti Florida anu mumpuni pikeun Éropa Poker Tour (EPT) San Remo online di 2008 – ngan turnamén live utama kadua – sarta meunang eta sadayana pikeun € 869.000, duit tunai munggaran na dirékam. Namina? Jason Mercier.

Karir glittering Jason Mercier dimimitian ku kualifikasi pikeun EPT online

Dina taun anu sarua urang ogé nempo hiji orok-beungeut, strut toothed qualifier ngaranna Mike McDonald nyandak handap EPT Dortmund pikeun € 933,600 pikeun jadi jawara EPT bungsu dina 18 taun.

Anu ngora pisan Mike McDonald cocog sareng meunang EPT Dortmund

Sareng saha anu tiasa mopohokeun anu paling diinget sareng penting sadaya? Hiji nu transcends dongeng ka titik nu unimaginable.

Chris Moneymaker mumpuni pikeun Acara Utama WSOP on PokerStars sarta robah dunya poker salawasna

Buktina jelas: sadayana resep spin-up unggul satelit.

Tapi sanajan duit Anjeun méré Anjeun kamampuhan pikeun meuli turnamén live, aya kadang bonus tambahan disadiakeun ngan pikeun qualifiers, sajaba ti ngan asup pikeun harga nawar.

Malah super tinggi gilinding kawas Stephen Chidwick, Dominik Nitsche, Timoteus Adams jeung Daniel Dvoress masih rutin meunang pakét pikeun acara EPT via satelit online, sanajan jelas boga bankroll sizeable mésér di jalma.

Di Inggris jeung Irlandia poker wisata (UKIPT) jeung EPT upcoming eureun di London, jalma anu cocog keur salah sahiji Kajadian Utama di PokerStars nyaho sababaraha kauntungan ditambahkeun.

Utamana, nembak gampang dina $ 30.000 Platinum Pass.


NAON KUALIFIKASI ONLINE DI EPT/UKIPT LONDON

Kabéh kualifikasi online pikeun EPT London jeung UKIPT London bakal ngabogaan hak pikeun ilubiung dina live “turnamén pinalti” dina 22 Oktober di Hilton Park Lane, dimana juara bakal nampa hiji $30.000 Platinum Pass.

Anjeun maca eta katuhu. Anjeun tiasa meunang hiji Platinum Pass ka PokerStars Pamaén Championship (PPC) 2023 jeung anjeun malah teu kedah di kamar.


Pariksa: Naha sagala fuss ngeunaan PSPC?


Turnamén adu pinalti All-in nyaéta nalika pamaén dipaksa sadayana dina unggal sareng dugi ka aya juara. Éta hartosna sanaos anjeun henteu tiasa hadir dina turnamen sacara pribadi, anjeun masih gaduh kasempetan pikeun meunang ngan ukur janten kualifikasi online.

NAON AYA DI PAKET?

Lamun meunang hiji online ‘Pakét’, Anjeun ogé bakal meunang purchases turnamén jeung waragad katutupan.

Pikeun UKIPT London, pakét hargana £ 2,000 sareng kalebet:

  • £ 1,100 Mésér Acara Utama
  • £ 900 dikreditkeun kana akun PokerStars anjeun (anu tiasa dianggo pikeun perjalanan / akomodasi)

Sareng pikeun EPT London, pakét hargana £ 9,200 sareng kalebet:

  • £ 5,300 Mésér Acara Utama
  • Akomodasi 8 wengi kanggo anjeun sareng tamu di Hilton Park Lane Hotel bintang 5, kalebet sarapan (21-29 Oktober, £ 3,392)
  • £ 508 dikreditkeun kana akun PokerStars anjeun (anu tiasa dianggo pikeun biaya perjalanan)

Aya ogé ‘Korsi Ngan’ satelit pikeun duanana acara on PokerStars. Meunang salah sahijina jeung anjeun ngan bakal meunang korsi anjeun dina turnamén.

Tapi éta henteu sadayana.

Kualifikasi ogé meunang:

  • Voucher dahareun jeung inuman
  • Voucher urut
  • Dagangan ekslusif
  • Nyambungkeun rojongan
  • Aksés awal pikeun ngadaptar kagiatan

Tambih Deui, kualifikasi pakét lengkep ogé nampi transfer gratis ti bandara ka hotél acara.

Kumaha éta pikeun nilai tambah?


CARA KUALIFIKASI ONLINE Pikeun EPT / UKIPT LONDON

Buka klien PokerStars anjeun sarta klik dina tab ‘Acara’.

Klik dina tab acara dina klien PokerStars

Sorot kajadian di Éropa sareng anjeun bakal ningali UKIPT London sareng EPT London. Pencét salah sahijina sareng anjeun tiasa muka lobi acara.

Pencét Éropa sareng buka lobi pikeun UKIPT London atanapi EPT London

Dina lobi acara, anjeun bakal manggihan sakabeh satelit ngajalankeun pikeun acara.

Aya ton satelit pikeun UKIPT London sareng EPT London

PENTING: Entong maén satelit kecuali anjeun tiasa ngahadiran acara langsung sabab unregistering tina acara langsung henteu diidinan.


STRATEGI Pikeun Satelit poker

Pikeun mantuan anjeun meunang jalan ka EPT London jeung UKIPT London, pariksa kaluar artikel strategi ieu dina PokerStars Diajar:

CARA ONLINE pendekatan satelit pikeun hirup poker acara

CARA maénkeun satelit poker

3 tips pangalusna pikeun maén dina poker satelit

CARA SATELIT jadi turnamén pasang tinggi

#Kauntungan #tina #kualifikasi #online #pikeun #EPT #sareng #UKIPT #London

Spaggy organizes Showdown, ngaklaim tiket EPT London

Spaggy organizes Showdown, ngaklaim tiket EPT London

Awas, London. Spraggy bakal maénkeun Acara Utama EPT!

Éta headline ti EPT Barcelona sanggeus Tim PokerStars Duta-Benjamin “Spraggy” Spragg pikeun masihan anjeunna ngaran lengkep-meunang Leres Geordie: Showdown turnamén husus maén tadi peuting.

Éta ngan ukur acara anu diondang, disiarkeun langsung ti kamar turnamén EPT di Barcelona, ​​​​sareng henteu écés lami-lami yén aranjeunna maén pikeun naon waé imbuhan kauangan.

Atmosfir riang jeung rileks; fokus kana senang leuwih ti crushing jiwa silih urang kalawan kaahlian poker piercing. Sanajan kitu, aya hiji hadiah badag ditawarkeun: a £ 5,300 mésér-in pikeun EPT di London, dijadwalkeun pikeun Oktober.

Line-up True Geordie Showdown (lr): James Hartigan (komentator), Brian Davis, Lex Veldhuis, Spraggy, Joe Stapleton, Rory Jennings, Adam McKola

Antara sakabeh obrolan jeung banter, aranjeunna junun maén sababaraha kartu. Sareng gancang Spraggy sareng Rory Jennings, salah sahiji kru streaming True Geordie, sumping ka payun.

Saatos période buybacks, Spraggy ngéléhkeun Joe Stapleton munggaran dina fase freezeout, sarta Jennings geuwat dispatched sasama streamer Adam McKola. Jennings lajeng maénkeun dua leungeun badag ngalawan Lex Veldhuis (tingali klip handap), nu réngsé kalawan ukur tilu pamaén sésana. Spraggy teras janten anu ngirim True Geordie – alias Brian Davis – kaluar tina turnamén sorangan dina tempat katilu.

“Kuring vs anjeun, Rory,” ceuk Spraggy salaku dua disiapkeun maén keur tikét badag.

“Anjeunna mangrupikeun pamaén anu paling maju ti saprak urang mimiti maén babarengan,” saur Davis ngeunaan sobatna Jennings. “Upami urang jujur, anjeunna leres pisan mimitina. Anjeunna ngalakukeun amazingly. Abdi henteu percanten.”

Jennings ngamimitian fase ieu kaulinan kalayan kaunggulan chip, tapi Spraggy ngoleksi ganda masif lajeng nyandak chip panungtungan Jennings nalika Jennings bisa ngalakukeun saeutik sejenna tapi buta aranjeunna.

Ieu dinten tangguh pikeun Rory Jennings

Spaggy ngan boga 6♦4♦ tapi lucrative run-out nempo manehna posing jeung eta dua kartu pikeun poto unggul.

“Lamun Spraggy meunang, dulur booes,” ceuk McKola, sarta balaréa éta thrilled pikeun ngalakukeunana.

“Nyandak bagian éta senang,” ceuk Spraggy. “Tapi éta kameunangan anu diitung. Anjeunna ngagaduhan dinten anu saé, tapi kuring nampi piala sareng lima rébu dolar.”

Ahirna ejekan éta keprok nalika Spraggy ngagungkeun kameunangan sareng Davis nawiskeun pamikiran-Na dina True Geordie: Acara Showdown munggaran tina festival poker live.

“Seueur hatur nuhun ka sadayana,” saur Davis. “Hatur nuhun pisan ka sadayana anu parantos damel di tukangeun layar. Éta endah pisan. Ieu mangrupikeun salah sahiji dinten karesep kuring anu kantos ngalaman. Kami di alam impian… Sampai jumpa di lain masa. Roti bakar!”

Leres Geordie alias Brian Davis

leungeun kiwari

Ieu kaputusan tangguh pikeun Rory Jennings, anu boga kasempetan pikeun knocked kaluar Lex-jeung meunang sagala kamulyaan nu lumangsung kalawan eta-tapi anu jelas hanjelu ku prospek nyieun kaputusan pikeun leuwih ti sapertilu tumpukan na. kaayaan Jennings ‘bakal wawuh ka saha anu geus kungsi maén poker ngalawan pamaén anjeunna terang anu leuwih ngalaman.

Oké, jadi éta teu balik nurutkeun rencana pikeun anggota awak True Geordie urang, tapi anjeunna boga kasempetan pas sanggeus meunang dendam na gancang sarta decisively.

Kalawan ngan Spraggy na Jennings ditinggalkeun dina turnamén, dealer ditarik kaluar dek lengkep tiis.

Sareng Spraggy tiasa nyandak chip ahir Jennings ku genep luhurna:

#Spaggy #organizes #Showdown #ngaklaim #tiket #EPT #London

Satelit London EPT ayeuna dijalankeun dina PokerStars – Meunang pakét lengkep pikeun Acara Utama

Satelit London EPT ayeuna dijalankeun dina PokerStars - Meunang pakét lengkep pikeun Acara Utama

Kalawan EPT Barcelona ayeuna ogé dijalankeun, kami kasampak maju ka taun seru of live poker . Datang dina Oktober, EPT London deui. Pamaén bisa cocog ayeuna ku gabung satelit on PokerStars. Baca on pikeun manggihan deui.


LIVE SATELIT EPT LONDON

Kantos hoyong maén dina Acara Utama EPT?

warta alus, lajeng. Satelit langsung ka EPT London ayeuna dijalankeun dina PokerStars. Tien Juara bakal nampi paket lengkep pikeun Acara Utama. Rincian:

£ 530 London Kualifikasi EPTHIne pakét pikeun tiap £ 9,200 dina hadiah pool, hiji pak gtd
Tanggal anu badé: 16 Agustus, 18 Agustus, 21 Agustus (sadayana tabuh 8:10 PM WET)

Paket kalebet biaya akomodasi sareng perjalanan. Ieu ngarecah naon anu sayogi pikeun para juara:

  • £ 5,300 mésér pikeun EPT London Main Event
  • Akomodasi 8 wengi pikeun pamaén sareng hiji tamu di Hilton Park Lane Hotel (hargana £3,392)
  • £ 508 credited kana akun PokerStars pikeun nutupan expenses perjalanan

EPT London mangrupikeun acara anu anjeun henteu hoyong sono. Salian ti mésér sacara pribadi, Kualifikasi online £ 530 mangrupikeun jalur anu paling langsung pikeun asup.


SUB-SATELIT TI £0,55

Pilari jalur ongkos handap? Anjeun teu kedah méakkeun £ 530 maén satelit langsung pikeun EPT London. Aya seueur sub-satelit anu asup kana kualifikasi utama. Ieu kumaha ngarecahna:

  • £ 55 London EPT Satelit – hiji korsi dijamin pikeun £ 530. Kualifikasi
  • £ 5,50 EPT London Satelit – hiji korsi dijamin pikeun £ 55 Kualifikasi
  • £0,55 EPT London Satelit – hiji korsi dijamin pikeun Qualifier £5,50

Nganggo jalur ieu, anjeun tiasa ngamimitian perjalanan anjeun ka kualifikasi EPT London ngan ukur £ 0,55.

Salaku bonus, tetep panon anjeun muka EPT London Freebuys. Aranjeunna bébas lebet kalayan ngagaleuh anu teu terbatas (£ 0.11) pikeun 45 menit munggaran dituturkeun ku hiji tambahan (£ 0.11). Unggal Freebuy gaduh hiji korsi anu dijamin sareng Kualifikasi £ 530.


CARA NANGGIH LONDON EPT SATELIT

Pikeun manggihan satelit London EPT, buka lobi PokerStars teras klik tombol “Program” tab. Teras klik “Hirup” tab. Ti dieu, anjeun tiasa ningali sadaya acara langsung anu bakal datang.

Gulung ka handap sidebar pikeun manggihan EPT London. Klik dina acara, teras on “Buka Lobi Acara”. Anjeun ayeuna bakal ningali tab pikeun Acara Terjadwal, Sadaya Satelit, sareng Satelit Langsung.

Upami anjeun hoyong mésér langsung pikeun Kualifikasi £ 530, klik “Satelit Hirup”.

Upami anjeun hoyong sub-satelit ka EPT London, klik “Sadaya Satelit” pikeun ningali daptar lengkep.


Leuwih lengkep ngeunaan EPT London

EPT London ngoperasikeun 18 – 28 Oktober, jeung Acara utama lumangsung 22-28 Oktober. Upami anjeun nuju maén satelit London EPT, pastikeun anjeun bébas pikeun tanggal éta (Akomodasi pikeun juara pakét kalebet cek-in dina 21 Oktober sareng pariksa-kaluar dina 29 Oktober.)

Sajaba ti Acara Utama, aya loba acara séjén, jeung Penggabungan UKIPT sareng EPT nyadiakeun jadwal lengkep ngeunaan acara poker sapanjang festival jeung kavling fun a.

Aya bonus tambahan husus pikeun qualifiers online ogé. Dina 22 Oktober bakal aya live all-in némbak kaluar kualifikasi UKIPT & EPT London, dimana juara bakal meunang Platinum Pass ka $30.000 patut PSPC.

Tuturkeun link di handap pikeun leuwih rinci ngeunaan EPT London.


Leuwih lengkep ngeunaan EPT London
EPT INFORMASI HUB | EPT LONDON HOMEPAGE
LONDON EPT mulang


#Satelit #London #EPT #ayeuna #dijalankeun #dina #PokerStars #Meunang #pakét #lengkep #pikeun #Acara #Utama