Mason

Imah Kaulinan di imah Pyefacepoker: Maén kaulinan komunitas sarta meunang hadiah ekslusif di klub Mason Pye

Imah Kaulinan di imah Pyefacepoker: Maén kaulinan komunitas sarta meunang hadiah ekslusif di klub Mason Pye

Diajar langkung seueur ngeunaan Twitch streamer Mason “pyefacepoker” Pye sareng terang kumaha anjeun tiasa gabung dina klub Home Games sareng maénkeun kaulinan komunitas kalayan hadiah ekslusif.



Anjog gerakan kaulinan campur

Sawaktos Anjeun pertama mimiti maén poker , hese teu murag asih jeung kaulinan. Boh eta mana ogé jeung anjeun diideuan pikeun terus maén, atawa henteu jeung anjeun ngamotivasi pikeun ngaronjatkeun.

Pikeun Mason “pyefacepoker” Pye, Ieu saeutik tuah pemula nu meunang anjeunna hooked. Nalika diajar Élmu Komputer di Universitas Exeter, anjeunna meunang turnamén langsung kahijina – acara murid £ 30 – sareng hasil éta anu ngagulung bal.

Sumuhun. Malah pamimpin Gerakan Campuran Kaulinan ngamimitian perjalanan poker na ku maén hold’em no-wates. Dina klub Home Games Pye, anjeun tiasa maénkeun turnamén hold’em anu henteu terbatas ngalawan anggota komunitas Twitch anu sanés, kalayan hadiah ekslusif pikeun direbut.

Mason Pye mimiti maén NLHE di universitas

Saatos lulus taun 2019, Pye mutuskeun pikeun ngudag gairah pikeun poker, tapi henteu ku nuturkeun jalur tradisional anu paling seueur pamaén. Anjeunna mindahkeun fokus na ti no-wates hold’em, Cadillac poker nurutkeun Doyle Brunson, jeung gantina mimiti ngawasaan kaulinan dicampur poker . Ayeuna anjeunna jarang maén no-wates hold’em luar tina séri online badag.

Pye ngadegkeun Gerakan Game Campuran nalika anjeunna ngamimitian ngalirkeun kaulinan na on Twitch salaku cara ajak pamaén poker ngalaman tur anyar pikeun ngalegaan horizons maranéhanana sarta coba kaluar varian poker anyar.

“Maén campuran téh loba senang,” cenahna. “Kaulinan éta hebat pisan. Anjeun salawasna dina campuran. Anjeun salawasna kudu difokuskeun. “

Lamun aya nanaon nu bakal mere ilham ka masihan kaulinan dicampur hiji usaha , éta ningali sabaraha hiji Pye blast nalika anjeunna maén kalawan énergi na, sarta sumanget masarakat pikeun varian poker Lesser-dipikawanoh.

Anjeunna meunang Kajuaraan Musim Semi anu munggaran dina acara Poker Online di 2019, meunang $ 109 mésér-in acara Stud pikeun $ 6,729 sareng gelar utama maiden na. Anjeunna caket pikeun meunang langkung seueur gelar dina 2020 saatos ngahontal dua tabel akhir campuran SCOOP utama.

Teras, di EPT Barcelona 2022, Pye ngarebut piala poker langsung kahijina, meunang acara HORSE mésér € 550 pikeun € 17,290.

Pye ngarebut gelar poker langsung kahijina dina bulan Agustus 2022

“Sakabeh acara éta hébat senang,” ceuk urang sanggeus meunang. “Aya seueur obrolan méja, seueur jalma anu asalna tina latar tukang hold’em tanpa terang kumaha maén, éta saé, tapi ogé saé ngajar aranjeunna sareng nunjukkeun tali. Kuring pikir sadayana resep éta. ”

Upami anjeun hoyong diajar sareng maénkeun kaulinan campuran sapertos Pye, anjeun ngan saukur tiasa nyetél aliran Twitch na, dimana anjeunna ngalirkeun ampir unggal dinten minggu soré.

Tapi lamun geus pernah maén formulir salah sahiji poker iwal no-wates, atawa anjeun ngan cinta maén Cadillacs, Anjeun tiasa.

Di Pye’s Home Gaming Club, anjeun tiasa kalibet sareng anggota komunitasna sareng maénkeun PokerStars Home Games anu éksklusif pikeun pengikutna.

Kieu kumaha.


Maca langkung seueur ngeunaan MASON PYE:

ACARA LIVE badag meunang | WIN SCOOP JUDUL | VLOG TI UKIPT NOTTINGHAM
PYE pikeun ngalegaan kapercayaan Anjeun on poker


CARA ngagabung PYEFACEPOKER imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun bisa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Pyefacepoker, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Pyefacepoker Home Game:

Nomer Klub: 2156901
Kode Undangan: gerakan

Sakali anjeun klik ‘Join the Club’, Pyefacepoker bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan imah PYEFACEPOKER?

Sapanjang 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet Pyefacepoker.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentara éta, ngadaptarkeun klub Pyefacepoker Imah Game kiwari!


CLUB HOME séjén kaulinan
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB
Gabung FINTAN imah kaulinan CLUB

#Imah #Kaulinan #imah #Pyefacepoker #Maén #kaulinan #komunitas #sarta #meunang #hadiah #ekslusif #klub #Mason #Pye

Stratégi poean: Mason ‘pyefacepoker’ Pye pikeun ngalegaan horizons anjeun dina poker

Stratégi poean: Mason 'pyefacepoker' Pye pikeun ngalegaan horizons anjeun dina poker

Kiwari Stratégi poeanurang dikaitkeun jeung bodo kiwari, Mason Pye, ngeunaan ngaronjatkeun kaulinan poker anjeun kalawan campuran muter sarta kaluar tina zone kanyamanan Anjeun.


EPT Barcelona geus lalampahan anu Mason “pyefacepoker” Pye moal poho. PokerStars Tim Pro geus patepung nepi ka babaturan, patepung loba peers na, sarta maénkeun sababaraha kaulinan dicampur dina festival EPT pikeun kahiji kalina.

Oh, dan anjeunna meunang judul live kahijina pikeun leuwih € 17.000. Urang sigana kedah disebatkeun éta.

Pakasaban dinten Pye lumangsung dina saluran Twitch na dimana anjeunna ngalirkeun campuran campuran ka massa salaku pamimpin Gerakan Game Campuran. Tapi taun ieu anjeunna cabang kaluar kana maén langkung hirup poker , sarta sabtu minggu ieu anjeunna meunang hadiah.

Mun Pye geus ngalegaan horizons na kalawan bata jeung mortir poker , nya meureun waktu ngalegaan horizons anjeun ku nyobian varian poker béda sajaba ti no-wates hold’em.

Di dieu Éta Pye kalawan sababaraha saran pikeun saha hoping rék dilegakeun kaulinan poker maranéhanana jeung kaulinan dicampur.

Pye ogé maén di UKIPT Nottingham

Rupa-rupa mangrupikeun bungbu kahirupan

Kuring ngarasa kawas nalika jalma maénkeun no-wates hold’em online, aranjeunna tiasa lebet kana otomatis-pilot loba waktu sarta meureun maranéhna teu salawasna nyieun kaputusan pangalusna.

Tapi dina maén campuran, anjeun kedah salawasna gaduh bal. Kaulinan robah, Anjeun kudu inget kartu maot, ieu jeung éta sarta leuwih.

kaulinan campuran anu hébat senang. Lamun anjeun nyoba kaulinan anyar pikeun kahiji kalina, anjeun sok rada intrigued, wondering kumaha anjeun bisa jadi leuwih alus. kaulinan campuran mangrupakeun cara hébat hiji coba hal anyar dina poker . Abdi hoyong ningali langkung seueur jalma anu kalibet. Kaulinan anu hebat pisan.

Dina hold’em, aya seueur lipatan. Gaduh leungeun goréng? ngalipet. Tapi dina kaulinan ieu – utamana kaulinan stud – anjeun kudu salawasna mibanda kontrol bal sabab bal bisa melu ka arah anjeun sarta anjeun bisa balik dina maok ku leungeun anjeun pernah hayang maén. Ku kituna anjeun salawasna dina campuran. Anjeun kudu salawasna difokuskeun. Kadang-kadang di hold’em jalma maénkeun leungeun kaluar bosen. Tapi dina campuran, anjeun salawasna meunang pot jeung pot pamisah.

Naon nahan jalma deui?

Jigana bubuka mimiti dulur urang poker éta hold’em. Éta kaulinan anu paling seueur jalma maén, aranjeunna ningali dina TV sareng panginten oh, kuring kedah maén. Anjeun pernah sabenerna ningali stud maén dina TV. Meureun salila WSOP pikeun $ 50K poker Pamaén Championship, tapi malah nu moal daya tarik pikeun dulur.

Meureun urang kudu nyieun leuwih mainstream. Kalayan WCOOP datang, kami parantos ngarencanakeun sababaraha aliran anu pikaresepeun. Kuring bakal mairan dina Championship 8-Game kalawan James [Hartigan] jeung Joe [Stapleton] sarta mudahan, eta bakal meunang nyokot anyar dina kaulinan. Kuring miharep jalma ngarasakeun eta sarta manggihan eta metot.

Kuring ogé miharep aya leuwih eusi kaluar dinya. Abdi salah sahiji ti saeutik jalma anu ngaluarkeun kontén kaulinan anu dicampur dina Twitch sareng kuring hoyong aranjeunna tumbuh kalayan langkung seueur streamer. Kami parantos nyandak léngkah anu ageung sareng James sareng Joe nyandak kuring pikeun sinyalna kartu langsung salami WCOOP.

Pye sareng geng ngagungkeun kameunangan di Barcelona

Kasalahan umum anu dilakukeun ku jalma nalika ngalih tina hold’em ka kaulinan campuran

Jigana kasalahan pangbadagna jalma nyieun nalika pindah ka kaulinan dicampur nyobian pikeun neuleuman sagala kaulinan sakaligus. Aranjeunna nyoba juggle sagalana dina waktos anu sareng, tapi bener anjeun kudu difokuskeun hiji kaulinan sarta diajar sagala aturan jeung meunang set strategi Anjeun. Teras anjeun tiasa ngaléngkah ka anu salajengna.

Transisi anu paling alami nyaéta tina hold’em ka PLO sabab anjeun ngan ukur nambihan dua kartu. Satuluyna anjeun bisa jadi hoyong nyandak katingal dina kaulinan pamisah-pot kawas PLO8. Lajeng transisi ka kaulinan stud, kalawan draw final. Mékanika kaulinan lotre béda pisan. Henteu aya flops, péngkolan, atanapi walungan, sareng anjeun henteu ningali kartu anu kakeunaan.

Lamun nyoba diajar sagalana sakaligus, anjeun bakal overwhelmed.

.

Nalika shooting di live turnamén kaulinan dicampur

Dina hal jadwal EPT, acara kaulinan campuran sigana paling murah. Aranjeunna teu pang populerna di format, sarta aranjeunna moal mikat loba jalma, tapi biasana pikeun harga pohara alus.

Lamun anjeun maénkeun turnamén kaulinan dicampur online, aya kitu loba regs leuwih hese, utamana lamun keur maén WCOOP na SCOOPS. Anjeun ningali sadaya crushers online: Benny “RunGodlike” Glaser, Tobias “Senkel92” Leknes “,”Chillolini”, “_sennj_”, jeung saterusna.

Lamun anjeun maénkeun kaulinan dicampur live, anjeun bakal manggihan jalma ti sagala backgrounds, loba ti backgrounds hold’em no-wates. Panginten aranjeunna parantos ngarusak turnamén anu teu katangtu atanapi aranjeunna ngan ukur hoyong nyobian anu énggal. Kami ngabagéakeun sadaya pamaén éta sareng kami nyobian ngajantenkeun pangalaman anu pikaresepeun.

Abdi henteu sering ngalakukeun ieu. EPT henteu sering muncul. Kajadian EPT kaulinan campuran henteu sering pisan. Janten anjeun kedah némbak iraha waé anjeun ngagaduhan kasempetan.

Saha anu diajar Pye?

Teu aya seueur sumber diajar kaulinan anu dicampur di luar, janten anu kuring resep pisan nyaéta ningali ulang tabel final sareng GJReggie. [Georgina James] dina saluran PokerStars kedutan salila COOPs. Kuring diajar loba di dinya. Kuring marios sareng mairan aranjeunna, tapi kuring ogé bakal ‘oh wow’ nalika kuring ningali drama anu kaget kuring.

Jelas, aya jalma anu kuring nyarios sareng kuring ogé diajar ti aranjeunna. Kuring ngobrol pisan sareng Tobias “Senkel92” Leknes, Benny “RunGodLike” Glaser, sareng seueur urang Norwegia-éta ngan ukur dina getihna janten saé dina maén campuran. Kuring nyoba nyokot kaluar kabeh brains maranéhna lamun kuring bisa. Abdi nganuhunkeun pisan yén jalma-jalma ieu parantos sumping ka aliran kuring sareng masihan nasihat.

Abdi henteu hoyong nyolok sorangan tapi ngadangukeun saluran kuring pikeun eusi kaulinan campuran gratis, sareng pasang dina Discord kuring. Anjeun tiasa ngajalankeun leungeun via replayer leungeun jeung urang bakal ngabahas eta jeung masarakat.

Henteu seueur alat, tapi upami anjeun milarian tempat anu leres, anjeun bakal mendakanana.


Tuturkeun urang sadayana Stratégi poean artikel ti EPT Barcelona:

Andre Akkari ngeunaan kumaha carana ngahontal tabel final
Georgina ‘GJReggie’ James kalawan tips berharga pikeun EPT timers munggaran
Lex Veldhuis méré naséhat ngeunaan kumaha carana maén gelembung
Parker ‘Tonkaaaa’ Talbot muterkeun Poé 1 dina acara live badag

#Stratégi #poean #Mason #pyefacepoker #Pye #pikeun #ngalegaan #horizons #anjeun #dina #poker

Mason Pye sacara resmi dina HORSE live poker , meunang hiji acara kaulinan dicampur pikeun € 17K

Mason Pye sacara resmi dina HORSE live poker , meunang hiji acara kaulinan dicampur pikeun € 17K

Ieu 6:01 nalika Mason “pyefacepoker” Pye indit ka ranjang tadi peuting, jalan telat pikeun batur anu boga tabel final tilu-dibikeun maén engké dinten anu sami.

Tapi Pye henteu pésta. Anjeunna bobo telat pisan sabab acara HORSE € 550 anu anjeunna miluan parantos dimaénkeun dugi ka subuh-subuh. Barina ogé, éta sakuduna dituju janten urusan hiji poé, sarta loba pamaén dipesen penerbangan pikeun poé ieu. Aranjeunna kedah dilakukeun sareng dibersihkeun sareng nolak nyauran éta wengi.

Tapi nalika aksi jadi tilu leungeun, finalis sésana – Pye, Viljami Rapinoja jeung Robert Kaggerud – ngahontal hiji perjangjian. Henteu aya anu ngagaduhan komitmen dinten ayeuna, janten aranjeunna mutuskeun istirahat sareng uih deui istirahat.

Pye bagged kaunggulan chip sapeuting kalawan leuwih ti satengah chip dimaénkeun. Sareng ngan 40 menit saatos pertandingan diteruskeun soré ieu, anjeunna juara, meunang € 17,290.

“Hebat, sobat,” Pye ngawartoskeun kami, jelas dina bulan. “Meunangkeun pertandingan campuran hartosna pisan pikeun kuring. Abdi bagja pisan.”

Pye ningali judul anu sanés di EPT London, teras WSOP

Pye paling dipikanyaho pikeun ngalirkeun kaulinan campuran dina saluran Twitch na, sareng anjeunna parantos suksés kalayan ngalakukeunana. Dina 2021, anjeunna meunang gelar Online Poker Spring Championship (SCOOP) pikeun $6,729, sareng dina édisi SCOOP taun ieu anjeunna ngadamel dua tabel final utama. PokerStars Tim Pro bangga pikeun ngawanohkeun jalma kana kaulinan dicampur jeung ngalegaan horizons poker maranéhna.

Hanjakal, teu loba kaulinan campuran live sumebar ka sakuliah Éropah, sumawona Inggris dimana Pye hirup. Heboh, ieu ngan ukur cashout kadua Pye, anu mimiti datang sababaraha minggu ka tukang di UKIPT Nottingham dimana anjeunna ngabiayaan Acara Utama (seueur pisan pikeun Spraggy).

“Ieu ogé festival EPT munggaran anu kuring miluan,” saur Pye. “Kuring maénkeun € 1K 8-Game dina awal séri sareng ngabersihkeun dua pélor, teras kuring kedah ngantosan 10 dinten kanggo acara ieu kusabab kuring henteu maén hold’em. Ayeuna di dieu kami!

“Sakabeh acara éta pisan senang. Aya kitu loba chatter méja, jadi loba jalma anu asalna ti tukang hold’em kalawan henteu weruh kumaha carana maén, nu hébat, tapi ogé hébat ngajar aranjeunna sarta nembongkeun aranjeunna tali. Jigana sarerea ngarasakeun eta. Mudah-mudahan, urang ningali langkung seueur di EPT London.

Pye pernah leungit kaunggulan chip

Play mulang ka orbit Omaha mana Pye ngalegaan chip na. Sabalikna kajadian ka Finlandia Rapinoja sareng anjeunna turun ka kirang ti satengah bet ageung. Anjeunna knocked kaluar dina katilu ku leungeun razz teu lila sanggeus, nyokot € 7.720.

Éta nempatkeun anjeunna payun sareng Pye ngajaga kaunggulan chip anu dominan. Kggerud junun ganda dina panangan kahiji tina kaulinan huluna-up tapi can kungsi meunang moméntum cukup pikeun level skor. Lajeng sadayana ends nepi di leungeun jalu.

Mason Pé- [X][X] / 9♦3♠2♣K / [X]
Robert Kaggerud- [X][X] / 4♠Q♥7A / [X]

Pye sumping di kalayan opat sarta Kagerud bet kalawan salapan. Pye disebut sarta duanana pamaén dipariksa jalur kaopat. Pye lajeng mariksa nu disebut alungan dina jalan kalima saméméh netepkeun Kggerud sadayana on jalan kagenep, disebut. Katujuh dibagikeun jeung Pye nempokeun 8♠8♥3♥ pikeun dua pasang (eights na tilu), bari Kggerud némbongkeun A3♣5♣ pikeun sapasang as. Anjeunna kedah netepkeun hadiah runner-up € 10,810.

Nalika Pye sadar yén anjeunna juara, panonna hurung sareng balaréa surak. Aya pikeun ngagungkeun sareng anjeunna mangrupikeun rel anu gaduh seueur wajah anu akrab, kalebet sasama Tim PokerStars Pro Nick Walsh sareng Sebastian “peace & loove” Huber. Tapi aya ogé dua pamaén campuran pangalusna di dunya: Tobias “Senkel92” Leknes jeung Benny “RunGodlike” Glaser.

“Éta inspirasi gedé kuring,” saur Pye. “Éta mangrupikeun sababaraha juara COOP anu paling suksés sepanjang waktos. Abdi muji aranjeunna.

Tétéla yén Leknes ngagaduhan kulit dina pertandingan dina dua sisi pertandingan heads-up. Pye jelas babaturan sareng Leknes parantos muncul dina aliran Twitch na, tapi runner-up – Kaggerud ti Norwégia – ogé batur sakamar na dina perjalanan ieu. ( “Anjeunna pamaén hebat,” tambah Pye. “Perjuangan nyata pikeun mingpin.”)

Salila wawancara urang, Benny Glaser sumping ka congratulate Pye. Tétéla éta Glaser – nu owns opat Series Dunya ngeunaan poker pinggel – geus ngadorong Pye ka Las Vegas bari. Barina ogé, WSOP teh Graceland pamaén kaulinan dicampur.

“Jalma-jalma parantos nyentak kuring sareng nyarioskeun ka kuring pikeun maénkeun acara $ 1,500,” saur Pye. “Benny parantos nyarios ka kuring anjeun kedah angkat, kedah angkat, kedah angkat. Kuring geus kadorong deui jeung kadorong deui tapi meureun ayeuna geus méré kuring kapercayaan.

“Meureun éta rookie tuah, tapi kuring pasti pikir kuring kedah kaluar sareng nyobian meunang pinggel taun payun.”

Jeung Gerakan Kaulinan Campuran terus maju.

Bagja sapertos Pye

EPT Barcelona €550 KUDA (#42)

Kaping: 18-19 Agustus
éntri: 145
Kumpulan Hadiah: € 69.600

1. Mason “pyefacepoker” Pye (Inggris) – € 17.290
2. Robert Kaggerud (Norwégia) – 10.810 €
3. Viljami Rapinoja (Finlandia) – € 7.720
4. Luis Pinho (Polandia) – € 5,940
5. Andreas Samuelsson (Swédia) – € 4,570
6. Frédéric Vacher (Perancis) – € 3,520

#Mason #Pye #sacara #resmi #dina #HORSE #live #poker #meunang #hiji #acara #kaulinan #dicampur #pikeun #17K